Ik heb leuk, te gek & supergaaf nieuws!

6 mei 2017 | Persoonlijk | 132 reacties

Ja deze titel is een beetje een clickbait, maar ik heb echt heel goed nieuws met je te delen. Ik ben razend enthousiast, dolblij en bijna hyper over wat ik vandaag kan vertellen. Uit enthousiasme kon ik het dan ook niet laten om het begin van dit artikel al in de bus naar huis te typen. Het is dan dinsdagochtend 2 mei, wat betekent dat ik dit nieuws wel een paar dagen geheim moest houden. Geloof me, dat voelt als een eeuwigheid als je zo blij bent. Stiekem had ik dit nieuws het liefst al die ochtend online willen gooien, maar dat leek me niet zo verstandig. Daarom bewaarde ik mijn enthousiasme nog even om vandaag dan eindelijk met jullie te delen waarom ik deze week op een roze wolk zit…

nieuws ik heb een baan

 

Ik heb een baan!

Ja, je leest het goed. Na een hele tijd solliciteren, tientallen brieven, meerdere gesprekken en de nodige frustraties en ervaringen rijker, is het zover: ik heb een baan! En niet zomaar een baan, maar een hele leuke. Afgelopen vrijdag heb ik het contract ondertekend en durf ik het nieuws dus eindelijk bekend te maken. Ik ga binnenkort met heel veel plezier beginnen bij een bank als communicatiemedewerker. Het is een functie waarin ik mijn passies voor schrijven, taal en communicatie allemaal kwijt kan. Tegelijkertijd is het een baan waarin ik ook nog ontzettend veel kan leren en waarin ik mezelf ook echt kan ontwikkelen. Ik ben even door het dolle heen. Een fijnere functie had ik me niet kunnen voorstellen.

En het voelt goed!

Weet je wat het grappige is? Bij mijn eerste sollicitatiegesprek bij dit bedrijf had ik eigenlijk direct een goed gevoel. Ik voelde me op mijn gemak en voelde me ook heel erg gewaardeerd door de mensen met wie ik het gesprek voerde. Al een paar dagen later werd ik gebeld dat ik op een tweede gesprek mocht komen. Enorm zenuwachtig was ik, want oh wat wilde ik die functie krijg. Aan het einde van het tweede gesprek kreeg ik (eerder dan verwacht) het goede nieuws te horen: ze wilden me graag hebben. Ik geloof dat ik in een paar minuten tijd wel tien keer ‘super’ heb gezegd, omdat ik me ook echt ‘super’ voelde en me nog steeds zo voel. Oh, ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik ben met mijn eerste echte baan.

Hoe nu verder?

Het is alsof mijn leven even in een rollercoaster zit na afgelopen dinsdag. De planner in mij wil alles nu goed afronden en op een rijtje hebben voordat ik over een paar weken echt begin. Tegelijkertijd vind ik het ook zo spannend allemaal. Kan ik het allemaal wel? En hoe zal het straks gaan? Maar voor nu geniet ik nog even na van dit geweldige nieuws. Ik heb mijn andere werk deze week opgezegd en geef mezelf nu twee weken ‘vrij’ om me mentaal voor te bereiden op alle spannende dingen die eraan komen. Na al die maanden hard (vanuit huis) werken en solliciteren ben ik daar wel aan toe. Tijd voor slingers, champagne en een grote glimlach. Oh ja, had ik al gezegd hoe blij ik ben?!

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

132 Reacties

 1. Iris

  Wat gaaf!!! Het is maar goed dat je niet eerder een echte baan gevonden hebt. Anders was deze mooie kans nooit bij je voorbij gekomen! Heel veel succes en plezier!!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel :) Ja, inderdaad! Achteraf gezien ben ik ook alleen maar blij dat eerdere sollicitaties niets zijn geworden. Anders zou deze baan nooit op mijn pad zijn gekomen.

   Antwoord
 2. Sabine

  Gefeliciteerd zeg! Ik weet hoe frustrerend solliciteren soms kan zijn, ik merkte dat een jaar geleden al bij de zoektocht naar een stage. Uiteindelijk zie je dat wachten soms de moeite waard is, te gekke kans heb je gekregen. Gefeliciteerd! In één woord: super.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve en enthousiaste reactie! Ja klopt, solliciteren levert echt de nodige frustraties op en heeft me soms bloed, zweet en tranen gekost. Maar achteraf ben ik zo blij dat ik heb doorgezet en er toch deze baan aan heb overgehouden :) Is het jou uiteindelijk gelukt om een leuke stageplek te vinden?

   Antwoord
  • Sabine

   Je hebt het verdiend hoor! Leuk ook dat je blog daarbij heeft geholpen.
   Toen ik geen stage kon vinden ben ik eerst mijn minor gaan doen in Gambia, uiteindelijk helemaal niet erg geweest.
   In Gambia kon ik bewijzen wat ik in huis had. Na die tijd heb ik mijn stage en afstudeerstage in no time gevonden.
   Nu duimen dat ik later ook zo’n top baan vind als jij, haha ;)

   Antwoord
   • Romy

    Wat ontzettend gaaf dat je een minor in Gambia hebt gedaan. Ik kan me voorstellen dat het daardoor achteraf niet eens zo’n ramp was dat je de minor niet kon vinden. En zo fijn dat het ook heeft geholpen om later twee stages te vinden. Met die baan gaat het uiteindelijk vast en zeker goed komen :)

    Antwoord
 3. Neverdullmoments

  Fantastisch nieuws!! Ik ben heel blij voor je! :D Heerlijk dat je nog even twee weken van deze roze wolk kan genieten! En dan beseffen dat dit echt een blijvende wolk is, ‘super!’

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve en enthousiaste reactie! Haha, ja, ik had er ook maar één woord voor: super :)

   Antwoord
 4. Eline

  Gefeliciteerd Romy! Wat heerlijk dat je een baan hebt gevonden die zo goed bij je past! Heel veel succes op je nieuwe werkplek :)

  Liefs, Eline

  Antwoord
  • Romy

   Zo lief, je reactie! Dankjewel voor je felicitatie :)

   Antwoord
 5. Maaike

  Ohhhh te gek zeg!! Gefeliciteerd! En heel slim om lekker even twee weken vrij te nemen en soort van vakantie te vieren. Heel veel werkplezier toegewenst!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je enthousiaste reactie :) En inderdaad, die twee weken vrij had ik echt even nodig. Heerlijk om straks uitgerust en wel aan de baan te kunnen beginnen!

   Antwoord
 6. Nesrin

  Gefeliciteerd!! Wat ontzettend fijn Romy! Ik wens je heel veel plezier en geluk met je nieuwe baan.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Dat gaat vast en zeker goed komen :)

   Antwoord
 7. Josephine

  Gefeliciteerd!!! Dat klinkt als een fijne plek, als je je meteen al goed voelde toen je er was. Heel veel plezier in je nieuwe baan! (En geniet nog even van je vakantie ;) ).

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, het is zeker een fijne plek, in ieder geval wat ik er tot nu toe van heb gezien. Ik heb er echt zin in om daar straks te beginnen, maar eerst nog even van die twee weken vrij genieten :)

   Antwoord
 8. Marieke

  Ahhh wat ontzettend leuk, van harte gefeliciteerd!!

  Antwoord
 9. Darina

  Gefeliciteerd!!!! Supernieuws!

  Antwoord
  • Romy

   Ja, ik vind het ook zo leuk :) Dankjewel voor je felicitatie!

   Antwoord
 10. Sylvia

  Jaa!! Wat een super leuk nieuws, stiekem had ik dit al verwacht? in ieder geval van harte gefeliciteerd en nu lekker genieten en inderdaad laat de champagne maar poppen!! Heel veel succes en natuurlijk plezier in je nieuwe baan.

  Antwoord
  • Romy

   Yay, ik ben er ook zó blij mee! Dankjewel voor je lieve reactie!

   Antwoord
 11. Sandra

  YEAH!!! Gefeliciteerd! Ik ben n blij voor je! Goed gedaaaaan. Super dat het precies is waar jij naar zocht en waar je je talenten in kwijt kan. Woehoeee! :D

  Antwoord
  • Romy

   Zo lief, je enthousiaste reactie :) Dankjewel! Ik ben er ook súúperenthousiast over en kan niet wachten om straks te beginnen.

   Antwoord
 12. Babs

  Gefeliciteerd! Heel veel plezier in je nieuwe job, hartstikke leuk voor je!

  Antwoord
 13. Johanne

  Jaaa, gefeliciteerd! Wat superleuk en spannend!! Geniet van je laatste vrije weken. Hoop dat je ‘t naar je zin gaat hebben!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, het is zo leuk en tegelijkertijd zo spannend allemaal! Ik hoop ook dat ik het goed naar mijn zin heb in deze baan, maar ik denk dat dat wel goed komt :)

   Antwoord
 14. Irene

  Het zal iets zijn met banken! Op mijn eerste gesprek was ik ook zo op m’n gemak. Superlieve mensen die echt iets in mij zagen. Wat supersuper fijn voor je dat je een baan hebt! En dat je je zo goed voelde tijdens het gesprek. Das heel belangrijk want dat zegt toch al veel over de soort omgeving waarin je terecht komt :) gefeliciteerd! Je hebt het dubbel en dik verdiend!

  Antwoord
  • Romy

   Haha, ik moest toevallig ook aan jou denken toen ik het gesprek had bij de bank. Het zijn inderdaad zulke fijne mensen die ook verder konden kijken dan mijn verlegenheid en me echt waardeerden om alles wat ik heb gedaan. Dat gaf me meteen zo’n fijn gevoel :) Super bedankt voor je lieve reactie!

   Antwoord
 15. Dorien

  Oh, super! Proficiat! Meteen een goed gevoel hebben bij zowel het bedrijf als de job, is echt heel veel waard. Succes ermee!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja inderdaad, dat eerste gevoel zegt al zoveel :)

   Antwoord
 16. Danique

  Wat gaaf! Gefeliciteerd! Geniet van dit fijne gevoel <3

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Dat gaat helemaal goed komen! Ik zit nog wel een tijdje op een heerlijke roze wolk :)

   Antwoord
 17. Benthe

  Jaaaaa woehoeeeee, wat FIJN!!! Supergefeliciteeerd ??! Oooh en wat fijn dat je er meteen zo’n goed gevoel bij had! En natuurlijk ga jij het allemaal kunnen! Maar ik snap dat je het wel spannend vindt, dat is het ook. You can do it! Wanneer begin je? Ben heel benieuwd naar je ervaringen ?.

  Antwoord
  • Romy

   Zo lief, je superenthousiaste reactie! Ik ben er ook zó blij mee en enthousiast over. Het is echt heel spannend, maar ook zo leuk allemaal. Het komt inderdaad vast goed :) Ik begin op 22 mei en zal daarna zeker een keer een update plaatsen hoe het gaat.

   Antwoord
 18. MM

  Van harte gefeliciteerd met je baan! Je mag er op vertrouwen dat je het kan, ze hebben jou niet voor niets aangenomen. Wel spannend natuurlijk :).

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, daar heb je wel gelijk in! Het zegt al genoeg dat ze me hebben aangenomen, dus ik moet gewoon een beetje vertrouwen hebben in mezelf :) Het is ook zo spannend (en leuk!) allemaal.

   Antwoord
 19. Susan

  Geweldig!!! Gefeliciteerd :)

  Antwoord
 20. Dorine

  Wat ontzettend gaaf!ik wens je heel veel plezier en succes in je baan.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Dat gaat vast en zeker goed komen :) Ik kan haast niet wachten om er te beginnen.

   Antwoord
 21. Erika van Koert

  Wat goed !Gefeliciteerd met je nieuwe baan

  Antwoord
 22. Malou | Blonde Blossom

  Oh wat ontzettend leuk en fijn voor je Romy! Ik snap helemaal dat je dit gelijk online wilde gooien, dat heb ik ook altijd met bepaalde dingen. Zo geweldig dat het je gelukt is en dat je er een geweldig gevoel bij hebt. Ik hoop dat je er heel erg van kan gaan genieten! Malou x

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Haha, ja lastig is dat hè? Ik kan dit soort geheimpjes zó slecht bewaren. Dat genieten gaat helemaal goed komen :) Ik kan nu al bijna niet wachten om te beginnen. xx

   Antwoord
 23. Irene

  Leuk gefeliciteerd! ? Ik zag het gister al op social media en ik hoopte toen al dat het om een baan ging!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Wat lief dat je daar ook al op hoopte! :)

   Antwoord
 24. Klaske

  Wauw, wat een geweldig nieuws! Gefeliciteeerd! Ik ben zó blij voor je. Klinkt als een functie die helemaal bij jou past. Heel veel succes straks op je nieuwe werk!

  Antwoord
  • Romy

   Superlief dat je zo blij voor me bent :) Dankjewel voor je lieve berichtje! De functie lijkt mij ook zo leuk!

   Antwoord
 25. Melissa

  Yesssss you did it! Wat fijn zeg! Ik hoop dat je het heel erg naar je zin gaat hebben!

  Antwoord
  • Romy

   Ah zo lief! Ja, ik ben ook zo blij! Het is nogal spannend allemaal, maar ik ben er na het solliciteren echt wel aan toe om op een leuke werkplek te kunnen beginnen :)

   Antwoord
 26. Dinja

  Gefeliciteerd! Dat is zeker wel leuk, te gek en supergaaf nieuws ;)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Haha, ja, dat vond ik nou ook ;)

   Antwoord
 27. Sofie

  Wat een hoop mensen die blij voor je zijn Romy, en terecht! Wat gooooeeeed! Gefeliciteerd, veel succes, geniet nog van twee weekjes vrij en dan knallen!

  Antwoord
  • Romy

   Haha, ja, ik was bijna overweldigd door al die onwijs lieve reacties. Dankjewel ook voor jouw lieve reactie :) Ik ben zo blij en zie er echt naar uit om over twee weken te gaan knallen daar!

   Antwoord
 28. Ayla

  Yes!!! Ik hoopte al dat dit je nieuws zou zijn! Gefeliciteerd meis, hartstikke goed gedaan! Die champagne is meer dan verdiend!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! :) Wat lief dat je een reactie achterlaat om me te feliciteren!

   Antwoord
 29. Marlieke

  Ja!!!!! Super geweldig fantastisch! Goed gedaan! Ik ben heel blij voor je. Natuurlijk kun je dit. Groot gelijk dat je even 2 weken ‘rust’ pakt nu. Alvast veel plezier met de voorpret en heel veel succes alvast als je straks echt begint.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je felicitatie en voor je onwijs lieve reactie! :)

   Antwoord
 30. Simone

  Wat fijn!! Gefeliciteerd! Ik ben benieuwd hoe je het gaat vinden :)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, ik ben ook superbenieuwd! Het is heel spannend allemaal, maar ook zo leuk!

   Antwoord
 31. Tanja

  Wat goed Romy, van harte gefeliciteerd! Met jouw instelling en motivatie gaat het helemaal goed komen met die baan.

  Antwoord
  • Romy

   Wat lief, dankjewel :)

   Antwoord
 32. Mike

  Van harte gefeliciteerd!

  Antwoord
 33. Lieke van Veen

  Wauw wat een geweldig nieuws! Ik ben al heel lang op zoek naar een baan,maar het schiet niet echt op. Heb een paar weken geleden sollicitatiegesprek gehad bij AH en ze hadden me aangenomen, maar toen ik terug kwam om mijn formulieren in te leveren had de hogere baas besloten dat ik toch te oud was. Heel erg jammer want ik had me er erg op verheugd om daar te werken. Ik ben al zo lang op zoek naar werk. Ik word er een beetje moedeloos van.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel :) En wat ontzettend balen om te horen dat het bij jou niet echt lukt met solliciteren. Wat frustrerend ook dat je eerst aan de slag mocht daar en vervolgens toch niet. Ik kan me voorstellen dat de moed je dan even in de schoenen zakt. Maar misschien geeft het je hoop dat ik ook na héél veel sollicitaties toch een fijne baan heb gevonden. Ik heb er ook regelmatig doorheen gezeten en gedacht dat ik nooit iets zou vinden en uiteindelijk heb ik zo’n leuke functie gevonden. Ik weet zeker dat dat jou ook gaat lukken <3 Hou vol en zet hem op!

   Antwoord
 34. Lisette

  Dat is leuk nieuws, gefeliciteerd! En heerlijk nog even twee weken rust tussen door. Veel geluk en plezier met je nieuwe baan!

  Antwoord
 35. Lianne

  Wauw, wat geweldig dat je eindelijk een baan hebt! (Dacht wel dat het dat was!) Van harte gefeliciteerd! :) Klinkt als een leuke en goede baan voor jou met veel mogelijkheden. Hopelijk voel je je er helemaal op je plek! Maar dat zal wel goed komen als het met het gesprek al goed voelde. Je hebt het verdiend, want je hebt er al zo lang voor gesolliciteerd. Ik deel je blijheid! :)

  Antwoord
  • Romy

   Oh superlief, je reactie! Dankjewel voor al je lieve woorden :)

   Antwoord
 36. Jenn

  Wat fijn, gefeliciteerd!!

  Antwoord
 37. Bente

  Ah wat een fijn nieuws, van harte gefeliciteerd! Gek is dat he? Dat het dan opeens al vanaf het eerste moment goed voelt! Dat had ik ook 3,5 jaar geleden toen ik kwam solliciteren bij mijn huidige werkgever! Geniet nog even van je roze wolk voordat het werkende leven begint ;)!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je felicitatie! :) Ja, het is echt heel apart dat ik na meerdere gesprekken voor het eerst echt een goed gevoel had bij het gesprek. Wat fijn dat jij dat ook had en inmiddels al zo lang bij je werkgever zit. Heerlijk als het zo goed voelt! En dat genieten gaat helemaal goed komen ;)

   Antwoord
 38. Evelyne

  Gefeliciteerd Romy!!! Ik dacht al zoiets, maar toch durfde ik het niet luidop te zeggen, haha. Ik wens je heel veel succes op je nieuwe baan en vooral heel veel plezier! Want dat is namelijk het belangrijkste ;)

  Antwoord
  • Romy

   Haha, wat leuk dat je al zo’n vermoeden had :) Dankjewel voor je felicitatie en voor je lieve woorden! En dat met het plezier gaat vast goed komen!

   Antwoord
 39. Michelle

  Wat goed! Van harte met je nieuwe baan! Volgens mij gaat het helemaal goedkomen zodra je mag beginnen. Heel veel succes alvast!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie!

   Antwoord
 40. Yvonne

  Gefeliciteerd! Ontzettend leuk voor je!

  Antwoord
 41. Pauline

  Wat goed! Gefeliciteerd!

  Antwoord
 42. Yanine

  Hartelijk gefeliciteerd, echt super voor je!

  Antwoord
 43. Charlotte

  Wat superleuk Romy! Gefeliciteerd met je nieuwe baan en heel veel plezier en succes gewenst!

  Antwoord
 44. Justine

  Waaaauw super goed, gefeliciteerd meis! Heel veel succes en veel plezier ook! Het is je van harte gegund! <3

  Antwoord
  • Romy

   Echt superlief, je reactie! Dankjewel! <3

   Antwoord
 45. Mariska

  Wat top! Gefeliciteerd! Stiekem had ik het al ergens in een van je reacties gelezen. Klinkt leuk!

  Antwoord
  • Romy

   Haha, oeps, kon ik toch niet helemaal mijn geheim bewaren ;) Dankjewel voor je felicitatie! :)

   Antwoord
 46. Dalinka

  Yeah! Wat ontzettend fijn Romy! Gefeliciteerd! Terecht ook dat je eventjes 2 weken vrij neemt om je mentaal voor te bereiden. Zo kun je straks toch wat rustiger beginnen bij je nieuwe baan. Ik wens je alvast veel succes én plezier!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik ben ook echt zo blij en die twee weken rust nu voelen heerlijk :)

   Antwoord
 47. Kaylin

  Een welgemeende proficiat! Geniet van je rust en daarna knallen! :D

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! :) Dat genieten gaat helemaal goed komen en ik heb nu al zin om straks inderdaad echt te gaan knallen.

   Antwoord
 48. Evelien

  Wat ontzettend tof Romy! Heel veel succes met je nieuwe uitdaging!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, ik ben ook zó blij :)

   Antwoord
 49. Saskia

  AHHHH. Ik ben ZO blij voor je. Gefeliciteerd met dit super fijne nieuws. Nogmaals, ZOOOO blij. geniet ervan. En het is inderdaad zo dat je je gelijk bij een eerste gesprek thuis/fijn moet voelen dat scheelt zoveel weet ik uit ervaring.

  Antwoord
  • Romy

   Wauw, dankjewel voor je lieve en enthousiaste reactie! En inderdaad, het is zo fijn om meteen een fijn gevoel te krijgen in het eerste gesprek. Dat zorgt er in ieder geval voor dat ik straks met een heel fijn gevoel daar kan beginnen.

   Antwoord
 50. Nicole @ Everyday-Life.nl

  Gefeliciteerd!! Hartstikke goed!!

  Antwoord
 51. Merel

  Wat super dat je een baan gevonden hebt! Hopelijk bevalt het werken daar! In ieder geval al heel fijn dat je daar al gelijk na het eerste gesprek zo op je plek voelde :)

  Antwoord
  • Romy

   Ja, ik ben er ook zó blij mee, vooral omdat ik zo’n goed gevoel had bij beide gesprekken :) Dankjewel voor je lieve reactie!

   Antwoord
 52. Melle

  JAAA HOERA HOERA! Gefeliciteerd, wat een geweldig nieuws :) Go you!

  Antwoord
  • Romy

   Yay, superlief! Dankjewel voor je reactie :)

   Antwoord
  • Romy

   Dankjewel :) Ik ben ook zó blij!

   Antwoord
 53. Iris

  Gefeliciteerd, wat super fijn voor je!! Wat tof ook dat je je er meteen al heel fijn voelde. Super blij voor je, geniet lekker van je twee weken!

  Antwoord
  • Romy

   Superlief, je reactie! <3 Dankjewel!

   Antwoord
 54. Charel

  SUPER! Gefeliciteerd! Hoop echt dat je het zo naar je zin gaat krijgen daar XXX

  Antwoord
 55. wellnewss

  Van harte gefeliciteerd lieve Romy, het is je zo gegund! Lijkt mij ook echt een leuke baan voor jou en ik wens je heel veel werk plezier toe. Xx Laura

  Antwoord
  • Romy

   Superlief! Dankjewel :) Ja, het is echt zo’n leuke baan volgens mij! Ik zie er erg naar uit om daar te beginnen! xx

   Antwoord
 56. Anouk

  Gefeliciteerd, succes met je nieuwe baan!

  Antwoord
 57. Anneke

  Het enthousiasme spat van het scherm! :D
  Van harte gefeliciteerd!!!

  Antwoord
 58. Anita te Gussinklo

  Gefeliciteerd Romy, dat is zeker goed nieuws.

  Antwoord
 59. Kimdy

  Gefeliciteerd Romy! Wat ontzettend leuk nieuws!! :D Ik wens je heel veel geluk, plezier en succes toe :D

  Antwoord
  • Romy

   Superlief! Dankjewel voor je mooie woorden :) Dat gaat helemaal goed komen!

   Antwoord
 60. Maaike

  Wauw, wat gaaf! Ik ben heel blij voor je :-D Gefeliciteerd!!!

  Antwoord
 61. Josine

  Wat leuk! Gefeliciteerd met je nieuwe job! x Josine

  Antwoord
 62. Odetta

  Tijdens mijn vakantie eindelijk tijd om je blog eens goed door te lezen en hier lees ik geweldig goed nieuws.
  Heel veel succes toegewenst met jouw nieuwe baan! Het gaat je vast goed lukken en je krijgt ook weer wat regelmaat!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik ben er ook zo blij mee, ook met de regelmaat :)

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente blogs