Outfit | Roze gestreepte trui, shorts en rode hakken

 • 14 december 2018
 • 40 Reacties
Categorieën: Outfits

Het warmetruienweer is wat mij betreft alweer sinds oktober aan de gang. Het kan mij wat kleding betreft niet warm genoeg zijn zodra het kwik ook maar in het buurt van het vriespunt begint te komen. Niet gek dus dat het de laatste tijd vooral warme truien zijn waar ik een zwak voor heb. Graag wil ik je mijn allernieuwste aanvulling op mijn truiencollectie laten zien: een rood-roze-wit gestreept exemplaar dat mij zelfs op de koudste dagen nog warm houdt. En ik combineerde hem eens op een heel andere manier dan ik normaal zou doen. Kijk je mee naar mijn winterse outfit mét shorts en mijn allermooiste schoenen?

roze rood gestreepte trui

De winkel met de kleurrijke kerstkrans

De winkel NA-KD heb ik wel vaker online voorbij zien komen. De winkel leek me best leuk, maar online in het buitenland bestellen is niet zo mijn ding. Had ik even mazzel dat de nieuwe NA-KD winkel tegenwoordig ook “op de hoek” (lees: een busrit bij mij vandaan) blijkt te zitten. Het was de geweldig kleurrijke krans van kerstballen in de etalage die direct mijn aandacht trok. Tja, wat een ekster heeft met goud, heb ik blijkbaar met kleuren. Zo werd ik als een een stuk metaal bij een magneet de winkel in getrokken, waar mijn oog direct op deze gestreepte trui viel. Ik was direct verkocht! Op de fleurige etalage én op deze trui. De trui moest en zou dan ook mee naar huis gaan.

roze rood gestreepte trui

De ongeduldige kledingkoper

Zoals dat wel vaker gaat bij mij, moest en zou ik de trui de volgende dag al aantrekken. Je zult bij mij in de kast niet snel kledingstukken met een kaartje zien hangen. Simpelweg omdat ik mijn nieuwe aanwinsten het liefst direct van het label ontdoe om er al dezelfde dag in rond te lopen. Ik ben nu eenmaal niet zo’n twijfelkont met kleding en zie direct of ik iets geweldig vind. En vind ik een item geweldig, dan kan ik het niet eens een week ongedragen in mijn kast laten hangen. Zo ook deze heerlijk warme, fleurige oversized trui.

roze rood gestreepte trui

roze rood gestreepte trui

Geen rokje, maar shorts!

Toen ik de trui kocht, zag ik hem al helemaal voor me in combinatie met een rokje. Totdat ik opeens een nog veel beter plan kreeg. Een paar maanden geleden scoorde ik tweedehands grijze shorts om een keer met een panty aan te trekken. Ha, dit leek me wel een goed excuus om me voor het eerst in mijn leven eens in shorts te hullen. Ik was bang dat ik me niet “mij” zou voelen in zo’n kort broekje, maar dankzij de panty viel het me alles mee. Sterker nog, ik was blij verrast door deze combinatie. Wie weet is het zelfs een prima combinatie voor kerst of Oud & Nieuw!

rode pumps met strikjes

Mijn droomschoenen

En voor de oplettende kijker: onder mijn outfit draag ik de hakken met rode strikjes. Die dag gescoord bij de IJ-hallen! Je raadt het al: ik was er zo blij mee dat ik ook de schoenen niet ongedragen kon laten liggen. Story of my life! Uiteraard heb ik ze tijdens het slenteren door de IJ-hallen in mijn tas gelaten, aangezien het typische wie-mooi-wil-zijn-moet-pijn-lijden-schoenen zijn. Maar toen ik ontdekte dat de schoenen perfect matchen met mijn trui, moest ik er direct bij thuiskomst mijn voetjes in wurmen. Zijn ze niet leuk? En ze lopen nog best oké ook. Niet voor de Vierdaagse, maar een sprintje naar de bus durf ik er nog wel op te trekken.

roze rood gestreepte trui

En dat alles bij de garagedeuren!

Voor wie nu denkt: wat is dat nou weer voor Instagramwaardige setting? Dat klopt! Welkom bij de garages in het dorp! Ik ben nu eenmaal geen typische Instagram-professional die elk weekend met een tas vol kleding de hort op gaat met haar privéfotograaf op zoek naar fotogenieke plekken. Nee hoor, ik was al blij dat mijn moeder tien minuutjes met mij mee wilde naar de garages op de hoek om daar snel plaatjes te schieten voordat het donker werd. Ha, met een goede 50mm-lens is van de suffe garagedeuren nauwelijks wat te zien. Mijn trui valt in ieder geval op en daar ging het om. Fotogenieke locatie of niet.

Trui: NA-KD
Shorts: H&M (tweedehands)
Schoenen: tweedehands 
Panty: Action
Oorbellen: Kruidvat

Wat voor truien draag jij het liefst in de winter?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 14 december 2018 op 6:33 am - Beantwoord

  Een hele mooie trui! En die schoentjes zijn geweldig! Ik vind het een hele leuke fotolocatie zo bij de garages.

  • Romy 14 december 2018 op 10:25 pm - Beantwoord

   Dankjewel! En leuk om te horen dat je de fotolocatie mooi vindt! Eigenlijk hadden we deze locatie dus heel snel gekozen omdat hij lekker dichtbij was 😉

 2. Marije 14 december 2018 op 7:04 am - Beantwoord

  Geweldige trui! Staat je super.

 3. Lianne 14 december 2018 op 7:23 am - Beantwoord

  Wat een leuke combi! Leuk dat je het eens een keer met die short hebt gecombineerd! Staat je goed <3 Die trui is echt zo leuk! ik ben normaal niet zo van de truien maar op die zou ik ook zomaar verliefd worden 🙂

  • Romy 14 december 2018 op 10:30 pm - Beantwoord

   Dankjewel!

  • Romy 14 december 2018 op 10:30 pm - Beantwoord

   Dankjewel! En superleuk om te horen dat jij ook zo enthousiast bent over deze trui! 🙂 Voor mij was het ook liefde op het eerste gezicht.

 4. Josephine 14 december 2018 op 7:53 am - Beantwoord

  Hardstikke leuke fotoshoot bij de garage. 🙂 Je moeder maakt goede foto’s!
  Onwijs leuke trui, die zou ik ook wel willen. Van die nieuwe winkel had ik echter nog niet gehoord – ff googlen dus!

  Wat een leuke combi, de shorts met panty! Ik zou het ook graag dragen, maar volgens mij ben ik daarvoor echt een te grote koukleum! 😉

  • Romy 14 december 2018 op 10:32 pm - Beantwoord

   Dat doet ze zeker 🙂 Ik voel me ook echt een mazzelkont dat mijn moeder het niet erg vind om regelmatig samen ergens foto’s te maken. Daar bof ik toch maar mee als blogger zonder de zogenaamde Insta hubby 😉
   Volgens mij zit de winkel NA-KD nu in Den Haag en Amstelveen. Ik vond het zeker een leuke winkel met ook wat andere kledingstukken dan anders.

   Dankjewel voor je leuke reactie op mijn outfit!

 5. Jessica J. 14 december 2018 op 8:45 am - Beantwoord

  Die schoentjes!! Om op te vreten, haha! En je trui ziet er ontzettend knus en warm uit. 🙂

 6. Femke 14 december 2018 op 8:51 am - Beantwoord

  Leuke trui, lekker kleurrijk.. helemaal Romy :-). Bij je eerste foto zag ik al meteen dat het ook je nieuwe schoentjes waren en vervolgens schreef je dat ook. Leuk haha!

  • Romy 14 december 2018 op 10:32 pm - Beantwoord

   Haha, schattig zijn de schoentjes, hè?! Ik ben er ook helemaal blij mee 🙂

  • Romy 14 december 2018 op 10:33 pm - Beantwoord

   Haha, wat leuk dat je al zo’n vermoeden had om welke schoenen het zou gaan 🙂 Dankjewel voor je leuke en enthousiaste reactie!

 7. Mariska 14 december 2018 op 9:10 am - Beantwoord

  Die schoentjes vind ik echt zo schattig en zoals ik je ken van je blog, past het ook echt bij je. Haast sprookjesachtig 🙂

  • Romy 14 december 2018 op 10:33 pm - Beantwoord

   Superleuk om dat te horen! Dankjewel voor je enthousiaste reactie 🙂

 8. Meaghan 14 december 2018 op 9:25 am - Beantwoord

  Wat mooi! Jij kan items altijd zo leuk combineren. Die muiltjes passen echt bij je nieuwe trui. Die winkel waar je de trui hebt gekocht ken ik nog niet! Wat origineel, is weer eens iets anders dan Primark of H&M hihi! Maar echt heel leuk! Ik vind deze blogposts ook altijd leuk om te lezen! Je ziet gewoon dat je steeds meer zelfverzekerd wordt op de foto en daarnaast vind ik het leuk om inspiratie op te doen uit jouw outfits.

 9. Katrien 14 december 2018 op 9:47 am - Beantwoord

  Heel mooie vrolijke trui en super leuk met die short! Je schoenen maken het heel feestelijk. Voor een meer casual look én wanneer je echt wil kunnen wandelen met deze outfit 😉 kan je er korte laarsjes onder dragen. Zoals iemand hierboven ook al schreef, jij weet altijd heel leuke kledingcombinaties te maken.

  • Romy 14 december 2018 op 10:36 pm - Beantwoord

   Wat een leuk en lief compliment, zeg! Dankjewel voor al je mooie woorden 🙂 Ik merk zelf ook dat het poseren me makkelijker afgaat dan in het begin en dat ik steeds meer mijn eigen stijl ontdek. Zo leuk dat dat te zien is op mijn foto’s en al helemaal superleuk om te horen dat je inspiratie kunt halen uit mijn outfits <3
   NA-KD is zeker een leuke winkel om eens te kijken. Ze hebben tot nu toe volgens mij filialen in Den Haag en Amstelveen, maar je kunt via de webshop blijkbaar ook verzendkostenvrij bestellen.

  • Romy 14 december 2018 op 10:37 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je onwijs leuke compliment! En inderdaad, laarsjes passen hier ook heel leuk onder 🙂 Ik denk dat ik de outfit de volgende keer combineer met mijn grijze “korsetlaarsjes”, die stiekem iets comfortabeler lopen dan deze hakken, haha.

 10. Johanne 14 december 2018 op 10:03 am - Beantwoord

  Mijn liefde voor warme truien is groot. Zelfs in de zomer als ik thuis werk vind ik dat fijn, haha. Jouw nieuwe trui vind ik ook echt geweldig! Super mooie kleren en heel erg leuk gecombineerd met je nieuwe shoes <3.

  • Romy 14 december 2018 op 10:38 pm - Beantwoord

   Haha, een trui in de zomer, waarom ook niet?! Dit soort truien zitten ook gewoon héérlijk.
   Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Ben ook nog steeds helemaal blij met de schoenen die ik bij de IJ-hallen heb gescoord 🙂

 11. Anna 14 december 2018 op 10:07 am - Beantwoord

  Wat een leuke trui Romy! De kleuren zijn zo leuk! Ik heb nog een paar leuke truien nodig! Ik wil er graag eentje met een colletje. Dat is zo lekker warm!!! Liefs

 12. Hermien - KouweKleren 14 december 2018 op 10:12 am - Beantwoord

  Leuke trui! Misschien is het een klein stukje ingestopt in je short ook nog een leuke combi. Maar dat kan ook een persoonlijke afwijking zijn, want ik prop alles in mijn rokken of broeken.

  • Romy 14 december 2018 op 10:41 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik vond het zelf ook zo’n leuke en vrolijke trui. En coltruien zijn inderdaad al helemaal lekker warm 🙂

  • Romy 14 december 2018 op 10:44 pm - Beantwoord

   Dankjewel! En dat kan inderdaad ook heel leuk staan. Bij dit shortje was de trui net iets te dik om charmant in de nauwsluitende shorts te stoppen 😉 Maar bij andere rokjes of broeken vind ik de trui waarschijnlijk wel ingestopt het leukst staan.

 13. Irene 14 december 2018 op 10:25 am - Beantwoord

  Oooh die trui vind ik super leuk! Die zou ik ook kopen! Ik ben ook fan van lekker zachte truien in lieve kleuren. Liefst ook wat oversized of met een kraag of met van die grote mouwen. Zo’n pull waar je lekker in kan weg duiken ^^

  • Romy 14 december 2018 op 10:53 pm - Beantwoord

   Dankjewel! En heerlijk hè, dat soort truien! Bij mij is het ook een en al liefde voor grote truien, het liefst zo warm mogelijk en niet te strak inderdaad 🙂

 14. chucky1012 14 december 2018 op 11:07 am - Beantwoord

  Prachtig staat deze vrolijk gekleurde outfit jou ?
  Mooie locatie om foto’s te maken.

  Happy Friday

 15. Janne 14 december 2018 op 3:19 pm - Beantwoord

  Wat een vrolijke trui! Fijn 🙂

  • Romy 14 december 2018 op 10:53 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik hoop dat jij ook een fijne vrijdag hebt gehad.

  • Romy 14 december 2018 op 10:53 pm - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂 Ik werd zelf ook al vrolijk toen ik deze trui zag hangen.

 16. Geke 14 december 2018 op 6:56 pm - Beantwoord

  Wat een leuke outfit heb je weer gecombineerd, staat je heel goed! Heel mooie trui ook, en wat dikker/warmer lijkt me?

  Dat is mijn criterium: warm! Maar het lijkt me steeds moeilijker om een echt mooie én warme trui te vinden. Meestal is het slechts 1 van beide aspecten die vervuld wordt 🙂

  • Romy 14 december 2018 op 10:57 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke compliment! En de trui is inderdaad lekker warm. Hij is heel strak gebreid, waardoor hij heerlijk dik en goed bestand tegen de kou is 🙂
   Warm en mooi gaan bij truien inderdaad helaas niet altijd samen. Het valt me op dat truien vaak vrij losjes gebreid zijn, waardoor ze helemaal niet zo warm zijn. Gelukkig biedt een hemdje eronder soms al een uitkomst.

 17. Laurine 14 december 2018 op 8:14 pm - Beantwoord

  Die trui staat je zó leuk! Zelf ben ik altijd wat terughoudend om de kleur roos te dragen in combinatie met mijn rosse haren, maar dan zie ik het bij jou en dan denk: wauw dat ziet er geweldig uit! Haha, misschien toch maar eens proberen…

 18. Amy 14 december 2018 op 8:15 pm - Beantwoord

  Wat een goede outfit Romy, die trui staat je heel vrolijk en leuk! Grappige combi zo met die shorts, dat heb je creatief gecombineerd. Misschien kun je de trui nog wat in je shorts doen, dat geeft weer een compleet andere look.. maar ik ben daar de afgelopen tijd gewoon erg fan van haha

  • Romy 14 december 2018 op 10:58 pm - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂 Zo leuk om dat te horen! En ik weet zeker dat roze jou ook prachtig zal staan. Een volledig pastelroze kledingstuk staat misschien niet geweldig, maar veel andere tinten roze kun je volgens mij ook met een lichte huid en rood haar prima hebben 🙂

  • Romy 14 december 2018 op 10:59 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je leuke, enthousiaste reactie! En inderdaad een goed idee om de trui een stukje in mijn shorts of in een rokje te stoppen. Bij deze shorts was dat was lastig, omdat de shorts vrij hoog zitten en aan de bovenkant niet veel ruimte over hebben. Maar bij een ander rokje of broekje lijkt dat me zeker wel heel leuk staan 🙂

 19. Maaike 15 december 2018 op 1:28 am - Beantwoord

  Oh dit staat je echt heel leuk 😀

 20. bychristiana 15 december 2018 op 8:05 am - Beantwoord

  Wat een verrassend leuke combi! En zijn dat nu die mooie schoentjes die ik laatst ook op Instagram voorbij zag komen?

  • Romy 16 december 2018 op 9:32 am - Beantwoord

   Dankjewel! 🙂 Ja klopt! Dit zijn de schoentjes die ik laatst heb gekocht bij de IJ-hallen. Ik ben er helemaal blij mee.

Recente blogs

Vaker Vrolijk 2.0 | Een gloednieuw jasje voor mijn blog

10 augustus 2021|Persoonlijk, Carrière en ondernemen|

Over een maand is het vijf jaar geleden dat ik Vaker Vrolijk startte. Ik koos voor een goedkoop thema dat ik voor een paar tientjes via een Amerikaanse site op de kop tikte. Eens in de zoveel maanden paste ik de kleuren wat aan. Prima voor toen, maar ik wilde iets nieuws. Ik ben niet meer de 23-jarige pas afgestudeerde die ik toen was. Ik ben niet meer dat meisje dat alleen maar vrolijke lijstjes deelt en vanaf de slaapkamer bij haar ouders teksten tikt. Ik ben veranderd, Vaker Vrolijk is veranderd, maar mijn lay-out was altijd gelijk gebleven. Tot vandaag dus. Zie hier mijn spiksplinternieuwe bloglay-out!

12 spaartips om maandelijks geld te sparen

30 juni 2020|Lifestyle|

Sparen. Ik doe het al zolang ik me kan herinneren. Als kind spaarde ik met mijn € 1 zakgeld voor prinsessenbarbies. Als tiener spaarde ik voor een nieuwe telefoon. En later spaarde ik voor een auto en een huis. Nog steeds zet ik elke maand geld opzij op mijn spaarrekening. Voor een nieuwe vaatwasser, voor die ene mooie jurk, voor eventueel ooit een ander huis of voor... nou ja, gewoon omdat dat handig is. Hoe ik dat aanpak, elke maand geld sparen? Lees hieronder mijn 12 spaartips. Kies vooral de spaartips uit die voor jou werken.