Outfit of the day: kleurrijke winteroutfit met sneakers

Mijn outfits zijn eigenlijk vaak min of meer hetzelfde. Jurkjes zijn bij mij favoriet en daaronder draag ik graag een paar laarzen. Juist daarom leek het me leuk om eens buiten mijn comfortzone te gaan en iets anders uit de kast te trekken. Ik ging dit keer voor een casual outfit met veel kleur. Mijn outfit combineerde ik met de onwijs leuke sneakers die ik deze week binnenkreeg. In de dichte mist maakte mijn vader foto’s van mijn kleurrijke outfit. Kijk je mee?

outfit desigual trui

Het merk Desigual moet je echt van houden of niet. Ik vind hun kleding met felle kleuren in ieder geval geweldig. Laatst scoorde mijn moeder (hoe lief!) deze trui voor mij in de sale. Ik was er meteen weg van, maar toch heeft de trui meer dan een half jaar ongedragen in de kast gehangen. Ik had gewoon geen inspiratie om hem leuk te combineren. Toch vond ik deze sombere dag hét moment om eens wat meer kleur in mijn outfit aan te brengen. Deze trui moest en zou ik dan ook aantrekken.

Outfit sneakers desigual trui

Trui: Desigual / Rokje: Primark / Legging: Zeeman / Sneakers: Yellow Cab Shoes via Sacha / Ketting: onbekend.

Broeken zijn niet helemaal mijn ding. Niet omdat ik iets tegen broeken heb, maar omdat ik me vaak een beetje onzeker voel over mijn lichaam in een strakke broek. Bovendien vind ik een jurk altijd wel vrouwelijk staan en vind ik het gewoon fijn zitten. Toch wilde ik eens iets anders. Ik ging voor een middenweg: geen broek, geen jurk, maar een kort rokje. Deze komt van Primark en kostte volgens mij maar een paar euro. Ik vond hem qua kleuren wel leuk matchen met het borduursel op de trui. Mijn outfit was natuurlijk niet compleet zonder vrolijke schoenen. Ook hiervoor koos ik eens iets anders dan mijn standaard laarzen. Ik mocht een paar dames schoenen uitkiezen bij Sacha en viel zowaar niet voor laarzen, maar voor deze mooie cognackleurige sneakers.

Outfit sneakers

Ik vond het vooral leuk dat de schoenen een mix zijn van verschillende kleuren en structuren. De zijkant is cognackleurig en voorzien van een glittertje. De glitteraccenten zijn ook in de veters verwerkt. De neus en hiel zijn daarnaast versierd met roze schubben die een beetje omhoog staan voor een leuk effect. Ik moet zeggen dat ik bij deze outfit sneakers nog veel leuker vind staan dan ik dacht. Zonder laarzen lijken mijn benen volgens mij iets langer en ik vind deze casual look ook eigenlijk wel iets leuks hebben. Deze ga ik dus zeker vaker dragen.

Wat vind jij van mijn outfit?

De schoenen heb ik ontvangen van Sacha.
Volg:
Deel:

22 Reacties

 1. Ria
  11 december 2016 / 12:25

  Hé Romy, Leuke outfit. Lekker kleurrijk. Ziet er leuk uit met dat rokje. Groetjes

  • Romy
   Auteur
   11 december 2016 / 19:52

   Tuurlijk mag dat :) Ieder zijn eigen smaak! Dankjewel voor je compliment over mijn trui en rok!

 2. 11 december 2016 / 16:56

  Leuke outfit post en coole sneakers! Leuk rokje en ik vind Desigual echt wel iets hebben…een goede vriendin van mij heeft er van de zomer een tas van gekocht, helemaal vrolijk en geweldig vond ik ‘m! xxx ?
  Amina blogde over…Mijn kerstliedjes top 6 van 2016!

  • Romy
   Auteur
   11 december 2016 / 19:50

   Dankjewel voor al je lieve reacties, Amina! Zo ontzettend leuk om te lezen! De tassen van Desigual vind ik inderdaad ook geweldig :)

 3. 11 december 2016 / 23:22

  Leuke outfit Romy! Ik wil ook graag meer kleur dragen, all black komt bij mij nogal vaak voor. De trui is echt super cute trouwens en onwijs lief van je moeder :)

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 09:43

   Dankjewel voor je lieve reactie :) Wat leuk dat je ook meer kleur wilt gaan dragen. Ik word zelf altijd onwijs vrolijk van outfits met felle kleurtjes, zeker in de donkere winter.

 4. 12 december 2016 / 00:49

  Oh, wat lief dat je moeder die trui voor je heeft gescoord zeg. En super mooie schoenen heb je ook uitgekozen. Toffe outfit!

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 09:43

   Dankjewel :) Ja, echt onwijs lief van haar!

 5. Lana_SHON
  12 december 2016 / 01:19

  Great post!

 6. 12 december 2016 / 12:27

  Ik ben niet zo’n fan van Desigual maar die trui vind ik wel heel erg mooi! Zou ik ook dragen! Ik vind truien-op-rokjes outfits altijd superleuk bij anderen maar als ik dat zelf probeer slaat het precies nergens op. Haha.

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 19:05

   Dankjewel voor je leuke reactie! Wat grappig dat je normaal niet zo van Desigual houdt, maar deze trui wel erg leuk vind. Ik vind de combinatie van een trui op een rokje ook ontzettend leuk en ik weet zeker dat het er bij jou ook leuker uit zal zien dan je denkt :)

 7. 12 december 2016 / 12:33

  Nice! Ik vind Desigual echt geweldig! Deze trui is ook supermooi!
  En je sneakers zijn fantastisch; ik draag maar zelden sneakers, omdat dit op mijn werk niet zo gewaardeerd word. Heb dus twee paar staan voor de weekenden, maar vind dat soms wel jammer. Ze lopen zo lekker en er zijn zoveel leuke sneakers te koop!
  Anne – Ditisanne.nl blogde over…Acht redenen waarom Facebook steeds minder leuk wordt!

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 19:05

   Ja precies! Sneakers zijn ideaal en zien er nog leuk uit ook. Jammer dat het op je werk niet echt handig is! Dankjewel voor je compliment over mijn trui en sneakers :) Zo leuk om te lezen!

 8. 12 december 2016 / 13:11

  Wauw wat een leuke outfit! Staat je heel goed! Ik herken je punt wel met broeken, zelf ben ik niet onzeker in broeken, maar ik vind ze gewoon meestal niet lekker zitten.

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 19:04

   Dankjewel :) Wat grappig trouwens dat je een beetje hetzelfde hebt met broeken als ik!

 9. 12 december 2016 / 17:30

  Wat een super leuke schoenen zeg! Ik had ze al op je instagram gezien maar nu even in het echt hihi. Zeker tof!

  • Romy
   Auteur
   12 december 2016 / 19:01

   Wat lief! Dankjewel voor je reactie :)

 10. Yanine
  20 december 2016 / 10:50

  Echt een superleuke trui!!! Niet meer in de kast laten hangen maar heel vaak aandoen :)!

  • Romy
   Auteur
   20 december 2016 / 11:46

   Dankje :) Ik denk inderdaad dat ik hem maar vaker aan ga trekken. Ik vond hem zelf ook nog een stuk leuker dan ik dacht!

  • Romy
   Auteur
   31 december 2016 / 01:54

   Wat leuk om te horen! Dankjewel :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge