Over mij

Foto Romy Vaker Vrolijk

Foto gemaakt door Iris Zaagman.

Over Vaker Vrolijk

“Het leven is een feestje. Je moet alleen zelf de slingers ophangen.” Dat motto beschrijft het doel van Vaker Vrolijk misschien wel het beste. Ik wil jou met mijn blog inspireren om vaker vrolijk in het leven te staan. Ik neem je mee in mijn zoektocht naar positiviteit, persoonlijke groei en alles wat het leven vrolijk maakt. Je vindt hier blije lijstjes, hersenspinsels, vrolijke outfits en tips om alles uit jouw leven te halen. Ook geef ik je graag een inkijkje in mijn eigen leven. Mijn doel? Dat jij met een glimlach op je gezicht mijn blog weer verlaat.

Over mij

Mijn naam is Romy en ik ben de 24-jarige theeleut die de stukjes op Vaker Vrolijk met veel liefde en passie typt. Ik ben een trotse ginger die graag het hele jaar door zomerjurkjes draagt. Het liefst zou ik mijn hele spaarrekening opmaken aan stedentrips en musicals. Ik zit bijna vastgeplakt aan mijn Canon EOS 1100D en ontdek het liefst mooie bloemen en kleurrijke hotspots door het schermpje van mijn camera. Verder ben ik dol op onze katten, heb ik iets te veel Blond Amsterdam-servies en heb ik een voorliefde voor roze, die ik niet onder stoelen of banken steek.

Samen met mijn ouders, twee broertjes en onze beestenboel woon ik vlakbij het mooie Amsterdam. Ik ben vorig jaar afgestudeerd in Nederlands (yep, taalfanaat hier!) en werk doordeweeks als communicatieadviseur. Schrijven is dan ook mijn grootste passie en daar houd ik me ook voor mijn blog maar al te graag mee bezig.

Mijn andere grote hobby is scrapbooken. Ben je benieuwd naar wat ik zoal maak? Mijn meeste creaties vind je op mijn scrapbookblog: Scrapstuff and More.

Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Of wil je iets kwijt? Stuur je e-mail naar romy@vakervrolijk.nl ♥

Je kunt mij ook volgen en bereiken via social media:

Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter

Liefs,

Romy

7 Reacties

 1. 25 september 2016 / 12:54

  Super leuke blog. En het past bij het mijne. Je hebt er een volger bij! 😍

 2. tinij derks rijsouw
  14 januari 2017 / 11:45

  wat een prachtige idee die kaarten heb je bij mijn favorieten gezet ga meteen beginnen

 3. Mona
  1 juli 2017 / 18:45

  Wat een ontzettend leuke blog! Ik kom net voor het eerst erop maar werd al spontaan vrolijk! Ik kom vaker langs :D

  • Romy
   Auteur
   1 juli 2017 / 19:50

   Wauw, wat een mooi compliment :) Dankjewel voor je lieve reactie!

 4. 8 januari 2018 / 07:03

  Wat een leuke blog! net ontdekt via Regenboogbui van Hilde!

 5. Emilienne
  9 juli 2018 / 10:06

  Ik heb nog nooit kaarten zelf gemaakt. Ik denk wel dat het een leuke hobby is. Maar ik heb niet zo veel inspiratie.
  Bestaan er boeken met voorbeelden?

  • Romy
   Auteur
   9 juli 2018 / 23:30

   Leuk om te horen dat jij ook overweegt om kaarten te maken. Ik doe het zelf al jarenlang met veel plezier. Mocht je het leuk vinden, dan kun je veel van mijn zelfgemaakte kaarten bekijken op mijn scrapbookblog: http://www.scrapstuffandmore.blogspot.com. Boeken met voorbeelden bestaan ook, maar op internet is ook veel (gratis!) inspiratie te vinden. Denk aan Pinterest, blogs of leuke Facebookgroepen. Inspiratie genoeg :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *