Outfit of the day: een vest om in weg te kruipen

Al jaren kun je mij uittekenen in een jurkje met een vest en een legging. In de zomer vervang ik mijn vesten graag door bolero’s, maar verder zijn mijn outfits vaak wel min of meer hetzelfde. Dat vind ik niet erg: het is mijn stijltje en ik voel me er prettig bij. Gelukkig kan ik ook met deze combinaties eindeloos variëren. Zo kocht ik een tijdje geleden een heerlijk vest bij de New Yorker, waarmee ik dit najaar zeker wel doorkom. Vandaag laat ik je een outfit zien waarin ik dit oversized vest combineerde met een vrolijk jurkje.

outfit

Hoewel ik vrij vaak hetzelfde soort outfits draag, vind ik het toch heel leuk om verschillende kledingcombinaties uit te proberen. Mijn kast hangt vol met jurkjes in allerlei soorten en maten, maar ik merk dat je toch een hele andere stijl kunt creëren door een jurkje net iets anders te combineren. Zo draag ik dit rood gestipte jurkje normaal vooral in de zomer met een roze bolero met glitters eroverheen. In die outfit voel ik me dan echt een meisje-meisje. Maar door het jurkje te combineren met een zwart/wit vest en laarsjes, kun je er ook een wat stoerdere outfit mee maken.

outfit

Het oversized vest kocht ik een paar weken geleden dus bij New Yorker. Het is een heerlijk lang en fluffy vest. Bovendien zitten er twee grote zakken in, waar je op een koude dag je handen lekker in kunt opwarmen. Het vest is zo warm dat ik het zelfs zonder jas buiten niet echt koud vond. En dat zegt voor een koukleum als ik echt wel wat! Het rode jurkje met witte stippen komt van C&A. Ook dit jurkje was voor mij liefde op het eerste gezicht. Het heeft een strak bovenlijfje en de rok is een beetje zwierig. Daaronder draag ik mijn favoriete en hele simpele grijze legging van Zeeman en zilveren laarsjes van Scapino. Achteraf denk ik dat het vest misschien mooier had gestaan op een donkergrijze legging. Maar ja, ik vind het belangrijk om foto’s te maken van outfits die ik echt draag in plaats van mezelf speciaal voor de foto te stylen.

outfitOm mijn nek draag ik een nieuwe choker van Chokerz.nl. Het is de eerste keer dat ik een choker draag, maar ik vind het wel een leuk en stoer accessoire. Qua make-up heb ik het heel rustig gehouden en draag ik alleen foundation, mascara en een beetje oranjekleurige lipstick (ja, ik heb naar jullie advies geluisterd!).

outfit

Deze laarsjes heb ik al eerder gedragen in een outfitpost, maar ze blijven favoriet. De oplettende kijker ziet dat ik er inmiddels de nodige herfstsporen hebben opgelopen. Maar ja, daar zijn het laarzen voor, toch?

Ik denk dat dit mijn laatste herfstoutfit zal zijn voor dit jaar. Als echte koukleum zul je me in de winter namelijk niet zonder op z’n minst een dikke sjaal en handschoenen tegenkomen. Maar ik heb deze week nieuwe handschoenen gekocht en een mooie muts gekregen, dus wie weet zien jullie binnenkort wel een winterse outfit voorbijkomen!

Wat draag jij graag in het najaar?

Volg:
Deel:

27 Reacties

 1. 14 november 2016 / 09:55

  Ik hou van dit soort vesten, ik kan er echt in leven. Leuk gecombineerd met je rode jurkje!

  • Romy
   Auteur
   14 november 2016 / 10:01

   Dankjewel voor je lieve reactie :)

 2. 14 november 2016 / 10:06

  Wat leuk dat je zegt dat je graag wilt zien wat je graag draagt ipv dat je jezelf helemaal gaat stijlen! Dat vind ik echt een top uitspraak! En wat een heerlijk vest! Inderdaad echt zo’n weg-kruip-vest!

  • Romy
   Auteur
   14 november 2016 / 17:40

   Dankjewel voor je lieve reactie :)

 3. Lisa
  14 november 2016 / 10:32

  Heerlijk zijn dit soort vesten hé ?! Ik heb er ook tal in mijn kast hangen, maar die van jou is ook wel echt een leukerd zeg! En inderdaad, laarzen zijn er om op te lopen, niet om altijd maar schoon te blijven hihi! Liefs
  Lisa blogde over…Persoonlijk: kiekjes van mij #1

  • Romy
   Auteur
   14 november 2016 / 17:40

   Wat leuk dat jij ook een paar van dit soort vesten heeft! Volgens mij kun je in de winter bijna niet zonder ;) Dankjewel voor je leuke reactie!

 4. 14 november 2016 / 13:18

  Oh yes, mijn vest van Primark lijkt precies op deze en kruip ik inderdaad graag in weg.
  Het is ZO een fijn vest. Ook een erg leuke outfit en hele mooie foto’s!

  • Romy
   Auteur
   14 november 2016 / 17:39

   Dankjewel! Wat leuk dat je een soortgelijk en net zo lekker vest hebt van de Primark! Misschien moet ik daar ook weer eens gaan kijken voor een tweede exemplaar :)

  • Romy
   Auteur
   14 november 2016 / 17:39

   Dankje :) Haha, precies, vesten kunnen mij ook nooit groot en warm genoeg zijn. Ik woon echt in dit soort oversized vesten ;)

 5. Lifeaholic.nl
  14 november 2016 / 12:53

  Inderdaad een lekker vest voor de tijd van het jaar! Hoog knuffelgehalte! :)

 6. 14 november 2016 / 15:46

  Ah heerlijk, ik heb zo’n soortgelijke van de primark. Heb het idee dat zoiets eigenlijk altijd wel kan, en zácht dat ze zijn.. Perfect voor deze koude dagen :)
  Elana blogde over…All time favourites [1]

  • Romy
   Auteur
   14 november 2016 / 17:38

   Ja precies! Zulke vesten passen eigenlijk overal wel bij en koud zal je het er in ieder geval niet in hebben ;)

 7. Lieke - Life As Lieke
  14 november 2016 / 15:51

  Ooh wat een heerlijk vest!

 8. 14 november 2016 / 21:56

  Ik heb zelf ook steeds meer van zulke vesten en vind ze zo heerlijk!

  • Romy
   Auteur
   14 november 2016 / 23:04

   Dankjewel! Het vest zit inderdaad echt heerlijk!

  • Romy
   Auteur
   15 november 2016 / 00:04

   Dankjewel voor je lieve reactie :)

 9. Suzanne | Beauty & Sparkle
  15 november 2016 / 18:13

  Ohh wat een heerlijke vest, staat je leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge