Recap: hoe zit het met mijn plannen voor de lente?

In maart plaatste ik een artikel met mijn plannen voor de lente. Het leek me leuk om tegen het eind van de lente eens terug te blikken. Wat is er van mijn plannen terechtgekomen? En welke plannen blijven er staan voor de zomer? In dit artikel praat ik je helemaal bij en kan ik gelukkig al door een groot aantal plannen een streep zetten.

recap plannen lente 2017

 • Een baan vinden! Yes, dit punt is gelukt en wat ben ik daar blij mee. Inmiddels werk ik alweer een aantal weken met heel veel plezier als communicatiemedewerker. Dat maakte ik trouwens in dit artikel bekend, mocht je dat nog niet gelezen hebben. 
 • Een dagje de toerist uithangen in Amsterdam en daar een photo diary van maken. Ik heb meerdere keren de toerist uitgehangen in Amsterdam, onder andere met Claire. Ik heb er alleen geen photo diary van gemaakt, maar je kunt me op mijn woord vertrouwen dat ik heb genoten!
 • Het boek Nooit meer te druk uitlezen en daarna in Huidpijn van Saskia Noort beginnen. Ehm, ahum. Laten we het erop houden dat ik dit puntje even verplaats naar mijn blogje met plannen voor de zomer. Iets met te druk zijn om verder te gaan in Nooit meer te druk, geloof ik. 
 • Een audiotour of rondleiding doen door het Anne Frankhuis. Ook dit is er nog niet van gekomen. Dit wil ik in het najaar alsnog gaan doen.
 • De studentenkamer van mijn broertje bekijken in Nijmegen. Nog niet gedaan, maar wel een afspraak gemaakt om dit binnenkort te gaan doen. Ideaal om te combineren met mijn ‘met volle angst vooruit’-uitdaging!
 • Het boek 999 vragen aan jezelf helemaal invullen. Nope, ik heb het boek nog niet helemaal ingevuld. Maar met een goede reden: ik vind het juist leuk om steeds om de zoveel dagen een aantal vragen te beantwoorden. Het is zo’n leuk projectje om aan te werken. 
 • Naar de Keukenhof om daar een dagje te fotograferen. Ja, deze missie heb ik volbracht en wat was het leuk. Zie ook dit artikel voor mijn fotoverslagje. 
 • Een bezoekje brengen aan een vlindertuin. Ja! Ook hier heb ik een leuk dagje weg van gemaakt, samen met Josephine. Mijn foto’s kon je eerder bewonderen in dit artikel.
 • De About Me-pagina van mijn blog vernieuwen. Ja, dit heb ik alweer een paar maanden geleden gedaan. Heb jij mijn nieuwe About Me-pagina al bekeken?
 • Een keer een mooie ooglook leren maken met oogschaduw. Ik ben toevallig afgelopen weekend met oogschaduw in de weer geweest. Nog geen perfecte ooglook, maar ook dan mag ik wel een vinkje achter dit punt zetten, toch?!

recap plannen lente 2017

 • Mijn kamer helemaal opruimen en vervolgens een room tour op mijn blog plaatsen. Ehm, deels gelukt! Ik ben fanatiek aan het opruimen geslagen, heb vervolgens weer een kleine troep van mijn kamer gemaakt, maar ben nu weer bezig om alles op orde te brengen. #chaoot De room tour volgt echt nog een keer!
 • Een bezoekje brengen aan Lush. Dit heb ik inderdaad gedaan, maar vervolgens kwam ik met lege handen thuis. Oeps! Wel heb ik bij Kruidvat, The Body Shop en Etos een paar keer fijne dierproefvrije producten ingeslagen.
 • Met een vriendin een dagje te shoppen, kletsen en hotspots ontdekken in een vreemde stad. Ehm, soort van gelukt. Ik ben niet echt naar een vreemde stad geweest, maar heb wel met verschillende vriendinnen hotspots ontdekt (o.a. Café Blond) en heb een paar keer geshopt en nog iets vaker lekker gekletst.
 • Een mooie stedentrip maken naar een andere stad over de Nederlandse grens. Een buitenlandse stad is het niet geworden, een binnenlandse stad ook niet. Wel ga ik over een week met mijn moeder een weekendje weg binnen Nederland. Dat telt ook wel, toch?
 • Meer tijd besteden aan scrapbooken en vaker creatief bezig zijn. Ook dit punt vind ik geslaagd. Ik kom er door mijn werk niet heel vaak aan toe om creatief bezig te zijn, maar ik probeer er wel bewust tijd voor vrij te maken. Ik ben ook begonnen met handletteren en geniet daar ook met volle teugen van.
 • Meer nadenken over het onderwerp ‘zelfliefde’ en ook nog iets liever voor mezelf leren te zijn. Ik denk dat dit wel is gelukt. Maar dan vooral het nadenken over dat onderwerp. In de praktijk zou ik nog wel vaker mezelf iets mogen gunnen en meer tevreden met mezelf mogen zijn.
 • Opa en oma met de auto ergens mee naartoe nemen om een terrasje te pakken. Nog niet gedaan, maar dit wil ik in de zomer zeker gaan doen. Nu ik dit punt weer in mijn lijstje zie staan, denk ik alleen maar “Goh, wat een goed idee!”.
 • Weer eens een DIY bedenken en die op mijn blog plaatsen. Ik plaatste in mei een DIY voor een moederdagkaart en onlangs ook een DIY voor een vaderdaglabel. Ook dit punt kan ik dus afvinken.
 • Op 25 mei alweer mijn 24e verjaardag vieren. Nou en of! Ik heb mijn verjaardag twee keer gevierd en heb beide keren een geweldige dag gehad.
 • Niet vergeten om heel veel te genieten van mijn drie favoriete maanden van het jaar. Genoten heb ik zeker. Wat een heerlijke lente was het!

Conclusie

Er blijven nog wel een aantal punten staan voor de zomer of het najaar. Maar over het algemeen ben ik tevreden. Ik heb in ieder geval een heerlijke lente gehad en dat is het belangrijkste.

Wat was jouw hoogtepunt van de lente?

Volg:
Deel:

36 Reacties

 1. Sylvia
  11 juni 2017 / 08:08

  Heerlijk gevoel dat je mag strepen toch! En er blijven nog zoveel leuke dingen over. Lekker weekend weg met je moeder, terrasje met opa en oma heel gezellig en snel inplannen! Volgens mij krijg je ook gewoon een heerlijke zomer het is je in ieder geval heel erg gegund! Fijne zondag nog
  Sylvia blogde over…De Ice cream tag

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2017 / 18:10

   Wat een lieve reactie! Dankjewel! Ik denk ook dat het een heerlijke zomer gaat worden. Misschien wil ik binnenkort nog een apart artikelen wijden aan mijn plannen voor de zomer, omdat het er alweer zo veel zijn :) Fijne avond nog!

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2017 / 18:11

   Haha, oeps, bedankt voor de tip voor de ‘about me’-pagina. Mijn baan klopte ook niet meer, dus ik heb hem meteen even aangepast :)

 2. 11 juni 2017 / 09:50

  Je hebt wel echt veel plannen kunnen afstrepen zeg! En er staan ook zo veel keuke dingen tussen om te doen. Dat jij een mooie lente achter de rug hebt is wel duidelijk, hihi. Ik ga je nieuwe About Me pagina eens lezen, ben benieuwd! Ik bedenk me nu ineens dat ik ‘m misschien ook weer een leer moet aanpassen. Gewoon weer een keer een hele nieuwe tekst schrijven daarvoor… Dat schrijf ik even op haha.
  Mijn hoogtepunt van deze lente was absoluut mijn reis. :)
  Sandra blogde over…Photo Diary #107 | Lunchbuffet, shopdrang & ruzie met MacBook geheugen

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2017 / 18:13

   Ik kan me voorstellen dat jullie reis echt het hoogtepunt was van de lente. Zo gaaf om zulke adembenemende plekken te kunnen bezoeken :) En leuk om te horen dat ik je aan het denken zette om je ‘about me’-pagina aan te passen. Ik ben benieuwd :)

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2017 / 18:13

   Precies! Ik hoef me in ieder geval niet te vervelen deze zomer :)

 3. Darina
  11 juni 2017 / 09:49

  Mooie doelen heb je bereikt! Altijd leuk om te weg te strepen en weer nieuwe doelen te maken.
  Darina blogde over…Weekend Notes 7

 4. 11 juni 2017 / 11:10

  Toch best al heel wat dingen gedaan. Leuk hoor, zo’n fijne terugblik :-)
  Ik heb pas geleden ook mijn about me pagina aangepast. Super leuk om te doen, ik ga een kijkje nemen bij de jouwe

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2017 / 18:13

   Oh leuk! Ik ga jouw ‘about me’-pagina ook eens lezen. Ik ben benieuwd :)

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2017 / 18:15

   Ja inderdaad, echt een fijn gevoel om zoveel dingen te kunnen afvinken :)
   En wat betreft het dingen ondernemen, doe het vooral op jouw tempo. Het kan hele fijne afleiding zijn om er soms even tussenuit te zijn. Maar op z’n tijd is het ook goed om juist thuis even lekker uit te rusten, zeker als je het al moeilijk genoeg hebt met andere dingen <3

 5. Esmee
  11 juni 2017 / 14:33

  Ik vind dat je heel goed bezig bent geweest afgelopen tijd!de rest volgt vast gauw genoeg. Klinkt in elk geval alsof je al veel leuks hebt gedaan…. en uh, zeker niet opa en oma vergeten hoor ?! Dat soort dingen zijn ontzettend waardevol!
  Esmee blogde over…Een ode aan zout

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2017 / 18:15

   Haha, mijn opa en oma zal ik inderdaad echt niet vergeten. Zo gezellig om nog iets samen met hen te gaan ondernemen :)

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2017 / 18:16

   Een blog beginnen is zeker weten een mooi hoogtepunt. Zo gaaf dat je dat hebt gedaan! En wat fijn dat je ook weer lekker aan het lezen bent geslagen :) Dat moet ik ook echt weer vaker doen.

 6. 11 juni 2017 / 15:42

  Wat leuk om zo terug te blikken. Je hebt in ieder geval heel veel af kunnen strepen. Ik ben echt benieuwd naar de room tour!
  Danique blogde over…PositiviTijd | Week 23

 7. 11 juni 2017 / 15:48

  Ik vind het eerste puntje zo fijn voor jou. Mijn dochter wilt heel graag naar het Anne Frank huis, dit bezoekje staat hier ook op de planning ;-)

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2017 / 18:17

   Wat leuk dat jullie ook naar Anne Frankhuis willen gaan. Heerlijk om zo’n uitje met z’n tweeën te maken :)

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2017 / 18:16

   Oh bedankt voor de tip! Ik word altijd onwijs ongeduldig van wachtrijen, dus ik ga zeker kaartjes reserveren als het lukt om hiernaartoe te gaan in de zomer :)

  • Romy
   Auteur
   11 juni 2017 / 18:18

   Precies dat inderdaad! Als ik zo’n lijstje op mijn blog zet, voel ik ook echt de ‘verplichting’ (maar op een goede manier!) om mijn plannen waar te maken. Zo fijn om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan :)

 8. Merel
  11 juni 2017 / 19:42

  Je hebt al veel van je punten afgewerkt zie ik! Dat boek van nooit meer te druk vind ik ook wel lastig om uit te lezen vind ik. Af en toe heel wetenschappelijk maar aan de andere kant ook zo inspirerend en motiverend om de dingen die je normaal doet anders aan te pakken! Enne officieel begint de zomer op 21 juni, dus je hebt nog een paar dagen voor de dingen die je nog niet hebt kunnen doen.
  Merel blogde over…Mijn favoriete foto op aluminium

  • Romy
   Auteur
   12 juni 2017 / 21:02

   Ja precies, Nooit meer te druk is soms best lastig om door te komen, maar er staan wel hele goede inzichten in soms. Ik moet me er ook weer even toe zetten om het toch te gaan lezen. Volgens mij kan ik er nog veel aan hebben :)
   En ik ga inderdaad deze paar laatste dagen van de lente nog maar een van mijn plannen uitvoeren :) Nu kan het nog officieel!

 9. Charel
  11 juni 2017 / 20:25

  Wauw wat heb je al veel afgestreept! Goed om dit soort lijstjes te maken zo zie je maar wat je dan bereikt hihi!
  Charel blogde over…Give away!

 10. Marloes
  11 juni 2017 / 21:45

  Wat leuk om te lezen wat je allemaal al hebt afgestreept! Ik vind lijstjes ontzettend leuk om bij anderen te zien, zelf maak ik ze nooit, haha.
  Marloes blogde over…Hoe mijn thuiswerkdag eruit ziet

 11. 14 juni 2017 / 16:36

  Wat leuk om te lezen dat je al een heleboel dingen van je lijstje hebt kunnen afstrepen! En degenen die je -nog- niet hebt afgestreept komen heus nog wel!
  Laurine blogde over…8 Tips om tot rust te komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge