unnamed file 17 6

Outfit tussen de tulpen: gestreepte jurk van biokatoen

 • 27 april 2017
 • 50 Reacties
Categorieën: Outfits

Vandaag ben ik, net als ieder jaar op Koningsdag, al vroeg uit de veren. Er gaat voor mij niets boven de vrijmarkten afstruinen op zoek naar leuke aankopen. Ook heb ik wat leuke dingen gepland met vriendinnen. Een dag met een gouden randje (en een kroontje!) dus! Om deze Koningsdag ook op mijn blog een beetje te ‘vieren’, heb ik een kort artikel voor je klaarstaan met een paar oer-Hollandse foto’s in mijn nieuwe zomerjurk. Naar de Keukenhof droeg ik namelijk een nieuw jurkje van C&A uit hun collectie met biologisch katoen. Ik ben er dolblij mee en poseerde tussen de tulpen om je het jurkje te laten zien.

outfit gestreepte jurk c&a tulpen

Jurk: C&A bio cotton | Legging: Zeeman | Enkellaarzen: Van Haren.

De outfitshoot

Tja, een echte outfitshoot kun je dit niet noemen. In mijn artikel over ons bezoekje aan de Keukenhof vertelde ik al dat een echte fotoshoot in de Keukenhof nog knap lastig zou zijn met zoveel toeristen. Wel konden we snel een paar foto’s maken voor een tulpenveld in de expositiehal. Geen mega-artikel dus dit keer, maar alleen een paar foto’s die in mijn ogen wel toepasselijk zijn voor Koningsdag. Mijn outfit is voor mijn doen vrij simpel en basic, maar voor een dagje weg vind ik dat wel zo fijn. Ik droeg trouwens de rest van de dag een spijkerjasje over het jurkje, omdat het nogal frisjes was. Omdat ik in de foto’s graag het hele jurkje wilde laten zien, besloot ik mijn jasje voor de foto’s uit te trekken. Zo kun je meteen mijn (jawel!) blote rug zien.

De C&A bio cotton gestreepte jurk

Zoals ik in de inleiding al verklapte, is dit jurkje afkomstige uit de bio cotton-collectie van C&A. Ik was blij verrast toen ik er een tijdje geleden dankzij Lisettes blog leerde dat C&A ook een lijn van biologisch katoen heeft. Dirk jurkje is dus iets beter voor het milieu, maar dat voor een heel vriendelijk C&A-prijsje. Ik betaalde er namelijk maar €12,95 voor. Het was overigens weer een typisch geval liefde op het eerste gezicht met dit jurkje, hoewel het jurkje ook een beetje buiten mijn comfortzone is. Een strak bovenlijfje, strakke mouwtjes, een open rug…Het zijn allemaal redenen waarom ik een jurkje al snel zou laten hangen. Toch vind ik het leuk om mezelf soms ‘uit te dagen’ en iets nieuws te proberen. En ik kan je vertellen dat dat nog best goed bevalt ook!

Wat zijn jouw plannen voor deze Koningsdag?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. marije 27 april 2017 op 6:21 am - Beantwoord

  Super leuk jurkje! Ik hou van streepjes. Geeft mij een frans gevoel.

  • Romy 27 april 2017 op 2:26 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik vind streepjes ook zo leuk en probeer langzaamaan iets vaker leuke kleding met streepjes te kopen. Dat staat ook overal bij!

 2. Darina 27 april 2017 op 6:38 am - Beantwoord

  Wat een leuk jurkje, staat je heel mooi!

 3. Neverdullmoments 27 april 2017 op 7:11 am - Beantwoord

  Staat erg mooi met die lage rug! Stop dit maar in je comfortzone hoor!;)

 4. Nicole 27 april 2017 op 7:21 am - Beantwoord

  Wat een leuk jurkje! Na m’n zwangerschap toch maar eens bij de C&A gaan kijken!

  • Romy 27 april 2017 op 2:26 pm - Beantwoord

   Dankjewel!

  • Romy 27 april 2017 op 2:27 pm - Beantwoord

   Haha, dat vind ik een goed plan! Ik ga mezelf zeker proberen aan te wennen om iets vaker dit soort dingen te dragen, want het is zonde als in mijn kledingkast alles hetzelfde is. Dankjewel voor je lieve reactie 🙂

  • Romy 27 april 2017 op 2:28 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ja, ze hebben echt leuke kleding bij C&A de laatste tijd. Ik ga er de laatste maanden altijd graag even naar binnen.

 5. Susan 27 april 2017 op 7:36 am - Beantwoord

  Mooie outfit! Staat je goed.

 6. jonna@burgertrutjes 27 april 2017 op 7:51 am - Beantwoord

  Super schattig jurkje! C&A heeft soms best leuke dingen 🙂

 7. wendy 27 april 2017 op 8:08 am - Beantwoord

  Wat een mooi urkje en dat bij C&A, het staat je ook goed en je straalt erin.
  Tip misschien wil je het eens proberen met een legging ineen kleurtje lijkt mij ook leuk maar wel gewaagder. Fijne koningsdag.

 8. Claire 27 april 2017 op 8:27 am - Beantwoord

  Wauw wat staat hij je mooi! Vooral de open rug vind ik erg tof (en ook een beetje sexy 😉 ). Het materiaal lijkt me ook heerlijk aanvoelen. Fijne Koningsdag!

 9. Maaike 27 april 2017 op 9:00 am - Beantwoord

  Staat je echt goed!!

  • Romy 27 april 2017 op 2:29 pm - Beantwoord

   Dankje! Ja, ik vind de kleding van C&A de laatste tijd ook steeds leuker worden 🙂

  • Romy 27 april 2017 op 2:29 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Wat leuk om te horen! En ook bedankt voor de tip van de legging. Ik merk inderdaad dat ik vaak dezelfde kleuren leggings draag, maar een vrolijk kleurtje zou waarschijnlijk ook wel leuk staan bij zo’n basic jurkje. Ik ga er eens naar op zoek 🙂

  • Romy 27 april 2017 op 2:30 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je superlieve reactie, ook over de open rug 🙂 Het was even wennen, maar ik ben blij dat ik nu een keer iets anders in mijn kledingkast heb hangen dan anders 😉 Fijne Koningsdag!

  • Romy 27 april 2017 op 2:30 pm - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂

 10. Sija 27 april 2017 op 9:37 am - Beantwoord

  Wat een leuk jurkje! Ik wist niet dat C&A een bio-katoen lijn had! Prachtige foto’s ook, de Keukenhof is de perfecte locatie voor fotoshoots 😀 Liefs, Sija

  • Romy 27 april 2017 op 2:31 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! Het was voor mij ook echt een eye-opener dat er bij C&A biokatoen te koop is. Er zitten hele leuke items tussen!

 11. Josephine 27 april 2017 op 9:51 am - Beantwoord

  Dat jurkje staat je leuk! Knap dat je zo je comfort zone verbreedt.

  Ik wist niet dat kleding van biokatoen ook gewoon betaalbaar kon zijn!

 12. Marjolijn 27 april 2017 op 10:55 am - Beantwoord

  Je ziet er geweldig uit!

 13. Klaske 27 april 2017 op 11:29 am - Beantwoord

  Wauw Romy, hij staat je prachtig! Superleuk om te zien, want ik werk bij de C&A haha. 🙂 Fijn hè, biokatoen voor zo’n prijsje. 🙂

 14. Loes 27 april 2017 op 12:50 pm - Beantwoord

  Leuke outfit! Vind vooral de laatste foto heel mooi!

  • Romy 27 april 2017 op 2:32 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik was ook blij verrast door de prijs van de lijn met biokatoen bij C&A. Ze hebben daar zelfs shirtjes van biokatoen te koop voor maar 5 euro.

  • Romy 27 april 2017 op 2:32 pm - Beantwoord

   Wat lief! Dankjewel!

  • Romy 27 april 2017 op 2:32 pm - Beantwoord

   Oh echt? Dat wist ik niet. Superleuk dat je bij C&A werkt! Ik heb die winkel sinds een jaar weer helemaal herontdekt en kom er zo vaak leuke dingen tegen 🙂

  • Romy 27 april 2017 op 2:33 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! 🙂

 15. Lisette 27 april 2017 op 1:34 pm - Beantwoord

  Het jurkje staat je erg goed!

 16. Sandra 27 april 2017 op 1:49 pm - Beantwoord

  Ik vind je jurkje jou ZO leuk staan! Echt waar hoor! Ben blij dat je hem, ondanks dat je hem liever zou laten hangen, wél gekocht hebt. Hihi. 🙂

  • Romy 27 april 2017 op 2:34 pm - Beantwoord

   Zo lief, je reactie! Dat motiveert me echt om toch eens vaker dit soort dingen te kopen 🙂 Dankjewel!

 17. Jessica J. 27 april 2017 op 3:02 pm - Beantwoord

  Een open rug vind ik zo ontzettend mooi! Staat je goed, Romy!

 18. Mike 27 april 2017 op 3:45 pm - Beantwoord

  Wat een gaaf jurkje, het staat je heel goed. De foto’s van de keukenhof zijn erg mooi geworden.

 19. Michelle 27 april 2017 op 3:54 pm - Beantwoord

  Leuk! Binnenkort toch maar weer eens kijken bij C&A, vond het de laatste tijd niet heel veel soeps namelijk 😉

  • Romy 27 april 2017 op 7:28 pm - Beantwoord

   Ik vind hun nieuwe collectie echt heel leuk. Ook in de webshop hebben ze regelmatig leuke kleding staan, vind ik 🙂

 20. Johanne 27 april 2017 op 5:31 pm - Beantwoord

  Superleuk jurkje, staat prachtig in combinatie met je haar :). En topjes/jurken met open rug zijn altijd liefde <3.

  Ik vond Koningsdag trouwens al te koud met jas aan en sjaal om…. nu weer lekker binnen!

  • Romy 27 april 2017 op 7:29 pm - Beantwoord

   Wat lief, dankjewel! Ja, het was wel echt ijskoud vandaag! Ik moest ook even flink opwarmen na een dagje struinen over de vrijmarkt. Ben blij dat ik de rest van de avond lekker binnen zit 😉

 21. Janneke 27 april 2017 op 6:03 pm - Beantwoord

  Wat een mooi jurkje, staat je goed! Ondanks dat het geen hele fotoshoot is geworden, zijn het hele leuke foto’s! x

 22. Benthe 27 april 2017 op 7:41 pm - Beantwoord

  Leuk om eens iets te kopen dat net buiten je comfort zone ligt, het staat je in ieder geval heel mooi!

 23. Saskia 28 april 2017 op 11:55 am - Beantwoord

  Wat een super leuk jurkje! Ik hou wel van streepjes. Mooie foto’s zijn het geworden 🙂

 24. Sarah 28 april 2017 op 1:25 pm - Beantwoord

  Ooh, zo leuk dat je deze foto’s hebt gemaakt in het Keukenhof. Kan me voorstellen dat dat niet makkelijk was met al dat volk. En je staat super goed met dat jurkje. Fijn dat je jezelf hebt uitgedaagd op die manier!

  • Romy 28 april 2017 op 9:45 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je compliment! Het was inderdaad een uitdaging om foto’s te maken tussen alle mensen, maar ik ben heel blij met de foto’s zoals ze uiteindelijk zijn geworden 🙂

 25. Aniek 30 april 2017 op 4:01 pm - Beantwoord

  Leuk hoor! Staat je erg goed! 😀 Ik had niet verwacht dat dit jurkje van de C&A kwam! Gaaf!! Wie weet loop ik hier, na het lezen van je post, ook even naar binnen!

  • Romy 30 april 2017 op 7:46 pm - Beantwoord

   Dankjewel 🙂 Ja, ze hebben bij C&A echt leuke dingen de laatste tijd, vind ik. Ik kom er regelmatig leuke jurken, rokjes en vesten tegen.

Recente blogs

Meer zelfvertrouwen? | Fluister jezelf deze 7 wijze woorden in!

27 juli 2018|Persoonlijke groei|

Kun jij wel (iets) meer zelfvertrouwen gebruiken? Bijvoorbeeld voor een spannende uitdaging, voor een enge stap of gewoon omdat je in het algemeen zelfverzekerder in het leven wilt staan? Laten we dan eens samen een paar vervelende, kritische gedachten over de schutting gooien. Weg ermee! Tijd voor 7 wijze woorden of affirmaties om jezelf in te fluisteren voor meer zelfvertrouwen. Spreek ze dagelijks tegen jezelf ui