Mijn kerstcadeau: een kleine winactie voor jou (winnaar bekend!)

Kerst staat voor veel mensen ook in het teken van cadeautjes. Onder veel kerstbomen liggen al een paar dagen (of zelfs weken) cadeautjes te wachten om uitgepakt te worden. Wij vieren kerst niet met cadeaus, maar wel vind ik het leuk om anderen te verrassen met iets kleins. Mijn ouders heb ik gisteren al blij gemaakt met een kerstpakket, maar ik zou ook graag één lieve bloglezer(es) verrassen met een mooi pakket. Lees snel verder en maak kans op een vrolijk pakketje.

Wat zit er in het pakket?

In het pakket zitten allerlei spullen waar ik zelf vrolijk van word. Denk aan fleurige notitieboekjes (daar heb je nooit genoeg van!) en schrijfgerei, fijne doucheproducten die héérlijk ruiken en leuke hebbedingetjes voor in huis. Ik word er blij van. Hopelijk jij ook!

 • Wit notitieboek met gouden stippen van Action
 • Roze bullet journal met glitterkaft
 • Oranje notitieboekje
 • Make Notes-notitieboekje met ringband
 • Notitieblokjes van Annesara.nl (#ontvangen)
 • Blauwe etui van Action
 • Blauwe pen met bloemen
 • Verpakking met 4 gekleurde pennen
 • Balea douchegel met frambozen en lichee (dierproefvrij)
 • Balea douche-olie met honinggeur (dierproefvrij)
 • Balea douchecrème met abrikoos en orchidee (dierproefvrij)
 • Balea reinigingsdoekjes (dierproefvrij)
 • Salt of the Earth natuurlijke deodorant (vegan)

Hoe maak je kans?

Ik houd niet zo van winacties met lange eisenlijstjes. Ik vind het vooral leuk om een trouwe volger te verrassen met een vrolijk pakketje. Daarom is meedoen simpel. Om kans te maken op dit pakketje, hoef je alleen maar het volgende te doen:

* Laat een reactie achter onder dit blogbericht waarin je aangeeft dat je kans wilt maken.
* Volg mij op minimaal één kanaal: Bloglovin, Facebook, Twitter of Instagram (of via e-mail, dat kan in de sidebar).

* De winactie staat open tot 31 december 2018 23.59 uur, voor iedereen die in Nederland of België woont. De winnaar krijgt op 1 januari persoonlijk bericht.
* Mocht je me nog niet volgen op Instagram of Facebook, dan zou ik het leuk vinden als je daar op de Volg-knop drukt. Niet verplicht, wel leuk!

Dan rest mij nog jou een geweldig mooie Tweede Kerstdag toe te wensen. Ik ga me nu klaarmaken voor een dagje naar de Kerstmarkt in Antwerpen. Hopelijk geniet jij ook van vandaag!

Volg:
Deel:

102 Reacties

 1. 26 december 2018 / 06:27

  Wat een mooi pakket! En super lief van je om zo’n winactie te organiseren! Ik doe graag mee!
  Heel veel plezier in Antwerpen vandaag!
  Liefs, Lisa

 2. Kristel Gubbels-daemen
  26 december 2018 / 06:58

  Fijne 2e kerstdag in Antwerpen. Ik ga werken en daarna gourmetten met mijn schoonmoeder.
  Wat een fijn pakket hier maak ik graag kans op.

 3. Marian zw
  26 december 2018 / 07:04

  Dat is een leuk pakket, ik zou er graag iemand blij mee makn die al jaren als mantelzorger dagelijks de zorg op zich neemt, dit zou een leuke verrassing voor haar zijn!

 4. Daisy
  26 december 2018 / 07:30

  Wat lief dat je dit doet! Ik doe graag mee.

  Ik wens je een hele fijne tweede kerstdag toe. Veel plezier op de kerstmarkt, mss kunnen we ook nog wat van je leuke uitstapje lezen ?.

 5. Sharon de Ridder
  26 december 2018 / 08:39

  Veel plezier in Antwerpen! Ik doe heel graag mee aan deze actie; vind de producten van Annesaar zo leuk ?

 6. 26 december 2018 / 08:56

  Prachtig pakket ? ik doe heel graag mee, omdat ik hier ook blij van word. Zoveel leuke spulletjes ☺️ lief dat je dit doet trouwens! Ik volg je op Facebook en Instagram sowieso al ?

 7. Smurfige knutselfan
  26 december 2018 / 09:16

  Ik wens jouw een fijne tweede kerstdag samen met je vader?.
  Wat lief om zomaar zo’n leuke spullen cadeau te geven aan een lezer van je blog. Krijg je mooie blokjes van anne saar, geef je deze ook nog weg?, dat is lief. Maar wat een mooi en vrolijk pakket. Ik wil wel een gokje wagen. ( maar als ik win ga ik dit pakket delen met mijn dochters en vriendin). Ik wend iedereen een fijne dag en veel succes met de winactie.??????

 8. 26 december 2018 / 09:20

  Wat een leuke winactie, Ik doe graag mee. Ben vooral erg benieuwd naar de douche producten. Ik volg je al op Facebook, Instagram en Bloglovin.

 9. chantal
  26 december 2018 / 09:57

  Lieve leuke actie! Ik doe graag mee. Ik volg je via bloglovin en instagram (@ditischantal). Nog fijne vakantiedagen gewenst!

 10. Yvonne
  26 december 2018 / 09:57

  Wat leuk! Ik waag graag een kansje. En volg je al via de mail.

 11. Corine N
  26 december 2018 / 10:21

  Vrolijk kerstfeest in het Vlaamse! Ik volg je via de email, superleuke blog! Ik waag graag een kansje voor je leuke pakketje, ik hou ervan!

 12. Nienke
  26 december 2018 / 10:30

  Lijkt mij super leuk om te winnen! Ik volg je op Instagram (@nienke_swapt) ?

 13. Anneke
  26 december 2018 / 11:43

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee. Een heel pittig jaar achter de rug. Een leuk cadeau om het nieuwe jaar mee te beginnen.

 14. 26 december 2018 / 12:22

  Wat een kleurrijk pakket verloot je daar. Ik volg je eigenlijk nog maar pas… een of 2 weken geleden kwam ik per toeval een foto van jouw tegen op instagram en ik dacht: die ken ik precies, hoe heet ze ook weer? Was het niet Romy van vroeger op het scrappersanonimous forum? Ik klikte verder en jawel ik had je goed herkend. En sindsdien volg ik je, ik ben nog niet helemaal bijgelezen maar ik ben blij dat ik je ‘gevonden’ heb. Ik word helemaal vrolijk van al die kleurtjes, een fijn gevoel want ik zit al 7 maanden met een burn out.

  • Romy
   Auteur
   27 december 2018 / 17:44

   Wat leuk dat je me herkende van het forum :) Dat is alweer een tijdje geleden, maar scrappen doe ik nog steeds regelmatig met plezier. Superleuk dat je mijn blog volgt!
   Wat rot om te horen dat je met een burn-out zit. Sterkte en pas goed op jezelf! Hopelijk gaat het snel beter met je.

   • 29 december 2018 / 00:16

    ? Bedankt. Ik scrap ook nog zeer weinig. Niet dat ik het niet leuk vind maar ik heb zoveel leuke hobby’s en dan is het soms moeilijk kiezen. Ik heb wel nog een hoop materialen natuurlijk waarvan ik toch niet zo goed afstand van kan doen want wie weet begin ik er ooit toch weer eens mee?. Groetjes en een fijn eindejaar! Petri

    • Romy
     Auteur
     29 december 2018 / 12:38

     Haha, ik herken het probleem. Ik heb ook iets te veel hobby’s en iets te weinig tijd ;) Toch probeer ik wel zeker wekelijks een keer te scrappen of kaarten te maken. Het blijft leuk en het is natuurlijk ook leuk om iets met de vele materialen te kunnen doen, haha.
     Fijne jaarwisseling alvast! :)

 15. Katrien
  26 december 2018 / 12:33

  Eerst en vooral een hele fijne dag in Antwerpen! Geniet ervan!
  Wat een mooi kleurrijk pakket heb je samengesteld met leuke spulletjes, ideaal voor deze tijd van het jaar. Ik zou er zelf heel blij mee zijn en ook enkele vriendinnen blij maken met de inhoud van je pakket. Ik volg je op FB en Instagram en ga dit het komende jaar zeker blijven doen want jij brengt elke dag een portie vrolijkheid en daar hou ik heel erg van.

 16. 26 december 2018 / 13:45

  Ik wens je allereerst een hele fijne tweede Kerstdag en uiteraard maak ik graag kans op dit pakket. Sowieso al omdat ik erg vrolijk van je word, ik volg je dan ook al langere tijd.

 17. Maria
  26 december 2018 / 14:10

  Halleluja, zo makkelijk om mee te doen, dat ik het ook doe!

 18. 26 december 2018 / 14:18

  Heel erg leuke winactie waar ik graag aan meedoe :D. Ik volgde je overal al, dus hoef lekker niets meer te doen, haha.

  Heel veel plezier op de Kerstmarkt vandaag. Wat heerlijk dat je naar Antwerpen gaat. Ben ik nog nooit geweest, maar lijkt me een hele fijne plek om Tweede Kerstdag te vieren.
  Johannne blogde over…Mijn leesdoel voor 2019: ik ga 35 boeken lezen

 19. Anita te Gussinklo
  26 december 2018 / 15:01

  Dat is een leuk & vrolijk pakket. Ik doe graag mee en volg je op Bloglovin, Facebook (daar volgde ik je nog niet, maar nu wel) Instagram & Twitter.
  Hele fijne 2e kerstdag Romy. ❤

 20. Ilsiee
  26 december 2018 / 15:18

  Fijne dag vandaag.. en ik doe natuurlijk ook graag mee om het jaar goed te beginnen met dit superleuke pakket.. groetje ilsiee

 21. 26 december 2018 / 15:26

  Wat een prachtig pakket! Ik doe zeker graag mee! Volgen doe ik je al op Facebook én Instagram. En uiteraard wens ik je nog hele fijne dagen?❤️??

 22. 26 december 2018 / 16:05

  Wat een prachtig pakket vol verwennerijen. Ik doe graag mee.
  Ik volg je nu ook via fb en instagram (geen idee waarom ik dit eigenlijk nog niet deed…)

  Hopelijk heb je een fijne dag in Antwerpen. Nu ga ik een bekentenis doen: in de 9 jaar dat ik er gewoond heb, ben ik slechts 1 keertje naar de kerstmarkt gegaan… (maar dat zegt meer over mezelf dan over de markt)
  Geke blogde over…Fijne Kerstdagen gewenst!

 23. Anne-Marije
  26 december 2018 / 16:19

  Wat een leuk setje zeg! Ik doe mee hoor!
  Leuk om naar een kerstmarkt te gaan met kerst! Wij blijven altijd lekker thuis met elkaar.. gourmetten is vaste prik op 2e kerstdag ;) fijne dag in Antwerpen!

 24. Nadine
  26 december 2018 / 17:30

  Een pakket met Balea producten erin! Dan doe ik zeker mee. Ik wil die producten al zo lang proberen, maar ik woon te ver van Duitsland vandaan.

 25. Ling
  26 december 2018 / 18:39

  Leuk pakket, je wordt er vrolijk van! Ik ben fan van Balea. Jammer dat Duitsland ver weg is. Ik volg je op Facebook.

 26. Daniëlle
  26 december 2018 / 20:08

  Hoop dat je een leuke dag in Antwerpen hebt gehad! Zelf heb ik lekkere geluierd en een strandwandeling gemaakt. Lief dat je een mooi pakket weggeeft, met allemaal dingen die helemaal bij jou en je blog passen! Ik doe graag mee en volg op Facebook en bloglovin’!

 27. Marina Korink
  26 december 2018 / 21:11

  Wat leuk ?. Een leuk pakketje wat ik echt wel kan gebruiken ?. Ik heb hier altijd een lijstje liggen van dingen wat we moeten doen en ik schrijf altijd alles op anders vergeet ik het!!! En ook handig voor op mijn werk . Dan kan ik mijn gewerkte uren opschrijven! En als ik dan thuis kom dan kan ik heerlijk ontspannen met de producten van Balea ??

 28. Else-Marie
  26 december 2018 / 21:19

  Ja! Dit vind ik leuk! Ik doe graag mee :)

 29. Michael Bouwman
  26 december 2018 / 21:23

  Geweldige actie en een mooie kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Ze doet alles voor een ander maar denkt nooit aan zichzelf en cijfert zichzelf helemaal weg. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats die altijd voor alles en iedereen klaarstaat :). Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!!

 30. Gerlindeij
  26 december 2018 / 21:54

  Leuk! Ik maak graag kans

 31. kaylin
  26 december 2018 / 22:09

  Wat ben je toch lief voor je volgers. Ik vind het een heel leuk pakket en maak dus graag kans. Ik volg je op facebook en instagram. Fijne feestdagen!

 32. 26 december 2018 / 22:42

  Ah wat een ontzettend leuke winactie! Ik doe graag mee ?

