1 4 2

Kletsblog | Nieuwe dingen, eerste keren & huizenjacht

 • 23 november 2018
 • 36 Reacties
Categorieën: Persoonlijk

Ik ben gek op kletsen. Nadat ik eerst de kat uit de boom heb gekeken, kan ik een enorme klessebes zijn. Wat een mazzel dat ik er op mijn blog ook flink op los kan “kletsen”! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een persoonlijke update heb geplaatst, dus ik vond het hoog tijd om je bij te praten. De afgelopen maanden stonden in het teken van heel wat nieuwe dingen en eerste keren: een nieuwe baan, een eerste auto en op zoek gaan naar mijn allereerste huis. Dus, wat houdt mij zoal bezig de laatste tijd? Pak een kop thee en lees mee.

bijkletsen hoe is het

Van hippe flexwerkplekken naar universiteit

Sinds augustus werk ik op de universiteit. Een werkomgeving die eigenlijk heel vertrouwd aanvoelt! Ik voel me er prima op mijn gemak, heb fijne collega’s en weet inmiddels zelfs eindelijk hoe de scanner werkt. Ha! Wel is werken op de universiteit een groot verschil met mijn vorige baan in het bankwezen. Ik ging van werken in een open kantoortuin met flexwerkplekken naar werken op een vaste werkplek zonder al te veel rumoer. En zonder presentaties van kwartaalcijfers, CEO’s en Agile-strategieën, maar mét wetenschap, onderwijs, studenten en passie en beleid.

Heel anders dus, maar dat blijkt op dit moment goed bij mij te passen. Ik vind het vooral mooi dat ik van beide werkomgevingen heb kunnen proeven.

Leuke projecten en de collegebanken in

Inmiddels heb ik op het werk een aantal leuke projecten lopen. Zo doe ik onderzoek naar het werkveld van oud-taalstudenten en zijn we bezig met een campagne. Ook ben ik allerlei relevante literatuur en rapportages aan het doorspitten en samenvatten, iets wat ik stiekem tijdens mijn studententijd al geweldig leuk vond om te doen. Dus ja, die nieuwe baan bevalt me wel! Uitgeleerd ben ik hier absoluut nog niet. Overigens ga ik binnenkort ook een kleine collegereeks volgen over English pronunciation. Hoe leuk om weer een paar weken in de collegebanken te zitten!

De huizenjacht

Ondertussen heeft mijn huizenjacht serieuze vormen aangenomen. Ik heb meerdere bezichtigingen gehad en ben fanatiek op zoek, hoewel ik dat tegelijkertijd ook heel spannend vind (Zal ik me niet eenzaam voelen als ik straks alleen woon? Hoe is het om niet altijd je verhaal te kunnen doen?). Maar voordat ik me daar druk over kan maken, is het nu vooral de huizenmarkt zelf die me bezighoudt. Voor het eerst een bod uitbrengen, je inlezen in dingen als VVE’s, asbestclausules en de levensduur van cv-ketels – het hoort er allemaal bij. Ik zie de huizenjacht maar vooral als de ultieme beproeving van mijn geduld. Het komt goed!

Een aankoopmakelaar!

Gelukkig hoef ik het niet helemaal alleen te doen. Ik ben onwijs blij dat ik vorige week een aankoopmakelaar in de arm heb genomen. Geen overbodige luxe in een tijd waarin ik niet altijd serieus word genomen, verkoopmakelaars aardig handig zijn in het verbloemen van gebreken en overbiedingen van tienduizenden euro’s geen uitzondering zijn. Zoals ik al tegen de aankoopmakelaar zei: “Het voelt alsof verkoopmakelaars een spelletje spelen waarvan ik de regels niet ken. U kent in ieder geval de regels, zodat u het spelletje voor mij kunt spelen.”

bijkletsen hoe is het

Een spannende stap (of tien)

Ook naast het inschakelen van de aankoopmakelaar, ben ik volop bezig met stappen zetten die ik spannend vind. Zo is ondernemen én een vaste baan hebben al een uitdagend avontuur op zich, maar ook op persoonlijk vlak doe ik voor mij nieuwe dingen. Zo was ik laatst aardig assertief tegen een verkoopmakelaar die me heel onredelijk had behandeld. Ook op mijn werk duw ik mezelf regelmatig over de grens van mijn comfortzone, bijvoorbeeld bij telefonische interviews of door naar bedrijven te stappen van wie we graag input willen. Laatst verbaasde ik me er zelfs over dat ik dat soort dingen ooit eng vond. Vast een goed teken!

En vooral géén verveling!

Verder ben ik de afgelopen tijd lekker bezig. Ik ben volop creatief in de weer, heb een nieuwe voorliefde voor bullet journaling, heb een uitdagend lootje getrokken voor Sinterklaas om voor te gaan shoppen en ook het dichten kan binnenkort beginnen. Dan zit er ook nog eens een nieuwe (mijn eerste!) krultang aan te komen om mee te experimenteren, barst ik van de foto-ideeën en heb ik een lijst vol toffe plannen. Verder is mijn eigen auto één groot geel lichtpuntje, waarmee ik vast veel van die plannen kan waarmaken.

Daarnaast geniet ik volop van alles wat ik voor mijn blog doe. Zoals ik laatst al verraadde, denk ik rustig na over veranderingen op mijn blog. Geen wereld van verschil, maar eerder kleine dingen, zoals SEO verbeteren, een nieuwe lay-out of een ander logo. Niet omdat dat “moet”, maar omdat ik het idee heb dat ik gegroeid ben de afgelopen twee jaar en dat mijn blog mee mag groeien. ♥

Zo, nu ben je bijgekletst over wat mij zoal bezighoudt. Nu ben ik benieuwd naar jouw antwoord op deze vraag:

Wat houdt jou zoal bezig op dit moment?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 23 november 2018 op 6:43 am - Beantwoord

  Spannend hoor, op huizenjacht en wat goed dat je een aankoopmakelaar in de arm hebt genomen! Heel veel succes! En je baan klinkt heel interessant, fijn dat het zo goed bevalt.

  • Romy 24 november 2018 op 8:36 am - Beantwoord

   Dankjewel! Inderdaad heel spannend, die huizenjacht. Toch best wel een grote stap 🙂

 2. Veronique 23 november 2018 op 7:01 am - Beantwoord

  In februari start ik met mijn nieuwe baan. 20 uur werken en 20 uur studeren. Daarnaast ga ik facturaties doen en verlonen naar onze werknemers. Heel spannend, want ik ben een leek op wiskunde gebied. En uiteraard The Indie Awards waar ik jurylid voor ben!

  • Romy 24 november 2018 op 8:37 am - Beantwoord

   Wat een spannende stap! En heel leuk dat je dan een combinatie hebt van studeren en werken. Alvast heel veel succes binnenkort! Komt vast goed, ook met die facturaties 🙂

 3. Shirley 23 november 2018 op 7:12 am - Beantwoord

  Wat een leuke (en spannende) dingen allemaal. Fijn dat je een makelaar hebt nu, dat geeft vast iets meer rust. Oh, en duik inderdaad goed in een eventuele VvE. Volgens mijn makelaar destijds was de mijne prima, maar al in de eerste vergadering ontdekte ik dat dat íets anders in elkaar zat (en zit). Mocht je willen weten wat precies, mag je me een berichtje sturen. Ik word op dit moment vooral bezig gehouden door een ontstoken teen, haha..

  • Romy 24 november 2018 op 8:40 am - Beantwoord

   Zeker weten! Ik ben blij dat mijn aankoopmakelaar nu ook gebreken kan spotten voor mij, zodat ik zeker weet dat ik niet onbewust een flinke kluswoning koop.
   Wat rot dat jij voor verrassingen (in negatieve zin) kwam te staan bij de VVE! Mijn aankoopmakelaar bestudeert voor mij de notulen van de VVE-vergaderingen, dus dat scheelt al.
   Balen, die ontstoken teen! Beterschap daarmee!

 4. Marije 23 november 2018 op 7:30 am - Beantwoord

  Wat een heerlijke positieve blog en wat een mooie stappen ben je aan het maken. Fijn dat alles zo goed gaat.

 5. bychristiana 23 november 2018 op 7:50 am - Beantwoord

  Wat onwijs spannend dat je bezig bent om een eigen huis te kopen , ik kan me dat van ons ook nog goed herinneren. Heel verstandig dat je een aankoop makelaar in de arm genomen hebt, een huis kopen is eigenlijk niet iets wat je in je eentje moet doen. Leuk wat je schrijft over je blog hier en daar wat veranderen. Herkenbaar; ik heb mijn blog zo’n 2,5 jaar geleden een complete make-over gegeven, layout, logo, alles! Dat is natuurlijk al weer even geleden maar ik ben nog steeds dagelijks ZO blij ( en best een beetje trots;-)) met de site!

 6. Meaghan 23 november 2018 op 9:22 am - Beantwoord

  Zo leuk om te lezen dat je door al die nieuwe dingen en eerste keren zo ontwikkeld bent als persoon! Fijn om te lezen dat alles zo goed gaat en dat alle eerste keren, die natuurlijk heel spannend zijn, succesvol verlopen. Wat spannend dat de huizenjacht nu wat meer concreet wordt en dat je ook al bezichtigingen hebt gehad! Vrienden van mij hebben pas een huis gekocht en daar kwam ook echt zo veel gedoe bij kijken. Ik heb toen ook allerlei verhalen meegekregen en daarom ben ik blij dat ik de komende twee jaar nog even thuis woon. Zo kan ik mij alvast rustig oriënteren en inlezen. Dus alleen maar handig dat je een goede aankoopmakelaar hebt ingeschakeld om te helpen en te adviseren. Ik ben heel benieuwd naar hoe je zoektocht naar een mooi huis verder verloopt!

  • Romy 24 november 2018 op 8:43 am - Beantwoord

   Absoluut heel spannend, die huizenjacht! Ik ben ook echt heel blij dat ik nu een aankoopmakelaar heb. Hij ziet toch weer veel meer dingen dan ik met mijn blote (leken)oog kan zijn.
   En wat leuk dat jij je blog een paar jaar geleden ook een totale make-over hebt gegeven. Soms is dat gewoon nodig om weer helemaal blij met en trots te zijn op je site. Een goed teken dat je nieuwe look nog steeds zo goed bevalt! 😀

  • Romy 24 november 2018 op 8:46 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! Er komt inderdaad heel wat kijken bij een huis kopen. Alleen al daarom ben ik blij met mijn aankoopmakelaar. Hij is daar natuurlijk 100x meer ervaren in dan ik, dus dat geeft veel vertrouwen 😉 Goed dat jij je de komende tijd op je gemakje wilt oriënteren op hoe een huis kopen werkt. Ik heb zelf, ook voordat ik serieus op zoek ging, regelmatig Funda bekeken. Het is alleen al leuk om een beetje te weten wat er te koop staat en hoeveel die huizen kosten. Daar had ik eerder nooit enig idee van 😛

 7. Lizzy 23 november 2018 op 9:55 am - Beantwoord

  Wat een leuke (en volwassene) dingen allemaal! Ik ben de laatste maanden ook steeds assertiever geworden, vooral op werk. Ik denk dat je soms als jong persoon makkelijk wordt weggezet, maar met een assertieve houding lukt het me steeds beter om voor mezelf op te komen en mezelf te presenteren.

  • Romy 24 november 2018 op 8:54 am - Beantwoord

   Wat goed dat je je assertieve kant meer laat zien! Soms is dat inderdaad, zeker als jong persoon, hard nodig. Helaas! Als mensen je bijvoorbeeld jonger schatten, is het altijd goed om te laten merken dat je niet zomaar over je heen laat lopen.

 8. Lianne 23 november 2018 op 12:29 pm - Beantwoord

  Leuk om te lezen en dat je zo druk bent met huizenbezichtigingen. Spannend! Maar ook inderdaad een grote stap en veel om rekening mee te houden. Gelukkig heb ik Stefan, want ik zou dat niet kunnen in mijn eentje. Wat mij zoal bezighoudt? Ik ben ook flink bezig met assertiviteit (het begint nu eindelijk een beetje eruit te komen) en heb ik al een tijdje een aantal leuke manuscriptopdrachten! Mijn bedrijf begint nu eindelijk een klein beetje te lopen 🙂 Als deze maand om is wil ik het bloggen weer op gaan pakken, want ik heb voor nu nog een grote opdracht die de 30e af moet zijn dus ik wil me eerst daarop concentreren. Als ik dit werk fulltime kan doen dan kan ik zoiets nog combineren, maar ik werk er nog naast dus ik neem voor nu liever niet teveel hooi op mijn vork door én te werken én het huishouden te doen én aan opdrachten te werken én te schrijven én daar ook nog naast te bloggen. Het komt allemaal vanzelf wel weer goed!

 9. jenn 23 november 2018 op 12:42 pm - Beantwoord

  Spannend, huizenjacht! Succes!

 10. Nikita 23 november 2018 op 2:16 pm - Beantwoord

  Spannend, op huizenjacht! Succes!

  Wat mij vooral bezighoudt momenteel is school en mezelf. Ik ben actief bezig om het voor mezelf al beter te maken, de begeleiding is op komst. Ik moet alleen het papierwerk daarrond nog doen. Dus daar ga ik me dit weekend mee bezig houden denk ik. Maar de school helpt daar enorm in mee. Ik ben vooral bezig om het voor mezelf weer beter te maken. Ik heb een nieuwe app gevonden waarin ik actief plan, maar die geeft mij ook altijd een herinnering in de meldingingenbox. Dat boekje werkte ook altijd goed, maar ik heb dat boekje niet genoeg bij de hand merk ik. En doordat ik op mijn mobieltje kan checken of ik iets had ingepland, dan ben ik veel rustiger. Ik heb gisteren vrij laat doorgewerkt en mijn mentale was al niet helemaal in orde gisteren toen ik thuiskwam van school. En dat is voor mij een beetje de eye-opener geweest. Dat het zo niet verder kan. Ik ben na mijn schoolwerk ook direct gaan slapen, wat ook een verkeerd iets is want mijn hoofd was nog vol.

  Maar vanmorgen heb ik het anders gedaan. Ik sta twintig minuten eerder op waardoor ik veel meer tijd heb ’s morgens en veel minder gestrest ben als ik me moet klaarmaken. Ik heb zelfs weer elke dag wat tijd om eventjes met ons vogeltje te knuffelen en dat maakt je ochtend meer dan goed! Alleen al de schattige blikken als het echt tijd is om me verder klaar te maken. Zo kan ik ook op mijn gemakje eventjes de blogposts doorlopen van iedereen en op een aangename manier wakker worden. Akkoord, dat is weer op een scherm. Maar ik merk dat ik daar niet zo veel last van heb. Het geeft mij de kans om rustig en ontspannen aan mijn ochtend te beginnen. En daarna zonder veel gehaast de trappen af en naar de bushalte! Dus ik ben er wel actief mee bezig. Irene heeft me eigenlijk gisteren een eye-opener van een mail gestuurd uit bezorging. Ze heeft me echt een duwtje in de juiste richting gegeven. Lang leve blogvriendinnen <3

  • Romy 24 november 2018 op 9:21 am - Beantwoord

   Het is al een heel mooie stap die je hebt gezet en ik ben heel blij om te horen dat school je daarbij goed kan helpen. Net als die app! Soms kan zoiets simpels als een app al veel positief verschil maken.
   Zo te horen worstel je heel erg met jezelf en merk je dat ook zelf heel erg. Weet je: ik heb geleerd dat er bij welk herstel dan ook sprake is van onbewust onbekwaam zijn (ergens mee worstelen maar je daar niet van bewust zijn), bewust onbekwaam zijn (ermee worstelen en je daar heel bewust van zijn) en onbewust bekwaam zijn (langzaamaan goede stappen zetten, maar je daar nog niet zo van bewust zijn). Volgens mij neig jij echt wel naar die derde stap langzaamaan. En hoewel dat misschien niet zo voelt, is dat al een enorme stap op zich!
   Ik ben blij om te horen dat je kleine manieren hebt gevonden om het leven leuker te maken en dat je zo’n lieve blogvriendin hebt die je een stapje op weg kan helpen! <3 Jij komt er wel, ook al is het allemaal geen 'piece of cake'!

 11. Anna 23 november 2018 op 2:26 pm - Beantwoord

  Wat een spannende dingen allemaal! Ik ben benieuwd naar je huizenbezichtigingen! Ik ben bezig met mijn blog december voorbereidingen! Elke dag een artikel! Ik heb er super veel zin in! Liefs

  • Romy 24 november 2018 op 8:59 am - Beantwoord

   Wat fijn dat Stefan je kan helpen met het uitzoeken van dat soort dingen! Ik vind zelf die dingen op zich niet zo heel erg om uit te zoeken, maar een aankoopmakelaar kan daar vaak nog een stuk dieper induiken dan ik. Superfijn!
   Mooi om te lezen wat jou zoal bezighoudt! Je bent zo te horen supergoed bezig met assertief zijn én met je onderneming. Superfijn dat je heel wat leuke opdrachten hebt gekregen om lekker mee aan de slag te gaan! En je hebt helemaal gelijk: soms moet je op het ene vlak (bijvoorbeeld met je blog) een stap terug zetten om op de andere vlakken verder te komen. Ik heb zelf ook weleens de neiging om tegelijkertijd al die dingen al die dingen perfect te willen doen, terwijl dat natuurlijk helemaal niet kan. Goed dat je je daarvan bewust bent! <3

  • Romy 24 november 2018 op 9:01 am - Beantwoord

   Wat gaaf dat je in december elke dag gaat bloggen! Alvast veel plezier met de leuke voorbereidingen daarvoor! 🙂

 12. Anja - Minimalist Dutchie 23 november 2018 op 2:38 pm - Beantwoord

  Wat een leuk overzicht zo. Mooie plannen, en leuk om te zien waar je staat, in praktische zin. Fijn dat je ook voor jezelf opkomt en weet wat je wilt! Houd ons maar goed op de hoogte! (Kennelijk kan ik al over “ons” spreken hahaha)

  • Romy 24 november 2018 op 9:16 am - Beantwoord

   Haha, je laatste zin is leuk! Ik zal “jullie” zeker weten op de hoogte houden 😉

 13. Geke 23 november 2018 op 3:24 pm - Beantwoord

  Heerlijk, dat je nieuwe baan je zo bevalt, en je ook uitdaagt om grenzen te verleggen en te groeien.
  Oe spannend, huizenjacht! Wat goed trouwens dat je toen met die makelaar op je strepen gaan staan bent. Dom van die persoon om zo te doen want respect dwingt respect af, en omgekeerd, onrespectvol zal toch niets opleveren.
  Waren er al huizen die je aanspraken? Afin, als het echt iets voor jou is, zal je dat wel voelen, daar ben ik zeker van 🙂

  Zelf ben ik nu momenteel even wat aan het dubben over de resultaten van de onderzoeken die ik gehad heb ivm mijn aanslepende vermoeidheid. Toch even slikken als je van de prof hoort dat je hart niet helemaal werkt zoals het zou moeten.
  Nog niets levensbedreigend nu, maar hopelijk helpen de supplementen (groot magnesiumtekort) om de voortdurend hoge hartslag naar beneden te halen. Aan het andere (defect in de geleiding) kan niets gebeuren, dus is het kwestie om de wel goeie geleiding maar zo goed mogelijk proberen te houden. Dus ook nog maar een keer herbronnen wat ik nog beter kan doen qua gezonde voeding… even pas op de plaats dus 🙂

  • Romy 24 november 2018 op 12:19 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke reactie! Ik ben ook blij dat ik er een punt van heb gemaakt bij de verkoopmakelaar. Ik voelde me zo respectloos behandeld dat ik er voor mijn gevoel echt iets van moest zeggen.
   Ik heb één huis gezien dat me echt wel aansprak en waar ik een bod op heb uitgebracht. Het huis was alleen nogal geliefd en ik heb niet meer dan de vraagprijs geboden, dus ik acht de kans klein dat ik het zal worden 😉 Maar wie weet! Ik probeer maar gewoon veel te bezichtigen, zodat ik een goed beeld krijg van wat wel en niet bij me past.

   Wat een vervelend bericht inderdaad over je gezondheid! Ik kan me voorstellen dat je daar flink van schrikt. Goed dat je een pas op de plaats maakt en de boodschap van de arts zo serieus neemt. Ik hoop dat de supplementen en wellicht ook aanpassingen in je voeding zullen helpen. In ieder geval veel sterkte en pas goed op jezelf!

 14. Judith 23 november 2018 op 3:51 pm - Beantwoord

  wat spannend je huizenjacht! ik ben heel benieuwd in welk huis je uiteindelijk terecht komt. leuke ontwikkelingen 🙂

 15. Evelien 23 november 2018 op 5:23 pm - Beantwoord

  Oh wat leuk, huizenjacht.. toen ik ging samenwonen met mijn vriend vond ik dat echt zo leuk. Net als shoppen voor de uitzet, wacht maar tot je dat gaat doen ? Slim om een aankoopmakelaar in te schakelen. Ik had het geluk dat mijn vriend het allemaal uitzocht.

  Wat heerlijk om te lezen dat je zo lekker bezig bent. Nieuwe baan, grenzen verleggen, assertiever worden. Je bent goed bezig en je mag ook zeker trots zijn op alles wat jij bereikt! Ik vind dat heel inspiratievol en geniet ook echt van jouw houding naar het leven. ♥

 16. Zo simpel is dan geluk 23 november 2018 op 7:01 pm - Beantwoord

  Super leuk dat je huizenjacht nu echt serieuze vormen begint aan te nemen. Ik kan niet wachten tot de dag dat we hier jouw droomhuis zien verschijnen!

  • Romy 24 november 2018 op 12:20 pm - Beantwoord

   Haha, dat shoppen voor de uitzet lijkt mij ook het geweldigste aspect van het op mezelf gaan wonen. Ik kan niet wachten totdat ik “geoorloofd” flink kan gaan inslaan bij Ikea 😉
   Wat een ontzettend lieve woorden trouwens! Dankjewel voor je lieve reactie! <3

  • Romy 24 november 2018 op 12:21 pm - Beantwoord

   Hihi, ik kan zelf ook echt niet wachten op dat moment 🙂

 17. irene | tussenmarsenjupiter 23 november 2018 op 9:49 pm - Beantwoord

  Zo leuk om te lezen dit! Ik wist eigenlijk niet dat er ook zoiets bestond als een aankoopmakelaar. Handig wel want het is echt een mijnenveld vind ik, zo’n huis kopen. Maar ook super spannend! Zeker als je zoektocht dan eindelijk resultaat zal opleveren. Ben heel benieuwd naar je nieuwe jasje dat er misschien aan zit te komen!

  • Romy 24 november 2018 op 5:29 pm - Beantwoord

   Zo’n aankoopmakelaar is inderdaad superfijn. Ik ben echt blij dat hij me helpt bij het beoordelen van huizen en het onderhandelen. Ik heb al van meer mensen gehoord dat een aankoopmakelaar het geld uiteindelijk meer dan waard is omdat het je bijvoorbeeld met onderhandelen veel geld kan besparen 🙂
   Dankjewel voor je leuke reactie!

 18. chucky1012 24 november 2018 op 8:05 am - Beantwoord

  Zo leuk hoeveel je dan ineens leert over het opzoek gaan naar de woning die perfect aan jouw wensen zal voldoen en dat een goed persoon die er verstand van heeft je erbij helpt.
  Ben zo benieuwd wanneer jij een woning gevonden hebt hoe jij dat helemaal naar eigen smaak zal gaan inrichten etc….
  Veel succes met de zoektocht naar de perfecte woning…

  Fijn weekend ?

  • Romy 24 november 2018 op 5:31 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik ben ook al onwijs benieuwd naar het appartement waar ik uiteindelijk zal gaan wonen en heb al enorm veel zin om dat te gaan inrichten 🙂
   Fijn weekend!

 19. Annelies 24 november 2018 op 8:26 pm - Beantwoord

  Een aankoop van een huis is zeker spannend, veel succes met de zoektocht! Momenteel zoeken mijn partner en ik ook een ander huis, maar wij blijven voorlopig nog huren. Verder ben ik momenteel vooral bezig met mijn gezondheid. Er komen wat spannende onderzoeken voor mij aan met hopelijk goede uitslagen…

  • Romy 25 november 2018 op 9:21 am - Beantwoord

   Wat leuk dat jullie ook op zoek zijn naar een huis! Hopelijk komt er snel een mooi huis voorbij 🙂
   Veel sterkte met de spannende gezondheidsonderzoeken! Ik duim met je mee dat de uitslagen goed zullen zijn.

Recente blogs