outfit blouse met stippen 6

Outfit | Een roze blouse, een fluweelzacht rokje & mooie bling bling

 • 24 september 2020
 • 10 Reacties
Categorieën: Outfits

Diamonds are a girl’s best friend. Oké, echte diamanten heb ik niet in huis (dus inbrekers, bij mij moet je niet zijn!). Maar van een beetje bling bling word ik wel erg blij. Daarom heb ik dit keer een vrolijke outfit te showen met een paar sieraden erbij. Ik hees mezelf in een nieuw thuiswerkkloffie dat aardig Zoom-proof is: een nette blouse, een fluweelzacht rokje en een paar glinsterende details. Kijk je mee?

Mijn Zoom-proof thuiswerkoutfits

Aangezien ik bijna elke dag wel een keer in Zoom verschijn, probeer ik mijn thuiswerkoutfits toch een beetje stijlvol te maken. Niet alleen voor mijn mede-Zoomers trouwens, maar ook omdat ik me er zelf fijn bij voel om tijd in mijn outfits te steken. Ook als ik de deur niet uit hoef dus.

Laatst had ik een eerste kennismaking met een opdrachtgever via Zoom. Vond ik een uitstekende reden om me eens in mijn nieuwe nette blouse te hijsen! Het werd een dubbel succes: de opdracht is inmiddels in the pocket en de outfit vond ik ook direct een blijvertje.

outfit roze blouse met stippen
Geen zorgen: er groeit geen plant uit mijn rug.

Mijn stippeltjesblouse

Deze blouse met vrolijke stipjes – ik ben er gek op. Laatst op de kop getikt bij de kringloopwinkel voor maar € 3, inmiddels een fijne aanvulling op mijn kleurrijke kledingkast. Bloemetjes, strepen en stippen – bijna elk printje is wel in mijn kast te vinden. Dat stippen en bloemetjes bij mij op #1 staan, heeft de oplettende kijker vast al eens ontdekt. Deze blouse behoort dus tot mijn verzameling kleding met polka dots. De blouse is oorspronkelijk van WE en is gemaakt van katoen. Een fijn stofje, ook voor de zomer! Daardoor hoef ik niet bang te zijn voor plotselinge zweetdruppels, tenzij de Zoom-call wel heel zenuwslopend is natuurlijk.

outfit bruin rokje ribstof
outfit bruin rokje ribstof

En een lekker comfy rokje

En nee, die blouse combineerde ik dus niet met mijn pyjamabroek. Had in theorie gekund! Dat is dan weer het voordeel van Zoom. Pyjamabroeken maken mij alleen niet productiever en ik heb ook nog geen sterke aandrang om in een boxershort achter mijn laptop plaats te nemen. Nope, doe mij dan toch maar die 20 seconden extra werk door mezelf in een rokje te hijsen. Dit keer werd dat mijn nieuwe rokje van bruine ribstof. Gekocht op de Veluwe en nu al gebombardeerd tot grote favoriet! Dit is echt zo’n zacht stofje waar je het liefst een plaid van wilt hebben. Het rokje past ook nog eens bij bijna al mijn blouses. Dat waren 25 goedbestede euro’s dus!

sieraden My Unique Style

En een vleugje bling bling

Een call met een nieuwe klant verdient natuurlijk de nodige puntjes op de ‘i’. Niet alleen in mijn teksten, maar ook in mijn outfit. Of nou ja, dat is eigenlijk gewoon een flauw excuus om wat vaker sieraden te dragen – zelfs al zit ik achter een onscherp webcambeeld verscholen. Ik combineerde de outfit namelijk met een paar gouden sieraden. Allemaal uitgezocht bij My Unique Style en helemaal passend bij mijn unieke stijl (see what I did there?). Oftewel: subtiel, minimalistisch en vrouwelijk.

Over My Unique Style

My Unique Style is een sieradenwebshop met ruim 1000 verschillende sieraden. Van minimalistisch tot boho. Van chique kettingen tot ringen met edelstenen. Van enkelbandjes tot ringen. De sieraden variëren in prijs tussen de € 8,95 en € 79,95. Oftewel: je hoeft geen dikke portemonnee te hebben om er wat moois te vinden.

Extra leuk: de sieraden worden op een eerlijke manier gemaakt. Zowel eerlijk naar de leverancier toe als naar de aarde toe. Ook haalt My Unique Style zijn unieke sieraden vanover de hele wereld. Gerda en Margreet – de eigenaren – gaan zelfs bewust samenwerkingen aan met kleinere leveranciers en ateliers. Dat zorgt voor een mooie en breed aanbod.

En tja, dat laatste maakte mijn keuze uit alle mooie sieraden er niet bepaald makkelijker op. #luxeproblemen

sieraden My Unique Style
oorbellen met ster
armband met ster goud
ketting met steentje My Unique Style

Mijn aanwinsten van My Unique Style

Toch lukte het me uiteindelijk om een keuze te maken. En zo kreeg ik een dag later vier roze doosjes thuisbezorgd, die goed gevuld waren met mooie minimalistische sieraden. Ik zocht o.a. oorbellen en een armband met een ster uit. Allemaal heel subtiel, want daar houd ik van (tja, ik moet toch mijn kleurrijke kleding met iets compenseren!). En allemaal 925 zilver met 18K goldplating. Daarnaast ontving ik een prachtige ketting met een steentje als hanger. Ook klein maar fijn.

Ook iets moois bestellen bij My Unique Style? Met de kortingscode ‘vrolijk15’ krijg je 15% korting op je bestelling. Toch mooi meegenomen!

Ik moet bekennen dat ik andere sieraden dan oorbellen weleens vergeet om te doen. Maar deze nieuwe aanwinsten vind ik mooi genoeg om toch weer wat vaker iets gouds om mijn nek of pols te hangen. Ook buiten de spannende Zoom-calls om.

sieraden My Unique Style
ketting met steentje My Unique Style

Nou, ik heb mijn nieuwe Zoom-proof outfit bij elkaar, geloof ik. In zo’n nette blouse voel ik me stiekem nog net wat meer een “zakenvrouw” dan ik ben. En met de bling bling erbij voel ik me al helemaal net wat professioneler dan ik me in mijn Grumpy Cat-pyjamabroek zou voelen. Hoe je het ook wendt of keert: kleding doet toch wat met me. En sieraden blijkbaar ook.

Welke sieraden draag jij graag?

De sieraden heb ik ontvangen van My Unique Style in ruil voor dit artikel.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 24 september 2020 op 7:08 am - Beantwoord

  Een hele mooie outfit en de sieraden passen er perfect bij!

 2. Naomi 24 september 2020 op 9:04 am - Beantwoord

  Prachtig, zowel de outfit als de sieraden! Ik heb in de loop der jaren een collectie gouden sieraden (geel- en witgoud samen) verzameld en draag dat elke dag. Ketting, armband, oorbellen. Ketting en armband elke dag hetzelfde (en na jaren nog steeds heel blij mee!) en qua oorbellen wissel ik af. Ik kan alleen tegen goud en dus heb ik geen kast vol sieraden. Scheelt een hoop keuzestress ’s morgens;).

 3. Meaghan 24 september 2020 op 10:38 am - Beantwoord

  Heel mooi! Wat ben je toch goed in het combineren van items! De sieraden vind ik ook prachtig. Ik ga zeker een kijkje nemen in de webshop!

 4. Hermien - KouweKleren 24 september 2020 op 11:12 am - Beantwoord

  Roze met bruin, ik zou het misschien niet eens bedacht hebben, maar wat staat het je goed. Ben helemaal geïnspireerd tot nieuwe kleurencombinaties, al heb ik niet erg veel roze in mijn kast.

 5. bychristiana 24 september 2020 op 11:26 am - Beantwoord

  Wat een leuke sieraden heb je uitgekozen! Vooral de oorbelletjes vind ik leuk, zelf draag ik ook graag oorbellen en ik draag natuurlijk altijd mijn verlovings- en trouwringen!

 6. Laurine 24 september 2020 op 4:05 pm - Beantwoord

  Wat een mooie outfit weer! Ik vind de kleur roze van de bloes je zo knap staan. En die sieraden erbij maken het helemaal af! Ik draag dagelijks wel sieraden, sowieso mijn horloge en de andere stukken wisselen vaak. Dan eens een ketting, dan weer oorbellen. Achter de meeste van mijn sieraden zit ook een verhaal of een herinnering en dat maakt het extra leuk.

 7. Tamara 24 september 2020 op 5:17 pm - Beantwoord

  Wauw het staat je echt prachtig! De kleuren staan super mooi bij je en ook nog eens helemaal klaar voor de herfst. De sieraden maken je outfit helemaal compleet. Ziet er erg professioneel uit!

 8. Anouk 24 september 2020 op 7:09 pm - Beantwoord

  Wat een heerlijke kleurencombinatie van dat oranje en roze! Zo mooi, staat je ook heel erg goed.

 9. Anna 25 september 2020 op 9:43 am - Beantwoord

  Wat een mooie sieraden heb je uitgekozen! Ik vind je blouse ook erg leuk :-).

 10. Els 25 september 2020 op 12:23 pm - Beantwoord

  Wow, wat ben ik fan van deze outfit! Super mooi. Die rok vind ik ook echt mooi! De sieraden maken het af :-).

Recente blogs

Inkiekje #78 | Positief getest, pannenkoekenontbijt & met papa op stap

13 februari 2023|Persoonlijk|

Inmiddels mogen we weer volop genieten van de eerste signalen van de lente. Maar twee weken geleden zat ik met een positieve test op de bank. Nee hoor, niet díe test. Gewoon een coronatest. Gelukkig heb ik me allesbehalve verveeld. Zo stortte ik me op allerlei boeiende masterclasses, maakte ik pannenkoeken als ontbijt en deed ik twee (online) boodschappenvondsten waar ik erg gelukkig van werd. De week erna was de deur uitgaan een extra groot feestje. De hoogtepunten? Hardop lachen om een vintage boek bij de kringloopwinkel, met mijn vader uit eten gaan, weer eens een Lidl Groente- en Fruitbox scoren en terugkomen uit Amsterdam met een ultiem toeristische vondst. Spiek maar mee!

Succes | Waarom ook jij succesvol bent!

2 oktober 2017|Persoonlijke groei|

Je hoeft maar één blik te werpen op de populairste boeken en je komt al niet onder de succesvolle ondernemers uit. Er zijn boeken voor zzp'ers, handleidingen om het online helemaal te maken en biografieën van mensen met een eigen miljoenenbedrijf. Ook ik vind het inspirerend als vrouwen opklimmen naar de top en hun ambitieuze dromen waarmaken. Toch is succes in mijn ogen niet hetzelfde als een groot bedrijf runnen of in een Chanel-mantelpakje op stiletto's je eigen kantoor binnenstappen. Ik weet zeker dat ook jij zonder dat alles succesvol kunt zijn (en zelfs nu al bent!). Daarom een klein pleidooi voor waarom ook jij succesvol bent.

10 bestemmingen voor een weekendje weg in Nederland

10 oktober 2018|Op reis|

Verspreid over de hele wereld zijn talloze plekken waar ik graag een keer zou belanden. Dat varieert van het Britse platteland tot de Afrikaanse savanne en de prachtige kustlijn van Australië. Maar naast die buitenlandse bestemmingen, wil ik ook de vele mooie plekken in Nederland niet vergeten. Er zijn namelijk genoeg leuke bestemmingen voor een weekendje weg in Nederland die meer dan de moeite waard zijn. Deze 10 plekken lijken mij zeker geen slecht idee voor een (lang) weekendje weg in Nederland.