Outfit | Roze gestreepte trui, shorts en rode hakken

Het warmetruienweer is wat mij betreft alweer sinds oktober aan de gang. Het kan mij wat kleding betreft niet warm genoeg zijn zodra het kwik ook maar in het buurt van het vriespunt begint te komen. Niet gek dus dat het de laatste tijd vooral warme truien zijn waar ik een zwak voor heb. Graag wil ik je mijn allernieuwste aanvulling op mijn truiencollectie laten zien: een rood-roze-wit gestreept exemplaar dat mij zelfs op de koudste dagen nog warm houdt. En ik combineerde hem eens op een heel andere manier dan ik normaal zou doen. Kijk je mee naar mijn winterse outfit mét shorts en mijn allermooiste schoenen?

roze rood gestreepte trui

De winkel met de kleurrijke kerstkrans

De winkel NA-KD heb ik wel vaker online voorbij zien komen. De winkel leek me best leuk, maar online in het buitenland bestellen is niet zo mijn ding. Had ik even mazzel dat de nieuwe NA-KD winkel tegenwoordig ook “op de hoek” (lees: een busrit bij mij vandaan) blijkt te zitten. Het was de geweldig kleurrijke krans van kerstballen in de etalage die direct mijn aandacht trok. Tja, wat een ekster heeft met goud, heb ik blijkbaar met kleuren. Zo werd ik als een een stuk metaal bij een magneet de winkel in getrokken, waar mijn oog direct op deze gestreepte trui viel. Ik was direct verkocht! Op de fleurige etalage én op deze trui. De trui moest en zou dan ook mee naar huis gaan.

roze rood gestreepte trui

De ongeduldige kledingkoper

Zoals dat wel vaker gaat bij mij, moest en zou ik de trui de volgende dag al aantrekken. Je zult bij mij in de kast niet snel kledingstukken met een kaartje zien hangen. Simpelweg omdat ik mijn nieuwe aanwinsten het liefst direct van het label ontdoe om er al dezelfde dag in rond te lopen. Ik ben nu eenmaal niet zo’n twijfelkont met kleding en zie direct of ik iets geweldig vind. En vind ik een item geweldig, dan kan ik het niet eens een week ongedragen in mijn kast laten hangen. Zo ook deze heerlijk warme, fleurige oversized trui.

roze rood gestreepte truiroze rood gestreepte trui

Geen rokje, maar shorts!

Toen ik de trui kocht, zag ik hem al helemaal voor me in combinatie met een rokje. Totdat ik opeens een nog veel beter plan kreeg. Een paar maanden geleden scoorde ik tweedehands grijze shorts om een keer met een panty aan te trekken. Ha, dit leek me wel een goed excuus om me voor het eerst in mijn leven eens in shorts te hullen. Ik was bang dat ik me niet “mij” zou voelen in zo’n kort broekje, maar dankzij de panty viel het me alles mee. Sterker nog, ik was blij verrast door deze combinatie. Wie weet is het zelfs een prima combinatie voor kerst of Oud & Nieuw!

rode pumps met strikjes

Mijn droomschoenen

En voor de oplettende kijker: onder mijn outfit draag ik de hakken met rode strikjes. Die dag gescoord bij de IJ-hallen! Je raadt het al: ik was er zo blij mee dat ik ook de schoenen niet ongedragen kon laten liggen. Story of my life! Uiteraard heb ik ze tijdens het slenteren door de IJ-hallen in mijn tas gelaten, aangezien het typische wie-mooi-wil-zijn-moet-pijn-lijden-schoenen zijn. Maar toen ik ontdekte dat de schoenen perfect matchen met mijn trui, moest ik er direct bij thuiskomst mijn voetjes in wurmen. Zijn ze niet leuk? En ze lopen nog best oké ook. Niet voor de Vierdaagse, maar een sprintje naar de bus durf ik er nog wel op te trekken.

roze rood gestreepte trui

En dat alles bij de garagedeuren!

Voor wie nu denkt: wat is dat nou weer voor Instagramwaardige setting? Dat klopt! Welkom bij de garages in het dorp! Ik ben nu eenmaal geen typische Instagram-professional die elk weekend met een tas vol kleding de hort op gaat met haar privéfotograaf op zoek naar fotogenieke plekken. Nee hoor, ik was al blij dat mijn moeder tien minuutjes met mij mee wilde naar de garages op de hoek om daar snel plaatjes te schieten voordat het donker werd. Ha, met een goede 50mm-lens is van de suffe garagedeuren nauwelijks wat te zien. Mijn trui valt in ieder geval op en daar ging het om. Fotogenieke locatie of niet.

Trui: NA-KD
Shorts: H&M (tweedehands)
Schoenen: tweedehands 
Panty: Action
Oorbellen: Kruidvat

Wat voor truien draag jij het liefst in de winter?

Volg:
Deel:

40 Reacties

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:25

   Dankjewel! En leuk om te horen dat je de fotolocatie mooi vindt! Eigenlijk hadden we deze locatie dus heel snel gekozen omdat hij lekker dichtbij was ;)

 1. 14 december 2018 / 07:23

  Wat een leuke combi! Leuk dat je het eens een keer met die short hebt gecombineerd! Staat je goed <3 Die trui is echt zo leuk! ik ben normaal niet zo van de truien maar op die zou ik ook zomaar verliefd worden :)

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:30

   Dankjewel! En superleuk om te horen dat jij ook zo enthousiast bent over deze trui! :) Voor mij was het ook liefde op het eerste gezicht.

 2. 14 december 2018 / 07:53

  Hardstikke leuke fotoshoot bij de garage. :-) Je moeder maakt goede foto’s!
  Onwijs leuke trui, die zou ik ook wel willen. Van die nieuwe winkel had ik echter nog niet gehoord – ff googlen dus!

  Wat een leuke combi, de shorts met panty! Ik zou het ook graag dragen, maar volgens mij ben ik daarvoor echt een te grote koukleum! ;-)
  Josephine blogde over…Kerstmis bij Victoria en Albert thuis

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:32

   Dat doet ze zeker :) Ik voel me ook echt een mazzelkont dat mijn moeder het niet erg vind om regelmatig samen ergens foto’s te maken. Daar bof ik toch maar mee als blogger zonder de zogenaamde Insta hubby ;)
   Volgens mij zit de winkel NA-KD nu in Den Haag en Amstelveen. Ik vond het zeker een leuke winkel met ook wat andere kledingstukken dan anders.

   Dankjewel voor je leuke reactie op mijn outfit!

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:32

   Haha, schattig zijn de schoentjes, hè?! Ik ben er ook helemaal blij mee :)

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:33

   Haha, wat leuk dat je al zo’n vermoeden had om welke schoenen het zou gaan :) Dankjewel voor je leuke en enthousiaste reactie!

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:33

   Superleuk om dat te horen! Dankjewel voor je enthousiaste reactie :)

 3. 14 december 2018 / 09:25

  Wat mooi! Jij kan items altijd zo leuk combineren. Die muiltjes passen echt bij je nieuwe trui. Die winkel waar je de trui hebt gekocht ken ik nog niet! Wat origineel, is weer eens iets anders dan Primark of H&M hihi! Maar echt heel leuk! Ik vind deze blogposts ook altijd leuk om te lezen! Je ziet gewoon dat je steeds meer zelfverzekerd wordt op de foto en daarnaast vind ik het leuk om inspiratie op te doen uit jouw outfits.
  Meaghan blogde over…Meggie’s survival guide: Hoe overleef ik de feestdagen?

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:36

   Wat een leuk en lief compliment, zeg! Dankjewel voor al je mooie woorden :) Ik merk zelf ook dat het poseren me makkelijker afgaat dan in het begin en dat ik steeds meer mijn eigen stijl ontdek. Zo leuk dat dat te zien is op mijn foto’s en al helemaal superleuk om te horen dat je inspiratie kunt halen uit mijn outfits <3
   NA-KD is zeker een leuke winkel om eens te kijken. Ze hebben tot nu toe volgens mij filialen in Den Haag en Amstelveen, maar je kunt via de webshop blijkbaar ook verzendkostenvrij bestellen.

 4. Katrien
  14 december 2018 / 09:47

  Heel mooie vrolijke trui en super leuk met die short! Je schoenen maken het heel feestelijk. Voor een meer casual look én wanneer je echt wil kunnen wandelen met deze outfit ;-) kan je er korte laarsjes onder dragen. Zoals iemand hierboven ook al schreef, jij weet altijd heel leuke kledingcombinaties te maken.

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:37

   Dankjewel voor je onwijs leuke compliment! En inderdaad, laarsjes passen hier ook heel leuk onder :) Ik denk dat ik de outfit de volgende keer combineer met mijn grijze “korsetlaarsjes”, die stiekem iets comfortabeler lopen dan deze hakken, haha.

 5. 14 december 2018 / 10:03

  Mijn liefde voor warme truien is groot. Zelfs in de zomer als ik thuis werk vind ik dat fijn, haha. Jouw nieuwe trui vind ik ook echt geweldig! Super mooie kleren en heel erg leuk gecombineerd met je nieuwe shoes <3.
  Johanne blogde over…Eigen bedrijf beginnen? Vergeet deze zaken niet!

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:38

   Haha, een trui in de zomer, waarom ook niet?! Dit soort truien zitten ook gewoon héérlijk.
   Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Ben ook nog steeds helemaal blij met de schoenen die ik bij de IJ-hallen heb gescoord :)

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:41

   Dankjewel! Ik vond het zelf ook zo’n leuke en vrolijke trui. En coltruien zijn inderdaad al helemaal lekker warm :)

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:44

   Dankjewel! En dat kan inderdaad ook heel leuk staan. Bij dit shortje was de trui net iets te dik om charmant in de nauwsluitende shorts te stoppen ;) Maar bij andere rokjes of broeken vind ik de trui waarschijnlijk wel ingestopt het leukst staan.

 6. 14 december 2018 / 10:25

  Oooh die trui vind ik super leuk! Die zou ik ook kopen! Ik ben ook fan van lekker zachte truien in lieve kleuren. Liefst ook wat oversized of met een kraag of met van die grote mouwen. Zo’n pull waar je lekker in kan weg duiken ^^
  Irene blogde over…Lijstje met fijne blogposts #3

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:53

   Dankjewel! En heerlijk hè, dat soort truien! Bij mij is het ook een en al liefde voor grote truien, het liefst zo warm mogelijk en niet te strak inderdaad :)

 7. chucky1012
  14 december 2018 / 11:07

  Prachtig staat deze vrolijk gekleurde outfit jou ?
  Mooie locatie om foto’s te maken.

  Happy Friday

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:53

   Dankjewel! Ik hoop dat jij ook een fijne vrijdag hebt gehad.

 8. Janne
  14 december 2018 / 15:19

  Wat een vrolijke trui! Fijn :)

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:53

   Dankjewel! :) Ik werd zelf ook al vrolijk toen ik deze trui zag hangen.

 9. 14 december 2018 / 18:56

  Wat een leuke outfit heb je weer gecombineerd, staat je heel goed! Heel mooie trui ook, en wat dikker/warmer lijkt me?

  Dat is mijn criterium: warm! Maar het lijkt me steeds moeilijker om een echt mooie én warme trui te vinden. Meestal is het slechts 1 van beide aspecten die vervuld wordt :)
  Geke blogde over…Borduren – HEAD Dragon Moon #2

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:57

   Dankjewel voor je leuke compliment! En de trui is inderdaad lekker warm. Hij is heel strak gebreid, waardoor hij heerlijk dik en goed bestand tegen de kou is :)
   Warm en mooi gaan bij truien inderdaad helaas niet altijd samen. Het valt me op dat truien vaak vrij losjes gebreid zijn, waardoor ze helemaal niet zo warm zijn. Gelukkig biedt een hemdje eronder soms al een uitkomst.

 10. 14 december 2018 / 20:14

  Die trui staat je zó leuk! Zelf ben ik altijd wat terughoudend om de kleur roos te dragen in combinatie met mijn rosse haren, maar dan zie ik het bij jou en dan denk: wauw dat ziet er geweldig uit! Haha, misschien toch maar eens proberen…

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:58

   Dankjewel! :) Zo leuk om dat te horen! En ik weet zeker dat roze jou ook prachtig zal staan. Een volledig pastelroze kledingstuk staat misschien niet geweldig, maar veel andere tinten roze kun je volgens mij ook met een lichte huid en rood haar prima hebben :)

  • Romy
   Auteur
   14 december 2018 / 22:59

   Dankjewel voor je leuke, enthousiaste reactie! En inderdaad een goed idee om de trui een stukje in mijn shorts of in een rokje te stoppen. Bij deze shorts was dat was lastig, omdat de shorts vrij hoog zitten en aan de bovenkant niet veel ruimte over hebben. Maar bij een ander rokje of broekje lijkt dat me zeker wel heel leuk staan :)

  • Romy
   Auteur
   16 december 2018 / 09:32

   Dankjewel! :) Ja klopt! Dit zijn de schoentjes die ik laatst heb gekocht bij de IJ-hallen. Ik ben er helemaal blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge