M26

Inkiekje #86 | Stipschilderen, stresskippen & slingers x 10

 • 5 juni 2023
 • 9 Reacties
Categorieën: Persoonlijk

De afgelopen twee weken stonden in het teken van twee dingen: 1) een hele berg regelwerk voor alles rondom ons nieuwe huis, en 2) mijn verjaardag tig keer vieren. Naast dat ik af en toe in een lichte stresskip veranderde als er wéér een document (zoals een organogram van mijn eenmanszaak – huh?) nodig was, genoot ik vooral met volle teugen van mijn verjaardag. Ik vierde het verspreid over verschillende dagen, en heb me nog nooit zo jarig gevoeld. Ik besloot de kringverjaardag te skippen en eens gezellig te gaan stipschilderen met vriendinnen. Daarnaast bracht ik vele uren taarten bakkend door, bleken paaseitjes mijn redder in nood, klunsde ik voor de zoveelste keer met een nieuwe verpakking en kreeg ik een keukenaanwinst die veel te leuk is om in de keukenkastjes te laten staan. Kiek je mee?

M4

Ten eerste wil ik iedereen onwijs bedanken voor de lieve en mooie reacties op de aankondiging dat wij een HUIS hebben gekocht. We kunnen het zelf allebei nog steeds bijna niet geloven en roepen minstens tien keer op een dag enthousiast tegen elkaar “We hebben een huis!”. Ik kan niet wachten totdat het september is en we bij de notaris zitten om eindelijk écht eigenaren zijn van hét huis.

Aan de andere kant is het ook wel weer fijn dat september nog even op zich laat wachten, want er moet een hoop geregeld worden. Ik had me er een beetje op verkeken dat dit meer werk zou zijn dan toen ik mijn appartement kocht (en nog geen koophuis had, in loondienst werkte en in mijn uppie was). Zo moesten er héél veel hypotheekpapieren ingevuld worden, moest ik (omdat ik ondernemer ben) allerlei cijfers en documenten doorsturen voor een inkomensverklaring, moest dit appartement getaxeerd (en dus eerst drastisch opgeruimd ;)) worden, zijn we dingen aan het regelen voor een samenlevingscontract, en krijg je steeds als je nét even lekker aan het werk bent de vraag om nóg meer documenten. Houdt je van de straat!

Maar we’re still standing en we lachen nog! Als het goed is, is de hele papierwinkel nu gefixt en is het moment aangebroken voor het leukste onderdeel van een huis kopen: de interieurkeuzes maken en ongegeneerd lang door Pinterest scrollen omdat dat nu als een bijzonder nuttige tijdsbesteding voelt. Helemaal leuk!

M2

Een verandering waar ik minder over te spreken was, zijn de nieuwe verpakkingen van de plantaardige melk bij Albert Heijn. Iemand heeft bedacht dat het superhandig is om het dopje aan de verpakking vast te maken. Op zich een slim idee, maar ik krijg tegenwoordig de pakken niet meer open zonder dat er directt een portie amandelmelk op het aanrecht ligt. Ben overigens benieuwd of dat aan het pak ligt of gewoon aan mijn eigen onhandigheid en ongedoseerdheid. Meer mensen die dit tafereel herkennen?

M6

En toen was ik 30 jaar. Ik vond het een gek besef dat mijn twintigerjaren nu echt achter me liggen en dat er een nieuw decennium is ingegaan. Niet eng of stom, maar gewoon anders. Hoewel ik niet denk dat ik van de ene op de andere dag een ander (mega-volwassen) mens ben geworden, voelde het toch wel alsof ik hiermee ook weer een periode achter me laat. Ik schreef er een vrij sentimenteel blogartikel over.

M5

Mijn verjaardag was heel geslaagd, mede door alle lieve dingen die Bart had geregeld! Op de dag zelf heb ik gewoon gewerkt en stond een afspraak bij de hypotheekadviseur op de planning (die ik per ongeluk zelf zo had gepland). Maar ik ben enorm in het zonnetje gezet met lieve berichtjes en kaarten. Bart had uitgebreid 30-slingers opgehangen in huis en hij vertelde me dat ik de komende twee weken mijn theemok alleen nog maar op deze toepasselijke onderzetters mocht zetten. Op een paar keer spijbelen na (zoals toen de taxateur langskwam en ik geen zin had in “Oh, wie is er 30?”-vragen), heb ik me trouw aan die opdracht gehouden.

M7

Van Bart kreeg ik twee onwijs lieve cadeaus, waaronder deze prachtige armband. Het verhaal erachter was zo mogelijk nog liever dan de armband zelf. Bart had deze armband als 15-jarige ooit gekocht voor een meisje dat hij leuk vond, maar dat is toen nooit iets geworden. Daarna heeft hij de armband jarenlang bewaard voor “als hij ooit een speciaal iemand zou tegenkomen”. Met die woorden erbij kreeg ik deze armband. Je kunt je vast voorstellen dat er een traantje in mijn ooghoek pinkte. De romanticus!

M9

Door een opdrachtgever werd ik verrast met deze mega-bos bloemen. Had totaal niet gehoeven, maar was wel ontzettend lief! Het zijn ook nog precies mijn kleuren én er zat zelfs een mooie vaas bij. We hadden nog niet zoveel bloemenvazen, dus deze komt goed van pas.

M8

Er was nog iemand heel blij met de bos bloemen: Pippa! De touwtjes van de verpakking vielen zeer in de smaak. Het blijft toch bijzonder dat katten vaak niet zoveel doen met alle mandjes, speeltjes en prulletjes die je voor ze koopt, maar dan wel dolenthousiast op een lege tas van de bloemen afgaan…

M10

’s Avonds gingen we voor mijn verjaardag uit eten. Ik had het restaurant gekozen: Madre in Amsterdam. Dit heerlijke Mexicaanse restaurant (met een volledige vegan kaart) viel zo in de smaak dat ik het meteen een plek gaf in mijn lijst met favoriete vega en vegan restaurants in Amsterdam. Ik bedoel: kijk naar deze enorme stapel nacho’s met een niet bepaald karige hoeveelheid saus. Dit was overigens Barts portie; ik ben volgens mij één van de weinige mensen die guacemole niet zo lekker vind en koos voor fajita’s met een heerlijke saus van chili en cacao.

M11

Ik was blij dat we ondanks de flinke porties tóch voor een toetje waren gegaan. Ik bedoel: dit wil je toch niet missen? Links zie je rijstpudding met passievrucht en gekarameliseerde banaan, rechts zie je witte-chocolade-mole met kokosnoot-sorbet en rood fruit. Beide toetjes waren goddelijk! Ik kreeg er helemaal zin van om mijn eigen toetjes-maak-skills te testen en verbeteren. Hoe leuk is het als je zo’n bordje aan visite kunt voorschotelen?! Wie weet ooit!

M14

Het weekend daarna was tamelijk vol gepland (iets te vol, achteraf gezien). Ik startte de zaterdagochtend met bakken en koken én maakte een rondje door het dorp. Eén van de dingen die we hard nodig hadden, waren nieuwe verjaardagskaarten. Dit setje kwam ik spontaan tegen bij de Wereldwinkel, terwijl ik op zoek was naar een cadeautje voor een vriendin. Ik vind écht leuke wenskaarten vinden altijd een uitdaging, misschien ook omdat mijn verjaardagskaarten-lat wat hoog ligt. Maar deze kaarten vond ik zo leuk dat er een pakje mee naar huis ging. Daar kunnen we weer een tijdje mee vooruit!

M13

Iets wat in mijn mandje bleef plakken toen ik voor een snelle boodschap naar Albert Heijn ging, waren deze vegan én glutenvrije Cornetto’s. Ik heb goede Cornetto-herinneringen uit mijn jeugd. Als we bij opa en oma waren, kregen we altijd een Cornetto. Zelfs om tien uur ’s ochtends mochten we – als we lieve ogen opzetten – een Cornetto uit de vriezer toveren. Er lag standaard een enorme doos in de vrieskist bij hen in de schuur, waar we dan op opa’s veel te grote schoenen naartoe liepen. De vrieskist was zo groot dat ik in het begin nog met mijn beentjes hing te bungelen boven de grond om maar dé doos met de Cornetto’s te kunnen vinden.

Sindsdien eet ik eigenlijk bijna nooit meer Cornetto’s, zeker sinds ik geen melk meer gebruik. Een vriendin tipte me dat er tegenwoordig vegan Cornetto’s bestaan die ook nog glutenvrij zijn. Bart eet glutenvrij, dus wij zijn een gelukkig paar met deze uitvinding! We moeten ze nog proeven, maar de aanblik van deze Cornetto’s in onze vriezer is voor nu alvast leuke voorpret.

M15

Ik vierde mijn verjaardag apart voor mijn ouders en broertjes, mijn schoonfamilie en mijn opa en oma. Oftewel: we hadden drie dagen achter elkaar gezellige plannen! Nu had ik het idee om voor elk bezoek een andere taart te maken. Was erg leuk, maar achteraf gezien wellicht een tikkie te ambitieus! Ach, zo leer je elke keer je grenzen weer wat beter kennen! Gezellig was het zeker wel en de taarten vielen gelukkig goed in de smaak. Ik heb al met al enorm genoten en voelde me ontzettend jarig elk van de dagen.

Voor mijn schoonfamilie maakte ik de dadeltaart met Oreo’s die je hierboven ziet. Dit keer met extra Oreo’s bovenop. Hierboven zie je nog de niet-opgestijfde versie. Het eindresultaat zag er een stuk appetijtelijker uit.

M17

Door mijn ouders werd ik enorm verwend met een veel te groot cadeau: deze braadpan van BK in mijn favoriete roze kleur. Ik ben er totaal verliefd op! Ik wilde al heel lang zo’n soort pan en dan natuurlijk het liefst in een vrolijk kleurtje. Ik zie mezelf hier al heerlijke curry’s, stoofschotels en pastasauzen in maken. Overigens vind ik de pan zo tof dat ik hem nu, na enig tegenstribbelen van Bart (iets met “niet praktisch” enzo), standaard op het fornuis heb staan als interieuraccessoire. De pan gebruiken doe ik nog even niet. We krijgen in het nieuwe huis een inductiekookplaat en dan is het handiger om je pannen niet eerst op gas te gebruiken. Nog even geduld hebben dus!

M18

Het tafereel op deze foto maken wij elke dag wel een keer of vijf mee. Pippa mag overal in huis komen behalve in de slaapkamer. Drie keer raden waar mevrouw natuurlijk heel nieuwsgierig naar is… juist, die plek! Ze herkent het geluid van de slaapkamerdeur maar al te goed en gaat altijd voor de slaapkamerdeur staan wachten als iemand naar binnen gaat in de hoop dat diegene vergeet de deur dicht te doen zodat ze snel naar binnen kan sneaken. Dat lukt overigens zo goed als nooit, wat vervolgens standaard leidt tot een zielig mauwtje uit Pips mond. “Hè, weer niet gelukt!”

M21

Qua fruit vind ik de zomer altijd een topseizoen! Ik ben geen groot sinaasappel- en mandarijntjesfan (de pitten en draadjes vind ik altijd zo’n ellende…), dus de winter is qua fruit niet helemaal mijn seizoen. Van zomerfruit word ik dan weer wél heel blij. De aardbeien zijn hier niet aan te slepen. Ik ben meestal niet zo’n snoeper, maar van aardbeien kan ik wel blijven pakken. Ik neem regelmatig een klein handje bij de lunch.

M20

Laatst kwam Bart vader bij ons langs om foto’s uit Barts kindertijd uit te zoeken samen. Heel leuk om te doen! Hij nam ook nog een spontaan cadeautje mee als verrassing voor ons nieuwe huis: dit oranje grachtenpand. Ik vind hem helemaal leuk en zie dit accessoire wel een mooi plekje veroveren in ons fijne nieuwe huie straks! Overigens heeft hij nu ook al een mooie plek gekregen en staat het huisje voorlopig te shinen op de afzuigkap.

M22

Afgelopen woensdag had ik niet helemaal mijn dag. Door al het geregel met hypotheekpapieren, de taxateur die langskwam en een loodgietersbezoekje (allemaal op één dag), liepen werk en privé compleet door elkaar en was ik een tikkeltje overprikkeld. Hoe bijzonder dat er juist die dag een mega-lief en leuk kaartje in de brievenbus lag!

Sinds een paar maanden schrijf ik interviewportretten voor 365 Dagen Succesvol (over deelnemers aan hun programma’s die een bijzonder verhaal te vertellen hebben). Mega-leuk om te doen! Met dit kaartje, ondertekend door het hele team, wilden ze me daar spontaan voor bedanken. Ik werd er helemaal emotioneel van. Zo leuk dit! Op zulke momenten besef ik des te meer dat ik de leukste baan heb die ik me maar kan wensen sinds ik als freelance tekstschrijver werk.

M23

Vrijdag had ik eindelijk weer een lekkere werkdag waarop ik zonder stoordingen tussendoor mijn focus op teksten kon leggen. Of nou, ik had wel één “afspraak” staan, maar dat was een heel leuke: bij De Pindakaaswinkel. We halen eens in de drie maanden een pindakaaspakket op bij De Pindakaasmakerij (de fabriek van De Pindakaaswinkel), die bij ons in het dorp zit. Dan kun je 12 potten écht goede pindakaas met allerlei smaken scoren voor € 21,95, terwijl de potten normaal vele malen duurder zijn. Wij kunnen weer even vooruit! Alhoewel, deze voorraad is bij ons sneller op dan je denkt. Ik gok dat we in enthousiaste weken meer dan één pot pindakaas per week opmaken.

M24

Toen was het weekend aangebroken! Ook zaterdag stond ik weer in de keuken om taart te bakken, dit keer extra enthousiast omdat ik een nieuw bakidee had. Het enige stresspuntje was dat mijn voorraad pure chocola op het moment suprême op bleek te zijn. Gelukkig is er altijd wel een creatieve oplossing te vinden: ik kwam in de kast nog een zak met pure paaseitjes tegen. Kun je ook prima smelten voor chocolade-ganache! Zo kom je nog eens van je voorraad paaseitjes af! Die dingen liggen bij ons anders ook maar in de kast te liggen totdat het volgend jaar opnieuw Pasen is.

M25

Waar de paaseitjes en pure chocola voor bedoeld waren? Voor deze chocolade-ganache-taart. Het idee ervoor ontstond per ongeluk toen ik laatst wat taartdeeg (van een andere taart) en wat ganache over had. Ik pakte een mini-vormpje, maakte een bodem van het restje en goot het restje ganache erin. Er kwam zowaar een goddelijk lekker mini-taartje uit de oven, terwijl het gewoon een producten-opmaak-experiment was. Daar maakte ik voor een verjaardagsfeestje met twee vriendinnen een grotere versie van. De foto is niet heel flatterend voor de taart, maar lekker was de taart zeker wel! Ik zal over een tijdje een keer het recept delen. De taart is namelijk ook nog heel makkelijk om te maken.

M27

Afgelopen zaterdag kwamen dus twee vriendinnen langs voor mijn verjaardag. Ik had lang nagedacht over hoe ik mijn 30e verjaardag iets anders dan anders wilde vieren. Uiteindelijk kwam ik op het idee om te gaan stipschilderen. Dat heb ik een paar jaar geleden al eens met mijn moeder gedaan bij een workshop en ik vond het zo leuk dat het me ook een toffe verjaardagsbezigheid leek. Ik kocht een paar DIY-pakketten en een online mini-workshop bij Stipstijl, en daarmee gingen we aan de eettafel aan de slag. Ook Bart deed mee (en bleek een waar stiptalent te zijn). Zie hier de theeschoteltjes die we maakten! Ik word helemaal blij als ik het kleurrijke resultaat zo bij elkaar zie.

M26

Dit is één van de twee bordjes die ik maakte. Stipschilderen is echt een feestje om te doen. Het grappige is dat je er zonder plan of patroon aan begint en dat je bordje zich haast vanzelf lijkt op te vullen met kleuren en stippen en nog meer stippen. Voor we het wisten, waren we al drie uur gefocust aan het stippen en was iedereen een tikkeltje laat thuis voor het avondeten. Altijd een goed teken als de tijd vliegt, toch?!

M29

Verder werd ik opnieuw enorm verwend met lieve cadeaus. Zo kreeg ik een set met bloemzaadjes voor in onze nieuwe tuin, een heleboel heerlijke chocola (waaronder vegan Kinder Bueno’s – say what?!), een leuk schaaltje en fleurige bekers die ongetwijfeld prachtig staan in onze nieuwe woning.

Normaal ben ik vaak een tikkeltje moe na een verjaardagsfeest, maar dit keer was ik juist helemaal zen en bijgetankt toen de twee vriendinnen weggingen. Deed me weer beseffen dat ik vaker zo’n creatief feestje wil geven! Rond je dertigste is het vaak toch gebruikelijk om gewoon in een kringetje te gaan zitten taart eten en kletsen. Maar als kind werd ik altijd heel blij van dit soort creatieve feestjes waarbij je met iets naar huis ging. Juist omdat ik 30 werd, dacht ik dit jaar “F*ck it, ik ga het lekker vieren zoals ik dat vroeger ook graag deed!”. Het was zó tof dat ik dat zeker vaker ga doen.

En met die verjaardagszaterdag zit mijn verjaardagsweek er nu echt op. Jeetje, wat was ik 30! En wat was ik jarig. Ik voel me een gelukkige dertigjarige met zoveel lieve mensen om me heen.

Hoe vier jij je verjaardag het liefst (of vier je het juist liever helemaal niet)?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Naomi 5 juni 2023 op 7:49 am - Beantwoord

  Pff, dat gedoe met papieren zou ik ook het minst leuke deel vinden van een nieuw huis kopen.
  En die pan -sorry Bart- verdient inderdaad een plekje in de keuken gewoon in het zicht. Wat een beauty!
  Leuk idee om te gaan stipschilderen voor je verjaardag. Heb je ook nog eens leuk resultaat aan het eind van de verjaardag; anders dan (alleen) rommel en vaat;).

 2. Johanna 5 juni 2023 op 10:30 am - Beantwoord

  Kringverjaardagen vond ik ook een ramp. Niemand heeft er echt iets aan. Dus jouw oplossing is veel beter maar misschien ook veel vermoeiender. Overigens zijn die schaaltjes met die stippen gebakken of met wat voor “verf” is dat gemaakt? Eigenlijk zou je dat zelf ook kunnen, bv op een kaart. Is een leuk idee.

 3. Janne 5 juni 2023 op 12:09 pm - Beantwoord

  Die sojamelkpakken gebruikt de Jumbo al langer. Ik vind ze inmiddels eigenlijk fijner dan de pakken die de Albert Heijn eerst had, want bij de AH-pakken brak bij mij vaak het lusje af en dan kreeg ik het plastic dingetje er niet uit om het pak open te maken. Of ja, na heel veel gepruts met een aardappelschilmesje pas.
  Volgens mij is de truc dat als de pakken al een keer open geweest zijn en je schudt ze heel hard, er plantmelk tussen de dop en het plastic dingetje komt. En als je dan de dop opendraait, komt dat beetje plantmelk overal terecht. Ik heb 2 oplossingen: 1) niet meer zo hard schudden (bv zijwaarts schudden ipv omhoog en omlaag) of 2) de dop er wat langzamer afdraaien zodat de melk langs het plastic dingetje terug het pak in kan lopen.
  Het went wel! Echt waar. Ik rijd zelfs om voor de pakken van de Jumbo, ze kosten evenveel maar zijn voor mij makkelijker in het gebruik. (En de Jumbo heeft soja-chocomel.)

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  In principe kunnen goede pannen best een tijdje op gas en daarna nog op inductie. Ik heb sinds februari inductie, en mijn pannen die ik al 5 jaar op meerdere verschillende gas- en elektrische fornuizen had gebruikt doen het gewoon nog. Alleen één pannetje niet, maar dat pannetje is van een materiaal dat niet geschikt is voor inductie. Het gaat erom dat de bodem van je pan vlak blijft, zodat hij contact blijft maken met je kookplaat. Bij een goede pan (en dat is die van BK) trekt de bodem echt niet zo snel krom. Misschien alleen als je er na het koken veel te snel koud water in mikt, want dat is niet goed voor een pan. Maar bij normaal gebruik zou ik een paar maandjes op gas wel aandurven. Zeker voor braden en stoven (lang niet zo heet als bv wokken). Uiteindelijk is het jouw inschatting natuurlijk 😉

 4. Zo simpel is dan geluk 5 juni 2023 op 7:20 pm - Beantwoord

  Dat klinkt als een ontzettend leuke verjaardagsweek.
  Heel veel liefde voor de mooie roze pan!

 5. Rianne 5 juni 2023 op 10:32 pm - Beantwoord

  Ik lees hierboven dat het wellicht een kwestie van wennen is, maar ook ik ben nog niet te spreken over de nieuwe doppen van de sojamelk pakken. Als de bovenkant van het pak al wat ingedeukt is (wat voor komt bij online bestellen en thuisbezorging) dat wil zo’n pak gelijk al een stuk lastiger open en dan lukt dat niet zonder knoeien. Maar goed, we zullen er vast nog wel aan wennen, hoop ik 🙂 De vegan cornetto’s zijn er al langere tijd, ik zie wel dat ze wederom een nieuwe verpakking lijken te hebben. Volgens mij waren ze er al 2 of 3 jaar geleden. Ik was iig blij toen ik ze tegenkwam 🙂 Inmiddels eigenlijk alweer lange tijd niet gegeten trouwens, misschien weer eens doen 🙂 Alhoewel we momenteel net een nieuwe ijsverslaving hebben met het Jude ijs dat bij AH te verkrijgen is, een heerlijke volle smaak. Ik ben benieuwd naar het recept van de chocolade ganache taart. Ik vermoed dat mijn appeltaartdeeg daar ook geschikt voor kan zijn als ik zo kijk naar de korst van jouw taart, ben benieuwd naar de vulling 🙂 Ik heb jullie nog niet gefeliciteerd met jullie nieuwe woning, maar bij deze van harte 🙂 ik had wel gehoopt dat jullie het zouden krijgen, toen ik las dat jullie een bezichtiging gepland hadden staan. Dromen komen uit 🙂

 6. Chantal 6 juni 2023 op 12:00 am - Beantwoord

  Wat een grappig verhaal..ik ben inmiddels over de 35..37 geworden in Maart..en vind het best een beetje oud al klinken. Als ben ik meer mijzelf en in balans als 10 jaar geleden.

 7. Darina 6 juni 2023 op 8:04 am - Beantwoord

  Wat een mooie verjaardag heb je beleefd! En de stipschaaltjes zijn heel leuk geworden. Lijkt me ook heel leuk om te doen.

 8. Shirley 6 juni 2023 op 12:44 pm - Beantwoord

  Zo heb ik hier een pan die al sinds Kerst 2021 staag te wachten op ons nieuwe huis met inductiekookplaat in de keuken. Wie weet werkt de pan nog na andere kookplaten, maar ik heb dus ook geen risico genomen. Hopelijk is al het papierwerk nu echt compleet! Er duikt altijd meer op dan gedacht, maat stap voor stap komen jullie er wel.

 9. Aukje 14 juni 2023 op 6:27 am - Beantwoord

  Een heerlijk inkijkje! En nog gefeliciteerd, met je verjaardag en jullie nieuwe huis!

Recente blogs

Outfit | Mooi rood is niet lelijk (én is lekker warm)

20 oktober 2020|Outfits|

Ik geloof dat ik nog niet eerder zo ongeduldig heb gewacht op de postbezorger als afgelopen week. Ik verwachtte namelijk twee leuke pakketjes met een nog leukere inhoud. Gelukkig waren alle drie de items in het echt minstens zo leuk als op de foto's online. Ik kon het dan ook niet laten om de volgende dag al de kaartjes van de kleding te trekken en alles te dragen. Maar natuurlijk ging ik de deur niet uit voordat ik een paar outfitfoto's had gemaakt (en voordat ik een negatieve C-test in handen had).

Vegetarische noedels met kip-kerrie en ananas

5 oktober 2022|Recepten|

Bij noedels denk je misschien meteen aan je studententijd. Zo’n pakje kant-en-klare noedels is perfect voor als je met een brak hoofd (van het studeren of van allesbehalve studeren) totaal geen zin hebt om in de keuken te staan. Maar noedels zijn zoveel meer dan alleen simpel anti-kater-voer. Deze vegetarische noedels serveer je niet kant-en-klaar uit een bakje, maar zijn wel verdomd simpel. Twintig minuten werk en je hebt deze lekker zoete noedels met vega-kip op tafel staan. Als je houdt van ananas, zoetige sausjes en een subtiele kokossmaak, dan kun je met dit gerecht de plank niet misslaan.

Favorieten | Date-inspiratie, roze tas & lichaamssoufflé (?)

31 augustus 2018|Lifestyle|

Regelmatig ontdek ik nieuwe favorieten. Dat varieert van vrolijke tasjes tot toffe gadgets en van leuk kijkvoer op tv tot plekken die een speciaal plekje in mijn hart hebben. Een ding hebben ze gemeen: ik ben er nogal enthousiast over. In dit artikel deel ik mijn favorieten van augustus. Met in deze editie onder andere een beautyproduct dat je bijna zou willen opeten, een roze tasje dat ik werkelijk overal mee naartoe sleur en een inspirerende lezing over online daten.