Dit zijn mijn plannen voor de zomer!

De zomer is nu officieel begonnen. Hét seizoen van hoge temperaturen, verkoelende drankjes en zwoele zomeravonden bij een kampvuur. De zomer is vooral door de lange dagen toch wel een van mijn favoriete seizoenen. Ook omdat ik nu al talloze plannen heb om de komende drie maanden uit te voeren. Ik ga dan wel voorlopig nog niet op vakantie, maar er is ook in Nederland gelukkig genoeg te doen. Vandaag zet ik voor mezelf op een rijtje wat ik dit seizoen allemaal wil gaan doen. Laat het genieten beginnen en laat de zonneschijn maar komen!

plannen voor zomer 2017

 • (Alweer) tijd voor een grote opruiming! Ik wil mijn kledingkast en scrapbookspullen uitzoeken en een heleboel oude dingen op Marktplaats zetten.
 • In september alsnog een weekje weg met mijn ouders. Ons idee is nu om naar Toscane te gaan. Een van mijn droombestemmingen!
 • Opa en oma met de auto meenemen om ergens iets te drinken (omdat dit er in de lente niet van kwam).
 • Minstens 5 boeken lezen deze zomer. Een enorme (maar ook hele leuke!) uitdaging, omdat ik nooit echt de tijd neem om even rustig te lezen. Welke boeken ik wil lezen, zal ik later nog in een apart artikel vertellen.
 • Heel veel hardlooprondjes maken, zodat ik straks hopelijk 5 kilometer kan rennen binnen een half uur.
 • Ten minste 4 challenges uit mijn lijstje met 30 days challenges aangaan.
 • Een keer een dagje naar Duitsland (net over de grens) en daar een DM bezoeken én lekker genieten natuurlijk.
 • Minstens één keer deze zomer met blote benen over straat lopen en daar outfitfoto’s van maken.
 • Met mijn vader een dagje weg in Nederland voor zijn vaderdagcadeau.
 • Een keer de IJhallen of een grote winkel met tweedehands kleding bezoeken die ik nog niet ken.
 • Leren om beter om te gaan met eyeliner en dat eens iets vaker dragen deze zomer.
 • Nog een keer professionele foto’s van mezelf laten maken voor mijn blog.
 • Verjaardagsfeestjes vieren in de tuin (in juni en juli komen er weer een aantal leuke verjaardagen aan, waaronder mijn moeder die 50 (!) wordt).
 • Mijn eerste salaris besteden aan een mooie tas en/of jurk (binnenkort meer hierover!).
 • Een keer een middag met vriendinnen doorbrengen in het park of in het A’damse bos.
 • Blogupdates. Mijn blog weer een nieuwe look geven en een aantal oude artikelen meer SEO-proof maken.
 • Mijn broertje opzoeken op zijn kamer in Nijmegen (ja, deze heb ik doorgeschoven van mijn lenteplannen).
 • Meer tijd besteden aan leren handletteren en ook iets vaker scrapbooken ‘s avonds. #danmaakikmaartijd
 • Een zwoele zomeravond doorbrengen op een terrasje in Amsterdam.
 • Doorgaan met portretfotografie en vaker ‘oefenen’ op lieve bekenden die wel proefkonijn willen zijn.
 • Een keer appels plukken en foto’s maken bij appelboomgaard De Olmenhorst.

Na de zomer zal ik weer een update geven met wat er van mijn plannen terecht is gekomen. Ik ben nu al heel benieuwd! Ik wens jullie ook een heerlijke zomer toe met hopelijk veel moois op de planning.

Wat zijn jouw plannen voor de zomer?

Volg:
Deel:

35 Reacties

 1. 25 juni 2017 / 07:08

  Ik moet ook weer snel een bezoekje aan de DM brengen. Is weer veel te lang geleden. Ook ik wil deze zomer flink gaan opruimen. Vandaag ga ik alvast wat items op Marktplaats zetten. Toscane lijkt mij prachtig. Lekker vooruitzicht
  Jonna@Burgertrutjes blogde over…Favoriete series deze zomer op Netflix

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 19:34

   Goed bezig met het opruimen! Het lucht altijd zo op (én levert weer wat geld op) als je spullen op Marktplaats heb gezet. Ik kan soms ook echt chaos in mijn hoofd krijgen door alle spullen om me heen. En Toscane is zeker een heerlijk vooruitzicht, net als hopelijk een bezoekje aan DM. Hopelijk kun jij daar ook binnenkort weer lekker shoppen :)

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 19:34

   Zo leuk dat je ook met blogupdates aan de slag gaat! Ik kan daar ook nu al naar uitzien :)

 2. Maaike
  25 juni 2017 / 08:39

  Wat een leuke lijst. Ik krijg daar ook wel zin in, om eens een lijst met leuke dingen te maken. Een vakantie naar Toscane: ohhhh heerlijk!
  Maaike blogde over…DIY project: raamtekening

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 19:35

   Zo’n lijst maken is echt een aanrader! Het stimuleert me ook om daadwerkelijk leuke dingen te gaan ondernemen deze zomer als ik het eens op papier zet :)

 3. Odetta
  25 juni 2017 / 08:51

  Life is busy while you’re making plans. Ik hoop dat je heel veel leuke plannen kunt uitvoeren deze zomer!

 4. 25 juni 2017 / 09:35

  Wat een leuke plannen! Ik ben benieuwd of je ze aan het einde van de zomer allemaal hebt kunnen uitvoeren. Wat heerlijk dat je waarschijnlijk naar Toscane gaat <3.
  Danique blogde over…PositiviTijd | Week 25

 5. 25 juni 2017 / 09:43

  De Olmenhorst! Dat is leuk, hihi. Ben daar ook al aardig wat keren geweest. Ze hebben daar ook zo’n leuk terras om lekker te lunchen. :) Fijn lijstje heb je weer voor jezelf opgesteld hoor! Er staan gezellige dingen tussen. Tof dat je waarschijnlijk naar Toscane gaat! :) Naar de DM gaan staat ook op mijn lijstje voor deze zomer. Zou graag weer een keer naar Center O willen in Duitsland. Vind het altjjd zo leuk daar, en al helemaal tijdens de sale haha.
  Sandra blogde over…Photo Diary #109 | Lieve reacties, chille muziek & genieten van de zon

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 19:40

   Oh wat leuk dat je zo vaak naar De Olmenhorst bent geweest! Ik ben er nog nooit geweest, terwijl het helemaal niet zo ver weg is eigenlijk. Ik heb er nu al zin in :) Leuk dat jij ook naar de DM wilt deze zomer. Hopelijk kunnen we er allebei eens onze slag slaan ergens in de komende maanden :) Center O kende ik nog niet, maar ik heb het even opgezocht en het ziet er inderdaad heel gaaf uit. Wat een megagroot winkelcentrum. Vooral tijdens de sale lijkt dat me echt een walhalla!

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 19:41

   Nee hoor, dat komt helemaal goed :) Ik heb het lijstje vooral opgesteld als stok achter de deur om ook leuke dingen te ondernemen deze zomer, zodat ik lekker van dit seizoen kan genieten.

 6. Darina
  25 juni 2017 / 09:52

  Een heel mooi lijstje! Toscane is prachtig, wat een mooi vooruitzicht! Ik ben heel benieuwd naar je update van deze mooie zomerplannen!
  Darina blogde over…Weekend Notes 9

 7. 25 juni 2017 / 11:53

  Fijn lijstje! En superleuk dat je ook met je challenges aan de slag gaat!! Toscane is trouwens geweldig. Heb er toch zeker wel vier zomervakanties doorgebracht, samen met m’n ouders en broertjes. Denk er nog regelmatig aan en hoop er snel weer heen te mogen ?
  Johanne blogde over…TAG Project Positief: voor een positieve vrijdag

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 19:41

   Wat heerlijk dat je zo vaak in Toscane bent geweest! Ik ben er nog nooit geweest, maar wil al zo lang nog eens daarnaartoe gaan. Ik kan haast niet wachten om de mooie omgeving en de bekende steden daar te bekijken :)

 8. 25 juni 2017 / 14:10

  Wat een leuke plannen! En wat een leuk vooruitzicht dat je gezellig wat met je vader gaat doen en dat je moeder bijna 50 wordt! Groot feest dus!

 9. 25 juni 2017 / 14:23

  Leuk lijstje. Ik kijk vooral uit naar mijn verlof (24Juli-3Aug) om eens goed te kunnen relaxen. Ik heb het helaas hard nodig. Het is nog niet helemaal volgepland, er kan gerust nog wat bij :) Maar soms vind ik het ook leuk om gewoon eens te relaxen of om op het moment zelf eens een zotte ingeving te krijgen. Wat ik wel wil doen, is mijn kamer en bureau opruimen (!) En we gaan ook een dagje naar Sluis met mijn nonkel, zijn vriendin en mijn ouders. Mijn nonkel en papa verjaren allebei in Juli en schelen net 10j in leeftijd. Dit jaar vieren ze allebei een rond getal en dat gaan we vieren met een dagje Sluis :) Voor de rest laat ik het nog even allemaal op mij afkomen ;) Geniet van je zomer!
  Evelyne blogde over…Mijn 365daysofphotography-project | week#25

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 19:44

   Wat een heerlijk vooruitzicht inderdaad, dat verlof! Ik kan me voorstellen dat je erg uitziet naar even ontspannen en spontane dingen ondernemen. Ook dat dagje Sluis klinkt heerlijk. Mooie vooruitzichten voor deze zomer! Geniet ervan!

 10. Marloes
  25 juni 2017 / 14:33

  Wat een leuke lijst! Toscane is erg mooi :) Ik ben er twee jaar geleden geweest voor een bruiloft, echt op een prachtige locatie. Wij waren er toen ook een week, lekker de omgeving verkennen met de auto en genieten van al het moois.
  Marloes blogde over…Summer lovin’

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 19:44

   Wat heerlijk dat je een week rondom een bruiloft in Toscane bent geweest. Het lijkt mij ook zo’n prachtige omgeving om eens te ontdekken.

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 19:45

   Dankjewel! <3 Dat gaat vast helemaal goed komen :) Hopelijk ga jij ook een heerlijke zomer tegemoet.

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 19:46

   Leuk om te horen! Ik vond het ook echt heerlijk om zo’n lijstje op te stellen. Ik ben benieuwd wat er op jouw lijstje komt te staan :)

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 19:46

   Wat een spannend vooruitzicht, een werkervaringsplaats. Hopelijk wordt dat inderdaad werkelijkheid en kun je in een inspirerende omgeving ervaring opdoen deze zomer :)

  • Romy
   Auteur
   25 juni 2017 / 23:57

   Ja precies! Naderhand geeft het zo’n fijn en rustig gevoel om alles weer netjes opgeruimd te hebben :)

 11. 25 juni 2017 / 23:23

  Je hebt een mooi lijstje met hele leuke dingen. Ik ben ook helemaal een voorstander om van het eerste loon iets moois te kopen.
  Toscane lijkt mij bijzonder mooi, wat gaaf dat jullie er waarschijnlijk naartoe gaan.
  Nesrin blogde over…Wat als

  • Romy
   Auteur
   28 juni 2017 / 21:50

   Dankjewel! Ik hoop dat jij ook een heerlijke zomer hebt. Wat leuk om te horen dat jullie zo’n geslaagd feest hebben gehad bij je moeder. Je wordt tenslotte ook maar één keer 65 :) Wij hebben een zaaltje gehuurd voor mijn moeder, dus dat wordt vast ook een heerlijke dag :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge