top2

Outfit | Kanten top met bloemen, shorts & blote benen

 • 10 juli 2019
 • 35 Reacties
Categorieën: Outfits

Mijn vorige outfitpost is alweer van een tijdje geleden. Nu ik op mezelf woon, is outfitfoto’s maken toch wat ingewikkelder geworden. Mijn huisgenootje (a.k.a. kat) Pippa vragen om mooie foto’s te maken is toch wat lastig. Maar mijn vriendin Jolanda was zo lief om een paar foto’s te maken van mijn outfit met mijn nieuwe top. Ik laat je dan ook met plezier mijn nogal blauwe outfit zien, inclusief shorts, blote benen, blauwe oorbellen en een matchend telefoonhoesje.

Kanten top met bloemen

Mijn kanten top dus. Wat ben ik daar weg van! Mijn liefde voor deze top met bloemen van Steps begon al een aantal maanden geleden. Toen ik met een vriendin bij Steps rondneusde, viel mijn oog direct op deze fleurige top van kant. Hij zat als gegoten en ik was direct verliefd. Maar ja, ik had al een blazer en een zomerjas gekocht, en was niet van plan mijn volledige vakantiegeld bij Steps over de balk te smijten. Daarom hing ik de top met pijn in het hart terug in het rek.

“Nu of nooit!”

Kun je raden hoe ik ongeveer reageerde toen ik laatst in een Google-advertentie precies deze top zag mét 50% korting. “Nu of nooit”, zo luidde de handige truc van de marketeer. En ook “Nog maar 1 exemplaar in uw maat”. Het effect van goede marketing bleek maar weer: voordat ik het wist drukte ik zowaar op de ‘Bestel’-knop. En zo zat de top de volgende dag al in mijn brievenbus, voor €35 in plaats van €70.

steps kanten top met bloemen

Welkom uit de kast, shorts!

In de paar weken dat ik deze top nu in mijn kast heb hangen, heb ik hem al heel wat keren aangetrokken. Het bewijs dat de top een topaankoop is. Mijn woordgrappen worden steeds slechter. De top is wel wat lastig te combineren met rokjes, zo heb ik gemerkt. Als ik de top over een rokje aantrek, lijkt mijn taille te zijn verdwenen zonder dat daar ook maar één chocoladekoekje of pizza aan te pas is gekomen. En de top in een rokje proppen ziet er al snel wat rommelig uit. Maar met een pantalon of leuke shorts vind ik het een gouden combinatie. Meteen een goed excuus om mijn leuke tweedehands shorts vaker uit de kast te halen.

Ik combineerde de top verder met een huidkleurige panty (het gezondere alternatief voor de zonnebank als je melkflessen hebt), mijn nieuwe roze All Stars (waarvan door het felle licht weinig te zien is) en knalblauwe oorbellen van Kruidvat.

steps kanten top met bloemen

Matchend telefoonhoesje

Nog een leuk detail: mijn outfit matcht met mijn telefoonhoesje. Of is het andersom? Ik gooi het maar op het feit dat ik gek ben op blauw en daarom steeds weer voor blauwe accessoires val. Een blauw telefoonhoesje ontbrak nog. En aangezien ik graag regelmatig van hoesje wissel, vond ik dit hoesje een onmisbare aanwinst voor mijn bescheiden verzameling telefoonhoesjes. Mijn telefoon heeft helaas laatst (met mijn oude hoesje) een mijlpaal bereikt die van mij niet per se had gehoeven: hij is zijn eerste barst(je) rijker. En dus was een nieuw en stevig telefoonhoesje al helemaal geen overbodige luxe.

steps kanten top
Niet mijn meest charmante foto (fel tegenlicht en een iets te enthousiaste lach). Maar hé, vrolijk is-ie wel!

Een bijpassend telefoonhoesje

Het hoesje komt van Hoesjes-outlet, een leuke webshop met veel verschillende betaalbare telefoonhoesjes. Voor veel verschillende soorten telefoons! Ik geef zelf niet zo veel om het nieuwste van het nieuwste qua telefoons (wel om kleurrijke hoesjes!), dus mijn telefoon is een wat oudere iPhone. Maar mocht jij nu wel de trotse eigenaar van een iPhone XR zijn, dan kun je ook voor jouw gloednieuwe toestel heel wat leuke iPhone XR-hoesjes vinden bij Hoesjes-outlet.

Fleurig, vrolijk én volwassen

Ik ben zelf heel gelukkig met mijn blauwe exemplaar. Het hoesje is stevig en ziet er vrolijk en fleurig, maar toch ook volwassen uit. Daar kan ik wel mee verschijnen op een serieus werkoverleg. Ook niet geheel onbelangrijk: de kleur is opvallend genoeg om mijn telefoon eenvoudig uit mijn propvolle tas te kunnen vissen tussen de vele oude bonnetjes en vergeten lipsticks. Kijk, dat vind ik nou belangrijk!

Kanten top: Steps
Shorts: H&M (tweedehands)
Schoenen: Converse All Stars
Oorbellen: Kruidvat
Telefoonhoesje: Hoesjes-outlet

Ben jij weleens teruggegaan om eerder niet gekochte kleding alsnog te kopen?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Yvonne 10 juli 2019 op 6:20 am - Beantwoord

  Staat je heel leuk!

 2. Simone 10 juli 2019 op 6:36 am - Beantwoord

  Leuk! Heel herkenbaar ook, die marketingtrucs die hartstikke helder zijn maar waar je tóch niet anders kunt dan intrappen!

 3. Darina 10 juli 2019 op 6:40 am - Beantwoord

  Een hele mooie outfit, staat je goed! Ik vind de kanten top echt geweldig!

  • Romy 14 juli 2019 op 9:39 am - Beantwoord

   Dank je! Ik ben ook helemaal blij met deze top.

 4. Lianne 10 juli 2019 op 7:12 am - Beantwoord

  Leuk topje inderdaad! Toevallig heb ik hem al bij iemand anders gezien op een verjaardag en toen zei ik ook al dat ik het een leuk topje vond. De kleding van Steps vind ik ook altijd erg mooi, maar helaas wel wat prijzig. Even kijken wat ze allemaal in de sale hebben (als ik weer geld heb)!

  • Romy 14 juli 2019 op 9:40 am - Beantwoord

   Dank je wel! En wat toevallig dat je de top laatst al bij iemand anders hebt gezien. Ik was er direct verliefd op toen ik hem in de winkel zag hangen. De sale bij Steps is zeker een aanrader trouwens. Ik vind hun kleding normaal ook wat duur, maar 50% korting maakt het dan al meteen wat aantrekkelijker om daar alsnog iets te kopen.

 5. Naomi 10 juli 2019 op 7:41 am - Beantwoord

  Top zeg, deze outfit! Sorry, kon ‘m niet laten;). Ik snap dat deze wel een poosje in je hoofd bleef zitten, nadat je ‘m terug moest hangen. Ach ja, als ie dan in je brievenbus zit, is ’t wel extra genieten.

  • Romy 14 juli 2019 op 9:41 am - Beantwoord

   Haha, dank je wel voor je leuke compliment! 🙂 En inderdaad, ik werd wel helemaal blij toen het pakketje met de top een paar dagen later op de deurmat viel.

 6. Rachel 10 juli 2019 op 8:18 am - Beantwoord

  Wat een heerlijke zomerse outfit zeg en ik snap dat wel! Fijne week nog verder meis

  • Romy 14 juli 2019 op 9:43 am - Beantwoord

   Dank je wel! Hopelijk heb jij ook een fijne (verhuis)week gehad!

 7. Laura Louise 10 juli 2019 op 9:50 am - Beantwoord

  Hele leuke outfit, staat je goed!

 8. Ilona Wielinga 10 juli 2019 op 10:18 am - Beantwoord

  Wat een leuke outfit. En ik maak zelf mijn outfit foto’s gewoon zelf, door mijn camera op een statief te zetten en foto’s te maken met timer. Je krijgt soms wat rare blikken toegeworpen, maar je bent niet afhankelijk van anderen.

  • Romy 14 juli 2019 op 9:45 am - Beantwoord

   Wat een slimme manier om outfitfoto’s te maken! Dat werkt inderdaad ook prima en zo heb je niemand anders nodig. Ik wil nog een keer een afstandsbediening voor mijn camera kopen, zodat ik hem vanuit de verte kan bedienen. Als ik de timer gebruik zonder afstandsbediening met de handmatige stand, ben ik vaak onscherp. Dus daar moet ik nog even mijn weg in zien te vinden 🙂

 9. Janne 10 juli 2019 op 11:52 am - Beantwoord

  Leuke kleren! Je ziet er zomers en vrolijk uit, dus dat past mooi bij je blog.
  Die telefoonhoesjeswinkel heeft niet voor alle merken telefoons hoesjes. Dat is wel stom. Ik heb een Motorola, en daarvoor is het lastig om wat moois te vinden. Ik heb juist deze week een hoesje besteld, een doorzichtig blauwe.
  Wat had je gedaan om je telefoon een barst te bezorgen? En kon het hoesje daar toen niet tegen beschermen dan?

  • Romy 10 juli 2019 op 11:40 pm - Beantwoord

   De barst is ontstaan bij mijn vorige hoesje. Ik liet mijn telefoon op de stenen vallen (iets wat me zeker al een keer of honderd is overkomen – oeps!), maar mijn vorige hoesje was op een paar plekken open aan de zijkant. Mijn telefoon was net op de verkeerde plek gevallen bij een hoekje, waardoor die kleine barst is ontstaan. Het is maar minimaal, maar toch een beetje jammer 😉 Met mijn nieuwe hoesje is mijn telefoon in ieder geval iets beter beschermd.
   Balen inderdaad dat er geen Motorola-hoesjes te koop zijn. Ik had dat probleem met mijn oude telefoon (een LG) ook weleens. Gelukkig heb je toch nog een mooi blauw exemplaar elders kunnen vinden.

 10. Johanne 10 juli 2019 op 1:24 pm - Beantwoord

  Mooi topje! Toen ik alleen nog de foto had gezien dacht ik al dat ‘ie van Steps kwam, haha. Vind het zo’n leuke winkel, al heb ik er nooit iets gekocht. En perfect zo’n hoesje erbij ;-). Ik had altijd hoesjes omdat ik zo’n kluns ben die altijd haar telefoon laat vallen. Sinds kort ben ik hoesloos, maar eigenlijk moet ik weer een nieuwe. Levensgevaarlijk.

  • Romy 14 juli 2019 op 9:46 am - Beantwoord

   Haha, Steps heeft inderdaad best wel een herkenbare stijl. Een hele leuke, vind ik 😉
   Oh jee, een telefoon zonder hoesje zou het er bij mij ook niet snel “levend” van afbrengen. Ik heb hem al zo vaak op de grond laten kukelen.

 11. Justine 10 juli 2019 op 2:32 pm - Beantwoord

  Ahh heerlijk zomers! Dat topje staat je leuk!
  Ik ben ook wel eens bezweken voor zulke advertenties, so you’re not the only one hahaha

  • Romy 14 juli 2019 op 9:46 am - Beantwoord

   Dank je wel! En gelukkig maar dat ik niet de enige ben die soms in de trucs van marketeers trapt 😉

 12. Nikita 10 juli 2019 op 3:51 pm - Beantwoord

  Toffe outfit! Ik moet wel zeggen, ik moest er aan wennen om je in een short te zien. Maar dat neemt niet weg dat ik het een hele mooie outfit vind. Normaal show je altijd een nieuwe jurk of blouse met een rok. Ik vind het wel leuk, al dat blauw. En ja, natuurlijk. Die sneakers vind ik geweldig. Kan ook niet anders, want je hebt mijn favoriete merk aan je voeten. Dus wat dat betreft heb je mijn aandacht al direct door je schoenen.

  Ik ben wel eens teruggegaan, maar het was altijd onverwacht. Ik zie soms de meest toffe dingen door het jaar, maar heb dan net geen geld of vind dat het te duur is (bedoel, 30 euro voor een trui geef je niet dagelijks uit) en dat zonder gierig te zijn. En als ik geluk heb zie ik dat kledingstuk dan nog in de solden, en aan de helft minder. 15 euro is nog steeds veel, maar niet als het echt een trui is die ik heel erg mooi vind en nog eens afgeprijsd is. Afgelopen tijd kocht ik trouwens op een expo een nieuwe trui van 35 euro. Omdat hij van mijn favoriete televisie serie was, er komen geen nieuwe afleveringen meer van. Ik vond dat het voor een keer moest kunnen. En ik vond ook na al dat vechten, werken aan mezelf en solliciteren dat ik dat wel had verdiend. Dus die ga ik nog met veel plezier dragen!

  • Romy 14 juli 2019 op 9:52 am - Beantwoord

   Dankjewel! Ik vind het zelf wel leuk om zo nu en dan wat nieuws aan te trekken. En deze shorts voelen best wel “mij” op een zomerse dag. Net zoals ik af en toe met plezier een pantalon aantrek, ondanks dat rokken en jurken nog steeds het meest mijn ding zijn 🙂

   Wat mooi trouwens dat je jezelf die speciale trui cadeau hebt gedaan. Je hebt helemaal gelijk. Je hebt volgens mij meer dan genoeg redenen om jezelf op zoiets moois te trakteren, juist nu. <3

 13. Giovanna Jansen 10 juli 2019 op 6:50 pm - Beantwoord

  Wat een leuke outfit! Snap helemaal dat je gevallen bent voor die top, want hij is top. (Sorry, ik doe gewoon mee met de flauwe woordgrappen. ?) En dat soort aankopen zijn de beste! Ik heb ooit iets soortgelijks gehad met een jurkje bij (toen nog) V&D. Zocht een jurkje voor een bruiloft waar ik ceremoniemeester voor was, maar vond het jurkje van mijn keuze (tegen de honderd euro) te duur. Wel een knagend gevoel van spijt. Toen ik een week of wat later online ging zoeken naar een ander jurkje, kwam ik uiteindelijk toch weer bij V&D uit, en daar stond het jurkje waar ik zo weg van was, met fikse korting.
  Grappig, weet niet of jij dat ook hebt, maar heb juist nog meer met dit jurkje door de manier waarop die uiteindelijk toch de mijne werd.

  • Romy 14 juli 2019 op 10:01 am - Beantwoord

   Haha, dank je wel voor je lieve compliment en de leuke woordgrap! 😉
   Wat een mazzel met de bruiloftjurk trouwens! Als je zo’n jurk dan opeens met flinke korting ziet hangen, is het echt alsof het zo had moeen zijn. Ik herken trouwens wel wat je zegt. Als ik een item op zo’n manier heb kunnen kopen, geeft dat een kledingstuk toch wel iets extra bijzonders.

 14. Meaghan 10 juli 2019 op 8:47 pm - Beantwoord

  Wat een prachtige top zeg! Steps is sowieso een winkel die best prijzig is, maar zo ontzettend veel leuke items heeft! Dat is lastig om dan te laten liggen. De outfit staat je prachtig! Je straalt ook helemaal op de foto <3
  Ik ben ook wel een aantal keer teruggegaan naar de winkel om items te halen waar ik mee in mijn hoofd zat. Wel heb ik met mezelf de afspraak dat daar minstens een week overheen moet gaan. Als ik er dan nog aan denk, mag ik het gaan kopen. Zo heb ik een keer een jurk met strikjes gekocht die ik niet uit mijn hoofd kreeg en een prachtige blazer die best duur was, maar die ik ook niet kon laten hangen omdat het 'meant to be' voelde! Nog steeds ben ik erg blij met die items en worden ze ook veel gedragen! 🙂

  • Romy 14 juli 2019 op 9:59 am - Beantwoord

   Wat een lieve reactie, zeg! Dank je wel! <3
   Jouw aankopen klinken ook geweldig trouwens. Ik kan me voorstellen dat je die niet kon laten liggen. Een goede strategie om nog een week over die aankopen na te denken! Dan weet je in ieder geval zeker dat je er echt een goede aankoop aan hebt en niet impulsief wat koopt.

 15. Jenn 11 juli 2019 op 9:36 am - Beantwoord

  Leuk, staat je goed! ♥ kant

  • Romy 14 juli 2019 op 10:08 am - Beantwoord

   Dank je! Ik heb ook echt een zwak voor mooie kleding van kant 🙂

 16. Els 11 juli 2019 op 4:18 pm - Beantwoord

  Wow, echt super mooi! Staat je prachtig!

 17. chucky1012 11 juli 2019 op 8:55 pm - Beantwoord

  Mooie en zeer vrolijk gekleurde outfit….

 18. bychristiana 14 juli 2019 op 3:15 pm - Beantwoord

  Wat een leuke top, ik vind de kleurtjes je ook echt heel mooi staan, zo fris! Ja, ik ben zeker wel eens terug gegaan om iets wat in mijn hoofd spookte alsnog te kopen. Eigenlijk alleen maar goed, om af en toe eens wat langer over iets na te denken en niet altijd impulsief iets direct aan te schaffen.

  • Romy 18 juli 2019 op 9:33 am - Beantwoord

   Dank je wel voor je compliment! En je hebt helemaal gelijk: eigenlijk is het best goed om wat langer over een aankoop na te denken. Dan weet je zeker dat je niet een miskoop doet.

Recente blogs

Theetips | Mijn 7 favoriete theesoorten als grote theeleut

11 april 2022|Lifestyle|

De laatste keer dat ik een dag geen thee heb gedronken, kan ik me niet meer herinneren. Zelfs op vakantie sneak ik een paar theezakjes in mijn koffer. stel je voor dat je het twee dagen zonder zou moeten doen! Laatst kreeg ik onder een artikel de vraag of ik eens mijn favoriete theesoorten wil delen. Sure! Nu ben ik nogal een theesnob met een specifieke voorliefde voor groene thee met een fris smaakje. Dus heel veelzijdig is dit favorietenartikel niet. Maar als jij nu denkt “That’s my cup of tea”, dan zijn dit mijn 7 favoriete theesoorten die ik je zeker aanraad. 

Inkiekje #66 | Kamperen in huis, krabpaalrenovaties & kookprobeersels

29 augustus 2022|Persoonlijk|

Na de zomervakantie hielden wij het vakantiegevoel in stand door noodgedwongen te kamperen in eigen huis. Nou ja, soort van. Ik was een gelukkig mens toen onze woonkamer weer bewoonbaar was. Daarnaast legde ik veel mijlpaalwaardigs vast op de camera. De prachtige paarse heide, mijn eerste zelfgemaakte portobelloburger, een krabpaalexperiment en een zeer welkome gadget die ik zomaar cadeau kreeg van een opdrachtgever. Oh ja, en ik vierde het 3-jarig samenzijn met Bart en struinde het internet af op zoek naar een echt bijzonder cadeau. Missie geslaagd! In dit Inkiekje praat ik je bij met foto's en tekst.

De Keukenhof | Een dag in een kleurrijk tulpenparadijs

7 mei 2018|Op reis|

De toerist in eigen land uithangen, is absoluut een van mijn favoriete weekendactiviteiten. Ook afgelopen zaterdag vertoefde ik met veel plezier tussen de duizenden toeristen, minstens zoveel selfiesticks én heel veel prachtige tulpen in alle kleuren van de regenboog. Zelfs als je de titel van dit blogartikel nog niet had gezien, kun je nu vast wel raden waar ik deze zaterdag was. Juist ja, de Keukenhof! Traditiegetrouw reisde ik ook dit jaar naar Lisse af om dit prachtige bloemenpark met eigen ogen te bewonderen. Ik geef je graag een kijkje in mijn enthousiaste verslag van ons geslaagde bezoekje.