action luxe paper block

Nieuwe Action Luxe Paper Blocks & andere onweerstaanbare koopjes

 • 17 augustus 2020
 • 20 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Een positieve ontwikkeling die corona teweeg heeft gebracht? Ik ben minder vaak bij Action te vinden. Tegenwoordig duik ik er alleen nog maar op om rustige tijden als ik écht iets nodig heb. Oké, als ik er dan toch ben, móet er ook wat knutselspul mee naar huis dat niet op het lijstje stond. Maar dat moet zo nu en dan kunnen. Ik kocht bijvoorbeeld een aantal nieuwe papierblokken (die móet je zien!) en leuke stickers om deze zomermaand creatief mee door te komen. Ook mijn andere aankopen laat ik je graag zien.

action luxe paper block
action luxe paper block 2
action luxe paper block 2
action luxe paper block 4

Action luxe papierblok – Bananas for you

Het ladekastje op mijn hobbykamer is inmiddels goed gevuld met de luxe papierblokken van Action. Ik vind ze erg leuk om in rap tempo een serie matchende kaarten mee te maken. In één blok vind je namelijk 8 vellen papier en bijpassende stickers, figuurtjes en quotes. Met één blok kun je wel tientallen kaarten maken. Ideaal! Check bijvoorbeeld maar dit DIY-artikel op mijn blog.

Uiteraard puilt mijn lade inmiddels nog ietsje meer uit, aangezien ik er nóg vier papierblokken aan toevoegde. Juist omdat ik deze zomer grotendeels thuis ben, gunde ik mezelf wat extra knutselaankopen om mezelf thuis goed te vermaken. Daar helpen deze blokken zeker bij. Hoe leuk is dit vrolijk gekleurde papierblok met veel roze en okergeel bijvoorbeeld? Daar kan ik heel wat meidenkaarten mee maken.

action luxe paper block lila
action luxe paper block lila 4
action luxe paper block lila 3
action luxe paper block lila 2

Lilakleurig papierblok

Qua kaarten maken vind ik dus echt alle stijlen leuk. Naast kleurrijke kaarten houd ik ook heel erg van een romantisch sfeertje. Daar paste dit luxe papierblok dan weer heel goed bij. Het barst van de bloemen, boeketten, vogeltjes en vlinders. Oftewel, past helemaal in mijn straatje! Ik weet zeker dat mijn oma hier ook heel blij van wordt, dus ik denk dat ik haar binnenkort maar eens met een kaartje gemaakt met dit blok ga verrassen.

action papierblok stoer
action papierblok teckels
action papierblok zebra

Luxe papierblok zwart/wit

Niet iedereen in mijn omgeving is even gek op roze en bloemetjes. Daarom nam ik ook dit luxe papierblok mee naar huis met wat stoerdere kleuren. Tijgers, zebraprint, teckels en ballonnen – even heel wat anders dan anders voor mijn doen, maar helemaal leuk om op de stoere toer te gaan.

action luxe paper block konijnen
action luxe paper block konijnen 2
action luxe paper block konijnen 4
action luxe paper block konijnen 5

Papierblok met schattige dieren

Oké, dit is het laatste papierblok voor deze keer (ik heb ook twee varianten laten liggen, ja heus!). En ook meteen het leukste blok, al zeg ik het zelf. Ik hoefde maar één blik op de schattige konijntjes te werpen of ik was al verkocht. Hoe leuk zijn alle zoete dieren en zachte kleuren? Zeker weten dat ik die vellen tot op de laatste snipper ga opmaken!

action fabric stickers
action fabric stickers

Action Fabric Stickers

Verder nam ik vijf velletjes stickers mee naar huis. Fabric Stickers heten ze, omdat ze (duh!) gemaakt zijn van stof. Ik viel in eerste instantie vooral voor de koeiensticker, omdat mijn moeder groot koeienverzamelaar is, maar ook de andere velletjes kon ik onmogelijk laten liggen. Ik moet wel toegeven dat de kwaliteit van de stickers me achteraf wat tegenvalt. Sommige stickers gaan wat rafelen als je ze van het vel haalt. Jammer! Maar leuk zijn ze evengoed en op maak ik ze sowieso wel.

action gekleurde markers

Gekleurde markers

De tijd om schoolspullen voor het nieuwe schooljaar te shoppen, is natuurlijk weer aangebroken. Ondanks dat ik alweer 10 jaar geleden voor het laatst voet in mijn middelbare school zette, moest ik toch even tussen de spullen neuzen (deed me weer denken aan de schoolcampus bij V&D van vroegâh). Ik hield mezelf keurig netjes in en liet alle vrolijke agenda’s, notitieboekjes en gummetjes voor wat ze waren. Wat ik niet kon laten liggen? Deze gekleurde markers! Leuk om te gebruiken op blogfoto’s en ook leuk om – tja – écht te gebruiken dus.

action washi tape bladeren

Washi tape met bladeren

Wie mij langer kent dan vandaag, kan vast wel raden dat in deze Action shoplog ook een setje washi tape thuishoort. Ik hield het heel bescheiden bij drie rolletjes. Deze drie met bladeren belandden in mijn winkelmandje. Leuk dat ze zijn!

action schetsblok

Schetsboekje

Verder nam ik dit schetsboekje mee naar huis. Niet voor de sier natuurlijk, maar om daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. De pagina’s in het boekje zijn allemaal gemaakt van dik papier met een mooie structuur. Je kunt er bijvoorbeeld op aquarellen (dat is wat ik ermee wil doen!), maar ook handletteren of schetsjes maken. Omdat ik mijn aquareltalent nog een keer moet zien te ontdekken, leek het me handig om met schetsen in dit boekje te beginnen. Met de 80 pagina’s die het boekje telt, kan ik nog wel even vooruit. Het kostte ook nog geen € 1,- trouwens.

action mok vos

Mok/bloempot in de vorm van een vos

Geen geplande aankoop, wel een leuke: deze beker van een vos. Ik kwam hem spontaan tegen en kon het niet laten deze als mijn nieuwe bloempot mee naar huis te nemen. De opening is namelijk groot genoeg om een leuk plantje in te zetten. Inmiddels heeft Mr. Vos dan ook een vetplant als kapsel.

Ik ontdekte trouwens later dat deze beker ook in de vorm van een poes verkrijgbaar was. Die had ik net gemist! Anders heb ik zo’n vermoeden dat er nu een kat in plaats van een vos op het plankje van deze #crazycatlady had gestaan. Ook leuk!

En de degelijke spullen waar ik voor kwam!

En als allerlaatste hét bewijs dat ik heus niet alleen voor al het leuke knutselspul naar Action ging. Ik nam ook de oerdegelijke spullen mee naar huis waarvoor ik in eerste instantie kwam. Oftewel: een dweil, een goedkope handdoek (die ik als “oude handdoek” ga gebruiken), een computermuis, panty’s en colour catcher-doekjes. Zie: ben ik die spullen naast het enthousiaste inslaan van knutselspullen gelukkig ook niet vergeten.

Wat was jouw laatste Action-aankoop?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 17 augustus 2020 op 6:10 am - Beantwoord

  Hele mooie aankopen. De papierblokken zijn prachtig, ik ben benieuwd naar de kaartjes die je ermee gaat maken. En de vossen bloempot is een echte eyecatcher.

 2. Daenelia 17 augustus 2020 op 7:23 am - Beantwoord

  Action valt me altijd tegen. Dus ik heb niet echt een laatste aankoop. De washitape ziet er mooi uit, maar plakt het ook perfect? Veel goedkopere tape is namelijk of te plakkerig, of valt na een week van je papier af. Of het scheurt als je het scrolt. Ik ben echt heel kritisch op dat soort zaken.

  • Romy 17 augustus 2020 op 8:04 am - Beantwoord

   Ik moet zeggen dat ik de tape uit de setjes van 3 altijd wel goed vind plakken. Bij grotere sets van Action is de kwaliteit vaak wat minder. Zelf doe ik trouwens sowieso altijd wat tissue-tape achter de washi tape. Dan weet ik zeker dat de tape – van welk merk dan ook – goed blijft plakken.

 3. Marjolein 17 augustus 2020 op 7:58 am - Beantwoord

  Super leuke aankopen! Dat sketch blok hadden ze eerder al eens en gebruik ik nog steeds vaak, het papier is ook handig voor knutselen!

 4. Shirley 17 augustus 2020 op 8:16 am - Beantwoord

  Ik hou van al die stationary! De schoolcampus was vroeger ook zo leuk. Ik ben al maanden niet bij de Action geweest, omdat er altijd een lange rij staat om naar binnen te gaan. Aan de andere kant zal het binnen dan wel lekker rustig zijn, maar ik heb toch nooit zoveel zin om in de rij te staan.

 5. johanna 17 augustus 2020 op 8:54 am - Beantwoord

  Leuke aankopen en vooral mooie fotos ervan. Mijn buro puilt al uit van zulke dingen, dus ik vind het niet zo jammer dat we geen goedkope winkel op dit gebied hier hebben. Scheelt spul. Maar je post is mooi, heeft zeker wat tijd gekost. Knutsel ze!

 6. Audrey 17 augustus 2020 op 9:16 am - Beantwoord

  Oe, handig, dat schetsblokje waarop je kunt aquarellen! Die washi tape is ook echt TE leuk.

 7. Naomi 17 augustus 2020 op 9:36 am - Beantwoord

  Heerlijk dit! Meer niet-geplande dan geplande aankopen;). Die knutselspullen zijn geweldig.

 8. bychristiana 17 augustus 2020 op 9:55 am - Beantwoord

  Ik moet zeggen dat ik eigenlijk zelf nog maar zelden bij de Action kom, als ik ga, ga ik echt voor iets heel specifieks en dat is dan ook het enige dat ik koop. Zo ging ik laatst voor een koelmat voor Sketch. En denk je dat ze er op ligt….? Haha!

 9. Wendy (B) 17 augustus 2020 op 10:25 am - Beantwoord

  De laatste tijd heb ik redelijk wat spullen bij Action gekocht.
  Teveel om allemaal op te noemen!
  Je mag die winkel niet betreden of je hebt wat mee naar huis 😀

 10. Noor 17 augustus 2020 op 10:46 am - Beantwoord

  Leuke spullen Action was ook mijn favoriet toen ik schoolspullen nodig had!

  Kleine tip: er staan zoveel spullen op 1 foto dat het nogal lastig is om wat het precies gaat. Hierdoor oogt de foto zeer druk. Het zou beter zijn als je van het materiaal een foto maakt en de background onscherp maakt. Zo zie je toch nog alle spullen maar ligt de focus op datgene wat je aan ons wilt laten zien.

 11. Anna 17 augustus 2020 op 10:47 am - Beantwoord

  Wat een leuke aankopen! Ik vind vooral de vossen mok echt helemaal geweldig! Het is alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst bij de Action was. Ik ga er graag heen voor schoonmaakmiddelen, maar verder probeer ik de Action te mijden (anders kom ik sowieso thuis met teveel overbodige spullen haha #actionstruggles).

 12. Mariska 17 augustus 2020 op 10:53 am - Beantwoord

  Echt heel onweerstaanbaar inderdaad, haha. Vooral dat vossenmokje!

 13. Anouk 17 augustus 2020 op 7:33 pm - Beantwoord

  Wat zijn die papierblokken toch altijd mooi van de Action! Ik heb zelf laatst een soort flow papierboek bij de action gekocht, ook erg leuk!

 14. Geke 17 augustus 2020 op 9:10 pm - Beantwoord

  Wat een leuke aankopen 🙂
  Herkenbaar, dat je er minder snel heen gaat nu. Ik vermijd ook drukke winkels, dus ga er alleen naartoe als ik vroeg uit bed geraakt ben en er tegen openingsuur kan zijn.
  Mijn laatste aankopen waren twee blokken met 3dplaatjes, ook té schattig om te laten liggen.

 15. Simone 18 augustus 2020 op 12:11 pm - Beantwoord

  Mijn laatste aankopen moet ik nog gaan doen. Ik had namelijk hele leuke kleurboeken gezien vorige week. Alleen toen nog niet meegenomen. Dus daar ga ik even voor terug. En ik heb nog wat huishoudelijke dingen nodig, snoepjes voor Budgie etc.
  Je bent in elk geval weer goed geslaagd!

 16. Irene 19 augustus 2020 op 7:29 am - Beantwoord

  Ola, dat blok met die banaantjes vind ik super tof! Als ik ook nog eens in de Action ben voor iets heel nuttigs ga ik deze wel zoeken! En die vosjesbeker is ook super mooi. Kan me zelfs niet herinneren wanneer ik voor ’t laatst in de Action was en wat ik daar kocht eigenlijk maar waarschijnlijk zat er sowieso een pak salted caramel Kitkats bij :p

 17. Marije 19 augustus 2020 op 8:57 am - Beantwoord

  Oh ik had beter niet op deze blog kunnen klikken, nu wil ik naar de Action . Had mij juist voorgenomen minder papier en stickers te kopen maar na het zien van jouw aankoopjes denk ik dat ik niet veilig naar de Action kan.

 18. Jantine 20 augustus 2020 op 6:55 pm - Beantwoord

  Ook ik ben, met dank aan het virus, al lang niet meer echt bij Action geweest…de laatste keer, een paar maanden geleden moest ik voor mijn werk per se iets halen en ik vond het verschrikkelijk…druk, geen afstand, niemand die de looprichting aanhield. En het was nog vroeg in de ochtend, het tijdstip waarop ik voorheen alleen in de Action liep, tussen de vakkenvullers…nou ja. Toen voelde ik er echt niks voor om op mijn gemak bij de knutselspullen te gaan neuzen… maar die colordoekjes, die zijn bij mij bijna op. Dus ik vrees dat ik er binnenkort toch aan zal geloven…en wie weet wat er dan in mijn mandje belandt.
  Ben benieuwd naar de kaartjes die je met de papierblokken gaat maken.
  Groetjes
  Jantine

 19. Giovanna Jansen 22 augustus 2020 op 10:37 am - Beantwoord

  Wat een leuke hobbyspullen weer! En die mok, geweldig! Binnenkort maar weer eens naar Action gaan om er rond te neuzen. 😉

Recente blogs

7 redenen om meer van jezelf te houden

13 maart 2017|Zelfliefde|

Houden van jezelf? Huh, wat? Ja, er zijn heel veel redenen te bedenken om jezelf te omarmen in plaats van naar beneden te halen. Ieder mens heeft immers recht op liefde en wie kan die liefde nu beter geven dan jijzelf? Ook ik zou weleens meer liefde aan mezelf mogen geven in plaats van steeds zo hard te zijn. Maar hoe doe je dat, houden van jezelf? Ik besloot eens te beginnen met een paar redenen bedenken waarom zelfliefde hard nodig is. Dit zijn 7 redenen waarom ook jij meer van jezelf zou mogen houden.

Inkiekje #57 | Levendige dagen, lekkage-perikelen & lekkere toetjes

2 mei 2022|Persoonlijk|

De afgelopen weken waren bomvol, maar wel met grotendeels leuke dingen. Zo volgde ik een interessante timemanagement-cursus, had ik een etentje van een opdrachtgever, liet ik de krullenkapper de schaar in mijn haar zetten en shopte ik een tas vol op de Koningsdag-vrijmarkt. Daarnaast waren we zoet met een vervelend lekkageverhaal, had Pip het avontuur van haar leven en ontdekte ik een toetje dat ik veel eerder had moeten ontdekken. Kiek vooral gezellig mee!

Blij Lijstje #64 | Verbrande-neus-tradities, verhuiskriebels & verjaardagstaart-experimenten

12 mei 2023|Persoonlijk, Positiviteit|

Nog maar twee weken totdat ik de 30 jaar aantik! Ik bereid me ondertussen alvast voor door volop taartenbakexperimenten te doen, zodat ik straks het best eetbare exemplaar aan de visite kan voorschotelen. Verder deed ik mezelf iets cadeau wat ik al tien jaar niet meer had gedaan, raakten Bart en ik in de hieperdepiepstemming van een huis, bleek een nieuwe badkamerventilator dé aankoop van het jaar en bezorgde een verzekeringsmeneer ons op één avond even € 1.000,-. Kortom: ik kon genoeg kleine lichtpuntjes verzamelen om weer een heel Blij lijstje mee te vullen.