Wat doe je als het winderig en frisjes is buiten, zoals een paar weken geleden? Juist ja, dan trek je gewoon je meest kleurrijke jurkje uit de kast om er toch nog iets zomers van te maken. Althans, dat was wat ik dacht voor de shoot met José Chan in Den Haag. Mijn haren wapperden alle kanten op en het was soms al een uitdaging om mijn ogen open te houden. Maar het is gelukt: ik ging in mijn paarse Desigual jurk met felgekleurde bloemen op de foto. Vandaag laat ik je mijn outfit zien. Ook staat er onderaan dit artikel een Q&A-oproep. Lees dus snel verder als je altijd al een prangende vraag aan mij hebt willen stellen.

outfit paarse bloemenjurk desigual

Alle foto’s zijn gemaakt door José Chan

Geen Holland’s Next Topmodel

Ik moet zeggen dat ik het best spannend vond om voor een professionele camera te staan. Poseren is niet mijn sterkste kant, met als resultaat dat je al snel tientallen exact dezelfde foto’s hebt. Ik kijk dan ook elk seizoen weer vol bewondering naar Holland’s Next Topmodel of naar outfitshoots bij andere bloggers. Hoe doen zij dat toch zo goed voor de camera? Gelukkig ging het bij José eigenlijk heel natuurlijk. We zochten een mooie muur waarbij mijn opvallende jurk er echt uit zou springen en schoten in 10 minuten tijd (veel langer was de koude wind niet uit te houden) een heleboel foto’s van mijn outfit.

outfit paarse bloemenjurk desigual

Jurk: Desigual (via Wehkamp) // Jasje: Coolcat // Legging: Zeeman // Schoenen: Van Haren // Oorbellen: onbekend.

New in: paarse jurk met bloemen van Desigual

Voor het merk Desigual heb ik vanwege de felle kleuren en de vrolijke dessins een groot zwak. De kleding van dit merk gaat mijn budget alleen meestal iets te boven. Ik was dan ook door het dolle heen toen ik dit jurkje tegenkwam in de sale. Paarse kleding had ik nog niet en ik was helemaal weg van het grote bloemenpatroon. Ik combineerde het jurkje met een chic jasje van Coolcat en mijn eeuwige blauwe legging (yep, ik heb er meerdere exemplaren van liggen!).

outfit paarse bloemenjurk desigual

outfit paarse bloemenjurk desigual

Favoriete jasje

De laatste tijd verruil ik mijn oversized vesten steeds vaker voor nette jasjes of blazers. Ik heb het gevoel dat ik hierdoor iets serieuzer en volwassener lijk. Dit jasje van CoolCat is op dit moment mijn favoriet. Ik vind de randjes met de kruissteken erg gaaf en het jasje voelt ook heerlijk zacht aan. Ik droeg het al eerder bij deze outfit met een wit jurkje, maar nu dus ook bij deze lente-outfit met de paarse jurk met bloemen.

outfit enkellaarzen van haren

Schoenenzoektocht

Al tijden was ik op zoek naar zogenaamde bergschoenen met een hak eronder. In Barcelona heb ik zelfs een aantal paar geprobeerd, maar helaas waren ze het allemaal net niet. Of ze waren het wel, maar mijn portemonnee werd niet blij van de prijssticker onder de schoen. Deze schoenen bij Van Haren waren wel precies wat ik zocht. Ik ben er nog steeds zo blij mee en combineer ze graag met verschillende soorten outfits. Zo ook met deze paarse jurk dus!

outfit paarse bloemenjurk desigual q&a oproep

Q&A oproep

En dan nog even iets heel anders! Als nieuwsgierig aagje ben ik zelf altijd dol op Q&A’s (question & answers) bij anderen. Ik lees graag over mooie dromen, interessante meningen of gewoon bizarre weetjes van anderen. Voor een keer leek het me leuk om mezelf eens in het diepe te gooien en een Q&A-oproep te plaatsen. Heb je altijd al willen weten of ik later kinderen wil? Of wat mijn grootste blooper is? Of heb je een andere prangende vraag? Stel hem dan hieronder in de comments. Dan zal ik binnenkort in een artikel alle (of in ieder geval de meeste) vragen beantwoorden.

Dus…wat zou jij graag van mij willen weten?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Tineke 2 april 2017 op 8:15 am - Beantwoord

  Ik ben normaal niet zo`n fan van Desigual, maar vind deze jurk dan wel weer leuk.
  Liefs

 2. Claire 2 april 2017 op 8:35 am - Beantwoord

  Wat een mooie foto’s! Ik vind die wazige achtergrond zo cool want daardoor spring je er meer uit. Ik ben normaal ook niet mega fan van Desigual maar je hebt een prachtig jurkje uitgekozen. Je hebt hem ook heel gaaf gecombineerd met de bergschoenen met hak en het jasje. Hierdoor krijgt het een stoerder geheel. Ik ken je natuurlijk al wel een beetje 😉 Maar toch een paar vragen:
  1. Als je op jezelf gaat wonen, wat voor stijl zou jouw huis hebben?
  2. Wat is een talent wat niemand over jou weet?
  3. Ben je spiritueel?

  Ik ben heel benieuwd naar je antwoorden! 🙂

  • Romy 2 april 2017 op 8:44 pm - Beantwoord

   Wat een lieve complimenten allemaal! Dankjewel! En superleuk, je vragen! Er zitten een paar doordenkers tussen, leuk! 🙂

 3. priscilla 2 april 2017 op 8:37 am - Beantwoord

  Wat zie je er leuk uit! Geen outfit die ik zelf zou dragen, maar wel helemaal bij jou vind passen! Mooie foto’s ook 🙂

 4. marije 2 april 2017 op 8:45 am - Beantwoord

  Wat een super leuk jurkje! Staat je goed. Mooie foto’s zijn het geworden.

 5. Susan 2 april 2017 op 9:45 am - Beantwoord

  Hele mooie foto’s zij er gemaakt! Vind het jurkje heel erg bij jou passen, staat je ook erg goed! Een vraag voor jou: Wat is het allerleukste dat je ooit cadeau hebt gehad?

  • Romy 2 april 2017 op 8:45 pm - Beantwoord

   Dankjewel! En wat een leuke vraag! Daar ga ik ook even over nadenken 🙂

 6. Lesley 2 april 2017 op 10:30 am - Beantwoord

  L

  • Lesley 2 april 2017 op 10:31 am - Beantwoord

   Dat ging even mis volgens mij haha. Ik zei dat ik vond dat je echt aan het stralen was op deze foto’s! En dat ik normaal niet zo van Desiqual ben maar deze jurk erg mooi vind

 7. Kim de Vries 2 april 2017 op 10:44 am - Beantwoord

  Dat jurkje vind ik echt super leuk! Past helemaal bij je 🙂

 8. Nadine 2 april 2017 op 11:09 am - Beantwoord

  Staat je goed, ik vind vooral je jasje er leuk! Mooie foto’s ook!

  • Romy 2 april 2017 op 8:47 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik ben zelf ook helemaal blij met het jasje 🙂

 9. Maaike 2 april 2017 op 11:33 am - Beantwoord

  Geen onzekerheid nodig, het zijn hartstikke mooie foto’s waar je stralend op staat! Wat willekeurige vragen:
  Wat zijn je ambities mbt je blog?
  Wil je graag een fulltime of parttime baan?
  Stap je makkelijk op mensen af?
  Hoe ziet je ideale carrière er uit?
  Als je morgen in het vliegtuig mag stappen, waar zou je heen gaan?
  Ben je een relax vakantie type of een ik wil graag alles verkennen type?
  Trouwens, leuk idee die q&a!

  • Romy 2 april 2017 op 8:47 pm - Beantwoord

   Wat lief! Dankjewel! En superleuk, je vragen! Ik ga er sowieso een aantal beantwoorden in de Q&A! 🙂

 10. Danique 2 april 2017 op 1:31 pm - Beantwoord

  Wat een vrolijk lentejurkje!

 11. Charlotte 2 april 2017 op 3:05 pm - Beantwoord

  Wat een mooi jurkje!!

 12. Laura 2 april 2017 op 3:23 pm - Beantwoord

  Wat een mooi jurkje! Normaal is Disigual niets voor mij maar dit vind ik wel mooi.

 13. Anke 2 april 2017 op 4:06 pm - Beantwoord

  Er zitten mooie foto’s tussen! En wat een vrolijk jurkje. Mijn vraag: Wat is het mooiste vakantieland dat je hebt bezocht? En wat is typisch voor jou? X

 14. Bianca Schrijft 2 april 2017 op 7:24 pm - Beantwoord

  Wees blij dat je geen Holland next topmodel bent, je ziet er mooi uit door je puurheid en dat vind ik daar vaak ver te zoeken. Niet slaan, is een compliment en mijn persoonlijke mening. Het jurkje staat je erg goed, terwijl ik niet van Desiqual hou.

 15. Nina Simplynspecial 2 april 2017 op 7:50 pm - Beantwoord

  Wat een mooie foto’s zijn het geworden. Heel mooi met die scherpte diepte! Ik vind het een hele vrolijke en kleurrijke outfit 🙂 Over een vraag ga ik nog even nadenken.

  • Romy 2 april 2017 op 8:49 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je dit jurkje wél mooi vindt. Dankjewel!

  • Romy 2 april 2017 op 8:49 pm - Beantwoord

   Dankjewel! En wat een leuke vragen 🙂 Ik ga ze binnenkort beantwoorden.

  • Romy 2 april 2017 op 8:50 pm - Beantwoord

   Wat een mooi compliment! Dankjewel 🙂 Ik ben ook wel blij dat ik er geen modellenleven op na hoef te houden, haha.

  • Romy 2 april 2017 op 8:50 pm - Beantwoord

   Dankjewel 🙂 Ik ben zelf ook heel blij met de foto’s. En wat leuk dat je nog over een vraag gaat nadenken. Ik ben benieuwd!

 16. Priscilla 2 april 2017 op 8:24 pm - Beantwoord

  Hoewel jouw stijl helemaal niet mijn stijl is vind ik wel dat je er leuk uit ziet. Je straalt ook helemaal op de foto’s.

  Ik heb twee vragen voor je Q&A. Ik vind ’t volgende altijd leuk om te weten van mensen:
  – Als je getuige zou kunnen zijn van elke gebeurtenis in het verleden, heden of toekomst, welke zou het dan zijn?
  – Welke liedjes zitten er in de soundtrack van jouw leven?

  • Romy 2 april 2017 op 8:51 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Wat een mooi compliment 🙂 En superleuke vragen! Daar ga ik mijn hersenen even over breken 🙂

 17. Nesrin 2 april 2017 op 9:31 pm - Beantwoord

  Je staat prachtig op de foto! Je hebt een prachtige smile en uitstraling.

  Een vraag voor jouw Q&A:
  Als je een bloem zou mogen zijn, welke bloem zou dit zijn? Waarom past deze bloem helemaal bij jou?

  • Romy 3 april 2017 op 8:05 am - Beantwoord

   Dankjewel! En wat een mooie vraag! Daar ga ik ook even goed over nadenken 🙂

 18. Klaske 2 april 2017 op 9:38 pm - Beantwoord

  Wat een leuke outfit is dit zeg! Dit jurkje vind ik echt typisch Romy, zo tof. En de foto’s zijn natuurlijk heel mooi, je staat er prachtig op! Wat leuk een Q&A, daar heb ik wel een aantal vragen voor haha. 🙂
  1. Waar ben je trots op?
  2. Wat is je favoriete boek/schrijver en waarom?
  3. Wat is iets wat je nog graag wil bereiken in het leven?
  4. Hoe denk je dat je leven er over tien jaar uitziet?
  Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal te beantwoorden, maar zo heb je in ieder geval genoeg keuze. 😉

  • Romy 3 april 2017 op 8:06 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! En wat een onwijs leuke vragen! Ik ga er zeker een aantal van beantwoorden 🙂

 19. Joanne 2 april 2017 op 11:14 pm - Beantwoord

  Mooi die kleuren van je jurkje! Perfect voor dit fijne lente weer 🙂

  • Romy 3 april 2017 op 8:06 am - Beantwoord

   Dankjewel! Ik word zelf ook helemaal blij van dit soort kleurtjes 🙂

 20. Jasper 3 april 2017 op 10:42 am - Beantwoord

  Ik heb ook wel wat vragen. Al moet ik zeggen dat je al genoeg vragen lijkt te hebben om een week over te bloggen, maar goed.

  1) Zoals al gesteld, je ambitie voor je blog. Droom jij ervan dat in de toekomst duizenden mensen je blog lezen? Dat je gevraagd wordt om te spreken op feestjes? Dat mensen je herkennen op straat? Te gast bij DWDD? Hoe groot droom jij?

  2) Deze is leuk speciaal voor jou; als jij één persoon mocht interviewen, wie zou je kiezen en wat zou de eerste vraag zijn die je stelt?

  3) Stel dat je een handleiding zou schrijven voor de mensen om je heen ‘Hoe met Romy om te gaan’, wat zou dan de belangrijkste hint zijn voor je vriendenkring?

  4) Tot slot een minder serieuze: Je rijdt in je auto door een eeuwig razende zandstorm. Je komt aan bij een bushalte, waar drie mensen schuilen voor de storm. De eerste is een oud lief vrouwtje, de tweede is je hartsvriendin die ooit je leven heeft gered en de derde is de man van je dromen. Je rijdt een tweepersoonsauto en je kunt maar één persoon meenemen. Wie zou je kiezen?

  Groetjes!

  • Romy 3 april 2017 op 6:01 pm - Beantwoord

   Wauw, daar zitten een paar diepzinnige vragen tussen, waar ik echt over moet nadenken. Leuk, leuk! Dankjewel! Je ziet de antwoorden op in ieder geval twee vragen binnenkort op mijn blog verschijnen 🙂

 21. Yvonne 3 april 2017 op 2:31 pm - Beantwoord

  Q&A vraag: wat wil je bereiken met je blog?

  • Romy 3 april 2017 op 6:06 pm - Beantwoord

   Leuke vraag! Die ga ik binnenkort beantwoorden 🙂

 22. yvonne 3 april 2017 op 6:10 pm - Beantwoord

  Leuk!

 23. Esmee 3 april 2017 op 8:08 pm - Beantwoord

  Die is leuk! Wat ontzettend vrolijk! Heel gaaf ook met dat jasje en die schoenen er bij!

 24. Josine 3 april 2017 op 9:39 pm - Beantwoord

  Wat leuk dat je een outfit post hebt gedaan! Ik heb dat soms ook wanneer iemand anders (dan mijn vriend) de foto’s maakt, dan moet ik altijd even wennen. Is dan toch weer een beetje eng allover again 🙂 Ik vind je foto’s erg mooi geworden meid!

  Enne, als ik een vraag mag stellen: wat vind je mooi aan jezelf en wat vind je minder mooi? En waarom natuurlijk. Liefs, Josine

  • Romy 3 april 2017 op 11:57 pm - Beantwoord

   Wauw, dankjewel voor je lieve complimenten over de foto’s! En leuk dat je een vraag stelt! Het antwoord zie je binnenkort voorbijkomen in een artikel 🙂 Liefs!

 25. wendy 6 april 2017 op 7:11 pm - Beantwoord

  Ten eerste ik vind het een hele mooie jurk en een uitdaging dat je m wilt en durft te dragen, daar houd ik van. Zelf draag ik ook wel eens een opvallend kledingstuk ik voel mij hierin prettig wat andere ook zeggen laat ze maar.
  Nu een vraag voor jouw; je krijgt soms gratis producten. Moet je ofag je die meenemen in een volgende blog? En komt het wel eens voor dat je ieys zeker niet laat zien om welke reden dan ook? Daar ben ik erg benieuwd naar.
  Groetjes Wendy

  • Romy 6 april 2017 op 8:58 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je mooie compliment over mijn jurk!
   En wat een leuke vraag! Bij mij komt het niet zo vaak voor dat ik producten krijg opgestuurd, maar ik vind het toch wel een leuke vraag om te beantwoorden 🙂 Je zult binnenkort het antwoord terugzien in een artikel.