Nieuwe blogheader & het verhaal achter Vaker Vrolijk

22 feb 2017 | Lifestyle | 77 reacties

Op het moment dat ik dit schrijf, is het net na middernacht. Maar ik bleef op tot laat met een goede reden: het is tijd om mijn nieuwe header in te stellen. Omdat ik er onwijs blij mee ben, leek het me leuk om een artikel te wijden aan de naam van mijn blog en aan het verhaal achter deze header. Ben je altijd al benieuwd geweest waar Vaker Vrolijk vandaan komt en welke namen ik nog meer heb overwogen? En wil je meer weten over het wie, wat en waarom van deze header. Ik verklap er van alles over in dit artikel.

Schermfoto Vaker Vrolijk header

De naam Vaker Vrolijk

Een van de redenen dat ik lang heb getwijfeld voordat ik mijn blog begon, is dat ik niet meteen een leuke naam kon bedenken. Er schoot van alles door mijn hoofd, maar alles was te lang, te saai of al bezet. Ik wist dat ik een blog wilde beginnen over positiviteit en dat het een Nederlandse naam moest worden. Ook wilde ik een naam die goed uit te spreken is en waarvan iedereen weet hoe je het schrijft. Het liefst wilde ik ook nog iets met dezelfde klanken. Tja, je hebt een eisenlijstje of niet… Een paar namen die ik heb overwogen, waren bijvoorbeeld ‘Een beetje blij’, ‘Lach en leef’ en ‘Liever positiever’. Ik vond ze allemaal wel grappig, maar kreeg er niet echt het YES!-gevoel bij. Opeens kwam toen ‘Vaker Vrolijk’ in me op. Ik vond het lekker klinken en goed aansluiten bij wat ik wilde uitstralen op mijn blog. Ik ben namelijk niet 24/7 vrolijk en wil dat graag proberen meer te zijn. Juist daarom vond ik dat het woord ‘vaker’ helemaal de lading dekte. Nog altijd ben ik heel blij met mijn blognaam.

Mijn nieuwe header

Maar genoeg over mijn blognaam, want die kennen jullie inmiddels al een tijdje. Het is namelijk tijd om je mijn nieuwe header te laten zien. Laat ik ten eerste credits geven aan degene die alle credits voor dit ontwerp verdient: mijn naamgenootje Romy van Muchable. Ik volg haar blog al een tijdje en ben verliefd op haar mooie en vrolijke tekenstijl. Toen ik erachter kwam dat ze ook door haar getekende kaarten verkoopt in haar webwinkel, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. Gelukkig was ze meteen enthousiast en wilde ze een header maken die meteen klaar voor gebruik was. Ik maakte een grove (en totaal niet Pinterest-waardige) schets en daarvan maakte Romy dit:

Vaker Vrolijk header

Vrolijk, kleurrijk en uniek

Waarom heb ik voor dit ontwerp gekozen en niet voor een strak lettertype? Ik heb lang getwijfeld of ik wilde doen wat veel andere blogs ook hebben of dat ik voor iets unieks zou gaan wat echt bij mij en bij mijn blog past. Ik ben dol op kleur en wilde dat de header van mijn blog iets meer vrolijkheid zou uitstralen. Dat miste ik in de saaie oranje letters. Nu kan ik me voorstellen dat niet iedereen van tekeningen en frutseltjes rondom de titel houdt, maar zelf ben ik erg in mijn nopjes met mijn nieuwe header. Grappig detail is dat deze header nog een stuk rustiger is dan mijn eerste schets. Daarop zweefden namelijk ook nog wat wolkjes, een zonnetje en bloemetjes door de lucht. Gelukkig kon Romy mijn overenthousiasme een beetje temperen om er iets strakkers van te maken. Ik ben dolblij met mijn unieke en vrolijke header. Nogmaals dankjewel, lieve Romy (dat voelt overigens nog steeds raar om te zeggen als je zelf ook Romy heet!).

Een vraag voor de bloggers onder ons: waar komt jouw blognaam vandaan?

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

77 Reacties

 1. marije

  Wat een gave header! Romy maakt echt gave dingen. Volg haar al een tijdje en word echt vrolijk van haar illustraties.

  Mijn blog naam is gebasseerd op mijn leven. Alles is bij mij plus een beetje. Mijn leven is plus een beetje en eigenlijk nooit normaal of standaard.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ja, Romy maakte zulke mooie tekeningen! Ik ben echt fan van haar werk.
   Ik vind jouw blognaam trouwens echt heel leuk gevonden! En heerlijk toch om altijd ‘plus een beetje’ te leven :)

   Antwoord
 2. Josephine

  Ha, wat een leuke header! Ik vind hem heel erg bij jou en je blog passen! De vlieger en de vogeltjes vind ik heel leuk gekozen. Het is echt gaaf dat je nu zoiets unieks voor je blog hebt!

  Mijn blognaam (My inner Victorian) reflecteert de inhoud: Victoriaanse geschiedenis met een persoonlijke insteek. Ik probeer de ‘victoriaanse’ dingen in ons dagelijks leven te ontdekken door bijvoorbeeld historische recepten te maken. Ook is het blog een uitlaatklep voor ‘my inner victorian’, want ik ben er gewoon heel veel mee bezig. :) Ik kwam op deze titel vanwege de term ‘my inner diva’.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ik ben er zelf ook zó blij mee en word er echt vrolijk van als ik naar mijn header kijk :)
   Ik vind jouw blognaam trouwens heel mooi gekozen en vind het idee achter je blog ook zo leuk. Dankzij jouw blog wordt geschiedenis over de Victoriaanse tijd écht leuk!

   Antwoord
 3. laura

  Ahhhh wat een ontzettend leuke banner! Hij past echt goed bij je blog en ziet er zoooo leuk uit! Mijn blognaam is eigenlijk heel simpel laura is mijn naam en mariska is mijn tweede naam, ik vond het wel fijn klinken en het is een naam waarmee je alle kanten op kunt gaan wat onderwerpen betreft. Natuurlijk ga ik niet alle kanten op want je moet je als blogger toch vasthouden aan een thema en bij mij is dat toch hoofdzakelijk wel beauty :)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ik vind jouw namencombinatie erg mooi trouwens en kan me voorstellen dat je daar je blognaam van hebt gemaakt. Zo kun je inderdaad ook alle kanten op :)

   Antwoord
 4. Sylvia

  Wauw wat gaaf!!! Ik volg Romy ook en ze maakt zulke mooie en leuke dingen, wat lief dat ze dit voor jou wilde doen?. Mijn blognaam komt van alle (mooie) avonturen die je in je leven maakt. Denk aan avonturen naar verschillende landen, avontuur van voor het eerst moeder zijn etc. De naam past dus ontzettend bij mij en mijn blog?

  Antwoord
  • Romy

   Ja, echt zo lief! Ik ben echt superblij met wat ze voor me heeft getekend.
   Wat een mooi verhaal achter jouw naam. Ik vind jouw naam ook heel lieflijk klinken. Echt een goede keuze!

   Antwoord
 5. Mylène
 6. Danique

  Wat een prachtige header! Romy heeft echt talent en je kunt ook direct zien dat jouw eigen persoonlijkheid hierin terugkomt. Ik ben er echt dol op!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Wat ontzettend leuk om te horen! En ja, Romy heeft zeker talent!

   Antwoord
 7. evelien

  Wauw wat een leuk verhaal achter je naam, ik vind het heel positief en origineel! :)
  En je header is super pretty. <3
  Liefs,
  Evelien

  Antwoord
 8. Irene

  Wauw wat gaaf! Leuk dat je er ook een blog over schrijft!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel :) Voor mij was de nieuwe header een hele mijlpaal, dus dat vond ik wel een blogje waard :)

   Antwoord
 9. Aneta

  Ohh meis! Wat onwijs leuk!! Jij wordt herkent uit duizenden met deze layout. Mijn naam van mijn blog is binnen twee dagen ontstaan : ik wilde niet niet beperkt worden in één blog onderwerp, zoals beauty, fashion of iets anders. Daar word ik heel ingelukkig van. Mijn blog moest bestaan uit allerlei onderwerpen….een soort magazine zoals de Flair bijvoorbeeld (mijn favoriet). Al deze onderwerpen moesten mee gaan met hun seizoen. Dus kwam ik al heel snel bij de naam: Seasons…en daarna love for Seasons – en love four Seasons. Je kunt de naam op twee manieren interpreteren, zie je dat? Mijn final naam werd: love4seasons. Fit Food & lifestyle kwam eigenlijk zo maar op mijn pad. Het zijn drie onderwerpen die mij inspireren en toch heel erg breed zijn wat betreft schrijven.

  Antwoord
  • Romy

   Wat een mooi compliment! Dankjewel!
   Ik vind jouw naam trouwens ook prachtig. Over die twee interpretaties had ik nooit zo nagedacht, maar wat heb je dat leuk gevonden! Je naam past perfect bij wat je met je blog uitstraalt :)

   Antwoord
 10. Klaske

  Wauw, wat is ‘ie mooi geworden! Ik vind ‘m oprecht ontzettend tof en echt bij jouw blog passen. Mijn blognaam bedacht ik inmiddels zo’n anderhalf tot twee jaar geleden. Ik wilde graag iets met inspiratie (dus inspiration, want ik wilde toen per se een engelse naam). Maar ik vond het ook leuk om er iets van persoonlijkheid in terug te laten komen. Ik ben best een beetje chaotisch dus maakte ik er messpiration van, haha. :)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Zo leuk om te horen dat je hem echt bij mijn blog vindt passen!
   Leuk om het verhaal achter jouw blognaam te lezen en wat ontzettend leuk dat je ook iets van het chaotische in jou in je naam hebt laten terugkomen!

   Antwoord
 11. Monique

  Superleuke header! Heel vrolijk ook en zeker niet standaard, leuk! Voor mijn blognaam wilde ik iets Brabants, omdat ik in Brabant woon (duh) en na een tijdje zoeken op sites naar Brabantse uitspraken e.d. kwam ik uit op ‘Tis wa’ (het is wat), wat natuurlijk op een heleboel dingen van toepassing is. Alles ’tis wa’. Een artikel over moederschap, of over kleding, over eten, of leuke dingen, stomme dingen of gewoon oninteressante dingen, overal is ’tis wa’ op toepasbaar :). Plus het is lekker kort!

  Antwoord
  • Romy

   Ik vind jouw naam zó leuk gekozen! Grappig dat je er ook iets van je dialect in hebt laten terugkomen en die uitspraak past inderdaad bij van alles. Kort maar krachtig :)

   Antwoord
 12. Tarinda

  Hele gave header! Ik vind het ook echt bij jou en je blog passen!

  Antwoord
  • Romy

   Wat lief! Dankjewel!

   Antwoord
 13. Claire Codi

  Aahhh je hebt hem al aan me laten zien, maar ik vind hem echt zo mooi staan op je website Romy. Hij is echt prachtig. Romy kan echt zo gaaf tekenen. Ik heb er meteen een nieuwe favo blog bij. Mijn naam Claire Codi is gewoon mijn eerste en tweede naam. Ik ben echt niet creatief met dat soort dingen en stel dat ik ooit over een ander onderwerp wil schrijven, dan hoef ik mijn naam niet aan te passen haha.

  Antwoord
  • Romy

   Zo lief, dankjewel! <3 Wat grappig, ik wist niet dat Codi je tweede naam was. Ik vind het echt heel hip klinken: Claire Codi :) En zo weet je inderdaad zeker dat je niet een keer je naam hoeft te veranderen als je over iets anders gaat bloggen.

   Antwoord
 14. Tineke

  Wat een toffe header, past ook heel goed bij je blog! Romy kan inderdaad heel erg leuk tekenen.
  Liefs

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! En ja, ik ben echt jaloers op haar tekenkunsten!

   Antwoord
 15. Ayla

  Onwijs leuk meis!! Hij past echt supergoed bij je blog, ik word er meteen vrolijk van :)

  Mijn blognaam bedacht ik op de fiets. Ik had sinds een paar dagen duidelijk het idee om een blog te starten waarmee ik mensen wil inspireren zich beter te voelen. Al fietsende zag ik de eerste paar bloemetjes, rook ik de frisse voorjaarslucht en dacht ik ‘Wow, I love life!’ en twee seconden later dacht ik ‘Whooowww, Aylovelife!’

  Antwoord
  • Romy

   Zo leuk om te horen! Dankjewel :)
   Ik vind jouw naam echt geniaal bedacht! Een leuke combinatie van je eigen naam en wat je blog uitstraalt. Zo leuk om te horen dat er ook echt een eurekamomentje aan voorafging ;)

   Antwoord
 16. Sofie

  Wat een leuke en originele header! Past bij jou inderdaad.
  Mijn blognaam heb ik bedacht toen ik jaren geleden begon met bloggen over cronisch ziek zijn. Ik vond het een mooie beschrijving van hoe mijn leven op dat moment aanvoelde (en nu nog steeds is eigenlijk), een beetje zweven tussen dromen die je hebt en dingen die je wil doen en het leven dat ik niet helemaal kon beleven. Niet helemaal levend maar wel altijd dromend.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Wat een mooi en ook ingrijpend verhaal zit er achter de naam van je blog. Ik vind het echt een prachtige naam!

   Antwoord
 17. Jessica J.

  Ik vind je header echt ontzettend schattig! Past perfect bij wat je op je blog naar voren brengt. Dat heeft Romy goed gedaan, Romy! :’D

  Antwoord
  • Romy

   Ja, dat heeft ze zeker! :) Dankjewel voor je lieve reactie!

   Antwoord
 18. Irene

  ‘t Is echt heel mooi geworden! Applausje voor je idee en Romy’s tekentalent! Vaker Vrolijk vind ik een heel fijne naam en het is meteen duidelijk wat je wil bereiken. Ik vond die namenzoektocht ook best moeilijk eigenlijk. Wou graag iets met m’n naam omdat ik persoonlijk wou gaan. Dus toen heb ik Irene eens gegoogeld en ik vond een Wikipediapagina over een asteroïde die zo heet en die in een baan zit tussen mars en jupiter et voila! :D mijn vriend was ook meteen enthousiast dus ik heb er toen ook niet meer over nagedacht. En ben er nog altijd heel enthousiast over!

  Antwoord
  • Romy

   Ah dankjewel! Zo leuk om te horen dat je hem mooi vindt! Wat onwijs leuk om het verhaal achter je naam te lezen. Daar was ik me dus echt niet van bewust, maar het is zó leuk bedacht! Ik vind het ook echt mooi klinken :)

   Antwoord
 19. Lianne

  Dat is echt een superleuke header, lekker vrolijk en het past helemaal bij je! Ik vind hem hartstikke leuk, zou zo een inspiratie kunnen zijn voor Blond Amsterdam :) Mijn blognaam heeft niet echt een specifieke naam, daar heb ik toen nooit zo over nagedacht. Het gaat vooral over mezelf, wat ik meemaak en wat er in mij opkomt om over te schrijven. Ik zit niet aan een bepaald thema vast, dus ik schrijf waarover ik wil en dus is het gewoon ‘me’!

  Antwoord
  • Romy

   Wat ontzettend leuk om te horen dat je hem mooi vindt! Dankjewel! En heerlijk toch dat je gewoon alle vrijheid hebt om te bloggen over welk onderwerp je maar wilt. Daar leent je naam zich zo goed voor :)

   Antwoord
 20. Eline | Simply Handwritten

  Ik heb geen tijd om nu het hele artikel te lezen, maar ik wil je wel even laten weten dat je nieuwe header echt prachtig is. Het past zo goed bij jou en bij je blog! Gefeliciteerd met je prachtige mooie header!

  Antwoord
  • Romy

   Wat ontzettend lief! Dankjewel!

   Antwoord
 21. Mariska

  Ik vind je header echt heel erg mooi geworden, super leuk getekend en vrolijk :) de roze kleuren vind ik trouwens ook mooier.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik ben zelf ook blij met de roze accenten. Dat vind ik toch iets meer ‘mij’ dan het oranje dat ik eerst had :)

   Antwoord
 22. Lisa

  Leuk om te lezen wat het verhaal achter je blognaam is! Ik mag zelf ook nog wel wat vaker vrolijk worden, maar jouw blog helpt daar goed bij. En wat een toffe header heeft Romy voor je gemaakt zeg, heel gaaf en goed aansluitend op je blog! Liefs xx

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je onwijs lieve reactie en compliment! Liefs! <3

   Antwoord
 23. Sarah

  Ooooh, wauw! Die header. Zo knap gedaan. Past perfect bij jou en je blog!!! Ik heb je hele blog /blognaam/ concept (of hoe je het ook wilt noemen) altijd leuk bedacht gevonden. Vaker vrolijk, bloggen met een glimlach. Origineel en heel duidelijk. Ik koos daarentegen simpelweg voor mijn eigen naam. Ik wilde niet over één specifiek onderwerp bloggen, maar over alles wat ik interessant vind, dus heb ik het maar met mijn naam gehouden. Daar kan ik gewoon alle kanten mee op.

  Antwoord
  • Romy

   Zo leuk om te horen dat je zowel de header als mijn blognaam leuk vindt. Echt een mooi compliment! Dankjewel!
   Ik vind jouw naam ook een goede keuze. Zo kun je inderdaad bloggen over welk onderwerp je maar wilt :)

   Antwoord
 24. Marielle | About That Blonde

  Toffe header, maakt je design meteen een stuk persoonlijker!

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen! Dankjewel!

   Antwoord
 25. Marlieke

  Heel leuk om te lezen dit! Volgens mij had ik de gedachten achter je blognaam al eens ooit eerder ergens in beknopte versie voorbij zien komen. Ik vind hem heel goed gekozen en past heel goed bij je. Je header ziet er ook prachtig uit en passen zowel bij jou als bij je blognaam. En ik zie ook dat JIJ het bent die daar getekend is :-) Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met je blog (je weet het; je artikelen zijn voor mij heel waardevol), maar vooral dat jij zelf nog heel veel meer plezier beleeft aan je blog!
  Wat betreft mijn blognaam: stempelen en scrappen deed ik al. Toen ik 2 jaar geleden een nieuw pad insloeg op dit gebied, voelde dat letterlijk als een (nieuw) avontuur. Vandaar mijn blognaam Stampin’ Adventures.

  Antwoord
  • Romy

   Wauw, wat een ontzettend lieve reactie! Onwijs bedankt voor al je mooie woorden! En het klopt inderdaad dat ik het meisje in de roze jurk ben. Zo grappig om mezelf nu heel mooi getekend terug te zien in mijn header :)
   IK vind jouw naam ook heel goed gekozen. Hij past perfect bij de mooie creaties die je maakt.

   Antwoord
 26. Nienke

  Aaah, wat super leuk! Echt cute. Nu is je lay-out nog veel mooier. Echt een top lay-out! De site ziet er zo mooi uit!!

  Antwoord
  • Romy

   Wat lief! Dankjewel!

   Antwoord
 27. Nicole

  Wat super mooi!! Ik ben pas begonnen met bloggen en echt nog wel aant nadenken wat voor en of ik een logo wil! Maar dit is echt super!

  Ik heb m’n blog naar m’n 2 meiden genoemd! Veerle en Evy.. oftewel veevy! ;)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! En wat een superleuke combinatie van de twee namen. Goed bedacht zo :)

   Antwoord
 28. Sara | MevrouwMiauw

  Wat een ontzettend gave header. Toen ik dit artikel op Bloglovin’ zag, wist ik meteen dat Romy (je naamgenoot dus) je header had gemaakt. Ze heeft zo’n leuke stijl. En ja, ik vind een tekeningetje in het logo juist heel erg leuk. Dat kun je natuurlijk ook wel zien bij mijn logo. :)
  Over mijn blognaam heb ik ook een poosje nagedacht. Ik wilde een naam waarbij meteen duidelijk zou zijn dat er over poezen geschreven wordt, maar ook een naam waarbij ik vrouwelijke onderwerpen kan behandelen. Mevrouw = voor mij, de onderwerpen die ik leuk vind naast katten. Miauw = tja, poezen he? :)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je compliment! Ja, Romy heeft zo’n leuke en herkenbare tekenstijl. Ik ben echt fan! Jouw logo vind ik trouwens ook prachtig. Het zijn echt jij en Vlinder op die tekening. En je naam is zó goed gekozen. Ik heb een zwak voor blogtitels met alliteratie (vandaar Vaker Vrolijk), maar ik vind de combinatie van vrouwelijke dingen en poezen ook heel goed bedacht.

   Antwoord
 29. Saskia

  Super leuk! Past ook helemaal bij jou!<333

  Antwoord
  • Romy

   Zo leuk om te horen! Dankjewel! <3

   Antwoord
 30. Babs

  De header en de blognaam vind ik echt super en het past helemaal bij jou. Het is een naam die ook goed blijft hangen.
  Mijn naam is voor de hand liggend, maar het bekte wel lekker. BeautyByBabs. Omdat .nl al bezet was, heb ik er een .com van gemaakt.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel :) Zo leuk om te horen!
   Jouw naam bekt inderdaad lekker met alle b’s. Echt een goede keuze!

   Antwoord
 31. Charel

  Oh geweldig zeg! Ben hier echt vrolijk door! Hij is super leuk geworden Romy!

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen :) Dankjewel voor je compliment!

   Antwoord
 32. Lilian

  Ik vind hem leuk! En hij past inderdaad precies bij je met al die kleur.

  Ik vind dat je met je naam en je mooi blogs ook andere mensen Vaker Vrolijk maakt, dus wat dat betreft dekt de naam helemaal de lading! ;-)

  Antwoord
  • Romy

   Wat een mooi compliment! Dankjewel!

   Antwoord
 33. Evelien

  Een ontzettend toffe header die heel goed bij je blog past! Leuk ook om te lezen hoe jij aan je blog naam komt!

  Ikzelf wilde voor mijn blog graag een naam die bij mij als persoon zou passen (nogal logisch haha), een naam die ook Nederlands zou zijn en een naam die lekker zou bekken. Na heel lang denken werd dat ‘neteevenanders’.
  Voornamelijk omdat ik me in geen enkel hokje echt thuis voel en ik dus voor de meeste mensen net even anders ben. Daarbij komt de dubbele e in even van mijn bijnaam Eef/Eev) en is het een knipoog naar mijn irritante taalnazi-trekje.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Wat een ontzettend leuke naam heb je gekozen! Hij klinkt leuk en je naam zit er ook nog in. Leuk trouwens ook om een mede taalnazi te vinden, haha.

   Antwoord
 34. Eveline Fleur

  Wat een boel reacties, maar het is dan ook een hele leuke header! Gefeliciteerd. :) Ik hoop dat je er nog lang van zal genieten! Ook super leuk met de lente en de zomer die er aan zit te komen trouwens! ;)

  Mijn blognaam zijn ‘gewoon’ mijn voornaam en tweede naam. Hierbij wist ik zeker dat het niet zou gaan vervelen, maar ik had wel getwijfeld om ‘Nagelliefde’ te gebruiken voor al mijn nagellak. (zo heette mijn blog vroeger). Alleen ik blog niet alleen over nagellak dus ik vind Eveline Fleur dan beter passen. ^_^

  Antwoord
  • Romy

   Hihi, dankjewel! Ik was ook zo blij met alle positieve reacties én met de header natuurlijk :)
   Ik vind jouw naam ook erg mooi. Inderdaad een naam waar je veel kanten mee op kunt! Nagellakliefde vind ik trouwens ook leuk bedacht.

   Antwoord
 35. Laura

  Wat een ontzettend lieve en mooie header! Past volgens mij perfect bij jou en je blog, leuk! Je naam is lekker catchy, het is echt een naam die blijft hangen en die je daardoor ook snel weer intypt via de zoekbalk.

  Mijn blognaam Neverdullmoments is eigenlijk heel snel in mij opgekomen. Ik wilde een soort dagboekblog beginnen: een meeuw poepte namelijk op me, dat vond ik te grappig om niet te delen. Ik woonde in Frankrijk en ik merkte dat ik er nooit saaie momenten beleefde. Never a dull moment, maar dan in het meervoud!

  Antwoord
  • Romy

   Lief! Dankjewel!
   En ik vind jouw naam zo leuk bedacht! Hij past goed bij waar je blog over gaat en bij hoe je in het leven staat. Alleen die meeuw is dan iets minder leuk, haha. Maar in ieder geval never dull inderdaad ;)

   Antwoord
 36. Yanine

  Wat een leuke nieuwe header! Idd heel vrolijk en kleurrijk! :). Ooit wil ik ook nog eens een mooie header mét plaatje ipv alleen de blognaam. En inderdaad dat lange twijfelen over een naam is erg herkenbaar. Nadat ik had besloten dat ik een blog zou starten heeft het nog weken geduurd omdat ik niet de perfecte naam kon vinden. Uiteindelijk ben ik nog steeds best wel blij met Tracks to Tasty:)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik vind jouw naam onwijs leuk gekozen! Hij past goed bij je blog en ik vind al die T’s zo leuk gekozen :)

   Antwoord
 37. Evelyne

  Deze header past helemaal bij jou, vind ik. Persoonlijk hou ik er niet van, maar ik vind het wel goed gedaan. Mijn blognaam heb ik zo in 1,2,3 bedacht. Zo ben ik dan wel, als ik bedenk dat ik iets wil doen dan ga ik ofwel keihard twijfelen (en dan komt het er niet van) ofwel begin ik er aan zonder al te veel na te denken. Daar mijn bff Sarah die ook blogt onder haar eigen naam kwam ik op het idee het ook te doen :)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Ik vind het leuk dat je voor je blog je eigen naam hebt gekozen! Zo kun je nog alle kanten op met je blog qua onderwerp :)

   Antwoord
 38. Maaike

  Jouw header maakt me zo blij :D En heel leuk om te lezen hoe je aan je naam gekomen bent.

  Antwoord
  • Romy

   Ah dankjewel :) Wat leuk om te horen!

   Antwoord
 39. Vanessa

  Wat een superleuke header, hij past helemaal bij jouw blog!

  Antwoord
  • Romy

   Wat lief! Dankjewel!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogs