Mini AliExpress shoplog: sieraden

Een tijdje geleden ontdekte ik de leuke stationery items bij AliExpress. Even later kwam ik erachter dat ze ook veel mooie sieraden verkopen tegen mini-prijsjes. Mijn sieradendoos puilt niet bepaald uit en ik draag ook niet vaak sieraden, juist omdat ik niet zoveel mooie items heb. Ik plaatste daarom een bescheiden bestelling om eens iets meer te kunnen afwisselen met kettingen en oorbellen. In deze mini AliExpress shoplog laat ik je zien wat er de afgelopen tijd zoal op mijn deurmat viel.

aliexpress shoplog sieraden statement ketting

Statement ketting

De meeste sieraden die ik heb zijn vooral heel petite en niet te opvallend. Juist daarom vond ik het leuk om eens een statement ketting te kopen. Ik vind zo’n grote en opvallende ketting voor de verandering wel wat hebben, zeker als ik een niet te opvallende outfit draag of naar een feestje ga. Deze ketting is in werkelijkheid wel iets meer kitsch dan ik dacht, maar ik ben vastbesloten om hem binnenkort eens te dragen.

aliexpress shoplog sieraden statement ketting

De kwaliteit van de ketting is volgens mij alleen helaas niet zo geweldig. Sommige steentjes zijn een beetje scheef opgeplakt en ik vond de ketting ook niet mooi afgewerkt. Maar goed, daar was de prijs dan ook naar. Dit was trouwens de enige aankoop die ik niet helemaal netjes afgewerkt vond. Op de andere sieraden uit deze AliExpress shoplog had ik niets aan te merken.

Aliexpress shoplog sieraden lace choker

Witte lace choker

Ook deze witte lace choker is niet bepaald onopvallend en subtiel, maar kocht ik juist om die reden. Ik vind hem er mooi romantisch uitzien en door de witte kleur is hij minder heftig dan een zwarte choker. Ik vind deze choker bijvoorbeeld leuk staan bij een blouseje of bij een kanten jurkje. Het lijkt dan net of de ketting aan het jurkje vastzit.

Zwarte vilten choker

De andere choker die ik kocht, is wel zwart. Ik heb ook vrij veel grijze en zwarte kleding en denk dat deze choker daar heel mooi bij zou staan. Hij is gemaakt van een soort vilten of fluwelen stofje en heeft een gedetailleerd patroontje. Deze choker is een stuk minder breed dan de vorige, waardoor hij ook iets subtieler is.

Aliexpress shoplog sieraden ketting zwaluw

Goudkleurige ketting met zwaluw

Deze goudkleurige ketting met zwaluw is toch wel mijn favoriete sieraad uit deze AliExpress shoplog. In tegenstelling tot de vorige kettingen is deze wel heel subtiel. Zelf vind ik het leuk dat de zwaluw niet in het midden van de ketting zit, maar aan de zijkant. Dat geeft de ketting net iets speels.

Aliexpress shoplog sieraden oorbellen

Diverse oorbellen

Als je op zoek bent naar goedkope oorbellen, dan is AliExpress echt een walhalla. Ik wist niet eens waar ik moest beginnen met zoeken tussen zoveel leuke, chique of juist grappige exemplaren. Uiteindelijk besloot ik te kiezen voor deze appel met klokhuis, een paar kersen en een paar oorhangers met strikjes. Ik vond het wel jammer dat de knopjes soms van die plastic, doorzichtige sluitinkjes (hoe noem je zoiets bij oorbellen?) hebben. Chaotisch als ik ben, raak ik die vaak nogal snel kwijt. Maar verder ben ik echt verliefd op deze drie paar oorbellen.

Aliexpress shoplog sieraden oorbellen hartjes

Oorbellen met hartjes

Mijn laatste aankoop van AliExpress zijn deze oorbellen met hartjes en een kroontje. Zijn ze niet superschattig? Ik geloof dat ik voor deze (en voor de andere oorbellen) nog geen €0,50 per paar betaalde. Daar koop je nog eens oorbellen voor!

Verkrijgbaarheid

Alle sieraden in deze AliExpress shoplog komen van deze verkoper (#nospon). Deze verkoper rekent geen verzendkosten naar Nederland.

Wat voor sieraden draag jij het liefst?

Volg:
Deel:

36 Reacties

 1. 26 maart 2017 / 06:25

  Ik vind de stoffen chockers en de zwaluw ketting geweldig! Leuke items

 2. 26 maart 2017 / 08:11

  Wat leuk deze shoplog! Ik vind de laatste oorbellen echt prachtig. En dat voor maar 50 cent ;) Ik vergeet altijd oorbellen te dragen. Of nouja, ik koop ze, ik draag ze en dan raak ik ze kwijt want ze zijn altijd zo klein. Dan vergeet ik het weer een halfjaar en denk ik: ‘Oja, moet ik niet eens oorbellen kopen?!’ Ik moet binnenkort maar eens een sieraden bestelling bij Ali plaaten ;)

  • Romy
   Auteur
   26 maart 2017 / 18:35

   Haha, ik heb dus precies hetzelfde! Ik vergeet altijd sieraden in te doen en van oorbellen raak ik er vaak eentje kwijt. Daarom had ik nu maar eens wat nieuwe sieraden besteld als motivatie om vaker iets in of om te doen. En voor deze prijs maakt het niet zo uit als je een keer iets kwijtraakt ;)

 3. 26 maart 2017 / 08:36

  Wat een ontzettend leuke items! AliExpress (of Ebay, waarop ik altijd bestel) zijn ideaal voor wat voor leuke items ook!
  Zelf draag ik – super saai – altijd hetzelfde zwarte kettinkje met peace hangertje en een Zinzi-horloge.

  • Romy
   Auteur
   26 maart 2017 / 18:36

   Ook fijn toch, als je standaard sieraden hebt die je altijd draagt?! Op Ebay is volgens mij ook veel moois te vinden. Daar moet ik ook nog eens een kijkje nemen.

 4. Sylvia
  26 maart 2017 / 09:45

  Wauw die ketting met zwaluw! Ja die wil ik zelf ook wel?. Verder ben ik meer van de armbandjes. Oorbellen draag ik eigenlijk niet meer.

  • Romy
   Auteur
   26 maart 2017 / 18:38

   Ja, wat een leuke hè? Hij kostte ook, net als de andere items, bijna niets, maar is een nieuwe favoriet geworden :) Armbandjes vind ik ook altijd mooi, maar vind ik nooit zo handig als ik aan het werk ben op de computer, hihi.

 5. 26 maart 2017 / 09:05

  Die ketting met het zwaluwtje is gaaaaf zeg! Heel tof. En wat zijn die oorbellen goedkoop joh, haha. Wat een giller eigenlijk hè, die prijzen? :’) Ik draag steeds meer sieraden. Ik wissel elke dag af met welk kettinkje in om doe, ben gek op minimalistische oorbellen en heb standaard ringen om. :)

  • Romy
   Auteur
   26 maart 2017 / 18:37

   Haha, ja echt! Ik vraag me nog steeds af hoe mensen winst maken als ik een paar oorbellen voor 30 cent koop en dat nog gratis wordt verstuurd ook ;)

 6. 26 maart 2017 / 09:28

  De fijne ketting ziet er echt leuk uit!

 7. 26 maart 2017 / 11:12

  Wat een leuke dingen! Vooral de chokers vind ik mooi.

 8. Amy
  26 maart 2017 / 11:49

  Ik vind de ketting met de zwaluw leuk! Weet alleen niet of ik zelf echt sieraden zou bestellen bij Ali Express, in verband met de kwaliteit. Maar als je voor een klein prijsje eens iets anders wilt dragen, is het natuurlijk perfect!

  • Romy
   Auteur
   26 maart 2017 / 18:39

   Ja precies! Zelf vind ik het leuk om een beetje af te wisselen en voor deze prijs doe je dat nog eens :) De kwaliteit van de meeste sieraden valt me wel mee. Alleen de grote ketting is niet helemaal netjes afgewerkt.

 9. 26 maart 2017 / 11:54

  Wat een lieve sieraden heb je uitgekozen! Vooral die ketting met dat kleine zwaluwtje vind ik super leuk!

 10. Simone
  26 maart 2017 / 12:39

  Leuke sieraden heb je geshopt! Zag oorbellen er tussen staan (met roze strikjes), die ik vroeger (echt heel aantal jaar terug) vergelijkbaar heb gehad. Toen was ik nog Ebay-fan. Maar ik vind zelf dat Ebay niet meer is wat het is geweest.

  • Romy
   Auteur
   26 maart 2017 / 18:39

   Wat grappig dat je zulk soort oorbellen ook hebt gehad! Ik vind ze zelf erg leuk. Jammer dat Ebay de laatste tijd een beetje tegenvalt!

 11. Nina Simplynspecial
  26 maart 2017 / 14:57

  Ik koop ook graag bij Aliexpress, ben altijd snel uitgekeken op sieraden, dus voor die prijs is het ook niet erg als ik er geen jaren mee doe. Die ketting met de zwaluw is ook mijn favoriet.

  • Romy
   Auteur
   26 maart 2017 / 18:40

   Ja inderdaad! Dat heb ik ook. Ik raak sieraden snel kwijt en wissel graag af. Voor deze prijs doe je dat nog eens :)

 12. Barbera
  26 maart 2017 / 16:46

  Leuke spulletjes, zeker als je zoals ik graag vaak wilt afwisselen met oorbellen (of ze kwijtraakt) …

  • Romy
   Auteur
   26 maart 2017 / 16:53

   Haha, dat kwijtraken komt me bekend voor helaas ;) Inderdaad fijn om dan altijd wat paar oorbellen ‘op voorraad’ te hebben.

 13. Bente
  26 maart 2017 / 19:27

  Ik moet toch ook eens een keer AliExpress uitproberen. Leuke spulletjes heb je binnen gekregen! :)

  • Romy
   Auteur
   26 maart 2017 / 23:55

   Ja, het is echt een aanrader! Er is zoveel aanbod, niet alleen qua sieraden, maar ook bijvoorbeeld voor sjaals, knutselspullen en leuke pennen :)

 14. 26 maart 2017 / 20:48

  Die zwarte choker is tof! Altijd leuk om even rond te neuzen op AliExpress haha!

 15. 26 maart 2017 / 21:15

  Ik vind de witte choker heel mooi en de ketting met zwaluw ook.

 16. 27 maart 2017 / 00:14

  Leuk leuk leuk! Wat maak je toch prachtige foto’s. Mooi met de marmerlook of roze slingers.

 17. 27 maart 2017 / 12:32

  Wat super leuk allemaal! Ik kijk echt nooit meer op Ali maar misschien moet ik het toch maar weer vaker gaan doen haha

  • Romy
   Auteur
   27 maart 2017 / 18:35

   Ja, er is echt zoveel leuks te koop, zeker qua sieraden. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten ;)

 18. Esmee
  27 maart 2017 / 21:23

  Die zwaluwketting is zo leuk! Ben benieuwd hoe die chokers staan als deel van een outfit. Ik vind ze bij anderen meestal wel gaaf, maar durf er zelf nog niet zo goed mee te gaan lopen. Ontzettend tof hè, gewoon voor 50 cent oorbellen… en dan sturen ze het ook nog helemaal hier heen. Ik snap nooit dat ze het er voor kunnen maken!

  • Romy
   Auteur
   28 maart 2017 / 08:29

   Dankjewel! Misschien ga ik de chokers binnenkort eens omdoen voor een outfitpost. Ik zou ze normaal ook niet zo snel uitkiezen, maar wilde nu juist graag eens iets anders proberen :) En dat van die oorbellen, ja echt ongelofelijk! Ik vraag me echt af waar ze dat van maken om ze voor die prijs zelfs nog gratis te kunnen opsturen.

 19. Kimdy
  28 maart 2017 / 13:48

  Die twee chokers vind ik er tof uitzien! Die zwaluwketting vind ik trouwens ook erg mooi zeg! Je hebt er leuke dingen geshopt

  • Romy
   Auteur
   28 maart 2017 / 21:15

   Dankjewel! Vooral met die zwaluwketting ben ik zelf ook zo blij :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge