Mini Action shoplog: lichtjesslinger, houten letters en papierblok

Het is weer zover: tijd voor een Action shoplog. Vorige week bracht ik met Claire een bezoekje aan Action in Utrecht en ook gisteren was ik er ‘s ochtends vroeg te vinden. In de folder had ik namelijk een roze lichtjesslinger gevonden en die moest en zou ik hebben. Maar er viel nog iets meer in mijn mandje: onder andere een mooi papierblok, houten letters voor scrapbooken en een paar notitieboekjes. In deze mini Action shoplog laat ik je mijn aankopen zien.

Action shoplog lichtjesslinger lichtsnoer

Action shoplog lichtjesslinger lichtsnoer

Laat ik beginnen met de mooie lichtjesslinger. Zoals ik laatst al liet weten in deze wish list was ik al een tijdje op zoek naar een mooie slinger met lampjes voor mijn blogfoto’s. Toen ik deze roze slinger tegenkwam in de Action-folder voor maar €2,99 kon ik niet anders dan direct naar de Action snellen. Wat was ik blij dat ze nog net één roze exemplaar hadden liggen! De lichtjesslinger bestaat uit 10 glazen bolletjes met roze katoengaren eromheen gehaakt. Het enige nadeel vind ik dat de lichtjesslinger op batterijen werkt. Ik vind zelf elektriciteit prettiger, omdat batterijen er vrij snel doorheen gaan als je zo’n slinger de hele avond voor de gezelligheid aan laat. Toch heb ik er, zoals je kunt zien op mijn andere foto’s, meteen dankbaar gebruik van gemaakt.

Action shoplog bloemencorsage roos

Ook kocht ik voor mijn blogfoto’s een doosje met vier mooie bloemencorsages. En hoe kan het ook anders, ook deze zijn knalroze. Aangezien ik de laatste tijd vaak dezelfde roos op mijn foto’s gebruikte, vond ik het tijd voor een paar nieuwe nepbloemen. Deze vrolijke rozen leken me daarvoor perfect. Ze zijn vrij groot (ongeveer 10 centimeter dorosnee) en hebben een kleurtje dat goed past bij de rest van mijn blog en Instagram-feed.

Action shoplog notitieboekjes

action shoplog notitieboekjes

De schappen met notitieboekjes kom ik bijna nooit voorbij zonder er op z’n minst eentje mee te nemen. Gisteren werd ik op slag verliefd op twee mini-notitieboekjes. Ze zijn maar ongeveer 10 centimeter hoog, maar ik vond ze zo schattig en ze kostten maar €0,46 per stuk. Er lagen boekjes van Frozen en met schattige katten, maar ook iets neutralere boekjes, zoals het exemplaar met vlinders en met de zwart-witte kaft. De boekjes hebben een ringband en bestaan uit pagina’s met lijntjes en twee kleine tabbladen. Ik vind dit soort boekjes ideaal om in mijn tas mee te nemen, omdat je ze er heel makkelijk even bij pakt.

Action shoplog stationery pennenbakje

Nog meer stationery items! Toen ik met Claire door de Action liep, keken we onze ogen uit naar deze leuke pennenbakjes. Ze waren er in meerdere kleuren, maar ik nam een oranje exemplaar mee naar huis. Als je voor iets praktisch gaat, is zo’n pennenbakje uiteraard niet echt een aanrader. Zodra je het optilt, vallen alle pennen er aan de onderkant weer uit. Heel functioneel dus – not! Maar als je iets leuks zoekt voor de sier of gewoon dol bent op gekleurde hebbedingetjes, dan is dit pennenbakje wel erg leuk. Het bonnetje had ik helaas niet meer, maar volgens mij betaalde ik voor dit pennenbakje minder dan 1 euro.

Action shoplog houten letters scrapbook

Natuurlijk moest ik ook even langs de schappen van met knutselspullen lopen. Ik nam dit keer een aantal doosjes met houten letters mee. Op mijn kaarten en scrapbookpagina’s gebruik ik altijd wel tekst, maar ik heb daar niet altijd de juiste letters voor. Deze kleine lettertjes leken me ideaal. Ze zijn ongeveer 1 centimeter hoog, dus geschikt voor zowel kaarten als andere soorten projecten. De letters zijn verkrijgbaar in een neutrale houtkleur en in het zwart. Ik kocht van beide varianten twee doosjes, omdat ik vaak vrij snel door de E’s en A’s heen ben. Voor een doosje met 78 letters betaal je €0,99.

action shoplog beach blues papier paper pad

Ook een papierblok mag in deze Action shoplog niet ontbreken. Ik kijk altijd even tussen het papier als ik bij Action ben en kwam dit keer weer een mooi pakket met papier van 30×30 centimeter tegen. Het papierblok heet ‘Beachy Blues’, is blauw en grijs van kleur en straalt – hoe kan het ook anders – een maritiem sfeertje uit. Waarom ik verliefd werd op dit papier? Ik zal je een paar mooie vellen uit het papierblok laten zien:

action shoplog beach blues papier paper pad

action shoplog beach blues papier paper pad

action shoplog beach blues papier paper pad

Prachtig papier toch? Ik ben van plan om er een aantal scrapbookpagina’s mee te maken. Ik wil daar nog steeds eens iets van op mijn blog te plaatsen, maar moet nog een keer de tijd en het juiste licht vinden om van elke stap foto’s te maken. Maar ooit zal die DIY voor scrapbooken er komen! Voor dit papierblok met 24 dubbelzijdige vellen papier betaalde ik trouwens €1,99. Dat is toch geen geld voor zoveel papier, dat ook nog eens van mooie, zware kwaliteit is?!

Wat vind jij mijn leukste aankoop uit deze Action shoplog?

Volg:
Deel:

35 Reacties

 1. 19 februari 2017 / 09:52

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht. Vooral de lichtjesslinger en het papierblok vind ik erg leuk!

 2. 19 februari 2017 / 10:16

  Ik vind je bloemen en je gebloemde papier het leukste! Zo krijg ik ook zin om naar Action te gaan. Die notitieboekjes heb ik ook, inderdaad handig voor in de handtas!
  Josephine blogde over…Victoriaans recept: London Buns

 3. Klaske
  19 februari 2017 / 09:17

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik heb dat pennenbakje ook, maar dan in het mintgroen. Inderdaad niet heel functioneel, maar als je ‘m gewoon op één plek laat staan, valt het mee. En het ziet er natuurlijk gewoon heel leuk uit! :)
  Klaske blogde over…Goedkoop boodschappen doen: 5 handige tips

 4. 19 februari 2017 / 11:32

  Oeh wauw, ik heb een beetje de standaard kleurtjes slinger met lampjes maar deze vind ik toch ook wel ontzettend schattig hoor!

 5. 19 februari 2017 / 11:34

  Leuke aankoopjes! De lichtjesslinger is ontzettend mooi. Ik heb ook zo’n papierblokken. En ik kan de Action ook niet verlaten zonder een notitieboekje te kopen :-)

 6. 19 februari 2017 / 11:56

  Die slingerlampjes vind ik echt snoezig. Ze zien er ook nog eens heel zelfgemaakt uit, alleen voor dat geld kun je het niet zelf maken!

  • Romy
   Auteur
   19 februari 2017 / 16:25

   Ja inderdaad! Voor die 3 euro koop ik ze dan toch liever kant-en-klaar ;)

 7. 19 februari 2017 / 12:46

  Toevallig heb ik het allemaal voorbij zien komen gisteren bij mijn Action bezoek, maar niets meegenomen. Ik vond het allemaal wel heel erg leuk, maar ik heb al zoveel spullen, haha!
  Mariska blogde over…Bdellium tools lip crayon lil’ red

  • Romy
   Auteur
   19 februari 2017 / 16:25

   Haha, dat probleem heb ik ook regelmatig ;) Maar voor deze spulletjes had ik nog net ruimte genoeg.

 8. 19 februari 2017 / 14:21

  Wat leuk! De pennen en het pennenbakje heb ik een tijdje geleden ook gekocht, samen met wat andere stationary spulletjes. De lichtslinger is echt leuk! Toevallig moet ik aankomende week nog naar de Action, dat beloofd wat :D

  • Romy
   Auteur
   19 februari 2017 / 16:26

   Haha, dat herken ik wel een beetje! Ik schrijf ze ook niet altijd allemaal netjes vol ;) Maar alleen al voor op mijn blogfoto’s vind ik ze erg leuk.

 9. Amy
  19 februari 2017 / 14:42

  Wat heb je leuke items gekocht! Ik vind vooral het papier erg gaaf, kun je mooie dingen mee doen!

 10. 19 februari 2017 / 16:41

  Die lampjesslinger en het zwartwitte notitieboekje zijn mijn favoriet! Die lampjesslinger ziet er mooi afgewerkt uit. Ik ben benieuwd hoe je het papierblok gaat gebruiken. Regelmatig zie ik de mooiste papierblokken, maar omdat ik niet weet wat ik er mee kan koop ik ze maar niet (oké, eentje dan).
  Kan je op de bodem van het pennenbakje misschien een mooi stukje papier op maat leggen/plakken? Of het pennenbakje op dezelfde plaats laten staan natuurlijk. Hij is echt superleuk!

  • Romy
   Auteur
   20 februari 2017 / 08:56

   Bedankt voor de tip voor het pennenbakje! Dat is inderdaad wel een slim idee, zo’n stukje papier of kartonnetje! En misschien dat ik binnenkort eens laat zien wat ik met het papierblok heb gemaakt, op mijn blog of op Instagram :)

 11. Kaylin
  19 februari 2017 / 17:35

  Ik hou van de papierblokken uit de Action! Goed stevig en de dessins zijn zo vrolijk! :D

  • Romy
   Auteur
   20 februari 2017 / 08:56

   Ja zeker weten! Je krijgt echt (meer dan) waar voor je geld!

 12. 19 februari 2017 / 17:43

  Ik ga eigenlijk nooit naar Action, maar dat is volgens mij echt dom. Wat een ongelofelijk toffe dingen! Dat papier vind ik prachtig en die lichtjesslinger is ook al zo leuk. Dat pennenbakje vind ik trouwens ook geweldig! Misschien kun je onderin een kartonnetje leggen ofzo? Is ‘ie misschien ook nog een beetje functioneel ;) Malou x

  • Romy
   Auteur
   20 februari 2017 / 08:57

   Haha, het is wel lekker veilig om niet naar Action te gaan, want je komt al snel terug met meer dan je eigenlijk nodig had ;) Goede tip van het kartonnetje! Dat ga ik eens proberen!

 13. Anke
  19 februari 2017 / 18:12

  Oh, dat pennenbakje is echt zo leuk! Inderdaad niet echt functioneel, maar dat neem ik wel even voor lief. X

 14. 19 februari 2017 / 19:46

  Hihi ik ben na onze blogdate ook weer de Action ingedoken! De lichtslinger is echt zo leuk! Jammer dat ie op batterijen werkt, maar aan de andere kant kan je hem nu wel overal gebruiken zonder gedoe met stroom. Ik heb trouwens een wit kartonnen cirkeltje in de pennenbakken gedaan! Zo vallen de pennen er niet meer zo snel uit haha.

  • Romy
   Auteur
   20 februari 2017 / 08:57

   Slim idee, van dat kartonnetje! Ik denk dat ik dat ook maar ga doen. Zo heb ik ook nog echt iets aan het pennenbakje, haha.

 15. 19 februari 2017 / 23:56

  Ik snap niet wat ik verkeerd doe…? Haha. Ik probeer het nog een keer.

  Ik denk dat mijn dochter die slinger ook helemaal geweldig gaat vinden. Leuke shoplog!

  • Romy
   Auteur
   20 februari 2017 / 22:30

   Haha, dat kan ik me voorstellen! Een maand zonder Action zou ik nog best lastig vinden ;)

 16. 20 februari 2017 / 18:23

  Wat heb je veel leuke dingetjes gekocht! Dat papier is echt prachtig!

 17. 20 februari 2017 / 23:32

  Leuke shoplog, ik word er helemaal happy van :D

 18. Lifeaholic.nl
  21 februari 2017 / 14:34

  Ik ben gek op leuke notitieboekjes! Leuk zijn die pennen he? Ik heb ze ook en vind ze erg fijn schrijven!

  • Romy
   Auteur
   21 februari 2017 / 22:09

   Ja, zeker weten! Ze schrijven nog fijn ook :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge