Nooit had ik verwacht dat je op Vaker Vrolijk nog eens een artikel over auto’s zou vinden. Net zo min als ik had verwacht dat ik ooit mijn mobiel erbij zou pakken om foto’s van mijn auto te tonen alsof ik een moeder ben die vol trots haar kroost laat zien. Toch is het zo! Ik kocht dit weekend namelijk mijn allereerste eigen auto. Weer een mijlpaal om te schrappen van mijn lijstje met “volwassen stappen”! Ik vertel je graag meer over mijn nieuwe gele Ford, waarmee ik voortaan de wegen onveilig maak.

eerste eigen auto

Vrijheid

Tot voor kort twijfelde ik nog of ik een auto nodig had. Wat me uiteindelijk over de streep trok? Een eigen auto staat voor mij voor vrijheid. Het betekent dat ik kan gaan en staan waar ik wil. Hoewel mijn ouders me – heel lief! – regelmatig de auto lenen, vind ik het fijn dat ik dat nu niet meer hoef af te stemmen. Spontane dagjes weg kunnen nu makkelijker, net als een snel uitje naar het winkelcentrum. En is iets met OV onbereikbaar, dan kan ik er dankzij mijn auto (mét goede TomTom) alsnog komen. Voor korte stukjes neem ik nog steeds de fiets en voor mijn werk is OV handiger, maar daarnaast voel ik me door mijn eigen auto zo vrij als een vogel. Bijna dan, want vliegen kan mijn auto voor zover ik weet niet.

Het rijdt en het is geel

Ik ben zo’n meisje met wie je als autoliefhebber waarschijnlijk niet wilt praten. Als ik voor een auto val, dan is dat vooral vanwege de kleur en vorm in plaats van de technische eigenschappen. Het belangrijkste is dat ik me geen zorgen hoef te maken of mijn auto de rit wel overleeft. Tja, als ik met een probleem langs de weg sta, dan kom ik niet veel verder dan “Mijn auto doet het niet!”. En mijn vrije zondagen liggend onder een auto doorbrengen om aan de ik-weet-niet-hoe-dat-heet te sleutelen, is ook niet mijn ding. En dus viel ik – vast niet geheel onverwacht – voor een gele auto. Ik was op slag verliefd op deze Ford Ka. Ik hoef me er met deze kleur in ieder geval niet druk over te maken dat ik mijn bakkie ooit op de parkeerplaats niet terug zal vinden.

Snel verkocht!

Eigenlijk was ik al snel verkocht! Het komt erop neer dat ik ’s ochtends deze auto op Autotrack zag staan, een paar uur later bij de verkoper ging kijken en al snel daarna de autoverkoper de hand schudde als nieuwe eigenaar van dit gele bakkie. Uiteraard was ik wel slim genoeg om ook even in de auto te kijken en een testrit te maken. Je wilt toch dat de twee maandsalarissen die je op het punt staat over de balk te smijten goed terechtkomen. De auto ziet er prima uit, rijdt heerlijk, heeft een nette kilometerstand en de prijs viel me nog mee. En dus was ik, bijna voordat ik het wist, een afspraak aan het plannen om gisteren de auto op te halen.

De autokenner uithangen

Ik voelde me overigens een echte pro toen ik bij de autoverkoper in mijn jurkje en bloemetjesschoenen naar de banden stond te kijken en de man met mijn meest serieuze gezicht vroeg naar de profieldiepte. Goh, trek er een poging tot professionele pokerface bij en ik lijk misschien nog een piepklein beetje op een kenner. Dat ik bij het ophalen van mijn auto gisteren een tijdje stond te klungelen bij een benzinestation en daarbij – hoe cliché – een man om hulp vroeg, vergeten we maar even. Want wat voelde ik me volwassen toen ik in mijn eigen bakkie de weg naar huis reed. Op naar nog vele (hopelijk veilige) kilometers met mijn gele maatje!

En zo kon ik dit punt mooi van mijn lijstje met stiekeme dromen afvinken – nog eerder dan verwacht!

Hoe ziet/zag jouw eerste auto eruit?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 16 oktober 2018 op 6:30 am - Beantwoord

  Wat een mooie auto! Heel veel veilige kilometers gewenst!

 2. Kim 16 oktober 2018 op 6:48 am - Beantwoord

  Deze auto past echt zo goed bij jou, wat een leuke kleur! Veel veilige kilometers gewenst in je nieuwe wagentje!

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:08 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik vond het ook echt een kleur voor mij toen ik de auto voor het eerst zag 🙂

 3. Yvonne 16 oktober 2018 op 7:17 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Naast je gele jasje vind ik hem wat meer limegroen lijken maar op camera komt de kleur niet altijd goed over. Mijn eerste auto was een grijze ford. Was er ook superblij mee en heb er heel wat kilometers in gereden.

 4. Mevrouw Marloes 16 oktober 2018 op 7:26 am - Beantwoord

  Heel leuk, zo’n felgekleurde auto. Gefeliciteerd!
  Ik heb nog geen eigen auto, omdat ik tot voor kort bijna in het centrum van Rotterdam woonde. Na dit studiejaar, als ik mijn diploma heb, lijkt het me wel fijn om een auto te hebben. Mijn droomauto is een lichtblauwe Fiat 500 met automaat, haha! Ben alvast begonnen met sparen 😉

  Liefs!
  Marloes

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:09 pm - Beantwoord

   Haha, het is inderdaad een beetje dubieus hoe je deze kleur moet noemen. Ik noem het zelf zachtgeel, maar een vriendin van mij vond het ook eerder limegroen en weer iemand anders vond het kanariegeel. Haha, daar kan ik vast nog heel wat leuke discussies over hebben 🙂

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:11 pm - Beantwoord

   Oh, de Fiat 500 is ook echt een leuk model! En blauwe auto’s vind ik ook prachtig! Hopelijk komt het er nog eens van 😉 In ieder geval begrijpelijk dat je midden in de stad nog geen eigen auto hebt genomen. Het is zonde als de auto steeds ongebruikt voor de deur staat.
   Liefs!

 5. bychristiana 16 oktober 2018 op 7:32 am - Beantwoord

  Wauw, dat is inderdaad een mijlpaal! Hartelijk gefeliciteerd, daar kun je echt heel erg trots op zijn. Ik moet bekennen dat ik niet eens een rijbewijs heb haha, dus voor mij geen auto;-)

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:14 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik ben er ook echt heel blij mee 🙂 Ik ben totaal niet een enorme autoliefhebber, maar toch voelde mijn auto even aan als mijn kindje ofzo. Haha, wat een eigen auto al niet met een vrouw kan doen 😉
   Wie weet komen een rijbewijs en een eigen auto er bij jou ook nog een keer van. Je weet maar nooit!

 6. Shirley 16 oktober 2018 op 7:38 am - Beantwoord

  Jeej! Gefeliciteerd met je eigen auto, superleuk. Daar ga je vast veel plezier van hebben. Ik heb nog geen eerste auto gehad. Ik ben 29 en leen al tien jaar de auto van mijn moeder. En best regelmatig met mijn vriend in België. Toevallig zijn dat ook altijd Ford Ka’s en sinds kort dit nieuwe model. Hij rijdt echt zo lekker (beter dan het oudere model). Ik ben er heel blij mee en hij is niet eens van mij, dus ik kan me wel een klein beetje inbeelden hoe blij jij ermee zult zijn, haha.

 7. Iris 16 oktober 2018 op 7:45 am - Beantwoord

  Haha, wat een toffe auto! Die kleur alleen al! En hij ziet er qua vormgeving ook wel heel stoer uit. Ik snap dat je voor deze gegaan ben, al moet ik wel zeggen dat ik nog nooit een auto in deze kleur gezien hebt. Maar hoe leuk is dat!

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:18 pm - Beantwoord

   Haha, wat leuk dat jij ook in dit model auto rijdt! Ik vind hem tot nu toe heerlijk rijden. Ik dacht van tevoren dat ik voor mijn budget nooit een echt goede auto zou kunnen vinden die er nog leuk uitziet en fijn rijdt ook, maar het is toch maar mooi gelukt 🙂
   En de auto lenen van je moeder is op zich ook prima, toch?! Ik heb dat de afgelopen vier jaar ook gedaan. Ik ga er op zich qua inparkeren wel op vooruit trouwens nu ik mijn eigen auto heb: zo’n kleine auto inparkeren is een verademing vergeleken met de grote Toyota van mijn ouders 😉

   • Shirley 17 oktober 2018 op 12:13 pm - Beantwoord

    Zeker! Ik mag niet klagen over de leencontructie. Mijn moeder betaalt alle verzekeringen en het onderhoud, dus ik kom er heel goed vanaf. Het enige nadeel is dat ik met het ov een uurtje moet reizen voordat ik bij de auto ben, maar dat neem ik voor lief. Als je die grote bak kunt inparkeren, gaat dat met je Ka zeker lukken 🙂

    • Romy 17 oktober 2018 op 9:04 pm - Beantwoord

     Klinkt als een ideale constructie zo! Op die manier deed ik het met de auto van mijn ouders ook. Ik betaalde alleen benzine voor de geleende kilometers. Best prima eigenlijk! Het bedrag dat ik nu aan verzekeringen kwijt ben (met 0 schadevrije jaren opgebouwd) viel wel even tegen, haha. Nooit geweten dat dat zó veel geld kost! 😉

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:19 pm - Beantwoord

   Grappig hè?! Ik had ook nog nooit zo’n kleur auto gezien, maar vond hem eigenlijk direct heel erg leuk – ook qua vormgeving 🙂

 8. Wies 16 oktober 2018 op 7:46 am - Beantwoord

  Wat tof, gefeliciteerd met je auto! Ik heb vorig jaar mijn eerste auto gekocht, ook een Ford Ka. Die van mij is alleen parelmoer, niet geel (dit klinkt zo lelijk haha maar hij is gewoon glanzend wit ipv wit wit)

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:20 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat jij ook een Ford Ka hebt! Ik ben niet zo’n autokenner, maar vind dit wel een heel leuk model auto en hij rijdt ook zo fijn. Hopelijk beleef jij ook nog heel lang veel plezier aan jouw parelmoerkleurige Ford Ka 🙂

 9. Irene 16 oktober 2018 op 7:58 am - Beantwoord

  Wat een leuke auto ? gefeliciteerd! Wij hebben ook een gele ford, maar dan mosterdgeel. Ik ben ook zo iemand die het uiterlijk belangrijker vind dan de technische aspecten. Gelukkig vind mijn vriend juist het technische belangrijk en verdiept zich daarin.

 10. evelien 16 oktober 2018 op 8:19 am - Beantwoord

  Wat een geweldige auto! <3
  Het is een ontzettend leuke kleur.
  Liefs,
  Evelien

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:21 pm - Beantwoord

   Dankjewel! En mosterdgeel is ook een toffe kleur voor een auto!
   Haha, jullie klinken wel als een ideale match bij het uitzoeken van auto’s 🙂 Soms is het juist wel fijn als iemand in je omgeving alle technische aspecten van een auto wel kent en begrijpt.

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:22 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik was ook direct helemaal weg van deze vrolijke kleur 🙂

 11. Josephine 16 oktober 2018 op 8:31 am - Beantwoord

  Hartstikke leuk! En tsjonge, met je vraag naar profieldiepte klink je voor mij inderdaad als een pro – maar ik heb geen auto. 😉 Ik hoop dat je er veel plezier van zult hebben!

  Ik onthoud auto’s ook per kleur (zijn ferrari’s niet altijd rood? :P) en jouw autootje vind ik erg mooi. Gevaarlijke opmerking voor een lange discussie: Ik vind de auto een beetje groen lijken, zo naast jouw kanariegele jasje… 😉

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:24 pm - Beantwoord

   Haha, ik vond het ook wel pro overkomen om er eens zo’n vraag tussendoor te gooien. Die vraag was me overigens wel ingefluisterd door mijn vader, die ik voor wat extra deskundigheid had meegenomen 😉
   Ik moest wel lachen om je opmerking over de kleur. Toen ik mijn auto voor het eerst op een foto liet zien, riep een vriendin namelijk direct “Dat is toch niet geel, maar groen?!” en dat terwijl een andere vriendin hem juist “knalgeel” vond en ik hem “zachtgeel” noem. Met deze kleur auto heb ik dus in ieder geval altijd een leuk discussieonderwerp: is het geel of is het groen? 😉

 12. Maaike 16 oktober 2018 op 9:06 am - Beantwoord

  Echt een hele gave auto! Gefeliciteerd met de aankoop! En het is gewoon ook een hele verstandige keuze om zo’n auto te kopen waarmee je veilig op de weg kan rijden. En waarop je kunt vertrouwen dat er niet snel wat mee is. Nu nog een drone voor de flatlays ?

 13. Gewoon Nicole 16 oktober 2018 op 9:12 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd en vele veilige kilometers gewenst!

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:25 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik ben ook blij dat ik me geen zorgen hoef te maken over eventuele mankementen. Dan zou ik vast al minder relaxed achter het stuur zitten 😉
   Nu nog even sparen voor de drone inderdaad, haha.

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:26 pm - Beantwoord

   Dankjewel!

 14. chucky1012 16 oktober 2018 op 9:14 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je prachtige auto ?
  Veel rijplezier en mooie kilometers…
  Zo leuk.

  Fijne dag ?

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:26 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Dat gaat vast helemaal goed komen 🙂
   Jij ook nog een fijne avond!

 15. Madelon 16 oktober 2018 op 9:19 am - Beantwoord

  Wat een toffe kleur! Gefeliciteerd met je eerste eigen auto en veel veilige kilometers gewenst!

 16. Mariska 16 oktober 2018 op 9:26 am - Beantwoord

  Ja leuk, ik zag hem al voorbij komen op Instagram en je valt inderdaad wel op met deze kleur 🙂 Het is heel fijn om een eigen auto te hebben ja, je kunt inderdaad gaan en staan waar je wilt. Heel veel plezier ermee 🙂

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:26 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik vond het ook meteen zo’n leuke kleur 🙂

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:27 pm - Beantwoord

   Dankje! Ik denk ook dat mijn auto me veel vrijheid zal geven. Ik vind het nu al een heerlijk gevoel dat ik in principe elke kant op kan 🙂

 17. Linda 16 oktober 2018 op 9:32 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je aankoop! Hier ga je vast en zeker veel plezier mee beleven! Ik woon zelf diep in de polder, wat betekent dat ik op mijn 18e al rond scheurde in een rode polo. Omdat er ten eerste geen openbaar vervoer in de polder rijdt en ik het fietsen zooo zat was. Haha! Nu heb ik een blauwe Peugeot die mij ook overal brengt. En dat is echt super fijn! Ik ben ook niet voor de meest luxe auto gegaan. Koos vooral een auto die weinig plukt uit de portemonnee, hihi ☺️? heel veel rijplezier en veilige kilometers met je onwijs toffe gele auto!

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:29 pm - Beantwoord

   Haha, ik geef je groot gelijk hoor dat je al op jonge leeftijd een auto hebt genomen! Zeker als je op een moeilijk bereikbare bestemming woont, is een auto absoluut geen overbodige luxe. Ik kan zelf wel makkelijk in Amsterdam en Utrecht komen, maar veel andere plekken worden al een stuk lastiger. Dan is een auto ideaal 🙂
   Dankjewel voor je lieve bericht! Ik wens jou ook nog heel veel fijne kilometers toe in jouw blauwe auto. Ook een toffe kleur!

 18. Anja - Minimalist Dutchie 16 oktober 2018 op 9:43 am - Beantwoord

  Haha, als ik een auto bij jou zou bedenken, zou het deze zijn geweest. Of zo’n roze Fiat 500. Veel plezier met je gele bakkie 🙂

 19. Els 16 oktober 2018 op 9:44 am - Beantwoord

  Super leuke auto! Veel veilige kilometers gewenst :-).

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:31 pm - Beantwoord

   Wat leuk om dat te horen! Een roze auto vond zelfs ik iets te ver gaan, haha. De Fiat 500 vind ik overigens wel een geweldig model auto, maar bij het zien van deze gele kleur en dit model auto was het liefde op het eerste gezicht 🙂

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:31 pm - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂

 20. Johanne 16 oktober 2018 op 9:46 am - Beantwoord

  Oooh, hij (of is het een zij?) past zo goed bij je! Lekker kleurrijk! Nogmaals gefeliciteerd :D. Mijn allereerste auto was een blauwe Volkswagen Lupo. Ik mis ‘m soms nog steeds. Had eigenlijk nooit echte problemen, behalve ieder jaar bij de APK. Toen ik overstapte op Fiat was ik even bang dat de garage ‘m naar de sloop zou brengen, maar ik ben blij te vertellen dat íe nog steeds in gebruik is. ;p.

  Automensen kunnen ook totaaaal niet met mij praten trouwens. Mijn vriend is een echte autogek en soms als ik terugkom van de garage heeft hij honderd vragen en mijn antwoorden zijn standaard ‘Weet ik niet meer’, ‘Dat dingetje, je weet wel’ en ‘Euh, heb ik niet gevraag’.

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:34 pm - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂 En wauw, jouw oude Volkswagen Lupo is blijkbaar een echte die-hard 😉
   Gelukkig ben ik niet de enige met wie je beter geen diepgaande gesprekken over auto’s kunt voeren. Ik ben ook zo’n type dat vooral graag wil weten of de auto gemaakt is en geen idee heeft wat er dan precies is gebeurd of hoe de onderdelen precies heten 😉

 21. carola 16 oktober 2018 op 10:07 am - Beantwoord

  Aaah te gek gefeli! Past helemaal bij je en jullie gaan vast veel avonturen beleven samen 😉
  Ik kan morgen mn fiat 500 cabrio ophalen ook super zin in.. jammer dat het mooie weer nu gaat veranderen
  Hoeveel dromen heb je nu al afgevinkt?
  Ik ga ook eens zo’n lijst maken leuk idee 🙂

  Fijne dag

 22. Kirsten 16 oktober 2018 op 10:17 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je eerste eigen auto! Wat een mooie kleur 🙂 Veel rijplezier gewenst!

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:37 pm - Beantwoord

   Dankjewel! En wat leuk dat jij morgen ook je nieuwe auto gaat ophalen! Jouw auto klinkt nu al geweldig. Heel veel plezier ermee! Ik zal voor je duimen voor nog een paar zonnige dagen.
   Zo’n dromenlijst is zeker leuk om bij te houden (en af en toe op terug te blikken) trouwens. Ik heb tot nu toe twee van mijn “stiekeme” dromen afgevinkt: me inschrijven bij de KvK en een eigen auto. En de droomreis naar Venetië heb ik ook gemaakt, maar dan met mijn moeder in plaats van met een romantische date 😉

  • Romy 16 oktober 2018 op 5:37 pm - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂

 23. Saskia 16 oktober 2018 op 10:22 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je nieuwe auto! Echt helemaal jouw<3 Leuk!

  Mijn eerste auto was een gezamenlijke auto, aangezien M. al een auto had. De eerste auto waar ik in reed was een Ford (geloof ik, ik heb ook niet zoveel met auto merken enzo)… Daarna hadden we een zwarte Opel en nu gelukkig Casper Capture, een hele fijne auto waar ik dagelijks in rij. Super blij mee.

  Heel veel veilige en fijne kilometers gewenst!

  • Romy 16 oktober 2018 op 8:31 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Leuk om te horen welke auto’s jij al hebt gehad. En gelukkig maar dat ik niet de enige ben die niet zo bekend is met automerken en kenmerken van auto’s 😉

 24. Lianne 16 oktober 2018 op 12:43 pm - Beantwoord

  Wat een gave mijlpaal! Van harte gefeliciteerd! Het is niet zo mijn kleur maar bij jou past hij heel erg goed 🙂 Een auto is zo handig, je merkt meteen dat je heel veel vrijheid hebt. Mijn eerste auto heb ik gekocht toen ik klaar was met mijn opleiding. Een zwarte Chevrolet Matiz. Na een botsing kon ik er niet meer mee rijden en nu heb ik dezelfde soort auto maar dan een blauwe. Deze is veel mooier, maar heeft helaas wel wat meer mankementen. Ik wil eigenlijk een nieuwe, zo’n mooie glimmende Fiat 500. Maarja, daar moet het geld voor zijn 😉

 25. Forever38.com (Vera) 16 oktober 2018 op 1:43 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal ! Het is absoluut een auto die bij jou past, lekker vrolijk ! Ik wens je vele veilige kilometers toe !

  • Romy 16 oktober 2018 op 8:33 pm - Beantwoord

   Dankjewel! En wat gaaf dat jij direct na je opleiding een eigen auto hebt gekocht! Wel balen dat je huidige auto wat mankementen heeft, maar hopelijk kun je er toch nog heel wat veilige kilometers in rijden 🙂 Een Fiat 500 is ook gaaf, maar daar hangt inderdaad helaas wel een prijskaartje aan 😉

  • Romy 16 oktober 2018 op 8:33 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Wat leuk om te horen dat je de auto goed bij mij vindt passen 🙂

 26. Anouk 16 oktober 2018 op 2:41 pm - Beantwoord

  Wauw, super kek autootje. Gefeliciteerd!
  Op de foto oogt de kleur meer Boswandeling-groen (bij gebrek aan een betere kleur naam, haha), wat ik er ook heel gaaf uit vind zien.
  Ik herinner me nog dat gevoel van vrijheid toen ik mijn autootje net had. Nog steeds ben ik iedere keer weer zo gelukkig als ik in m’n autootje stap.
  Ik hoop dat je er super veel plezier mee zult hebben!

  • Anouk 16 oktober 2018 op 2:44 pm - Beantwoord

   Gekke vraag, maar kun je ook een reactie aanpassen? Autocorrect op je telefoon is in veel gevallen top, maar in dit geval ben ik er minder blij mee, haha.

  • Romy 16 oktober 2018 op 8:37 pm - Beantwoord

   Haha, de naam van de kleur van de auto is inderdaad een beetje lastig te bepalen. Sommige mensen vinden het geel; anderen juist geel. Ik houd het zelf op geel, maar je hebt wel gelijk dat het naar groen neigt 😉
   Dankjewel voor je leuke reactie! Ik hoop dat jij ook nog heel lang plezier hebt van je eigen auto 🙂

   P.S. Ik heb je reactie aangepast. Haha, Autocorrect geeft soms een heel eigen interpretatie aan woorden.

   • Anouk 16 oktober 2018 op 9:17 pm - Beantwoord

    Haha, dankjewel voor het aanpassen, maar ‘Boswandeling-groen’ was weldegelijk wat ik wilde schrijven! 😉 Dat drankje heeft precies zo’n kleurtje namelijk. Het ging me eigenlijk om de woorden ‘foto’s’ en ‘vindt’ hihi.

    • Romy 16 oktober 2018 op 9:20 pm - Beantwoord

     Haha, oeps! Ik heb je comment nu écht goed aangepast 😛

   • </