Outfit2

Outfit of the day: kleurrijke winteroutfit met sneakers

 • 11 december 2016
 • 22 Reacties
Categorieën: Outfits

Mijn outfits zijn eigenlijk vaak min of meer hetzelfde. Jurkjes zijn bij mij favoriet en daaronder draag ik graag een paar laarzen. Juist daarom leek het me leuk om eens buiten mijn comfortzone te gaan en iets anders uit de kast te trekken. Ik ging dit keer voor een casual outfit met veel kleur. Mijn outfit combineerde ik met de onwijs leuke sneakers die ik deze week binnenkreeg. In de dichte mist maakte mijn vader foto’s van mijn kleurrijke outfit. Kijk je mee?

outfit desigual trui

Het merk Desigual moet je echt van houden of niet. Ik vind hun kleding met felle kleuren in ieder geval geweldig. Laatst scoorde mijn moeder (hoe lief!) deze trui voor mij in de sale. Ik was er meteen weg van, maar toch heeft de trui meer dan een half jaar ongedragen in de kast gehangen. Ik had gewoon geen inspiratie om hem leuk te combineren. Toch vond ik deze sombere dag hét moment om eens wat meer kleur in mijn outfit aan te brengen. Deze trui moest en zou ik dan ook aantrekken.

Outfit sneakers desigual trui
Trui: Desigual / Rokje: Primark / Legging: Zeeman / Sneakers: Yellow Cab Shoes via Sacha / Ketting: onbekend.

Broeken zijn niet helemaal mijn ding. Niet omdat ik iets tegen broeken heb, maar omdat ik me vaak een beetje onzeker voel over mijn lichaam in een strakke broek. Bovendien vind ik een jurk altijd wel vrouwelijk staan en vind ik het gewoon fijn zitten. Toch wilde ik eens iets anders. Ik ging voor een middenweg: geen broek, geen jurk, maar een kort rokje. Deze komt van Primark en kostte volgens mij maar een paar euro. Ik vond hem qua kleuren wel leuk matchen met het borduursel op de trui. Mijn outfit was natuurlijk niet compleet zonder vrolijke schoenen. Ook hiervoor koos ik eens iets anders dan mijn standaard laarzen. Ik mocht een paar dames schoenen uitkiezen bij Sacha en viel zowaar niet voor laarzen, maar voor deze mooie cognackleurige sneakers.

Outfit sneakers

Ik vond het vooral leuk dat de schoenen een mix zijn van verschillende kleuren en structuren. De zijkant is cognackleurig en voorzien van een glittertje. De glitteraccenten zijn ook in de veters verwerkt. De neus en hiel zijn daarnaast versierd met roze schubben die een beetje omhoog staan voor een leuk effect. Ik moet zeggen dat ik bij deze outfit sneakers nog veel leuker vind staan dan ik dacht. Zonder laarzen lijken mijn benen volgens mij iets langer en ik vind deze casual look ook eigenlijk wel iets leuks hebben. Deze ga ik dus zeker vaker dragen.

Wat vind jij van mijn outfit?

De schoenen heb ik ontvangen van Sacha.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Ria 11 december 2016 op 12:25 pm - Beantwoord

  Hé Romy, Leuke outfit. Lekker kleurrijk. Ziet er leuk uit met dat rokje. Groetjes

 2. Denise 11 december 2016 op 2:11 pm - Beantwoord

  De trui en rok zijn echt zo leuk! Heel kleurrijk. Zelf ben ik alleen niet zo’n fan van de schoenen, maar dat mag, toch?

 3. Amina 11 december 2016 op 4:56 pm - Beantwoord

  Leuke outfit post en coole sneakers! Leuk rokje en ik vind Desigual echt wel iets hebben…een goede vriendin van mij heeft er van de zomer een tas van gekocht, helemaal vrolijk en geweldig vond ik ‘m! xxx ?

  • Romy 11 december 2016 op 7:50 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor al je lieve reacties, Amina! Zo ontzettend leuk om te lezen! De tassen van Desigual vind ik inderdaad ook geweldig 🙂

 4. Claire 11 december 2016 op 11:22 pm - Beantwoord

  Leuke outfit Romy! Ik wil ook graag meer kleur dragen, all black komt bij mij nogal vaak voor. De trui is echt super cute trouwens en onwijs lief van je moeder 🙂

  • Romy 12 december 2016 op 9:43 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie 🙂 Wat leuk dat je ook meer kleur wilt gaan dragen. Ik word zelf altijd onwijs vrolijk van outfits met felle kleurtjes, zeker in de donkere winter.

 5. Sarah 12 december 2016 op 12:49 am - Beantwoord

  Oh, wat lief dat je moeder die trui voor je heeft gescoord zeg. En super mooie schoenen heb je ook uitgekozen. Toffe outfit!

  • Romy 12 december 2016 op 9:43 am - Beantwoord

   Dankjewel 🙂 Ja, echt onwijs lief van haar!

 6. Lana_SHON 12 december 2016 op 1:19 am - Beantwoord

  Great post!

 7. Irene | Tussenmarsenjupiter.be 12 december 2016 op 12:27 pm - Beantwoord

  Ik ben niet zo’n fan van Desigual maar die trui vind ik wel heel erg mooi! Zou ik ook dragen! Ik vind truien-op-rokjes outfits altijd superleuk bij anderen maar als ik dat zelf probeer slaat het precies nergens op. Haha.

  • Romy 12 december 2016 op 7:05 pm - Beantwoord

   Ja precies! Sneakers zijn ideaal en zien er nog leuk uit ook. Jammer dat het op je werk niet echt handig is! Dankjewel voor je compliment over mijn trui en sneakers 🙂 Zo leuk om te lezen!

  • Romy 12 december 2016 op 7:05 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke reactie! Wat grappig dat je normaal niet zo van Desigual houdt, maar deze trui wel erg leuk vind. Ik vind de combinatie van een trui op een rokje ook ontzettend leuk en ik weet zeker dat het er bij jou ook leuker uit zal zien dan je denkt 🙂

 8. Anne - Ditisanne.nl 12 december 2016 op 12:33 pm - Beantwoord

  Nice! Ik vind Desigual echt geweldig! Deze trui is ook supermooi!
  En je sneakers zijn fantastisch; ik draag maar zelden sneakers, omdat dit op mijn werk niet zo gewaardeerd word. Heb dus twee paar staan voor de weekenden, maar vind dat soms wel jammer. Ze lopen zo lekker en er zijn zoveel leuke sneakers te koop!

 9. Irene 12 december 2016 op 1:11 pm - Beantwoord

  Wauw wat een leuke outfit! Staat je heel goed! Ik herken je punt wel met broeken, zelf ben ik niet onzeker in broeken, maar ik vind ze gewoon meestal niet lekker zitten.

  • Romy 12 december 2016 op 7:04 pm - Beantwoord

   Dankjewel 🙂 Wat grappig trouwens dat je een beetje hetzelfde hebt met broeken als ik!

 10. Lesley 12 december 2016 op 5:30 pm - Beantwoord

  Wat een super leuke schoenen zeg! Ik had ze al op je instagram gezien maar nu even in het echt hihi. Zeker tof!

  • Romy 12 december 2016 op 7:01 pm - Beantwoord

   Wat lief! Dankjewel voor je reactie 🙂

 11. Yanine 20 december 2016 op 10:50 am - Beantwoord

  Echt een superleuke trui!!! Niet meer in de kast laten hangen maar heel vaak aandoen :)!

  • Romy 20 december 2016 op 11:46 am - Beantwoord

   Dankje 🙂 Ik denk inderdaad dat ik hem maar vaker aan ga trekken. Ik vond hem zelf ook nog een stuk leuker dan ik dacht!

 12. Charlotte 30 december 2016 op 4:14 pm - Beantwoord

  Ik vind de trui superleuk! Staat je goed!

Recente blogs

Recept havermoutmuffins met appel & rozijnen (in 30 min. klaar!)

21 januari 2022|Recepten|

Alles wat ook maar een beetje naar appeltaart ruikt, maakt mij aan het watertanden. En als het dan ook nog de vorm heeft van een feestelijke muffin met lekkere toppings, kun je mij daar al helemaal warm voor krijgen. Ik dook dan ook met heel veel plezier de keuken in om zelf havermoutmuffins met appel te maken. Binnen een half uur heb je zes van deze heerlijke naar appeltaart ruikende muffins op tafel staan. Geheel verantwoord, maar bovenal heel smakelijk! Perfect voor als je nog iets lekkers te ontbijten, lunchen of snacken zoekt!

Mijn 5 favoriete beautyproducten

19 september 2016|Lifestyle|

Laat ik maar met de deur in huis vallen met een bekentenis: ik ben niet bepaald een beauty queen. Daarmee bedoel ik dat ik eigenlijk bar weinig verstand heb van beautyproducten. 's Ochtends doe ik in een mum van tijd wat foundation en mascara op, kam ik mijn haren door en ben ik twee minuten later ready to go. Een keer in de zoveel tijd lak ik mijn nagels en voor een feestje doe ik - houd je vast! - ook nog wat oogpotlood op. Ik ben volgens mij gewoon niet zo in de watten gelegd voor dat hele beautyritueel. Toch geef ik, als echt meisje-meisje, wel degelijk om make-up, lekkere geurtjes en andere beautyproducten. Daarom vandaag mijn 5 favoriete beautyproducten op een rijtje.

3 favoriete vegetarische recepten van de afgelopen tijd

29 augustus 2019|Recepten|

Zoals ik eerder al op mijn blog verklapte, ben ik geen culinair wonder. Ik ben niet zo iemand die op gevoel wat dingen bij elkaar gooit die vervolgens verrukkelijk bij elkaar blijken te smaken. Gelukkig vind ik het wel leuk om te leren, waardoor ik alsnog langzaamaan culinaire stapjes vooruit zet. De afgelopen tijd maakte ik een paar vegetarische recepten voor 1 persoon die verrassend goed uitpakten. Daarom besloot ik ze te delen in dit artikel met snelle vegetarische recepten voor 1 persoon. Want als ik ze kan maken, kun jij dat ook!