Outfit tussen de tulpen: gestreepte jurk van biokatoen

Vandaag ben ik, net als ieder jaar op Koningsdag, al vroeg uit de veren. Er gaat voor mij niets boven de vrijmarkten afstruinen op zoek naar leuke aankopen. Ook heb ik wat leuke dingen gepland met vriendinnen. Een dag met een gouden randje (en een kroontje!) dus! Om deze Koningsdag ook op mijn blog een beetje te ‘vieren’, heb ik een kort artikel voor je klaarstaan met een paar oer-Hollandse foto’s in mijn nieuwe zomerjurk. Naar de Keukenhof droeg ik namelijk een nieuw jurkje van C&A uit hun collectie met biologisch katoen. Ik ben er dolblij mee en poseerde tussen de tulpen om je het jurkje te laten zien.

outfit gestreepte jurk c&a tulpen

Jurk: C&A bio cotton | Legging: Zeeman | Enkellaarzen: Van Haren.

De outfitshoot

Tja, een echte outfitshoot kun je dit niet noemen. In mijn artikel over ons bezoekje aan de Keukenhof vertelde ik al dat een echte fotoshoot in de Keukenhof nog knap lastig zou zijn met zoveel toeristen. Wel konden we snel een paar foto’s maken voor een tulpenveld in de expositiehal. Geen mega-artikel dus dit keer, maar alleen een paar foto’s die in mijn ogen wel toepasselijk zijn voor Koningsdag. Mijn outfit is voor mijn doen vrij simpel en basic, maar voor een dagje weg vind ik dat wel zo fijn. Ik droeg trouwens de rest van de dag een spijkerjasje over het jurkje, omdat het nogal frisjes was. Omdat ik in de foto’s graag het hele jurkje wilde laten zien, besloot ik mijn jasje voor de foto’s uit te trekken. Zo kun je meteen mijn (jawel!) blote rug zien.

De C&A bio cotton gestreepte jurk

Zoals ik in de inleiding al verklapte, is dit jurkje afkomstige uit de bio cotton-collectie van C&A. Ik was blij verrast toen ik er een tijdje geleden dankzij Lisettes blog leerde dat C&A ook een lijn van biologisch katoen heeft. Dirk jurkje is dus iets beter voor het milieu, maar dat voor een heel vriendelijk C&A-prijsje. Ik betaalde er namelijk maar €12,95 voor. Het was overigens weer een typisch geval liefde op het eerste gezicht met dit jurkje, hoewel het jurkje ook een beetje buiten mijn comfortzone is. Een strak bovenlijfje, strakke mouwtjes, een open rug…Het zijn allemaal redenen waarom ik een jurkje al snel zou laten hangen. Toch vind ik het leuk om mezelf soms ‘uit te dagen’ en iets nieuws te proberen. En ik kan je vertellen dat dat nog best goed bevalt ook!

Wat zijn jouw plannen voor deze Koningsdag?

Volg:
Deel:

50 Reacties

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 14:26

   Dankjewel! Ik vind streepjes ook zo leuk en probeer langzaamaan iets vaker leuke kleding met streepjes te kopen. Dat staat ook overal bij!

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 14:27

   Haha, dat vind ik een goed plan! Ik ga mezelf zeker proberen aan te wennen om iets vaker dit soort dingen te dragen, want het is zonde als in mijn kledingkast alles hetzelfde is. Dankjewel voor je lieve reactie :)

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 14:28

   Dankjewel! Ja, ze hebben echt leuke kleding bij C&A de laatste tijd. Ik ga er de laatste maanden altijd graag even naar binnen.

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 14:29

   Dankje! Ja, ik vind de kleding van C&A de laatste tijd ook steeds leuker worden :)

 1. wendy
  27 april 2017 / 08:08

  Wat een mooi urkje en dat bij C&A, het staat je ook goed en je straalt erin.
  Tip misschien wil je het eens proberen met een legging ineen kleurtje lijkt mij ook leuk maar wel gewaagder. Fijne koningsdag.

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 14:29

   Dankjewel! Wat leuk om te horen! En ook bedankt voor de tip van de legging. Ik merk inderdaad dat ik vaak dezelfde kleuren leggings draag, maar een vrolijk kleurtje zou waarschijnlijk ook wel leuk staan bij zo’n basic jurkje. Ik ga er eens naar op zoek :)

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 14:30

   Dankjewel voor je superlieve reactie, ook over de open rug :) Het was even wennen, maar ik ben blij dat ik nu een keer iets anders in mijn kledingkast heb hangen dan anders ;) Fijne Koningsdag!

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 14:31

   Dankjewel voor je lieve reactie! Het was voor mij ook echt een eye-opener dat er bij C&A biokatoen te koop is. Er zitten hele leuke items tussen!

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 14:32

   Dankjewel! Ik was ook blij verrast door de prijs van de lijn met biokatoen bij C&A. Ze hebben daar zelfs shirtjes van biokatoen te koop voor maar 5 euro.

 2. Marjolijn
  27 april 2017 / 10:55

  Je ziet er geweldig uit!

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 14:32

   Oh echt? Dat wist ik niet. Superleuk dat je bij C&A werkt! Ik heb die winkel sinds een jaar weer helemaal herontdekt en kom er zo vaak leuke dingen tegen :)

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 14:33

   Dankjewel voor je lieve reactie! :)

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 14:34

   Zo lief, je reactie! Dat motiveert me echt om toch eens vaker dit soort dingen te kopen :) Dankjewel!

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 19:27

   Dankjewel voor je leuke reactie :)

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 19:28

   Ik vind hun nieuwe collectie echt heel leuk. Ook in de webshop hebben ze regelmatig leuke kleding staan, vind ik :)

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 19:29

   Wat lief, dankjewel! Ja, het was wel echt ijskoud vandaag! Ik moest ook even flink opwarmen na een dagje struinen over de vrijmarkt. Ben blij dat ik de rest van de avond lekker binnen zit ;)

  • Romy
   Auteur
   27 april 2017 / 19:29

   Dankjewel voor je lieve reactie!

 3. 28 april 2017 / 11:55

  Wat een super leuk jurkje! Ik hou wel van streepjes. Mooie foto’s zijn het geworden :-)

 4. 28 april 2017 / 13:25

  Ooh, zo leuk dat je deze foto’s hebt gemaakt in het Keukenhof. Kan me voorstellen dat dat niet makkelijk was met al dat volk. En je staat super goed met dat jurkje. Fijn dat je jezelf hebt uitgedaagd op die manier!
  Sarah blogde over…A trolley traveler’s dream suitcases

  • Romy
   Auteur
   28 april 2017 / 21:45

   Dankjewel voor je compliment! Het was inderdaad een uitdaging om foto’s te maken tussen alle mensen, maar ik ben heel blij met de foto’s zoals ze uiteindelijk zijn geworden :)

 5. Aniek
  30 april 2017 / 16:01

  Leuk hoor! Staat je erg goed! :D Ik had niet verwacht dat dit jurkje van de C&A kwam! Gaaf!! Wie weet loop ik hier, na het lezen van je post, ook even naar binnen!
  Aniek blogde over…Review: Cress / Marissa Meyer

  • Romy
   Auteur
   30 april 2017 / 19:46

   Dankjewel :) Ja, ze hebben bij C&A echt leuke dingen de laatste tijd, vind ik. Ik kom er regelmatig leuke jurken, rokjes en vesten tegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge