Home Tour | De inrichting van mijn kleine badkamer

Yes, het is zover! Het is tijd voor een eerste inkijkje in een van de kamers in mijn woning. Er gaan vast nog veel interieurartikelen volgen, maar mijn badkamer mag het spits afbijten. Mijn badkamer is dan misschien geen enorme balzaal, maar ik ben er dolblij mee. Het is een kleine (maar fijne) badkamer die precies alles heeft wat ik nodig heb. En dankzij een paar toegevoegde kleurrijke accessoires is de badkamer nu ook echt helemaal mijn ding. Kijk je mee naar de inrichting van mijn kleine badkamer?

Mijn kleine maar fijne badkamer

Bij het zoeken naar een woning had ik een aardig wensenlijstje. ik wilde bijvoorbeeld een lichte woning met meerdere kamers en het liefst een open keuken. Alleen een luxe badkamer was niet een van mijn eisen. Badderen doe ik eigenlijk nooit, dus ik was al blij met een moderne badkamer met douche en nette tegeltjes. En blij werd ik zeker toen ik voor het eerst deze badkamer binnenliep.

“Stralend wit”

Ik kon haast direct gebruikmaken van mijn badkamer. Heel fijn! Natuurlijk heb ik alles wel eerst aan een flinke (!) schoonmaakbeurt onderworpen en mijn douchekop vervangen voor een fris exemplaar, maar verder hoefde er weinig te gebeuren. De deur is “stralend wit” (zo heet de kleur officieel!) geschilderd door een schilder en mijn vader heeft de badkamerkastjes opnieuw van een wit kleurtje voorzien, maar dat is dan ook alles wat we eraan hebben moeten doen.

inrichting kleine badkamer
vrolijk douchegordijn

Zwart-wit met een kleurrijk tintje

Mijn badkamer is een paar jaar geleden volledig gerenoveerd en ziet er daardoor gelukkig heel modern uit. De witte tegels op de muur en zwarte kastjes en vloertegels zijn ook echt mijn ding. Wel zou ik ‘ik’ niet zijn als ik de badkamer niet een kleurrijk tintje zou geven. Dat heb ik dan ook zeker gedaan. Stap 1 was voor mij het vinden van een kleurrijk douchegordijn. Het bleek nog een flinke (online) zoektocht te zijn naar een opvallend exemplaar waar geen prijskaartje van €60,- aan hangt. Maar uiteindelijk stuitte ik bij H&M Home op dit douchegordijn met mooie bloemen. Die moest het worden!

luxe badhanddoeken
tips voor inrichting kleine badkamer

Zachte én felgekleurde handdoeken

Verder heb ik het beetje extra kleur vooral in de badkameraccessoires gezocht. Het was dan ook een mooi toeval dat ik door Badkamerstore werd benaderd of ik een paar items wilde uitzoeken. Kwam dat goed uit! Deze webwinkel heeft een groot assortiment aan badkameraccessoires, onder meer handdoeken van goede kwaliteit. Als ware interieurliefhebber werd ik dolenthousiast toen ik de vele kleuren, soorten en maten handdoeken zag. Ik koos uiteindelijk voor roze en turquoise handdoeken in verschillende maten, bijpassende washandjes en een opvallende zeepdispenser. Vooral met het badtextiel ben ik héél blij. De handdoeken zijn heerlijk zacht, hebben precies de kleuren die ik zoek en voelen fijn aan.

blauwe badmat
tips voor inrichting kleine badkamer

Finishing touches

Op de vloer ligt een matchende douchemat, die heerlijk zacht voelt aan mijn blote voeten. Zo hoef ik me geen zorgen te maken over koude voetjes. Verder zie je op de gootsteen mijn fijne zeepdispenser staan in een opvallende blauwe kleur. De overige spullen rond de wasbak had ik al een tijdje. De mandjes scoorde ik alweer heel wat jaren geleden bij Ikea en bleken perfect te passen op dit plankje. Verder staat een bescheiden verzameling parfumflesjes uitgestald op de plank boven de wasbak Vooral het flesje van The Body Shop (mijn grote favoriet!) heeft zijn ereplaatsje op deze plank wel verdiend.

inrichting badkamerkast

Goed gevulde badkamerkastjes

Ik zal je niet mijn hele badkamerkastje laten zien, omdat nog niet al mijn spullen over zijn. Maar een deel van mijn bescheiden verzameling douchespullen (die stiekem toch wat groter bleek dan verwacht!) heb ik al netjes uitgestald in mijn badkamerkastje. Hoe fijn dat ik nu een heel kastje tot mijn beschikking heb en de badkamerkast niet meer met een heel gezin hoef te delen. Alhoewel ik zo’n vermoeden heb dat ook dit kastje zich vast wel snel tot de nok toe laat vullen. Oeps! Het zal mij benieuwen.

organiseren make-up
tips voor inrichting kleine badkamer

Mijn neurotische badkamerlades

Verder heb ik veel spullen in het kastje onder mijn gootsteen opgeborgen. Noem me een beetje gek, maar ik fantaseerde dus al jarenlang over netjes gesorteerde badkamerlades waarin je je make-upspullen nooit meer kwijt ben. Bij Ikea vond ik deze sorteerdoosjes voor make-upspullen, waar de neuroot in mij direct dolenthousiast van werd. Ik had de tijd van mijn leven toen ik mijn nagellak op kleur sorteerde en in bakjes zette en daarna alle andere spul netjes gesorteerd in bakjes en vakjes een plekje gaf. Elke keer dat ik de lade opentrek, word ik er weer blij van.

Joh, een eigen badkamer is zo verkeerd nog niet. Mijn badkamer mag dan klein zijn, maar voor mij voelt alleen al het hebben van een eigen kastje én een perfect gesorteerde lade als een grotere luxe dan ik me had kunnen wensen.

Heb jij een grote of (net als ik) een kleine badkamer?

Volg:
Deel:

66 Reacties

 1. 3 mei 2019 / 07:28

  Wow, hoe je een badkamer zo eigen kunt maken! Heel gezellig! Jij kunt niet anders dan je dag vrolijk te starten in zo’n fijne kamer. Enne… heerlijk, die make-up zo neurotisch gesorteerd ;)

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 09:50

   Dankjulliewel voor de leuke reactie! :)

 2. 3 mei 2019 / 07:47

  Prachtig! Gewoon basic en tóch lekker vrolijk. Ik heb ook een kleine badkamer. En eh…tja, als ik verhuis, is een bad wel echt een vereiste, want die mis ik dus heel erg in mijn huidige huis.
  Naomi blogde over…De laatste weken op de basisschool

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 09:51

   Dankjewel! Een badkamer met bad is stiekem ook wel héél fijn, denk ik.

 3. Jantine
  3 mei 2019 / 08:11

  Ziet er mooi uit!
  Onze badkamer is wit met donkergrijze vloertegels en het kastje is van licht hout. Heel neutraal dus ook. Ik heb donker-en licht turquoise handdoeken en badmat als kleuraccenten, heerlijk!
  Geniet van je mooie badkamer met georganiseerde laatjes!
  Groetjes
  Jantine

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 09:51

   Dankjewel voor je leuke reactie op mijn badkamer! Jullie badkamer klinkt trouwens ook prachtig. Heel mooi, zo’n wat neutrale basis met een aantal kleuraccenten.

 4. Cindy
  3 mei 2019 / 08:13

  Romy, wat leuk! Ik kan hier echt van genieten; die kleuren en die ingerichte make-uplade! Love it! Kan bijna niet wachten tot je er woont! :-) XX

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 09:55

   Wat een lieve en leuke reactie! Dankjewel! :) xx

 5. Daenelia
  3 mei 2019 / 08:34

  Precies zo groot, klein, was mijn eerste badkamer. Groot genoeg en eigenlijk ook heel makkelijk schoon te houden. Ik had alleen geen opbergruimte. Stom geplaatste radiator maakte dat niet mogelijk.
  Nu is onze badkamer iets groter en vooral … donker. Vind ik ook prima en eigenlijk wel gezellig.
  Ga nou lekker verhuizen ;)

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 09:55

   Haha, ik ga over een paar dagen verhuizen, dus dan kan ik écht van de badkamer gaan genieten :)
   Een voordeel van kleine badkamers is inderdaad ook wel dat ze makkelijk schoon te houden zijn. Het zou alleen maar veel werk zijn als ik een balzaal als badkamer zou hebben met een bad dat ik nooit gebruik ;)

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 09:54

   Ideaal hè, als je niet veel meer aan je badkamer hoeft te doen?! Zelf vind ik een badkamer zonder bad ook helemaal prima. Ik neem toch nooit de tijd om uitgebreid in bad te zitten, dus een douche vind ik wel zo handig ;)

 6. Laura
  3 mei 2019 / 08:39

  Wat een mooie badkamer, klein maar fijn! Ik vind het douchegordijn supermooi en dat geeft gelijk een leuke sfeer. Zelf zou ik wel graag een bad willen hebben, maar nu hebben we een grote inloopdouche en dat is ook heel erg fijn!

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 09:52

   Dankjewel! Ik ben ook zó blij met het douchegordijn. Ik heb best wel een tijdje gezocht naar een douchegordijn dat precies wat ik zocht, en deze was het meteen helemaal :)
   Een inloopdouche klinkt trouwens ook heel fijn!

 7. 3 mei 2019 / 08:55

  Ja heel leuk Romy! Echt een gezellige, knusse badkamer. Vooral je productenstash vind ik er heerlijk uitzien hihi! En dat douchegordijn is ook helemaal jij! Veel plezier ermee!
  Meaghan blogde over…Momenten van trots en blijdschap

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 09:59

   Dankjewel! Ik denk zeker dat ik veel plezier aan mijn fijne badkamer (en aan mijn productenstash) ga beleven :)

 8. 3 mei 2019 / 08:57

  Wat heb je je badkamer mooi ingericht! Ik vind het douchegordijn heel leuk, zo vrolijk! Wij hebben dit jaar onze badkamer gerenoveerd en ben er ook heel blij mee.
  Darina blogde over…5 favorieten van de week #14

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 09:59

   Dankjewel voor je lieve compliment! Zo fijn dat jullie de badkamer hebben gerenoveerd. Ik heb het resultaat een tijdje geleden op je blog bewonderd en vind het er echt heel mooi uitzien.

 9. 3 mei 2019 / 08:58

  Je badkamer ziet er leuk uit. Die mandjes passen echt precies in je kastje, grappig dat je ze al had. Ziet er echt uit alsof je ze op maat gekocht hebt. Mijn vorige badkamer was heel klein en de bewoner voor mij had een hele grote wasbak geplaatst. Daardoor kon je alleen zijwaarts tussen de douche en wasbak door om naar het toilet te gaan :’) ik vind dat dat soort fratsen juist hun charme hebben, haha. Nu in Antwerpen heb ik geen enorme badkamer, maar wel een stuk mooier en ruimer.
  Shirley blogde over…April | Geëmigreerd en vakantiegevoel

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:01

   Haha, soms hebben dat soort onhandige interieurkeuzes inderdaad wel zo hun charme ;) Ik moet soms wel lachen om wat voor onhandige keuzes vorige bewoners kunnen maken. Bij mij hingen bijvoorbeeld twee enorme handdoeken aan de rand van het aanrecht waar je continu voorbijloopt. Vonden de vorige bewoners bijna een slim idee. Nadat ik er in 1 week al 10x tegenaan was gelopen, heb ik ze maar weggehaald ;)
   Wel fijn dat je nu een mooiere en ruimere badkamer hebt in Antwerpen!

 10. 3 mei 2019 / 09:15

  Ohh, dat plankje onder je badkamerkastje! Zo fijn! Wij hebben in ons huurappartement ook zo’n spiegelkastje, maar dan met een dubbele deur. En onze badkamerlades zijn lang zo net niet, haha. Ze zitten vol toilettassen die ongevéér per categorie ingedeeld zijn, maar niet helemaal. En dan moet je weten dat ik onlangs de lades al een keer helemaal uitgemest heb. ?
  Wij hebben trouwens ook zo’n kleine badkamer, maar dan gelukkig wel met een ligbad.
  Jessica blogde over…Review • Lush Lucky Cat Bath Bomb

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:03

   Wat heerlijk dat jullie toch een ligbad in jullie badkamer hebben! Haha, toilettassen en badkamerkastjes vragen er soms in de drukte ‘s ochtends ook gewoon om een beetje overhoop gehaald te worden ;) Ik heb me voorgenomen goed mijn best te doen om het zo netjes te houden als het nu is. Maar natuurlijk eerst zien dan geloven! ;)

 11. 3 mei 2019 / 09:35

  Wat een gezellige badkamer! Ik weet nog niet zo heel goed hoe groot onze badkamer wordt, maar in elk geval wel groter als jouw badkamer. Ik denk dat hij stiekem nog wel eens groter kan zijn als gedacht, maar ja dat blijft nog even een verrassing natuurlijk met nieuwbouw. Gelukkig hebben we eind deze maand een kijkdag, dus wie weet kan ik er al wat van zien!
  Simone blogde over…Ondernemen 2.0 | Ik ben een podcast gestart!

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:03

   Wat spannend dat je binnenkort je badkamer voor het eerst zult zien, of in ieder geval de ruimte waar de badkamer komt. Ik ben heel benieuwd hoe hij zal worden. Toch een leuke verrassing, ook voor jezelf :)

 12. 3 mei 2019 / 10:26

  Wat een gezellige badkamer heb je ervan gemaakt. Lijkt heel erg op onze oude badkamer in ons flatje qua indeling/grootte. De badkamer willen wij ooit hier nog renoveren, niet onze smaak qua tegels en we zouden een andere indeling willen. Maar dat zijn projectjes voor later, eerst maar een baby op de wereld zetten ;-)

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:05

   Dankjewel! Volgens mij zijn badkamers ook best wel smaakgevoelig. Ik had wel echt mazzel dat ik de badkamer van de vorige bewoners zelf ook mooi vind. Hopelijk komt jullie badkamerrenovatie er over een tijdje van. Maar inderdaad, eerst maar eens een belangrijker project: de baby ;)

 13. 3 mei 2019 / 11:17

  Oooh, ik wil ook zo’n fijn georganiseerde lade! Ik heb nu al mijn basics in een etui, maar dat is eigenlijk zo irritant. Maar, zoals ik je weleens heb verteld waarschijnlijk, hebben wij een verschrikkelijk lelijke badkamer waar je niets mee kunt of wil doen. Grrr! Bedoel, gele tegels?!

  Fijn dat je van de badkamer zo’n leuk plekje hebt kunnen maken.
  Johanne blogde over…A Pinch of Jo bestaat 2 jaar! (‘Oh, blog je nog dan, Johanne?’)

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:06

   Heerlijk hè, zo’n wat neurotisch georganiseerde lade?! Die glazen bakjes van Ikea zijn wel echt een aanrader. Zo heb je voor een euro of twintig opeens een veel meer georganiseerde lade.
   Hmm, gele tegels klinken inderdaad niet heel aantrekkelijk. Toch jammer dat je tegels niet zo makkelijk kunt oververven ;)

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:07

   Dankjewel voor je lieve en enthousiaste reactie op mijn badkamer! Dat douchegordijn vond ik ook meteen zó leuk. Ze hebben bij H&M Home echt wel leuke spulletjes voor in huis, ook voor de badkamer :)

 14. 3 mei 2019 / 11:37

  Ziet er mooi uit! Leuke kleuraccentjes en fijn dat je er zo weinig aan hoefde te doen omdat het pas verbouwd is.
  En wat een superhandige vakjesverdeler voor je make-up!! Ik word er zelf ook altijd kriegelig van wanneer door de bak met mijn make-up moet graven, dus wie weet is dat ook wat voor mij. :)
  Giovanna Jansen blogde over…9 Must sees in London

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:09

   Dankjewel voor je leuke reactie! Die bakjes voor je make-up zijn wel echt een aanrader. Voor maar een klein beetje geld heb je zo binnen een mum van tijd een mooi georganiseerde badkamerlade :)

 15. 3 mei 2019 / 12:43

  Leuke badkamer! Die van ons is wat groter maar ik zou perfect gelukkig zijn met zo eentje als de jouwe! Die van ons is best oud met lelijke tegels op de muur en vloer. We willen ze ooit aanpakken maar dat is een meerjaren- / lange termijn project ;) En vakjes en kastjes indelen vind ik héél leuk :D
  Irene blogde over…Day Zero Project | Update 15

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:12

   Heerlijk hè om bakjes of kastjes opnieuw te organiseren. Ik kan daar ook echt blij van worden.
   En een leuk vooruitzicht dat jullie over een hele tijd de badkamer willen gaan aanpakken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan zullen maken :)

 16. 3 mei 2019 / 14:45

  Mooie badkamer, ziet er gezellig uit met al die kleurtjes. Super handig die bakjes en wat een leuk douchegordijn!

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:11

   Dankjewel voor je leuke reactie! :)

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:10

   Haha, klopt! Bij het zien van de foto’s dacht ik ook zelf even: “Ah, daar past nog wel wat nieuwe make-up bij!” ;)

 17. 3 mei 2019 / 15:45

  Leuke badkamer! Thuis hebben wij een relatief kleine badkamer, maar ik meen dat die toch iets groter is dan die van jou. Hier staat er wel een bad in (waar wij in douchen ;p ), maar alles is gepast. Je hoeft er geen vreugdedansjes in te doen zonder ergens tegen te stoten, haha! Hier in huis is alles bruin en donker en ik weet nu al dat ik dat zeker in mijn toekomstig huis absoluut niet wil :p

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:13

   Haha, als ik een bad zou hebben, zou ik daar waarschijnlijk ook in douchen. Ik ben ook gewoon geen badliefhebber ;) Maar toch fijn om een bad te hebben! Een lichte badkamer heeft ook wel echt mijn voorkeur. Ik vind dat altijd wel mooi rustig ogen.

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:14

   Superleuk om dat te horen! Ik was zelf ook meteen helemaal weg van het douchegordijn :)

 18. 3 mei 2019 / 17:17

  Wat een mooie en gezellige badkamer heb je ervan gemaakt, Romy! Het gordijn is echt super, en ook de zeepdispenser vind ik echt tof!
  Hihi, zo alles netjes rangschikken vind ik zelf ook heerlijk (en dat terwijl ik vroeger zo’n sloddervos was… ). Word dan gewoon al vrolijk van de nette lade of kast open te doen :)

  Wij hebben nu wel een grote badkamer. We hebben namelijk een slaapkamer ‘opgeofferd’. Dat kwam ook veel beter uit voor de leidingen: die gaan nu recht naar boven zonder omwegen. En moest er ooit een lek zijn, kunnen we er via het plafond van de garage makkelijk aan (anders was het boven de woonkamer). De smalle vroegere badkamer naast onze slaapkamer is nu een dressing geworden.
  Geke blogde over…Day Zero Project – Bijkletsen

 19. 3 mei 2019 / 18:03

  Heel mooie badkamer! Leuk om de eerste hometourblogpost van je te lezen :) Wij hebben ook een relatief kleine badkamer, maar zoveel ruimte heb je natuurlijk ook niet nodig.

  Liefs,
  Marloes
  Mevrouw Marloes blogde over…Foto op schoolplaat

  • Romy
   Auteur
   5 mei 2019 / 10:15

   Dankjewel! En inderdaad, echt veel ruimte in mijn badkamer heb ik niet nodig. Ik ben al heel blij dat ik een fijne douche en een ruim badkamermeubel heb :)

  • Romy
   Auteur
   6 mei 2019 / 07:36

   Dankjewel, leuk om te horen dat je de badkamer echt bij mij vindt passen! Deze plastic bakjes van Ikea zijn wel echt een uitkomst voor het organiseren van je make-up. Het organiseren ging bijna automatisch ;)

 20. 3 mei 2019 / 20:35

  Dat ziet er echt superleuk uit! Ik vind de badkamermeubels ook echt supermooi, dat is ook helemaal mijn stijl :) Leuk ook hoe je het hebt opgefleurd hebt met allemaal die kleurrijke items. Onze badkamer is blauw, en op zich wel mooi en straalt lekker fris uit, maar het is iets wat we niet zelf uit hadden gekozen dus daarom willen we de badkamer ook nog wel ooit gaan vernieuwen. Haha, jij hebt nog meer make-up dan ik ;)
  Lianne blogde over…April: groei en hoogtepunten

  • Romy
   Auteur
   6 mei 2019 / 07:38

   Dankjewel! Ik ben ook helemaal blij met het badkamermeubel dat er al stond :) Dat zou ik zeker ook zelf uitgezocht kunnen hebben. Haha, mijn make-upvoorraad viel mij nog enigszins mee. Heel wat bakjes zijn (in ieder geval vooralsnog) leeg gebleven :P
   Een blauwe badkamer is ook mooi trouwens! En altijd leuk om de badkamer ooit helemaal te vernieuwen en daarmee écht eigen te maken :) Dan wordt het vast alleen maar nog mooier.

 21. 5 mei 2019 / 16:32

  Ik denk dat je niet anders kan dan je dag goed starten in die badkamer! En trouwens, over badspulletjes gesproken. Ik heb zelf ook een heleboel bath bombs liggen die nog aan het wachten zijn tot ze mee mogen in bad. Dus je bent niet de enige, geloof me ;)
  Dat douchegordijn vind ik echt geweldig! Zou ook direct iets voor mij zijn. Ik heb iets met bloemenprintjes, dat kun je wel zeggen haha.

  Wat me ook opvalt, bij die ene foto waarin je jezelf fotografeert (in volgensmij) je spiegel. Het plaatje klopt. Ik heb het gevoel bij die foto dat het zo moest zijn, alles hoort bij elkaar, inclusief je outfit zelfs. Ik denk dat het niet anders kan dan dat deze badkamer ook echt een Romy-badkamer is geworden. Je straalt! Mijn complimenten
  Nikita blogde over…Blogreacties, niet mijn sterkste kant

  • Romy
   Auteur
   6 mei 2019 / 08:00

   Wauw, dankjewel voor je ontzettend lieve en leuke reactie op mijn badkamerartikel! Wat leuk om te horen dat je de badkamer echt bij mij vindt passen en dat je de foto met mij erop zo mooi vindt <3 Ik werd helemaal blij van je mooie reactie.

 22. 5 mei 2019 / 18:47

  Ik heb geen eigen badkamer op het moment, maar zo’n badkamer als jij hebt lijkt me heerlijk. Een groot voordeel aan een kleine badkamer lijkt me ook dat je minder hoeft te poetsen!
  Anouk blogde over…4 Nadelen aan een menstruatiecup

  • Romy
   Auteur
   6 mei 2019 / 07:57

   Dankjewel voor je leuke reactie! En inderdaad, het is wel héél fijn dat mijn badkamer snel is schoongemaakt :)

 23. Wendy (B)
  6 mei 2019 / 18:14

  Ik heb een bad en de wasautomaat staat ook in de badkamer.
  Een bad vind ik handig: niet alleen voor mezelf maar ook voor bv iets in de week te leggen of uit te wassen bv.

  • Romy
   Auteur
   8 mei 2019 / 07:52

   Voor dat soort dingen is een bad inderdaad ook wel heel handig. Wat fijn dat jij van een bad gebruik kunt maken in je badkamer :)

 24. 6 mei 2019 / 21:55

  Dat bakje voor je make-up ziet er ideaal uit! Daar ga ik ook maar eens naar op zoek als ik weer naar Ikea ga.
  Wij hebben een gemiddelde badkamer denk ik. Voelt wel heel ruim, omdat we pas geleden het bad eruit hebben gehaald. En uiteraard meteen de badkamer hebben laten opknappen. (Zo kort geleden dat ik het linkje nog hieronder kon aanvinken)
  Jacqueline blogde over…4 essentiële badkameraccessoires

  • Romy
   Auteur
   8 mei 2019 / 08:04

   Zeker een aanrader, die make-upbakjes! Ze kosten niet veel en mijn badkamerkastje is er een stuk georganiseerder door geworden :)
   Ik ga meteen even een kijkje nemen in jullie badkamer. Ik ben heel benieuwd!

 25. chucky1012
  6 mei 2019 / 22:43

  Zo een prachtige badkamer.
  Mooie kleuren en netjes ingericht.

  • Romy
   Auteur
   8 mei 2019 / 08:09

   Dankjewel! Ik vond het douchegordijn ook meteen helemaal mijn ding :)

 26. Odetta
  8 mei 2019 / 16:18

  Wat een fleurige en gezellige badkamer!
  Voor dit huis hadden wij op onze zolder etage een hele kleine badkamer. Een wc met daarnaast een douchebak, hahaha. En in de lengte van dit petieterige badkamertje liep de want ook nog eens een keer schuin af vanwege het dak. Op de slaapkamer hadden wij een wastafel met daarnaast een wasmachine.
  Nu hebben wij een grotere badkamer met bad c.q. douche. Een wastafelmeubel van licht hout en de wasbak is 45 cm diep. Erg handig voor mij want nu kan ik zonder bril goed kijken met het opmaken voor de spiegel die op de schuifdeurtjes van het kastje zitten. Verder hebben wij een combinatie van donkergrijze tegels op de vloer, grijze tegelmaten tegen de inbouw van het toilet en het bad. Tegen de wanden gebroken witte tegels.
  Ooit wil ik een inloopdouche, want ik heb maar 2x in bad gezeten. Wanneer ik in bad zou willen gaan, moet ik dit echt gaan plannen. Tegen de tijd dat het bad vol is, heb ik al geen zin meer. Zit ik eenmaal een bad, heb ik geen idee wat ik moet doen. Onder de douche kan ik tenminste multitasken, hahaha.

  • Romy
   Auteur
   11 mei 2019 / 11:43

   Jullie badkamer klinkt heel mooi en zo te horen is het qua ruimte een hele vooruitgang ten opzichte van jullie vorige badkamer ;) Heel fijn! Haha, om dezelfde reden als jij omschrijft, is badderen ook niets voor mij. Ik ben daar geloof ik veel te ongeduldig voor.

 27. 9 mei 2019 / 10:12

  Haha, ik ben ook heel neurotisch als het gaat om het opruimen van lades. Onze badkamer is nu bijna af, alleen de douchewand moet nog geplaatst worden, maar die moet volgende week door het bovenraam naar binnen gehesen worden, omdat hij niet door het trapgat past, haha, hebben wij weer;-) En ik vond het dus ook zo heerlijk om die laatjes in te delen. Je douchegordijn is trouwens echt heel tof, helemaal jij!
  bychristiana blogde over…Sneak peek van onze nieuwe badkamer

  • Romy
   Auteur
   11 mei 2019 / 13:38

   Haha, heerlijk toch om alles mooi te sorteren. Ik kan daar ook echt van genieten.
   Wat fijn dat jullie badkamer bijna klaar is. Een hele opluchting, denk ik, als de verbouwing voorbij is. En natuurlijk heel fijn dat je er dan echt van kunt gaan genieten! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat en ga meteen even de sneak peek op je blog bekijken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge