Op mijn blog heb ik wel vaker benadrukt hoe belangrijk me-time is. En weet je wat het kromme is? Ik vind het nog steeds lastig om een momentje voor mezelf te pakken. Daar moest verandering in komen en plotseling kwam er iets in me op: “Wat nu als ik morgen in mijn eentje naar Amsterdam ga?”. Het leek me wel wat om de toerist in eigen hoofdstad uit te hangen en om wat tijd alleen door te brengen. Omdat impulsieve plannen soms de beste zijn, heb ik dat plan gisteren maar meteen uitgevoerd. Ik kan je na gisteren zeker aanraden om ook eens in je eentje iets leuks te doen. Ik zal je vertellen waarom.

me-time dagje alleen naar amsterdam

Met dank aan een aardige voorbijganger (mét fotografietalent!) die deze foto van me maakte.

Doen wat jij wilt

Ik vind het hartstikke leuk om dingen samen met anderen te doen. Maar soms is het heerlijk om even met niemand rekening te hoeven houden en te doen waar jij zin in hebt. Zo kan ik echt genieten van lange busritten (tja, vreemde voorliefde!). Dat deed ik dus! Wil ik een bepaalde winkel in? Niemand die me tegenhoudt. En wil ik wel tien minuten foto’s maken van die ene leuke bloem? Ook dat is geen punt. Maar het fijnste van alles? Ik kon verdwalen, heel wat kilometers omlopen en daar gewoon van genieten in plaats van met iemand anders heel hard te zoeken naar de snelste weg terug. Geen gezamenlijk gestoei met plattegronden of “Ja, maar jij zei links!”, maar gewoon stiekem genieten van alle plekken die ik tegenkwam door de omweg.

Alleen met je gedachten

Ik had het gevoel dat ik na de afgelopen weken echt even moest opladen. Doordeweeks werk ik fulltime en ’s avonds en in het weekend besteed ik (met plezier!) veel tijd aan mijn blog of doe ik iets leuks met vriendinnen of familie. De me-time schoot er regelmatig even bij in. Ik merkte dat ik de behoefte had om even alleen te zijn. Dingen voor mezelf op een rijtje zetten, in mijn gedachten verzonken raken, voorbijgangers bekijken, foto’s maken van wat ik maar leuk vind en even een boek lezen als ik met een kop thee op een terrasje beland. Het is heel gezellig om met anderen een dagje weg te zijn, maar het voelde ook heerlijk om gewoon alleen met mezelf bezig te zijn.

me-time dagje alleen naar amsterdam

Nieuwe inspiratie en energie

Ik kan mezelf altijd wel prima alleen vermaken. Mijn hobby’s zijn alleen vaak dingen achter een vierkant beeldscherm. Hartstikke leuk, maar voor inspiratie kan ik vaak toch echt het beste even de deur uit. Ik merkte dat ik behoefte had aan iets leuks doen en er even op uit gaan. Die inspiratie komt nu eenmaal sneller als je ergens naartoe gaat en dat hoeft echt niet ver te zijn (Amsterdam is voor mij 50 minuten met de bus). De muziek op straat, de mensen die langslopen, de gekleurde ballonnen voor de Gay Pride op straat, de man die zo aardig was om een foto van me te maken en de jonge studenten die in het café op hun vrije zondag thee en koffie serveren. Ik heb zoveel meer frisse inspiratie dan na een dag achter mijn computer. In dat opzicht is me-time nog hartstikke productief ook!

Een plek eens van een andere kant bekijken

Ik heb jarenlang gestudeerd in Amsterdam en werk nu ook in (een buitenwijk van) Amsterdam. Je kunt dus wel stellen dat ik veel in onze hoofdstad te vinden ben. Toch had ik eigenlijk geen idee wat er allemaal in Amsterdam te zien en te doen is. Vaak ga ik de stad in met een doel (een museum, een paar winkels, een markt, een cafeetje of een fotolocatie), maar nu pas had ik echt de tijd om te ontdekken wat Amsterdam allemaal te bieden heeft. Of je nu naar Amsterdam gaat of naar een leuke stad of een dorp bij jou in de omgeving, hang gewoon eens de toerist uit. Loop zonder plan de stad door, maak foto’s, ga op een terrasje zitten en kijk vooral om je heen. Wedden dat je veel mooie plekken zult zien die anders aan je aandacht ontglippen. Het is echt het proberen waard! ♥

Ga jij weleens in je eentje een dagje weg?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Donna 7 augustus 2017 op 6:43 am - Beantwoord

  Ik zou zo graag een dagje alleen weg willen! Ik wil al een tijdje een dag alleen naar Disneyland Parijs. Lijkt me heerlijk om precies te kunnen doen wat ik wil, ook al is het soms ook wel fijn om dingen te kunnen delen. Ik zie echter een beetje op tegen de reis naar het buitenland in mijn eentje. Het lijkt me een beetje awkward met andere mensen in een bus als jij daar in je eentje zit…

  • Romy 7 augustus 2017 op 8:51 am - Beantwoord

   Wat een leuk idee, zo’n dagje alleen naar Disneyland! Ik kan me voorstellen dat je het wel lastig vind om die reis te maken in je eentje, maar je zou het echt gewoon eens kunnen proberen. Er zijn ook mensen die in hun eentje gaan backpacken aan de andere kant van de wereld, dus zo’n busreis in je eentje is echt zo gek nog niet 🙂 Ik denk er ook al een tijdje aan om eens in mijn eentje op stedentrip te gaan. Best spannend, maar ik denk dat het echt heel waardevol kan zijn om eens in de zoveel tijd alleen iets te ondernemen.

 2. Aneta 7 augustus 2017 op 6:51 am - Beantwoord

  Wat leuk dat je dit gedaan hebt. Het lijkt me best pittig: fulltime werken én elke dag bloggen. Dan kan ik me goed voorstellen dat even tijd voor jezelf er even bij in schiet. Ik probeer voor mezelf wel me-time in te plannen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat het vaak blijft bij een kleine boodschap buiten de deur, de kapper en de winkels in het centrum

  • Romy 7 augustus 2017 op 8:53 am - Beantwoord

   Jammer dat uitgebreide me-time er bij jou niet altijd van komt, maar op zich is zoiets als even naar de winkels of naar de kapper gaan vaak ook al fijn. Misschien kun je ook eens een dag of een middag vrijhouden en gewoon eens de trein pakken ergens naartoe. Het is mij in ieder geval heel goed bevallen 🙂

 3. Oui Nathalie 7 augustus 2017 op 6:57 am - Beantwoord

  Heel leuk dat je dit gedaan hebt. Het lijkt mij altijd een beetje ‘eng’ om alleen op pad te gaan, maar ga het zeker ook een keer doen!
  Knap dat ze naast je fulltime job nog eens super leuke inspirerende artikelen schrijft!

  Liefs, Nathalie

  • Romy 7 augustus 2017 op 8:55 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve compliment! Ik vond het ook eerst een beetje eng om alleen op pad te gaan, maar ik kan het je zeker aanraden. Als je er bijvoorbeeld een middagje naar een stad bij jou in de buurt van maakt, kun je het eens uitproberen zonder dat de drempel meteen zo hoog ligt 🙂

 4. Darina 7 augustus 2017 op 6:59 am - Beantwoord

  Geweldig dat je dit gedaan hebt! Toevallig ben ik afgelopen vrijdag alleen naar Amsterdam gegaan om o.a. te fotograferen. Ik doe dat regelmatig en vind het heerlijk!

  • Romy 7 augustus 2017 op 8:56 am - Beantwoord

   Wat heerlijk om zelf een dagje in Amsterdam door te brengen! Er is ook zoveel moois om te fotograferen in de stad. Juist als je alleen bent, kun je lekker uitgebreid de tijd nemen om alles met je camera vast te leggen 🙂

 5. Shirley 7 augustus 2017 op 7:13 am - Beantwoord

  Ik heb ook in Amsterdam gestudeerd en werk nu ook in een buitenwijk. Ik ken de stad helemaal niet zo goed. Heerlijk dat je er in je eentje op uit bent gegaan. Ik kan me voorstellen dat je blog naast een fulltime baan best wel tijdrovend is. Plan genoeg tijd in voor jezelf 🙂

 6. Iris 7 augustus 2017 op 7:51 am - Beantwoord

  Leuk dat je alleen bent gegaan en datje je dan ook echt als toerist bent gaan gedragen. Het lijkt mij leuk om een keer een stedentrip alleen te gaan doen.

 7. Marije 7 augustus 2017 op 7:56 am - Beantwoord

  Ik vind Amsterdam heerlijk maar ga er te weinig naar toe en gun mijzelf ook te weinig me time.

  Goed dat jij het jezelf wel hebt gegund

 8. Josephine 7 augustus 2017 op 7:56 am - Beantwoord

  Wat een leuk plan! Eigenlijk zou ik ook wat vaker alleen erop uit moeten gaan, dat ben ik niet meer zo gewend. Je beleeft zo´n dagje uit natuurlijk wel anders. Ik merk alleen dat ik dan bij heel veel dingen denk: oh, dat zou mijn man ook leuk hebben gevonden! Tsja, als je veel gemeenschappelijke interesses hebt…

  Ik hou trouwens ook van lange busritten! Lekker naar buiten kijken en in gedachten verzonken zijn.

 9. Maaike 7 augustus 2017 op 8:06 am - Beantwoord

  Leuk dat je dat gedaan hebt! En echt leuk om te lezen dat je dan overal weer inspiratie uit haalt. Ik ga zelden een dagje alleen op pad. Nu de kinderen allebei naar school gaan ervaar ik een dagje alleen thuis ook als erg fijn.

 10. Sylvia 7 augustus 2017 op 8:09 am - Beantwoord

  Wat goed en leuk dat je dit hebt gedaan! Ik heb spijt dat ik dit vroeger niet vaker heb gedaan toen ik nog een gratis ov had. Zo leuk om verschillende steden te bezoeken en lekker rond te struinen en je leert jezelf gewoon heel goed kennen!

  • Romy 7 augustus 2017 op 8:57 am - Beantwoord

   Dat ga ik zeker weer meer proberen te doen, die tijd voor mezelf 🙂 Op zich is mijn blog ook een stukje me-time, maar toch kan juist zoiets als een middagje eropuitgaan soms net iets fijner zijn. Ik kan het je zeker aanraden om ook eens Amsterdam als toerist te verkennen. Ik zag nu pas hoe mooi de stad eigenlijk is, terwijl ik er al zo lang zo vaak kom.

  • Romy 7 augustus 2017 op 9:00 am - Beantwoord

   Ik kan me voorstellen dat het ook wel een gemis kan zijn dat je je ervaringen niet meteen kunt delen met iemand met dezelfde interesses. Dat heeft op zich ook wel weer wat! Zelf heb ik mijn verhalen gewoon bewaard voor ’s avonds 🙂
   Fijn om te horen dat ik niet de enige ben die dol is op lange busritten 😉 Ik neem dan vaak een boek of mijn laptop mee om de hele rit te schrijven of te lezen. Heerlijk vind ik dat.

  • Romy 7 augustus 2017 op 9:01 am - Beantwoord

   Ik kan me voorstellen dat, zeker met kinderen, een dagje thuis zijn ook al een heerlijk stukje me-time is! En wie weet komt dat op stap gaan ooit nog als de kinderen wat ouder zijn 🙂

  • Romy 7 augustus 2017 op 9:02 am - Beantwoord

   Klopt, het is zo leuk om steden in je omgeving te ontdekken en gewoon eens alleen op pad te gaan. De studenten-OV heb ik helaas een jaar al niet meer, maar daar heb ik wel vijf jaar lang heerlijk van geprofiteerd met de nodige reisjes door Nederland 🙂

 11. Marlieke 7 augustus 2017 op 8:55 am - Beantwoord

  Leuk en goed dat je dit gedaan hebt!
  Ik herken je ervaring helemaal. Ook ik ga graag alleen op pad. Precies om de reden die jij beschrijft; lekker alles in je eigen tempo. Toevallig adgelopen woensdag nog een middag alleen gaan winkelen. Heerlijk. 🙂

  • Romy 7 augustus 2017 op 9:04 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat jij ook graag alleen op pad gaat. Hoe leuk het ook is om met anderen iets te ondernemen, soms is het gewoon zo fijn om even je eigen tempo te bepalen en zelf keuzes te maken 🙂 Heerlijk ook, zo’n dagje winkelen alleen!

 12. carola donkelaar 7 augustus 2017 op 9:08 am - Beantwoord

  Klinkt als een topdag!
  ik ga wel vaker alleen winkelen heerlijk
  heb nu 3 weken vakantie en wil alleen een reisje/nachtje weg want dat wil ik al een tijd eens doen
  jammer dat het zo duur is als je alleen gaat, heb je daar soms nog tips voor?:)

  fijne dag!

  • Romy 7 augustus 2017 op 7:18 pm - Beantwoord

   Ja, het was zeker een topdag! Ik heb er echt van genoten.
   Wat heerlijk dat je een nachtje weg wilt gaan of een kort reisje wilt maken. Qua tips zou ik je vooral aanraden om eens naar aanbiedingen te kijken. Er is bijvoorbeeld nu op Kruidvat.nl een verrassingsreisje voor 3 dagen te boeken voor €99,-. Misschien is dat wat? Ook zou je eens kunnen kijken op sites als Hotelspecials.nl. Daar vind je soms voor weinig geld al een hotel in Nederland, België of Duitsland. Verder zou je eens kunnen zoeken naar goedkope treinkaartjes, die ze vaak aanbieden bij Blokker, Kruidvat, Hema etc. Daarmee kun je soms al voor €15,- van de ene naar de andere kant van het land reizen.
   Hopelijk kun je hier iets mee 🙂 Geniet in ieder geval van je vakantie!

 13. Sija 7 augustus 2017 op 9:14 am - Beantwoord

  Wat leuk dat je dit gewoon hebt gedaan! Het klinkt echt heerlijk om in je eentje op pad te gaan, zeker hoe jij het beschrijft. Ik doe het veel te weinig.

 14. Suzanne 7 augustus 2017 op 9:24 am - Beantwoord

  Zo leuk dat je dit hebt gedaan! Lijkt me heerlijk en is zeker ook iets voor mij om lekker in mijn eentje ergens rond te lopen 🙂

 15. Susan 7 augustus 2017 op 9:37 am - Beantwoord

  Super tof dat je dit gedaan hebt! Leuk ook dat Amsterdam zo lekker dichtbij is voor jou. Vind die foto ook erg mooi geworden, die man wist wel hoe die moest fotograferen!

  • Romy 7 augustus 2017 op 7:24 pm - Beantwoord

   Ja, ik was ook zo blij met de foto 🙂 Als ik een foto door een voorbijganger wil laten maken, wacht ik meestal af totdat ik iemand zie lopen met een spiegelreflexcamera. Dan is de kans vaak groter dat diegene een beetje weet hoe mijn toestel werkt. Een beetje een aparte gewoonte, maar het heeft me al vaker mooie foto’s opgeleverd 🙂

 16. Amy 7 augustus 2017 op 9:45 am - Beantwoord

  Wat gaaf dat je dit gedaan hebt! Ik ben ook graag alleen op zijn tijd, maar blijf dan vaak toch ook thuis. Maar eigenlijk vind ik dit best een goede tip, misschien ga ik het ook eens doen!

 17. Marloes 7 augustus 2017 op 10:08 am - Beantwoord

  Klinkt als een hele geslaagde dag! Ik ga soms wel eens alleen shoppen, maar nog nooit een hele dag alleen ergens naartoe. Ik heb altijd het idee dat ik er dan zo snel op uitgekeken ben in mijn uppie, haha.

  • Romy 7 augustus 2017 op 7:25 pm - Beantwoord

   Ja, het is zeker een aanrader! Ik vind dagjes alleen thuis zijn ook heerlijk, maar merkte dat ik er echt frisse energie van kreeg om eens in mijn eentje een dag weg te gaan.

  • Romy 7 augustus 2017 op 7:26 pm - Beantwoord

   Ik kan me voorstellen dat je bang bent om je alleen sneller te vervelen. Maar zelf had ik juist totaal niet dat gevoel, omdat ik overal heen kon gaan waar ik maar naartoe wilde zonder te denken ‘Zou de ander dat wel leuk vinden?’ 🙂

 18. yvonne 7 augustus 2017 op 10:14 am - Beantwoord

  Leuk! Ik doe het vrij vaak. vind het samen met iemand meestal niet zo leuk als alleen. Kan er precies zoals jij ook omschrijft echt van genieten. En een leuke foto!

  • Romy 7 augustus 2017 op 7:27 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik was ook helemaal blij met de foto die de voorbijganger had gemaakt 🙂 Wat heerlijk dat jij ook zo kunt genieten van in je eentje op pad gaan!

 19. Merel 7 augustus 2017 op 10:30 am - Beantwoord

  Toevallig ben ik morgen een jaar geleden alleen 3 weken op vakantie geweest. Ook dat kan ik je zeker aanraden! En inderdaad had ik alle dingen die je hier boven noemde. Vooral even alleen zijn met je gedachten en alles op een rijtje zetten kan soms zo verfrissend zijn. Zo ga ik nu wel vaker alleen op pad sinds die vakantie. Alleen naar de bioscoop bijvoorbeeld. Alleen uit eten gaan zou ik nog wel een uitdaging vinden. Maar wie weet voor de volgende keer als ik iets alleen wil gaan doen.

  • Romy 7 augustus 2017 op 8:53 pm - Beantwoord

   Wat gaaf zeg dat je in je eentje een grote reis hebt gemaakt en daarna ook wel vaker alleen leuke uitjes gepland hebt. Ik zat gisteren ook nog te overwegen om in mijn eentje naar de film te gaan. Dat lijkt me ook nog best leuk om eens te doen 🙂 En alleen uit eten gaan, waarom niet? Als je een wat minder chic tentje bezoekt, kun je bijvoorbeeld ook een leuk boek lezen tijdens het eten of zoiets 🙂

 20. Bente 7 augustus 2017 op 10:58 am - Beantwoord

  Goed idee, zo’n dagje weg! Vroeger deed ik het regelmatig. In mijn eentje naar een nieuwe stad en lekker winkelen en rond slenteren. Nu ik fulltime werk (alweer bijna vier jaar) komt het er eigenlijk nooit meer van.

 21. Loes 7 augustus 2017 op 11:32 am - Beantwoord

  Goed dat je dit gedaan hebt, het lijkt me heel tof! Ik zou inderdaad graag eens een dagje alleen naar Amsterdam gaan, dat lijkt me leuk. Lekker op je eigen tempo shoppen en rondwandelen. Toch vind ik met zijn tweetjes ook altijd wel heel gezellig!

 22. Danique 7 augustus 2017 op 11:45 am - Beantwoord

  Wat tof dat je dit hebt gedaan! Het lijkt mij ook wel wat! Ik vind het net als jij altijd heerlijk om geen rekening te hoeven houden met een ander en lekker alleen winkels in te gaan. Wat een leuke foto trouwens!

 23. Ayla 7 augustus 2017 op 12:12 pm - Beantwoord

  Heerlijk! Ik ben een onwijze introvert en ben juist het tegenovergestelde: 9 van de 10 keer ben ik in mijn eentje op pad. Ik herken me helemaal in wat jij schrijft, het is gewoon hartstikke fijn om je eigen tempo aan te kunnen houden. Tof dat je aan een voorbijganger hebt gevraagd een foto te maken, hij is inderdaad heel leuk geworden!

  • Romy 7 augustus 2017 op 8:59 pm - Beantwoord

   Juist goed dat je naar je eigen behoeften luistert door regelmatig in je eentje op pad te gaan! Het was voor mij zeker voor herhaling vatbaar, dus ik kan me goed voorstellen dat jij graag wel vaker alleen eropuit gaat 🙂

 24. Elisabeth 7 augustus 2017 op 12:29 pm - Beantwoord

  ik ga echt nooit een dagje alleen weg. Vind ik saai, vind het leuker om met iemand samen te doen. verder ben ik veel alleen thuis waardoor ik wel tijd voor mezelf heb enz. maar als je dat niet heb wel een goed idee om eens een dagje weg te gaan in je eentje 😉

  • Romy 7 augustus 2017 op 9:00 pm - Beantwoord

   Ik kan me voorstellen dat het anders is als je ook veel alleen thuis bent. Dan is het misschien juist wel fijn om met andere mensen af te spreken. Ik zou zelf ook niet snel alleen maar in mijn eentje op pad gaan, maar juist de afwisseling om soms iets met anderen en soms iets alleen te doen vind ik wel fijn 🙂

 25. marleen 7 augustus 2017 op 12:35 pm - Beantwoord

  Heerlijk even in je eentje erop uit, lekker in je eigen tempo! 🙂

 26. Sandra 7 augustus 2017 op 12:52 pm - Beantwoord

  Super leuk dat je een dagje er alleen op uit bent gegaan Romy! Ik doe dat ook wel eens. Heerlijk vind ik dat! Vaak ga ik dan naar Leiden of Den Haag. 🙂 De voordelen en leuke kanten aan in je eentje een dagje weg gaan herken ik zeker. Lekker doen waar je zelf zin in hebt en je eigen keuzes maken. 🙂

  • Romy 7 augustus 2017 op 9:01 pm - Beantwoord

   Heerlijk, die dagjes weg in je eentje! Den Haag en Leiden lijken mij ook leuke steden om eens naartoe te gaan. Volgens mij kun je daar ook goed winkelen en in je eentje kun je dan gewoon je eigen tempo aanhouden en doen waar je zin in hebt 🙂

 27. Nikita 7 augustus 2017 op 1:09 pm - Beantwoord

  Allereerst, zo vreemd is je liefde voor lange busritten niet. Voor school zit ik gemiddeld 2u30 (alles samen wel, ’s morgens en ’s avonds) op de bus. Terwijl ik met de trein in een kwartier aan het station waar mijn school dichtbij ligt kan staan. Maar het heeft wel zo zijn charmes om zolang op de bus te zitten en bovendien is het enorm rustgevend. Toerist in eigen stad lijkt me trouwens heel erg leuk! Gisteren moest ik de stad in omdat ik nog een Spotify-kaart nodig had (zodat ik van de premiumfuncties kan genieten 😉 ) en ik wandelde echt snel. Daar werd ik me bewust van nu ik jouw blogpost las. Waarom was dat nodig? Niemand wachtte op mij of ik had geen afspraken. Achteraf gezien is het wel jammer, maar het is een les voor volgende keer.

  • Romy 7 augustus 2017 op 9:03 pm - Beantwoord

   Wat grappig dat jij juist bewust de busritten opzoekt! Dan ben ik blijkbaar niet de enige die daar zo van kan genieten 🙂 Het kan inderdaad echt fijn en rustgevend zijn om een tijdje in dezelfde bus te zitten.
   Leuk om te hroen dat ik je er een beetje van bewust heb kunnen maken dat een rustig middagje in de stad ook zo zijn charmes heeft. Volgende keer kun je er misschien eens een mooie wandeling of nog een paar winkelbezoekjes aan vastplakken 🙂

 28. Anna 7 augustus 2017 op 1:25 pm - Beantwoord

  Dit klinkt als een heerlijk dagje! Ik vind het ook heel erg fijn om in mijn eentje op pad te gaan, dat is zo relaxt.

 29. Nesrin 7 augustus 2017 op 2:44 pm - Beantwoord

  Wat leuk Romy. Ik vind het heel goed dat je dit doet. Ik vind het heerlijk om soms alleen ergens naartoe te gaan, het geeft me meer rust en ik zie het ook als quality time voor en met mezelf.

 30. Hermien - KouweKleren 7 augustus 2017 op 3:27 pm - Beantwoord

  Heerlijk, dingen in je eentje doen! Ik ga ook graag naar het theater in mijn eentje en wil al heel lang eens alleen op vakantie, maar tot u toe wil er altijd wel iemand mee. Ook gezellig hoor. Maar het moet er nog wel een keer van komen!

  • Romy 7 augustus 2017 op 9:06 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je regelmatig alleen naar het theater gaat! Een vakantie in mijn eentje lijkt me misschien ook wel wat om eens te doen. Volgens mij moet die vrijheid wel heel fijn zijn!

 31. Wendy (B) 7 augustus 2017 op 8:28 pm - Beantwoord

  1 dag?
  Zelfs een ganse week!

 32. Irene 7 augustus 2017 op 10:23 pm - Beantwoord

  Ik krijg er zin van om het ook een keer te doen! Ik vind het super fijn om alleen tijd door te brengen. Ik ging al een keer een weekje alleen naar zee maar dat is ondertussen ook alweer even geleden.

  • Romy 7 augustus 2017 op 11:07 pm - Beantwoord

   Ja, zeker doen! Het kan zo fijn zijn 🙂 Dat weekje in je eentje aan zee klinkt ook heerlijk trouwens. Echt het ultieme uitwaaien en ontspannen 🙂

 33. Claire 7 augustus 2017 op 10:41 pm - Beantwoord

  Ahh wat leuk dat je in je eentje naar Amsterdam bent geweest! Ik doe zelf ook graag dingen alleen, vooral winkelen haha. Dan kan ik elke winkel in en zolang passen als ik wil, zo fijn is dat! Wat een mooie foto’s heb je trouwens gemaakt!