verlanglijst 1

Mijn verlanglijstje voor Sinterklaas

 • 23 november 2016
 • 35 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Sinterklaas wordt in onze familie elk jaar weer groots gevierd. Ik vind het vooral een leuk feest vanwege het samenzijn, niet zozeer vanwege de cadeaus of pepernoten. Toch heeft het ook wel wat om elkaar zorgvuldig uitgekozen cadeautjes te geven. Inmiddels heb ik zelf al de nodige cadeaus voor Sinterklaas ingeslagen, maar elk jaar krijg ik ook weer die ene lastige vraag: “Wat staat er op jouw verlanglijstje?” Vandaag laat ik je zien van welke spullen ik met Sinterklaas heel blij zou worden.

verlanglijstje

 

Beautyproducten

Volgens mij ben ik voor cosmeticabedrijven de ideale klant. Als ik bij een paar bloggers een positieve review over een product heb gezien, ben ik er vaak al van overtuigd dat ik dat ook echt eens moet uitproberen. Zo ben ik na een aantal positieve blogs razend benieuwd naar de nieuwe lijn met parfums en mists van Etos. Ik ben op basis van de geurnoten vooral nieuwsgierig naar Mystic Night en moet die geur toch snel eens in de winkel gaan testen. Van de body butter van The Body Shop was ik al groot fan, maar de nieuwe variant Vanilla Chai lijkt me al helemaal erg lekker. Ik ben dol op vanille, dus deze variant zou ik graag aan mijn nog bijzonder kleine collectie body butters toevoegen. Verder ben ik al eerder lovend geweest over de ’the gel’-lijn met nagellak van Essence. Ik heb inmiddels al een aantal kleuren, maar word eigenlijk van elk nieuw kleurtje wel blij.

 

verlanglijst

Boeken

Ook al ben ik over het algemeen niet echt een grote lezer, toch zijn er een paar boeken die bovenaan mijn verlanglijstje staan. Alle drie is trouwens wel wat veel; met een van deze drie boeken ben ik met mijn leestempo waarschijnlijk al even zoet.

‘Huidpijn’ is volgens de flaptekst “het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt.” Tot nu toe vond ik alle boeken van Saskia Noort erg leuk, dus dit boek zou ik alleen al graag lezen om weer up-to-date te zijn met haar boeken.

Toen ik de titel van ‘Nooit meer druk’ zag, wist ik meteen dat dit iets voor mij zou zijn. Ik maak het mezelf regelmatig iets te druk en ben ook echt zo’n type dat onnodig druk kan zijn in haar hoofd. De flaptekst van het boek doet geloven dat dit boek weleens uitkomst kan bieden: “Nooit meer te druk is een helder en praktisch boek dat ons helpt om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we zijn te druk.” Ik ben benieuwd of ik nog iets van dit boek kan leren.

Ooit kreeg ik het advies om eens een boek over omdenken van Berthold Gunster te lezen. Helaas is dat er tot nu toe nog nooit van gekomen. Juist daarom zette ik dit jaar een boek van deze auteur op mijn lijstje: ‘Ja-maar wat als alles lukt?’. Ook ik heb weleens een handje van uitspraken die beginnen met “Ja maar…”, dus dit boek komt vast goed van pas.

verlanglijstje

Interieur

Uiteraard kunnen ook Blond Amsterdam spullen niet op mijn lijstje ontbreken. Mijn favoriete mok krijgt helaas de nodige barsten en is dus aan vervanging toe. Eigenlijk ben ik blij met elke mok van dit merk, maar deze met de prins op het witte paard vond ik al helemaal geweldig. Ook het suikerpotje van Blond Amsterdam vind ik té leuk. Ik heb al een melkkannetje, dus deze zou mijn setje mooi compleet maken. Verder heb ik een nogal gammele lamp op mijn nachtkastje staan, dus een nieuw exemplaar zou zeker niet verkeerd zijn.

verlanglijstje

Creatief

Mijn verlanglijstjes zijn nooit compleet zonder ook iets creatiefs te vragen. Al een tijdje wil ik me graag aan handlettering gaan wagen. Ik vind het er bij anderen heel gaaf uitzien, maar heb geen idee of ik er zelf iets van bak. Dit boek met tips & tricks is vast een goede opstart. Ook van mooie notitieboekjes, zoals het boekje met de wereldkaart, word ik altijd blij. Ik neem ze onderweg mee om mijn blogideeën in op te schrijven en gebruik ze ook graag als accessoire op blogfoto’s. Multifunctioneel dus, zo’n boekje!

verlanglijstje

Al met al is het nog eigenlijk best wel een aardige lijst geworden. Ik vind het altijd fijn om mensen de keuze te geven, zodat ik niet bij voorbaat al zeker weet dat ik bepaalde dingen krijg. Het liefst laat ik me gewoon verrassen door wat er nu weer tevoorschijn komt onder het vrolijke Sinterklaas-papier vandaan.

Vier jij Sinterklaas ook met cadeaus?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Susan 23 november 2016 op 8:47 am - Beantwoord

  Mooi verlanglijstje! Dat tweede boek lijkt mij ook wel wat.

 2. Lieke - Life As Lieke 23 november 2016 op 9:34 am - Beantwoord

  Wat een leuk lijstje! Ik ben nu ook wel benieuwd naar die luchtjes van de Etos! En yeaah blond Amsterdam 🙂 Handlettering heb ik ook een tijd gedaan, nu wat minder maar het is superleuk en echt niet moeilijk!

  • Romy 23 november 2016 op 9:54 am - Beantwoord

   Wat goed om te horen! Het ziet er altijd zo ingewikkeld uit, maar misschien durf ik het nu toch een kans te geven 🙂

 3. Tineke 23 november 2016 op 9:48 am - Beantwoord

  Wat een leuke wishlist, ik word helemaal blij van alle mooie spullen! Die bodymist lijkt me erg lekker!
  Liefs

 4. Tarinda 23 november 2016 op 10:02 am - Beantwoord

  Ooooh dat notitieboekje! Zo mooi!

 5. Lisa 23 november 2016 op 10:36 am - Beantwoord

  Oeh dat notitieboekje is prachtig! Ik krijg nu al de kriebels om daar mooie verhaaltjes in te schrijven haha :). Hopelijk word je een beetje verwend met sinterklaas! Liefs

  • Romy 23 november 2016 op 10:37 am - Beantwoord

   Haha, dat komt vast goed. Het notitieboekje komt trouwens van Bol.com 🙂

 6. laura 23 november 2016 op 12:33 pm - Beantwoord

  Wat heb je een vrolijk verlanglijstje! Ik las laatst tijdens het wachten in the readshop de achterkant van het boek huidpijn, het leek me echt een interessant boek om te lezen en die bodybutter heb ik toevallig, goede keuze want het is de lekkerste bodybutter van de bodyshop die ik tot nu toe heb gehad ! Love it Romy ! X laura

  • Romy 23 november 2016 op 5:07 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke reactie 🙂 Je maakt me nu nog nieuwsgieriger naar de body butter. Ik denk dat ik hem maar zelf ga kopen als ik hem niet met Sinterklaas krijg 😉

 7. Anne - Ditisanne.nl 23 november 2016 op 12:35 pm - Beantwoord

  Leuk! Ik liep gisteren ook even bij de boekhandel binnen en daar word je erg hebberig van! 🙂

  Zo lijkt het boek ‘Judas’ over Holleeder mij erg boeiend en ik meen dat er ook een nieuwe Jojo Moyes uit is.
  Verder staan Rituals producten altijd erg hoog op mijn verlanglijst; die gaan er in no-time doorheen dus ben er altijd dankbaar voor! 🙂

  Bodybutter is ook altijd fijn inderdaad!!

  • Romy 23 november 2016 op 5:06 pm - Beantwoord

   Ja, boeken zijn echt verslavend! Soms vind ik het alleen al leuk om ze te hebben staan in mijn boekenkast 😉 Het boek over Holleeder ben ik stiekem ook wel benieuwd naar en over Jojo Moyes heb ik veel goede verhalen gehoord. Oh en Rituals? Daar kun je mij ook altijd blij mee maken 🙂 Ik hoop dat Sint hier meeleest en dat je heerlijk verwend wordt op pakjesavond!

 8. Charel 23 november 2016 op 2:00 pm - Beantwoord

  Mooie producten staan er op je verlanglijstje! Die etos producten lijken me erg lekker! En die boeken lijken me ook erg leuk!

 9. Sarah 23 november 2016 op 2:25 pm - Beantwoord

  Een positieve review over een beautyproduct en ik ben ook verkocht 🙂 En ook van mooie notitieboekjes ben ik fan. Dat met die wereldkaar erop is zo leuk! Tof lijstje heb je samengesteld hier.

  • Romy 23 november 2016 op 5:03 pm - Beantwoord

   Goed om te horen! Ik word met de dag nieuwsgieriger naar dat boek. Alvast veel plezier met de surprises! Leuk om het op die manier te vieren! 🙂

  • Romy 23 november 2016 op 5:04 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Het boek ‘Nooit meer te druk’ heb ik trouwens op basis van jouw review op mijn lijstje gezet 🙂 Dat leek me echt een titel voor mij!

  • Romy 23 november 2016 op 5:04 pm - Beantwoord

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die zo gevoelig is voor reviews! Dankjewel voor je leuke reactie!

 10. Dagmar 23 november 2016 op 3:14 pm - Beantwoord

  Wat een superleuke items staan er op jouw verlanglijstje! Echt fijne boeken en mooie producten om blij van te worden. Leuk om te zien!

 11. Vlijtig Liesje 23 november 2016 op 3:35 pm - Beantwoord

  Jazeker! En met lootjes trekken en met surprises!

  Het boek Huidpijn heb ik ook gelezen. Dat was best leuk.

 12. Astrid 23 november 2016 op 3:35 pm - Beantwoord

  Mooie verlanglijst! Ik vier Sint met wat vrienden en dan geef ik alleen cadeautjes aan de kids. Zelf verwacht ik niets te krijgen 😉 Maar je weet het maar nooit!

  • Romy 23 november 2016 op 5:02 pm - Beantwoord

   Dat klinkt hel gezellig! Hopelijk leest jouw Sint dit en zit er ook een cadeautje voor jou in de zak 🙂

 13. Denise 23 november 2016 op 7:07 pm - Beantwoord

  Wat een leuk verlanglijstje! Vooral het servies van Blond Amsterdam vind ik erg leuk en zou ik ook op mijn verlanglijstje willen zetten.

 14. Rebecca 23 november 2016 op 7:59 pm - Beantwoord

  Super leuk verlanglijstje! Servies van Blond is altijd leuk om te vragen!

 15. Babs 23 november 2016 op 9:36 pm - Beantwoord

  Wij vieren geen sint meer, vond het altijd wel heel gezellig met de hele familie samen.
  Leuke boeken, ik heb ook Omdenken gelezen.
  En Vanilla Chai is zeker heerlijk, net als de body mists!

 16. Sandra 24 november 2016 op 1:33 am - Beantwoord

  Dat notitieboekje met die wereldkaart!!! Aaaah die wil ik! Ik wilde al vragen waar je die kunt kopen, maar las eerst de reacties omdat ik al het vermoeden had dat meerdere mensen dit wel wikden weten haha. Bol.com dus! Tof! Ben benieuwd wat je straks allemaal van je lijstje kan afvinken. 🙂

  • Romy 24 november 2016 op 2:21 am - Beantwoord

   Ja, leuk is die hè? Volgende keer zet ik er misschien wat linkjes bij als ik zo’n artikel maak; dat is vast handiger 🙂 Ik ben ook nu al heel nieuwsgierig naar mijn cadeautjes. Haha, wat dat betreft ben ik net zo’n enthousiast klein kind als de sinterklaasperiode eraan komt.

 17. priscilla 24 november 2016 op 10:32 am - Beantwoord

  Fijn verlanglijstje! De Etos Body Mists zijn echt heel erg fijn 🙂 Wij vieren ook Sinterklaas, alleen voor de kinderen.

 18. Merel 24 november 2016 op 11:47 am - Beantwoord

  Wat een leuke dingen heb je op je verlanglijstje staan! Ik ben zelf ook gek op de producten van de Body Shop, al wint niks het bij mijn favoriet; LUSH! Het boek ” nooit meer te druk” is trouwens wel echt een aanrader, dus hoop dat je die krijgt. Ik haalde daar ook echt veel inspiratie uit!

  Liefs, Merel

  • Romy 24 november 2016 op 10:25 pm - Beantwoord

   Wat goed om te horen! Je begrijpt dat het boek nu nog een plekje op mijn verlanglijstje stijgt 😉 Ik ben er erg benieuwd naar. Ook naar de fijne producten van Lush trouwens! Liefs!

 19. Roos 24 november 2016 op 2:03 pm - Beantwoord

  Wat een leuke wishlist zeg, hier kan ik nog heel wat inspiratie uit halen haha 🙂

 20. Vanessa 24 november 2016 op 3:01 pm - Beantwoord

  Wat een leuk verlanglijstje! Ik hoop dat je binnenkort veel van je lijstje mag schrappen. Ik ben ook heel benieuwd naar de Vanilla Chai body butter van The Body Shop.

 21. Roos 24 november 2016 op 3:31 pm - Beantwoord

  Leuk lijstje, dankje voor de inspiratie! Ik heb het hele jaar door altijd veel ideeën voor wat ik wil, maar als het dan sinterklaas en kerst is weet ik ineens niks meer.. De body butter staat ook op mijn lijstje!

 22. evelien 24 november 2016 op 9:12 pm - Beantwoord

  Ahhh de blond dingetjes zijn zo leuk! Vooral de mok, heel cute.
  Liefs,
  Evelien

 23. Emma Cauwelaers 27 november 2016 op 10:46 am - Beantwoord

  Wat een leuk lijstje! Ikzelf heb nog steeds geen tijd gehad om mijn lijstje deftig af te maken helaas… Het boek’ nooit meer druk.’ Zal ook op mijn lijstje komen te staan!

 24. Vivian 6 december 2016 op 1:17 pm - Beantwoord

  Ik hoop dat je toffe dingen hebt gekregen! Die parfumflessen zien er zo leuk uit =D

Recente blogs

Dierendag | 10 koestermomenten met Paco & Beertje

4 oktober 2017|Lifestyle|

Oeps, ik zat zo met mijn hoofd nog in Lissabon dat deze ene speciale dag me bijna was ontgaan. 4 oktober. Dierendag. Oké, eigenlijk kunnen onze katten elke dag wel van een speciale behandeling genieten. Inclusief vertroetelmomentjes, eten dat op hun wensen is afgestemd en de muizen die we soms - door de katten ontleed en wel  - voor hen wegruimen. Maar hé, je moet iets overhebben voor de bijzondere en onvoorwaardelijke liefde van je huisdier. En voor al het andere wat je ervoor terugkrijgt. Daarom zet ik graag onze Paco en Beertje vandaag in het zonnetje. Hier komen, in het kader van Dierendag, 10 momenten die ik koester met onze katten.

10 dingen die ik ga missen als ik het huis uit ben

16 april 2019|Persoonlijk|

Met elk meubelstuk dat een plekje krijgt en met elke extra lik verf komt mijn verhuizing weer een stap dichterbij. Soms voelt het haast onwerkelijk dat ik straks echt op dat héérlijke matras mag slapen en dat mijn geliefde bank niet in een showroom maar in mijn eigen woonkamer staat. Na 25 jaar in hetzelfde huis wonen verruil ik toch echt binnenkort mijn ouderlijk huis voor een eigen stekkie. Een hele verandering waar ik absoluut naar uitzie, maar tegelijkertijd zijn er natuurlijk ook dingen die ik ga missen van thuis na de verhuizing. Deze 10 dingen bijvoorbeeld!

7x Zo maak je de maandag geweldig!

20 november 2017|Positiviteit|

Heb jij weleens last van de zogenaamde Monday blues? Sinds ik mijn baan heb, vind ik de maandagochtend gelukkig zo erg nog niet. Vaak zie ik op zondag zelfs uit naar een nieuwe week met fijne vooruitzichten en leuke afspraken. Zou jij ook weleens enthousiast en blij uit je bed willen springen op maandagochtend? Of in ieder geval zonder tegenzin die eerste dag van de week doorkomen? Wat zou jou blij maken als jouw wekker gaat op de eerste dag van de week? Dit zijn mijn 7 tips om jouw maandag geweldig (of gewoon iets leuker) te maken.