Terwijl ik in mijn hoofd nog onder een parasol in Italië geniet van het zomerweer, komt de herfst toch echt steeds dichterbij. Ik geniet graag nog even van het laatste restje zomer, maar ben ook alvast plannen aan het maken voor het komende herfstseizoen van warme truien, thee en dekentjes. Hoewel ik graag nog even doe alsof het zomerjurkjesweer (oké, met een jasje eroverheen!) is, duurt het vast niet lang meer voordat de herfst zijn intrede doet. Gelukkig heb ik genoeg om naar uit te zien! Dit zijn 12 leuke plannen voor de herfst waar ik nu al naar uitzie.

fijne vooruitzichten voor de herfst

Deze foto’s zijn afgelopen weekend gemaakt door Iris Zaagman voor een fotoshoot.

 1. Profiteren van Netflix. De herfst is hét seizoen om eens goed te profiteren van mijn Netflix-abonnement. Laat de herfstige regenbuien maar komen. Ik vermaak me wel met onder andere Beauty and the Beast, To All The Boys I’ve Loved BeforeJane the Virgin en alle andere films en series die nog op mijn lijstje staan.
 2. Dagje Düsseldorf. In oktober zet ik een dag voet op Duitse bodem. Samen met mijn vriendin Diana ga ik daar een uitgebreide shopsessie houden. Na alle verhalen over spotgoedkope (en dierproefvrije!) producten van de Duitse drogisterijen, ben ik er klaar voor om dat eens met eigen ogen te zien. En wat de buit ook is, een gezellige dag wordt het vast en zeker!
 3. In okergele herfstkleding rondlopen. Voor okergeel heb ik stiekem (of nou ja, inmiddels vast niet meer zo stiekem) een zwak. Ik kan dan ook niet wachten om mijn okergele trui en okergele blouse (zie de foto’s hierboven) deze herfst nog héél vaak aan te trekken.
 4. Herfstfoto’s maken met mijn nieuwe camera. De herfst betekent ook dat je tijdens elk blokje om mooi herfstlicht, gele bladeren en prachtige landschappen kunt spotten. Oftewel tijd om mijn gloednieuwe camera mee de hort op te nemen om al die sfeervolle plekjes vast te leggen!
 5. Japanse tuin. Ik kreeg laatst van een lieve bloglezer de tip dat de Japanse tuin in Den Haag ook in de herfst open is. Reden genoeg voor mij om daar in oktober een bezoekje aan te brengen. Met mijn camera uiteraard, zodat ik het mooi met het punt hierboven kan combineren.
 6. Naar Kasteel de Haar. Nog zoiets: de kasteeltuin van Kasteel de Haar bij Haarzuilens lijkt me ook schitterend in de herfst. Het moet vast lukken om daar een keer een middag door te brengen en mooie foto’s van de tuinen te maken.
 7. Naar de Roodharigendag? Vorig jaar ging ik naar de Roodharigendag in Breda, waar ik héél veel mede-gingers tegenkwam. Een hele belevenis! Ik hoop dit jaar ook weer aanwezig te zijn. Ben jij ook roodharig en heb je zin om mee te gaan op zondag 23 september? Laat het me weten! Misschien kunnen we samen gaan.
 8. Het cursusseizoen is geopend! Al een hele tijd speel ik met het idee om eens een cursus te volgen. Of dat nu een taalcursus wordt of juist een danscursus of iets creatiefs als kleding maken, ben ik nog niet helemaal over uit. In ieder geval heb ik wel zin om iets nieuws te proberen.
 9. (Kerst)kaarten maken. Kerst, wie denkt er nu al aan kerst? Nou, ik dus! Ik vind het elk jaar een feestje om mijn kerstkaarten zelf te maken, maar doe dat liever niet allemaal last-minute. En dus ga ik gerust alvast in september en oktober met mijn kerstspullen aan de slag. Thee en een serie erbij en ik vermaak me wel!
 10. De confettishoot met opa en oma. Laatst schreef ik in dit artikel over 9 dromen buiten mijn comfortzone die ik tóch wil waarmaken. Een heel concreet idee was een confettishoot met mijn opa en oma. En raad eens: ik heb besloten om dat maar gewoon te doen. Een feestelijk begin van de herfst!
 11. Kringloopshoppen (en dat niet alleen!). Er gaat geen maand voorbij dat ik niet voor mooie vondsten naar de kringloopwinkel ga, maar deze herfst staan er een paar extra leuke kringloopshopdagen (goed woord voor Galgje!) op de planning. Zo ga ik met Johanne in oktober kringloopshoppen in Utrecht (een tof idee dat lekker spontaan is ontstaan!) en ga ik binnenkort met Lianne naar de IJ-hallen. Leuk!
 12. De ondernemer uithangen. Nu ik van start ben gegaan bij mijn nieuwe baan, heb ik ook de tijd om op mijn vrije dag met mijn onderneming aan de slag te gaan. De afgelopen tijd heb ik al meerdere leuke samenwerkingen opgezet voor mijn blog, maar ook heb ik veel concrete ideeën voor mijn activiteiten als freelance tekstschrijver. Tijd om die uit te voeren!

Je begrijpt vast dat ik me deze herfst niet hoef te vervelen. Laat de herfst maar komen! Nou ja, het liefst pas nádat we eerst nog heel even van zomerjurkjesweer en zonnestralen kunnen genieten.

Heb jij al leuke plannen voor de herfst?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Femke 29 augustus 2018 op 6:15 am - Beantwoord

  Wat een leuke plannen. Ik vind het heerlijk dat het volgende week eerst nog even heerlijk weer wordt, aangezien dan mijn verlof begint. Ik heb eigenlijk voornamelijk 1 iets waar ik heel erg naar uit kijk deze herfst en dat is de baby :-)!

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:14 pm - Beantwoord

   Wat een geweldig vooruitzicht dat jullie dochter er binnenkort is! Ik kan me voorstellen dat zij nu al het mooiste hoogtepunt van de herfst is 🙂
   Geniet van je verlof! Ik kan me voorstellen dat je wel toe bent aan de laatste loodjes na de pittige zwangerschap die je tot nu toe hebt gehad. <3

 2. Darina 29 augustus 2018 op 6:28 am - Beantwoord

  Leuke plannen! Dusseldorf is erg leuk! En ik hou ook zo van okergeel. Laat de herfst maar komen 🙂

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:15 pm - Beantwoord

   Ik ben ook heel benieuwd naar Düsseldorf. Volgens mij vriendin is het de perfecte stad om te winkelen 🙂
   Op naar de herfst én naar heel veel okergeel! 😉

 3. Marije 29 augustus 2018 op 6:48 am - Beantwoord

  Wat een leuke plannen heb je!

  Ik kijk vooral uit naar het shoppen voor de herfst na mijn operaties.

 4. Shirley 29 augustus 2018 op 7:05 am - Beantwoord

  De okergele blouse staat je heel mooi. Ik wilde afgelopen weekend naar kasteel De Haar gaan, maar dat ging niet door omdat de auto kapot was en ik in plaats daarvan naar de garage ging. Deze herfst maar een tweede poging wagen. Verder hoop ik veel spullen op te ruimen en te verkopen, een stedentrip te plannen en we zullen zien wat er verder op mijn pad komt. Ik ben benieuwd welke cursus je kiest. Ik heb me weer ingeschreven voor het vervolg van Frans, ondanks dat het vorige keer niet zo lekker meer ging. Ik weet waar ik het voor doe in ieder geval.

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:16 pm - Beantwoord

   Wat een mooi vooruitzicht! Ik kan me voorstellen dat winkelen nog een stuk leuker is nu je dankzij de operatie weer heel andere dingen kunt aantrekken qua kleding! <3

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:18 pm - Beantwoord

   Balen dat je auto het net op dat moment begaf! Hopelijk komt het er in de herfst toch nog een keer van dat je naar het kasteel kunt gaan. Volgens mij ziet het er daar in de herfst al helemaal heel mooi uit 🙂
   Wat gaaf trouwens dat je toch het vervolg van de cursus Frans gaat volgen! Ik zit er ook aan te denken om misschien een cursus Frans of Duits te volgen, maar vind dat best wel een tijdsinvestering. Misschien dat ik dat toch maar voor een later moment bewaar. Maar leuk lijkt het me zeker om een keer te doen!
   Jij hebt ook een spannende tijd voor de boeg volgens mij. Hopelijk kun je heel wat spullen verkopen de komende tijd én tussendoor nog een leuke stedentrip maken.

   • Shirley 29 augustus 2018 op 11:31 pm - Beantwoord

    Heel spannend, al weet ik nog niet hoe alles zal lopen. Vandaag kreeg ik een mail: mijn cursusniveau is geannuleerd vanwege te weinig belangstelling. Zo word ik nooit beter, haha. In de les zitten is 1 ding, maar ik merk dat als je een taal echt wilt kunnen je eigenlijk nog veel extra tijd erin moet stoppen. Je kunt misschien voor cursussen kiezen die wat minder tijd buiten de les vragen. Of iets creatiefs misschien. Ik zag een keer een cursus zeefdrukken maken voorbij komen. Zoiets lijkt me ook wel tof!

    • Romy 30 augustus 2018 op 12:01 am - Beantwoord

     Wat balen dat de cursus toch niet doorgaat! Dan heb je jezelf met volle overtuiging opgegeven, wordt de cursus geannuleerd… Je hebt wel gelijk trouwens wat betreft het leren van een taal. Uiteindelijk leer je een taal ook eigenlijk het beste als je in de omgeving zelf bent en daar praat met native speakers. Dat is alleen natuurlijk niet altijd mogelijk.
     Ik zat zelf ook te denken aan een creatieve cursus of misschien zoiets als een cursus assertiviteit. Ik zag bij het cultuurcentrum van de VU een cursus kleding/tassen maken en een cursus edelsmeden. Dat lijkt me ook allebei wel leuk. Het zijn wel langdurige cursussen van meerdere weken, maar de prijs valt heel erg mee en het is bijna op loopafstand vanaf mijn werk 🙂

 5. Annelies 29 augustus 2018 op 7:36 am - Beantwoord

  Ik wil ooit ook eens naar de roodharigendag gaan maar het is er nog nooit van gekomen.
  Met een groepje roodharige bloggers gaan zou wel heel tof zijn!

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:19 pm - Beantwoord

   Ja, wat een leuk idee! Dan wordt de Roodharigendag nóg leuker 🙂 Ik ben van plan om binnenkort eens een oproepje op Twitter te plaatsen. Eens zien of er nog meer roodharige bloggers zijn die interesse hebben.

 6. evelien 29 augustus 2018 op 8:07 am - Beantwoord

  Wat een leuke dingen staan op de planning! Ik kan niet wachten om weer te netflixen met een dekentje en potje thee & mooie herfst foto’s te maken.
  Liefs,
  Evelien

 7. Sandra 29 augustus 2018 op 8:38 am - Beantwoord

  Okergeeeeeel jaaaaaaa! Haha! Ik ben ook fan. Wij lopen er samen de hele herfst lekker vrolijk bij, hihi. Verder ga ik ook lekker veel Netflixen hoop ik. Oeeeh en is de Japanse tuin ook open in de herfst? Daar ga ik dan naar toe!! Ik was er in de lente en het was echt super mooi, maar de herfst lijkt mij ook fantastisch. Thanks voor de tip, hihi!

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:22 pm - Beantwoord

   Oeh, leuk! Dat klinkt als de perfecte manier om de herfst door te komen 🙂

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:24 pm - Beantwoord

   Haha, okergeel is the best! 🙂 Ik vind die kleur jou ook prachtig staan en de herfst is natuurlijk hét seizoen voor okergeel.
   Wat leuk dat je misschien ook naar de Japanse tuin wilt gaan deze herfst. Ik dacht ook eerst dat die tuin alleen in de lente open zou zijn, maar blijkbaar zijn ze ook tussen 13 en 28 oktober geopend in de herfst. Superleuk! Ik heb er ook al zin in om daarnaartoe te gaan en hopelijk heel wat mooie foto’s te maken 🙂

 8. Judith 29 augustus 2018 op 8:44 am - Beantwoord

  Leuke plannen! Inderdaad heerlijk om weer te netflixen zonder het gevoel dat je naar buiten ‘moet’ omdat het lekker weer is haha. Toch mag de zomer van mij nog wel een maandje duren!

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:25 pm - Beantwoord

   Haha, in de herfst is inderdaad dat schuldgevoel van “eigenlijk naar buiten moeten” weg. Wel zo fijn! Van mij mag de zomerzon ook nog wel even blijven, hoor. Als het tot eind september nog lekker zonnig zou zijn, hoor je mij niet klagen 😉

 9. Meaghan 29 augustus 2018 op 8:55 am - Beantwoord

  Mooie plannen heb je al gemaakt! Wat gaaf dat je die confettishoot gaat doen met je grootouders! 🙂 En Düsseldorf is echt een hele leuke en gezellige stad. Ik ben benieuwd wat je daarvan gaat vinden! Zelf heb ik nog geen concrete plannen gemaakt voor in de herfst, maar dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren! In deze blog staan ook wat leuke ideeën die mij ook wel aanspreken.

 10. Nikita 29 augustus 2018 op 8:59 am - Beantwoord

  Ik kijk vooral uit naar de herfst omdat school dan weer bezig is. Welisaar ga ik niet meer naar de middelbare, maar ik kijk er wel naar uit om terug achter de schoolbanken te zitten. Vanmiddag heb ik de uitslag van mijn proef trouwens. Spannend! En gisteren kreeg ik een telefoontje van mijn werk. Ik mag de andere vakanties terugkomen! Dat maakt me echt gelukkig want ik doe mijn job echt heel graag! En dat betekent ook dat ze gewoon tevreden zijn over mijn werk. Dat maakt me nog extra blij!

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:26 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat jij ook zo enthousiast bent over Düsseldorf! Ik ben nu al heel benieuwd naar die stad en naar de drogisterijen daar in het bijzonder 😉
   Wat leuk dat een paar ideeën uit mijn lijstje jou ook aanspreken. Ik wens je een mooie herfst toe 🙂

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:27 pm - Beantwoord

   Wat een heerlijk vooruitzicht nu al dat je straks aan je studie gaat beginnen. Spannend hoor! En dat is zeker een mooi compliment van je huidige werk. Steek die maar in je zak, zeker op een dag als vandaag! <3

 11. Johanne 29 augustus 2018 op 10:56 am - Beantwoord

  Jaaaa, nu al zin in samen shoppen! Dit jaar is het eerste jaar dat ik denk: nou, vooruit, laat die herfst dan maar komen. Jouw artikel helpt wel enorm hoor. Ben ook fan van okergeel, dus wie weet kunnen we daar tijdens onze shopsessie nog iets van vinden. En Netflix is echt de ultieme herfst-uitkomst. Zo fijn!

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:28 pm - Beantwoord

   Ja, leuk! Laten we samen op jacht gaan naar okergele items tijdens onze kringloopshopsessie! Wie weet waar we mee thuis komen 🙂

 12. Marlies 29 augustus 2018 op 11:56 am - Beantwoord

  Leuke plannen, op die manier is de herfst zeker zo slecht nog niet! Ik kijk er ook wel weer naar uit hoor, om lekker mijn herfstkleren uit de kast te trekken! Die okergele blouse staat je trouwens heel mooi!

  • Romy 29 augustus 2018 op 7:34 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve compliment! Ik ben ook zo blij met die blouse 🙂 Dat mijn herfstkleding weer uit de kast kan, is ook echt een van de dingen die de herfst voor mij een stuk leuker maakt 🙂

 13. Lianne 29 augustus 2018 op 12:15 pm - Beantwoord

  Wat een leuke plannen zeg! Ik heb al heel veel zin in het middagje IJ-hallen 🙂 Ik ben niet zo’n fan van de herfst, maar om inderdaad zo’n lijstje op te stellen met leuke plannen zijn dan toch wel weer een leuk vooruitzicht 🙂 Mij lijkt het ook leuk om een cursus te gaan doen! Misschien dat we zoiets samen kunnen gaan doen? Lijkt me erg leuk in ieder geval!

  • Romy 29 augustus 2018 op 8:38 pm - Beantwoord

   Ik heb er ook veel zin in om samen naar de IJ-hallen te gaan 🙂 Ben benieuwd wat we zullen scoren!
   Zo’n lijstje kan zeker helpen om toch met iets meer enthousiasme naar de herfst te kijken, zelfs als zomerliefhebber 🙂
   Inderdaad een leuk idee om eens een cursus samen te doen! De cursussen waar ik op doelde, zijn alleen wel allemaal 6 tot 8 weken lang elke week een avond in Amstelveen (die cursussen wordt georganiseerd door de VU, waardoor het een stuk goedkoper is dan op andere locaties in Nederland). Dat is misschien niet zo handig om samen te doen. Maar een keer bijvoorbeeld een creatieve cursus van 1 of 2 keer samen volgen lijkt me een heel goed idee 🙂 We kunnen vast wel iets leuks vinden.

 14. Daenelia 29 augustus 2018 op 12:50 pm - Beantwoord

  Leuk dat je die confetti shoot gaat doen! Ik begin in september met een nieuwe baan, daar kijk ik dan weer naar vooruit. Werd ook wel tijd. Eerlijk gezegd hoop ik toch op een lekkere nazomer. Een warme maand september zou fijn zijn. Ik ben nog niet klaar voor de herfst!

 15. Kirsty 29 augustus 2018 op 2:35 pm - Beantwoord

  Ik vind je blouse heel leuk! Fijne ideeën ook voor de herfst. Ik verheug mij stiekem ook al op het inhalen van alle series waarbij ik achterloop op Netflix. Verder heb ik ook echt wel zin om weer herfstkleding aan te kunnen. Vind de wisseling die we hier hebben tussen de seizoenen altijd zo fijn omdat het nieuwe seizoen vaak net begint wanneer ik klaar ben met de vorige haha. Alleen de winter skip ik liever.

  • Romy 29 augustus 2018 op 8:44 pm - Beantwoord

   Heel herkenbaar wat je beschrijft van die wisseling van de seizoenen. Een wintermens ben ik niet, maar ik kan na de zomer wel weer een beetje uitzien naar de herfst en na de winter zie ik al helemaal heel erg uit naar de lente. Dan ben ik toch wel blij dat we in Nederland gewoon vier seizoenen hebben 🙂
   Veel kijkplezier alvast met de Netflix-series! De perfecte manier om een herfstavond door te komen 🙂

 16. Evelyne 29 augustus 2018 op 4:44 pm - Beantwoord

  Ik heb nog geen plannen voor de herfstperiode. Ik weet nog niet wat er allemaal op mij gaat afkomen. Dus nu is het echt afwachten op het moment zelf. Op een regendag als vandaag kom ik niet graag buiten en zit ik het liefst binnen in de warmte. Netflix heb ik nog niet, maar de Digibox staat goed vol, dus genoeg om naar te kijken 😉 Warm badje doet ook altijd deugd 😉

 17. Laurine 29 augustus 2018 op 5:27 pm - Beantwoord

  Ik vond ‘To all the boys I’ve loved before’ echt een fijne film, zeker als je het boek ook hebt gelezen. Aanrader dus om te kijken in de herfst! En wat leuk dat je dat van die roodharigendag vermelde! Ik las hier al eens eerder over via jouw blog en ik wilde toen graag gaan. Misschien dat ik dit jaar wel ga. 🙂

  • Romy 29 augustus 2018 op 8:45 pm - Beantwoord

   Groot gelijk heb je hoor om op zo’n regenachtige dag lekker binnen te zitten. Ik ben met dit weer ook groot fan van cocoonen 🙂
   Spannend dat je nog niet zo goed weet wat deze periode je gaat brengen. Ik hoop dat er snel een leuke baan op je pad komt 🙂

  • Romy 29 augustus 2018 op 8:46 pm - Beantwoord

   Oh wat leuk dat je misschien ook naar de Roodharigendag wilt gaan. Zeker een aanrader! 🙂 Na mijn eerste keer vorig jaar ben ik ook vastbesloten om er nog een keer naartoe te gaan dit jaar.
   Ik ben ook heel nieuwsgierig naar die film. Het boek ken ik niet, maar over de film heb ik al veel goede verhalen gehoord 🙂

 18. Irene 29 augustus 2018 op 5:41 pm - Beantwoord

  Leuke plannen! Ik kijk ook echt al keihard uit naar de herfst! Boswandelingen maken, in de zetel netflixen, en wij gaan in oktober nog een klein weekje op reis ^^ Kringloopshoppen wil ik ook graag nog eens doen binnenkort. Is ook alweer een tijdje geleden ondertussen.

  • Romy 29 augustus 2018 op 8:46 pm - Beantwoord

   Zo te horen heb jij ook al genoeg leuke plannen om je deze herfst niet te hoeven vervelen. En wat leuk dat jullie een weekje op reis gaan! Dat is nog eens een fijn vooruitzicht 🙂

 19. Mevrouw Marloes 29 augustus 2018 op 8:16 pm - Beantwoord

  Heel leuke plannen!

  Hoe zeer ik ook van de zomer houd, de herfst heeft ook iets fijns. Lekker met een dekentje op de bank Netflixen of lezen.
  Laatst was ik trouwens in de stad en kocht ik, best toevallig eigenlijk, drie dingen met de okergele kleur erin (onder andere de blouse die jij hierboven op de foto’s hebt!).
  En wat is Beauty and the Beast een mooie film! Ik dacht dat het saai zou worden, aangezien het een lange film was. Het tegendeel was waar: ik heb van elke minuut genoten!

  Liefs x

 20. Anna 29 augustus 2018 op 8:58 pm - Beantwoord

  Wat een fijne vooruitzichten, zeg! Ik krijg bijna zin in de herfst, haha :p. Wat leuk dat je een fotoshoot gaat doen met je opa en oma! <3

 21. noor 29 augustus 2018 op 9:04 pm - Beantwoord

  Ook ik kijk stiekem uit naar de herfst: sweater weather, chocomelk, dekentje(s), gezelligheid,… Laat maar komen!

 22. Linda 29 augustus 2018 op 10:26 pm - Beantwoord

  Düsseldorf Is leuk! Daar ga je vast heel erg goed slagen. En zo’n dag in het buitenland voelt bij mij ook altijd als een mini vakantie, zo fijn! En de Japanse tuin is een goed idee zeg, die moet echt prachtig zijn in de herfst!

  • Romy 29 augustus 2018 op 11:57 pm - Beantwoord

   Ik heb ook nu al heel veel zin in ons dagje Düsseldorf. We zijn er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds, dus dat voelt inderdaad echt als een mini-vakantie 🙂 Zo leuk!
   Naar de Japanse tuin ben ik ook heel benieuwd. Volgens mij is het daar in de lente al heel erg mooi, laat staan in de herfst als de blaadjes straks van de bomen vallen 🙂

 23. Rachel 29 augustus 2018 op 10:32 pm - Beantwoord

  Wat grappig zo’n dag voor roodharigen zeg haha! en wat een heerlijk lijstje!

 24. Melanie 30 augustus 2018 op 11:54 am - Beantwoord

  Als de Japanse tuin je leuk lijkt: het Sieboldhuis heeftin het najaar 2x een workshop Japans inpakken. Ga ik zelf ook heen. lijkt me ook wel iets voor jou.

  • Romy 31 augustus 2018 op 1:05 am - Beantwoord

   Oh wat leuk! Dankjewel voor de tip! Dat lijkt me inderdaad wel een leuke, creatieve bezigheid om eens uit te proberen 🙂

 25. Saskia 30 augustus 2018 op 12:15 pm - Beantwoord

  Wat een leuke foto’s bij dit artikel<3
  Ik kijk ook zeker wel uit naar de herfst… Hoewel het nog wel even mooi weer mag zijn in mijn vakantie 😉

  • Romy 31 augustus 2018 op 1:09 am - Beantwoord

   Ik zal voor je duimen voor goed weer tijdens jullie vakantie. Ik heb gehoord dat de zon volgende week wel nog een paar dagen best wel veel schijnt, dus wie weet 🙂 Geniet ervan!

 26. José 30 augustus 2018 op 8:25 pm - Beantwoord

  Ik ben ook dol op oker geel! Fijne vooruitzichten heb je! 🙂

 27. Rachel 31 augustus 2018 op 9:52 pm - Beantwoord

  Wat heb je dit toch weer allemaal leuk omschreven haha ik heb ook zo’n soort gelijk artikel online staan, fijn weekend en geniet ervan

  • Romy 1 september 2018 op 5:58 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Voor jou ook een fijn weekend! <3

 28. Simone 8 september 2018 op 2:33 pm - Beantwoord

  Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik nog helemaal niet klaar ben voor een kouder seizoen. Ik ben zo iemand die eigenlijk geen genoeg kan krijgen van de warmte. Herfst en winterkleding vind ik stom. Maar helaas kunnen we er niks tegen doen. De tijd van de herfst zal bij mij vooral in het teken van mijn eigen bedrijf staan. Ik heb er dan een maand (!!!) vakantie ook zitten, dus hoog tijd om het een en ander in te halen.

  • Romy 9 september 2018 op 9:21 am