blouse10

Outfit | Groen, paars & rood in één outfit

 • 13 april 2020
 • 12 Reacties
Categorieën: Outfits

Ik heb de smaak van de thuisoutfits te pakken. Niets zo fijn als ook op een niet al te bruisende dag toch een mooi kloffie uit mijn kledingkast trekken! Dit keer ging ik voor kleur. Heel. Veel. Kleur. Ik combineerde een groene blouse met een paars rokje en knalrode schoenen. Ik gun je graag een blik op mijn nogal kleurrijke outfit.

Shoppen in je eigen kledingkast

Deze coronaperiode is bijzonder goed voor mijn portemonnee. Of nou, deels. Normaal gesproken had ik de afgelopen weken vast een paar tweedehands kledingkoopjes op de kop getikt, maar dat gaat natuurlijk niet nu de kringloopwinkels hun deuren veilig gesloten houden. Daarom houd ik het voorlopig bij shoppen in mijn eigen kledingkast. Een leuke en vooral budgetproof bezigheid!

Het houdt voor mij in dat ik eens niet mijn favoriete blouse van de stapel pak om die voor de zoveelste keer aan te trekken, maar dat ik juist eens iets pak wat ik alweer bijna was vergeten. De groene blouse op deze foto bijvoorbeeld. Een pareltje dat ik vorig jaar bij Costes kocht en waarvan ik totaal niet begrijp waarom ik hem zo lang niet heb aangetrokken. Tijd om daar verandering in te brengen!

outfit met groene blouse costes

De magie van mijn rode hakken

Voor mijn doen is dit nog best wel een gewaagde outfit, maar ik word er blij van. Eens in de zoveel tijd móet ik gewoon mijn hoge hakken uit de kast trekken. Het is alsof die op magische wijze acuut mijn zelfvertrouwen flink opkrikken. Bizar wat hakken met je houding doen trouwens! Ik lijk op deze foto’s wel 1,85 meter. In werkelijkheid moet ik het doen met “maar” 1,68 meter. De lange benen zijn wél echt.

Dit keer combineerde ik de hakken dus met mijn groene blouse van Costes (zie je de schattige kleine stipjes?), een beige jasje en een paarse rok van kant. Het jasje is een tweedehands vondst van de IJ-hallen, de rok komt van Sans-Online (en heb ik alweer een jaar of drie) en de rode schoenen zijn een kringloopkoopje van het merk s.Oliver.

outfit quarantaine
Pippa denkt “Hallo, dat is MIJN bankleuning. Wat doet je telefoon daar?”

Op de foto met mijn lieve photobomber

Het leuke van outfitfoto’s in huis maken, is dat mijn lievelingshuisgenoot en favoriete photobomber ook even een kijkje kwam nemen. Pippa vond het maar wat gek dat er opeens een groot statief in de woonkamer stond en dat ik steeds vanaf de bank naar het ding bleef staren. Mevrouw kwam dan ook graag even een kijkje nemen. Vond ik niet erg, want dat leverde dan weer een paar gezellige foto’s met Pippa erbij op.

Even tussen jou en mij: die rode hakken trok ik natuurlijk wel speciaal voor de foto’s aan. Ik zal het mijn onderburen niet aandoen om op deze schoenen de plantjes water te geven en mijn bammetjes te smeren. Nee hoor, dat doe ook ik gewoon op totaal niet matchende fluffy sokken.

Outfits shooten in quarantainestijl

Ha, dat thuis outfits shooten bevalt me wel. Ik begin langzamerhand handiger te worden met mijn zelfontspanner, heb de app daarvoor helemaal onder de knie en heb inmiddels een paar fotogenieke plekjes in mijn huis gevonden. Misschien gaan mijn statief en ik ons nog maar eens aan een paar foto’s op een afgelegen gebied hier in de buurt wagen. Dat is dan weer het voordeel van deze tijd: nieuwsgierige voorbijgangers zal ik vast niet hebben.

Blouse: Costes
Blazer: H&M (tweedehands)
Rokje: Sans Online
Schoenen: s.Oliver (tweedehands)
Panty: Action

Draag jij weleens groen?

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Meer over mij

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Daenelia 13 april 2020 op 7:25 am - Beantwoord

  Ik ben blij dat ik met de hond naar buiten elke dag. Anders zou ik nooit meer schoenen aan doen… (mijn gozer kwam er nu achter dat hij geen zomerschoenen heeft en loopt dus nog op zijn warme winterboots de hond uit te laten…)
  Leuke outfit! Vandaag ga ik ook shoppen in min kleding kast … mijn winterkleding opbergen en de zomerkleding weer uit de dozen halen! Wie weet wat ik nog tegenkom!

 2. Naomi 13 april 2020 op 8:08 am - Beantwoord

  Dat vroeg ik me dus af bij het zien van die hakken, wat je buren daarvan zouden vinden. Gelukkig zorgen voor niets;). Geweldige outfit!

 3. Kristel 13 april 2020 op 8:57 am - Beantwoord

  Shoppen in de eigen kleerkast. Zo heb ik vorige week nog een splinternieuw paar Adidas schoenen gevonden. Een geval van solden shoppen in 2018 (de kassabon zat er zelf nog bij 🙂 ) en het vergeten als het nieuwe lente seizoen aanbreekt. Oepsie

 4. Darina 13 april 2020 op 10:13 am - Beantwoord

  Hele mooie outfit. Ik hou ook van groen, maar heb nog niet echt een mooi kledingstuk in die kleur.

 5. Ilona Wielinga 13 april 2020 op 10:23 am - Beantwoord

  Wat weer een heerlijke vrolijke outfit!

 6. bychristiana 13 april 2020 op 10:47 am - Beantwoord

  Wat zie je er weer prachtig uit met je ‘lange benen die wel echt zijn’ haha;-) Ik moet altijd zo lachen om jouw vrolijke stukjes!

 7. Meaghan 13 april 2020 op 10:59 am - Beantwoord

  Wat een vrolijke outfit! Helemaal in de paassferen! Heel leuk! Fijne Pasen!

 8. Giovanna Jansen 13 april 2020 op 11:21 am - Beantwoord

  Wat een heerlijke, vrolijke paasoutfit! Echt super mooi die hakken. Lijken mij overal goed mee te kunnen combineren. En geweldig die photobomber erbij. 🙂

 9. Tamara 13 april 2020 op 2:27 pm - Beantwoord

  Jij hebt altijd zo’n prachtige outfits! Ik vind de shoot in de zetel minstens even mooi als je gewoonlijke shoots buitenshuis!

 10. Irene 13 april 2020 op 4:05 pm - Beantwoord

  Ik heb gisteren wat zomerkleren uit m’n lades gehaald. Ik pas door m’n babybuik alleen niet meer overal in helaas maar dat geeft me dan wel weer een extra excuus om een paar mooie dingetjes te kopen. Iets minder goed voor de portemonnee dan shoppen in je eigen kast, maar ik voel me toch liever comfy in wat ik draag dan dat ik me in nog een iets te krappe jeans prop. Ik doe namelijk ook liefst gewone kleding aan in huis. Dan voel ik me toch altijd wat frisser ofzo.

 11. Saskia 13 april 2020 op 4:37 pm - Beantwoord

  Wat een vrolijk outfit! Ik heb vorige week mijn kledingkast verruild voor mijn zomer garderobe, ook zo leuk!

 12. Suzanne 14 april 2020 op 8:37 am - Beantwoord

  Super leuke outfit, staat je echt goed! Ikzelf heb een appeltjesgroen shirt wat ik heel graag combineer met mijn lila vest, een combi die niet veel mensen snappen, maar zelf vind ik het super leuk samen!

Recente blogs

Inkiekje #62 | Van IJ-hallen naar cocktailbar naar eindelijk VAKANTIE

4 juli 2022|Persoonlijk|

Net voor onze vakantie ontdekte ik dat mijn filmrol zó vol staat dat ik met gemak na een week alweer een Inkiekje kon vullen. Het was dan ook een bruisende week. Of nou ja, bruisend voor mij als introvert met een voorliefde voor de granny lifestyle. Ik was op mijn 29e voor het eerst in mijn leven in een cocktailbar (waar het blijkbaar ook als niet-alcoholdrinker prima vertoeven is), telde de dagen af tot onze vakantie, verbaasde me over een onbenullig supermarktproduct waar ik me gek genoeg door liet verleiden, en beleefde het hoogtepunt van de afgelopen twee maanden: een bezoekje aan de IJ-hallen. Ik neem je graag mee: van IJ-hallen naar coctailbar naar vakantie (inclusief de nodige inpakstress die daar bij mij aan voorafgaat).

9x Goed om te weten als je (fulltime) ondernemer wordt!

20 maart 2020|Carrière en ondernemen|

Yes! Over niet al te lange tijd is het zover: dan ben ik fulltime ondernemer. Ondernemen zelf doe ik al een tijdje. Alweer bijna twee jaar om precies te zijn. En leuk dat ik het vind! (Duh!) Een van de leukste dingen vind ik dat er als ondernemer altijd genoeg te leren en te ontdekken valt. Soms een uitdaging, soms vooral heel leuk! Omdat ik je graag in mijn avontuur meeneem, deel ik 9 handige dingen om te weten over (fulltime) ondernemen. Stuk voor stuk dingen die ik de afgelopen tijd zelf heb geleerd.

Mini shoplog: Primark, New Yorker & dé kerstjurk

14 december 2016|Lifestyle|

Shoppen doe ik eigenlijk niet zo vaak, maar ik vind het wel heerlijk om af en toe met een vriendin samen te winkelen. Afgelopen zondag ging ik met Diana een dagje winkelen in Zaandam en scoorde ik bij Primark, H&M en New Yorker een aantal leuke items. Ik ben niet echt iemand die met tassen vol spullen thuiskomt, maar ik ben juist vaak blij met dat ene of die paar leuke items die ik heb gekocht. Daarom leek het me leuk om vandaag mijn gekochte artikelen eens in een mini shoplog te laten zien.

Ga naar de bovenkant