Holiday romance 1

Kerst 2016: mijn kerstwens voor jou

 • 25 december 2016
 • 27 Reacties
Categorieën: Lifestyle, Outfits

Terwijl ik dit blogje schrijf, staat de televisie aan op All You Need Is Love. Elk jaar weer is deze tranentrekker ons startschot voor de kerst. Al maanden ben ik aan het knutselen om de kerstkaartjes op tijd af te krijgen en al een paar weken zing ik hard (en vals!) mee met de kerstliedjes op de radio. Nu is het dan eindelijk zover en is kerst echt aangebroken. Daarom is het vandaag tijd voor mijn kerstwens voor jou.

Kerstwens 2016 vogelhuisje kerst

Ik wens je twee dagen toe vol gezelligheid met lieve familie of anderen die jou dierbaar zijn. Voor iedereen betekent kerst iets anders. Of je het nu met een groot kerstdiner viert, met z’n tweeën op de bank of misschien wel in een zonnig oord, ik hoop dat je kunt genieten met een hoofdletter G. Vergeet de calorieën, gooi de werkstress overboord en maak er iets heel erg moois van. Ook als je niet zo goed in je vel zit en misschien zelfs tegen kerst opziet, hoop ik dat je jezelf iets speciaals gunt om er iets moois van te maken. Weet dat er mensen zijn die aan je denken en dat je niet alleen bent.

Onze kerst is, zoals elk jaar, gezellig druk. Vandaag komt de familie van mijn moeder ’s middags en ’s avonds naar ons toe en maken we er samen een gezellig feestje van. Mijn moeder is zich al flink aan het uitsloven in de keuken en het huis is extra mooi versierd, dus we zijn klaar voor een huis vol mensen morgen. Op Tweede Kerstdag ga ik naar mijn opa en oma en kletsen we gezellig wat bij onder het genot van een hapje en een drankje. Ook dat is altijd erg gezellig.

Verder begint mijn Eerste Kerstdag altijd met een uitgebreid beautyritueel. Waar ik het normaal vaak bij foundation en mascara houd, maak ik met kerst graag iets bijzonders van mijn kleding en make-up. Laatst liet ik al een detail zien van mijn kerstjurkje. Benieuwd hoe ik er vandaag en morgen bijloop? Dit zijn mijn outfit en make-up voor kerst dit jaar.

kerstoutfit 2016 kerstjurk

Jurk: H&M / Bolero: Steps / Schoenen: kringloopwinkel (ja, echt!) / Choker: Chokerz.net / Oorbellen: Bijoux Brigitte/ Armband: zelfgemaakt.

Kerstoutfit kerstjurk 2016

Dan rest mij nog jullie een heerlijke kerst toe te wensen. Relax, geniet en maak er iets moois van! Morgen heb ik trouwens nog een winactie voor je klaarstaan. Zie het als mijn kerstcadeautje aan jou, gewoon omdat ik zo dankbaar ben voor de lieve mensen die mijn blog bezoeken.

Wat zijn jouw plannen voor kerst?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Susan 25 december 2016 op 8:07 am - Beantwoord

  Ik wens jou ook al het goeds! Geniet van de dagen.

 2. MamaIssues 25 december 2016 op 8:32 am - Beantwoord

  Ook ik wens jou 2 hele mooie kerstdagen toe!

 3. Charel 25 december 2016 op 10:11 am - Beantwoord

  Al het goeds ook voor jou Romy! Geniet van deze dagen! En op naar een mooi 2017 ook! XXX

 4. hillybillybeauty 25 december 2016 op 10:16 am - Beantwoord

  Hele fijne en gezellige feestdagen met je familie! Je outfit is prachtig! Xx

  • Romy 25 december 2016 op 10:26 am - Beantwoord

   Lief! Dankjewel! Jij ook fijne kerstdagen! xx

 5. Tanja 25 december 2016 op 10:35 am - Beantwoord

  Ik wens je hele gezellige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2017! Je straalt in je prachtige outfit!

  • Romy 25 december 2016 op 4:15 pm - Beantwoord

   Wat lief! Dankjewel! En fijne kerstdagen en een heel mooi 2017!

 6. Nicole 25 december 2016 op 10:53 am - Beantwoord

  Voor jou ook al het moois en goeds gewenst en uiteraard twee hele mooie dagen! Oh en super bedankt voor al je reacties op mijn blog het afgelopen jaar.. Altijd leuk om te lezen!

  • Romy 25 december 2016 op 4:14 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! Hele fijne kerstdagen!

 7. Josephine 25 december 2016 op 11:27 am - Beantwoord

  Jij ook fijne feestdagen gewenst! Het klinkt als een fijn programma, en de jurk staat je goed!! 🙂

 8. Aneta 25 december 2016 op 11:30 am - Beantwoord

  Wat een mooi bericht, jou wens ik ook hele fijne en liefdevolle dagen toe. Je ziet er prachtig uit. Mijn kerstjurk stinkt inmiddels naar de gourmet haha. Liefs aneta

  • Romy 25 december 2016 op 4:10 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve woorden! Haha, in ieder geval een goed teken dat je kerst hebt gevierd op een gezellige manier! Geniet ervan!

 9. Sara | MevrouwMiauw 25 december 2016 op 1:18 pm - Beantwoord

  Wat een lieve kerstwens voor iedereen. Ik hoop dat jij ook een prachtige kerst zal hebben waarin je kan genieten met de hoofdletter G! Wat heb je een leuk kerstjurkje aan zeg! Liefs.

  • Romy 25 december 2016 op 4:10 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je compliment! Ik ben zelf ook erg blij met dit jurkje 🙂 Fijne feestdagen!

 10. Florence 25 december 2016 op 3:34 pm - Beantwoord

  Prettige feesten! X

 11. Marsha 25 december 2016 op 3:56 pm - Beantwoord

  Hele fijne kerstdagen gewenst! -x-

 12. Inge 25 december 2016 op 4:43 pm - Beantwoord

  Ik wens jou ook hele fijne kerstdagen toe!

 13. Linda 25 december 2016 op 6:46 pm - Beantwoord

  Ik vind het ook zo enorm fijn om extra aandacht aan mijn look te besteden, zo leuk dat ik er in aanloop naar de dagen al volop mee bezig ben haha. Hele fijne kerstdagen meis, je ziet er stralend uit!

  • Romy 25 december 2016 op 11:41 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! Heerlijk dat jij ook zo kunt genieten van de aandacht voor een mooie kerstlook!

 14. Nienke 26 december 2016 op 12:23 am - Beantwoord

  Wauw wat super lief en een hele speciale blogpost! Geweldige kerstlook en ik wens jou natuurlijk ook hele fijne dagen. Inmiddels is eerste kerstdag bijna voorbij maar voor morgen hoop ik dat je een hele fijne dag zult hebben!

  • Romy 26 december 2016 op 1:11 am - Beantwoord

   Wat lief, je reactie! Dankjewel en jij ook nog een hele fijne tweede kerstdag!

 15. Lieke - Life As Lieke 26 december 2016 op 12:34 am - Beantwoord

  Wat een lieve kerstwens! Jij ook hele fijne dagen, geniet ervan! ?

 16. Beautyjuf 26 december 2016 op 2:15 pm - Beantwoord

  Lieverd, dat klinkt als een hele fijne Kerst (die overigens nog niet is afgelopen ;-)). Fijne dagen, meid! Liefs Marloes

 17. Amina 27 december 2016 op 1:53 am - Beantwoord

  Hele fijne Kerstdagen gewenst en je schoenen zijn echt té leuk!!!!

 18. Vivian 29 december 2016 op 6:26 pm - Beantwoord

  Supermooie outfit! Hopelijk heb je een heerlijke kerst gehad <3

  • Romy 29 december 2016 op 8:02 pm - Beantwoord

   Ja, mijn kerst was heerlijk! Hopelijk die van jou ook 🙂 Dankjewel voor je lieve reactie!

Recente blogs

Dicht bij jezelf blijven? Knoop jezelf deze 8 inzichten in de oren!

17 april 2023|Zelfliefde, Persoonlijke groei|

De talloze meningen vliegen je soms om de oren. Al is het maar een "Goh, weet je wat jij zou moeten doen..."-opmerking. En als je geen meningen op je afgevuurd krijgt, dan houd je wel rekening met wat mensen mogelijk van je zouden kunnen vinden. Er is nooit iets uitgesproken, maar het zou toch zomaar kunnen dat mensen je ondoordacht, impulsief, stom, kritisch, saai of wat dan ook vinden... Maar met zoveel meningen om af te wegen, is het soms moeilijk om dicht bij jezelf te blijven. Hoe blijf je dicht bij jezelf, ook als de gevoelens, emoties en mogelijke meningen van anderen steeds door je hoofd suizen? Dit zijn 8 helpende inzichten.

DIY: knalroze cadeaulabel maken (budgetproof)

21 januari 2017|DIY|

Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een DIY op mijn blog te plaatsen. Niets leuker dan proberen om anderen ook met het knutselvirus te besmetten! Een tijdje geleden kocht ik bij Action een leuk knalroze papierpakket, dat tot vorige week nog ongebruikt in mijn kast lag. Deze week kon ik wel wat vrolijkheid gebruiken en pakte ik dit fleurige papier erbij. Ik maakte met allerlei budgetproof materialen van de Action een roze cadeaulabel. Vandaag laat ik je stap voor stap zien hoe je dit label zelf kunt maken.

Outfit | Roze met een vleugje vintage

10 november 2020|Outfits|

Ik mag dan een echt zomermens zijn. Qua outfits zijn de herfst en winter favoriet bij mij. Ik ben gek op laagjes, dikke truien en fijne warme stofjes. Tja, dat alles draagt wat lastig als 's zomers de mussen van het dak vallen en zelfs een dunne zomerjurk al als te veel stof aanvoelt. Van deze fijne herfstoutfit met heel veel laagjes en lekker veel roze werd ik dan ook erg blij. Dat vond ik een outfitartikel waard!