mijn bucketlist anno 2019
Deze foto’s zijn overigens (geheel toevallig!) op dezelfde plek gemaakt als de foto bij mijn bucketlist uit 2017. De foto’s zijn gemaakt door de lieve Johanne.

Ik ben vast niet de enige die er een lange bucketlist op nahoudt. Er zijn talloze dingen die ik absoluut nog ooit in mijn leven wil doen, zoals reizen naar totaal andere gebieden op de aardbol of uitdagingen aangaan die ik stiekem razend spannend vind. Wel verandert mijn bucketlist eens in de zoveel tijd. Achter sommige dromen kan ik heel enthousiast een vinkje zetten en die dromen maken tegelijkertijd plaats voor nieuwe dromen die ik met veel liefde toevoeg aan mijn bucketlist. Ik geef je een inkijkje in hoe mijn bucketlist er anno 2019 uitziet.

Mijn bucketlist uit 2017

Stiekem heb ik mijn laatste bucketlist (van precies twee jaar geleden!) met plezier teruggelezen. Niet alleen omdat ik het grappig vond mijn foto van toen terug te zien (zie jij verschil met nu?), maar vooral omdat het me deed realiseren dat ik veel punten van mijn bucketlist van toen al heb waargemaakt. Tijd om de vinkjes officieel te zetten door een overzicht te maken van dromen die ik sinds 2017 heb waargemaakt. Dat zijn er nogal wat:

 • Ik heb dé baan gevonden waarin ik mijn passie voor schrijven en taal kwijt kan. Of beter gezegd: twee banen. Ik werk als beleidsmedewerker voor een talenplatform en ben ook freelance tekstschrijver, redacteur en blogger.
 • Ik ben dus ook mijn eigen onderneming begonnen.
 • Van mijn eerste salaris kocht ik een “dure” (nou ja, iets duurdere dan anders) tas (zie dit artikel).
 • Ik ben inmiddels de trotse bezitter van een 50mm-lens en gebruik die bijna dagelijks.
 • Ik maak de wegen tegenwoordig onveilig met een eigen auto. Mijn Ford Ka en ik zijn onafscheidelijk!
 • Inmiddels heb ik al drie professionele fotoshoots voor mijn blog laten doen.
 • Ik heb een tripje naar Groningen gemaakt in mijn eentje. Wel werkgerelateerd, maar het was alsnog een leuke treinreis naar een heel ander stukje Nederland dan de Randstad.
 • En de eigen kat en IKEA-shopsessie staan al op de planning.

Terugblikken met een lach

Prachtig toch dat ik zonder het te merken heel wat dingen heb gedaan waar ik twee jaar geleden vurig van droomde. Dat motiveerde me om mijn bucketlist een update te geven en aan te vullen met nieuwe dromen, doelen en wensen. Er moet toch wat te dromen overblijven, nietwaar?!

mijn bucketlist anno 2019

Wat staat er op mijn bucketlist anno 2019?

Wat er op dit moment op mijn bucketlist staat? Ik heb er een flinke waslijst met bijzonder grote maar ook juist piepkleine dromen van gemaakt. Het zal mij benieuwen welke van deze punten ik de komende jaren zal waarmaken.

 1. Een bezoekje brengen aan het Anne Frankhuis.
 2. Paardrijden langs de kustlijn, het liefst bij zonsondergang.
 3. Een aflevering bijwonen van All You Need Is Love..
 4. Mijn steile haren omtoveren tot een flinke krullenbos. Al is het maar voor één dag.
 5. Afreizen naar Friesland om voor het eerst in mijn leven iets van die provincie te zien.
 6. Zelf een rok of jurk maken (en überhaupt leren hoe dat moet).
 7. Een ballonvlucht maken, in Nederland of in het buitenland.
 8. Een weekendje weg naar Londen om daar Notting Hill te bezoeken.
 9. Een roadtrip maken met mijn eigen auto in een Europees land. Bijvoorbeeld in Zuid-Duitsland, Frankrijk of Oostenrijk.
 10. Een cursus Engels voor gevorderden volgen en succesvol afronden.
 11. Een ingewikkeld recept met eindeloze ingrediëntenlijst uit een receptenboek maken zonder dat het aanbrandt of er “iets” anders uitziet dan op de foto in het boek.
 12. De Niagara Falls met eigen ogen bewonderen.
 13. Meedoen aan een stilettorun (en dan bij voorkeur niet na 1 meter al struikelen).
 14. Bovenaan de Grand Canyon staan (hoogtevrees of niet!).
 15. Nóg een keer naar Rome gaan.
 16. Een cursus Spaans of Frans volgen.
 17. Een safari in Kenia maken.
 18. Een bruidsjurk uitzoeken samen met mijn moeder.
 19. Een (non-fictie)boek schrijven.
 20. Een keer een artikel schrijven voor LINDA. Magazine of Psychologie Magazine met mijn naam erbij.
 21. In mijn eentje een weekendje weg, bijvoorbeeld naar een Waddeneiland of naar de Veluwe.
 22. Zelf een krukje of een stoel in een opvallende kleur schilderen.
 23. Vrijwilligerswerk doen voor de Kindertelefoon of presentaties geven over psychische gezondheid, zelfliefde of starten op de arbeidsmarkt.
 24. Ooit mijn voordeur in een opvallende kleur verven.
 25. Een pannenkoekenplant verzorgen (en zeker wel een tijdje levend houden!).
 26. Een kat uit het asiel adopteren. ♥
 27. Rodelen op een échte rodelbaan in Duitsland of Oostenrijk.
 28. Boodschappen doen bij de Albert Heijn op Curaçao en rondlopen over de witte stranden daar.
 29. Foto’s maken van de zonsondergang bij Kinderdijk.
 30. Op tango-, zumba- of salsales gaan (ook al voel ik me een ware stijve hark).
 31. De zoenscène uit Lady en de Vagebond naspelen (uiteraard niet met een willekeurige spaghetti-eter).
 32. Een workshop aquarellen volgen.
 33. Een vintage markt in Berlijn bezoeken (en dan ook voor de tweede keer de mooie stad ontdekken).
 34. Een sneeuwengel maken.
 35. Mama worden van een paar lieve kinderen (op de lange termijn dan!).

Ik ben nu al razend benieuwd welke van deze punten ik over twee jaar heb afgevinkt. Ik sta te popelen om een aantal van deze punten stap voor stap werkelijkheid te maken.

Ook leuk om te lezen:

» Wat staat er NIET op mijn bucketlist? Check mijn anti-bucketlist.
» Benieuwd naar mijn zogenaamde Fuck It List? Die kun je hier lezen.

Wat heb jij recent van je bucketlist afgevinkt?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Femke 13 maart 2019 op 6:11 am - Beantwoord

  Leuk Romy :-). Ik moet mijn bucketlist ook weer eens een update geven. Ik denk ook dat zodra je dingen hebt opgeschreven, je om de een of andere reden dit sneller doet. Op jouw bucketlist 2019 staan heel wat puntjes die ook zo op die voor mij kunnen voorkomen. Ik moest wel lachen om hoe specifiek sommige puntjes waren haha, zoals in de AH rondlopen op Curacao ;-). Gaat natuurlijk om Curacao, I get it.. maar ik vind hem leuk!

  • Romy 14 maart 2019 op 8:09 am - Beantwoord

   Haha, ik vind het idee van een Albert Heijn aan de andere kant van de wereld tussen de palmbomen alleen al zo tof 😉
   En je hebt helemaal gelijk: dingen opschrijven die je ooit wilt gaan doen, is vaak een extra stok achter de deur om er écht iets mee te gaan doen.

 2. Naomi 13 maart 2019 op 6:15 am - Beantwoord

  Mooie dingen staan er op de lijst. Ik heb geen bucketlist, maar droomde wel minstens tien jaar van een blog en ik ben heeeeeel blij dat die er nu is. En nu droom ik ervan om anderen met mijn verhalen (op de blog en ik hoop op een dag door presentaties) te kunnen helpen en om met mijn verhalen taboes te doorbreken. Heb ik misschien toch een bucketlist ;).

  • Romy 14 maart 2019 op 8:10 am - Beantwoord

   Wat ontzettend tof dat je na al die tijd dromen van een blog nu echt een blog bent begonnen. Daar ga je vast nog heel veel jaren plezier aan beleven 🙂 En het feit dat je je blog gebruikt om anderen met jouw verhalen te helpen, maakt je blog alleen maar nóg mooier!

 3. Darina 13 maart 2019 op 6:29 am - Beantwoord

  Hele mooie dingen heb je af kunnen vinken en heb je op je bucketlist gezet voor de komende paar jaar. Leuke foto ook! Zelf heb ik niet echt een bucketlist, misschien dat ik die nog wel ga maken en op mijn blog zet, maar er zijn twee dingen die ik echt zou willen en dat is een tijdje in Parijs wonen en daar aan mijn nieuwe boek werken en dat het boek waar ik nu aan werk, wordt uitgegeven.

  • Romy 14 maart 2019 op 8:11 am - Beantwoord

   Zou heel leuk zijn als je ook een bucketlist deelt! Zo’n lijstje is alleen al mooi om zelf bij weg te dromen en is ook meteen een goede stok achter de deur om stappen te zetten 🙂 Jouw twee dromen klinken in ieder geval al prachtig. Hopelijk kun je beide dromen over een tijdje laten uitkomen.

 4. Silke 13 maart 2019 op 7:26 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met alle dingen die je nu al hebt kunnen afvinken, het zijn er veel, en bijzondere dingen! Een inspirerende lijst en ik kijk uit naar blogs die (hoop ik haha) geschreven worden wanneer de dingen in praktijk worden gebracht. Ik heb geen officiële bucketlist maar mijn diploma halen zou er zeker opstaan. Daarna wil ik heel graag weer voor langere tijd in het Buitenland wonen en (vrijwillig) werken. En ook ik wil ooit mama worden van een paar lieve kinderen haha! 🙂

  • Romy 14 maart 2019 op 8:14 am - Beantwoord

   Als ik een puntje van mijn bucketlist afvink, zal ik er zeker een artikel over delen 🙂 Dat maakt het afvinken alleen maar nóg bijzonderder.
   Ook jouw dromen zijn prachtig trouwens! Wat mooi dat je ooit vrijwilligerswerk wilt gaan doen. En ook heel tof dat je een tijdje in het buitenland zou willen wonen. Ik vind het altijd zo mooi als mensen dat durven en (vooral) ook doen 🙂

 5. Simone 13 maart 2019 op 7:38 am - Beantwoord

  Wauw! Wat tof om zo terug te blikken en dan te beseffen dat je veel dingen daadwerkelijk al hebt gedaan. Ik ga eens kijken of ik ook nog een bucketlist kan vinden in mijn concept (of misschien wel online? In weet het niet haha. Je nieuwe bucketlist is ook wauw, ik moest lachen om het boodschappen doen bij Albert Heijn op Curacao, mocht je gaan dan ga ik met je mee hoor!

  • Romy 14 maart 2019 op 8:16 am - Beantwoord

   Haha, op die manier wordt een uitje naar de supermarkt nog bijzonder, hè?! Het lijkt me wel wat om bij een Albert Heijn rond te lopen die tussen de palmbomen en vlak bij het witte strand staat.
   Ik ben benieuwd naar jouw bucketlist! Altijd leuk om eens te kijken welke van de punten op die lijst je al hebt afgevinkt. Al is het alleen al om er nog eens extra bij stil te staan 🙂

 6. Anouk 13 maart 2019 op 7:40 am - Beantwoord

  Pannenkoekenplanten zijn gelukkig hele makkelijke planten! Ik kan ze in leven houdem en dat zegt wat want ik hen al 2 vetplanten en een cactus verdronken

  • Romy 14 maart 2019 op 8:16 am - Beantwoord

   Oh echt? Dat geef mij hoop want mijn enige plantenervaring tot nu toe is ook een verdronken cactus. Oeps, haha.

 7. Audrey 13 maart 2019 op 7:52 am - Beantwoord

  Die voordeur staat er 2 keer op 😉 Wel een leuke trouwens! Sowieso tof hoe je een afwisseling hebt van kleine en heel grote dromen.

  Ik ben zelf niet zo van de bucket lists, maar ik wil graag een kooikerhondje als tweede hond, moeder worden en naar IJsland op vakantie.

  • Romy 14 maart 2019 op 8:18 am - Beantwoord

   Oeps, dankjewel voor de tip over de voordeur! Ik heb het even aangepast 😉 Ik was blijkbaar wel heel enthousiast over dat punt.
   Jouw drie dromen zijn ook heel mooi trouwens. IJsland lijkt me een prachtig land. De natuur daar is volgens mij ontzettend mooi.

   • Margaux 14 maart 2019 op 8:36 am - Beantwoord

    Spaanse en Franse les volgen staat er denk ik ook 2 keer op :p
    Wat een leuke lijst trouwens! Kan ik inspiratie uit halen

    • Romy 15 maart 2019 op 8:34 am - Beantwoord

     Oeps, dank je voor de tip! Ik was een beetje enthousiast blijkbaar 😉 Heb het even aangepast.

 8. Amy 13 maart 2019 op 7:55 am - Beantwoord

  Wat gaaf, dat je al zoveel mooie dingen hebt kunnen afvinken van je lijstje. Dat laat ook wel zien welke ontwikkeling je hebt doorgemaakt in twee jaar tijd. En er zijn weer veel mooie dingen bijgekomen! Op mijn bucketlist (‘dingen die ik wil doen voor ik 30 word’ heb ik die genoemd) staat een reisje naar New York hoog genoteerd en dat ga ik in mei doen.. dus die kan ik bijna gaan afvinken! Zoveel zin in!

  • Romy 14 maart 2019 op 8:19 am - Beantwoord

   Wat gaaf, een reis naar New York! Ik kan uit ervaring zeggen dat het een geweldige bestemming is die je naderhand niet snel zal vergeten. Geniet alvast van de voorpret! 🙂

 9. Lisa 13 maart 2019 op 8:11 am - Beantwoord

  Wat heb je veel gedaan van je vorige lijst! Deze is ook weer mooi, vooral omdat er grote en kleine dingen op staan. En ook die wel te realiseren zijn. Dank voor de inspiratie. Notting Hill is tof!

  • Romy 14 maart 2019 op 8:20 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je mooie reactie! Ik vond het ook belangrijk om niet alleen grootse en meeslepende dromen op mijn bucketlist te zetten. Dat zorgt ervoor dat punten afvinken van mijn lijst ook meteen een stuk haalbaarder is 🙂

 10. Mirjam 13 maart 2019 op 8:19 am - Beantwoord

  Ik denk dat ik dit wel het leukste vind van bloggen. Dat mensen hun bucket list delen en dat je leest dat ze hun doelen ook werkelijk behalen. Dat inspireert mensen om ook hun doelen op te schrijven en te behalen 😉
  Wat een mooie doelen mocht je al bereiken, ik wens je heel veel plezier en succes bij het behalen van de nieuwe dromen/doelen!

  • Romy 14 maart 2019 op 8:21 am - Beantwoord

   Precies om die reden lees ik ook graag bucketlists bij anderen. Het is ook al zo leuk om te merken hoe er bij iedereen totaal verschillende dingen op de bucketlist staan.
   Dankjewel voor je lieve reactie! Nu ben ik stiekem ook heel benieuwd naar jouw bucketlist 🙂

 11. Yvonne 13 maart 2019 op 8:22 am - Beantwoord

  Hihihi, die gekleurde voordeur wil je wel héél graag he? 😀 Zag dat het iemand anders ook al was opgevallen, haha! Mooie lijst hoor. Zowel wat je hebt waargemaakt als wat er nu opstaat. Zijn er ook nog dingen die je voorheen op je bucketlist had staan en die nu niet meer zonodig hoeven?

  • Romy 14 maart 2019 op 8:24 am - Beantwoord

   Haha, oeps, die droom was inderdaad blijkbaar zó groot dat ik hem twee keer op mijn lijstje heb gezet 😉 Ik heb het meteen even aangepast.
   Leuke vraag trouwens! Ik heb inderdaad ook twee punten van mijn eerdere bucketlist aangepast. Zo wilde ik eerst graag ooit alleen een weekje op reis. Dat heb ik nu veranderd in alleen een weekendje weg (binnen Nederland of net over de grens). Puur omdat ik met anderen reizen eigenlijk leuker en gezelliger vind als ik zo’n wat langere reis zou maken 🙂

 12. Jenn 13 maart 2019 op 8:33 am - Beantwoord

  Mooie dromen staan er op je bucketlist, en wat fijn dat je al zo veel hebt kunnen afvinken!

 13. veerlez 13 maart 2019 op 8:36 am - Beantwoord

  Wat heerlijk! Het is zo fijn om eens stil te staan bij de dingen die je in een jaar (of twee) bereikt en ook om je doelen bij te stellen. Ik krijg meteen zin om mijn eigen lijstjes weer eens onder de loep te nemen (al kijk ik daar meerdere keren per jaar naar!)

  • Romy 14 maart 2019 op 8:24 am - Beantwoord

   Leuk leuk! Ik ben nu al heel benieuwd naar de doelen die al van jouw lijstjes hebt kunnen afvinken 🙂

 14. Sabine 13 maart 2019 op 9:10 am - Beantwoord

  Het moet een super goed gevoel geven om zoveel dingen van je vorige lijst al gedaan te hebben. Super! Dit is ook weer een leuk lijstje zeg. Mocht je Friesland nog van je lijstje willen strepen.. vanaf volgende maand woon ik in Leeuwarden. Als het je leukt lijkt kunnen we bijvoorbeeld een keer samen Leeuwarden ontdekken.

  • Romy 14 maart 2019 op 8:26 am - Beantwoord

   Wat een leuk idee! Een ontdekkingstocht door Leeuwarden samen lijkt me zeker heel leuk en gezellig. Je mag me altijd een mailtje of berichtje sturen om wat af te spreken, zodra je eenmaal gesetteld bent in je nieuwe woning straks 🙂

 15. Laura Louise 13 maart 2019 op 9:15 am - Beantwoord

  Wat een mooie lijst!
  Ik las je comment al op mijn blog dat je ook een kat wilt adopteren uit het asiel, wat ontzettend fijn en mooi om dat ook als punt op je bucketlist te hebben!

  • Romy 14 maart 2019 op 8:27 am - Beantwoord

   Een kat adopteren vind ik ook zoiets moois. Het is prachtig om een beestje zo een tweede kans en een fijn nieuw leven te gunnen 🙂

 16. Ilona Wielinga 13 maart 2019 op 9:46 am - Beantwoord

  Ontzettend leuk om te lezen. Ik heb zelf ook een bucketlist en word altijd helemaal enthousiast als ik die weer doorlees, haha. Mooi ook dat je een kat uit het asiel wil adopteren!
  En onwijs vet dat je een 50mm lens hebt gekocht, wat mij betreft echt een must voor iedereen die net wat meer uit z’n foto’s wil halen.

  • Romy 14 maart 2019 op 8:29 am - Beantwoord

   Ja, de 50mm-lens is echt geweldig! Ik heb hem nu bijna twee jaar en zou absoluut niet meer zonder kunnen.
   Bucketlists blijven inderdaad altijd mooi en inspirerend om op te stellen, door te lezen of op terug te blikken. Het is toch magisch om zo je grootste dromen onder elkaar te zien staan, zeker als je er daar een van hebt waargemaakt 🙂

 17. Judith 13 maart 2019 op 10:03 am - Beantwoord

  Je hebt echt al veel gedaan! Lekker bezig 🙂

 18. Jessica J. 13 maart 2019 op 10:05 am - Beantwoord

  Neem mij mee naar die rodelbaan! Ik beland geregeld in een zwart rodelbaangat op YouTube omdat ik niet kan stoppen met POV-filmpjes kijken, hahaha! ? Trouwens ook heel fijn dat je een kat wil adopteren. Adopt, don’t shop! ♥

  • Romy 14 maart 2019 op 8:31 am - Beantwoord

   Haha, je bent van harte welkom op de échte rodelbaan 😉 Ik moet er alleen nog een keer een serieuze reis naar Oostenrijk voor boeken, want de rodelbaan in Valkenburg (Limburg) vind ik niet zo veel voorstellen, haha.

 19. Lizzy 13 maart 2019 op 10:42 am - Beantwoord

  Wat leuk dat je, je eerdere bucket list hebt teruggelezen en ook echt dingetjes hebt afgevinkt! Ik had vroeger wel bucket lists, maar deed er eigenlijk nooit iets mee. Dus tegenwoordig laat ik de bucket lijstjes maar achterwege, haha.

  • Romy 14 maart 2019 op 8:33 am - Beantwoord

   Herkenbaar wat je zegt! Pas sinds ik mijn bucketlist online heb staan, kijk ik er regelmatig naar en zijn de punten op het lijstje ook echt dromen geworden. Hiervoor zat het altijd een beetje in mijn hoofd of in een verloren notitieboekjes, en had zo’n lijstje daarom eigenlijk weinig zin 😉
   Maar leven in het moment zonder welk lijstje dan ook heeft natuurlijk ook wel wat 🙂

 20. Mariska 13 maart 2019 op 12:28 pm - Beantwoord

  Oeh ja! De Grand Canyon lijkt me heel mooi om in het echt eens te zien. Ik heb ook hoogtevrees als een malle en ga echt niet op het randje staan maar lijkt me enorm vet om te zien.

  • Romy 14 maart 2019 op 8:34 am - Beantwoord

   Het randje van de kloof bij de Grand Canyon is voor mij ook echt verboden terrein, maar de Grand Canyon vanaf een iets groter afstandje bekijken lijkt me ge-wel-dig 🙂

 21. Evelyne 13 maart 2019 op 1:47 pm - Beantwoord

  Leuk om eens terug te kijken naar wat je wel of niet gedaan hebt en een paar nieuwe leuke dingen aan toe te voegen. Ik moest wel lachen bij puntje 28 😀

 22. Nikita 13 maart 2019 op 1:59 pm - Beantwoord

  Mooie lijst! Dromen en doelen waarmaken zijn de leukste dingen om te doen in het leven 🙂 Ik heb ook nog wel een paar doelen die ik wil waarmaken. Een paar dingen die ik vroeger onbewust wilde doen is mijn haar donkerder kleuren (check, sinds begin dit academiejaar) en leren tekenen en daar heel veel mee bezig zijn. Dat tweede puntje is meer dan ooit voltooid denk ik. Ik teken haast wekelijks omdat mij dat gelukkig maakt 🙂 Je doelen klinken echt supertof! Ik hoop dat je er veel waar kan maken. En dat je er natuurlijk dan ook over vertelt op je blog!

  • Romy 14 maart 2019 op 8:40 am - Beantwoord

   Prachtig dat je die twee (onbewuste) doelen nu al hebt waargemaakt! Iets waar je heel trots op en blij mee mag zijn! Ik hoop dat jij ook nog veel van jouw mooiste dromen zult waarmaken. En als je dat ook deelt op je blog zou dat al helemaal tof zijn 🙂

 23. Simone 13 maart 2019 op 4:00 pm - Beantwoord

  Nou je hebt nog steeds een flinke bucketlist over hoor, haha! Ik doe niet aan bucketlists. Waarom? Ik probeer over het algemeen dat te doen wat ik wil, die ‘list’ heb ik helemaal niet nodig. En tuurlijk zijn er dingen die niet meteen kunnen, door allerlei oorzaken, maar het komt wanneer het kan <3

  • Romy 14 maart 2019 op 8:41 am - Beantwoord

   Haha, ik heb mijn bucketlist wat aangevuld en stiekem belandden er iets meer punten op dan het aantal punten dat ik tot nu toe heb afgevinkt. Ach, blijven dromen is altijd goed 😉 Alhoewel ik jouw insteek om dromen direct waar te maken ook heel mooi en inspirerend vind.

 24. Dana 13 maart 2019 op 8:55 pm - Beantwoord

  Geweldige lijst! Een aantal dingen die op jouw lijstje staan zoals het Anne Frank huis bezoeken wil ik ook nog doen 🙂

 25. Irene 14 maart 2019 op 8:39 am - Beantwoord

  Oeeh leuk! Je hebt me geïnspireerd om er ook eentje op te stellen! Die Franse les zou ik ook graag doen, net zoals een roadtripje. Geweldig dat je een stilettorun wilt doen. Dat zou ik niet kunnen! 😀

  • Romy 15 maart 2019 op 8:38 am - Beantwoord

   Leuk leuk! Ik heb jouw bucketlist ook met veel plezier gelezen vanochtend 🙂

 26. evelien 14 maart 2019 op 8:40 am - Beantwoord

  Wat heb je mooie dingen kunnen afstrepen! <3
  Ik zou ook dolgraag een safari willen maken, lijkt mij zo'n prachtige ervaring. Staat ook zeker op mijn bucketlist!
  Liefs,
  Evelien

  • Romy 15 maart 2019 op 8:38 am - Beantwoord

   Wat tof dat een safari ook hoog op jouw lijstje staat! Dat lijkt me echt een bijzondere en onvergetelijke ervaring.

 27. Els 14 maart 2019 op 11:55 am - Beantwoord

  Zo leuk om terug te blikken :-). En wat leuk dat je zoveel hebt af kunnen vinken :-). Hopelijk gaat dat ook gebeuren met je nieuwe lijst, maar daar twijfel ik niet aan!