Vorige week kwam ik voor het eerst in mijn leven op televisie. Bij Man Bijt Hond met een fragment over mijn kledingstijl. Nooit had ik verwacht dat ik dat nog eens zou kunnen zeggen. Razend spannend vond ik het ook om op camera mijn verhaal te doen. Zou ik op beeld wel overkomen zoals ik ben? Zou ik niet voor schut worden gezet? En hoe is dat nu eigenlijk, een “cameraploeg” over de vloer krijgen? Ik geef je graag een kijkje achter de schermen en laat je weten hoe het nou écht is om tv-opnames mee te maken.

Op tv komen? Geen langgekoesterde wens!

Op tv komen staat bij sommige mensen misschien hoog op hun bucketlist. Die grote wens heb ik daarentegen nooit gehad. Ik heb geen enkele moeite met op de foto gaan en via mijn blog van alles de wereld in slingeren. Maar voor heel Nederland verschijnen op bewegend beeld, vond ik gek genoeg wél heel spannend. Net als waarschijnlijk bijna iedereen vind ik mijn eigen stem stom, erger ik me aan mijn stopwoordjes en floep ik er weleens een onhandige uitspraak uit waarmee ik niet per se op televisie hoef te komen.

Daar komt nog bij dat het altijd afwachten is hoe je in beeld wordt gebracht. Heel wat tv-makers maken er een sport van om net die ene onhandige uitspraak uit te lichten of een fragment zo te monteren dat de persoon op beeld niet helemaal overkomt zoals die zelf zou willen. Denk maar aan tienermoeders, mensen die ietwat naïef besluiten te verhuizen naar een Franse naaktcamping en niet te vergeten deelnemers aan datingshows die arroganter in beeld worden gebracht dan ze zijn. Dat alles zag ik niet zitten.

Hoe het begon?

Je begrijpt dus vast dat ik even twijfelde toen ik twee maanden geleden werd gemaild door een redacteur van Man Bijt Hond. Of ik het zag zitten om iets te vertellen over mijn kledingstijl in de rubriek ‘Toffe kloffie’. Het was een combinatie van mijn eigen enthousiasme en de overtuigingskracht van de redacteur (“Je hebt ook een mooie boodschap te delen”) die me uiteindelijk wist te overtuigen. Voordat ik het wist, stond er een afspraak gepland met een cameraploeg die een week later bij mij op de stoep zou staan, uiteraard nadat ik alle mogelijke schoonmaakspullen uit de kast had gehaald om alles spic en span te maken.

op televisie komen hoe is dat

Camera’s over de vloer

Het fragment zelf duurde dan misschien maar 3 minuten, maar daar ging zeker wel 3 uur aan opnames aan vooraf. Heel spannend vond ik dat, een cameraploeg over de vloer krijgen. Maar gelukkig bleek mijn “ploeg” te bestaan uit een aardige presentatrice en een stoere cameraman. Ze stelden me direct op mijn gemak. Eerst deden we een uitgebreide inspectie van mijn huis op zoek naar plekken die het goed zouden doen op camera. De woonkamer werd dé plek. Alle lampen gingen aan, er kwam een flinke camera pal voor me te staan en ik kreeg vakkundig een zendertje op mijn rug gemonteerd.

Van interview naar modeshow

Het begon met een interview op de bank. Allerlei vragen kreeg ik op me afgevuurd. Een enkele keer stelde de presentatrice een vraag die ik liever niet op tv wilde beantwoorden. Daar had ze gelukkig ook alle respect voor. De presentatrice verzekerde me ervan dat het voor haar belangrijk is dat de mensen die ze filmt ook blij zijn met hoe het fragment is geworden. “Ik wil dat iemand zich in het fragment herkent”, fluisterde ze me toe. Dat hielp!

Daarna kon de grote modeshow beginnen. Ik mocht mezelf tot vier keer toe omkleden. Niet voor de camera’s uiteraard – daarvoor moet je bij andere programma’s zijn. In totaal deed ik zeker drie keer oorbellen in voor de camera, heb ik talloze rondjes gedraaid en heb ik mijn veters ook zeker een paar keer gestrikt. “We hebben het wel, hoor!”, klonk het na een uur of drie. Ik had inmiddels alle mogelijke vragen beantwoord en ik had natuurlijk energie voor tien dankzij de adrenaline.

De uitzending – een spannend moment!

En toen was vrijdag het moment daar: de uitzending. Ik was nog zenuwachtiger voor het kijken van het fragment dan voor de opnames zelf. Wat nu als ik toch stom in beeld zou worden gebracht? Of als mensen er iets van zouden vinden?

Maar gelukkig verdwenen de twijfels al snel toen ik het fragment keek. Natuurlijk was het bizar om mezelf in beeld te zien. Maar ik kon oprecht genieten van het terugkijken. De presentatrice had gelijk: ze had me in beeld gebracht zoals ik ben. Zelfs de prijsstickertjes die heel onhandig nog onder mijn schoenen zaten – mijn cliché blooper – getuigden daarvan. Ik kon er wel om lachen. Een minuut na het fragment appte mijn vriend enthousiast. En weer een minuut later belde mijn oma. “Kind, wat was het leuk!”

Het was misschien nooit een bucketlist-item, maar ik ben toch heel blij dat de redacteur me had weten te overtuigen en dat ik tóch op tv ben gekomen.

P.S. Mocht je benieuwd zijn naar het fragment, je kunt het fragment hier terugkijken. Ik ben vanaf 9:15 in beeld.

Zou jij ‘ja’ zeggen als iemand je vraagt voor een tv-programma?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 6 september 2019 op 7:34 am - Beantwoord

  Ik vond het heel leuk om te zien en kan me voorstellen hoe spannend het was. Ik ben ook een keer op tv geweest en dar hele item duurde misschien een minuut maar ik vond het heel spannend maar ook leuk om mee te maken. Je hebt er een hele mooie ervaring bij.

  • Romy 10 september 2019 op 12:19 am - Beantwoord

   Onwijs leuk dat jij ook ooit op tv bent geweest! Zoiets is toch een bijzondere ervaring om mee te maken inderdaad 🙂

 2. Meaghan 6 september 2019 op 7:36 am - Beantwoord

  Heel erg leuk hoe je erop terugkijkt Romy! Op tv komen is ook ontzettend spannend, net als het terughoren van je eigen stem hahaha. Maar nogmaals, je hebt het super goed gedaan en het was een erg leuk fragment om naar te kijken! Leuk om te lezen wat er allemaal aan vooraf ging om dat fragment op te nemen. Ik kan me voorstellen dat het veel tijd kost om de juiste setting te vinden, je meerdere keren om te kleden en om al die vragen te beantwoorden! Fijn dat je er geen spijt van had en dat je jezelf ook volledig herkende ik het fragment, dat is het allerbelangrijkste!
  Ik ben vroeger toen ik 12 was ook op tv gekomen (inmiddels dus al 11 jaar gelden), omdat ik samen met een vriendin meedeed aan een wedstrijd op Nickelodeo (het programma Super Nick dat elke zaterdagochtend live werd uitgezonden) om een Wii te winnen. Hierdoor zijn we zelfs twee keer op tv geweest, omdat we in de eerste ronde doorgingen naar de volgende week. Uiteindelijk hebben we de Wii ook gewonnen! Ik kijk daar echt met plezier op terug. Verder ben ik ook nog eens geïnterviewd op een rommelmarkt, wat op RTL verschenen was, maar ik was maar 7 seconden in beeld met een kort antwoord hahaha! Als ik weer voor een programma of item werd gevraagd, zou ik waarschijnlijk geen nee zeggen, afhankelijk van wat het is natuurlijk.

  • Romy 10 september 2019 op 12:21 am - Beantwoord

   Ontzettend lief, je enthousiaste reactie op het fragment! Dank je wel voor je lieve compliment!
   Wat leuk trouwens dat jij ook een paar keer op tv bent geweest. En wel heel tof om nu een fragment te hebben van toen je nog zo jong was. Extra leuk natuurlijk dat jullie er nog een Wii aan hebben overgehouden ook 🙂

 3. Irene 6 september 2019 op 7:46 am - Beantwoord

  Kan me voorstellen dat het niet op je bucketlist stond om op televisie te komen. Dat is ook niet echt een droom die ik zelf na wil streven, hihi. Voel me daarvoor denk ik veel te ongemakkelijk op bewegend beeld en ik zou ook bang zijn dat ik dan niet als mezelf over kom of dat ik me belachelijk maak. Gelukkig had je wel een hele lieve ploeg, dat maakt het toch wat fijner. Ik ben super benieuwd naar het fragment maar hij heeft hier wat moeite om te laden lijkt het (na de reclame krijg ik gewoon een zwart scherm) dus ik probeer het later vandaag nog eens.

  • Romy 10 september 2019 op 12:22 am - Beantwoord

   Het is inderdaad best wel spannend om bewegend op beeld te verschijnen en je moet natuurlijk maar afwachten of je op een goede manier in beeld wordt gebracht. Maar gelukkig viel het mij in positieve zin enorm mee.
   Het fragment schijnt helaas in België niet goed te bekijken te zijn. Als je wilt, kan ik het je eventueel toesturen per mail. Dan kun je meer zien dan een zwart scherm 🙂

 4. bychristiana 6 september 2019 op 8:13 am - Beantwoord

  Super leuk om dit stukje achter de schermen te lezen. Ik kan me zo goed voorstellen wat je schrijft over hoe mensen soms op tv beeld in gebracht worden. Zo zag ik laatst een compilatie van ECHT heel ‘domme’ uitspraken. Bepaalde gezichtsuitdrukkingen en dingen werden ook echt constant in het filmpje herhaald en hoewel het stiekem inderdaad heel grappig was (ik heb echt hardop in mijn eentje zitten lachen, bijna met tranen in mijn ogen aan toe;-)) had ik toch ook wel zoiets van; volgens mij zeggen we allemaal wel eens iets heel doms, en als je een beetje leuk kunt monteren kun je dus van heel veel mensen wel een echt dom filmpje maken. Je snapt denk ik wel wat ik bedoel. Maar lang verhaal kort; jouw filmpje was super leuk. Zelfs Andre heeft hem gezien! Wat ik ook zo leuk gedaan vond was dat je op een gegeven moment een zwart / wit jasje (volgens mij…) aantrekt voor je groene behang. Aan dat soort details kun je altijd wel zien dat cameramensen inderdaad de leukste plekjes opzoeken, en gelukkig zijn die er genoeg in jouw huis;-)

  • Romy 10 september 2019 op 12:18 am - Beantwoord

   Wat een lieve reactie op het fragment! Dank je wel! Ik vond het zelf ook echt leuk dat ze allerlei details hebben gefilmd en daarvoor ook speciaal plekjes in mijn huis hebben gezocht die daar goed bij pasten. Dat maakte het fragment nog net iets meer “mij” 🙂
   Ik snap trouwens wel wat je zegt over mensen op een stomme manier in beeld brengen. Precies wat jij beschrijft, was van tevoren ook mijn angst. Ook ik floep er natuurlijk weleens niet zo handige opmerkingen uit en je wilt natuurlijk niet tot in de eeuwigheid met zo’n handig geknipt stukje op het internet staan 😛 Gelukkig kon ik me in mijn fragment wel herkennen 🙂

 5. Janne 6 september 2019 op 8:35 am - Beantwoord

  Jouw oma! ? Wat een lieve reactie.
  Ik vind het stoer dat je op tv bent geweest. Wat een boel nieuwe dingen maak je mee door jouw blog, ik denk dat je daar later met veel plezier naar terug zult kunnen kijken.
  Ik heb als tiener een keer met mijn familie in de Libelle gestaan en dat was ook een fotoshoot plus interview van drie uur lang ofzo. Ik herken de angst “maar maken ze er wel wat van dat bij me past?”. Dat viel bij ons toen gelukkig ook enorm mee, het was uiteindelijk een heel realistisch en respectvol stuk. ?

  • Romy 10 september 2019 op 12:16 am - Beantwoord

   Dank je wel! Het is inderdaad heel bijzonder wat mijn blog me heeft gebracht. Daar ben ik nog elke keer ontzettend dankbaar voor.
   Wat leuk trouwens dat jullie met de hele familie in Libelle hebben gestaan. Een fotoshoot met de hele familie is op zich al heel mooi en bijzonder natuurlijk. En gelukkig is het een stuk geworden waar jullie je goed in herkenden!

 6. Shirley 6 september 2019 op 8:37 am - Beantwoord

  Echt zo stoer dat je het gewoon gedaan hebt. Helaas kan ik het vanuit België niet terugkijken, dus ik moet wachten tot ik weer in Nederland ben. Met de reclame afspelen, is er natuurlijk géén probleem.

  • Romy 10 september 2019 op 12:15 am - Beantwoord

   Hm, toch jammer dat je de reclame wel kunt zien maar het fragment niet. Mocht je het leuk vinden, kan ik je ook een opname van het fragment toesturen via WeTransfer. Zonder reclame, maar in iets mindere kwaliteit 😉

 7. Audrey 6 september 2019 op 8:44 am - Beantwoord

  Ik vond het heel leuk om te zien! Ik had inderdaad al zo’n vermoeden dat het allemaal best wat tijd had gekost, met al die kledingwissels en detailshots, maar 3 uur is wel heel veel, haha. Mooi dat je blij bent met het uiteindelijke fragment!

 8. Naomi 6 september 2019 op 8:50 am - Beantwoord

  Wat fijn dat je jezelf erin herkende! Ik vond het heel leuk om nu ‘een stem bij het gezicht’ te hebben. Super van die presentatrice dat ze het respecteerde dat je sommige vragen niet wilde beantwoorden.
  En eh…of ik op tv wil? De huisarts zei deze week tegen mij: “Jouw tijd komt nog wel.” En ja, dat ging over tv. Ik heb namelijk een verzoek afgewimpeld nog niet zo heel lang geleden en daar sta ik helemaal achter, maar ik zeg niet dat het in de toekomst niet gaat gebeuren. Want hé, iemand moet de tv-wereld toch vertellen dat er iets gedaan moet worden aan wachtlijsten in de ggz enzo? 😉 Maar goed, het is nu nog ’te vroeg’.

  • Romy 10 september 2019 op 12:14 am - Beantwoord

   Oeh, dat klinkt wel als een ontzettend mooi doel om naartoe te werken! Zowel voor jezelf als voor Nederland om die belangrijke boodschap van iemand te horen krijgen die uit ervaring weet hoe belangrijk het is om iets aan de wachtlijsten te doen. Zoals de huisarts ook al aangeeft: jouw tijd komt nog wel. Daar ben ik net zo van overtuigd als hij 🙂

 9. Anouk 6 september 2019 op 8:50 am - Beantwoord

  Ik weet niet hoor of ik ja zou zeggen, lijkt me echt doodeng. Jou fragment wil ik nog graag terugkijken. Ik heb het alleen zo druk dat ik het steeds vergeet

 10. Ilona Wielinga 6 september 2019 op 8:52 am - Beantwoord

  Zo onwijs leuk! En fijn ook dat ze respecteerden dat je niet alles wilde beantwoorden.
  Ik vind het ook zo leuk om nu een stem bij je gezicht te zien, en je eens bewegend te hebben gezien. Alhoewel ik snap dat je dat zelf niet per se geweldig vind, volgens mij vind niemand z’n eigen stem echt leuk, haha.

  • Romy 10 september 2019 op 12:12 am - Beantwoord

   Haha klopt, volgens mij heeft iedereen wel wat tegen zijn eigen stem. Maar juist om me eens over die onzekerheid heen te zetten, vond ik het ook wel leuk om dit eens te doen 🙂
   Dank je wel voor je leuke reactie!

 11. Johanne 6 september 2019 op 9:10 am - Beantwoord

  Jeetje, drie uur…bizar! Je hebt het iig super goed gedaan. Heb ook niks van je blooper gemerkt ?♥️

  • Romy 10 september 2019 op 12:11 am - Beantwoord

   Thanks! En gelukkig maar dat niet iedereen de prijsstickers opvielen, haha 😉

 12. evelien 6 september 2019 op 9:45 am - Beantwoord

  Ik vind het zo stoer dat je op televisie bent gekomen!
  Het fragment vond ik dan ook erg leuk, ik heb niks van je blooper gemerkt haha!
  Liefs,
  Evelien

  • Romy 10 september 2019 op 12:11 am - Beantwoord

   Wat een lief berichtje! Dank je wel!

 13. Linda 6 september 2019 op 9:54 am - Beantwoord

  Wat is het leuk hè om het eens achter de schermen mee te maken, en dan nog vanuit huis ook! Het is een prachtig en heerlijk fleurig item geworden. Zo leuk dat je ja hebt gezegd. Een mooi fragment om later als je oud bent nog eens tevoorschijn te halen. ‘Kijk een, toen droeg ik al vrolijke kleuren’! Haha!

  • Romy 10 september 2019 op 12:11 am - Beantwoord

   Dank je wel voor je lieve, enthousiaste berichtje! En inderdaad, dit fragment is voor altijd een leuk aandenken voor later. Voor als ik hopelijk over heel wat jaren nog steeds in kleurrijke outfits uit te tekenen ben 🙂

 14. Daenelia 6 september 2019 op 10:09 am - Beantwoord

  Leuk toch? ?? ik heb het niet gezien, maar als je er zelf tevreden mee bent én je oma is enthousiast is het geslaagd!
  … Ik wou net zeggen dat ik dit dus niet zou doen. Maar … dat is al te laat.

 15. Marjan 6 september 2019 op 11:39 am - Beantwoord

  Ik moet even reageren, hoor 🙂
  Wij reageerden altijd op elkaars blog en ik heb je eenmaal ontmoet op de beurs in Rijswijk en zag toen een lieve, beetje verlegen meid. Jouw TV moment heb ik de dag erna teruggekeken. Ik vond het super om jou daar te zien met je mooie en aparte kledingcombinaties, die je altijd geweldig staan! En natuurlijk je gezellige huisje!
  Zo mooi ook om te horen hoeveel zelfverzekerder je bent geworden en hoe je nu in het leven staat! Romy, je bent een kanjer!
  XX Marjan

  • Romy 10 september 2019 op 12:10 am - Beantwoord

   Wauw, wat een ontzettend lieve en mooie reactie! Ik werd er helemaal stil (en blij!) van. Dank je wel voor je lieve woorden over het fragment bij Man Bijt Hond 🙂

 16. Marjan 6 september 2019 op 11:40 am - Beantwoord

  Oeps, dat blogde over is een vinkje wat ik vergat 🙂

 17. Wendy 6 september 2019 op 1:00 pm - Beantwoord

  Hahaha, “niet voor de camera’s uiteraard – daarvoor moet je bij andere programma’s zijn”! XD Dat had mijn beeld van Man Bijt Hond inderdaad voorgoed veranderd.
  Mij is die blooper trouwens helemaal niet opgevallen.

 18. Evelyne 6 september 2019 op 2:30 pm - Beantwoord

  Wat een ervaring! Ik zou ook zenuwachtig zijn en nog geen klein beetje, haha. Ik had het fragment graag gezien, maar het geeft een zwart scherm.. verschillende keren na elkaar.. wellicht lukt dit niet daar ik in België woon?

  • Romy 10 september 2019 op 12:24 am - Beantwoord

   Helaas kun je het fragment inderdaad buiten Nederland niet bekijken. Mocht je het fragment toch graag willen zien, dan kan ik het je eventueel toesturen via WeTransfer. Laat maar weten als je dat graag wilt 🙂

 19. Karin 6 september 2019 op 2:50 pm - Beantwoord

  Ik heb het teruggekeken en vind het echt superleuk! En het is zo grappig om iemand ‘bewegend’ te zien… Ik bedoel: ik zie natuurlijk je foto’s op je blog maar het is toch heel anders zo 😀 Ik vind je echt een inspiratie om me ook vrolijker/kleurrijker te kleden 😀

  • Romy 10 september 2019 op 8:00 am - Beantwoord

   Wat een mooi compliment! Dank je wel! En zeker doen, die vrolijke kleding aantrekken! Dat heeft mij in ieder geval een stuk vrolijker en zelfverzekerder gemaakt 🙂 En ik weet zeker dat het je geweldig staat!

 20. Lianne 6 september 2019 op 6:11 pm - Beantwoord

  Ik heb even gekeken, wat een leuk fragment! En die stickertjes, haha! Ach, niemand is perfect toch 😉 Leuk ook om je ervaringen te lezen hoe het was met zo’n cameraploeg en alles. Lijkt me ook wel heel spannend! Het is ook niet mijn droom om ooit op een televisieprogramma te komen, maar dan denk ik vooral vaak meteen aan real-life tv, zoals inderdaad Ik vertrek of een datingprogramma. Maar zoals dit, een klein fragment met een interviewtje kan natuurlijk ook gewoon. Lijkt me eigenlijk nog best wel gaaf om te doen. Al is het maar om net wat meer zelfvertrouwen te krijgen! 🙂

  • Romy 10 september 2019 op 8:01 am - Beantwoord

   Wat leuk dat je het fragment hebt teruggekeken! Dank je wel voor je enthousiaste reactie! 🙂 Ik vond het fragment ook wel een mooie boost voor mijn eigen zelfvertrouwen, juist omdat ik het best spannend vond om pratend in beeld te komen. Gelukkig bestaat er dus ook nog oprechte tv naast de soms beschamende realityprogramma’s 🙂

 21. Bettie 6 september 2019 op 7:15 pm - Beantwoord

  Echt super tof. ik zou zelf alleen ja zeggen als het om een acteerklus zou gaan. Dat lijkt mij wel geweldig. Maar echt praten voor een programma is niets voor mij denk ik. Tenminste niet op dit moment.

  Bettie

  • Romy 10 september 2019 op 8:02 am - Beantwoord

   Wat tof dat acteren in een programma je wel wat lijkt! Dat lijkt mij dan juist weer heel erg eng, maar ik heb dan ook niet echt acteertalent 😉

 22. Marian B 6 september 2019 op 8:44 pm - Beantwoord

  Dat was vast en zeker een hele ervaring. Het is eg leuk geworden!

 23. Mevrouw Marloes 6 september 2019 op 9:24 pm - Beantwoord

  Wat leuk om het fragment te zien! Bizar dat het gewoon zo’n drie uur duurde voor die paar minuutjes, haha.

 24. Nikita 6 september 2019 op 11:35 pm - Beantwoord

  Ik ben nog steeds heel blij dat je het fragment voor me hebt gefilmd en doorgestuurd. Ik was echt heel benieuwd. En geen zorgen maken, je hebt dat echt heel goed gedaan! Je was precies de Romy zoals ik me altijd voorstelde en zoals je bent op je blog. Ik vind het eigenlijk wel cool dat je het gedaan hebt en zo mooi dat je jezelf bent gebleven. Ook hele mooie boodschappen die in het fragment zitten, ik denk dat menig kijkers daar wel iets aan hebben eigenlijk. Super gedaan, je mag trots zijn op jezelf!

  • Romy 10 september 2019 op 8:03 am - Beantwoord

   Zo leuk dat je het fragment hebt teruggekeken! En dank je wel voor je lieve compliment erover! Echt heel leuk om dat te horen 🙂

 25. Lisa 7 september 2019 op 6:49 am - Beantwoord

  Wel tof en stoer! Spannend dat je het zelf ook echt pas zag bij de uitzending. En dat de opnames zo lang duurden. Ik vond het super leuk geworden.

  • Romy 10 september 2019 op 8:07 am - Beantwoord

   Dank je wel voor je lieve compliment over het fragment (en dat rijmt nog ook!) 🙂

 26. Amy 7 september 2019 op 12:32 pm - Beantwoord

  Ik snap dat het heel spannend was, maar ik vond het echt heel leuk om te zien. Je straalde! Ook grappig om meer over de behind the scenes situatie te lezen.. dat zie je immers nooit. Het grappige is dat ik me ineens bedacht dat we ooit allebei op een bloggerseventje zijn geweest maar toen helemaal niet met elkaar gesproken hebben. Daardoor wist ik alsnog niet hoe je stem nu precies klonk. Leuk om die nu wel te horen, dat geeft toch een completer beeld.

  • Romy 10 september 2019 op 8:21 am - Beantwoord

   Dank je wel voor je lieve reactie op het fragment! Een stem bij een persoon hebben geeft inderdaad altijd wel een beter beeld van iemand. En als we elkaar nog eens op een bloggersevent ontmoeten, dan moet dat echte praatje er zeker eens van komen ?

 27. Mariska 7 september 2019 op 2:14 pm - Beantwoord

  Ik heb het natuurlijk gelijk even terug gekeken en vind het heel leuk om te zien. Nu heb ik ook een beeld en stem bij de persoon achter de blog 🙂

  • Romy 10 september 2019 op 8:09 am - Beantwoord

   Echt heel leuk dat je het fragment hebt teruggekeken! Zo pratend in beeld zijn is inderdaad toch wel wat anders dan alleen maar schrijven op een blog 🙂

 28. José 7 september 2019 op 2:22 pm - Beantwoord

  Ik heb het fragment net teruggekeken en wat straal je! 😀 Erg toffe kledingstijl heb je en super tof dat je deze kans hebt aangegrepen, ook al was het niet je droom om op tv te komen.

  • Romy 10 september 2019 op 8:22 am - Beantwoord

   Wat een lief berichtje! Dank je wel! Het was ook echt wel een onvergetelijke ervaring om hieraan mee te doen ?

 29. Saskia 7 september 2019 op 9:38 pm - Beantwoord

  Super leuk zo’n kijkje achter de schermen van dat fragment. Vond het ook super leuk om terug te zien en zoals ik al eerder aangaf: het was echt helemaal JIJ<3 Zo mooi om te zien op tv… En de boodschap was ook prachtig die je uitstraalde en naar buiten bracht.

  • Romy 10 september 2019 op 8:44 am - Beantwoord

   Ah wat een lieve reactie op mijn fragment! Dank je wel ?

 30. Odetta 8 september 2019 op 8:40 am