1 3 2

Mini AliExpress shoplog: sieraden

 • 26 maart 2017
 • 36 Reacties
Categorieën: Outfits

Een tijdje geleden ontdekte ik de leuke stationery items bij AliExpress. Even later kwam ik erachter dat ze ook veel mooie sieraden verkopen tegen mini-prijsjes. Mijn sieradendoos puilt niet bepaald uit en ik draag ook niet vaak sieraden, juist omdat ik niet zoveel mooie items heb. Ik plaatste daarom een bescheiden bestelling om eens iets meer te kunnen afwisselen met kettingen en oorbellen. In deze mini AliExpress shoplog laat ik je zien wat er de afgelopen tijd zoal op mijn deurmat viel.

aliexpress shoplog sieraden statement ketting

Statement ketting

De meeste sieraden die ik heb zijn vooral heel petite en niet te opvallend. Juist daarom vond ik het leuk om eens een statement ketting te kopen. Ik vind zo’n grote en opvallende ketting voor de verandering wel wat hebben, zeker als ik een niet te opvallende outfit draag of naar een feestje ga. Deze ketting is in werkelijkheid wel iets meer kitsch dan ik dacht, maar ik ben vastbesloten om hem binnenkort eens te dragen.

aliexpress shoplog sieraden statement ketting

De kwaliteit van de ketting is volgens mij alleen helaas niet zo geweldig. Sommige steentjes zijn een beetje scheef opgeplakt en ik vond de ketting ook niet mooi afgewerkt. Maar goed, daar was de prijs dan ook naar. Dit was trouwens de enige aankoop die ik niet helemaal netjes afgewerkt vond. Op de andere sieraden uit deze AliExpress shoplog had ik niets aan te merken.

Aliexpress shoplog sieraden lace choker

Witte lace choker

Ook deze witte lace choker is niet bepaald onopvallend en subtiel, maar kocht ik juist om die reden. Ik vind hem er mooi romantisch uitzien en door de witte kleur is hij minder heftig dan een zwarte choker. Ik vind deze choker bijvoorbeeld leuk staan bij een blouseje of bij een kanten jurkje. Het lijkt dan net of de ketting aan het jurkje vastzit.

Zwarte vilten choker

De andere choker die ik kocht, is wel zwart. Ik heb ook vrij veel grijze en zwarte kleding en denk dat deze choker daar heel mooi bij zou staan. Hij is gemaakt van een soort vilten of fluwelen stofje en heeft een gedetailleerd patroontje. Deze choker is een stuk minder breed dan de vorige, waardoor hij ook iets subtieler is.

Aliexpress shoplog sieraden ketting zwaluw

Goudkleurige ketting met zwaluw

Deze goudkleurige ketting met zwaluw is toch wel mijn favoriete sieraad uit deze AliExpress shoplog. In tegenstelling tot de vorige kettingen is deze wel heel subtiel. Zelf vind ik het leuk dat de zwaluw niet in het midden van de ketting zit, maar aan de zijkant. Dat geeft de ketting net iets speels.

Aliexpress shoplog sieraden oorbellen

Diverse oorbellen

Als je op zoek bent naar goedkope oorbellen, dan is AliExpress echt een walhalla. Ik wist niet eens waar ik moest beginnen met zoeken tussen zoveel leuke, chique of juist grappige exemplaren. Uiteindelijk besloot ik te kiezen voor deze appel met klokhuis, een paar kersen en een paar oorhangers met strikjes. Ik vond het wel jammer dat de knopjes soms van die plastic, doorzichtige sluitinkjes (hoe noem je zoiets bij oorbellen?) hebben. Chaotisch als ik ben, raak ik die vaak nogal snel kwijt. Maar verder ben ik echt verliefd op deze drie paar oorbellen.

Aliexpress shoplog sieraden oorbellen hartjes

Oorbellen met hartjes

Mijn laatste aankoop van AliExpress zijn deze oorbellen met hartjes en een kroontje. Zijn ze niet superschattig? Ik geloof dat ik voor deze (en voor de andere oorbellen) nog geen €0,50 per paar betaalde. Daar koop je nog eens oorbellen voor!

Verkrijgbaarheid

Alle sieraden in deze AliExpress shoplog komen van deze verkoper (#nospon). Deze verkoper rekent geen verzendkosten naar Nederland.

Wat voor sieraden draag jij het liefst?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. marije 26 maart 2017 op 6:25 am - Beantwoord

  Ik vind de stoffen chockers en de zwaluw ketting geweldig! Leuke items

 2. Claire 26 maart 2017 op 8:11 am - Beantwoord

  Wat leuk deze shoplog! Ik vind de laatste oorbellen echt prachtig. En dat voor maar 50 cent 😉 Ik vergeet altijd oorbellen te dragen. Of nouja, ik koop ze, ik draag ze en dan raak ik ze kwijt want ze zijn altijd zo klein. Dan vergeet ik het weer een halfjaar en denk ik: ‘Oja, moet ik niet eens oorbellen kopen?!’ Ik moet binnenkort maar eens een sieraden bestelling bij Ali plaaten 😉

  • Romy 26 maart 2017 op 6:35 pm - Beantwoord

   Haha, ik heb dus precies hetzelfde! Ik vergeet altijd sieraden in te doen en van oorbellen raak ik er vaak eentje kwijt. Daarom had ik nu maar eens wat nieuwe sieraden besteld als motivatie om vaker iets in of om te doen. En voor deze prijs maakt het niet zo uit als je een keer iets kwijtraakt 😉

 3. Evelien 26 maart 2017 op 8:36 am - Beantwoord

  Wat een ontzettend leuke items! AliExpress (of Ebay, waarop ik altijd bestel) zijn ideaal voor wat voor leuke items ook!
  Zelf draag ik – super saai – altijd hetzelfde zwarte kettinkje met peace hangertje en een Zinzi-horloge.

  • Romy 26 maart 2017 op 6:36 pm - Beantwoord

   Ook fijn toch, als je standaard sieraden hebt die je altijd draagt?! Op Ebay is volgens mij ook veel moois te vinden. Daar moet ik ook nog eens een kijkje nemen.

 4. Sandra 26 maart 2017 op 9:05 am - Beantwoord

  Die ketting met het zwaluwtje is gaaaaf zeg! Heel tof. En wat zijn die oorbellen goedkoop joh, haha. Wat een giller eigenlijk hè, die prijzen? :’) Ik draag steeds meer sieraden. Ik wissel elke dag af met welk kettinkje in om doe, ben gek op minimalistische oorbellen en heb standaard ringen om. 🙂

  • Romy 26 maart 2017 op 6:37 pm - Beantwoord

   Haha, ja echt! Ik vraag me nog steeds af hoe mensen winst maken als ik een paar oorbellen voor 30 cent koop en dat nog gratis wordt verstuurd ook 😉

 5. Kim 26 maart 2017 op 9:28 am - Beantwoord

  De fijne ketting ziet er echt leuk uit!

 6. Sylvia 26 maart 2017 op 9:45 am - Beantwoord

  Wauw die ketting met zwaluw! Ja die wil ik zelf ook wel?. Verder ben ik meer van de armbandjes. Oorbellen draag ik eigenlijk niet meer.

  • Romy 26 maart 2017 op 6:38 pm - Beantwoord

   Ja, wat een leuke hè? Hij kostte ook, net als de andere items, bijna niets, maar is een nieuwe favoriet geworden 🙂 Armbandjes vind ik ook altijd mooi, maar vind ik nooit zo handig als ik aan het werk ben op de computer, hihi.

 7. Susan 26 maart 2017 op 11:12 am - Beantwoord

  Wat een leuke dingen! Vooral de chokers vind ik mooi.

 8. Amy 26 maart 2017 op 11:49 am - Beantwoord

  Ik vind de ketting met de zwaluw leuk! Weet alleen niet of ik zelf echt sieraden zou bestellen bij Ali Express, in verband met de kwaliteit. Maar als je voor een klein prijsje eens iets anders wilt dragen, is het natuurlijk perfect!

  • Romy 26 maart 2017 op 6:39 pm - Beantwoord

   Ja precies! Zelf vind ik het leuk om een beetje af te wisselen en voor deze prijs doe je dat nog eens 🙂 De kwaliteit van de meeste sieraden valt me wel mee. Alleen de grote ketting is niet helemaal netjes afgewerkt.

 9. Iris 26 maart 2017 op 11:54 am - Beantwoord

  Wat een lieve sieraden heb je uitgekozen! Vooral die ketting met dat kleine zwaluwtje vind ik super leuk!

 10. Simone 26 maart 2017 op 12:39 pm - Beantwoord

  Leuke sieraden heb je geshopt! Zag oorbellen er tussen staan (met roze strikjes), die ik vroeger (echt heel aantal jaar terug) vergelijkbaar heb gehad. Toen was ik nog Ebay-fan. Maar ik vind zelf dat Ebay niet meer is wat het is geweest.

  • Romy 26 maart 2017 op 6:39 pm - Beantwoord

   Wat grappig dat je zulk soort oorbellen ook hebt gehad! Ik vind ze zelf erg leuk. Jammer dat Ebay de laatste tijd een beetje tegenvalt!

 11. Irene 26 maart 2017 op 1:13 pm - Beantwoord

  Ir

 12. Nina Simplynspecial 26 maart 2017 op 2:57 pm - Beantwoord

  Ik koop ook graag bij Aliexpress, ben altijd snel uitgekeken op sieraden, dus voor die prijs is het ook niet erg als ik er geen jaren mee doe. Die ketting met de zwaluw is ook mijn favoriet.

  • Romy 26 maart 2017 op 6:40 pm - Beantwoord

   Ja inderdaad! Dat heb ik ook. Ik raak sieraden snel kwijt en wissel graag af. Voor deze prijs doe je dat nog eens 🙂

 13. Barbera 26 maart 2017 op 4:46 pm - Beantwoord

  Leuke spulletjes, zeker als je zoals ik graag vaak wilt afwisselen met oorbellen (of ze kwijtraakt) …

  • Romy 26 maart 2017 op 4:53 pm - Beantwoord

   Haha, dat kwijtraken komt me bekend voor helaas 😉 Inderdaad fijn om dan altijd wat paar oorbellen ‘op voorraad’ te hebben.

 14. Bente 26 maart 2017 op 7:27 pm - Beantwoord

  Ik moet toch ook eens een keer AliExpress uitproberen. Leuke spulletjes heb je binnen gekregen! 🙂

  • Romy 26 maart 2017 op 11:55 pm - Beantwoord

   Ja, het is echt een aanrader! Er is zoveel aanbod, niet alleen qua sieraden, maar ook bijvoorbeeld voor sjaals, knutselspullen en leuke pennen 🙂

 15. Joanne 26 maart 2017 op 8:48 pm - Beantwoord

  Die zwarte choker is tof! Altijd leuk om even rond te neuzen op AliExpress haha!

 16. Nesrin 26 maart 2017 op 9:15 pm - Beantwoord

  Ik vind de witte choker heel mooi en de ketting met zwaluw ook.

 17. Laura 27 maart 2017 op 12:14 am - Beantwoord

  Leuk leuk leuk! Wat maak je toch prachtige foto’s. Mooi met de marmerlook of roze slingers.

 18. Lesley 27 maart 2017 op 12:32 pm - Beantwoord

  Wat super leuk allemaal! Ik kijk echt nooit meer op Ali maar misschien moet ik het toch maar weer vaker gaan doen haha

  • Romy 27 maart 2017 op 6:35 pm - Beantwoord

   Ja, er is echt zoveel leuks te koop, zeker qua sieraden. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten 😉

 19. Danique 27 maart 2017 op 3:08 pm - Beantwoord

  Wat een onwijs leuke kettingen! Ik vind voornamelijk de statement ketting erg mooi!

 20. Esmee 27 maart 2017 op 9:23 pm - Beantwoord

  Die zwaluwketting is zo leuk! Ben benieuwd hoe die chokers staan als deel van een outfit. Ik vind ze bij anderen meestal wel gaaf, maar durf er zelf nog niet zo goed mee te gaan lopen. Ontzettend tof hè, gewoon voor 50 cent oorbellen… en dan sturen ze het ook nog helemaal hier heen. Ik snap nooit dat ze het er voor kunnen maken!

  • Romy 28 maart 2017 op 8:29 am - Beantwoord

   Dankjewel! Misschien ga ik de chokers binnenkort eens omdoen voor een outfitpost. Ik zou ze normaal ook niet zo snel uitkiezen, maar wilde nu juist graag eens iets anders proberen 🙂 En dat van die oorbellen, ja echt ongelofelijk! Ik vraag me echt af waar ze dat van maken om ze voor die prijs zelfs nog gratis te kunnen opsturen.

 21. Kimdy 28 maart 2017 op 1:48 pm - Beantwoord

  Die twee chokers vind ik er tof uitzien! Die zwaluwketting vind ik trouwens ook erg mooi zeg! Je hebt er leuke dingen geshopt

  • Romy 28 maart 2017 op 9:15 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Vooral met die zwaluwketting ben ik zelf ook zo blij 🙂

Recente blogs

Ruimte innemen voor jezelf – dat mag jij! (17 tips om dat te doen)

24 juli 2023|Zelfliefde, Persoonlijke groei|

Je struggles maar voor jezelf houden omdat je er anderen niet mee wilt "opzadelen". Het in een vergadering ergens totaal niet mee eens zijn, maar je lippen stijf op elkaar houden. Of tóch meegaan naar dat ene vriendenuitje waar je al drie weken van tevoren als een berg tegen opziet. Het zijn dingen die je misschien herkent als je ruimte innemen lastig vindt. Jezelf wegcijferen hoort er soms bij, maar zeker niet altijd. Dit artikel is een stok achter de deur voor jou (en ook een beetje voor mijzelf) om vaker ruimte in te nemen. Ook deel ik 17 tips om die ruimte te pakken. En nee hoor, daarvoor hoef je geen heuse hork te worden.

Onzeker over je uiterlijk | 11 tips om blijer in de spiegel te kijken

2 maart 2023|Zelfliefde, Positiviteit|

Een taille die smaller zou mogen, borsten die je liever een maat groter had gezien of knieën die je überhaupt niet mooi genoeg vindt om jezelf in een kort rokje te hijsen. Hoe prachtig je ook bent, de kans bestaat dat je weleens onzeker over je uiterlijk bent. Tja, we worden doodgegooid met gephotoshopte beelden, tips voor strenge sportschoolregimes, crèmes die wonderen beloven of anders op z'n minst de onzekerheden van anderen. Voor je het weet ben je zelf ook aan het twijfelen over je spiegelbeeld. Je weet dat je meer bent dan wat je in de badkamerspiegel ziet. Toch knaagt er iets. Hoe fijn zou het zijn als dat knagende "iets" niet elke dag aan je hoofd zeurt? Dit zijn 11 tips om die onzekerheid te temmen.

Outfit | Een handgemaakte jurk in een koninklijke omgeving

23 augustus 2018|Outfits|

Het allerliefst zou ik elke dag rondlopen in vrolijke jurkjes met wijde rokken en retro printjes. Je begrijpt vast dat ik mezelf op vrije dagen maar al te graag in mijn meest feestelijke jurkjes hijs. Feest of niet! Nóg leuker is het als zo'n mooie, feestelijke jurk ook nog eens handgemaakt is! Debbie van de webshop Miss Abeille Rouge maakte voor mij een zwart-wit gestippelde jurk met rozen op maat. Een prachtige jurk die ik je graag laat zien in een omgeving met koninklijke allure. Prinses Beatrix kijkt namelijk gezellig over mijn schouder mee op de foto's.