Outfit2

Outfit of the day: kleurrijke winteroutfit met sneakers

 • 11 december 2016
 • 22 Reacties
Categorieën: Outfits

Mijn outfits zijn eigenlijk vaak min of meer hetzelfde. Jurkjes zijn bij mij favoriet en daaronder draag ik graag een paar laarzen. Juist daarom leek het me leuk om eens buiten mijn comfortzone te gaan en iets anders uit de kast te trekken. Ik ging dit keer voor een casual outfit met veel kleur. Mijn outfit combineerde ik met de onwijs leuke sneakers die ik deze week binnenkreeg. In de dichte mist maakte mijn vader foto’s van mijn kleurrijke outfit. Kijk je mee?

outfit desigual trui

Het merk Desigual moet je echt van houden of niet. Ik vind hun kleding met felle kleuren in ieder geval geweldig. Laatst scoorde mijn moeder (hoe lief!) deze trui voor mij in de sale. Ik was er meteen weg van, maar toch heeft de trui meer dan een half jaar ongedragen in de kast gehangen. Ik had gewoon geen inspiratie om hem leuk te combineren. Toch vond ik deze sombere dag hét moment om eens wat meer kleur in mijn outfit aan te brengen. Deze trui moest en zou ik dan ook aantrekken.

Outfit sneakers desigual trui
Trui: Desigual / Rokje: Primark / Legging: Zeeman / Sneakers: Yellow Cab Shoes via Sacha / Ketting: onbekend.

Broeken zijn niet helemaal mijn ding. Niet omdat ik iets tegen broeken heb, maar omdat ik me vaak een beetje onzeker voel over mijn lichaam in een strakke broek. Bovendien vind ik een jurk altijd wel vrouwelijk staan en vind ik het gewoon fijn zitten. Toch wilde ik eens iets anders. Ik ging voor een middenweg: geen broek, geen jurk, maar een kort rokje. Deze komt van Primark en kostte volgens mij maar een paar euro. Ik vond hem qua kleuren wel leuk matchen met het borduursel op de trui. Mijn outfit was natuurlijk niet compleet zonder vrolijke schoenen. Ook hiervoor koos ik eens iets anders dan mijn standaard laarzen. Ik mocht een paar dames schoenen uitkiezen bij Sacha en viel zowaar niet voor laarzen, maar voor deze mooie cognackleurige sneakers.

Outfit sneakers

Ik vond het vooral leuk dat de schoenen een mix zijn van verschillende kleuren en structuren. De zijkant is cognackleurig en voorzien van een glittertje. De glitteraccenten zijn ook in de veters verwerkt. De neus en hiel zijn daarnaast versierd met roze schubben die een beetje omhoog staan voor een leuk effect. Ik moet zeggen dat ik bij deze outfit sneakers nog veel leuker vind staan dan ik dacht. Zonder laarzen lijken mijn benen volgens mij iets langer en ik vind deze casual look ook eigenlijk wel iets leuks hebben. Deze ga ik dus zeker vaker dragen.

Wat vind jij van mijn outfit?

De schoenen heb ik ontvangen van Sacha.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Ria 11 december 2016 op 12:25 pm - Beantwoord

  Hé Romy, Leuke outfit. Lekker kleurrijk. Ziet er leuk uit met dat rokje. Groetjes

 2. Denise 11 december 2016 op 2:11 pm - Beantwoord

  De trui en rok zijn echt zo leuk! Heel kleurrijk. Zelf ben ik alleen niet zo’n fan van de schoenen, maar dat mag, toch?

 3. Amina 11 december 2016 op 4:56 pm - Beantwoord

  Leuke outfit post en coole sneakers! Leuk rokje en ik vind Desigual echt wel iets hebben…een goede vriendin van mij heeft er van de zomer een tas van gekocht, helemaal vrolijk en geweldig vond ik ‘m! xxx ?

  • Romy 11 december 2016 op 7:50 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor al je lieve reacties, Amina! Zo ontzettend leuk om te lezen! De tassen van Desigual vind ik inderdaad ook geweldig 🙂

 4. Claire 11 december 2016 op 11:22 pm - Beantwoord

  Leuke outfit Romy! Ik wil ook graag meer kleur dragen, all black komt bij mij nogal vaak voor. De trui is echt super cute trouwens en onwijs lief van je moeder 🙂

  • Romy 12 december 2016 op 9:43 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie 🙂 Wat leuk dat je ook meer kleur wilt gaan dragen. Ik word zelf altijd onwijs vrolijk van outfits met felle kleurtjes, zeker in de donkere winter.

 5. Sarah 12 december 2016 op 12:49 am - Beantwoord

  Oh, wat lief dat je moeder die trui voor je heeft gescoord zeg. En super mooie schoenen heb je ook uitgekozen. Toffe outfit!

  • Romy 12 december 2016 op 9:43 am - Beantwoord

   Dankjewel 🙂 Ja, echt onwijs lief van haar!

 6. Lana_SHON 12 december 2016 op 1:19 am - Beantwoord

  Great post!

 7. Irene | Tussenmarsenjupiter.be 12 december 2016 op 12:27 pm - Beantwoord

  Ik ben niet zo’n fan van Desigual maar die trui vind ik wel heel erg mooi! Zou ik ook dragen! Ik vind truien-op-rokjes outfits altijd superleuk bij anderen maar als ik dat zelf probeer slaat het precies nergens op. Haha.

  • Romy 12 december 2016 op 7:05 pm - Beantwoord

   Ja precies! Sneakers zijn ideaal en zien er nog leuk uit ook. Jammer dat het op je werk niet echt handig is! Dankjewel voor je compliment over mijn trui en sneakers 🙂 Zo leuk om te lezen!

  • Romy 12 december 2016 op 7:05 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke reactie! Wat grappig dat je normaal niet zo van Desigual houdt, maar deze trui wel erg leuk vind. Ik vind de combinatie van een trui op een rokje ook ontzettend leuk en ik weet zeker dat het er bij jou ook leuker uit zal zien dan je denkt 🙂

 8. Anne - Ditisanne.nl 12 december 2016 op 12:33 pm - Beantwoord

  Nice! Ik vind Desigual echt geweldig! Deze trui is ook supermooi!
  En je sneakers zijn fantastisch; ik draag maar zelden sneakers, omdat dit op mijn werk niet zo gewaardeerd word. Heb dus twee paar staan voor de weekenden, maar vind dat soms wel jammer. Ze lopen zo lekker en er zijn zoveel leuke sneakers te koop!

 9. Irene 12 december 2016 op 1:11 pm - Beantwoord

  Wauw wat een leuke outfit! Staat je heel goed! Ik herken je punt wel met broeken, zelf ben ik niet onzeker in broeken, maar ik vind ze gewoon meestal niet lekker zitten.

  • Romy 12 december 2016 op 7:04 pm - Beantwoord

   Dankjewel 🙂 Wat grappig trouwens dat je een beetje hetzelfde hebt met broeken als ik!

 10. Lesley 12 december 2016 op 5:30 pm - Beantwoord

  Wat een super leuke schoenen zeg! Ik had ze al op je instagram gezien maar nu even in het echt hihi. Zeker tof!

  • Romy 12 december 2016 op 7:01 pm - Beantwoord

   Wat lief! Dankjewel voor je reactie 🙂

 11. Yanine 20 december 2016 op 10:50 am - Beantwoord

  Echt een superleuke trui!!! Niet meer in de kast laten hangen maar heel vaak aandoen :)!

  • Romy 20 december 2016 op 11:46 am - Beantwoord

   Dankje 🙂 Ik denk inderdaad dat ik hem maar vaker aan ga trekken. Ik vond hem zelf ook nog een stuk leuker dan ik dacht!

 12. Charlotte 30 december 2016 op 4:14 pm - Beantwoord

  Ik vind de trui superleuk! Staat je goed!

Recente blogs

Je gedachten stopzetten, hoe dan?! (5 tips!)

13 januari 2018|Persoonlijke groei|

Soms lijkt het wel alsof mijn hoofd nooit stil is. Of ik nu hard aan het werk ben of juist rustig ga wandelen, er schieten dagelijks talloze gedachten door mijn hersenpan. Gedachten over toevallige voorbijgangers, over mijn plannen voor die dag of over blogideeën die me niet meer loslaten. Best leuk hoor, al dat denken. Maar wat zou een pauzeknop op z'n tijd fijn zijn! Gewoon even je gedachten stopzetten! Tot nu toe heb ik die alleen nog niet weten te ontdekken. Ben je net zo'n denker als ik? Dan kun je er wellicht iets met deze 5 tips om je gedachten stop te zetten.

Je kledingkast opruimen | 11 bruikbare tips (ook voor niet-opruimgoeroes)

18 april 2023|Outfits, Lifestyle|

Als structuurmiep ga ik erg lekker op orde en netheid. Ook in mijn kledingkast heb ik het liefst alles op nette stapels liggen en op kleur gesorteerd aan hangertjes hangen. Maar opgeruimd of niet, er komt altijd een moment dat je kledingkast dichtslibt. Je hebt meer kleding dan plek, je bent het overzicht kwijt of de ooit zo nette stapels zijn veranderd in ongeorganiseerde hoopjes kleren. Ook ik heb daar na een tijdje last van. Daarom las ik elke 3 maanden een opruimsessie in. Een Marie Kondo ben ik niet, maar ik heb wel zo mijn eigen tips om je kledingkast op te ruimen. Dit zijn 11 dingen die ik doe om de kast netjes te maken en te houden.

Millennialkwesties | Over de vastigheid die even zoek is

18 april 2018|Persoonlijke groei|

Vastigheid en vooral het gebrek daaraan is iets waar volgens mij menig millennial tegen aanloopt. Vaste contracten zijn tegenwoordig bijna net zo schaars als starterswoningen en tegelijkertijd wordt er als begin-twintiger vaak heel wat flexibiliteit van je verwacht. Ook ik heb geen zekerheid over waar ik over een paar jaar werk en over een eigen woning. En een vaste relatie om op te bouwen heb ik niet. Hoe houd je jezelf staande als jouw leven minstens zo veranderlijk kan zijn als de modetrends anno nu? Ga je uit alle macht op zoek naar vastigheid of ga je juist als avonturier alle opties te ontdekken? Ik deel graag hoe ik tegen deze millennialkwestie aankijk.