Welkom, lieve Pippa! ♥ | Kat adopteren via Verhuisdieren

kat pippa

Mag ik je voorstellen aan mijn nieuwe huisgenoot? Dit is Pippa, een lieve dame van vier jaar oud, die afgelopen zondag bij mij is komen wonen. We hebben eerst langzaamaan aan elkaars gezelschap moeten wennen, maar ik geloof dat we stapje voor stapje goede vriendinnen worden. En dus vond ik het tijd om Pippa uitgebreid aan je voor te stellen. Ik vertel je ook meteen meer over mijn ervaringen met een kat adopteren via Verhuisdieren.

Adopt don’t shop

Dat ik mijn huisje graag met een kat wilde delen, wist ik al heel lang. Ook wist ik zeker dat ik mijn kat graag wilde adopteren, zeker na mijn ervaringen met Lily (de poes van mijn ouders, die uit het asiel komt). Er lopen heel wat beestjes rond die geen baasje hebben of niet de liefde krijgen die ze verdienen. Ik vind het een mooi idee om een van die katten een nieuw thuis te geven en heerlijk te verwennen. Dat wilde ik ook graag voor mijn eigen kat. Extra fijn is dat je bij “herplaatsers” al beter weet wat voor kat je in huis haalt. Dat was voor mij extra handig, omdat ik specifiek een kat zocht die er tegen kan dat ik geen tuin heb waarin hij of zij kan ronddartelen.

Een kat adopteren via Verhuisdieren

Een tijdje geleden ontdekte ik de website Verhuisdieren.nl. Een lieve volger tipte mij deze site (dankjewel!) en ook in een video van Marije hoorde ik meer over dit mooie concept. Ik was direct enthousiast. Op Verhuisdieren.nl word je op basis van een profiel aan huisdieren gematcht. Je kunt tegen betaling een zoekprofiel aanmaken, terwijl baasjes die om welke reden dan ook niet voor een dier kunnen zorgen een aanbodprofiel voor hun viervoeter aanmaken. In mijn profiel stond bijvoorbeeld dat ik geen tuin heb en dat ik een kat zocht van 3 jaar of ouder. Doordat je een klein bedrag betaalt (ook als je een huisdier aanbiedt) en doordat je allerlei kenmerken voor je huisdier moet invullen, wordt voorkomen dat er mensen met foute bedoelingen op de site zitten. Fijn!

kat adopteren via verhuisdieren

Een match!

Niet bij alle katten had ik een goed gevoel. Zo bleek één baasje haar twee onafscheidelijke katten afzonderlijk aan te bieden, iets waar ik niet aan wilde meewerken. Maar na een tijdje kwam ik een ontzettende lieve pluizenbol tegen van vier jaar oud. Mijn hart maakte een sprongetje en ik vinkte aan dat ik interesse had, waardoor ik de eigenaar van dit lieve meisje kon bellen. Aan het gesprek hield ik direct een goed gevoel over. Dit pluizige meisje heeft nooit de behoefte gehad om ook maar een stap over de drempel te zetten. Daardoor zou het niet zielig zijn als ik haar geen buiten kan bieden. Haar baasje deed haar met pijn in het hart weg vanwege een allergie.

Zondagochtend was het dan zover: ik maakte een lange autorit om Pippa voor het eerst te zien. Het was zo’n twee uur rijden naar haar baasjes, maar dat had ik er graag voor over.

Pippa dus!

Ik was ook in het echt direct verknocht aan Pippa. Ze is vier jaar oud en is aanhankelijk, maar ook speels. In het begin wel erg bang, maar daarna een echte knuffelkont. Ze is overigens een kruising van een Noorse boskat en een huis-tuin-en-keukenkat, waardoor ze vrij fluffy is en een dikke staart heeft, maar verder geen heel lange haren heeft.

Ze had eigenlijk een andere naam, maar ik heb haar Pippa genoemd. Al maandenlang had ik die naam Pippa in mijn hoofd. Soms sprak ik de naam zelfs al uit om te horen hoe het zou klinken als ik mijn kat met die naam zou roepen. Ik vind het gewoon een echte poezennaam – lief en stoer en je kunt er van alles van maken: Pip, Pippi, Pipje…

kat pippa

Wennen aan elkaar

De rit naar huis was niet bepaald een feestje. In de auto was Pippa (begrijpelijk!) 2 uur lang nogal gestrest en boos met een 2 uur durend miauwconcert tot gevolg. Die bangheid en boosheid zette thuis nog wel twee dagen door. Gelukkig vond ze een beschut plekje achter het gordijn, waar ze heel rustig aan haar nieuwe huis kon wennen. Ze vond het zichtbaar fijn als ik haar vanaf een afstandje lieve dingen toefluisterde. Verder liet ik haar zo veel mogelijk met rust. En dankzij mijn speciale “play spray” (oké, dit klinkt heel fout, maar het is bedoeld voor katten!) vond ze haar speeltjes opeens wél interessant.

De eerste kopjes

Na de stressvolle eerste dagen leek Pippa gisteren opeens in positieve zin te veranderen. Ze kwam voorzichtig uit haar verstopplekje vandaan en ontdekte een fijne gele stoel, haar leuke speeltjes en (ook niet geheel onbelangrijk) haar bak vol voer. Soms kneep ze voorzichtig met haar oogjes als ik met haar praatte. Of ze miauwde zachtjes als ik haar snoepjes gaf. Ze kwam zelfs een keer langs mijn been lopen om me een kopje te geven. Mijn hart smolt. Wat ik al die tijd al dacht, werd voor mij bevestigd: wij gaan er samen iets moois van maken, Pippa en ik.

Lieve Pippa, welkom in huize Romy!

P.S. Mocht je een kat adopteren via Verhuisdieren overwegen, ik kan het je zeker aanraden. (Nee, dit artikel is niet gesponsord!).

Volg:
Deel:

83 Reacties

 1. 29 mei 2019 / 08:09

  Wat een beauty! En ze staat goed bij je gele stoel. Ik heb zelf bewust geen huisdieren (bang voor alles wat pootjes heeft, oeps), maar zo’n pluizenbol in huis lijkt me wel heel gezellig.
  Superleuke naam ook. Lief en toch pittig.
  Naomi blogde over…Kleur je kalm

  • Sabrina
   29 mei 2019 / 18:58

   Ach wat gezellig zo! Veel geluk en plezier jullie allebei!

   • Romy
    Auteur
    30 mei 2019 / 11:15

    Dankjewel! Het is zeker heerlijk gezellig met een lieve kat erbij :)

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:03

   Dankjewel voor je lieve reactie! Pippa is inderdaad zo’n lieve en gezellige pluizenbol :)

 2. Lisa
  29 mei 2019 / 08:15

  Gefeliciteerd allebei! Wat een lieverd en wat een mooi verhaal. Wij willen ook eens een hond, en dan ook uit een asiel of inderdaad als verhuisdier. Fijn dat jullie elkaar gevonden hebben en ze staat al mooi op de foto :-)

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:03

   Wat leuk dat jullie ook een hond zouden willen! En hoe mooi dat je ook aan het asiel of aan Verhuisdieren denkt. Het is zo mooi om een beestje een goed nieuw thuis te kunnen bieden :)

 3. Jantine
  29 mei 2019 / 08:15

  Gefeliciteerd met je nieuwe huisgenoot! Ik hoop dat jullie elkaar veel geluk zullen brengen! Ze is prachtig!
  Groetjes
  Jantine

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:04

   Dankjewel! Ik hoop ook dat we het heel gezellig gaan hebben samen :) Het is zo’n lieverd!

 4. 29 mei 2019 / 08:18

  Wat een mooi beestje is het zeg! Ontzettend mooi ook dat het via zo’n site kan.

 5. Anita te Gussinklo
  29 mei 2019 / 08:39

  Wat een lieverd, ik wens je hele fijne jaren met Pippa (leuke naam)

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:04

   Dankjewel! Dat gaat vast en zeker lukken met deze lieverd :)

 6. 29 mei 2019 / 08:44

  Welkom, Pippa! Wat een mooie kat en wat goed dat je haar alle rust en tijd hebt gegeven om haar te laten wennen. Ik denk ook dat het helemaal goed komt met jullie tweetjes.

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:05

   Dankjewel! Als ik zie hoe ze nu steeds meer begint te wennen, dan denk ik inderdaad ook dat het helemaal goed gaat komen tussen ons. Het is zo’n fijne lieverd :)

 7. Janne
  29 mei 2019 / 08:59

  Wat een schatje! Ze is zo fluffy ?
  Je hebt ook prachtige foto’s van haar gemaakt.
  Ik hoop dat jullie het heel fijn gaan hebben samen. En ik vind het erg goed dat je haar geadopteerd hebt. :)

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:06

   Dankjewel voor je lieve reactie! Het is inderdaad zo’n lief en fluffy meisje. Helemaal blij met haar :)

 8. 29 mei 2019 / 09:02

  Wat een lieverd zeg! Super leuk dat je nu een kat in je huis hebt rondlopen <3 Lijkt mij ook zo gezellig! Verhuisdieren is echt een tof concept, ik ben ze gelijk gaan volgen op Instagram (wel een beetje gevaarlijk dit, haha!).
  Anna blogde over…20 dingen waar ik in mei blij van werd!

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:09

   Het is echt heel gezellig om nu een lief fluffy meisje in huis te hebben wonen :) Zo blij met haar!
   Wat leuk dat je Verhuisdieren ook meteen bent gaan volgen. Ik vind het zo’n mooi concept. Ik word er bijna emotioneel van om op hun Instagram-account te zien hoeveel dieren via hun site een goed nieuw thuis hebben gevonden <3

 9. 29 mei 2019 / 09:52

  Ooh wat gezellig! En wat een mooi beestje! Heel veel plezier samen.
  Liefs

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:09

   Dankjewel! Dat gaat vast en zeker lukken <3

 10. 29 mei 2019 / 10:00

  Yay wat leuk dat je de kat eindelijk in huis hebt! Wat een schatje is het <3 Nu al een fotomodelletje! Ik weet zeker dat ze het heel erg naar haar zin gaat krijgen bij jou! Ik kom gauw een keer langs om haar in het echt te bewonderen!
  Lianne blogde over…Werken aan je dromen en doelen, hoe doe je dat?

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:11

   Ja, het is echt een schatje! <3 Ik betrapte mezelf er gisteren al op dat ik steeds verliefd naar haar zat te kijken, haha.
   Superleuk als je haar binnenkort een keer in het echt komt bewonderen :)

 11. 29 mei 2019 / 10:02

  Wat een lieverd! Ongetwijfeld dat Pippa voor heleboel grappige anekdotes zal zorgen en wat leven in je nieuwe huisje zal brengen. :)

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:11

   Dat denk ik ook! Ik zie er enorm naar uit om nog heel veel leuke, grappige en mooie avonturen met haar te beleven :)

 12. 29 mei 2019 / 10:06

  Wat een ontzettend lief poesje zeg! Heerlijk fluffy en een schattige uitstraling! Ik snap dat je meteen verliefd werd op haar! Gefeliciteerd! Super leuk dat ze gewoon net na je verjaardag bij je is komen wonen en dat jullie ook een goede match zijn! Nu ben je nooit meer helemaal alleen in je huisje en heb je altijd gezelschap en ook zeker niet het minste! Awww, ja zo’n autoritje is vaak een hele aanslag op een kat, maar gelukkig is ze nu langzaam aan het wennen aan de omgeving en aan jou. En Pippa is ook echt een prachtige naam. Super leuk! Geniet van elkaar! <3
  Meaghan blogde over…Fotoverslag | Een dagje dierentuin met mijn vriendinnen

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:24

   Dankjewel voor je lieve reactie! <3 Ik ben ook zo blij met mijn leuke fluffy gezelschap in huis. Het is meteen een stuk gezelliger om thuis te komen na een werkdag en het is ook zo'n lief meisje. Ik ben helemaal blij met haar :)

 13. 29 mei 2019 / 10:17

  Ahhh zo lief om te lezen en wat een prachtige kat. Pippa is ook echt een leuke naam! Ik weet zeker dat jullie dikke maatjes worden. Heel veel plezier samen!! <3

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:25

   Dankjewel voor je lieve reactie! <3

 14. J
  29 mei 2019 / 11:02

  Wat een knapperd! En zo lekker fluffy! Volgens mij had ze geen beter huisje kunnen treffen.

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:25

   Wat mooi om dat te horen, dankjewel! Ze is inderdaad echt een mooie dame en nog heel lief ook :)

 15. Odetta
  29 mei 2019 / 11:24

  Heel veel geluk samen!

 16. 29 mei 2019 / 12:56

  Ahhh wat lief dat je d’r op zo’n manier hebt gevonden. Ik denk dat ze geen fijner huisje had kunnen treffen ;)
  En wat een dotje is het ook! Gefeliciteerd beide en welkom Pippa!

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 10:26

   Dankjewel voor je lieve reactie! Het is inderdaad echt een schatje. Zo blij met haar! <3

 17. 29 mei 2019 / 13:19

  Wat fijn dat je via die Verhuisdieren Pippa een nieuw thuis kunt bieden. Zo te lezen en te zien zijn jullie een perfect match!
  Je kunt wel zien dat ze half Noorse boskat is, mooi hoor. Mijn ouders hadden vroeger ook een Noor en dat zijn hele lieve, aanhankelijke en knuffelbare katten.
  Ik kijk uit naar heel veel leuke foto’s en verslagen over haar op je site en op social media. ?

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:05

   Dankjewel voor je lieve reactie! Wat mooi om te horen dat Noorse boskatten zulke lieve en aanhankelijke katten zijn. Heerlijk vind ik dat! <3 We gaan ongetwijfeld nog heel veel plezier hebben samen, Pippa en ik :)

 18. 29 mei 2019 / 13:35

  Awww wat een leukerd<3 Heel erg veel woonplezier met elkaar gewenst maar dat gaat vast wel lukken. Heeft altijd even nodig om te wennen maar daarna gaat het meestal wel goed. Wij hadden met onze oude Yara ook een rit van 2 uur in de auto om een keertje te kijken en daarna om haar op te halen. Ook non stop zitten miauwen en we hebben haar ook gelaten. Nog steeds super happy met Ayla die ook helemaal haar plekje heeft gevonden al enig huisdier na vele jaren.

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:06

   Dankjewel voor je lieve woorden! <3 Goed om te horen dat het bij jullie met Ayla ook helemaal goed is gekomen na de lange autorit. Begrijpelijk ook dat zo'n rit nogal veel stress oplevert: het is niet niks om 2 uur in een reismandje te zitten. Maar ik heb het idee dat ze zich al steeds meer thuis voelt en weer zichzelf wordt. Zó fijn! <3

 19. 29 mei 2019 / 13:47

  Vanmorgen las ik je blogartikel, ik kreeg ik een hele grote glimlach rond mijn mond van alles wat je vertelt over je nieuwe kat. Natuurlijk moeten jullie beide wennen aan elkaar, maar dat moet wel goedkomen. Pippa kan zich geen beter baasje wensen dan jij, dat weet ik zeker. Ik wens jullie veel vriendschap samen in je nieuwe huisje en ik ben al benieuwd of er net zoveel komische verhalen zullen volgen als met je vorige katjes.
  Nikita blogde over…Ik ben geen jurkjesmeisje, en dat is prima!

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:09

   Aw, wat een lieve reactie op mijn nieuws over Pippa! Zo leuk om dat te horen. Ik kan ook niet wachten om alle verhalen te delen over de avonturen die we met z’n tweetjes zullen beleven hier :)

 20. Ilona
  29 mei 2019 / 13:53

  Wat geweldig dat je een nieuw huisgenootje gevonden hebt via Verhuisdieren! Zo te zien en te horen gaan jullie het heel fijn hebben samen. Heel veel geluk en plezier met lieve Pippa!

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:09

   Dankjewel voor je lieve reactie! :)

 21. 29 mei 2019 / 14:30

  Op Instagram zag ik natuurlijk al een foto voorbijkomen, zo schattig! Vind het echt een lady. Leuk om via dit artikel wat meer achtergrondinformatie over Pippa (super leuk naam!) te lezen. Dat ze steeds beter went aan haar nieuwe thuis en de manier waarop je met haar omgaat vind ik heel aandoenlijk Ze heeft het echt getroffen met zo’n lief baasje!
  Amanda blogde over…Klachten van bruiloftsgasten die je als bruidspaar (vaak) hoort

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:10

   Dankjewel voor je mooie en lieve woorden! Het is inderdaad zo fijn om te merken dat ze steeds meer gewend raakt. Ik heb het idee dat we best wel een goed duo zijn, Pippa en ik ;)

 22. Cathy
  29 mei 2019 / 14:31

  Wat een plaatje zeg! Leuke naam ook! Heel veel plezier met elkaar! :)

 23. 29 mei 2019 / 14:41

  Aww wat een mooi beestje! Heel veel geluk samen :D
  Onze katten vinden autorijden ook echt vre-se-lijk, helaas lijkt het er op dat dat nooit beter wordt :( De dierenarts op loopafstand (want ze vinden het reismandje wel fantastisch) is daarvoor de beste oplossing, lijkt ‘t.
  Karin blogde over…Lapjesmarkt Utrecht – mijn tips voor een bezoekje

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:11

   Dankjewel! :)
   Katten en autorijden, wat is dat toch?! Ik moet Pippa over een tijdje laten steriliseren en inenten en zie er ook nu al tegenop dat ik dan 3 minuten met haar in de auto moet zitten, haha. De reismand zelf vindt ze helaas ook verre van fantastisch ;) Ach, 3 minuten is in ieder geval minder dan 2 uur.

 24. Daenelia
  29 mei 2019 / 17:21

  Pippa heeft een gouden mandje gevonden (bijna letterlijk, in die gele stoel)! Heel goed ook dat je een volwassen kat hebt overgenomen van iemand. Die is waarschijnlijk ook heel blij dat haar poezebeest goed verzorgd wordt. En je moet er wel een goed gevoel bij hebben. Ik wist ook meteen dat onze poeze-prinses voor ons was. Niet omdat ze mij zo leuk vond (helemaal niet, eerst), maar omdat ze meteen met mijn gozer ging flirten. Ze is nu pas blij met mij (en dan ook vaak als mijn gozer, haar gozer, een weekje weg is). Dat duurde dus wel meer dan 10 jaar… Ik zeg het maar even :P
  Heel veel knuffel- en speelplezier en dat ze maar lekker van de zon mag genieten in jullie huisje.

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:14

   Dankjewel voor je fijne reactie! Wat aandoenlijk om te horen hoe erg jullie poezenmeisje verknocht is aan je vriend. Maar toch fijn om te merken dat ze nu ook wat meer op jou afkomt ;) Ik weet dat Pippa bij haar vorige baasjes altijd bij de vrouw op schoot ging zitten en de man liet voor wat hij was. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan als mijn vader of broertje een keer op bezoek komt ;)
   Maar voor nu genieten we lekker samen in dit huis. Het is al zo gezellig om dit huis nu met z’n tweeën te kunnen delen.

 25. Shirley
  29 mei 2019 / 18:11

  Ik vind het echt zo leuk voor je! Ik vind de naam ook heel tof en jullie zullen ongetwijfeld mooie herinneringen gaan maken samen.

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:14

   Dankjewel voor je lieve reactie! :)

 26. 29 mei 2019 / 19:21

  Ooh wat een lieverd! Ik ben helemaal verkocht ;) Veel plezier met mooie en lieve Pippa!

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:15

   Aww, wat leuk om te horen! Het is ook zo’n lief en gezellig poezenmeisje :)

 27. Cindy
  29 mei 2019 / 19:25

  Wauw, wat een schoonheid! <3 <3 <3 En een geweldige naam ook. Niet zo heel standaard, als ik haar foto zo zie past het wel heel goed bij haar :-)

  Ik hou van adoptiedieren. Jaaaaren geleden, in december 2002, hebben wij poes Puk geadopteerd uit het asiel. Ze was daar niet zo aardig en zou zelfs een spuitje krijgen. Ze krulde zich gelijk om mijn been heen: zij zou het worden! En ze heeft (op 1 maand na) nog 10 jaar bij ons mogen wonen, zó'n lief dier <3 Kon uren op schoot liggen (terwijl ik eigenlijk toch best heel nodig moest), kwijlde soms van blijdschap en soms was ik haar kwijt. Dan zag ik haar silhouet achter de lamellen, zat ze lekker te braden in het raamkozijn ;-) Ja, ik mis haar…
  En nu hebben we al bijna 8 jaar hond Mellow, komt uit het buitenland, maar was al in NL. Ingewikkeld exemplaar, ik heb mijn plannen behoorlijk moeten bijstellen, maar ze heeft me zóveel geleerd, over haar, maar misschien nog wel meer over mezelf ;-) Door haar ben ik anders naar dingen gaan kijken. En het is zó gezellig thuis.

  Als ik íets moeilijk vond was het de keus voor een naam trouwens. Dus bij mij hebben ze gewoon hun naam gehouden, alle andere namen die ik leuk vond pasten simpelweg niet bij ze. En ik weet nu al dat een volgend dier (hond of kat, dat weet ik niet) ook uit asiel of opvang komt, sowieso een herplaatser, ik hou ervan <3

  Heel veel geluk en plezier met Pippa, maar ik dénk dat dat wel goed gaat komen :-)

  En ik moet ook even zeggen dat ik die gele stoel echt geweldig vind! <3

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:30

   Dankjewel voor je lieve en uitgebreide reactie! Ik heb hem met veel plezier gelezen <3
   Wat prachtig dat jullie juist Puk hebben geadopteerd uit het asiel. Soms kunnen juist beestjes die niet zo op hun gemak zijn in een andere woning of in een asiel uiteindelijk de liefste beestjes blijken te zijn. Wat klinkt Puk als een geweldige kat. Maar jullie hond Mellow klinkt ook geweldig. Dieren kunnen soms wel een heel eigen karaktertje en wat vreemde trekjes hebben, maar juist dat maakt hen vaak zo leuk. En inderdaad, een dier in huis hebben is zó gezellig :)

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:28

   Dankjewel! Ik denk inderdaad ook dat dat helemaal goed gaat komen :)

 28. 30 mei 2019 / 08:40

  Wat een dotje! Ze heeft het getroffen door bij jou terecht te komen :)
  Ik wens jullie heel veel gelukkige jaren samen!

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:31

   Dankjewel! Dat gaat vast en zeker helemaal lukken :)

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:34

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik vind het ook zo mooi om een herplaatser of een adoptiepoes een mooi nieuw thuis te bieden. Verhuisdieren is echt een prachtig initiatief! <3

 29. 30 mei 2019 / 09:21

  AAWH wat een mooie poes!! <3 Begrijpelijk dat ze even moet wennen, maar ik geloof ook zeker dat het helemaal goed komt, ze heeft een mooi plekje! :D
  Silke blogde over…Ochtend en avondroutine

  • Romy
   Auteur
   30 mei 2019 / 11:35

   Aww, dankjewel! Zo leuk om dat te horen! Ik denk ook dat het zeker wel goed gaat komen tussen ons :)

 30. 30 mei 2019 / 10:56

  Wat een mooi katje! Echt super leuk dat je haar hebt kunnen adopteren. <3
  Liefs,
  Evelien

 31. Meili
  30 mei 2019 / 21:23

  Wat een mooi poes , gefeliciteerd , ik hoop nog meer fotos van haar te zien op jouw blog, ik heb zelf ook een kat :)

  • Romy
   Auteur
   1 juni 2019 / 09:40

   Dankjewel! Ik heb zo’n vermoeden dat ik nog wel heel wat Pippa-foto’s zal gaan plaatsen. Alleen al omdat ik haast niet kan stoppen met naar haar kijken en foto’s van haar maken ;)

 32. 30 mei 2019 / 21:34

  Wat een ontzettend mooie foto, de tweede van Pippa in de stoel! Geniet van elkaar!

  Liefs, Carlies

  • Romy
   Auteur
   1 juni 2019 / 09:41

   Dankjewel! Dat genieten gaat zeker lukken :)

 33. 31 mei 2019 / 00:10

  Echt zulke mooie foto’s van Pippa! Heel leuk dat jij nu ook je eigen pluizenbol in huis hebt rondlopen. Bij mijn vriend en mij heeft het een volle maand geduurd voordat onze kat ons vertrouwde. Nu loopt ze miauwend rond en komt ze naar ons toe gerend als we thuiskomen.

  Liefs,
  Marloes
  Marloes blogde over…Gamen | Assassin’s Creed Odyssey

  • Romy
   Auteur
   1 juni 2019 / 09:44

   Ja, het is zo fijn en gezellig om nu een heerlijke pluizenbol te hebben rondlopen. Daar geniet ik echt van! <3
   Wat fijn dat het met jullie kat inmiddels ook goed gaat! Het is altijd even afwachten hoe zo'n eerste kennismaking gaat, maar zo te horen is het met jullie kat helemaal goed gekomen. De eerste twee dagen moest Pippa echt niets van mij hebben, maar gisteren kwam ze voor het eerst op mijn schoot zitten. Zo fijn!

  • Romy
   Auteur
   4 juni 2019 / 07:45

   Dankjewel! Dat gaat inderdaad vast helemaal goed komen :)

 34. 3 juni 2019 / 00:06

  Awww wat een leuk katje!! <3 En wat een leuke naam!! :-D

  • Romy
   Auteur
   4 juni 2019 / 08:43

   Dankjewel! Ja, ze is zeker een leuke kat. Ik geniet zo erg van haar gezelligheid in huis <3

 35. 7 juni 2019 / 11:22

  Dit is zo geen website waar ik teveel moet kijken. Maar wel heel mooi dat je daar je nieuwe huisgenoot gevonden hebt. Het is wel een plaatje zeg.
  Villasappho blogde over…Squipday 104

  • Romy
   Auteur
   8 juni 2019 / 14:09

   Als je gek bent op dieren, is Verhuisdieren inderdaad wel een gevaarlijke site ;) Het is dat ik geen ruimte heb voor een weeshuis aan katten, maar anders…haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge