Outfit | Een tweedehands trui & een gloednieuwe tas

Oeps! De laatste keer dat ik een outfit op mijn blog liet zien, was vlak na kerst. Inmiddels hebben de kerstjurkjes alweer een tijdje plaatsgemaakt voor iets meer fleurige kleding en staat mijn kerstboom al lange tijd bij mijn ouders in de tuin te wachten tot volgend jaar. Tijd voor een nieuwe outfitpost dus! En laat ik nu net afgelopen weekend mijn nieuwe lievelingstrui bij de kringloopwinkel hebben gekocht en een tasje hebben ontvangen waar ik nogal enthousiast over ben. Dat leek me hét moment om weer eens bepakt met mijn statief op weg te gaan en voor een gekleurde muur te poseren.

treasure label tas

De struggles van een blogger

Outfitposts maken is ietsje lastiger geworden sinds ik op mezelf woon. Aangezien Pippa geen volleerd outfitfotograaf is en ik andere mensen er niet steeds mee lastig wil vallen, besloot ik het dit keer met een statief te proberen. Dat is een tikkeltje ongemakkelijk als er een nietsvermoedende wandelaar langsloopt, maar je moet er natuurlijk iets voor over hebben om blogger te zijn. Zeker als je juist voor deze leuke gekleurde muur op de foto wilt gaan in plaats van in een eng donker steegje.

Vraag je je nu af wat mijn telefoon op alle foto’s doet? Nee hoor, het is niet zo dat mijn telefoon aan mijn hand vastgeplakt zit. Ik heb alleen wel mijn telefoon nodig om met een handige app mijn camera vanaf afstand te bedienen. Mijn hand achter mijn rug houden, op het juiste knopje op mijn telefoon klikken en ook nog eens een leuke blik werpen op de camera bleek een onmogelijke missie. Dan maar zo!

treasure label tas
treasure label tas

De Romy-trui

Voor deze outfit trok ik dus mijn nieuwste tweedehands aanwinst uit de kast. Deze roze trui met vrolijke streepjes kocht ik afgelopen weekend bij de kringloopwinkel voor een paar euro. Hij is een beetje oversized, maar bij nader inzien vind ik dat juist heel leuk. Het is echt een “Romy-trui” door de vrolijke kleuren en het fijne patroon. En hij zit ook nog eens héérlijk!

Ik stopte mijn trui in een rokje met elastiekband, zodat niemand kan zien dat de trui misschien wel een maatje te groot is. Rokjesdag? Daar wacht ik niet op, hoor. Wat mij betreft is elke dag Rokjesdag. Met een dikke panty eronder is dat zelfs met guur weer prima te doen.

roze gestreepte trui

Mijn nieuwe handtas van Treasure Label

De belangrijkste aanleiding dat ik met gevaar voor verwaaide haren (let vooral niet op mijn haarlok…) en koude vingers aan het poseren sloeg? Dit te gekke tasje dat ik van Treasure Label mocht ontvangen. Ik heb hier de ‘Mira Bag’ om mijn schouder hangen in een hippe donkerblauwe kleur, maar met een lekker opvallend blauw gespje. Daarnaast is mijn tas voorzien van een leuke klep met luipaardprint, maar die had je vast niet over het hoofd gezien op de foto’s hierboven.

treasure label tas cheeta
treasure label tas cheeta

Over Treasure Label

Treasure Label is de webshop van Kristel, die met haar tassen een mooie missie heeft. In de webshop vind je namelijk allerlei te gekke fairtrade dierenprint tassen. Ze zijn gemaakt van restanten leer. En de makers van de tassen zijn ambachtslieden uit India die een eerlijk loon voor hun werk krijgen. Dat maakt de tassen in mijn ogen al mooi, maar de te gekke kleuren en printjes maken ze alleen maar nóg mooier. De tassen zijn ook nog eens allemaal uniek en hebben nogal wat handige vakjes. Kijk, daar houd ik van als persoon die altijd te veel spullen meesjouwt.

Treasure Label verkoopt trouwens nog veel meer prachtige tassen in allerlei kleuren, modellen en printjes. Nogal blij ben ik dat ik nu een uniek tasje van dit merk om mijn schouder kan hangen. Zal daarmee aan het hutkoffers meesjouwen dan eindelijk een einde komen?

roze gestreepte trui

Check, hiermee is mijn eerste outfitpost van het jaar een feit. Ik merk dat ik er zin in heb om weer wat vaker de straat op te gaan voor foto’s. Zeker als de lentekleding straks weer uit de kast mag. Je kunt dus vast nog wel meer outfits op mijn blog verwachten de komende tijd. Maar dan bij voorkeur met minder wind, iets meer zon en in luchtige lentekleding. Of ben ik nu te veeleisend?

Draag jij graag handtasjes?

Het tasje heb ik ter review ontvangen van Treasure Label.

Volg:
Deel:

30 Reacties

 1. 9 maart 2020 / 07:56

  Die trui moet inderdaad heel lekker zitten, behalve dat hij ook nog eens prachtig is. Leuk tasje en lekker kleurig ook. Ik ben zelf geen tassenfan. Maar ja, sleutels, telefoon, portemonnee, meestal dus toch een tas bij me. Maar ik weet nooit waar ik zo’n ding moet laten, weet niet waar ik hem heb neergezet, enz.
  Naomi blogde over…Waar dump je een angststoornis?

  • Romy
   Auteur
   13 maart 2020 / 18:34

   Zonder tas de deur uitgaan blijft inderdaad lastig. Toch knap hoe mannen dat vaak voor elkaar weten te krijgen ;) Gelukkig is zo’n klein tasje nog wel makkelijk mee te nemen.

 2. 9 maart 2020 / 08:18

  Ik heb maar een handtas en die gebruik ik niet heel vaak. Vooral omdat ik vaak meer mee wil dan in die tas past. Als je het niet had gezegd was het me denk ik niet eens opgevallen dat je de foto’s maakte op afstand met je mobiel, ze zijn superleuk!
  Anouk blogde over…15 Simpele tips voor een duurzamere keuken

  • Romy
   Auteur
   13 maart 2020 / 18:35

   Dank je wel voor je compliment over de foto’s! Ik was ook wel heel blij dat ik deze fotolocatie had ontdekt. Zo’n leuke plek!

 3. 9 maart 2020 / 09:00

  Mooie outfit,, staat je geweldig! Echt een hele leuke trui en mooi gecombineerd met het rokje! Zelf hou ik niet zo van dierenprintjes, maar mooi dat jij blij bent met je nieuwe tas! Bij de outfit staat het wel erg leuk. Zelf hou ik ook wel van tassen. Mijn clutch van Ted Baker en mijn rugzakje van Parfois zijn echt mijn favoriete tassen! :-)
  Meaghan blogde over…Food confessions

  • Romy
   Auteur
   13 maart 2020 / 18:36

   Oeh, Ted Baker heeft ook altijd prachtige tassen! Ik kan me voorstellen dat je daar heel blij mee bent. Zelf ben ik meestal ook niet zo van de dierenprint, maar bij deze tas vond ik het dan weer wel heel leuk en speels staan.

 4. 9 maart 2020 / 09:06

  Als we nou betere en diepere zakken in onze kleding zouden hebben, zoals mannen … Dan had ik geen handtas nodig gehad.
  Ik heb vaak wel een ruime handtas. Mijn eis is dat er een pocket book in m niet passen. Die tas ziet er net groot genoeg uit.
  Eerste samenwerking die ik nou eens ga checken, Romy. Goeie keus!
  Daenelia blogde over…Five updated designs in t-shirt shop

  • Romy
   Auteur
   13 maart 2020 / 18:37

   Ha, leuk om te horen dat je de website van Treasure Label gaat bekijken! Ik ben oprecht heel enthousiast over de tassen. En extra mooi natuurlijk dat ze duurzaam zijn.
   Maar ik geef toe: diepere zakken in kleding zodat je nooit meer een tas nodig hebt, zou ook niet verkeerd zijn.

 5. 9 maart 2020 / 09:27

  Wat een heerlijke outfit! Wat ik altijd doe is mijn camera op de timer zetten. Vervolgens stel ik scherp met mijn telefoon en klik ik op de knop, en heb ik dus een paar seconden om mijn telefoon te verbergen.
  Dat ongemakkelijke gevoel is trouwens heel herkenbaar, maar je moet er inderdaad maar wat voor over hebben. Je hebt trouwens ook echt een toffe outfit aan!
  Ilona Wielinga blogde over…Piekeren | 10 Tips om piekeren tegen te gaan

  • Romy
   Auteur
   13 maart 2020 / 18:39

   Dank je wel! En goede tip! Dat ga ik ook maar eens proberen met mijn camera met timer. Foto’s maken met de zelfontspanner blijft wat ongemakkelijk, maar dan heb je natuurlijk wel een foto die helemaal naar jouw zin en smaak is.

  • Romy
   Auteur
   13 maart 2020 / 18:40

   Ja, leuk hè?! Ik ben niet altijd enthousiast over dierenprint, maar vind deze tasjes wel echt heel tof.

 6. 9 maart 2020 / 10:20

  My God dat tasje😍Zo mooi! Zou ik zelf ook uitkiezen! En die trui vind ik ook super tof. Altijd fijn als je tweedehands zo’n parel kan scoren hé?
  Irene blogde over…Diary | Terug aan het werk!

  • Romy
   Auteur
   13 maart 2020 / 18:52

   Absoluut! Echt onwijs blij met deze fijne trui en met het leuke tasje.

 7. 9 maart 2020 / 10:47

  He, wat valt me dat nu tegen van Pippa zeg, dat ze je niet even leuk op de foto kan zetten. Ik vroeg het laatst ook al aan Sketch, maar die keek me ook alleen maar vragend aan, met het koppetje schuin. Ze ging er wel heel lief bij kwispelen en toen heb ik maar (weer;-)) foto’s van haar gemaakt haha;-) Wat een super leuke outfit. Ik vind het niet alleen een Romy-trui, maar een echte Romy-outfit!
  bychristiana blogde over…KEK Amsterdam behangpaneel in een DIY zwarte lijst

  • Romy
   Auteur
   13 maart 2020 / 18:50

   Haha, toch jammer dat onze huisdieren niet tegelijkertijd voor fotograaf kunnen spelen. Gelukkig zijn ze zelf wel regelmatig bereid om op de foto te gaan ;)
   Dank je voor je lieve compliment over mijn outfit!

 8. 9 maart 2020 / 11:00

  Wat een superleuke outfit! En dat ongemakkelijke foto-moment herken ik ontzettend. Iemand heeft een keer de hele tijd vlak naast mijn camera gestaan. Ik dacht even dat hij hem ging stelen! Ik ben snel weggegaan en heb die persoon (gelukkig) nooit meer gezien!
  Lissanne blogde over…Life Lately #1

  • Romy
   Auteur
   13 maart 2020 / 18:49

   Oh jee, dat is wel heel ongemakkelijk inderdaad. Kan me voorstellen dat je dan ook niet echt zin meer hebt om foto’s te maken. Gelukkig maar dat je die persoon daarna nooit meer hebt gezien.

  • Romy
   Auteur
   13 maart 2020 / 18:46

   Superleuk! De rugzakken van Fjällräven vind ik ook prachtig trouwens. Die van Moomin ga ik eens bekijken. Crossbody-tasjes vind ik bijna altijd wel tof.

  • Romy
   Auteur
   13 maart 2020 / 19:07

   Ja gaaf hè?! We kwamen eigenlijk spontaan op het idee om mijn kerstboom bij mijn ouders in de tuin te zetten toen we lazen over het kerstbomenasiel in Leiden. De kerstboom op mijn balkon zetten was niet echt een optie en toen bood mijn moeder hem een plekje in hun tuin te geven. Ideaal! Ik hoop ook dat hij dit jaar kerst nog net zo mooi is als vorig jaar.

 9. 14 maart 2020 / 21:35

  Ik vind je outfit echt heel tof Romy! Ik merk ook sinds ik jou volg dat ik daardoor het ‘lef’ heb ontwikkeld om mijn eigen stijl te gaan ontwikkelen. Wow, wat een ingewikkelde zin was dat. Maar vooral toen je bij je artikel over eigenwijs zijn (denk ik) schreef dat je je nog steeds in gekleurde mantelpakjes kleedt terwijl iemand je geadviseerd had om meer zwart te dragen gaf dat mij nog een duwtje in de rug. Vroeger zou ik neutraler gekleed gaan om niet te veel op te vallen. Nu draag ik (en ik typ dit ook in zo’n shirt) heel vaak shirtjes van Disney en ik ben daar helemaal prima mee. Dat ik 22 ben vind ik helemaal niet zo erg. Ik voel me er fijn in en dat is wat telt. Dus dankjewel om me te inspireren Romy

  En je outfit is natuurlijk weer helemaal Romy. Net al het tasje, ik weet zeker dat je hem met heel veel toffe items uit je kast kan combineren. En wat betreft die telefoon, ik vind het juist cool dat je je weet te redden zonder anderen om toch je outfit gefotografeerd te krijgen. Dat heb je maar mooi voor elkaar. Ik denk dat Pippa je camera als haar nieuwe speeltje zou gebruiken en dat lijkt me geen goed idee ;-)
  Nikita blogde over…Zes maand zonder social media

  • Romy
   Auteur
   6 april 2020 / 23:28

   Jeetje, wat een lieve woorden! Dank je wel! En hoe mooi om te horen dat je meer jouw ding durft te doen qua kleding. Leeftijd doet er niet toe – het belangrijkste is dat je lekker draagt waar jij gelukkig van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge