poster store 11 1

Nieuwe posters in mijn slaapkamer | Een plank vol

 • 12 november 2020
 • 22 Reacties
Categorieën: Interieur

Wie mij langer kent dan vandaag, weet dat mijn interieur nooit lang hetzelfde blijft. Bijna wekelijks popt er wel een plannetje op in mijn hoofd om weer eens iets te veranderen. En dan het liefst iets simpels waarvoor ik de bouwmarkt niet hoef te plunderen. Gelukt! Dit keer mocht mijn slaapkamer eraan geloven. De postbode kwam namelijk aanzetten met een pakket met nieuwe posters van Poster Store! Drie keer raden waar ik dit weekend druk mee was. Juist, met nieuwe posters in mijn slaapkamer.

Iets nieuws op de wandplank

Al een tijdje was ik op zoek naar iets nieuws voor op de plank boven mijn bed. De posters die ik had staan, had ik ooit uitgezocht toen ik nog bij mijn ouders woonde. Wel leuk, maar niet meer helemaal wat op dit moment bij mij past. De laatste tijd is mijn stijl wat veranderd van vooral vrolijk en kleurrijk naar meer warm en sfeervol. De oude posters waren dan ook niet meer helemaal mijn ding. Maar wat dan wel? Toen ik een e-mail kreeg van Poster Store of ik een paar posters wilde uitzoeken, maakte ik nog net geen sprongetje in de lucht. Eindelijk kon ik wat nieuws op mijn wandplankje zetten. Deze posterwebshop verkoopt namelijk zo veel verschillende (betaalbare) posters dat ik daar hoe dan ook iets moois moest kunnen vinden. Na één blik op hun prachtige liefde-posters was ik direct verkocht. Daar kon ik vast goed slagen voor mijn (of nee, onze) master bedroom.

poster store posters
posterwand
posters in slaapkamer

Keuzes, keuzes

Maar ja, welke posters moesten het worden? Je begrijpt dat ik dolgelukkig werd toen ik op een regenachtige zaterdagochtend zeker een uur lang alle posters van Poster Store bekeek. Ze hebben nogal veel posters. Ik zag van alles voorbijkomen: foto’s van inspirerende vrouwen, tekeningen van dieren (die móet ik ooit hebben in een kinderkamer), mooie bloemen, prachtige illustraties en heel wat leuke quotes. Maar ja, aangezien mijn wandplank geen tien meter breed is (mijn kamer ook niet trouwens) moest ik er toch echt aan geloven: keuzes, keuzes, keuzes. Hoe dan?!

Maarrr… het is gelukt!

De nieuwe posters in mijn slaapkamer

Prachtig zijn ze hè?! Ik ben er zelf heel gelukkig mee dat ik voortaan onder deze posters lig te slapen. Zoals je ziet, koos ik voor vrij neutrale en warme kleuren en voor veel bloemen. Ik ben gek op zonnebloemen en vond deze vintage-achtige foto geweldig. Die brengt meteen wat zon in mijn slaapkamer – precies wat ik in deze donkere maanden wel kan gebruiken. Verder zie je naast de zonnebloem een mooie blauwe lucht met een maan en veel vogels. Nu kan ik een uitgebreid verhaal vertellen over de diepere betekenis daarachter, maar helaas…dat verhaal is er niet. Ik vond de poster gewoon mooi. En hij past goed bij de kleur van mijn bed.

Niet slapen zonder avondkus

Daarnaast zie je een poster met een vrolijke quote die ik tegenkwam: ‘Always kiss me goodnight’. Ik heb het nooit zo op met de cheesy “Home sweet home”-achtige quotes, maar houd wel van iets grappigs. Deze quote vond ik wel toepasselijk, omdat ik nooit ga slapen zonder mijn vriend een kus te geven. We hebben de gewoonte om elkaar op z’n minst een kusemoji door te appen voor het slapengaan als we niet bij elkaar zijn. Oké, over cheesy gesproken. Maar als wij er maar gelukkig van worden, toch?! Deze quote past daarom helemaal in mijn slaapkamer.

Mijn portretjes van opa en oma

Wat wel is blijven staan van voordat ik de poster-veranderkriebels kreeg, zijn de portretjes van mijn opa’s en oma’s. Die heb ik laten maken vlak voordat ik de sleutel van mijn woning kreeg, zodat ik mijn grootouders een ingelijst plekje in mijn huis kon geven. De portretten zijn gemaakt door Pippa Knus en zijn me nog steeds heel erg dierbaar. Ik stak ze in een nieuw (houten) lijstje van Poster Store en gaf ze opnieuw een plek op de wandplank.

Daarnaast zocht ik voor de posters nieuwe lijstjes uit. Ik had eerder gouden lijstjes, maar verruilde die voor nieuwe lijstjes van eikenhout.

roze slaapkamer interieur

Vóór de mini make-over (zie dit artikel voor meer vóór-foto’s).

roze muur

En erna.

zonnebloem poster
posters in slaapkamer

Tip voor je postermuur

Trouwens een tip van mij voor een postermuur: zet je lijsten met posters op een plankje. Ik heb bewust gekozen voor een wandplank aan de muur, omdat ik inmiddels van mezelf weet dat ik wel van verandering op z’n tijd houd. Toen ik in mijn huis aan het klussen was, wist ik dus dat die lijsten daar niet voor eeuwig zouden hangen. Daarom hing ik deze wandplank aan de muur in plaats van voor elke lijst een gaatje te boren. Scheelt weer wat gaten opvullen als ik over een tijdje weer eens iets totaal anders wil!

De foto voor het volgende lijstje

Ik was overigens niet de enige die plezier beleefde aan dit poster-verander-avontuur. Terwijl ik mijn slaapkamer een mini make-over gaf, moest ik even de deur openhouden. Uiteraard greep Pippa die kans met beide poten aan (ze mag normaal niet in de slaapkamer komen) om over het bed te lopen, de nachtkastjes te bestuderen en overal met haar neus bovenop te zitten. Dat leverde dan wel weer dit mooie plaatje op. Alsof ze meteen even ging poseren voor de volgende poster om het lijstje mee te vullen. Eentje met Pippa herself dus.

posters in slaapkamer

Ook posters bestellen bij Poster Store?

Heb jij nou ook zin om een nieuwe fotowand te creëren? Of kun je gewoon wat leuke nieuwe wanddecoratie gebruiken? Bij Poster Store vind je niet alleen mooie posters voor de slaapkamer, maar voor welke kamer je maar wilt.

 • Of je nu een zwart-witposter zoekt of iets moois voor aan de kinderkamermuur – Poster Store verkoopt heel wat mooie en betaalbare posters en fotolijsten.
 • Voor elke stijl is er wel iets. Je kunt dus zelf mooie posters uitzoeken die passen bij jouw muur en smaak.
 • Iedere dinsdag komen er nieuwe posters online.
 • Ook fijn: alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit.

Ben je net zo enthousiast als ik om wat nieuws aan de muur te hangen of op je wandplank te zetten? Met de code vakervrolijk35 krijg je t/m 10 december 35% korting op jouw bestelling bij Poster Store. Die korting geldt op alle posters (behalve de ‘Selection’-posters). Een extra goede reden voor een bescheiden mini make-over in huis. Kan ik je zeker aanraden als coronaproof bezigheid!

Heb jij posters in de slaapkamer? Of heb je iets anders aan je slaapkamermuur hangen?

De posters heb ik ontvangen van Poster Store. Dank jullie wel!

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 12 november 2020 op 7:56 am - Beantwoord

  Hele mooie posters en ze passen ook mooi bij elkaar. De tekeningen van je grootouders vind ik ook zo mooi! Een gezellige slaapkamer zo!

 2. Saskia 12 november 2020 op 8:50 am - Beantwoord

  Wat een leuke selectie heb je gemaakt 🙂 Ziet er erg leuk uit. Altijd een drama he, zulke dingen kiezen met zoveel leuke keuzes. Ik kan me daar uren mee vermaken om vervolgens totaal weet iets anders tegen te komen, winkelmand leeg en hop weer opnieuw haha ^^

  • Romy 12 november 2020 op 10:06 am - Beantwoord

   Haha, echt hè?! Hier precies hetzelfde! Gelukkig is dat dan ook weer onderdeel van de voorpret 🙂

 3. Iris Schepers 12 november 2020 op 9:20 am - Beantwoord

  Heel mooi met de posters! Ik ga daar binnenkort zeker ook posters bestellen voor in onze woonkamer. De korting is mooi meegenomen, dankjewel! Ook heel mooie nachtlampjes en de hanglamp is ook prachtig. Daar ben ik wel nieuwsgierig naar van waar die komen, want daar ben ik ook nog naar op zoek 🙂

  • Romy 12 november 2020 op 10:05 am - Beantwoord

   Dank je! Heel leuk dat je ook posters wilt gaan bestellen 🙂
   De nachtlampjes komen van Wehkamp en zijn van het merk Eglo. De hanglamp is van Direct Lampen. Hij heet “Steinhauer Woody Beige” (ik moet zeggen dat hij wel wat prijzig is).

   • Iris Schepers 22 november 2020 op 12:01 am - Beantwoord

    Super, bedankt voor de info!

 4. Giovanna Jansen 12 november 2020 op 9:51 am - Beantwoord

  Wat leuk zeg! Mooie keuze heb je gemaakt.

 5. Audrey 12 november 2020 op 9:53 am - Beantwoord

  Echt leuk! Dus de nieuwe lijsten komen ook van Poster Store?

  • Romy 12 november 2020 op 10:05 am - Beantwoord

   Ja klopt! Zowel de lijsten als de posters komen daarvandaan 🙂

 6. Anouk 12 november 2020 op 10:44 am - Beantwoord

  Supertoffe posters! Ik moest wel even lachen om de kusemoji voor het slapen gaan, mijn vriend en ik deden dat ook toen we nog niet samenwoonden, je moet toch iets hè als je elkaar niet in het echt kan zoenen.

 7. Johanna 12 november 2020 op 10:55 am - Beantwoord

  Leuk idee om de posters op een plank te zetten. Onze muren zijn van een soort zandsteen en de gaten kun je niet meer vullen er na. Ja misschien met iefs heel professioneels, maar ons is het nog niet gelukt, dus zijn we nu voorzichtiger met boren.

 8. bychristiana 12 november 2020 op 12:02 pm - Beantwoord

  Oh haha ik heb ook niets met cheesy tekstjes moet ik zeggen;-) Ik ben wel dol op foto’s in huis en er zijn natuurlijk ook weer een hoop mensen die dat cheesy vinden, dus ieder zijn ding, toch? Wat een leuke selectie heb je gemaakt! Heel slim op een plank, dan kun je makkelijk schuiven en wisselen.

 9. Evelyne - Gouden Momenten 12 november 2020 op 12:33 pm - Beantwoord

  Wat een goeie tip om te kiezen voor een wandplankje. Hier hangen alle kaders en canvassen aan de muur maar mocht het mij ooit lukken om alleen te gaan wonen dan neem ik deze tip zeker mee. Ik hou stiekem ook nog van verandering en merk dat iets nieuw mij gewoon meer energie geeft 😉

 10. Daenelia 12 november 2020 op 2:44 pm - Beantwoord

  Vroeger had ik mijn muren volhangen met posters en foto’s. Nu liggen er nog her en der lijstjes voor mijn illustraties en de illustraties van een goede kennis van ons, maar we zijn er nog steeds niet aan toegekomen om daar iets mee te doen. Hartstikke leuk om te zien dat je er zo je kamer mee opvrolijkt!
  Zo’n plankje is inderdaad erg handig. Maar ik zie het niet gebeuren hier. We hebben één kat die erg avontuurlijk is. Hangt er iets aan de muur wat ook maar een centimeter uitsteekt, dan probeert hij er op te springen. En natuurlijk alles op de grond te gooien. Ach, we vinden er wel een oplossing voor. Een hangstysteem hebben we al. Kun je gewoon je lijsten aan hangen en verschuiven.

 11. Naomi 12 november 2020 op 2:56 pm - Beantwoord

  Heel mooi! En goed idee zo’n plankje. Dat is inderdaad makkelijk(er) wisselen.

 12. Katrien 12 november 2020 op 4:31 pm - Beantwoord

  Heel mooie keuze en combinatie! Ik had me voorgenomen om deze winter ook eens op zoek te gaan naar posters voor het en der in huis dus ik ga zeker eens een kijkje nemen op de website. Dank je voor de tip!

 13. Tamara 12 november 2020 op 4:45 pm - Beantwoord

  Wat een vrolijke en gezellige plaatjes! Ik vind het altijd wonderbaarlijk hoeveel iets nieuws aan de muur, in dit geval op de plank, kan doen voor je kamer. Ik ben ook nog op zoek naar iets voor boven de eettafel en zag al op de site van Poster store hele leuke posters!

 14. Justine 12 november 2020 op 11:44 pm - Beantwoord

  Wat een mooie posters! Dit past perfect bij de rest van de kamer zo. Echt heel leuk gedaan!
  Ik heb zelf ook 2 van zulke wandplanken in huis met posters/foto’s erop. Ik vind de combinatie poster met iets persoonlijks ook heel tof. Zo heb ik bijvoorbeeld op 1 wandplank 2 posters en 2 zelfgemaakte fotos (allemaal verschillende maten) een ansichtkaart, mjin polaroid camera, een plantje en een KLM huisje staan. Staat zo gezellig! En inderdaad: wisselt makkelijker om dan wanneer je alles hebt hangen 😉

 15. Mirjam Hart 13 november 2020 op 12:26 am - Beantwoord

  Wat een mooie verzameling! Ik zit er ook nog aan te denken om een plank ergens op te hangen om wat mooie ingelijste posters op te zetten. Ik vind vooral die met de ondergaande zon en zwerm vogels erg mooi!

 16. Els 16 november 2020 op 9:35 am - Beantwoord

  Wow, heel erg mooi! Vooral ook de portretjes van je opa en oma. Zo mooi!

 17. Soraya 19 april 2021 op 7:05 pm - Beantwoord

  Super leuk! Mag ik vragen wat de afmeting van je plank is? En wat de afmetingen van alle lijsten zijn?

  • Romy 19 april 2021 op 9:47 pm - Beantwoord

   Tuurlijk! De plank is van Woood en is 1,20 meter lang. De kleinste lijstjes zijn 13 x 18 cm, de iets grotere zijn 21 x 30 cm en de grootste is 30 x 40 cm. De lijsten zijn iets over elkaar geschoven, dus vandaar dat er wat meer op een plank passen dan je op basis van 1,20 meter lang zou verwachten 🙂

Recente blogs

Een dag lang al mijn geluksmomenten bijhouden

28 juli 2017|Positiviteit|

Geluksmomentjes bijhouden, ik heb het er al vaker over gehad. Vaak kun je een leuk, mooi of grappig moment net iets langer vasthouden als je het ergens opschrijft. Normaal verzamel ik per maand mijn geluksmomentjes. Maar gisteren leek het me leuk om eens een geluksmomentjesdag te hebben. Een hele dag lang heb ik alle momentjes opgeschreven die ook me ook maar een piepklein beetje blij maakten. Dat maakte me ervan bewust dat zelfs een gewone doordeweekse dag talloze blijmakers heeft. 23 om precies te zijn!

Beginnen met mediteren (ook als je weerstand voelt) | 7 meditatie-tips

18 mei 2021|Zelfliefde|

Als je me een jaar geleden had gezegd dat ik nu dit artikel zou schrijven, had ik je vast voor gek verklaard. Mediteren, dat was toch niets voor mij? Beetje in lotushouding zitten hmm'en op een yogamatje en dat dan minutenlang. Nee hoor, mij niet gezien! Nou, mooi wel dus. Ik mediteer nu twee keer per week en het blijkt dé manier voor mij om de raderen in mijn hoofd tot een halt te roepen. Denk jij nu ook "Niets voor mij!", maar kun je wél wat rust gebruiken? Dan zijn deze tips voor beginnen met mediteren voor jou.

Stil en verlegen? Ook jij hebt een pittige kant!

29 september 2018|Persoonlijke groei|

Een stil, verlegen en rustig meisje? Wordt nooit boos en valt niet graag op? Als er hokjes zouden bestaan, dan zou ik mezelf in dat hokje waarschijnlijk het meeste thuis voelen. Ook het feit dat ik een zachte stem heb, tenger gebouwd ben en regelmatig vijf jaar jonger word geschat, draagt niet echt bij aan de femme fatale die vast ook in mij verborgen zit. Toch zegt dat 'verlegen meisje'-hokje niet alles over wie ik ben. Ook als rustig en stil meisje heb ik een pittige kant. Sterker nog, iedereen heeft een pittige kant, hoe lief en zachtaardig je ook bent. Juist daar wil ik jou (en mij) in dit artikel van overtuigen. Laten we de leeuw in onszelf wakker maken!