Mijn kerstwens voor jou (+ mijn feestelijke kerstoutfit)

Het is zover: Kerstmis! Tijd van gezelligheid, van foute kersttruien én van glitters en lichtjes. De een viert kerst met een uitgebreid kerstdiner, de ander kijkt liever naar een kerstfilm onder het genot van afhaalpizza. Misschien liggen er talloze cadeaus onder de boom die je met je familie uitpakt, of wellicht kom je op kerst juist liever tot jezelf zonder kerststress en drukte om je heen. Hoe je het ook viert, ik wens jou geweldige kerstdagen toe. In dit artikel laat ik je mijn kerstoutfit voor vandaag zien én deel ik natuurlijk mijn kerstwens voor jou.

kerstjurk van steps

Een spannende kerstjurkenjacht

Hoewel wij helemaal niet veel waarde hechten aan chic en stijlvol voor de dag komen met kerst, kan ik het nooit laten om met kerst iets extra moois uit de kast te trekken. Maar dit jaar bleek het vinden van een mooie kerstjurk een ware uitdaging te zijn. Ik trotseerde de extreme kerstdrukte in de winkels voor mijn zoektocht, maar kwam niet veel meer tegen dan talloze little black dresses die allemaal op elkaar leken. Maar ik wilde iets met kleur. Een jurk waar ik blij van zou worden en die anders is dan anders. Na een paar niet al te succesvolle winkelbezoekjes kwam mijn kerstjurkenjacht dan eindelijk tot een positieve ontknoping: ik vond dé jurk die mijn hart sneller deed kloppen.

kerstjurk van steps

Kerstparade, koffie & kanten jurken

Mijn jurk kocht ik na een bezoekje aan de kerstparade in Amstelveen, die mijn vader en ik zaterdagavond bijwoonden. We stonden eerste rang te koukleumen, maar het was het allemaal waard. De ene wagen was nog mooier dan de andere en de rondrennende kinderen en gezellige kerstmuziek maakten er een waar feestje van. Na de parade wilde ik nog één laatste poging doen bij Steps om een mooie jurk op de kop te tikken. De verkoopster ontving mijn vader ondertussen hartelijk met een kop koffie, waardoor het zelfs voor hem nog goed vertoeven was in dit jurkenwalhalla. Ondertussen was ik in mijn nopjes dat ik toch nog met een mooie jurk naar huis ging die nog perfect paste ook. In de sale overigens, want anders vind ik Steps helaas wat prijzig.

kerstjurk van steps
kerstjurk van steps

Op mijn kerstbest in kant

De jurk is gemaakt van roze, rood en blauw kant. Er zit uiteraard een onderjurk aan vast, zodat je niet in een nietsverhullende outfit bij het kerstdiner verschijnt. En hij past nog perfect ook! Ik had verwacht dat de jurk niet zo mooi zou zijn als je niet met een grote voorgevel gezegend bent, maar dat viel me alles mee. Ik heb de jurk zondag al met plezier gedragen naar mijn opa en oma, en trek hem vandaag met net zo veel plezier opnieuw aan. Onder de jurk draag ik een dikke panty (#koukleum) en mijn rode hakken met strikjes, die ik onlangs bij de IJ-hallen scoorde. Mijn sieraden zijn van DRKS. Ik heb ze eerder al in dit artikel laten zien en ben er nog altijd heel blij mee.

kerstjurk van steps

Mijn kerstwens voor jou

Maar belangrijker dan wat ik draag met kerst, is mijn kerstwens voor jou.
Ik wens jou en je dierbaren een sprankelende kerst met magische momenten of lichtpuntjes, hoe groot of klein die ook zijn. Ik hoop dat jij kerst kunt vieren op een manier waar jij vrolijk van wordt. Of je het nu groots viert met een hele groep en een zevengangendiner of liever met je kat op de bank All You Need Is Love terugkijkt, geniet van jouw kerstdagen. En als jij dit jaar geen lichtpuntjes ervaart, weet dan dat ik aan jou denk en dat ik graag een klein sprankje hoop jouw kant op stuur. Volgend jaar met kerst kan alles zomaar mooier, magischer en fijner zijn dan je je nu kunt voorstellen. ♥

Jurk: Steps
Panty: Action
Schoenen: tweedehands
Armband en oorbellen: DRKS

Fijne Kerstdagen, lieve lezer!

Volg:
Deel:

43 Reacties

 1. 25 december 2018 / 07:55

  Je hebt die leuke schoentjes aan bij een prachtige jurk.
  Helemaal top!

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 10:43

   Dankjewel! Het bleek eigenlijk toevallig een goede match te zijn :) Helemaal blij dat ik mijn schoentjes nu kan aantrekken!

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 10:43

   Dankjewel :) Ik wens jou ook heel fijne kerstdagen toe.

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 10:43

   Dankjewel! Voor jou ook heel mooie kerstdagen :)

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 10:44

   Dankjewel! Ik wens jou ook heel fijne kerstdagen toe!

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 10:44

   Dankjewel! Voor jou ook heel mooie feestdagen!

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 10:45

   Dankjewel! Ik ben ook helemaal blij met de jurk, zeker in combinatie met de schoenen.
   Ik wens jou en je dierbaren ook heel fijne kerstdagen toe.

 2. Katrien
  25 december 2018 / 10:51

  Wat een schitterende jurk. Heel erg feestelijk én kleurrijk, een combinatie die moeilijk te vinden is. Jij bent er helemaal in geslaagd. Fijne kerst en veel plezier tijdens deze feestperiode.

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 23:47

   Dankjewel voor je mooie compliment en lieve wens! Ik wens jou ook nog heel veel plezier in deze fijne feestperiode! <3

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 23:47

   Dankjewel! Voor jou ook heel fijne dagen! :)

 3. 25 december 2018 / 11:16

  Prachtig outfit, ik vind de jurk helemaal Romy<3
  Hele fijne dagen gewenst ! Geniet ervan…

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 23:47

   Wat leuk om dat te horen! Dankjewel voor je mooie, lieve woorden! Voor jou en je dierbaren ook heel fijne dagen! <3

 4. 25 december 2018 / 11:30

  Prachtig is tie ? Maar de allergrootste kerstster ben jij!?, omdat je zoveel licht verspreid met jouw liefde en positiviteit op je blog. Al had iedereen maar een klein stukje Romy, dan zou de wereld er zoveel mooier uitzien. Fijne kerstdagen voor jou!

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 23:49

   Wauw, wat een ontzettend lieve en mooie reactie! Ik word er helemaal stil van! Dankjewel voor je lieve bericht :)
   Ik wens jou en je dierbaren heel fijne feestdagen toe!

 5. Janne
  25 december 2018 / 11:37

  Vrolijk kerstfeest, Romy! Je jurk is prachtig :)

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 23:49

   Dankjewel! Voor jou en je dierbaren ook heel fijne feestdagen! :)

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 23:50

   Dankjewel voor je compliment! Ik wens jou ook heel fijne feestdagen toe samen met je dierbaren.

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 23:51

   Dankjewel voor je lieve compliment! Ik ben inderdaad van plan om de jurk ook na kerst nog aan te trekken :) Hij kan bijvoorbeeld ook prima naar mijn werk met een net jasje eroverheen. Ideaal! :)
   Voor jou ook heel fijne feestdagen!

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 23:51

   Dankjewel, lieve Irene! Fijne dagen! :)

 6. 25 december 2018 / 18:04

  Mooi artikel ❤ en hele fijne feestdagen gewenst!
  Ik vier kerst dit jaar helaas in opname bij de acute psychiatrie, maar tis zoals tis en we maken er hier t beste van

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 23:52

   Oh jeetje, wat ontzettend heftig en heel erg schrikken! Ik wens je veel sterkte toe en hoop dat het snel beter met je gaat <3 Knuffels voor jou!

 7. Myrthe
  25 december 2018 / 22:29

  Wauw, wat een fantastisch mooie jurk ?. Hij staat je ook heel mooi. Ik heb vandaag heerlijk mijn kerstoutfit gedragen op mijn werk in het verpleeghuis. Ik wens jou vanuit het hoge noorden nog hele fijne feestdagen toe

  • Romy
   Auteur
   25 december 2018 / 23:53

   Dankjewel voor je lieve compliment! Ik hoop dat jij een fijne werkdag achter de rug hebt (wat leuk dat je in kerstoutfit hebt gewerkt!) en wens je een heel mooie Tweede Kerstdag toe :)

 8. Sabrina
  25 december 2018 / 23:37

  Heel erg mooi! Jij ook fijne feestdagen!

 9. 26 december 2018 / 09:22

  Nou….geloof het of niet, maar ik zag deze jurk en het eerste wat ik dacht was ; ‘Die komt van Steps’ Haha, serieus! Ik vind hem heel erg leuk en ook echt bij je passen. Merry XMAS!
  bychristiana blogde over…Kate Spade Candace satchel

  • Romy
   Auteur
   26 december 2018 / 12:16

   Haha, wat leuk om te horen dat je direct wist waar de jurk vandaan komt. Dankjewel voor je lieve reactie en voor jou ook een fijne Tweede Kerstdag! :)

  • Romy
   Auteur
   26 december 2018 / 20:43

   Dankjewel! Ik was ook helemaal blij dat de schoenen en jurk toevallig dezelfde kleur rood bleken te hebben :)

 10. 26 december 2018 / 17:17

  Wauw wat staat die jurk je geweldig! Zalige Kerst voor jou en je familie!

  • Romy
   Auteur
   27 december 2018 / 08:28

   Dankjewel! <3 Heel fijne feestdagen! :)

 11. Pauline
  27 december 2018 / 15:30

  Wauw, die schoenen ook erbij! Prachtige outfit!
  Die panty van action heb ik trouwens ook gedragen, echt een aanrader hè?!

  • Romy
   Auteur
   27 december 2018 / 17:58

   Dankjewel voor je compliment! Ja, de panty’s van Action zijn echt fijn! Ze houden het bij mij best wel lang uit, zelfs langer dan de panty’s van Hema die een stuk duurder zijn :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge