10aug2 1 2

Mijn 11 favoriete IKEA-aankopen in huis

 • 19 februari 2021
 • 34 Reacties
Categorieën: Interieur

Billy, Ivar en Pax. Het zijn niet alleen de namen van een paar ongetwijfeld razend knappe hunks. Het zijn ook een paar DIY-pakketten van de welbekende Zweedse meubelgigant. Ook ik ben graag bij IKEA te vinden – in de webshop en in het echie rijdend achter een karretje. De hoeveelheid spullen in huis die ik in hun winkel heb opgeduikeld, is niet meer op twee handen te tellen. Omdat IKEA-bestellingen afhalen op dit moment een van mijn geweldigste uitjes van de maand is, kreeg ik opeens zin om mijn beste aanwinsten met je te delen. Dit zijn mijn favoriete IKEA-aankopen aller tijden.

ikea nordkisa nachtkastje

P.S. Mocht je het je afvragen, dit artikel is niet gesponsord door IKEA. Ik heb IKEA meer gesponsord met al mijn uitgaven daar dan zij mij 😉

IKEA Nordkisa nachtkastje

Bamboe is een van mijn favoriete materialen voor in huis. Ik heb het nooit zo op met hoogglans witte meubels en scoor het liefst meubels van massief hout of andere natuurlijke materialen. Beetje jammer dat die materialen vaak qua budget wat minder goed bij me passen. Daarom vind ik bamboe zo tof. Het is superbetaalbaar, blijft lang mooi en is massief. Mijn bamboe-favoriet zijn deze IKEA Nordkisa nachtkastjes. Je kunt er heel veel meuk in opbergen en ze staan ook gewoon heel leuk.

ikea pjätteryd schilderijen
eettafel met gele en grijze stoelen

IKEA Pjätteryd-schilderijen

“Waar heb je die schilderijen vandaan?” Ik geloof dat die vraag me al een keer of tien is gesteld. En nee, ze zijn dus niet van een beroemde kunstenaar en ik heb ze ook niet op een lokale markt tweedehands op de kop getikt. Het zijn gewoon IKEA-vondsten van een paar tientjes.

Ik had je zelf drie jaar geleden vierkant uitgelachen als je me had verteld dat ik nog eens met schilderijen van IKEA zou thuiskomen. Ik ben namelijk enorm kritisch als het op kunst in huis aankomt en vind niet veel mooi genoeg om een plekje aan de muur te geven. Maar toen liep ik tijdens een rondje door IKEA twee jaar geleden spontaan deze schilderijen aan en was ik op slag verliefd. Deze schilderijen heb ik nu al sinds het prille begin boven mijn eettafel hangen en ik vind ze nog altijd geweldig.

ikea magasin broodtrommel

IKEA Magasin broodtrommel

Ik ben een echte interieurpietlut die zelfs voor het opbergen van een paar sneetjes brood graag iets moois heeft staan. Je moet toch de hele dag tegen dat ding aankijken in de keuken. Deze houten IKEA Magasin broodtrommel vind ik nog steeds zo gaaf dat ik zelfs heb overwogen voor de zekerheid een reserve-exemplaar te halen. Mijn brood blijft er lang goed in en het ding ziet er ook nog eens leuk genoeg uit om het niet in een kastje te hoeven verstoppen.

ikea roze kom

IKEA Dinera schaal

Voor serviesgoed is IKEA dé winkel voor mij. Ze hebben er prachtig serviesgoed van mooie kwaliteit (pluspunt 1) en in mooie vrolijke kleurtjes (groot pluspunt 2!). Ik vind zelf vooral het IKEA Dinera servies is heel mooi. Uiteraard al helemaal de roze set! Ik heb echt een ding met servies en word gewoon nog blijer van eten als het op zo’n mooi bord of in een leuke kom geserveerd wordt. Nog een pluspunt is dat de schaaltjes lekker groot zijn. Aangezien ik het niet zo op heb met kleine porties (doe mij maar een mega-kom soep of een flink ontbijt!), is dit precies het soort schaal dat ik zocht.

ikea koffiekopjes

IKEA Färgrik koffiekopjes

Ik zei toch dat ik iets had met servies. Naast een plank vol felgekleurd Blond Amsterdam-servies (dat ik niet gebruik om van te eten) heb ik ook een plank gevuld met IKEA-spullen. Een grote favoriet van mij zijn de IKEA Färgrik koffiekopjes. Vooral opgestapeld zien ze er heerlijk vrolijk uit. Uiteraard moest ik een paar kleuren combineren om er een nog wat meer kleurrijke toren van te maken. Zelf gebruik ik ze nooit als theeleut (mijn gemiddelde kop thee is minstens twee keer zo groot als wat in deze kopjes past!), maar door koffiedrinkende visite zijn de mokken ook goedgekeurd.

Nog een pluspuntje: ze kosten maar € 0,79 per kopje.

IKEA-glazen

Dit is dan het laatste serviesding in dit artikel met IKEA-favorieten. Beloofd! Ook deze glazen kocht ik nog voordat ik was begonnen met klussen in mijn woning. Ze doen me denken aan van die chique glazen waar je in hotels en restaurants water uit drinkt. Door het mooie reliëf ziet elk simpele sapje er net wat feestelijker uit. Enige nadeel is dat je met zulke flinke glazen snel geneigd bent om visite een enorm glas sap voor te schotelen, waar natuurlijk niet iedereen om zit te springen.

Bij een inspectie van de IKEA-site kon ik de glazen helaas niet meer vinden. Vandaar dat ze naamloos zijn. Alle reden voor mij om er dan maar extra voorzichtig mee om te gaan!

ikea satsumas plantenstandaard

IKEA Satsumas plantenstandaard

Van tientallen plankjes en schroeven een kast zien te maken, is niet mijn favoriete bezigheid. Dat is nog vrij zacht uitgedrukt. Daarom ben ik niet altijd gek op IKEA-meubels (bof ik even dat Bart er wel enthousiast van wordt!). Maar deze IKEA Satsumas plantenstandaard had ik wel razendsnel in elkaar. Fijn ding om als plantentafel of side-table te gebruiken! Het tafeltje was precies wat ik zocht voor het kleine stukje muur naast mijn bank.

ikea pax kledingkast

IKEA Pax-kast

Ook hier staat-ie in huis: de wereldberoemde IKEA Pax-kast. De samenstelling van de kast heb ik (vanwege gebrek aan technisch inzicht en ruzie met de ontwerpsoftware) maar aan een IKEA-medewerker overgelaten. Maar de inrichting ervan heb ik wel met veel plezier op me genomen. Nog steeds voel ik elke ochtend een kleine gelukskriebel als ik de deuren van mijn kledingkast opentrek. En dan niet alleen vanwege de op kleur gesorteerde jasjes, maar ook omdat alles perfect past voor mij. Waar een walk-in closet voor sommige vrouwen de ultieme droom die uitkomt is, is de PAX-kast dat voor mij.

ikea pegboard

Skadis pegboard

Dit pegboard is zo’n aankoop waarvan ik zelfs al voordat ik mijn Funda-klopjacht naar een huis was gestart zeker wist dat ik er ooit een wilde hebben. Toen mijn handtekening eenmaal onder het koopcontract stond, wist ik niet hoe snel ik dit pegboard in huis moest halen. Je kunt het Skadis pegboard in een ander artikel in detail bekijken. Het fijne is dat je met zo’n bord tot sint-juttemis kunt variëren door alle bakjes, haakjes en clips die je erop kunt klikken. Vooral de washi-tape-houder blijf ik een heel vrolijk gezicht vinden.

Ikea Bureau LILLÅSEN bamboe

Ikea Lillasen bureau

Dan het bureau dat ik bij IKEA scoorde, luisterend naar de zweedse naam Lillasen (moest ik even opzoeken!). Mijn zoektocht naar een mooi bureau verliep niet helemaal vlekkeloos, omdat ik ook in dit geval iets betaalbaars zocht van echt hout. Toen ik bij IKEA het Lillasen-bureau zag staan, stuiterde ik de winkel door. Mét het bureau in mijn winkelwagen. Wat een topaankoop! Het bureau is niet heel groot van stuk, maar er past precies in en op wat ik nodig heb.

ikea vintum vloerkleed

IKEA Vindum kleed

Als laatste verdient ook mijn allernieuwste IKEA-aankoop een plek in de spotlights. Dat is dit héérlijke kleed met de naam ‘Vindum’. Het kleed doet denken aan de vacht van een dalmatiër (maar is gelukkig niet gemaakt van dieren!) en is zo zacht dat ik er zelfs zonder yogamatje mijn meditaties op doe. Echt, als je nog iets zachts en moois voor in je woonkamer zoekt, koop dit kleed! Ook Pippa kan het kleed trouwens aanraden aan andere kattenbaasjes die hun poezenbeest een zachte slaapplek op de grond gunnen.

Wat is jouw allerbeste IKEA-aankoop?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 19 februari 2021 op 7:49 am - Beantwoord

  Mooie aankopen. De glazen zijn heel mooi, jammer dat deze niet meer verkrijgbaar zijn. En ik zou ook graag een Pax kast willen maar deze past helaas niet in ons huis (de kast is te groot). Verder kwam ik altijd graag bij Ikea en vooral voor de woondecoratie.

  • Daenelia 19 februari 2021 op 8:20 am - Beantwoord

   Hi Darina, de pax kasten zijn 50cm breed en variëren in hoogte van 2m tot 2.20. Als je een deur hebt van 2m hoog kun je ook een pax kast kwijt 🙂

 2. Daenelia 19 februari 2021 op 8:23 am - Beantwoord

  Ikea is ergens nog steeds mijn favo winkel. Maar wij gaan juist veel meubels van Ikea achterlaten. Zelfs mijn Billies! De nieuwe billy vind ik niet echt stevig genoeg meer. Er is op sommige vlakken een kwaliteitsaspect… Maar als we de keuken gaan vervangen, gebruiken we weer de Ikea onderdelen, zelfs als ik de frontjes ergens anders scoor. De Ikea koelkast in de keuken, met het superieure draai plateau… fantastisch!

  • Romy 28 februari 2021 op 11:24 am - Beantwoord

   Een draaiplateau in een koelkast? Oh, dat klinkt geweldig! Ik denk dat ik zelf ook voor een IKEA-keuken zou kiezen als ik ooit een nieuwe keuken nodig heb. Ook ideaal dat je zelf ergens anders greepjes of fronten kunt uitzoeken.

 3. Wendy 19 februari 2021 op 8:55 am - Beantwoord

  Ik vind de glazen van IKEA ook mooi. Bijkomend voordeel: als er iets stukvalt, is de kans groot dat je in een tweedehandszaak een nieuw exemplaar kunt scoren. Mijn wijnglazen komen inmiddels allemaal uit de kringloopwinkel, ook al zijn het eigenlijk IKEA-glazen.
  Verder heb ik nog geen moment spijt gehad dat ik de Friheten slaapbank heb gekocht. Die is het afgelopen jaar niet gebruikt als slaapbank, helaas, maar dat kán dus wel. En daarnaast is het ook gewoon een prima bank om op te zitten, of eigenlijk, te hangen (want om er lekker rechtop op te kunnen zitten is de rugleuning eigenlijk iets te kort en het zitgedeelte iets te diep, maar daar merk je niets van als je in het chaise-longue-gedeelte kruipt 😀 ).

  • Romy 28 februari 2021 op 11:23 am - Beantwoord

   Wat een goede aankoop, die bank! En hopelijk kunnen er ook weer snel mensen op slapen 🙂 Ideaal, zo’n dubbelfunctie!

 4. Naomi 19 februari 2021 op 10:17 am - Beantwoord

  Stuk voor stuk prachtige aankopen, maar de schilderijen en het glas springen er voor mij echt uit. Heel gaaf! Ik geloof dat ik maar één Ikea-aankoop heb: mijn bed. Wel makkelijk een favoriet kiezen dus;).

 5. Irene 19 februari 2021 op 10:25 am - Beantwoord

  Love de Ikea! 😀 Mijn favorieten zijn onze halkasten waar we onze schoenen en jassen in opbergen (maar vraag me niet naar de naam hoor :p) en ons grote bed. En daarnaast hebben we voor de baby ook zijn bedje en verzorgingstafeltje daar gekocht aan een spotprijs vond ik. Oh en onze eettafel, die vind ik ook geweldig fijn. We kochten er toen ook bijpassende stoelen bij maar die wil ik denk ik op termijn wel graag vervangen.
  Grappig genoeg vind ik je broodtrommel het leukste, haha. Wij hebben dat totaal niet en proppen ons brood in ons ontbijtkastje maar ik vind het wel een heel gezellig ding (kan dat?) dus misschien dat ik er volgende keer ook zo eentje mee neem.

  • Romy 28 februari 2021 op 11:22 am - Beantwoord

   Ja, die broodtrommel is leuk hè?! Het is ook echt wel een van mijn beste vondsten. Ik ben best wel een tijdje op zoek geweest naar iets moois om brood in op te bergen en was helemaal enthousiast toen ik dit ding voor minder dan een tientje tegenkwam.

 6. Johanna 19 februari 2021 op 10:27 am - Beantwoord

  Veel Ikea. Overigens hebben die Pax-kasten een badeel, ze groeien niet mee met je kledingcerzameling. Natuurlijk kun je erbij kopen, maar waar laat je die. Gisteren weer eens de nieuwe Ikeagids gekregen, om te home-shoppen. En misschien mogen we er vanaf 1 maarg weer heen. Wie weet.

 7. Audrey 19 februari 2021 op 10:28 am - Beantwoord

  Haha, je disclaimer! Ik heb ook wel vrij veel IKEA-spul in huis, maar nog niks van jouw lijstje. Ik zat net wel naar die plantenhouder te kijken (zie dat er meerdere varianten van zijn). Als de bench van Mango over een tijdje weg kan, kan ik daar denk ik wel een plekje voor maken in mijn huis… Erg leuk!

  • Romy 28 februari 2021 op 11:21 am - Beantwoord

   Leuk! Die plantenstandaard is echt een aanrader. Ik zocht al een tijdje iets voor die plek in mijn woonkamer en was helemaal verbaasd dat ik voor maar een paar tientjes zo’n leuk tafeltje kon vinden. Lang leve IKEA!

 8. Janne 19 februari 2021 op 10:37 am - Beantwoord

  Mijn favoriete IKEA-meubel is mijn bureau. Mijn bureau wordt inmiddels al lang niet meer gemaakt; het was van onbewerkt grenen en je kon zelf het blad combineren met kastjes en poten. Ik heb een ladekastje en een “boekenplankpoot” eronder zitten, waardoor ik er superveel in kon opbergen. Ik heb het bureau zelf helemaal glad geschuurd en stevig in de parketlak gezet en ruim 12 jaar later is het nog steeds mooi. Misschien dat ik het over een paar jaar weer opschuur en een nieuwe laag lak geef.

  Ik heb ook een Hemnes boekenkast met deuren met half glas erin, maar daar ben ik iets minder tevreden over omdat het hout erg “trekt”. Allebei de deuren zijn inmiddels krom. Wat wel heel fijn is, is dat de kast al vier verhuizingen doorstaan heeft en dus drie keer uit elkaar en vier keer in elkaar is gezet. Gewoon de handleiding er weer bijpakken!

  Leuk dat Pippa ook te zien is op je foto’s. Haar mandje staat er ook mooi bij onder het plantentafeltje. Zit ze daar nou ooit nog in?

  • Romy 28 februari 2021 op 11:20 am - Beantwoord

   Wat een topaankoop, dat bureau! Zeker als je er na al die jaren nog steeds plezier van hebt. Ik vind grenenhout ook altijd zo mooi en met een glanzende laklaag eroverheen al helemaal.
   Jammer dat de Hemnes-kast een minder groot succes is. Alhoewel het dan weer wel positief is dat je de kast al zo vaak opnieuw hebt kunnen opbouwen.

   Pippa zit helaas bijna nooit in het mandje onder de plantentafel. Als ze er dan een keer in ligt, ben ik zo enthousiast dat ik acuut een foto moet maken. Zo’n schattig gezicht om er echt een poes in te zien liggen!

 9. Kristel 19 februari 2021 op 10:51 am - Beantwoord

  Ikea! Denk dat iedereen wel iets van ikea heeft.
  Mijn favoriet is * tromgeroffel* de doppa douchemat. klein, ligt stevig in de douche en goedkoop. Als je een kleine douche een echte aanrader. De standaard vierkante matten blokkeren het doucheputje met alle drama tot gevolg. En voor die paar euro vervang ik hem gewoon om de paar maanden.

  En natuurlijk ook alles wat Romy al in het artikel heeft vermeld.
  Ik mis ikea. Ik ben door het hele gedoe al meer dan een jaar niet meer geweest.

  • Romy 28 februari 2021 op 11:16 am - Beantwoord

   Ja, gewoon een keer shoppen bij IKEA is ook iets wat ik heel erg mis. Ik ben er in coronatijd nog één keer geweest, maar verlang er vooral naar om weer ongestoord daar rond te lopen. Tot die tijd biedt online shoppen en ophalen met Click & Collect gelukkig uitkomst.
   Jouw douchemat klinkt ook ideaal trouwens. Wat een goede vondst!

 10. Anna 19 februari 2021 op 11:29 am - Beantwoord

  Wat een leuke items allemaal! Ik vind vooral de plantenstandaard echt onwijs tof <3 Mijn beste IKEA aankoop is mijn bank (die ik voor 35 euro bij de Kringloop scoorde) en mijn ladekasten (heb het gevoel dat je hier bijna een heel mens in kwijt kan, zo oneindig zijn die lades haha).

  • Romy 28 februari 2021 op 11:15 am - Beantwoord

   Haha, ideaal zo’n grote ladekast! Ik vind dat ook altijd top aan de opbergmeubels van IKEA. Je kunt er nog zo veel meer in kwijt dan je denkt.

 11. Giovanna Jansen 19 februari 2021 op 3:04 pm - Beantwoord

  Wat een leuke items! Die schilderijen bij je eettafel vind ik echt zo super gaaf! De IKEA artikelen/meubels hier in huis zijn ook niet op twee handen te tellen. Mijn favoriet? Poeh, dat is lastig kiezen… De Ektorp bank die al 15 jaar trouwe dienst doet, de Pax-kasten mét verlichting, hanggedeelte en laden, de eetkamerstoelen, de Billy boekenkasten… Ik kan echt niet kiezen, alles van IKEA wat we in huis hebben is zó leuk en fijn in gebruik.

  • Romy 28 februari 2021 op 11:13 am - Beantwoord

   Wat een fijne favorieten allemaal! Jullie PAX-kast klinkt ook geweldig trouwens. Een kast met verlichting is voor mij ook wel een droom voor ooit.

 12. Ida 19 februari 2021 op 4:41 pm - Beantwoord

  Wat een leuke items! Het is heel mooi! Ik kwam vroeger (het Corona-tijdperk duurt nu best al lang, haha) ook regelmatig in de Ikea. Ik heb een mooie Ektorp 3-zitsbank gehad maar die is gratis meegegaan afgelopen zondag met een nieuwe bezitter. Verder heb ik nog wat kasten en diverse spulletjes. Ik wil graag onze woonkamer gaan veranderen naar de new Nomad style. Wat dan een soort mix van tropisch en rotan is. Naast de Ikea vind ik de Xenos ook leuk!

  • Romy 28 februari 2021 op 11:12 am - Beantwoord

   Die woonstijl klinkt alleen al heel mooi! Zeker nu we niet naar de tropen kunnen vanwege het virus, is het eigenlijk een heerlijk idee om de tropen qua interieurstijl in huis te halen 🙂 Heel benieuwd naar jullie nieuwe interieur!

 13. Maaike 19 februari 2021 op 4:43 pm - Beantwoord

  Ahh super leuke aankopen 😀 Goed om te weten ook voor als ik ga verhuizen.

 14. Simone 19 februari 2021 op 8:23 pm - Beantwoord

  Wat een leuke dingen heb je gescoord bij Ikea! Bij ons in huis staat alleen nog op 1 kamer wat van Ikea. Maar ik vind Ikea wel nog steeds erg leuk. Hopelijk mogen ze snel weer open, ik zou er wel weer eens doorheen willen wandelen 🙂

 15. Anouk 20 februari 2021 op 11:02 am - Beantwoord

  Ik heb zoveel IKEA in huis dat ik echt niet zou weten wat de beste is. De keuken is wel heel praktisch, maar het is het goedkoopste model dat ze hebben en we hebben er zelf nog wel wat aan moeten sleutelen voor het echt goed functioneerde. Ik ben wel heel blij met ons bed van IKEA met lades eronder, ideaal als je klein woont!

  • Romy 28 februari 2021 op 11:11 am - Beantwoord

   Ja, dat Hemnes-bed is ideaal! Ik geloof dat dat ook een veelgebruikt bed op studentenkamers is, omdat de lades eronder zo praktisch zijn qua opbergen.

 16. Tamara 20 februari 2021 op 2:00 pm - Beantwoord

  Leuke koopjes, allemaal! Als ik rondkijk in mijn huis heb ik ook best veel Ikea-spulletjes. Veel spulletjes ook dat jij hebt (wanddecoratie, tapijt, glazen). De beste aankoop voor mij is toch wel de typische knalgele omazetel waar ik erg graag in vertoef! Verder ook heel blij met het rekje op wielen, dat hier ook bovenaan op je foto’s ergens staat. Zo’n gemakkelijk ding is dat!

  • Romy 28 februari 2021 op 11:09 am - Beantwoord

   Oeh ja, die gele stoel van IKEA was hier ook heel lang een kanshebber. Zo mooi en fleurig vind ik die!

 17. Beautyjuf 20 februari 2021 op 7:22 pm - Beantwoord

  De schilderijen zijn tof!! Staan onwijs leuk bij je interieur.

  Ahh, de welbekende Pax-kast! Zo fijn dat je die zelf kunt indelen, hè? Het in elkaar zetten, tsja… Haha! 😉

 18. bychristiana 21 februari 2021 op 2:00 pm - Beantwoord

  Hier ook een Ikea fan! Wij hebben echt heel veel van Ikea en het leuke is altijd dat mensen dat niet verwachten als ze ons huis zien. Ik ben zelf vooral fan van de meubels van Ikea, de accessoires vind ik dan vaak weer niet iets te basic. Ik denk dat mijn favoriet toch wel de Strandmon fauteuil is, ik heb er meerdere in het groen en in het zwart wit en ze zitten echt fantastisch. De prijs is natuurlijk ook top. Verder is onze zwarte keuken ook van Ikea, we hebben er een marmer blad op laten plaatsen en dat is ook precies wat ik zo leuk vind aan Ikea; het past in elke woonstijl en het is overal mee te combineren.

  • Romy 28 februari 2021 op 11:08 am - Beantwoord

   Ja, precies dat is zo fijn aan IKEA-meubels! De keukens van IKEA vind ik ook top trouwens. Ik zag laatst dat je er bijvoorbeeld apart handgreepjes of deurtjes bij kunt kopen om de keuken nog wat meer op je stijl af te stemmen. Ideaal!
   De Strandmon-fauteuil vind ik ook prachtig trouwens. Ik heb heel lang getwijfeld of ik die fauteuil (in het blauw of geel) in huis wilde, maar ben uiteindelijk toch voor mijn roze velvet fauteuil gegaan. Maar wie weet komt Strandmon er in een volgend huis alsnog 🙂

 19. Els 21 februari 2021 op 3:40 pm - Beantwoord

  Ikea is zo leuk! De PAX kasten ben ik zo’n fan van. zo’n Skadis pegboard wil ik ook wel.

 20. Saskia 3 maart 2021 op 11:01 am - Beantwoord

  Een hoop leuke aankopen. Ons oude flatjes was voor 90% IKEA. Inmiddels hier weinig van; wel de gordijnen en dergelijke kleine dingen. Die kopjes heb ik ook! Zo’n brood-ding wil ik ook graag maar M. vind het spuug lelijk helaas…

Recente blogs

Met deze 10 tips kun jij jouw dag beter maken!

22 januari 2018|Positiviteit|

Sommige dagen zijn van zichzelf fantastisch. Neem bijvoorbeeld de dag dat je op vakantie gaat, je verjaardag of een vrije dag waarop je kunt doen wat je maar wilt. Maar ook als een dag van zichzelf misschien niet zo geweldig is, kun je de dag wel geweldig máken. Hoe kun jij jouw dag beter maken zonder een droomreis te boeken of een geweldige mijlpaal te behalen? Ik bedacht 10 lekker concrete tips om jouw dag beter te maken. Tijd voor 10 porties instant happiness!