Jaaaa, ik heb een huis gekocht!

JOEHOE, IK HEB EEN HUIS GEKOCHT! Zo, dat kan ik nu eindelijk van de daken schreeuwen. Een hele opluchting, want ik ben geen kei in geweldig leuk nieuws voor mezelf houden. Je kunt je dus vast wel voorstellen hoe blij ik ben dat ik dit nieuws nu wereldkundig kan maken. Na maandenlang Funda gestalkt te hebben en heel lang gedroomd te hebben van een eigen woning, waren daar “opeens” hét huis, een geaccepteerd bod en een koopcontract. Drie ingrediënten die van mij een blij meisje maakten de afgelopen tijd. Ik praat je dan ook graag helemaal bij.

mijn eerste huis gekocht
Een aantal van de spullen die ik natuurlijk vrolijk meesleep naar mijn nieuwe huis binnenkort.

Mijn huizenzoektocht

In mijn zoektocht naar huizen heb ik regelmatig te horen gekregen “Je voelt direct als je een huis binnenstapt of dat het is of niet.” Ik kon me er lange tijd weinig bij voorstellen. Elke woning leek het nét niet te zijn. En dan was ik niet eens bijzonder kritisch. De huizen bleken niet voor het oprapen te liggen. Ook kwam ik de ene na de andere kluswoning tegen waar echt wel wat meer aan moest gebeuren dan alleen een nieuwe keuken plaatsen. Zou het ooit goed komen?

En of het goed kwam!

Ha, je kunt het antwoord op die vraag vast wel raden. Uiteindelijk werd mijn zoektocht toch een succes. Ik schakelde een aankoopmakelaar in om mij te helpen bij mijn zoektocht. Een paar dagen later mocht hij al een wel heel enthousiaste e-mail van mij ontvangen. Op Funda had ik een appartement gezien dat mooier was dan welk appartement dan ook dat ik tot dan toe had gezien. Het was in een dorp waarvan ik nooit had gedacht er te zullen wonen, maar de locatie bleek eigenlijk perfect. Een bezichtiging kon wat mij betreft dan ook niet snel genoeg plaatsvinden. En ja hoor, bij de bezichtiging was ik op slag verliefd. Zelfs mijn aankoopmakelaar zag mijn pretoogjes. Dit huis móest ik hebben.

Het GROTE nieuws

Daarna begon de spannende tijd pas echt. Ik was niet de enige geïnteresseerde, dus het was even spannend of mijn bod het hoogste zou zijn. Na het uitbrengen van mijn bod heb ik nog een hele week in spanning gezeten, totdat ik plotseling werd gebeld. Ik liep net vanaf mijn werk naar de metro toen ik te horen kreeg dat mijn bod geaccepteerd was. Wauw, wat een onwerkelijk gevoel! Het was dat ik in een drukke straat in Amsterdam liep, want het liefst had ik willen gillen “Ik heb een huis!”. Ik heb nog nooit zo vrolijk in een propvolle metro naar huis gezeten.

Tegelijkertijd was ik zó blij dat ik een aankoopmakelaar had ingeschakeld. Niet alleen wist ik dankzij hem zeker dat het huis helemaal in orde is, maar hij heeft me ook geweldig goed geadviseerd over redelijke huizenprijzen en over het bieden. Juist in deze bizarre huizenmarkt was dat heel fijn.

Bron foto’s: Funda. De twee tekeningen komen van KissPNG.com.

Een huis, en wat voor een?

Nu ben je vast benieuwd wat voor huis ik heb gekocht. Hoewel ik jullie vast over een paar maanden volop ga spammen met verbouw- en interieurfoto’s, licht ik graag alvast een tipje van de sluier op. Het is een vierkamerappartement op de tweede etage van een klein appartementencomplex. Het appartement ligt in een dorp naast het dorp waar ik nu woon. Een prima dorp waar ik me veilig voel, waar winkels en busverbindingen zijn en waar ik alles heb ik wat ik nodig heb. Binnen 10 minuten autorijden ben ik bij mijn ouders en de bussen (onder andere naar mijn werk) stoppen op de hoek van de straat. Ideaal dus!

Het appartement is volledig gerenoveerd en opnieuw ingedeeld, waardoor ik 3 in plaats van 2 slaapkamers heb. Zo luxe! Ik ben dan ook alvast plannen voor een eigen hobbykamer aan het smeden. Daarnaast viel ik als een blok voor de open keuken en voor de prachtige pvc-vloer. Je hoort het: ik ben nog altijd even verliefd als tijdens de eerste bezichtiging.

En nu?

Het is nu anderhalve week later en vandaag ga ik mijn handtekening onder het koopcontract zetten. Onwijs spannend en officieel allemaal! Dan ben ik huiseigenaar. Dan heb ik een koophuis. Het klinkt allemaal nog zo onwerkelijk. Ik vind het ook best wel een spannend idee dat ik nog een paar weken op de uitslag van de hypotheek moet wachten. Dat komt heus wel helemaal goed, daar verzekerde de Hypotheker mij al van. Toch zal ik blij zijn als alles straks 100% rond is.

Interieurshoppen!

Ik kan overigens nog even wennen aan het idee van huiseigenaar zijn, want ik krijg de sleutel “pas” op 4 maart. Uiteraard vind ik het geen enkel probleem om voor die tijd al heel wat woonwinkels af te gaan op zoek naar interieurinspiratie. Je raadt vast al waar ik deze kerstvakantie te vinden zal zijn. Ikea, Kwantum, woonboulevards… here I come! Ik kan niet wachten.

Volg:
Deel:

111 Reacties

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 10:36

   Dankjewel! Ik zie er ook nu al onwijs naar uit om mijn huis over een tijdje helemaal naar mijn zin te gaan inrichten :)

 1. Odetta
  21 december 2018 / 06:35

  Lieve Romy,
  Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe stulpje! Wat heerlijk voor je, lieve meis., en ik ook nog in de vertrouwde omgeving. Helemaal geweldig. Ik wens jou heel veel succes toe bij het maken van een huis tot jouw eigen thuis. En daarna heel veel woonplezier toegewenst! Geniet ervan.
  Liefs, Odetta XXX

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 10:37

   Dankjewel voor je ontzettend lieve reactie, Odetta! :) Daar word ik helemaal vrolijk van. Veel liefs!

 2. Yvonne
  21 december 2018 / 06:58

  Gefeliciteerd! Wat fijn dat het gelukt is en je wat hebt om naar uit te kijken!

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 10:43

   Dankjewel! En dat zeker. Ik heb nu al heel wat leuks voor 2019 in het vooruitzicht :)

 3. 21 december 2018 / 07:25

  Geweldig!! Toen wij gingen verhuizen, had ik er ook ontzettend veel zin in. Wij kwamen dan wel in een huurhuis. Dus heel veel plezier ook met het uitzoeken van al je meubeltjes e.d. Succes alvast!

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 10:48

   Dankjewel! Ik zie er ook al zo naar uit om meubels uit te zoeken en er echt mijn plekje van te maken. Ik kan me voorstellen dat jij ook enorm uitzag naar het verhuizen en het inrichten van jullie plekje. Hopelijk bevalt het huis nog steeds heel goed :)

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 10:48

   Dankjewel! :) Ja, het interieurshoppen is echt wel iets heel leuks om naar uit te zien.

 4. 21 december 2018 / 07:49

  Wat super goed nieuws! Gefeliciteerd met je eigen huisje. Kan me voorstellen dat je nu super vaak naar Ikea, kwantum leenbakker en andere winkels gaat. Lijkt me zo leuk om alles te gaan uitzoeken en kopen. Heel veel succes en geluk gewenst!!
  Carolien blogde over…Omdat taart altijd een goed idee is!

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 10:50

   Dankjewel voor je lieve bericht! Het lijkt mij ook het geweldigste aspect van een huis kopen om straks alles voor mijn interieur uit te zoeken. Daar kijk ik al enorm naar uit.

 5. 21 december 2018 / 07:53

  Wauw, gefeliciteerd!!! Wat een afsluiter van het jaar trouwens :-).
  Het ziet er ook mooi licht uit. Heerlijk, zo verliefd op een huis. Zo vallen dan alle puzzelstukjes toch plots samen. Veel plezier met nadenken over inrichten!

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 10:51

   Dankjewel! Het was zeker de kers op de taart voor dit jaar :) Zo fijn dat ik nu echt een plekje voor mezelf heb gevonden. Nu kan het grote fantaseren over de inrichting beginnen. Het leukste aspect van een huis kopen, denk ik :)

 6. Marjolijn
  21 december 2018 / 08:03

  Romy, gefeliciteerd. Wat een geweldig leuk nieuws. Haha, ik word al vrolijk als ik jouw bericht lees. Veel plezier met inrichten. Jouw kerst kan niet meer stuk.

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 10:51

   Haha, wat leuk om dat te lezen! Dankjewel voor je felicitatie! Mijn kerst kan inderdaad niet meer stuk nu :)

 7. 21 december 2018 / 08:34

  Gefeliciteerd! Wat een goed nieuws. Nu kan het leukere deel beginnen, meubels kijken enzo. Doordat je de sleutel ‘pas’ op 4 maart krijgt, kun je wel meubels kiezen met een levertijd zonder dat je te lang moet wachten. Veel plezier en succes met alles dat je de komende tijd moet doen. Dat komt vast goed. Wat een mooie afsluiting van het jaar.
  Shirley blogde over…Boeken om deze winter wel/niet te lezen

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 10:55

   Dankjewel voor je leuke, enthousiaste reactie! Dat de sleuteloverdracht nog even duurt, geeft me inderdaad wel ruim de tijd om bijvoorbeeld meubels uit te zoeken en te wachten totdat die allemaal geleverd zijn. Naar het bij elkaar zoeken van mijn interieur zie ik nu al onwijs uit :)

 8. 21 december 2018 / 08:40

  Oh wat een leuk nieuws Romy! Gefeliciteerd! Het ziet er super licht uit. Je geduld werd beloond! :) Veel plezier met inrichten en shoppen! Ben benieuwd om het ‘eindresultaat’ te zien ^^
  Irene blogde over…Recap: Herfstbucketlist

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 10:56

   Dankjewel voor je lieve bericht! Mijn geduld is zeker beloond. De woningen die ik eerder heb gezien, boden allemaal niet wat dit appartement wel biedt :) Ik ben er zo blij dat juist dit appartement van mij is geworden!

 9. 21 december 2018 / 08:46

  Wat een geweldig nieuws, ik ben zo blij voor je! En wat fijn dat het zo te zien helemaal doorloopt en je langs twee kanten lichtinval hebt. ♡ Alvast heel erg veel plezier met interieurshoppen! ;-)
  Jessica J. blogde over…Mijn groene Christmas wishlist

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 10:59

   Dankjewel voor je lieve bericht :) Ja klopt, er is ooit een muur doorgebroken, waardoor de keuken en woonkamer één geheel vormen en je aan beide kanten lichtinval hebt. Dat was een van de dingen die ik juist zo mooi vond aan dit appartement.

 10. 21 december 2018 / 08:48

  Lieve Romy,

  Gefeliciteerd met het kopen van jouw huis. Het is inderdaad waar als je er bent voel je het gewoon. En wat ziet het er mooi uit! Ik ben heel benieuwd naar je volgende posts. Ik comment niet meer zo vaak maar lees nog wel altijd stiekem mee hoor haha.
  Mooier had 2019 niet voor je kunnen beginnen denk ik. Alvast fijne feestdagen en een goed 2019!

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:00

   Dankjewel voor je lieve bericht! <3 Het nieuwe jaar had voor mij inderdaad niet mooier kunnen beginnen. Ik ben zo blij dat ik in 2019 in mijn eigen appartement kan intrekken.
   Ik wens jou ook alvast heel fijne feestdagen en alle goeds voor 2019 toe :)

 11. 21 december 2018 / 08:57

  Super leuk! Gefeliciteerd en geniet van je nieuwe huis en alle voorbereidingen!

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:01

   Dankjewel voor je lieve bericht! En dat is zeker zo. Ik heb nu ook echt het gevoel dat het een reden had dat eerdere appartementen het niet waren. Dat alles heeft me uiteindelijk wel dit fijne appartement opgeleverd :)

 12. Janne
  21 december 2018 / 09:20

  Jeeeej! Wauw! Gefeliciteerd!
  4 maart duurt nog wel lang, maar je hebt van alles te doen in de tussentijd.
  Wat een heerlijk nieuws, Romy. Ik wens je alvast veel geluk in je eigen huis :)

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:04

   Dankjewel voor je lieve bericht! En inderdaad, ik heb nog genoeg te doen in de tussentijd, dus het is vast al 4 maart voordat ik het weet. Dat geeft me stiekem ook de tijd om alle spullen op mijn huidige kamer bij mijn ouders uit te zoeken, zodat ik straks alleen het echt nodige meeneem ;)

 13. 21 december 2018 / 09:23

  Geweldig nieuws zeg! Gefeliciteerd! Ik ben echt super blij voor je! Wat een knaller om het jaar mee uit te gaan! Stiekem had ik al een beetje een vermoede dat je een huis had, wat een paar blogs geleden over de huizenjacht had je in de inleiding de volgende zin geschreven: “Een huis kopen is een flinke stap. Niet alleen is het de duurste aankoop die ik ooit heb gedaan, […]”
  Die je hebt gedaan ;) Toen dacht ik al dat je misschien iets zou hebben haha, maar wat leuk dat je het vandaag officieel op je blog bekend maakt! Ik ben heel benieuwd hoe je je huis gaat inrichten en wat je ervan gaat maken! Lijkt mij ontzettend leuk als je dat proces op je blog vastlegt! Voor nu, geniet ervan en succes met alle voorbereidingen!
  Meaghan blogde over…15 random feitjes over mij

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:05

   Haha, oh jee, die opmerking heb ik waarschijnlijk onbewust gemaakt ;) Met mijn enthousiasme de afgelopen tijd was het ook lastig om niets over dit nieuws te delen op mijn blog, haha.
   Dankjewel voor je onwijs lieve bericht! :)

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:06

   Dankjewel voor je lieve reactie! En het is inderdaad vast 4 maart voordat ik er erg in heb, zeker als ik alvast volop interieurinspiratie ga opdoen :)

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:07

   Ja, zo fijn dat ik uiteindelijk hét huis heb gevonden. Ik ben er ook zó blij mee :) Dankjewel voor je lieve bericht!

 14. 21 december 2018 / 09:42

  WAUW! Romy, geweldig nieuws!!!
  Geniet ervan, en heel veel succes met het woonshoppen. Leuk leuk!
  Liefs,
  Evelien

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:07

   Dankjewel! :D Ja, interieurshoppen…daar zie ik zo onwijs naar uit!

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:08

   Haha, ik heb inderdaad wel wat plannen om een aantal muren van een kleurtje te voorzien ;) Dankjewel voor je lieve bericht! Het voelt inderdaad zo fijn dat ik nu toch hét huis heb gevonden.

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:09

   Dankjewel! :) De vakantie is nu inderdaad al helemaal geweldig gestart. Zo’n fijn bericht om het jaar mee af te sluiten!

 15. 21 december 2018 / 10:20

  Wow!! Gefeliciteerd met je nieuwe huis! Mag je er al snel in? Ik ben wel heel erg benieuwd hoe straks je huisje wordt ingericht. Dus ik kijk uit naar die artikelen <3
  Simone blogde over…Even terugblikken op 2018

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:10

   Dankjewel! :) Ik zie er ook al zo naar uit om het appartement naar mijn smaak in te richten en daarvoor leuke meubels te gaan zoeken. Het duurt wel nog even voordat ik in het huis intrek. De sleuteloverdracht is pas begin maart. Maar dat geeft me wel genoeg tijd om alvast na te denken over mijn interieur :)

 16. Daniëlle
  21 december 2018 / 10:31

  Wauw wat een geweldig nieuws! Zo vlak voor het einde van het jaar je zoektocht toch nog gelukt, gefeliciteerd! Ik snap dat je opslag verliefd was, het ziet er echt mooi uit! Geniet ervan en veel plezier met interieur inspiratie opdoen en shoppen :)

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:11

   Dankjewel voor je lieve bericht! Ik had me zeker weten geen mooier einde van dit jaar kunnen voorstellen.

 17. Marian B
  21 december 2018 / 10:33

  Leuk. Gefeliciteerd met je huis!

  • Romy
   Auteur
   21 december 2018 / 11:12

   Thanks! Ik vond het ook direct zo’n mooi appartement :) Ben er helemaal blij mee!

  • Romy
   Auteur
   22 december 2018 / 01:26

   Dankjewel! Superleuk, je enthousiaste reactie! :)

 18. Daenelia
  21 december 2018 / 11:32

  Hartstikke fijn!! Gefeliciteerd !!!
  En fijn dat je met de auto zo bij je ouders bent. Dat is gewoon handig. Zelf ben ik blij dat ik niet meer in een dorp, net in Utrecht, woon, maar lekker dicht bij Amsterdam. Hoewel ik de stad Utrecht dan ook wel weer leuk vind. Maar een dorp geeft ook wel heel veel rust. Daar is ook iets voor te zeggen

  • Romy
   Auteur
   22 december 2018 / 01:31

   Dankjewel! Ja klopt! Qua locatie vond ik dit perfect. Als ik op de fiets stap, ben ik alsnog binnen 20 minuten bij mijn ouders. Het handige aan Aalsmeer, waar ik ga wonen, is dat je heel dicht bij Amsterdam zit en rechtstreekse bussen naar Amsterdam hebt, maar toch wel buiten de stad woont. De huizenprijzen zijn hier net iets minder onbetaalbaar dan in bijvoorbeeld Amsterdam of Amstelveen, dus dat telde ook mee. En eigenlijk vind ik sommige dorpse voorzieningen, zoals voldoende openbare parkeerplekken en verenigingen in de buurt, ook wel wat hebben :)

   Utrecht klinkt overigens ook als een fijne plek om te wonen. Absoluut een van mijn favoriete steden van Nederland!

 19. 21 december 2018 / 11:42

  Nogmaals, van harte gefeliciteerd. 2018 kan niet beter worden afgesloten dan dit! Heel erg veel succes met alles regelen. Ziet er erg mooi uit zo op de foto. Geniet van alle dingen die hierbij komen kijken en op naar een prachtig 2019!<3

  • Romy
   Auteur
   22 december 2018 / 09:32

   Dankjewel voor je lieve bericht! Dit was inderdaad een geweldige afsluiter van het afgelopen jaar :) Ik ben zo blij met mijn huisje en kan niet wachten om er in 2019 in te trekken.

 20. 21 december 2018 / 12:07

  Wauw, gefeliciteerd! Het ziet er mooi uit op de foto’s. Heel leuk zeg. 2018 is voor jou een topjaar (geweest) volgens mij :-) En je servies heb je natuurlijk al compleet (van Blond Amsterdam), hihi.

  Liefs,

  Marloes
  Mevrouw Marloes blogde over…Verhuizen doe je zo!

  • Romy
   Auteur
   22 december 2018 / 10:09

   Dankjewel! En een topjaar was het zeker! En dankzij het huis nog met een heel mooie afloop ook :)
   Haha, klopt. Het servies voor in mijn servieskast heb ik al bijna helemaal compleet.

 21. Katrien
  21 december 2018 / 12:26

  Gefeliciteerd! Geniet van het leuke vooruitzicht. Zal wel heel speciaal zijn, om op jezelf te gaan wonen. Maar nu kan je je volledig uitleven met je eigen vrolijke stijl :-).

  • Romy
   Auteur
   22 december 2018 / 10:14

   Dankjewel! :) Ja klopt! Ik vind het best wel spannend om op mezelf te gaan wonen, maar ook wel weer leuk. En het feit dat ik mijn appartement helemaal naar mijn smaak kan inrichten, is natuurlijk wel een superfijn vooruitzicht.

  • Romy
   Auteur
   22 december 2018 / 10:14

   Dankjewel! Dat is het zeker :)

 22. Wendy (B)
  21 december 2018 / 15:18

  Proficiat!
  Veel succes!

 23. 21 december 2018 / 15:41

  Gefeliciteerd en wat spannend! Heel veel geluk op je nieuwe plek! :)

  • Romy
   Auteur
   22 december 2018 / 10:15

   Jaa, zo blij mee dat het is gelukt! Ik wilde zo graag specifiek dit plekje :)
   Dankjewel voor je lieve reactie! xx

 24. Ling
  21 december 2018 / 19:23

  Gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws! Veel plezier met het inrichten. Ik ben benieuwd naar de foto’s als je ze wil delen met ons.

  • Romy
   Auteur
   22 december 2018 / 10:16

   Dankjewel! Zodra ik in maart de sleutel krijg en alles ga inrichten naar mijn smaak, ga ik zeker heel wat foto’s delen van het resultaat :)

  • Romy
   Auteur
   22 december 2018 / 10:16

   Dankjewel! <3 En je bent natuurlijk van harte welkom in maart om mijn appartement te komen bekijken :) Leuk!

 25. Anita te Gussinklo
  21 december 2018 / 23:19

  Wat een super goed nieuws Romy.
  Heel veel succes met het inrichten ed.

  • Romy
   Auteur
   22 december 2018 / 10:19

   Dankjewel! Dat gaat vast helemaal lukken :)

 26. 22 december 2018 / 14:32

  Proficiat zeg! Dat is een grote stap. Ik ben aan het bouwen dus begrijp helemaal wat er allemaal bij komt kijken. Zoveel beslissingen!

  • Romy
   Auteur
   23 december 2018 / 10:09

   Dankjewel! En wat ontzettend leuk dat jij een huis aan het bouwen bent! Er komt inderdaad wel heel veel op je af, maar het is tegelijkertijd wel onwijs leuk allemaal :)

  • Romy
   Auteur
   23 december 2018 / 10:10

   Dankjewel! :) De tijd zal vast sneller gaan dan ik denk. Ik beleef in ieder geval alvast veel plezier aan mijn (online en offline) zoektocht naar mooie interieurspullen :)

 27. 22 december 2018 / 19:27

  Zo mooi dat je nog net op de drempel van 2018 zo’n fantastisch nieuws kan delen! Nu kan het einde van het jaar helemaal niet meer stuk! Ik ben trots op je en zo blij dat het je gelukt is! Veel plezier met interieurshoppen, en ik kan niet wachten tot je je eigen huisje aan ons toont. Zo benieuwd! Hoewel ik me ergens al kan voorstellen hoe je interieur er gaat uitzien. Dat kan ook niet met al je posts waarin je vertelt hoe je het liefst je huisje zou inrichten haha ;) Succes met het inrichten en verhuizen Romy! <3

  • Romy
   Auteur
   23 december 2018 / 10:14

   Dankjewel voor je lieve woorden! Haha, ik geloof inderdaad dat veel mensen zich inmiddels wel een beeld bij mijn interieur kunnen vormen ;)

 28. Tanja
  23 december 2018 / 01:34

  Wat ontzettend leuk voor je Romy. Gefeliciteerd!!

 29. 24 december 2018 / 14:07

  Wat ontzettend heerlijk, ik kan me voorstellen dat je helemaal in een roze bubbel zit. En wat mag jij ONTZETTEND TROTS zijn op jezelf dat je dit in je eentje gedaan hebt! #girlpowerrrrrrrrr!
  bychristiana blogde over…Ons weekend in Parijs

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 10:32

   Wauw, wat een onwijs lieve reactie! Daar word ik helemaal blij van. Dankjewel! <3

 30. 24 december 2018 / 20:24

  Gefeliciteerd, wat mooi zo met het oog op het nieuwe jaar.
  Al je mooie spulletjes wat je hebt verzameld uitstallen in je nieuwe huis.

  Heerlijk vooruitzicht.

  Voor nu Fijne kerstdagen!

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 10:35

   Dankjewel! Dit is inderdaad zo’n leuke start van het nieuwe jaar :) Ik zie er nu al naar uit om mijn huis straks mooi in te richten.
   Ik wens jou ook heel fijne kerstdagen toe!

 31. Pauline
  27 december 2018 / 15:31

  Gefeliciteerd! Onwijs mooi. Fijn, je eerste eigen stek!

  • Romy
   Auteur
   27 december 2018 / 17:58

   Thanks! Ik ben ook helemaal blij met mijn eerste eigen woning :)

 32. Yvon
  28 december 2018 / 11:50

  Gefeliciteerd met je nieuwe huis! Ziet er mooi uit. Veel klus en woonplezier!!

 33. Jantine
  28 december 2018 / 21:43

  Gefeliciteerd! Wat gaaf voor je!
  Groetjes
  Jantine

  • Romy
   Auteur
   28 december 2018 / 23:45

   Dankjewel! Zeker een heel gave mijlpaal :D

 34. Anouk
  29 december 2018 / 11:53

  Oh wauw, ik had het helemaal gemist, maar wat gaaf voor je! Echt een beetje een kerstcadeautje! (alleen dan wel zelf betaald ;-)) Gefeliciteerd!! Ik kijk uit naar alle verhuis en interieur related posts =)

  • Romy
   Auteur
   29 december 2018 / 19:13

   Dankjewel! Ik ben er ook zo blij mee. Een mooier (zelf betaald) kerstcadeau had ik me niet kunnen wensen :)

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:47

   Jaa, zo leuk! Ik kan het zelf ook nog haast niet geloven :)
   Dankjewel!

 35. 1 januari 2019 / 14:15

  Wow, dat moet een spannende week zijn geweest! Fijn dat het allemaal is goed gekomen. In de tijd dat mijn vriend en ik een huis kochten werd er niks verkocht, dat was wel makkelijker. Nu met deze huizenmarkt is het nog spannender!

  geniet in 2019 van je huis!

  • Romy
   Auteur
   1 januari 2019 / 19:19

   Spannend was het zeker! Ik wilde dit huis zó graag en zag me er in mijn hoofd al helemaal wonen, dus ik kon alleen maar heel hard hopen dat het zou gaan lukken. Gelukkig liep het allemaal héél positief af ;)
   Dankjewel voor je lieve bericht!

  • Romy
   Auteur
   8 januari 2019 / 20:55

   Jaaa, zo blij mee! :) Dankjewel voor je lieve bericht!

 36. 12 januari 2019 / 15:48

  Wat fijn dat je een eigen stekje hebt gevonden Romy. Die open keuken en lichte woonkamer zien er ontzettend gezellig uit en ik ben ervan overtuigd dat jouw toekomstige hobbykamer dat ook gaat zijn. Zo leuk om al je knutselmateriaal binnen handbereik te kunnen opstellen. Ik kijk alvast uit naar hoe het er gaat uitzien wanneer je zelf kleuren en meubels hebt uitgekozen en wens je alvast toe dat het snel als een warme thuis mag aanvoelen.

  • Romy
   Auteur
   12 januari 2019 / 19:33

   Dankjewel! Ik ben ook ontzettend blij met mijn nieuwe huisje én met het idee dat ik straks mijn eigen hobbykamer heb :) Ik kan niet wachten om straks de spullen voor mijn hobbykamer (en de rest van mijn huis) bij elkaar te shoppen en er echt mijn eigen plekje van te maken.

  • Romy
   Auteur
   25 januari 2019 / 19:06

   Wat lief! Dankjewel! <3 Het is inderdaad nu al een feestje om lekker bezig te zijn met mijn interieur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge