Kerst 2016: mijn kerstwens voor jou

Terwijl ik dit blogje schrijf, staat de televisie aan op All You Need Is Love. Elk jaar weer is deze tranentrekker ons startschot voor de kerst. Al maanden ben ik aan het knutselen om de kerstkaartjes op tijd af te krijgen en al een paar weken zing ik hard (en vals!) mee met de kerstliedjes op de radio. Nu is het dan eindelijk zover en is kerst echt aangebroken. Daarom is het vandaag tijd voor mijn kerstwens voor jou.

Kerstwens 2016 vogelhuisje kerst

Ik wens je twee dagen toe vol gezelligheid met lieve familie of anderen die jou dierbaar zijn. Voor iedereen betekent kerst iets anders. Of je het nu met een groot kerstdiner viert, met z’n tweeën op de bank of misschien wel in een zonnig oord, ik hoop dat je kunt genieten met een hoofdletter G. Vergeet de calorieën, gooi de werkstress overboord en maak er iets heel erg moois van. Ook als je niet zo goed in je vel zit en misschien zelfs tegen kerst opziet, hoop ik dat je jezelf iets speciaals gunt om er iets moois van te maken. Weet dat er mensen zijn die aan je denken en dat je niet alleen bent.

Onze kerst is, zoals elk jaar, gezellig druk. Vandaag komt de familie van mijn moeder ‘s middags en ‘s avonds naar ons toe en maken we er samen een gezellig feestje van. Mijn moeder is zich al flink aan het uitsloven in de keuken en het huis is extra mooi versierd, dus we zijn klaar voor een huis vol mensen morgen. Op Tweede Kerstdag ga ik naar mijn opa en oma en kletsen we gezellig wat bij onder het genot van een hapje en een drankje. Ook dat is altijd erg gezellig.

Verder begint mijn Eerste Kerstdag altijd met een uitgebreid beautyritueel. Waar ik het normaal vaak bij foundation en mascara houd, maak ik met kerst graag iets bijzonders van mijn kleding en make-up. Laatst liet ik al een detail zien van mijn kerstjurkje. Benieuwd hoe ik er vandaag en morgen bijloop? Dit zijn mijn outfit en make-up voor kerst dit jaar.

kerstoutfit 2016 kerstjurk

Jurk: H&M / Bolero: Steps / Schoenen: kringloopwinkel (ja, echt!) / Choker: Chokerz.net / Oorbellen: Bijoux Brigitte/ Armband: zelfgemaakt.

Kerstoutfit kerstjurk 2016

Dan rest mij nog jullie een heerlijke kerst toe te wensen. Relax, geniet en maak er iets moois van! Morgen heb ik trouwens nog een winactie voor je klaarstaan. Zie het als mijn kerstcadeautje aan jou, gewoon omdat ik zo dankbaar ben voor de lieve mensen die mijn blog bezoeken.

Wat zijn jouw plannen voor kerst?

Volg:
Deel:

27 Reacties

 1. MamaIssues
  25 december 2016 / 08:32

  Ook ik wens jou 2 hele mooie kerstdagen toe!

  • Romy
   Auteur
   25 december 2016 / 10:26

   Lief! Dankjewel! Jij ook fijne kerstdagen! xx

 2. Tanja
  25 december 2016 / 10:35

  Ik wens je hele gezellige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2017! Je straalt in je prachtige outfit!

  • Romy
   Auteur
   25 december 2016 / 16:15

   Wat lief! Dankjewel! En fijne kerstdagen en een heel mooi 2017!

 3. 25 december 2016 / 10:53

  Voor jou ook al het moois en goeds gewenst en uiteraard twee hele mooie dagen! Oh en super bedankt voor al je reacties op mijn blog het afgelopen jaar.. Altijd leuk om te lezen!
  Nicole blogde over…Onze kerstkaart & kerstwens ♥

  • Romy
   Auteur
   25 december 2016 / 16:14

   Dankjewel voor je lieve reactie! Hele fijne kerstdagen!

 4. Charel
  25 december 2016 / 10:11

  Al het goeds ook voor jou Romy! Geniet van deze dagen! En op naar een mooi 2017 ook! XXX
  Charel blogde over…Mijn 2016

  • Romy
   Auteur
   25 december 2016 / 16:10

   Dankjewel voor je lieve woorden! Haha, in ieder geval een goed teken dat je kerst hebt gevierd op een gezellige manier! Geniet ervan!

 5. 25 december 2016 / 13:18

  Wat een lieve kerstwens voor iedereen. Ik hoop dat jij ook een prachtige kerst zal hebben waarin je kan genieten met de hoofdletter G! Wat heb je een leuk kerstjurkje aan zeg! Liefs.

  • Romy
   Auteur
   25 december 2016 / 16:10

   Dankjewel voor je compliment! Ik ben zelf ook erg blij met dit jurkje :) Fijne feestdagen!

 6. 25 december 2016 / 18:46

  Ik vind het ook zo enorm fijn om extra aandacht aan mijn look te besteden, zo leuk dat ik er in aanloop naar de dagen al volop mee bezig ben haha. Hele fijne kerstdagen meis, je ziet er stralend uit!

  • Romy
   Auteur
   25 december 2016 / 23:41

   Dankjewel voor je lieve reactie! Heerlijk dat jij ook zo kunt genieten van de aandacht voor een mooie kerstlook!

 7. Nienke
  26 december 2016 / 00:23

  Wauw wat super lief en een hele speciale blogpost! Geweldige kerstlook en ik wens jou natuurlijk ook hele fijne dagen. Inmiddels is eerste kerstdag bijna voorbij maar voor morgen hoop ik dat je een hele fijne dag zult hebben!

  • Romy
   Auteur
   26 december 2016 / 01:11

   Wat lief, je reactie! Dankjewel en jij ook nog een hele fijne tweede kerstdag!

 8. Lieke - Life As Lieke
  26 december 2016 / 00:34

  Wat een lieve kerstwens! Jij ook hele fijne dagen, geniet ervan! ?

 9. 27 december 2016 / 01:53

  Hele fijne Kerstdagen gewenst en je schoenen zijn echt té leuk!!!!

  • Romy
   Auteur
   29 december 2016 / 20:02

   Ja, mijn kerst was heerlijk! Hopelijk die van jou ook :) Dankjewel voor je lieve reactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge