roze trui 3

Outfit | Roze met een vleugje vintage

 • 10 november 2020
 • 11 Reacties
Categorieën: Outfits

Ik mag dan een echt zomermens zijn. Qua outfits zijn de herfst en winter favoriet bij mij. Ik ben gek op laagjes, dikke truien en fijne warme stofjes. Tja, dat alles draagt wat lastig als ‘s zomers de mussen van het dak vallen en zelfs een dunne zomerjurk al als te veel stof aanvoelt. Van deze fijne herfstoutfit met heel veel laagjes en lekker veel roze werd ik dan ook erg blij. Dat vond ik een outfitartikel waard!

Die ene fijne trui

Laten we beginnen met de spotlight zetten op mijn lievelingstrui. En sowieso op een van de weinige truien die ik heb. Ik heb soms het idee dat shoploggers voor één seizoen meer truien kopen dan dat ik in mijn hele kast heb liggen. Ik kom namelijk niet veel verder dan één plank met truien. Ach, veel meer heb ik ook niet nodig. De zachtroze trui met mooi borduursel die ik hier draag, trek ik bijvoorbeeld al jarenlang heel vaak uit de kast. Ooit gekocht bij C&A en gelukkig is hij nog steeds minstens zo mooi als toen ik er in de winkel op slag verliefd op was. Het is een dunne trui die toch lekker warm is. Ook fijn: door het dunne stofje kun je er prima iets overheen dragen zonder dat je direct in een Michelin-poppetje verandert.

roze outfit met tasje
roze trui met blazer
roze trui met blazer
roze trui met jasje

Kleur in de winter (en in mijn gezicht)

Naast warme truien en fijne jurkjes heb ik ook een groot zwak voor blazers. Daar heb ik dan weer wel een niet al te bescheiden collectie van hangen. Maar ik moet zeggen: die draag ik ook echt (bijna) allemaal. Dit tweehands jasje trek ik van allemaal misschien wel het vaakst uit de kast. Ik vind het een lekker vrolijk patroon. Een tikkeltje retro en mooi vrouwelijk! De warme kleur is ook helemaal mijn ding. Ik heb het idee dat ik van dit soort warme tinten iets meer kleur in mijn (meestal spierwitte) gezicht krijg. Een fijne bijkomstigheid met dit gure weer!

Mix & match

Verder draag ik voor de zoveelste keer mijn lievelingsrok van paars kant. Dit rokje kreeg ik zo’n drie jaar geleden eens voor een blogsamenwerking. Ik geloof dat ik nog niet eerder zo dankbaar gebruik heb gemaakt van een kledingstuk. Zeker wekelijks komt het rokje wel uit de kast. Daarbij vind ik het leuk om kant te mixen met heel andere materialen – een tip die ik ooit kreeg van een kledingwinkel waarvoor ik regelmatig teksten schrijf. Joh, van zo’n opdracht steek je dus echt nog heel wat op! Sindsdien let ik er meer op dat ik bijna nooit alleen maar dezelfde stofjes draag.

Verder draag ik er mijn favoriete laarsjes bij – ik lééf in die dingen tegenwoordig. Oké, behalve als ik thuis ben. Dan leef ik in mijn fluffy sokken met konijnen (zie dit artikel).

oorbellen isabel bernard
oorbellen isabel bernard
oorbellen isabel bernard

De piepkleine maar fijne details

En dan nog een extra eervolle vermelding voor het kleinste detail van mijn outfit: deze mooie oorbellen van Isabel Bernard. Ze zijn piepklein maar fijn. Ik houd van meer subtiele oorbellen en dan vooral van hangers die bij voorkeur mijn oren niet direct uitlubberen door het gewicht. Daar zijn deze fijne oorhangers ideaal voor. Ze bestaan uit een mooi gouden knopje met een klein steentje eraan. De oorbellen zijn gemaakt van 14K goud en zijn dus echt van mooie kwaliteit.

In de webshop van Isabel Bernard vind je trouwens nog meer mooie oorbellen en andere sieraden van goede kwaliteit. Allemaal gemaakt van echt goud en zilver. Ik moet zeggen dat ik daar zelf altijd heel erg op let. Ik heb maar een heel beperkt doosje met sieraden en investeer altijd liever in iets wat echt heel lang mooi blijft dan dat ik bij budgetwinkels sieraden koop.

Ik vind zelf ook de subtiele gouden ringen van Isabel Bernard heel mooi. Ik heb volgens mij ook maar twee in mijn kast liggen. Allebei van die namaakringen die heel lelijk afgeven op je vinger als je ze een dag draagt. Oftewel: misschien is het de hoogste tijd om eens in iets moois te investeren om om mijn vinger te schuiven.

roze trui

Herfstoutfits met een zomers tintje

Ik combineerde de outfit met een tasje dat ik ook al járen heb en besefte weer eens hoe blij ik ben dat de herfstkleding weer uit de kast mag. Of nou ja, herfstkleding? Ik draag eigenlijk bijna alles in mijn kast gewoon het hele jaar door. Zo ook dit jasje en rokje. Zelfs zomerjurkjes trek ik nog gerust in de winter aan. Met jasjes, vesten, truien en dikke panty’s kom je een heel eind.

Trui: C&A
Blazer: tweedehands
Rokje: Only
Tasje: Asseccorize
Oorbellen: Isabel Bernard
Schoenen: OMODA

Hoeveel truien heb jij in je kast hangen?

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Meer over mij

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 10 november 2020 op 7:52 am - Beantwoord

  Wat een mooie outfit, staat je heel mooi! Ik ben echt een truien mens en heb er zo’n 10 in de kast. Maar ik heb weer wat mooie exemplaren gezien dus ik ga mijn verzameling zeker aanvullen 🙂

 2. Meaghan 10 november 2020 op 9:11 am - Beantwoord

  Weer een hele mooie outfit! Echt leuk gecombineerd zo! En de sieraden vind ik ook mooi subtiel!
  Ik heb zelf heel wat truien in mijn kast hangen. Ik heb er denk een een stuk of 10 / 15! Ik hou ervan!

 3. bychristiana 10 november 2020 op 10:30 am - Beantwoord

  Ik heb toevallig van de week een paar lekkere warme truien gekocht, heerlijk! Vooral als Sketch met haar lange vacht tegen je aan gaat liggen;-) Wat een mooie oorbellen heb je uitgekozen.

 4. Eveline Fleur 10 november 2020 op 12:34 pm - Beantwoord

  Wat een prachtige outfit. De trui en je blazer vind ik echt fantastisch! En prachtige oorbellen ook hoor. De herfst is ook mijn lievelingsseizoen qua kleding. Ik vind het heerlijk om warme truien, zachte sjaals en cosy sokken te dragen. Dat is echt m’n happy place haha. 🙂

 5. Anouk 10 november 2020 op 1:36 pm - Beantwoord

  Ik had tot drie jaar terug helemaal geen truien, maar nu heb ik het wel ontdekt zo’n trui. Ik had er heel lang 2 (oké, 3als je de kersttrui meetelt). Vorige week scoorde ik 3 nieuwe truien bij de kringloop, dus nu heb ik ineens 5 truien in mijn kast hangen. Ik kom de winter wel door.

 6. Giovanna Jansen 10 november 2020 op 2:05 pm - Beantwoord

  Mooie outfit! Mooie oorbellen ook. En goed idee inderdaad om dingen zo met elkaar te combineren.

 7. Naomi 10 november 2020 op 4:39 pm - Beantwoord

  Mooie outfit en oorbellen! Grappig trouwens van die kleding. Ik vind winterkleding nooit lekker zitten met al die laagjes, dus doe mij (ook wat kleding betreft, eigenlijk gewoon wat alles betreft;)) de zomer maar.

 8. Tamara 10 november 2020 op 5:05 pm - Beantwoord

  Deze kleuren staan je echt prachtig! Een heerlijke herfstlook! Ook je sieraden zijn erg mooi en subtiel erbij.

 9. Anna 11 november 2020 op 11:26 am - Beantwoord

  Wat een leuke herfstoutfit! Ik vind je blazer echt heel mooi. En het kan natuurlijk nooit kwaad om te investeren in tijdloze sieraden!

 10. Alexandra 11 november 2020 op 11:28 am - Beantwoord

  Wat een leuke outfit! Je trui ziet er erg fijn uit 🙂

 11. Els 11 november 2020 op 5:59 pm - Beantwoord

  Die blazer maakt je outfit echt helemaal af! De rest is ook erg leuk hoor!

Recente blogs

Gekocht! | 5 nieuwe aanwinsten voor een goede start van 2020

3 januari 2020|Lifestyle|

Vorig jaar kocht ik nog net voor het vuurwerk en de oliebollen een aantal broodnodige dingen. Voor mijn onderneming investeerde ik in een ergonomische laptopuitrusting en een mooie planner. Daarnaast zocht ik als kerstgeschenk op mijn werk een kookboek uit dat zowaar aan mijn ellenlange lijstje met kookboekvereisten voldoet. Tijd voor een bescheiden shoplog van 5 producten die ik kocht om het nieuwe jaar goed te beginnen. Als ondernemer en als keukenprinses in wording.

Mijn 7 zakelijke doelen voor 2021

8 januari 2021|Carrière en ondernemen|

Terwijl sommige mensen zich alweer met tegenzin op de (thuis)sportschool hebben gestort of aan de smerige en iets te groene shakes zitten voor hun goede voornemens, heb ik wat vrolijkere doelen in gedachten. Mijn persoonlijke doelen voor 2021 kregen al eerder een plekje op mijn blog. Dit keer is het de beurt aan mijn doelen voor mezelf als ondernemer. Want met een nog kakelverse agenda en een heel nieuw boekjaar voor me, heb ik 7 doelen geformuleerd om dit jaar aan te werken.

Inkiekje #38 | Vakantieverhalen, welkomstwoord & huishoudelijke mededeling

8 augustus 2021|Persoonlijk|

Van inpakken naar vakantie vieren naar staycation houden. De afgelopen twee weken waren geen standaard weken, maar vakantieweken. Buiten- en binnenshuis. Heerlijk was het! Ik neem je graag mee in mijn telefoonrol van foto's. Zo kwam ik in de keukenkastjes van onze Airbnb een aangename verrassing tegen, kwamen we ietwat teleurgesteld terug van een eettentje, sloopte ik per ongeluk mijn eigen kast en knuffelde ik Pippi na thuiskomst uiteraard helemaal plat. Dat én een huishoudelijke mededeling deel ik in dit Inkiekje.

Ga naar de bovenkant