Toen ik voor het eerst mijn huis van binnen bewonderde, was het de keuken waar ik direct verliefd op werd. Natuurlijk was dat niet het enige wat ik aan het huis kon waarderen, maar de keuken is toch wel echt mijn favoriete onderdeel van mijn woning. En nee, dat zeg ik niet omdat ik een echte sterrenkok ben die dagelijks Michelin-maaltijden op tafel weet te toveren. Ook al ben ik geen keukenprinses, in deze fijne open keuken sta ik met veel plezier elke avond te koken en af te wassen. Zeker nu ik in de keuken heel wat vrolijke accessoires heb uitgestald, waardoor het nóg meer mijn plekje is geworden.

kleurrijke accessoires in keuken

Een inkijkje in mijn open keuken

Ik heb de mazzel dat de bewoners voor de vorige bewoners flink hebben verbouwd, waardoor ik een vrij ruime open keuken heb. Daardoor blijft het lekker lang licht in mijn hele woning en kan ik ook altijd met visite kletsen als ik bijvoorbeeld even thee zet. Ideaal! Het is ook precies het soort keuken dat ik zelf zou kunnen uitkiezen. Ik houd heel erg van mooie landelijke keukens. Op internet heb ik al voor de aankoop van mijn huis heel wat mooie keukens online bewonderd, waarbij ik bijvoorbeeld al snel viel voor deze mooie landelijke keukens van Nieuwenhuis Keukens. Mijn eigen keuken is misschien net wat meer modern dan landelijk, maar met mijn eigen accessoires heb ik er toch een landelijk tintje aan gegeven.

open keuken in appartement

Van beige naar stralend wit

Zoals je kunt zien, is de muur in mijn keuken wit en is daartegenaan een aluminiumplaat bevestigd. Daar zit nogal een verhaal achter. Pas toen ik op de dag van de sleuteloverdracht het lege huis binnenstapte, ontdekte ik dat de volledige muur achter mijn aanrecht een vreemde beige-achtige kleur had en met gladde waterafstotende verf was behandeld. Dat terwijl die muur in mijn gedachten gewoon stralend wit was. Het bleek nog best een tijdrovende taak om dat naar mijn zin te maken. Ik heb de volledige muur tot aan de andere kant van de woonkamer laten stucen en wit geverfd. Vervolgens moest ik een paar weken wachten op de achterwand. Nogal een duur grapje, maar ik ben héél blij met het eindresultaat.

Vrolijke accessoires op het aanrecht

Op mijn aanrecht heb ik een aantal spulletjes uitgestald die praktisch én leuk zijn. Ik kan niet zo goed tegen een aanrecht dat propvol staat met onnodige meuk, maar op een aanrecht van 3,5 meter lang kan ik op zich aardig wat uitstallen zonder dat het “vol” lijkt. Mijn pronkstuk is toch wel de retro blauwe weegschaal, die ik bij Loods 5 heb gekocht. Stiekem had ik al een digitale weegschaal staan (toch iets praktischer!) en is deze retro weegschaal puur voor de sier. Verder heb ik een draadmand met twee pannenlappen en twee plastic mandjes van het merk Handmade By staan. Die mandjes heb ik tien jaar geleden eens gekocht om knuffels in op te bergen, maar na een flinke schoonmaakbeurt vond ik ze ook in mijn keuken prima passen.

blond amsterdam voorraadpot voor kattenbrokken
accessoires in keuken
gesorteerde theedoos

Scandinavische broodtrommel

Sinds mijn verjaardag heb ik ook een voorraadpot staan voor kattenbrokken. Het merk kun je vast wel raden. Daarnaast staat een houten broodtrommel waar ik geweldig blij mee ben. Deze Scandinavische aanwinst komt gewoon van Ikea en kostte me maar een paar euro. Het messenblok kocht ik bij bol.com en de fijne theedoos heb ik vorig jaar van een vriendin gekregen voor mijn verjaardag. Helemaal blij word ik van mijn ietwat neurotisch gesorteerde theedoos.

plank met blond amsterdam servies
raam in keuken
plank met blond amsterdam servies

Een plankje vol tweedehands vondsten

Boven mijn aanrecht hangt een plankje van de bouwmarkt, precies naast een klein raampje dat extra licht in de keuken geeft. Op het plankje heb ik een aantal van mijn mooiste serviesvondsten een plekje gegeven, die ik grappig genoeg allemaal (op het melkkannetje na) tweedehands op de kop heb getikt. De Delftsblauwe voorraadpotten, oranje kopjes en het melkkannetje zijn van Blond Amsterdam. Het retro voorraadblik komt van origine van Albert Heijn en de brocante kopjes en het suikerpotje zijn merkloos.

Beste huishoudelijke aankoop

In het raampje staat sinds dit weekend een hortensia te stralen. Die kreeg ik van een vriendin en haar vriend voor mijn verjaardag. Verder zie je op de foto hierboven mijn afwasmatje. Een van mijn beste huishoudelijke aankopen tot nu toe! Ik heb het matje voor (volgens mij) €2,- bij Action gekocht en het heeft precies de kleur die ik mooi vind. Je kunt er je natte afwas ondersteboven op neer zetten, zodat het kan afdruipen. En door de kleur staat het matje nog leuk ook, vind ik.

accessoires in keuken

Kastruimte genoeg

Verder heb ik onder mijn aanrecht gelukkig heel wat kastruimte. Daar staan mijn pannen, producten die ik dagelijks gebruik, een vaatwasser en een wasmachine. De wasmachine is net deze week geïnstalleerd. Helaas bleek mijn ingebouwde wasmachine van de vorige bewoners total loss , maar het voordeel is wel dat mijn nieuwe exemplaar niet ingebouwd is, maar wel precies past. Het was even een kleine ergernis dat ik hier wat op moest verzinnen, maar dan heb je ook wat. Ik kan weer ongestoord wasjes draaien met als resultaat kleding die daadwerkelijk schoner in plaats van viezer uit de machine komt. Dat is ook wat waard.

roze waterkoker

De roze waterkoker

Naast mijn gootsteen staan mijn koffiezetapparaat (de Senseo die ik van mijn tante heb gekregen in verband met koffiedrinkende visite die ik geen nee wil verkopen) en waterkoker. Die laatste is toch wel een beetje mijn pronkstuk. Ik heb úren gezocht naar een roze waterkoker. Uiteindelijk was ik mijn hart al te veel verloren aan dit exemplaar om het nog te laten zitten vanwege het flinke prijskaartje. Ik ben nog elke dag blij dat ik mezelf deze wat duurdere aanwinst voor mijn keuken cadeau heb gedaan.

blond amsterdam servies

Servieskast vol Blond Amsterdam

Ook heb ik in mijn keuken een grote servieskast staan, waar – je raadt het al – mijn volledige verzameling Blond Amsterdam staat te pronken. Iedere keer weer dat ik mijn oog op die kast laat vallen, krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Ik kan daar zo blij van worden. Ik zal binnenkort op veler verzoek nog een keer een apart artikel maken om al mijn aanwinsten van Blond Amsterdam aan je te laten zien.

rek voor theedoeken

Bonte verzameling theedoeken

Ten slotte heb ik in een hoekje van mijn keuken een ladder (van Xenos) staan waarop ik een bonte verzameling theedoeken tentoon heb gesteld. Best een handig alternatief voor de keukenhaakjes die in mijn keuken ontbreken. En ik vind het er nog fleurig uitzien ook!

Inspiratie voor een volgende keuken?

Keukens uitzoeken lijkt mij nog best lastig, dus ik ben stiekem heel blij dat ik de keuken in mijn appartement direct al mooi vond. Toch doe ik nog weleens online inspiratie op voor mooie keukenideeën. Zelf ben ik voor keukeninspiratie gek op Pinterest en op de site van vtwonen waar veel inspiratiefoto’s te vinden zijn. Ook vind ik de keuken van Shifra helemaal geweldig. Wie weet ga ik in een volgend huis ook nog eens voor een mooie lichtblauwe keuken (of waag ik me zelf aan een likje verf). Ach, een meisje mag dromen. Maar voor nu geniet ik volop van deze fijne keuken waarin ik mezelf hopelijk tot een ware keukenprinses kan gaan ontpoppen.

Hoe ziet jouw keuken eruit?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 31 mei 2019 op 7:03 am - Beantwoord

  Mooie keuken die je heel leuk hebt ingericht! Ik ben ook aan het rondkijken voor een nieuwe keuken en kan niet wachten 🙂 ik vind het idee van de ladder voor de theedoeken geweldig!

  • Romy 1 juni 2019 op 9:45 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Het idee voor de theedoeken was eigenlijk een beetje toevallig ontstaan. Ik had de ladder voor een andere kamer besteld, maar vond hem daar toch niet zo leuk. Toen kwam dit opeens in me op 🙂

 2. Ilona 31 mei 2019 op 7:12 am - Beantwoord

  Het is altijd fijn als een keuken naar je zin is in een nieuwe woning want keukens zijn een duur grapje, wij zijn 2 keer verhuisd in 1 jaar en 2 keer een nieuwe keuken…..de eerste keer ruim 10.000 Euro en gelukkig konden we de 2e keer een showroomkeuken kopen. We hebben nog wel even overwogen om de keuken gewoon te laten zitten maar 20 jaar oud en alle apparaten aan vervanging toe, het aanrechtblad flink beschadigd etc. Nu blij met de showroomkeuken! Leuk dat laddertje met je theedoeken als je zo’n mooie keuken hebt detoneren haakjes vaak of passen niet bij de rest maar dit is leuk!

  • Romy 1 juni 2019 op 9:48 am - Beantwoord

   Keukens zijn inderdaad heel prijzig en volgens mij is het ook nog best lastig om de perfecte keuken te vinden. Ik was ook wel blij dat ik geen keuken meer hoefde uit te zoeken. Fijn dat jullie keuken nu goed bevalt en natuurlijk ook heel fijn dat jullie een showroomkeuken voor minder konden kopen. Dat scheelt al iets 🙂

 3. Tineke 31 mei 2019 op 7:29 am - Beantwoord

  Jouw servies en die roze waterkoker!!! Wauw, tikkeltje jaloers! Teveel roze komt er hier helaas niet meer in..

  • Romy 1 juni 2019 op 9:48 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je enthousiaste reactie 🙂 Ik kan me voorstellen dat heel veel roze in een huis met een man helaas wat lastiger wordt 😉

 4. Neverdullmoments 31 mei 2019 op 7:54 am - Beantwoord

  Wat een gezellige keuken! Die waterkoker is echt heel gaaf, in onze keuken willen we er zo eentje in het beige of lichtblauw. (Onze keuken is lichtblauw, aanrader ja!! :)) Ik vind je ladder echt een hele leuke uitvinding voor de theedoeken!

  • Romy 1 juni 2019 op 9:52 am - Beantwoord

   Oh een lichtblauwe keuken? Hoe gaaf! Ik geloof dat Lidl ook weleens een soortgelijke waterkoker heeft in het blauw (en dan voor een stuk minder geld dan deze). Misschien is dat een aanrader 🙂

 5. Carolien 31 mei 2019 op 8:12 am - Beantwoord

  Wat heb je een prachtige keuken! En super vrolijk en kleurrijk, houd ik echt van!

 6. Simone 31 mei 2019 op 8:20 am - Beantwoord

  Aaah Romy, wat een prachtige, grote keuken! Helemaal op jouw manier afgemaakt ook, love it!

  • Romy 1 juni 2019 op 9:53 am - Beantwoord

   Zo leuk om dat te horen! Dankjewel voor je lieve reactie! 🙂

 7. Naomi 31 mei 2019 op 8:27 am - Beantwoord

  Heel erg mooi. En wat heb je lekker veel werkruimte. Ik vind een open keuken met visite net als jij gezellig. Gewoon doorkletsen tijdens koffie halen enzo. Het nadeel vind ik wel dat je je keuken ook altijd netjes moet hebben en niet gewoon de deur dicht kunt trekken. Of misschien is dat ook een voordeel;). Mijn keuken is wit, met wat rode accenten. En ik ben dus verliefd op een rode waterkoker, maar heb hem mezelf nog niet cadeau gedaan. Wel een rode Senseo, maar de waterkoker staat hoog op mijn verlanglijstje.

  • Romy 1 juni 2019 op 9:57 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve en enthousiaste reactie! En inderdaad, dat doorkletsen tijdens het thee zetten is zó fijn. Wel zo gezellig! Stiekem vind ik het juist wel handig dat ik geneigd ben om mijn keuken steeds op te ruimen, haha. Goede stok achter de deur!
   Een rode waterkoker klinkt geweldig trouwens. Ik zou zeggen: die mag je jezelf best cadeau doen 🙂 Mijn waterkoker was ook vrij prijzig, maar ik beleef er nu elke dag meerdere keren plezier aan. Het geld zeker waard dus!

 8. Shirley 31 mei 2019 op 8:30 am - Beantwoord

  Wat een mooie keuken! Superruim en alle accessoires die je hebt neergezet, zijn leuk. Het lijkt me heel moeilijk om zelf een keuken uit te zoeken. Gelukkig heb ik dat nog nooit hoeven doen. Zolang de keuken een neutrale kleur heeft, kan ik me wel schikken naar iemand anders inrichting. Ik snap wel dat je de beige muur hebt overgeschilderd!

  • Romy 1 juni 2019 op 9:59 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Zelf een keuken uitzoeken, lijkt mij inderdaad ook nog een hele uitdaging. Ik ben toch blij dat ik dat niet heb hoeven doen. Alhoewel ik inderdaad wel heel blij ben dat ik de beige muur niet meer heb 😉

 9. Ilona Wielinga 31 mei 2019 op 8:49 am - Beantwoord

  Wat onwijs mooi om te zien. Alles matcht ook zo lekker bij elkaar! Ik vind je keukenblok trouwens ook echt geweldig mooi gewoon.

  • Romy 1 juni 2019 op 10:00 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve compliment! 🙂 Ik ben ook helemaal blij met het keukenblok.

 10. Audrey 31 mei 2019 op 8:54 am - Beantwoord

  Heel tof geworden, met al je accessoires en spullen! Mijn keuken lijkt hier qua stijl echt heel veel op! De handgrepen en het blad zijn volgens mij exact hetzelfde, haha. Mijn keuken zit in een hoek en is halfopen. Jij hebt ook meer dan genoeg werkruimte zo te zien.

  Ik snap wel waarom je die waterkoker niet meer uit je hoofd kon zetten. Die weegschaal heb ik trouwens ook echt net deze week op mijn lijstje gezet. Ik erger me juist aan mijn digitale weegschaal met z’n gekke sprongetjes (of die juist niet verandert van gewicht).

  • Romy 1 juni 2019 op 10:01 am - Beantwoord

   Wat leuk dat jouw keuken heel erg op die van mij lijkt! Nu ben ik stiekem wel heel erg benieuwd hoe die van jou eruitziet 🙂 Een half open keuken is ook fijn trouwens.
   Leuk dat jij ook zo’n weegschaal op je lijstje hebt staan! Ik vind deze van Loods 5 wel een aanrader. Ik had eerder online gezocht naar retro weegschalen, maar die waren steeds nogal prijzig. Deze van Loods 5 heb ik voor €19,95 gekocht 🙂

 11. Saskia 31 mei 2019 op 9:12 am - Beantwoord

  Toevallig kun je ook een kijkje in een hoekje van mijn keuken nemen op mijn blog 😉
  Wij hebben een prachtige open keuken met neutrale kleuren. Ben nog steeds erg blij ermee, ook met mijn potjes van Riverdale op de vensterbank. Het is een mooi geheel waar ik dan ook graag kom. Het enige wat jammer is, is dat de bergruimte beperkt is, maar dat komt omdat we in onze oude keuken hele diepe bovenkastjes hadden en hier niet. Misschien dat we hem ooit nog anders indelen, of een rand met tegels erop willen gaan doen. Maar dat zijn plannen voor later.

  Jouw keuken ziet er erg tof uit! Leuke accessoires ook!

  • Romy 1 juni 2019 op 10:03 am - Beantwoord

   Ik heb jullie keuken ook met plezier online bewonderd. Zo’n fijn plekje! De potjes staan er ook ontzettend leuk bij. De opbergruimte miste ik in het begin ook weleens (twee van mijn kastjes zijn al “bezet” voor de vaatwasser en de geiser), maar inmiddels heb ik daar wat handigheid in gevonden. En gelukkig heb ik nog een voorraadkast waarin ik schoonmaakspullen en voorraden kwijt kan 🙂

 12. Marije 31 mei 2019 op 9:49 am - Beantwoord

  Geweldige water koker! Heerlijk zo’n vrolijk gekleurde keuken.

  • Romy 1 juni 2019 op 10:03 am - Beantwoord

   Dankjewel! Ik word er ook helemaal blij van 🙂

 13. J 31 mei 2019 op 10:01 am - Beantwoord

  Wat een prachtige en ruime keuken heb je! Leuk dat je hem zo eigen gemaakt hebt met kleurrijke en persoonlijke spulletjes. Ik vind je fornuis en oven ook echt fantastisch! Ik kan me voorstellen dat dat wasmachine incident heel frustrerend was. Gelukkig is het inmiddels opgelost. Zelf heb ik een klein (en vrij gedateerd) keukentje in m’n huurhuis, maar samen met m’n vader heb ik deze vorig jaar opgeknapt, waardoor het toch nog best mooi geworden is! Ik ben er heel blij mee. Mijn droomkeuken is een ruime, moderne open keuken met een kookeiland. Oh, en een oven, want die mis ik nu enorm! Someday 🙂

  • Romy 1 juni 2019 op 10:06 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je enthousiaste reactie op mijn keuken! En inderdaad heel fijn dat ik nu weer een goed werkende wasmachine heb. Je leert wel meer waarderen wat je hebt als je het een tijdje niet hebt gehad, merk ik. Ik word nu helemaal blij als ik mijn wasmachine hoor draaien 😉
   Wat fijn dat je vader heeft geholpen om jouw keukentje op te knappen! Zo wordt het toch wat meer eigen. En die ruime, open keuken met kookeiland komt er vast en zeker een keer van. Inclusief oven 🙂

 14. Meaghan 31 mei 2019 op 10:13 am - Beantwoord

  Hartstikke leuk de inrichting van je keuken! Het is echt leuk dat je Blond Amsterdam servies nu een prachtige plek heeft en na jaren van sparen eindelijk in gebruik is! Ik vind ook dat je keuken heerlijk ruim is! Die waterkoker is natuurlijk ook geweldig! Leuk om te zien dat je keuken ook helemaal gepersonaliseerd is. 🙂

  • Romy 1 juni 2019 op 10:04 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke en heerlijk enthousiaste reactie! Ik ben ook zo blij dat ik mijn Blond-servies nu echt een mooi plekje heb kunnen geven. Ik word er elke keer vrolijk van als ik alles bij elkaar zie staan 🙂

 15. chucky1012 31 mei 2019 op 10:54 am - Beantwoord

  Prachtige items heb jij in je keuken…..
  Blond servies heb ik ook.
  In de sale geshopt.
  Leuk hoor die prachtige theedoeken.
  Als je haakjes nodig hebt bij de action verkopen 2 metalen haakjes aan elkaar die men over een keukenkastdeur kan schuiven.

  Een mooie dag 😉

  • Romy 1 juni 2019 op 10:04 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je compliment! En ook voor de handige tip van de haakjes. Voor nu vind ik het laddertje wel fijn werken, maar ik ga de tip voor die haakjes zeker onthouden 🙂

 16. Johanne 31 mei 2019 op 11:19 am - Beantwoord

  Hey, dat is slim van die ladder! Wij waren gisteren in Ikea op zoek naar iets om onze theedoeken op te hangen, maar konden niets vinden. Dit is echt een superleuke oplossing die ik misschien wel ga jatten (:D). En: jaloers op je oven. Zo mooi groot! Wat heb je er weer een heerlijk plekje van gemaakt, Romy. X

  • Romy 1 juni 2019 op 10:08 am - Beantwoord

   Ah wat leuk om te horen! Het idee voor de ladder was bij mij een beetje spontaan ontstaan. De ladder was eigenlijk voor mijn slaapkamer, maar daar vond ik hem toch niet zo leuk staan. Toen was ik te laat met retourneren en kwam ik opeens op dit idee, haha. Vind het zelf ook best leuk staan 🙂
   Mijn oven is inderdaad wel heel fijn. Die nodigt toch wel uit om een keer iets van ovenschotel te gaan maken.

   Dankjewel voor je complimenten! 🙂

 17. Liz 31 mei 2019 op 11:56 am - Beantwoord

  Wat een vrolijke keuken zeg! Heel gezellig! 🙂 Mag ik vragen waar je dat plankje (waar je serviesvondsten op staan) vandaan hebt?

  • Romy 1 juni 2019 op 10:08 am - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂 Het plankje heb ik gekocht bij Multimate, de bouwmarkt die hier vlakbij zit. Het is een zwevend plankje op maat, waardoor hij super makkelijk te bevestigen was 🙂

 18. Evelyne 31 mei 2019 op 3:50 pm - Beantwoord

  Leuke spulletjes!!! Toen ik de allereerste keer meedeed aan #epic, heb ik voor mijn lootje ook zo’n theedoos gekocht. Helemaal hetzelfde, hihi.

  • Romy 1 juni 2019 op 10:09 am - Beantwoord

   Ha, wat leuk! Het is ook wel echt een fijne theedoos.

 19. Dana 31 mei 2019 op 11:03 pm - Beantwoord

  Mooie keuken heb je met al die vrolijke spullen! Ik vind de ruimte die je hebt wel echt fijn 🙂

  • Romy 1 juni 2019 op 10:09 am - Beantwoord

   Dankjewel! Het is inderdaad heel fijn om zo veel ruimte te hebben in mijn keuken. Dat maakt koken toch wel net iets leuker 🙂

 20. Lisa 1 juni 2019 op 7:38 am - Beantwoord

  Het is gezellig, handig en vrolijk! Je waterkoker staat prachtig! Handig, dat rek! En zo’n plankje wil ik ook wel.

  • Romy 1 juni 2019 op 10:10 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve complimenten over mijn keuken 🙂

 21. Jacqueline 1 juni 2019 op 9:02 am - Beantwoord

  Die waterkoker is leuk zeg!
  Onze keuken is wel weer eens aan vervanging toe na 15 jaar. En veel te rommelig met een gezin waarbij iedereen wel iets heeft wat zo nodig op het aanrecht moet blijven staan…

  • Romy 1 juni 2019 op 10:11 am - Beantwoord

   Haha, ik kan me voorstellen dat de keuken al snel wat voller wordt met een gezin. Dat zag ik bij mijn ouders ook, met mijn broertje die opeens eiwitpoeder wilde gaan gebruiken en mijn andere broertje die een smoothiemaker nodig vond 😉
   Hopelijk komt een fijne nieuwe keuken er nog eens van 🙂

 22. Anouk 1 juni 2019 op 10:12 am - Beantwoord

  Ik heb zelf de goedkoopste keuken van de Ikea, vooral wegens budget redenen. Maar met wat creatieve aanpassingen werkt ie prima! Jou keuken ziet er prachtig uit, ik ben ook razend benieuwd naar je volledige blond amsterdam collectie!

  • Romy 1 juni 2019 op 10:17 am - Beantwoord

   Ikea-keukens kunnen gelukkig ook heel tof zijn. En leuk dat je er toch wat creatieve aanpassingen aan hebt gedaan 🙂

 23. Odetta 1 juni 2019 op 10:21 am - Beantwoord

  Jouw keuken is een werkelijk een plaatje en nu helemaal met jouw persoonlijke tintje.
  Onze keuken bestaat uit kastjes met een houten gladde deurtjes (wel zo handig met het schoonmaken) met stoere handgrepen.
  De bovenste kastjes zijn tot aan het plafond gemonteerd. Zo lijkt onze kleine keuken optisch groter en zo komt er geen stof boven op de kastjes. Een staalgrijze natuurstenen aanrechtblad en achterwand. Eerst hadden wij een donkere kleur uitgezocht, maar de staalgrijze kleur past beter bij onze losse rvs aanrecht en koel/vriescombinatie.. Op de vloer liggen staalgrijze, matte, langwerpige tegels in het formaat 60 x 30 cm. Aan de muur hangt een houten kratje van Westvleteren Bier met in de vakjes de kruiden die wij regelmatig gebruiken. Verder hoef ik geen overbodige keukenmachines die ik toch nooit zou gebruiken.
  Onlangs bij de Wibra ook dezelfde soort afdruipmat gekocht, hahaha. Maar dan in het grijs. Maar jouw kleur wil ik ook!!!

  • Romy 4 juni 2019 op 7:41 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve compliment over mijn keuken! Jullie keuken klinkt ook prachtig trouwens. Ideaal dat de kastjes tot aan het plafond komen (geeft ook weer lekker veel opbergruimte!) en houten deurtjes klinkt ook erg mooi. Ik houd wel van dat soort stijl 🙂

 24. Anna 1 juni 2019 op 12:56 pm - Beantwoord

  Wat ziet je keuken er prachtig uit! Ik ben echt verliefd op je schattige waterkoker! En ah, die flamingo- mok, zo schattig haha 😀

  • Romy 4 juni 2019 op 7:44 am - Beantwoord

   Dankjewel! Ja, die waterkoker was voor mij ook echt liefde op het eerste gezicht, haha.

 25. Els 1 juni 2019 op 3:44 pm - Beantwoord

  Helemaal keuken, zo’n witte basis met daarbij jouw vrolijkheid :-).