Vorig jaar kocht ik al een aantal leuke producten uit de lijn met Diana Leeflang stationery bij Kruidvat. Diana, oftewel D is for Dazzle, is een bekende vlogger en Instagrammer met een voorliefde voor onder andere bullet journaling, washi tape en kantoorartikelen. Eerlijk is eerlijk, haar vlogs heb ik nog niet gezien. Maar de passie voor leuke stationery-items deel ik met haar. Toen ik erachter kwam dat er een nieuwe lijn met Diana Leeflang stationery bij Kruidvat lag, wist ik dan ook niet hoe snel ik naar de winkel moest. Kijk mee naar mijn vrolijke aankopen uit deze lijn.

diana leeflang stationery kruidvat

Wat kocht ik uit de Diana Leeflang stationery lijn?

De nieuwe lijn bestaat uit veel verschillende producten. Ik besloot er een aantal te kopen waar ik nieuwsgierig naar was of die ik perfect vond passen bij mijn blogfoto’s en lijstjesfetisj:

 • Diana Leeflang bullet journal (€ 1,99)
 • Diana Leeflang handlettering set (€ 3,99)
 • Diana Leeflang quote pen (€ 1,49)
 • Diana Leeflang desk planner (€ 1,49)
 • Diana Leeflang bullet journal stickers (€ 0,99)
 • Diana Leeflang washi tape (€ 1,99)

Naast deze producten, kun je ook onder andere een pakket voor bullet journaling (een grote en een kleine versie), posters en een letterbord kopen. Het (roze!) letterbord was bij mijn Kruidvat-filiaal helaas al uitverkocht.

Mijn eerste indruk

Hierboven zie je een totaalfoto van een aantal producten die ik kocht. Ik vind de lijn er alleen al heel – hoe kan het ook anders! – vrolijk uitzien. Op alle producten staan leuke tekeningen, fancy lettertypes en gezellige quotes. Ook qua kwaliteit vielen de producten me op het eerste gezicht niet tegen, zeker niet als je je bedenkt dat de items voor een prikkie in de schappen liggen. Meestal betaal je goud geld als een bekende Nederlander zijn of haar naam leent aan een product. Dat valt bij deze producten hartstikke mee. Het duurste item dat ik kocht, was de handletter set voor € 3,99 en dat vind ik nog niet echt prijzig.

diana leeflang stationery washi tape kruidvat

Diana Leeflang washi tape (€ 1,99)

Het eerste item dat in mijn winkelmandje belandde, was een set met 5 rollen washi tape.  De kleuren en dessins vind ik al erg leuk. Ook kun je gemakkelijk met je nagels een stukje van de tape afscheuren. Verder plakt de tape prima. Toch doe ik zelf vaak voor de zekerheid tissuetape (bijvoorbeeld van Action) onder een stukje washi tape. Dan weet ik zeker dat de hoekjes niet loslaten. Er staat overigens niet op de verpakking hoeveel meter tape er op elke rol zit, maar ik vermoed dat je niet heel lang doet met één rol.

diana leeflang stationery quote pen kruidvat

diana leeflang stationery quote pen kruidvat

Diana Leeflang quote pen (€ 1,49)

Mijn tweede aankoop was deze quote pen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meteen begreep wat een ‘quote pen’ inhoudt. Ik had – achteraf niet zo slim! – verwacht dat de pen quotes stempelt of zoiets. Het is echter gewoon een balpen waarbij in een venster 6 verschillende quotes tevoorschijn komen. Hierboven zie je bijvoorbeeld de quote ‘Having a break’. Wanneer je de pen indrukt, verschijnt er weer een andere quote, zoals ‘A hug in a mug’ of ‘Reading a book’. Het idee vind ik grappig, maar met de quotes kun je verder in mijn ogen niet zo veel.

diana leeflang stationery desk planner

diana leeflang stationery desk planner

Diana Leeflang desk planner (€ 1,49)

Deze Diana Leeflang desk planner vind ik dan weer wel erg leuk. De planner heeft een handig formaat (10 x 20 centimeter) en je kunt er al je afspraken of to do’s op kwijt. Ook handig is dat er geen data op de pagina’s staan vermeld, waardoor je de planner niet na 31 december 2018 hoeft weg te gooien. Omdat de pagina’s een scheurrandje hebben, kun je ze gemakkelijk afscheuren wanneer je ze niet meer nodig hebt. Het enige nadeel dat ik kan noemen, is dat de omslag van de desk planner niet zo stevig is, waardoor de planner bij mij niet goed blijft staan. Dit kun je uiteraard oplossen door de planner ergens tegenaan te zetten.

diana leeflang stationery handlettering set kruidvat

Diana Leeflang handlettering set (€ 3,99)

Tot nu toe heb ik helaas nog niet zo vaak mijn handletterspullen erbij gepakt. Toch kon ik deze handlettering set niet weerstaan. Er zit aardig wat in voor de € 3,99 die je voor de hele set betaalt. Hierboven zie je onder andere een instructieboekje, twee pennen, twee potloden, een aantal tags en meerdere enveloppen en kaartjes. Het boekje is vrij dun en niet heel spectaculair: er staan alleen een aantal handschriften en voorbeelden in. Leuk om eens mee te oefenen! De twee zwarte pennen vond ik zelf niet heel fijn schrijven. De tags, kaartjes en enveloppen kan ik dan weer wel wat mee. Het enige jammere vind ik dat op de tags Diana Leeflang staat gedrukt. Al met al ben ik niet laaiend enthousiast over dit pakket, maar voor de lage prijs die je betaalt, zitten er op zich wel leuke spullen in.

diana leeflang stationery bullet journal kruidvat

diana leeflang stationery bullet journal kruidvat

Diana Leeflang bullet journal (€ 1,99)

Ten slotte mijn favoriete aankoop: de bullet journal. Bullet journaling is helemaal hip, hot & happening, maar tot nu toe had ik me er nog niet aan gewaagd. Toch ben ik van plan eens een poging te doen, omdat ik deze leuke bullet journal voor maar € 1,99 niet kon laten liggen. De kaft is al helemaal mijn ding met de vrolijke tekeningen en gezellige kleuren. Verder bevat de bullet journal pagina’s met stippen om je te helpen bij het schrijven en tekenen. Handig! Houd er wel rekening mee dat de kaft van de bullet journal vrij slap is. Op dat puntje na, vind ik dit een geweldig ding, in ieder geval als je, zoals ik, een eerste poging tot bullet journaling wilt doen.

Verkrijgbaarheid

De vorige keer werden de Diana Leeflang stationery een ware hype. Mocht er iets voor je bij zitten, dan kun je waarschijnlijk het beste zo snel mogelijk een ritje naar jouw Kruidvat-filiaal maken. De producten uit deze lijn liggen vanaf 16 januari officieel in de schappen bij Kruidvat.

Heb jij weleens aan bullet journaling gedaan?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Marije 15 januari 2018 op 6:22 am - Beantwoord

  De washi tape en de stickers vind ik erg leik. Vind vooral de doodles van Diana zelf erg leuk. Maar ik weet niet zo goed wat ik nou van de rest vind. Twijfel een beetje.

 2. Darina 15 januari 2018 op 6:30 am - Beantwoord

  Het ziet er leuk uit, vooral de washi tape en de bullet journal. Jammer van de quote pen. Het idee is wel leuk.

 3. Sylvia - alovelyadventure 15 januari 2018 op 7:34 am - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes! Vorig jaar heb ik de paspoorthoes en het opschrijfboekje voor vakantie gekregen van mn zus. Zo leuk! Dit keer zit er niks voor mij tussen alhoewel de Washi Tape er wel heel leuk uitziet.

 4. Aneta 15 januari 2018 op 7:46 am - Beantwoord

  Heerlijke die spulletjes! Zelf ken ik het merk niet maar het ziet er heel leuk uit

 5. Josephine 15 januari 2018 op 7:46 am - Beantwoord

  Een erg leuke en uitgebreide review! Ik moet zeggen dat ik de quote-pen erg grappig gevonden vind. Mag je pauze gaan houden bij de juiste quote? ? Verder lijkt me de deskplanner handig, degene die ik heb is al aardig vol. Wie weet rij ik straks even langs Kruidvat.

 6. chucky1012 15 januari 2018 op 8:19 am - Beantwoord

  Ik had het in de nieuwe folkder gezien en ga zeker morgen naar de winkel want ik hou hiervan en ken het niet!

  Xoxo

 7. Wies 15 januari 2018 op 8:32 am - Beantwoord

  Jaaaa hier een fanatiek bulletjournaler! Ik hou er echt letterlijk alles in bij, heerlijk georganiseerd, ik hou er echt van. Deze spulletjes vind ik dan weer niet zo, maar misschien is dat omdat ik al meer dan genoeg heb, haha.

  • Romy 15 januari 2018 op 8:16 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je zo enthousiast aan het bullet journalen bent! Het lijkt me ook echt een leuke hobby, zeker als je van nature al een echte planner bent en gek bent op lijstjes 🙂

 8. Veerlez 15 januari 2018 op 9:07 am - Beantwoord

  woooow dit is echt een geweldige lijn als je wilt beginnen met bujo-en!
  1,99 voor een boekje met stippen! ik moet me inhouden niet meteen naar de kruidvat te rennen!

 9. Annelies 15 januari 2018 op 9:21 am - Beantwoord

  Ik heb het heel even geprobeerd, maar het was niet echt mijn ding, zo’n Bullet Journal. Ik heb gewoon mijn eigen manier om dingen bij te houden en die werkt goed voor mij.
  Ik vind zo’n Bullet Journal vaak heel mooi, maar dan vooral bij mensen die er echt kunstwerkjes van maken en zo creatief ben ik niet.

  • Romy 15 januari 2018 op 8:17 pm - Beantwoord

   Ja, het zijn echt koopjes! En inderdaad perfect als je net wilt beginnen, maar niet meteen veel geld wilt uitgeven.

  • Romy 15 januari 2018 op 8:18 pm - Beantwoord

   Ik herken wel een beetje wat je zegt. Ik maak vaak gewoon snelle to do lists, die er niet al te fancy uitzien. Zo’n bullet journal is een stuk meer werk, maar het kan er wel heel leuk uitzien. Als ik iets meer tijd zou hebben, lijkt het me hartstikke leuk om ook fanatiek zo’n journal bij te houden 🙂

 10. Jorinde 15 januari 2018 op 9:23 am - Beantwoord

  Leuke review! De stationary ziet er erg leuk uit! Ik heb me nog niet gewaagd aan een bullet journal, maar wie weet ga ik toch nog overstag.

 11. Johanne 15 januari 2018 op 9:48 am - Beantwoord

  Oh, ik dacht dat alles pas deze week in de winkels kwam! Jammer, had ik afgelopen weekend toch even de Kruidvat moeten binnenlopen. Ik heb dus echt toevallig net vorige week een Moleskine met stipjes besteld en een paar fineliners. Ook heb ik de hele Action leeggekocht. Maar een paar van deze dingen wil ik toch wel. De washi tape bijvoorbeeld. Die sticker zitten zeker bij de bullet journal in?

  • Romy 15 januari 2018 op 8:20 pm - Beantwoord

   Officieel ligt alles inderdaad pas dinsdag in de winkel, maar op Twitter zag ik een berichtje dat de producten zaterdag al verkrijgbaar waren. Daarom ben ik maar op een holletje naar Kruidvat gegaan gisteren 😉
   Wat leuk dat je ook een bullet journal hebt besteld en met dit soort producten aan de slag wilt gaan. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat! De stickers zijn trouwens apart verkrijgbaar. Die kostten los €0,99.

 12. Loes 15 januari 2018 op 9:54 am - Beantwoord

  Zoveel toffe betaalbare items! Dat heeft ze echt goed gedaan! Super leuke collectie.

 13. Patricia (Mommy Stories) 15 januari 2018 op 10:45 am - Beantwoord

  Ja ik werk mijn bullet journal zo af en toe bij. Soms vergeet ik het ook wel eens. Iets met tijd tekort haha. Wat een leuke spullen, ik ga toch maar even langs bij Kruidvat.

  • Romy 15 januari 2018 op 8:21 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je ook een bullet journal bijhoudt! Maar ik kan me voorstellen dat het er met iets te weinig uren in een dag weleens bij inschiet 😉

 14. Jessica J. 15 januari 2018 op 10:54 am - Beantwoord

  Eerlijk? Mij doen deze items bijster weinig. De desk planner vind ik wel leuk, maar ik heb er dan liever eentje met een stevigere kaft.

 15. anna 15 januari 2018 op 11:47 am - Beantwoord

  wat een leuke items! toevallig had ik haar video hierover gezien. de items zijn echt ongelooflijk budget, zo fijn! ik wil zelf heel graag de desk planner en bullet journal hebben. van de andere items heb ik wel vergelijkbare spulletjes. maar hoe kan het dat jij deze items al hebt, ze zijn toch pas vanaf morgen verkrijgbaar of mis ik iets? haha

  • Romy 15 januari 2018 op 8:24 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je ook zo enthousiast bent over deze lijn van Diana! Officieel is de lijn inderdaad pas dinsdag verkrijgbaar, maar ik las op Twitter dat de producten bij veel Kruidvat-filialen al dit weekend in de winkels lagen. Daarom ben ik maar snel naar Kruidvat gegaan gisteren en bij ons hadden ze alles al liggen 🙂 Maar ik kan me voorstellen dat het per Kruidvat verschilt.

 16. Judith 15 januari 2018 op 12:04 pm - Beantwoord

  superleuke lijn weer! ik ben vooral fan van de deskplanner en het letterbord 🙂

 17. Rianne 15 januari 2018 op 1:01 pm - Beantwoord

  Ik vind de concepten en vormgeving echt te gek, maar ik was de vorige keer echt teleurgesteld over de kwaliteit. Hoop dat dit deze keer beter is! 🙂

 18. Sija 15 januari 2018 op 1:16 pm - Beantwoord

  Er zitten zulke leuke spulletjes tussen, echt van die hebbedingetjes! De woonaccessoires die ze heeft ontworpen vind ik ook erg leuk, ik hoop dat ik nog een letterbord kan bemachtigen.

  • Romy 15 januari 2018 op 8:24 pm - Beantwoord

   Het is inderdaad wel iets minder goede kwaliteit dan de meeste duurdere producten. Vooral het papier is een stuk dunner. Toch vind ik het voor deze prijs wel heel leuke dingen 🙂

  • Romy 15 januari 2018 op 8:25 pm - Beantwoord

   Ja, die letterborden zagen er echt geweldig uit! Ze zijn super goedkoop en zijn perfect voor iedere liefhebber van roze ♥

 19. Lilian 15 januari 2018 op 2:01 pm - Beantwoord

  Ik ben met Anna een ‘geheimboek’ aan het maken en het nadeel daarvan is, dat ik veel zelf moet doen (zoals kaften en de pagina’s eruit snijden, zodat er een open ruimte in komt waar je ‘geheime’ dingen in kunt stoppen) en dat een beetje ongezellig is voor Anna. Maar washitape is een goed idee om Anna mee aan de slag te laten gaan. Dank voor de tip! En misschien heeft ze ook wel dagboekjes met een sleutel om erin te doen. Zal eens kijken 😉

  • Romy 15 januari 2018 op 8:26 pm - Beantwoord

   Wat een onwijs leuk idee, zo’n geheimboek! Ik snap dat er best veel tijd in gaat zitten, maar wel leuk om zoiets aan Anna te kunnen geven straks. Washi tape is zeker een leuk idee om toch nog samen aan de slag te kunnen gaan 🙂

 20. Simone 15 januari 2018 op 2:16 pm - Beantwoord

  Ziet er weer erg leuk uit! Ik twijfel over de slagletterset, wat ik dan kan gebruiken voor mijn Etsy shop. Ik ben er nog niet helemaal over uit.

 21. marleen 15 januari 2018 op 3:38 pm - Beantwoord

  Aan mij persoonlijk is het niet besteed, maar ik vind dit écht helemaal jou 🙂

 22. Irene 15 januari 2018 op 3:45 pm - Beantwoord

  Wauw leuk! Vorige keer heb ik haar collectie hier in de Kruidvat niet gevonden. Binnenkort deze maar eens gaan checken. Drukt het papier van het bujo door?

  • Romy 15 januari 2018 op 8:44 pm - Beantwoord

   Het papier drukt helaas wel een beetje door. Als je echt fanatiek wilt bujo’en, zou ik toch voor een wat duurdere bullet journal gaan. Maar om mee te oefenen, is deze zeker geschikt 🙂

 23. Dinja 15 januari 2018 op 4:15 pm - Beantwoord

  Hm zo te zien zijn het ongeveer Action prijzen, zodra ik weer eens bij Kruidvat ben ga ik toch eens even snuffelen! Ik wil namelijk meer papercraft creatieve dingen doen zoals tekenen (vandaar ook m’n eigen tekenchallenge), handletteren (ik probeer steeds vaker te oefenen maar ik moet er nog eens een keer écht voor gaan zitten) en ATC kaartjes maken (hierover heb ik een artikel geschreven). Veel creatieve hobby’s waar je relatief weinig spullen voor nodig hebt 🙂 dus lekker minimalistisch

  • Romy 15 januari 2018 op 9:04 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je ook meer met papercraft aan de slag wilt gaan! Er zijn inderdaad genoeg creatieve hobby’s te bedenken die eigenlijk niet zo duur zijn, maar wel heel erg leuk 🙂 Ik ben benieuwd naar je creaties en ga even een kijkje nemen op je blog.

 24. Maaike 15 januari 2018 op 9:58 pm - Beantwoord

  Deze items zien er erg leuk uit 😀

 25. Marlieke 15 januari 2018 op 10:33 pm - Beantwoord

  Wat leuk om te lezen, deze review. Ik ben al ruim 1,5 jaar fanatiek aan het Bullet Journalen. Heerlijk vind ik het! Weet je wat ik dan wel weer gek / jammer vind? (Al kin jij daar natuurlijk helemaal niks aan doen); Kruidvat maakt reclame voor deze producten. En steeds met een ‘verkrijgbaar vanaf…datum’. Als je dan op die dag in de winkel komt en de helft is er al niet meer, tja…daar word ik niet vrolijk van. Zo heb ik dus een set blauwe twinmarkers gemist. Nu snap ik hoe dar komt denk ik
  Volgende keer dan toch maar paar dagen eerder Kruidvat in als ik iets gezien heb.

  • Romy 16 januari 2018 op 12:17 am - Beantwoord

   Wat leuk dat je ook al een tijdje met bullet journaling bezig bent! Ik snap inderdaad de frustratie over de datum in de Kruidvatfolders. Het was dat ik op Twitter las dat alle producten zaterdag al in de winkel lagen, maar anders had ik alles ook gemist. Je kunt inderdaad blijkbaar het beste al het weekend van tevoren bij Kruidvat kijken in plaats van op de datum die in de folder staat. Dan loop je de nieuwe aankopen in ieder geval niet mis. Maar een beetje vreemd blijft het wel.

 26. Nikita 16 januari 2018 op 6:53 am - Beantwoord

  Ik ga proberen die handletterset te kopen na stage als wijze van beloning. En als motivatie. Ik vind het wel een leuke lijn trouwens. De handletterset spreekt mij het meest aan omdat ik daar recent mee ben gestart maar als de pennen niet fijn schrijven dan twijfel ik wel. Die quote pen is wel leuk trouwens! Leuke blogpost 🙂

  • Romy 16 januari 2018 op 7:13 pm - Beantwoord

   Wat een leuk idee om jezelf op die manier te belonen na je stage. Leuk dat je misschien ook de handletterset wilt kopen. De pennen zijn ook niet slecht, hoor. Het is meer zo dat sommige duurdere pennen iets fijner schrijven. Maar om te oefenen, zijn deze ook prima 🙂

 27. Jenn 16 januari 2018 op 9:39 am - Beantwoord

  Oh, mooie spullen zeg! Ik heb nu een bullet journal in een gelinieerd boekje, omdat ik het zonde vond om een nieuwe te kopen terwijl ik nog boekjes had. Maar voor deze prijs…

 28. Maaike 16 januari 2018 op 9:51 am - Beantwoord

  Op zondag krijg ik altijd de folders in mijn mailbox en toen ik de spulletjes er in zag staan moest ik meteen aan jou denken. Haha. Leuk dat je er wederom een eerlijk artikel over schrijft! Deze week kom ik er helaas niet aan toe te shoppen dus ik ga volgende weken eens kijken of er nog wat over is ?

  • Romy 16 januari 2018 op 8:30 pm - Beantwoord

   Leuk dat je ook een kijkje gaat nemen bij Kruidvat! Hopelijk kun je nog een aantal van deze producten bemachtigen 🙂

 29. Mariska 17 januari 2018 op 8:23 pm - Beantwoord

  Ik zag het al voorbij komen en ziet er echt heel erg leuk uit vind ik 🙂 Zelf heb ik niets gescoord omdat ik het waarschijnlijk alleen voor de show koop en dat is niet de bedoeling haha!

 30. Vivian 23 januari 2018 op 11:36 am - Beantwoord

  Vorige keer was het inderdaad al uitverkocht voordat ik mijn slag kon slaan, dus heb nu meteen de leukste items online besteld. Ik heb het bullet journal, de mini bullet journal-kit, de quotepen, de weekplanner, de stickers, de washitape en nog een letterbord en vind het erg leuke items!

  • Romy 23 januari 2018 op 8:04 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je zo veel producten uit deze serie hebt kunnen bestellen 🙂 Ik vind het ook helemaal jouw ding!