 33. 26 december 2018 / 22:43

  Ik doe graag mee met je winactie :-) Fijn dat de producten ook dierproefvrij zijn!

  Oeh, veel plezier op de kerstmarkt in Antwerpen. En nog fijne feestdagen :)

  Liefs,
  Marloes
  Mevrouw Marloes blogde over…Blogdoelen voor 2019

 34. jan uffels
  27 december 2018 / 02:13

  kado voor de kleinkinderen

 35. chucky1012
  27 december 2018 / 05:31

  Goedemorgen….
  Ik hoop dat jij hele fijne en leuke kerstdagen had gehad….
  Graag doe ik mee met deze leuke winactie voor dit goedgevulde pakket met mooie items.
  Op al jou sociale.med.k. volg ik je.

  Bl.: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1912

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een fijne dag ?

 36. Joyce Rozema - van Dijk
  27 december 2018 / 09:04

  Super leuk pakket!! Ik doe graag mee.
  Ik volg je op IG (twinmomjoyce) en Facebook ??

 37. Barbara
  27 december 2018 / 09:27

  Wat een leuk pakket. Daar word ik vrolijk van! Ik ga je volgen op fb ?

  • Romy
   Auteur
   27 december 2018 / 17:50

   Wat lief dat je mijn winactie hebt gedeeld! Dankjewel :)

 38. Rosanne
  27 december 2018 / 11:03

  Wat leuk dat je dit voor je volgers hebt georganiseerd! Ik doe graag mee met de winactie. Ik volgde je al op Twitter, Instagram en Bloglovin :) Fijne dagen gewenst!

 39. petra
  27 december 2018 / 11:24

  wauw.. dat wil ik wel winnen

 40. Diana Otten
  27 december 2018 / 11:52

  Ik doe heel erg graag mee!

 41. Michelle van Doremalen
  27 december 2018 / 12:08

  Wow de items in dit pakket zijn zo schattig! Ik doe graag mee :)

  • Michelle van Doremalen
   27 december 2018 / 12:11

   Ik volg je trouwens op insta: momoiromitchi

 42. 27 december 2018 / 12:18

  Ik zou dit geweldige pakket graag winnen voor mijn lieve dochters en mezelf ?. Ik word hier helemaal blij van, wat een leuke actie. Ik volg je via Facebook?

 43. lottie
  27 december 2018 / 13:06

  WAUW! Fantastische winactie, ik doe graag mee! :)

 44. Monique Ripassa
  27 december 2018 / 13:30

  Vaker Vrolijk….toen ik het zag kreeg ik al een glimlach.
  Het is kort maar krachtig en zo waar.

  Heel graag doe ik me met je win actie, wat een mooie produkten.
  Vanaf nu ga ik duimen, ook ga ik je volgen op instagram, facebook volg ik ja al :)

 45. Marian B
  27 december 2018 / 14:10

  Wat lief! Een leuk pakket heb je samengesteld, ik doe graag mee om me te laten verrassen. Hopelijk heb je een leuke dag gehad in Antwerpen, wij wel bij de schoonfamilie.

 46. Nienke V.
  27 december 2018 / 15:03

  Prachtig pakket! Ik doe graag mee. Ik volg je op Facebook!

 47. julia van empel-stamate
  27 december 2018 / 15:24

  ik doe graag mee

 48. Lies
  27 december 2018 / 15:25

  Leuk zeg!! Ik ben je gaan volgen via bloglovin!

 49. Pauline
  27 december 2018 / 15:28

  Ah, wat leuk! Ik doe graag mee aan deze winactie.
  Balea is zo’n fijn merk, helaas is de DM een beetje uit de richting voor mij ;)
  Ben je zelf afgelopen dagen ook verwend met een cadeautje(s)? ?
  Ik volg je op Instagram.

  • Romy
   Auteur
   27 december 2018 / 18:00

   Leuk dat je meedoet aan de winactie! :) Jammer hè, dat DM alleen in Duitsland zit? Ik woon zelf ook ver van de grens af, maar heb tijdens een dagje Düsseldorf flink ingeslagen, haha. Balea is zo fijn!
   Ik heb zelf geen cadeautjes gekregen met kerst. Wij vieren eigenlijk alleen Sinterklaas met cadeaus. Maar het tripje Antwerpen was al een feestje/cadeautje op zich :)

 50. Nelly
  27 december 2018 / 16:27

  Ik loot graag mee.

 51. A.
  27 december 2018 / 16:59

  Vrolijk het voorjaar in .. wij doen mee

 52. kempenaers anita
  27 december 2018 / 17:44

  van dit pakketje word ik echt vrolijk

 53. van erum maria louisa
  27 december 2018 / 19:15

  zoveel toffe zaken een mooi cadeau

 54. Colleen
  27 december 2018 / 19:20

  Zo’n win actie is altijd leuk. Het maakt deze feestmaand nog vrolijker. Ik wil wel een gokje wagen. Ben echt heel benieuwd naar de producten van Balea. Ik heb ze zelf nog niet kunnen uit proberen.

 55. Wendy (B)
  27 december 2018 / 19:43

  Romy, ik wil graag deelnemen!
  Je blog volg ik via Bloglovin!

 56. SophiaG
  27 december 2018 / 21:40

  Ik maak heel erg graag kans. De producten van Balea zijn geweldig!

 57. Jan
  27 december 2018 / 22:09

  Op zo’n leuk cadeau maak ik graag een kansje.

 58. Marian
  27 december 2018 / 23:52

  Ik maak heel graag kans op dit geweldig leuke pakket!

 59. Marja
  28 december 2018 / 00:02

  Heel erg leuk, ik doe graag mee

 60. Claudia Diependaal
  28 december 2018 / 00:31

  Wat heb je een geweldig pakket samengesteld. En ik ben niet de enige die dat vind ha ha. Aan het aantal reakties te zien! Maar ik qasg toch een kans!

 61. Yessica leidner koot
  28 december 2018 / 06:12

  Hoi hoi Goedemorgen wat een super vrolijke leuke pakketje
  Ja geweldig ik word er zelfs zo vrolijk van ooh heerlijk
  Ja heerlijk die spullen van Balea deze zijn Dierproefvrij oh dat is geweldig?????❤
  Én zo jammer dat dut alleen in Duitsland te verkrijgen is.
  Mijn oom is vrachtwagen chauffeur haha ja echt koop altijd voor mijn die badspullen geef ik
  Hem een lijstje mee zo stom eigenlijk maar ja das het enige kans om Balea????❤
  Te bemachtigen en het ruikt ook zo lekker.
  Super handig al die notitieboekjes dat heb ik zeker nodig anders word het gaos
  In mijn hoofd haha
  Ja doe dolgraag mee ik volg jou al op verschillende page?
  Twitter? yessicakoot1
  Facebook ? Jessica Jill John leidner
  Én volg je ook op Instagram bloglovin

 62. Natasja
  28 december 2018 / 08:14

  Oh wat een lief en leuk pakket. Ik maak zeker graag kans. Ik volg je op twitter en via mail. Gezellig

 63. Anneliese de Waal
  28 december 2018 / 08:46

  Ik doe graag mee, wat een prachtig pakket.
  Waag graag een kans ?? Groetjes Anneliese de Waal

 64. Sevda
  28 december 2018 / 09:03

  Wat een mooi pakket, hier zou iedereen van opvrolijken :-)
  Ik doe heel graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin en op Twitter.
  Mijn Twitternaam is Zonnetje1987

 65. wilmsen anita
  28 december 2018 / 09:13

  ik doe graag mee

 66. Ellen
  28 december 2018 / 10:16

  Yeah, ik wil meedoen om kans te maken met deze vrolijke winactie!

  Groetjes,
  Ellen

 67. Mirjam Hellingman
  28 december 2018 / 10:17

  Wat een super vrolijk pakket, daar word je vanzelf vrolijk van. Ik doe heel graag mee en wanneer ik win deel ik deze leuke prijs met mijn tweelingdochters!?

  Ik volg je op Instagram (mirremeid), Bloglovin, Facebook en Twitter (hellingmanm)

 68. Nathalie
  28 december 2018 / 11:10

  Super leuk voor mijn nichtje van 12! Zij is zelf vegan dus zou dit echt wel waarderen.

 69. Yvon
  28 december 2018 / 11:47

  Ik ben nieuw hier, dus nog geen trouwe volger. Was aan het surfen op internet om mezelf op te vrolijken en toen kwam ik hier. Net voor Kerst geopereerd en lig nog op bed, verveel me suf, maar nu lekker wat te lezen! En uiteraard waag ik ook kansje.

 70. Yvonne D.
  28 december 2018 / 16:18

  Wat een geweldig pakket, zeg!
  Ook ik maak heel erg graag kans!

  Ik volg je op Bloglovin’ en op Twitter.

 71. Jantine
  28 december 2018 / 21:30

  Leuke winactie Romy! Ik lees je blog al een tijdje geregeld en ik loot geaag mee!
  Groetjes
  Jantine

 72. Bianca Fenna
  28 december 2018 / 21:32

  Wat een leuk pakket, vanalles zit erin, super leuk ik HOU ervan en waag heel graag een kansje. Ik volg je op FB

 73. Lenny Wibbelink
  28 december 2018 / 22:38

  En toen liet facebook wat van jouw pagina zien. Ik ben meteen verder gaan neuzen en heb me aangemeld op je FB. Leuke site heb. Ik waag graag een kansje op dit heerlijke pakket. Lekker genieten in het nieuwe jaar. Veel succes met bloggen

 74. Inge
  29 december 2018 / 08:46

  Goedemorgen,
  Ik doe graag mee met deze actie. Ik word hier vrolijk van :)
  Fijne dag!

 75. Merel
  29 december 2018 / 14:34

  Wat lief dat je dit doet. Ik doe graag mee want ik vind het pakketje erg leuk. Ik houd net zoals jij wel van dit soort leuke en lekkere dingetjes. Ik volg je via Bloglovin.

 76. Mina
  29 december 2018 / 19:44

  Lief deze actie! En allemaal leuke spulletjes ik waag graag een kansje! En wil je ook alvast een gezond vrolijk kleurrijk 2019 toewensen!

 77. brants harry
  29 december 2018 / 20:53

  doe graag mee voor dit leuke pakketje voor mijn vrouwtje

 78. pascale
  29 december 2018 / 21:56

  Wat een superleuke actie en wat een waanzinnig vrolijk pakket. Doe heel graag mee voor mijn dochter, weet zeker dat ze het vrolijke pakket helemaal te gek zal vinden!!

 79. Katja Hendriksen
  30 december 2018 / 09:32

  Superleuk om te winnen voor onze dochter en stiekem een klein beetje voor mij ;-)

 80. Esther
  30 december 2018 / 10:00

  Oeh wat een mooie pastelkleurige notitieboekjes? Ik doe graag mee met de Winactie?

 81. 30 december 2018 / 17:54

  Yes, toffe winactie, ik doe graaaaaag mee :3 :3 :3 van zo’n cadeaupakketje zou ik ook super vrolijk worden! :) :D :)

  Lieve groetjes Fenny

 82. Corinne de Graaf
  30 december 2018 / 19:56

  Ik doe graag mee voor mijn tiener dochter en mijzelf.Dan kunnen we dit leuke pakket delen

 83. Charlotte
  31 december 2018 / 10:41

  Hoop dat je een geweldige jaarwisseling hebt & dat 2019 het beste jaar tot nu toe zal zijn. 2018 was voor mij een moeilijk jaar, maar dan is even een positieve blog lezen juist zo fijn. En ik wil de moed niet verliezen, heb het goede voornemen om meer bewust te zijn van die kleine geniet momenten. Want elke dag heeft een gouden stipje is het niet?! Zou heel graag kans maken op dit prachtige kadopakket! Daar zitten zeker weten heel wat fijne uurtjes in, om met plezier aan terug te kunnen denken. Fingers crossed!

 84. Kim Otten
  31 december 2018 / 16:59

  Owww hier word ik blij van! Ik doe graag mee!
  Fijne jaarwisseling!

 85. Will
  31 december 2018 / 17:02

  Ik weet dat je mijn oudste kleindochter heel blij zou maken met dit fantastische pakketje.
  Wat zitten er leuke dingetjes in.
  Leuke notitieboekjes, wat ze erg leuk vindt.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor haar.
  Een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2019 gewenst.

 86. 31 december 2018 / 17:42

  Aan kadootjes doen we niet, maar wat zou het ontzettend leuk zijn als ik dit fantastische pakket zou winnen. En kunnen delen met mijn lieve moeder. Ze is mijn beste vriendin, houdt net als ik van creatief zijn en schrijven. Ze heeft het qua gezondheid niet makkelijk & met de beauty producten even ontspannen zou geweldig fijn zijn. Samen proberen we vaker vrolijk te zijn & na het zien van deze actie. Zoveel warmte en vrijgevigheid, schrijf ik dot met een grote glimlach op mijn gezicht. Hoop dat 2019 voor iedereen een prachtig jaar vol geluk zal zijn. Groetjes, Jo’s Daughter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge