Hema jaarplanner

Inkiekje #99 | Voordeur, verfmissers, vintage vondsten & familie-Sintfestijn

 • 4 december 2023
 • 3 Reacties
Categorieën: Persoonlijk

Stilzitten was er de afgelopen twee weken niet veel bij. Maar wel om leuke redenen! In plaats van hele weekenden te klussen, verschenen we twee keer bij familie om met lekkere snacks en leuke cadeaus het Sint-feest te vieren. Verder stonden we voor een toffe huiskeuze: een nieuwe voordeur (die we ook nog vonden), vond ik daarnaast een boel vintage spullen waar ik mee in mijn nopjes was én kocht ik na het verfongeluk van laatst een nieuwe telefoon. Ook geef ik een kleine update over de verbouwing. Iets met vloerverwarming, verfmissers, een dure tegenvaller én een gloednieuwe keuken op komst.

pompoensoep met kruidencake

Pompoen-pindasoep is mijn nieuwe liefde sinds een paar weken (oké, op een derde plek na Bart en Pippa uiteraard). Ik maak bijna elk weekend een hele pan om daar vervolgens de hele week van te eten. Ik ben gek op pompoen én gek op pindakaas, dus dit is net mijn soepje. Sinds ik soep heb ontdekt, ben ik sowieso meer najaarsfan dan ik ooit had gedacht. Elk seizoen heeft wel wat. De herfst heeft heerlijke soep.

Het recept voor de soep zal ik over een paar weken nog delen. Dit is sowieso één van mijn lievelings eetbare dingen van de afgelopen tijd!

vloerverwarming

In ons huis werd de afgelopen twee weken iets minder hard gewerkt, omdat we op het drogen van het stukwerk moeten wachten en dat niet bijster snel gaat met het koude weer. Wat wél gedaan werd, is dat deze flinke doolhof (lees: onze vloerverwarming) is gelegd. We hebben beneden voor vloerverwarming gekozen in plaats van radiatoren en ik ben er nu al heel gelukkig mee. Altijd warme voetjes én het opwarmen van de kamer gaat een stuk efficiënter.

paarse ovenwanten

Tussen het klussen door hadden we ook Sint-aankopen te doen voor het grote Sint-dobbelspel bij mijn opa en oma. Terwijl ik op jacht was naar leuke cadeautjes om in de dobbelpot te gooien, kwam ik ook zelf nog een paar leuke dingen tegen bij Blokker. Ik was al in geen maanden meer in niet-woonwinkels geweest en spotte opeens allerlei leuke dingen. Zo kwam ik terug met dit prachtige auberginekleurige servies en twee fleurige ovenwanten van Blokker. Helemaal leuk voor de nieuwe keuken straks!

C7

Verder was het de hoogste tijd om naar de kapper te gaan. Door alle drukte vergat ik steeds een afspraak te maken en mijn favoriete kapper zit ook nog eens niet op fietsafstand (straks na onze verhuizing wel trouwens!). Omdat ik klaar was met mijn uit model gegroeide lokken stapte ik van mijn trouwe kapper af om toch maar naar eentje om de hoek te gaan. Als er iets is waar ik niet experimenteel mee ben, dan zijn het wel kappers. Ik vind het nog altijd doodeng om de schaar in mijn haar te laten zetten, omdat ik regelmatig onbedoeld met een korte boblijn de deur uit ben gegaan terwijl de opdracht luidde “alleen de puntjes eraf”. Maar dit kappersbezoek stelde gelukkig niet teleur…

C17

Ta da, een kortere boblijn! Het is ietsiepietsie korter dan ik had gehoopt, maar dat is over drie weken wel weer aangegroeid. Verder voel ik me weer helemaal opgefrist. Dit was meteen een reminder dat ik voor verwenmomenten zoals een kappersbezoek vaker tijd moet maken, al is het onder werktijd. Juist als het druk is, zijn dit soort momenten voor jezelf goed waard. Mijn kapper heeft ook nog massagestoelen bij de wasbakken staan, waardoor het al helemaal als een zenmoment voelt.

tofu-curry

Waar ik ook graag tijd voor maak, is goed eten maken én opeten. Bart roept weleens “Laten we het onszelf makkelijk maken en een afhaalmaaltijd nemen”, maar ik vind het júist fijn om na een lange dag klussen of werken zelf eten te maken. Voor mij de perfecte manier om mijn hoofd leeg te maken! Dit keer ging ik voor een tofu-curry. Ik behoorde ooit tot de groep mensen die tofu maar smaakloos vindt, maar heb inmiddels ontdekt hoe je het écht lekker klaarmaakt (lang laten marineren en dan krokant bakken in de pan of oven is de truc!). Sindsdien staan tofublokjes hier heel regelmatig op tafel.

plattegrond voor verfkleuren

Verder was ik vrijdagochtend al vroeg onderweg naar ons huis voor een afspraak met de schilder. Als het stukwerk binnenkort droog is, gaat hij alle muren in de woonkamer, gang en berging schilderen. “Welke kleuren willen jullie op de muur?”, vroeg de aannemer nog. Hij had waarschijnlijk niet verwacht dat deze plattegrond (met een legenda bij elke kleur) ons antwoord op die vraag zou zijn. Sorry, schilder!

Mocht je nieuwsgierig zijn, de woonkamer wordt beige met lichtroze en wat terra cotta. De gang wordt lila met beige en oudroze. Grappige anekdote: toen ik onze gangplannen uitlegde aan de schilder, was zijn eerste vraag “Weet je het zeker? Wordt dat niet een poppenkast?”. Hij draaide nog net niet met zijn ogen. Maar nee, ons kleurenplan staat vast. De schilder hoeft er zelf niet te wonen, dus dat scheelt 😉

blauwe tegels met bloemen

Vorige week zaterdag was het dobbelspeldag. Maar voordat we bij opa en oma voor de deur stonden, reden we eerst langs de tegeloutlet in Zaandam. Daar waren onze toilettegels bezorgd. Op de muur achter het toilet krijgen we deze prachtige donkerblauwe tegels met bloemen. Tuurlijk, het moet je smaak zijn. Maar onze smaak is het he-le-maal. Dit is één van de interieurkeuzes waarvan ik 100% zeker weet dat het mooi uitpakt.

cadeaus voor Sinterklaas

Sorry voor de niet al te smakelijke en totaal overbelichte foto! Dit waren de cadeaus waarmee we thuiskwamen van het Sint-dobbelspel. Elk jaar vieren we met de hele familie plus aanhang (25 man inmiddels!) Sinterklaas met een dobbelspel. Uiteraard zitten er altijd bijzondere cadeaus bij waar je niet al te graag mee naar huis gaat (iemand een zingende deurmat, 10 kilo uien of een stylish handtas die net niet je smaak is?). Wij kwamen er best oké van af. We gingen naar huis met minstens 5 kilo (!) wortels (alle inspiratie voor wortelrecepten is welkom!), een Aziatisch boodschappenpakket, gedroogde bonen met appelmoes en een schoonmaakpakket inclusief een supersonisch pak om de kruipruimte mee in te gaan (wie weet ooit nog handig…). Maar ik heb vooral weer een middag hard gelachen en genoten.

roze vaas van Blokker

Een cadeautje dat we verder voor onszelf kochten voor het nieuwe huis, is deze roze vaas. Hij komt van Blokker en kost nog geen tientje, maar ik vind hem wel mega-leuk. Waarschijnlijk ga ik hem als plantenpot op mijn nieuwe werkkamer neerzetten. Wat een vrolijk ding hè met al die bolletjes?

C17

De dag daarna was een klusdag waarop we al onze vrije uren gebruikten om kozijnen te schilderen. Ik heb altijd kunststof kozijnen gehad en ben dus helemaal niet gewend om (houten) kozijnen te schilderen. Maar Bart is iets meer ervaren en eenmaal doende bleek het best een leuk klusje. Ik luisterde ondertussen naar het boek ‘Omringd door idioten’ (de titel is nogal provocerend, maar het boek is oprecht interessant en gaat over communiceren met verschillende typen persoonlijkheden!). Best een prima dag zo!

lila kozijn

Kozijnen schilderen is dus een project op zich, zeker met het miezerende weer van de afgelopen tijd. Maar de grondverflaag zat er al op, dus we waren toe aan kleur. De slaapkamerkozijnen kregen een lila tintje. Echt een enorm verschil met de zwarte kleur die eerst op de kozijnen zat! Een beetje jammer was wel dat we kozijnverf op waterbasis hadden gekocht en dat die niet tegen condens bleek te kunnen en dat dus alle verf is afgebladderd. Drie maal raden wat er voor volgend weekend op de planning staan: Project Slaapkamerkozijnen 2.0 (maar dan met verf op terpentinebasis). Ach, elke fout brengt je dichter bij hoe het wél moet 😉

nieuwe achterpui

Helaas hadden we daarna – eigenlijk voor het eerst in ons verbouwproces – een opeenstapeling van tegenvallers. Het bleek dat onze cv-ketel kapot is, waardoor we een nieuwe moesten kopen (à € 2.000, oeps!) en we twee weken zonder verwarming zaten. Daardoor droogde het stukwerk niet, moest het schilderen verplaatst worden en konden we ook niet verder met kozijnen schilderen. Maar ach, het is onze eerste echte tegenvaller in het hele verbouwproces, dus volgens mij valt dat nog enorm mee vergeleken met sommige verbouwhorrorscenario’s die ik van anderen heb gehoord.

Ik word zelf altijd best wel stresskipperig van dit soort dingen. Gelukkig staat Bart er iets relaxter in én leer ik ook een lesje loslaten door dit hele proces. Dingen lopen bij een verbouwing nu eenmaal nooit volledig zoals je denkt. En als dit het ergste is, dan hebben wij het nog goed voor elkaar.

nieuwe voordeur

Dinsdagochtend hadden we vóór werktijd nog een huisafspraak op de planning staan: een nieuwe voordeur uitzoeken. Grappig genoeg waren we er vrijwel meteen uit toen we Belisol binnen stapten, terwijl we normaal enorm kunnen twijfelen over elke interieurkeuze. We vonden allebei deze deur direct het allermooist en hadden bijna alle andere deuren direct afgekeurd. Ach, je kunt maar beter duidelijk hebben wat je smaak is, toch? 😉 We zijn dan ook voor deze deur van kunststof gegaan. Wel krijgt hij een ander kleurtje…

nieuwe voordeur

Het wordt de onderste kleur van deze twee: grijsgroen. De meeste deuren zijn bruin, zwart, grijs of wit. Grijsgroen was nog het meest kleurrijke wat ik kon vinden in kunststof. En deze kleur vonden we allebei erg mooi. Niet té opvallend, maar ook weer niet té standaard. Overigens droom ik nog steeds weleens van een kleurrijke houten deur zoals ze die in Notting Hill hebben. Maar ja, houten deuren waren mega-prijzig en ik kan me voorstellen dat ik op zo’n knalblauwe deur over een paar jaar ook wel weer uitgekeken ben. Dus gingen we voor veilig én tof.

C21

Verder kwamen er een paar leuke pakketjes binnen afgelopen week. Zo kreeg ik een setje duurzame doucheschuim van The Green Lab. Maar het aller-allerleukste was…

Samsung Galaxy S23 Ultra

…mijn nieuwe telefoon! Een paar weken geleden liet ik mijn oude telefoon (een vier jaar oude en wat kuren vertonende Motorola) in de verfpot plonsen. Ik zou zeggen “Don’t try this at home”, want mijn telefoon is er niet veel beter van geworden. Na heel lang speuren naar goede telefoons, ben ik gegaan voor een Samsung Galaxy S23 Ultra. Wat een mondvol! Zeker voor iemand met nul techkennis. Ik had eigenlijk maar één wens: het toestel moest een mega-goede camera hebben (en het moest een Android zijn). Na veel speurwerk kwam deze als beste uit de bus.

Ik scoorde de telefoon tweedehands via de website Refurbed.nl. Echt een aanrader trouwens om eens naar refurbished telefoons te kijken als je nieuwe telefoons te duur vindt! Ik vond deze Samsung nieuw wel heel prijzig. Tweedehands kon ik er € 400 op besparen, terwijl ik toch een zo goed als nieuwe telefoon mét goede camera heb.

Overigens heb ik de telefoon nog niet geprobeerd, omdat ik Bart plechtig heb beloofd op mijn nieuwe hoesje en screenprotector te wachten voordat ik iets met mijn telefoon doe. Ik heb er nogal een handje van om mijn telefoons op de grond te laten kletteren, dus ik zorg graag voor een valbestendig pantser (lees: een screenprotector en stevig hoesje) voordat ik met mijn telefoon aan de slag ga.

Pippa verstopt

Verder had Pip niet helemaal haar dag. De glazenwasser van de VvE kwam weer langs, en hij en Pip zijn geen beste vrienden. Nadat de glazenwasser het laatste raam had gewassen, bleef Pip zich nog zeker vier uur verdekt opstellen onder een kleed. Arm poesje! Daarna doet ze overigens altijd alsof er niets is gebeurd en is ze gewoon weer haar “heldhaftige” zelf.

Jumbo spinazie en cashew girasoli

Verder spotte ik bij Jumbo iets nieuws wat ik absoluut wilde proberen: girasoli met spinazie en cashewnoten. Normaal koop ik altijd de vegan gevulde pasta van Albert Heijn, maar nu heeft Jumbo er dus ook één. Als ik pasta eet, dan is het negen van de tien keer gevulde pasta. Echt: als je dat hebt geproefd, vind je daarna gewone pasta maar saai. Ik wel tenminste. Supertof dat ik er nu een nieuwe kaas- en melkvrije variant bij heb!

Hema jaarplanner

Verder kreeg ik mijn langverwachte post van Hema binnen: de nieuwe jaarplanner voor 2024. Het was één van mijn dingen om nog te doen vóór 2024 om deze agenda te scoren. Dat is dus op het nippertje nog gelukt vóórdat het laatste exemplaar is verkocht. Ik gebruik nu al drie jaar op rij standaard de jaarplanner van HEMA als werkagenda. Sinds ik deze heb, wil ik niets anders meer. Je hebt er lekker veel schrijfruimte in, de kaft is stevig en wordt niet snel vies én hij kost minder dan een tientje. Ik heb ook weleens planners van € 25 gehad, maar vind deze zonder twijfel de allerfijnste.

Hema badbruistablet

De logistiek-medewerkers van HEMA hadden het blijkbaar zo druk dat ze per ongeluk een tweede bestelling mijn kant op stuurden. Er zaten drie badbruisballen in. Aangezien ik er geen gratis bad bij ontving (en wij geen bad hebben of krijgen), wist ik 100% zeker dat ik die zelfs niet in een slaapdronken bui kon hebben besteld. De klantenservicemedewerker was zo aardig om me 10% korting op mijn volgende HEMA-bestelling cadeau te doen als aardigheidje voor het terugsturen van de badballen. Hopelijk heeft de echte ontvanger niet al te lang op haar bruisende bad hoeven te wachten.

gevulde speculaas

Verder kregen we superleuke onverwachte post op ons nieuwe adres. Jorik, die onze keuken vandaag en morgen gaat installeren (waaaah, zo gaaf!), stuurde ons dit vrolijke gedichtje en heerlijke gevulde speculaas. Ik kijk nu al uit naar vanavond, als ik het eerste deel van de keuken in het echt kan bewonderen. Dit is toch wel één van de onderdelen van de verhuizing waar ik het allermeest naar had uitgezien.

Ben je benieuwd hoe de keuken eruit gaat zien? Ik deelde eerder al een glimp van onze keuken (inclusief schets en de gekozen tegeltjes).

blauwe badkamertegels

Verder gingen we dit weekend opnieuw op tegeltjesjacht, voor de badkamer dit keer. Onze badkamer is supermooi en nieuw. Maar op één muur zitten tegels die totaal niet onze stijl zijn en die door het reliëf ook nog veel stof, viezigheid en vlekken aantrekken. Daarom zoeken we voor dat ene muurtje andere tegels. We hadden allebei een beeld in ons hoofd, maar het lukte helaas maar niet om te vinden wat we in ons hoofd hebben. Deze blauwe visgraattegels vonden we bijvoorbeeld in de showroom fantastisch, maar bij ons op de muur leken exact dezelfde tegels wel grijs. We hebben het nu over een totaal andere boeg gegooid en gaan waarschijnlijk voor terrazzo-tegels (zoiets!). Deze week komen de samples binnen. Fingers crossed dat die het wél zijn!

notentaart

Verder dook ik de keuken in voor een recept dat al weken in mijn hoofd zat: een notentaart met chocolade bovenop. Ik had al twee weken op het recept zitten broeden en het pakte gelukkig in één keer supergoed uit. Hier gaan we komende week nog regelmatig goed van smullen. Dat maakt thuiswerken nog minder een straf!

appel en ei aankopen

Ook stortte ik me volledig op mijn kledingkast opruimen voor de verhuizing. Mét resultaat: ik bracht een volle tas weg naar Appel & Ei om daar te verkopen en er hopelijk iemand anders blij mee te maken. Máár ik kan nooit Appel & Ei binnenstappen zonder zelf ook nog even te spieken bij de nieuwe kleding die ze hebben hangen. Zoals je aan deze foto kunt zien, kwam ik er niet met een volle portemonnee (maar wel met een volle tas) vandaan…

appel en ei aankopen

Ik kocht onder andere deze prachtige blouse met bloemen en hartjes. Hij is van één van mijn favoriete kledingmerken: Fabienne Chapot. Normaal is de kleding van dit merk best prijzig (maar de kwaliteit is dan ook wel onwijs mooi!), maar ik kocht deze blouse tweedehands voor een veel fijner prijskaartje. Ik weet wat ik vandaag uit de kast trek!

sinterklaascadeaus

Zondag was er weinig klustijd (en dat was eigenlijk ook wel fijn). We hadden nog een paar Sinterklaas-cadeaus in te pakken en gedichten af te maken voor het grote Pakjesavond-feest bij mijn ouders thuis. Wij komen er altijd te laat achter dat we geen inpakpapier (of in elk geval geen Sint-inpakpapier) meer hebben, dus gingen we maar creatief aan de slag met cadeauzakjes, kraftpapier en een vrolijk papiertje in kerstsfeer. Op zulke momenten voel ik me wel altijd een unsuccesful adult, zeker als ik kijk naar mensen die onwijs kunstig inpakken en altijd wel een voorraad van tien inpakrollen hebben liggen om daar het meest geschikte papiertje uit te kiezen.

Wie weet word ik over vijf jaar ook nog eens zo 😉 Voor nu moeten mensen het soms maar doen met een snel gekocht cadeautasje, een niet helemaal passend papiertje of veel te veel plakband. Ach, de cadeau-inhoud zelf is in elk geval altijd met veel zorg uitgekozen.

ikea stoffen lamp

Voordat we met een tas vol cadeaus naar mijn ouders reden, maakten we een pitstop bij IKEA. We gaan deze week onze PAX-kast samenstellen (yes, yes!), dus we wilden alle deuren, planken en greepjes alvast in het echt zien. Daarnaast spiekten we bij de lampen en accessoires. Met veel kleine frutsels wachten we totdat onze meubels in het huis staan. Ik weet inmiddels wel dat te vroeg allerlei kussens en leuke dingen kopen bij mij hét recept is voor interieurmiskopen doen. Dus wacht ik braaf nog even. Deze lamp leek even een kanshebber voor mijn werkkamer. Ik vind hem werkelijk prachtig (en lekker hysterisch). Helaas had de lamp op veel plekken rafels, dus uiteindelijk ga ik toch nog even verder zoeken.

sinterklaascadeaus

En toen was het tijd voor aandachtig luisteren naar handgeschreven gedichten, cadeautjes uitpakken, pepernoten eten en bijpraten over verhuizingen, nieuwe banen en meer. Oftewel: onze (vervroegde) Pakjesavond! Mijn broertje had mij getrokken en was supergoed geslaagd in cadeaus kopen die helemaal mij zijn. De huisjes en het engeltje komen binnenkort in onze kerstboom te hangen. De ruitjesdoek is een theedoek die mooi past in onze nieuwe keuken. En de sieraden zijn precies wat ik mooi vind. Ik was trouwens vergeten dat ik exact deze oorbellen op mijn lijstje had gezet (met link en al) en vond het al zo knap dat mijn broertje precies de goede oorbellen had uitgekozen. Bleek ik zelf deze hint te hebben gegeven 😉

Niet alleen de bloemetjesblouse, maar ook deze fleurige oorbellen zijn vandaag onderdeel van mijn outfit. Ik ben klaar voor een nieuwe week!

Heb jij al Sinterklaas gevierd (of heb je misschien nog plannen om het te vieren)?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Naomi 4 december 2023 op 9:36 am - Beantwoord

  Wat een heerlijk inkiekje weer. Balen van die tegenvaller met de CV. Ik hoop dat het snel opgelost kan worden. Spannend dat de keuken komt. Dat wordt met spanning afwachten tot je kunt gaan kijken.

 2. Daenelia 4 december 2023 op 10:09 am - Beantwoord

  Nee, Sinterklaas is bij ons geen traditie. We hebben al zoveel ’tradities’. De eerste (en soms enige) oliebol op 1 december, dan de start van de zelfgevulde advent kalender (met onze favo chocolaatjes), en dan vooral de twee kerstdagen plannen. Ik ben nu bezig met het plannen van de boodschappen en het menu en ja: daar gaat zeker 3 weken tijd in zitten! 😛 Niet dat kerst nou zo enorm groot event is … want het blijft bij een uitgebreide kerstbrunch thuis (tenzij ik alsnog een leuke plek zie waar dat wordt aangeboden) en een echt kerstmaal op … ik denk toch maar kerstavond. Dan de kerstkliekjes op tweede kerstdag. Ja, met een kip heb je voor zeker een hele week eten met z’n tweetjes. (Ik pas meteen even mijn aantekeningen aan…) oh ja, en de Kerstavond box vullen, dat doen we dan wel weer. Dat ligt het dichtst bij sintkadootjes. (Ik weet zeker dat je blij zult zijn met je telefoon: ben al heel tevreden met de camera’s. )

 3. Ria 4 december 2023 op 1:59 pm - Beantwoord

  Wat heb je weer veel leuke dingen geschreven en mooie foto,s erbij. Wat een druk leven, zo midden tussen de a,s. verhuizing en het klussen, bijzonder, dat je hier nog tijd voor hebt en ons laat genieten, van alle prachtige dingen, die jullie aanschaffen voor jullie nieuwe huis en bijzonder, die kleuren plattegrond voor de schilder, dat zal hij niet vaak zo meemaken.
  Jammer van die c.v. ketel, dat hadden wij ook, toen we hier net een maandje woonden en in het vorige huis hadden we ook al, net voor de verkoop een nieuwe aangeschaft, de oude was al 28 jaar oud en deed het nog prima, maar voor de verkoop kan je daar niet mee aankomen, dus 2 ketels binnen enkele maanden. Voorlopig kunnen jullie er weer jaren mee vooruit.
  Ook fijn, zo,n leuke 2e hands kleding winkel in de buurt, wat je ook nog eens je spulletjes kan verkopen. En jij slaagt altijd zo goed !
  Veel succes verder met alles .

Recente blogs

12 dingen om als introvert te onthouden

14 november 2023|Zelfliefde|

Het kostte mij 27 jaar om te ontdekken dat 'saai', 'stil', 'huismuts' en 'onsociaal' niet de juiste labels waren om op mijn voorhoofd te plakken. Ik was niet saai en suf. Ik was gewoon introvert. Naar binnen gericht. Dus doe ik meer energie op van een middag in mijn uppie taarten bakken en aanrommelen tussen mijn eigen vier muren dan van grootse en meeslepende avonturen beleven in grote mensenmassa's. En dus kom ik niet energiek terug van een werkborrel, maar moet ik er eerst tijdens de treinrit naar huis van uitpuffen. Zo gingen er nog veel meer introvert-kwartjes vallen de afgelopen jaren. Tijd om wat lieve woorden te richten tot mede-introverten. Dit zijn 12 lessen die ik elke introvert gun om vaker tot je door te laten dringen.

Q&A | Jullie vragen beantwoord (over trouwjurken, blijmakers & mijlpalen)!

24 februari 2019|Persoonlijk|

Dat ik een nieuwsgierig aagje ben, wisten jullie al. Maar blijkbaar ben ik niet de enige! Op mijn vraag of jullie nog vragen aan mij hadden, ontving ik heel wat mooie, grappige en leuke kwesties om over na te denken. Nu ben ik jullie natuurlijk een paar antwoorden verschuldigd. Welke kleur zou mijn trouwjurk bijvoorbeeld hebben? En wat was mijn beste beslissing tot nu toe? Ik beantwoord de leukste vragen in dit artikel.

Outfit | Zonnige dag, vrolijke jurk en Dr. Martens

2 mei 2018|Outfits|

Bloemenprintjes, vrolijke kleuren en semi-blotebenenweer, wie wordt daar nu niet blij van? Ik in ieder geval wel! Het zomerse weer van laatst was voor mij een goede reden om mijn zomerjurkjes weer uit de kast te halen. Niet dat ik vrolijke kleuren in de winter volledig mijd, maar in het zonnetje draag ik ze met nóg meer plezier. Vorige week viel mijn keuze voor een outfit dan ook op een vrolijke zomerjurk, een dunne panty (yes, dat kan weer!) en mijn nieuwe schoenen van Dr. Martens. En natuurlijk greep ik nog een laatste keer de gelegenheid aan om onder de roze bloesemboom - nog net in bloei! - te poseren. Ik laat je graag mijn outfit zien.