Holiday romance 1

Kerst 2016: mijn kerstwens voor jou

 • 25 december 2016
 • 27 Reacties
Categorieën: Lifestyle, Outfits

Terwijl ik dit blogje schrijf, staat de televisie aan op All You Need Is Love. Elk jaar weer is deze tranentrekker ons startschot voor de kerst. Al maanden ben ik aan het knutselen om de kerstkaartjes op tijd af te krijgen en al een paar weken zing ik hard (en vals!) mee met de kerstliedjes op de radio. Nu is het dan eindelijk zover en is kerst echt aangebroken. Daarom is het vandaag tijd voor mijn kerstwens voor jou.

Kerstwens 2016 vogelhuisje kerst

Ik wens je twee dagen toe vol gezelligheid met lieve familie of anderen die jou dierbaar zijn. Voor iedereen betekent kerst iets anders. Of je het nu met een groot kerstdiner viert, met z’n tweeën op de bank of misschien wel in een zonnig oord, ik hoop dat je kunt genieten met een hoofdletter G. Vergeet de calorieën, gooi de werkstress overboord en maak er iets heel erg moois van. Ook als je niet zo goed in je vel zit en misschien zelfs tegen kerst opziet, hoop ik dat je jezelf iets speciaals gunt om er iets moois van te maken. Weet dat er mensen zijn die aan je denken en dat je niet alleen bent.

Onze kerst is, zoals elk jaar, gezellig druk. Vandaag komt de familie van mijn moeder ‘s middags en ‘s avonds naar ons toe en maken we er samen een gezellig feestje van. Mijn moeder is zich al flink aan het uitsloven in de keuken en het huis is extra mooi versierd, dus we zijn klaar voor een huis vol mensen morgen. Op Tweede Kerstdag ga ik naar mijn opa en oma en kletsen we gezellig wat bij onder het genot van een hapje en een drankje. Ook dat is altijd erg gezellig.

Verder begint mijn Eerste Kerstdag altijd met een uitgebreid beautyritueel. Waar ik het normaal vaak bij foundation en mascara houd, maak ik met kerst graag iets bijzonders van mijn kleding en make-up. Laatst liet ik al een detail zien van mijn kerstjurkje. Benieuwd hoe ik er vandaag en morgen bijloop? Dit zijn mijn outfit en make-up voor kerst dit jaar.

kerstoutfit 2016 kerstjurk

Jurk: H&M / Bolero: Steps / Schoenen: kringloopwinkel (ja, echt!) / Choker: Chokerz.net / Oorbellen: Bijoux Brigitte/ Armband: zelfgemaakt.

Kerstoutfit kerstjurk 2016

Dan rest mij nog jullie een heerlijke kerst toe te wensen. Relax, geniet en maak er iets moois van! Morgen heb ik trouwens nog een winactie voor je klaarstaan. Zie het als mijn kerstcadeautje aan jou, gewoon omdat ik zo dankbaar ben voor de lieve mensen die mijn blog bezoeken.

Wat zijn jouw plannen voor kerst?

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Susan 25 december 2016 op 8:07 am - Beantwoord

  Ik wens jou ook al het goeds! Geniet van de dagen.

 2. MamaIssues 25 december 2016 op 8:32 am - Beantwoord

  Ook ik wens jou 2 hele mooie kerstdagen toe!

 3. Charel 25 december 2016 op 10:11 am - Beantwoord

  Al het goeds ook voor jou Romy! Geniet van deze dagen! En op naar een mooi 2017 ook! XXX

 4. hillybillybeauty 25 december 2016 op 10:16 am - Beantwoord

  Hele fijne en gezellige feestdagen met je familie! Je outfit is prachtig! Xx

  • Romy 25 december 2016 op 10:26 am - Beantwoord

   Lief! Dankjewel! Jij ook fijne kerstdagen! xx

 5. Tanja 25 december 2016 op 10:35 am - Beantwoord

  Ik wens je hele gezellige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2017! Je straalt in je prachtige outfit!

  • Romy 25 december 2016 op 4:15 pm - Beantwoord

   Wat lief! Dankjewel! En fijne kerstdagen en een heel mooi 2017!

 6. Nicole 25 december 2016 op 10:53 am - Beantwoord

  Voor jou ook al het moois en goeds gewenst en uiteraard twee hele mooie dagen! Oh en super bedankt voor al je reacties op mijn blog het afgelopen jaar.. Altijd leuk om te lezen!

  • Romy 25 december 2016 op 4:14 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! Hele fijne kerstdagen!

 7. Josephine 25 december 2016 op 11:27 am - Beantwoord

  Jij ook fijne feestdagen gewenst! Het klinkt als een fijn programma, en de jurk staat je goed!! 🙂

 8. Aneta 25 december 2016 op 11:30 am - Beantwoord

  Wat een mooi bericht, jou wens ik ook hele fijne en liefdevolle dagen toe. Je ziet er prachtig uit. Mijn kerstjurk stinkt inmiddels naar de gourmet haha. Liefs aneta

  • Romy 25 december 2016 op 4:10 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve woorden! Haha, in ieder geval een goed teken dat je kerst hebt gevierd op een gezellige manier! Geniet ervan!

 9. Sara | MevrouwMiauw 25 december 2016 op 1:18 pm - Beantwoord

  Wat een lieve kerstwens voor iedereen. Ik hoop dat jij ook een prachtige kerst zal hebben waarin je kan genieten met de hoofdletter G! Wat heb je een leuk kerstjurkje aan zeg! Liefs.

  • Romy 25 december 2016 op 4:10 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je compliment! Ik ben zelf ook erg blij met dit jurkje 🙂 Fijne feestdagen!

 10. Florence 25 december 2016 op 3:34 pm - Beantwoord

  Prettige feesten! X

 11. Marsha 25 december 2016 op 3:56 pm - Beantwoord

  Hele fijne kerstdagen gewenst! -x-

 12. Inge 25 december 2016 op 4:43 pm - Beantwoord

  Ik wens jou ook hele fijne kerstdagen toe!

 13. Linda 25 december 2016 op 6:46 pm - Beantwoord

  Ik vind het ook zo enorm fijn om extra aandacht aan mijn look te besteden, zo leuk dat ik er in aanloop naar de dagen al volop mee bezig ben haha. Hele fijne kerstdagen meis, je ziet er stralend uit!

  • Romy 25 december 2016 op 11:41 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! Heerlijk dat jij ook zo kunt genieten van de aandacht voor een mooie kerstlook!

 14. Nienke 26 december 2016 op 12:23 am - Beantwoord

  Wauw wat super lief en een hele speciale blogpost! Geweldige kerstlook en ik wens jou natuurlijk ook hele fijne dagen. Inmiddels is eerste kerstdag bijna voorbij maar voor morgen hoop ik dat je een hele fijne dag zult hebben!

  • Romy 26 december 2016 op 1:11 am - Beantwoord

   Wat lief, je reactie! Dankjewel en jij ook nog een hele fijne tweede kerstdag!

 15. Lieke - Life As Lieke 26 december 2016 op 12:34 am - Beantwoord

  Wat een lieve kerstwens! Jij ook hele fijne dagen, geniet ervan! ?

 16. Beautyjuf 26 december 2016 op 2:15 pm - Beantwoord

  Lieverd, dat klinkt als een hele fijne Kerst (die overigens nog niet is afgelopen ;-)). Fijne dagen, meid! Liefs Marloes

 17. Amina 27 december 2016 op 1:53 am - Beantwoord

  Hele fijne Kerstdagen gewenst en je schoenen zijn echt té leuk!!!!

 18. Vivian 29 december 2016 op 6:26 pm - Beantwoord

  Supermooie outfit! Hopelijk heb je een heerlijke kerst gehad <3

  • Romy 29 december 2016 op 8:02 pm - Beantwoord

   Ja, mijn kerst was heerlijk! Hopelijk die van jou ook 🙂 Dankjewel voor je lieve reactie!

Recente blogs

Het "zware" leven van de omgeving van een blogger

20 november 2018|Lifestyle|

We kennen allemaal wel de instahubby's van chagrijnige Instagrammers die pas na een foto of duizend tevreden zijn. En als de fotoshoot dan eindelijk voorbij is en ze samen iets gaan eten, dan moet eerst de hele tafel verbouwd worden om het gerecht op de gevoelige plaat vast te leggen. Tja, ook de Instagramvolgers van vriendinlief genieten graag mee. Maar hé, ook het leven van mensen om mij als blogger heen gaat niet altijd over rozen. Tijd om eens stil te staan bij al die lieve, geduldige mensen en dieren om mij heen, die het soms zwaar te verduren hebben. Met een flinke korrel zout uiteraard!

Mijn niet zo fabulous hardloopsessies

23 september 2017|Lifestyle|

Je kent ze vast wel. De #fitgirls die met een stralende lach en een duim omhoog op de foto staan, klaar voor een 'blokje om' van ongetwijfeld een kilometer of 15. "Hoe dan?!" vraag ik mezelf regelmatig af, als ik me in mijn oude kloffie en met een dosis tegenzin aan een veel kleiner rondje waag. Ik heb geen hippe hardloopschoenen, apps die mijn motivatie een flinke boost geven en fotogenieke hardloopoutfits. Ook draag ik geen fitbit of hartslagmeter en ken ik al die programma's niet om mijn minimale vooruitgang bij te houden. En een hardloopblooper is door mij snel gemaakt. Tja, mijn hardloopsessies zijn niet bepaald perfect. Klaar voor een portie niet zo fabulous hardlooppraat?

Over lief zijn voor een ander (en waarom dat zó mooi is!)

1 maart 2019|Persoonlijke groei|

Ha, ik ben vast niet de enige die het vandaag over lief zijn voor een ander heeft. Het is namelijk officieel Complimentendag. Maar cliché of niet, ik grijp deze gelegenheid graag aan om juist over dit onderwerp een stukje te tikken. Zelf heb ik regelmatig te horen gekregen dat ik "té lief" zou zijn. Ik moest harder worden. Zakelijker. Feller. Maar waarom eigenlijk? Want hoe mooi zou het zijn als we vandaag - en eigenlijk gewoon in het algemeen - lief zijn voor elkaar? Of in ieder geval een poging daartoe doen.