Poef! Een intens geluksgevoel. Soms is het er zomaar opeens. Steeds vaker heb ik momenten waarop ik me – soms héél even – intens gelukkig voel. Vaak om de kleinste (maar ook fijnste) dingen, die me heel even ontzettend raken. Dan raakt een liedje me opeens of krijg ik kriebels bij het denken aan een mooi moment. En omdat ik niets mooier vind dan die gevoelens delen, deel ik die hersenspinsels graag met je. Dit artikel is vooral voor jou als jij even niet meer gelooft dat echt geluk nog voor jou bestaat. Want geloof me: niets is minder waar!

De magie van liedjes op de radio

Klinkt het vreemd als ik zeg dat ik vaak op z’n gelukkigst ben als ik alleen ben met de muziek aan? Ik vind het oprecht mooi om zo hard als ik kan vals mee te blèren met klassiekers op de radio. Tijdens het klussen klonk er laatst een mooi nummer uit de speakers van de radio. Ik kreeg acute dansneigingen. En het gevoel dat ik die niet hoefde te onderdrukken (want hallo, dit is mijn huis en ik heb geen pottenkijkers!) zwengelde mijn geluksgevoel alleen maar verder aan. Met een verfkwast in mijn hand draaide ik twee rondjes, waarna ik ontdekte dat ik stiekem toch één pottenkijker had: de kat van een van de buren. En stiekem maakte dat mijn glimlach nog net iets groter. Het was typisch zo’n moment waarop ik me even intens gelukkig voelde.

Zoetsappigheid en binnenpretjes

Juist door mindere periodes in het verleden en door nog een enkele baaldag op z’n tijd, kan ik meer dan ooit genieten van zelfs de piepkleine dingen die wél heel mooi zijn. Van een verdwaalde bloem die ik langs het wandelpad zie bloeien, van een heerlijke kop thee na een werkdag, van een fietstochtje naar de bushalte, van een autorit naar mijn nieuwe huis, van een reactie op mijn blog of zelfs van een binnenpretje dat waarschijnlijk alleen ik lachwekkend vind. Het zijn juist die kleine momenten die me intens gelukkig maken en die me doen beseffen dat het leven verrassend mooi is. Hoe zoetsappig dat ook mag klinken!

Geluk in kleine momenten

Geluk gaat in mijn ogen niet over ALTIJD gelukkig zijn, net zoals niemand ALTIJD ongelukkig is. Ook ik worstel heus met dingen, maar dat betekent niet dat ik mezelf niet heel regelmatig intens gelukkig kan voelen. Ook als je ongelukkig bent, zal je nog wel momenten hebben waarop je wél een beetje geluk ervaart, al is het maar als iemand een arm om je heen slaat. Geluk zit hem veel meer in momenten. Onvergetelijke momenten die je even een tinteling door je lichaam of gewoon een voorzichtige lach op je gezicht bezorgen. Geluk gaat over stilstaan bij die momenten. Momenten – klein of groot, onverwacht of juist gepland – die jouw leven net dat beetje mooier maken.

intens geluksgevoel

Blij ei?!

Soms ben ik “bang” dat mensen denken dat ik dit zeg als een blij ei dat nooit iets heeft meegemaakt en al stuiterend door het leven gaat. Nou, juist omdat ik dingen heb meegemaakt en weet hoe het is als het allemaal niet zo zonnig is, kan het me oprecht emotioneel maken als ik nu van blijdschap een glimlach niet van mijn gezicht kan krijgen. Op zulke momenten besef ik waar ik vandaan kom, waar ik nu sta en hoe blij ik daarmee ben. Nog altijd word ik sentimenteel als ik stilsta bij hoe mijn leven is veranderd. Hoe ik ben veranderd. En hoe juist de dingen die ik heb meegemaakt dat alles mogelijk hebben gemaakt.

Dansen-door-de-kamer-momenten

Ja, ik ben een blij meisje blije vrouw. Ik woon straks op een plek die ik heb uitgekozen in een woning die ik heb ingericht zoals ik dat wil. Ik heb veel mooie dingen meegemaakt die ik niet meer vergeet. Ik heb lieve mensen om me heen die me waarderen zoals ik ben en met wie ik kan lachen én huilen. Ik ben opgegroeid met lieve katten die me elke dag opvrolijken. Ik heb een blog waar ik plezier uit haal. En ik ben gezond.

Er zijn heus ook momenten waarop ik boos of verdrietig ben om dingen die anders lopen of die niet gaan zoals ik wil. Maar er zijn ook zó veel momenten, zoals mijn dansen-door-de-kamer-moment, waarop ik oprecht blij ben met waar ik sta. En als ik dan de radio aanzet, een liedje uit de speaker hoor schallen en de danskriebels door mijn lichaam voel stromen, dan kan ik niet anders dan toegeven dat ik me plotseling intens gelukkig voel.

Life is pretty damn beautiful! En als het dat op dit moment niet voor jou is, weet dan dat dat weer komen gaat! Geloof me, ik kan het weten! ♥

Wat was de laatste keer dat jij je intens gelukkig voelde?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Naomi 20 maart 2019 op 6:11 am - Beantwoord

  Prachtig geschreven! Ik liep pas ineens met tranen van geluk in m’n ogen buiten. Ik hoorde de vogels en de eenden, zag de zon letterlijk door de wolken schijnen en kreeg daarna nog een regenbui op m’n paraplu. Het maakte me zo gelukkig dat ik al die dingen weer bewust kon registreren en mooi kon vinden. Tijdens mijn depressie lukt(e) me dat vaak niet. Op momenten dat ik dan geluk kan zien en voelen (inderdaad ja, momenten) kan me dat soms even overspoelen. En dat geeft hoop op meer geluk!

  • Romy 21 maart 2019 op 7:20 am - Beantwoord

   Wat prachtig dat je je op dat moment zo bewust was van alle dingen om je heen! Soms kan zo’n geluksmoment of besef je echt even overvallen. Prachtig is dat, zeker als dat weleens anders is (en is geweest).

 2. Femke 20 maart 2019 op 6:27 am - Beantwoord

  Als mensen denken dat je alleen maar een blij ei bent en niet veel hebt meegemaakt, ligt daar meer aan hun zelf waarschijnlijk. Ik ben meestal ook een blij ei. Probeer altijd alles positief te benaderen en dan wek ik schijnbaar ook wel eens die indruk. Ach weetje, geluk zit vaak nou eenmaal in kleine dingen en als je dat weet te waarderen ben je een rijk mens :-).

  • Romy 21 maart 2019 op 7:22 am - Beantwoord

   Daar zit zeker wat in. Vaak komt dat vooroordeel doordat andere mensen niet verder kijken. Ach, het belangrijkste is dat je zelf weet hoe het zit en zelf heel regelmatig van mooie geluskmomenten kunt genieten. Mooi om te horen dat jij ook zo positief in het leven staat!

 3. Darina 20 maart 2019 op 6:40 am - Beantwoord

  Zo mooi geschreven! Geluk zit hem ook in de kleine dingen, helemaal waar!

 4. Lizzy 20 maart 2019 op 6:54 am - Beantwoord

  Mooi om bij stil te staan! Het geluk overkomt mij ook vaak in de kleine momenten. Vooral nu het in grote stappen bergopwaarts gaat met mijn gezondheid, kan ik steeds meer (weer) genieten van al het moois om mijn heen. Wij hebben sinds een week een nieuwe badkamer en toen ik daar voor het eerst een bad in nam, voelde ik me echt intens gelukkig.

  • Romy 21 maart 2019 op 7:24 am - Beantwoord

   Prachtig om te horen dat je gezondheid weer vooruit gaat en dat je vooral daardoor weer oprecht van mooie dingen kunt genieten. Geniet van jullie nieuwe bad! Ik kan me voorstellen dat je daar héél blij van word 🙂

 5. Mirjam 20 maart 2019 op 7:14 am - Beantwoord

  Mooi geschreven! En een fijne bemoediging nu het eventjes iets minder gaat bij mij 😉 Het komt vanzelf weer goed.

  • Romy 21 maart 2019 op 7:25 am - Beantwoord

   Dankjewel! En inderdaad, het komt echt wel weer goed! Hopelijk voel je je snel een beetje beter <3

 6. Silke 20 maart 2019 op 7:25 am - Beantwoord

  Heel mooi! Heerlijk dat je die intense geluksmomenten steeds meer ervaart. Ik begrijp ook best dat gevoel dat mensen die je nu kennen misschien denken dat je niks hebt meegemaakt. Maar dat zijn natuurlijk alleen de mensen die je niet echt goed kennen. Ik herken dat wel. Juist dat geluk zo intens ervaren gebeurd soms omdat je ook anders kent. Gisteravond was ik heel tevreden, thee, kaarsjes, en bellen met iemand die belangrijk voor me is 🙂

  • Shirley 20 maart 2019 op 8:33 am - Beantwoord

   Dit heb je heel mooi beschreven. Die momenten zijn veel waard. Iedereen heeft ups en downs, maar de buitenwereld kan dat niet altijd zien. Misschien maar goed ook eigenlijk.

   • Romy 21 maart 2019 op 7:39 am - Beantwoord

    Inderdaad! Het zou ook wat zijn als iedereen alles (hoogte- en dieptepunten) van je weet. Het belangrijkste is dat je zelf kunt genieten en dat vooral de mensen dicht bij je echt weten hoe het zit 🙂

  • Romy 21 maart 2019 op 7:28 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je mooie reactie! Het klopt wat je zegt: mensen die geloven dat ik niets heb meegemaakt, kennen me niet écht. En dat is op zich ook niet erg: niet iedereen hoeft alles van je te weten. Het belangrijkste is dat je zelf van die mooie momenten kunt genieten. Prachtig om te horen dat jij eergisteren zo’n geslaagde avond had door een combinatie van fijne blijmakers 🙂

 7. Josephine 20 maart 2019 op 7:40 am - Beantwoord

  Mooi geschreven, Romy! Fijn dat je je regelmatig zo voelt, en gelukkig is het heel herkenbaar :-).

 8. Els 20 maart 2019 op 8:13 am - Beantwoord

  Wat enorm fijn om te lezen :-). Wat fijn dat je zo gelukkig bent met alles en vooral je woning en inrichting! Geniet ervan, X.

 9. evelien 20 maart 2019 op 9:06 am - Beantwoord

  Wat een prachtig artikel! Zo mooi geschreven.
  Ik voelde mij afgelopen zaterdag intens gelukkig toen vriendjelief en ik een avondwandeling door Breda maakten tijdens een leuke date-day, en filosofeerden over van alles en nog wat. <3
  Liefs,
  Evelien

  • Romy 21 maart 2019 op 7:40 am - Beantwoord

   Dat klinkt als een prachtige avond. Wat mooi om te horen dat je daar zo intens van kon genieten! <3

 10. Jessica J. 20 maart 2019 op 9:10 am - Beantwoord

  Wat een prachtig artikel, Romy. Heel erg mooi te lezen dat je dat intense geluksgevoel zo regelmatig ervaart. Geluk zit inderdaad vaak in piepkleine dingen. De laatste dat ik me intens gelukkig voelde, was toen ik in Londen The Making of Harry Potter binnenwandelde. Ik begon haast te huilen, haha.

  • Romy 21 maart 2019 op 7:42 am - Beantwoord

   Wat mooi dat je zo intens van dat uitje kon genieten! Volgens mij een echte must-see voor iedere grote Harry Potter-fan! En een trip naar Londen is natuurlijk sowieso al niet verkeerd 😉

 11. Ilona Wielinga 20 maart 2019 op 9:17 am - Beantwoord

  Wat een heerlijk positief artikel weer. Vind dit soort artikelen echt fijn om te lezen.
  De laatste keer dat ik echt gelukkig was, was tijdens mijn opname. Ik zag eindelijk in dat het leven het waard was en ik kon echt even oprecht genieten van het zonnetje en de fluitende vogels.

  • Romy 21 maart 2019 op 7:43 am - Beantwoord

   Wat een prachtig inzicht! Heel mooi om te horen dat je tijdens je opname opeens door dat gevoel werd overvallen en dat je zo intens kon genieten van alles om je heen op dat moment.

 12. Irene 20 maart 2019 op 9:49 am - Beantwoord

  Super fijn om te lezen dit! 🙂 Ik word echt intens gelukkig van de zon die schijnt en de vroege ochtenden in het licht. Zo fijn! Mooi muziekje er bij en alles is ineens veel leuker. Muziek werkt dus voor mij ook heel opbeurend en ik krijg ook een energieboost als ik dan luid kan mee kwelen 😀 Ik heb zo’n permanent vakantiegevoel als de zon schijnt trouwens, zelfs als ik ga werken. Super fijn ^^

  • Romy 21 maart 2019 op 7:45 am - Beantwoord

   Ja, de zonnige, lichte dagen zijn echt geweldig. Ik merk ook dat ik meteen een stuk vrolijker en meer uitgerust wakker word nu het ’s ochtends weer licht is. Mooi om te horen dat jij ook zo op muziek reageert. Zelfs als ik me even niet goed voel, kan muziek veel met me doen.

 13. Anna 20 maart 2019 op 11:02 am - Beantwoord

  Prachtig geschreven Romy! Wat fijn dat je zo intens kunt genieten van geluksmomentjes, dat is echt heel waardevol. Geluk zit ‘m in de kleine dingen! <3

 14. Giovannajansen 20 maart 2019 op 11:30 am - Beantwoord

  Mooi geschreven! Zo waar dat niemand altijd gelukkig is, net zo min als altijd ongelukkig. Toch geloven we onbewust dat we altijd gelukkig moeten zijn, zo niet dat er dan iets mis is met het leven. Geluk zit absoluut in de kleine dingen, en als die onverwachts op ons pad komen is dat geweldig. ?

  • Romy 21 maart 2019 op 7:46 am - Beantwoord

   Inderdaad! Soms lijkt de maatstaf voor geluk heel hoog te liggen, terwijl het eigenlijk die kleine op zichzelf staande geluksmomenten zijn die zo belangrijk zijn. Prachtig is het als zo’n moment onverwachts op je pad komt 🙂

 15. Johanne 20 maart 2019 op 12:51 pm - Beantwoord

  Awww, wat een enorm fijne en feel-good blog. Heerlijk om te lezen. Word er zelf ook helemaal happy van. Ik ben heel vaak wel gelukkig (gelukkig :p), maar de momenten waarop ik de slappe lach heb met mijn vriend, vriendinnen, broertjes of ouders zijn de gelukkigste. Daar kan ik zo intens van genieten. Of avondjes waar vriend en ik onze eigen dingen doen. Hij lekker boven en ik lekker beneden met Buttons op schoot. Zo fijn die rustige momentjes met haar zonder dat m’n vriend haar lastig komt vallen. (Doet hij omdat hij haar lief vindt, maar hij vergeet altijd dat ze geen hond is)

  • Romy 21 maart 2019 op 7:49 am - Beantwoord

   Slappe-lachmomenten zijn inderdaad al-tijd goed, zeker als je ze deelt met mensen die je dierbaar zijn. En katten zijn altijd goed voor een geluksmoment, alleen al door hoe ze er soms zo vredig bij liggen of juist hilarisch gek doen. Ik moest wel lachen om hoe je vriend met Buttons omgaat. Haha, misschien niet helemaal wat Buttons het liefst heeft, maar het klinkt wel heel schattig 😉

 16. Evelyne 20 maart 2019 op 1:59 pm - Beantwoord

  Mijn laatste dansen-in-de-kamer moment was een tijdje geleden. Ik was alleen thuis en ik had zin in een radio-momentje. Toen ik die opzette klonk er een leuk liedje en ging de volumeknop iets omhoog 😉 Ik maakte toch ook enkele sprongetjes midden in de living, haha. Kleine dingen, maar oh zo belangrijk. Ik kan hier op z’n tijd wel van genieten. Gewoon zonder reden.

  • Romy 21 maart 2019 op 7:50 am - Beantwoord

   Wat prachtig om te horen! Het klinkt als het perfecte geluksmoment en daar kun je haast niet op een mooiere manier bij stilstaan dan met een fijn dansje of sprongetje in de kamer 🙂

 17. Meaghan 20 maart 2019 op 10:24 pm - Beantwoord

  Mooie blog Romy! Fijn om te lezen dat het je allemaal zo mee zit en je je zo gelukkig voelt in je nieuwe huisje! Echt goed dat je je geluk uit de kleine dingen haalt! Mijn laatste geluksmomentje was afgelopen weekend, toen ik een heel goed gesprek had gehad met mijn vriend over onze toekomst en me daardoor weer even heel goed besefte wat voor ontzettend lieve, zorgzame en geweldige vriend heb en dat ik in mijn handjes mag knijpen met zo’n man. Haha, lekker klef, maar het is wel zo! 🙂 Hij maakt me gelukkig en dat besefte ik me afgelopen weekend weer even heel erg goed!

  • Romy 21 maart 2019 op 7:57 am - Beantwoord

   Niet klef, maar gewoon hartstikke mooi om dat te lezen! Prachtig dat je aan je vriend zo’n lieve man hebt met wie je echt een mooie toekomst kunt opbouwen! <3 Hoe mooi dat jullie zo gelukkig zijn samen! 🙂

 18. bychristiana 21 maart 2019 op 4:03 pm - Beantwoord

  Jouw stukje over ‘blij ei’ raakte me. Juist als je slechte, nare, eenzame, pijnlijke en / of verdrietige periodes gekend heb, kun je juist volop genieten van die sprankjes hoop en licht en hoop die daarna komen. off-topic; ik kreeg maandagmorgen een app van Andre ( mijn man dus;-)) die jou herkende op de telegraaf met de tekst; dit is toch dat vrouwtje dat jij volgt, met die ‘vrolijke blog’? Haha, je bent dus zeker opgemerkt! Geweldig leuk!!!

  • Romy 23 maart 2019 op 9:56 pm - Beantwoord

   Haha, wat onwijs leuk dat André me direct herkende in de krant! Hoe leuk om dat te horen! 🙂

 19. Nikita 21 maart 2019 op 9:03 pm - Beantwoord

  De afgelopen vier jaar zijn niet gemakkelijk geweest. Ik geef dat eerlijk toe, en ook zonder medelijden of zieligheid te willen opwekken. Ik heb wel het een en ander meegemaakt. Verandering van school, toen de verhuizing, mijn oma stierf en daarna kwam het laatste schooljaar vol perfectionisme, onzekerheid, stress en de situatie thuis (waar ik je eens over mailde). Er is zoveel gebeurd. En daarna kwam de hoge school en ook die periode liep niet van een leien dakje. En daartussen had ik nog een periode van zelfhaat, waarin ik mezelf compleet de grond in boorde. Waarna ik andnerhalfjaar alles bij elkaar heb geraapt om mezelf terug te accepteren en lief te hebben. Dat eerste leek me al een hele uitdaging, maar ik kan met veel trots zeggen dat zelfs dat tweede gelukt is. Maar door die jaren heen heb ik lastige momenten gekend en hele moeilijke tijden. Ik geef dat eerlijk toe, dat ik het zwaar had. En toch ben ik altijd blijven vechten voor geluk, ben ik altijd het goede blijven zien in mensen (ondanks ze me het niet altijd makkelijk hebben gemaakt). Ook toen het lastig ging vroeg ik hulp, ben ik heel vaak met mijn vertrouwenspersoon gaan praten. Hij heeft me heel vaak door periodes gesleept als deze. Maar tegelijk, nu dat allemaal achter de rug is, ben ik zo trots. Ik ben ook een blij ei en vandaag moest ik wel lachen om mezelf eigenlijk. Maar het was wel een teken dat het goed ging met me. Ik was mee om boodschappen met mama en we namen een mandje en bij de paasdecoratie stonden echt gigantische knuffelkonijnen voor Pasen. Ik rende er als een klein kind naartoe om daarna ‘ooh zo schattig’ te roepen met een vrij luid volume. Achteraf besefte ik pas wat ik had gedaan, maar ik moet nog steeds lachen. Dat ben ik gewoon, dat meisje dat ondanks haar leeftijd nog steeds valt voor gigantische knuffels, staat te dansen op de nieuwste plaat van K3. Maar dat zijn de dingen die mij gelukkig maken. En ik ben dankbaar, juist door die moeilijke periodes. Omdat ik weet dat het niet altijd makkelijk is. Op welk gebied dan ook. Dus voor ieder beetje liefde of steun die ik krijg van mensen, ben ik dankbaar. Omdat ik weet dat het anders kan. Ik ben dankbaar voor ieder kledingstuk dat in mijn kast ligt en voor het voedsel dat in de kast ligt. Omdat ik weet dat het niet altijd zo simpel is.

  Ik had overlaatst een intens geluksmomentje vorige week. Daardoor kwamen er veel duidelijkheden ook, maar het was vooral mooi. Ik was vorige week donderdag bij een vriendin van me, we kennen elkaar al sinds het eerste middelbaar. Vriendschap is altijd gebleven, en daar ben ik op zich al zo dankbaar voor. Maar het was superleuk, we hebben zoveel gelachen. We speelden op de Wii en keken film. En in de avond (aangezien ik voorlopig thuis zit) ging ik naar huis. En op de tram naar huis luisterde ik muziek en dacht aan de toffe dag die ik had gehad, hoeveel we hadden gelachen en hoe blij ik ben dat ze mijn vriendin is. De tram stond eventjes stil aan het station, en de tramsporen liggen niet zo ver van de treinsporen. Net op het perron stond de trein Antwerpen-Centraal. Die heeft een tussenstop in Gent, ik nam ook altijd de trein van Antwerpen-Centraal naar school. Was het makkelijkst. En dat zorgde nog wel voor het meeste geluk. De gedachte dat ik nooit meer op die trein zou moeten zitten. Misschien wel om af te stappen in Brugge, maar dat is helemaal geen ongelukkigheid. Maar naar Gent? Niet meer. En ik was daar zo blij mee, dat gaf zo’n rust. En ik dacht maar een ding: Ja, dit is juist. Dit is goed.
  En nu ik thuis ben (soms frustrerend omdat ik door vermoeidheid niet altijd kan doen waar ik zin in heb) voel ik dat nog meer. Ik doe de dingen die me gelukkig maken, ik voel me beter in mijn vel en ik kan het amper geloven. Sommige dagen ben ik nog bang dat ik in mijn arm knijp en dan wakker word uit een mooie droom. Mijn leven is verre van perfect en dat zal het ook nooit zijn. Maar ik blijf altijd vechten voor wat me gelukkig maakt. En ik zal op een baaldag altijd het fijne proberen op te zoeken , hoe moeilijk dat ook is. En als alles slecht gaat? Dan zoek ik naar dat ene lichtpuntje en laat het me opvrolijken. Hoe klein het ook is. Ik heb nu ik dit getypt heb nog niet door hoe lang mijn reactie is, ik ga volgens mij schrikken zometeen als ik zie van welk kaliber hij is. Maar ik vind dit echt een prachtige blogpost Romy. Je hebt me oprecht heel diep geraakt. Deze reactie typen in samenstelling met je blogpost lezen zorgde op zich al voor een geluksmomentje. Dankjewel! 🙂

  • Romy 23 maart 2019 op 10:09 pm - Beantwoord

   Wat heb je vier ontzettend heftige jaren achter de rug met heel veel heftige gebeurtenissen, veranderingen en ook persoonlijke struggles. Des te knapper is het dat je al die tijd keihard hebt gevochten voor je eigen geluk, mede door wat liever voor jezelf te zijn en door hulp te zoeken. En al helemaal heel knap dat je ook al die tijd de kleine geluksmomentjes hebt kunnen blijven ervaren. Ik ben even stil van je verhaal en kan niet anders zeggen dan dat je ontzettend trots mag zijn op jezelf op hoe je jezelf er altijd doorheen hebt gesleept en dat ook nog steeds doet. En op hoe je altijd je best bent blijven doen om de mooie momentjes toch te zien en toch te waarderen.
   Ook prachtig om te horen hoeveel opluchting je keuze om te stoppen met je opleiding je heeft gegeven. Makkelijk is het niet om op je opleiding voor je gevoel niet op je plek te zitten, maar wat is het prachtig en stoer dat je deze keuze hebt gemaakt en wat zal je daar – zeker op termijn – voor jezelf ook veel aan hebben. Je mag hartstikke trots zijn!

 20. Zo simpel is dan geluk 22 maart 2019 op 8:41 am - Beantwoord

  Mooi om te lezen dat je zo kan genieten van de kleine dingen. Heel erg herkenbaar ook. Hoewel ik nu even een slechte periode heb probeer ik ook dan geluksmomentjes te zien.

  • Romy 24 maart 2019 op 9:11 am - Beantwoord

   Wat rot om te horen dat je op dit moment door een lastige periode gaat! Juist dan zijn geluksmomentjes inderdaad heel fijn en belangrijk. Juist als je je niet zo oké voelt, is het fijn om toch wat positieve dingen te zien.

 21. Saskia 22 maart 2019 op 8:52 pm - Beantwoord

  Ik ervaar ook altijd wel geluksmomentjes, ook als het even niet goed gaat. Iets met een sliver lining 😉
  Laatste keer dat ik intens gelukkig was was afgelopen Woensdag, mijn vrije dag en onze 3D echo.

  • Romy 24 maart 2019 op 7:11 pm - Beantwoord

   Wat mooi en bijzonder dat je de 3D-echo hebt gehad! Ik kan me voorstellen dat dat een heel mooi en bijzonder geluksmomentje was. Ik zag net de afteller op je blog en zie dat je al aardig op weg bent in je zwangerschap. Spannend hoor! 🙂