Primark tas

Mini shoplog: Primark, New Yorker & dé kerstjurk

 • 14 december 2016
 • 32 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Shoppen doe ik eigenlijk niet zo vaak, maar ik vind het wel heerlijk om af en toe met een vriendin samen te winkelen. Afgelopen zondag ging ik met Diana een dagje winkelen in Zaandam en scoorde ik bij Primark, H&M en New Yorker een aantal leuke items. Ik ben niet echt iemand die met tassen vol spullen thuiskomt, maar ik ben juist vaak blij met dat ene of die paar leuke items die ik heb gekocht. Daarom leek het me leuk om vandaag mijn gekochte artikelen eens in een mini shoplog te laten zien.

shoplog Primark tasLaat ik beginnen met de vondst waarmee ik misschien wel het meest blij ben: deze enorme tas van Primark. Ik sjouw mijn laptop werkelijk overal mee naartoe in het OV en ook vaak naar afspraken waarbij een rugzak niet zo netjes staat. Voor zulke gelegenheden zocht ik nog een mooie, grote schoudertas waarmee ik wel kan aankomen op een afspraak. Toen ik dit exemplaar zag hangen bij Primark, was ik direct verkocht. Hij was afgeprijsd en kostte nu maar €9,-. Toen we Primark eenmaal uit waren, nam ik de tas dan ook direct dankbaar in gebruik.

shoplog Primark tas 2

Zelf vind ik het dessin van de tas erg leuk. Hij is donkerblauw van kleur en heeft een vrolijk bloemetjesmotief. Helemaal mijn ding! Ook vind je aan een van de kanten van de tas een handig vakje met rits, waarin je je zelfs je portemonnee, mobiel én lipstick kwijt kunt. Kijk, daar houd ik van als meisje dat altijd net iets te veel spullen meeneemt.

shoplog Primark tas 3 Toen ik na een paar uur winkelen naar mijn tas keek, zag ik alleen dat het hengsel aan de zijkant kapot was. Zo zonde! Het was inmiddels bijna sluitingstijd, maar van een aardige verkoopster mochten we nog snel naar binnen bij Primark. Als een soort VIP’s liepen we door een lege winkel naar de retourbalie, waar ik direct een nieuwe tas kreeg. Dat is nog eens service!

Primark beenwarmers

Ook scoorde ik bij Primark deze beenwarmers. Nu ik af en toe deze sneakers draag onder mijn outfits, leek het me handig om iets warms te hebben voor net boven mijn schoenen. Die blote enkels zijn in de kou namelijk niet zo’n succes. Deze beenwarmers kostten maar €4,- en ik vind ze zelf best leuk staan. Weer eens iets anders dan anders!

shoplog New Yorker vest

Als groot fan van New Yorker mocht een bezoekje aan die winkel ook niet ontbreken tijdens onze shopmiddag. Ook hier belandden we op de sale-afdeling en daar viel mijn oog op een heerlijk warm houtje-touwtjevest. Het vest is zwart-wit, maar heeft een aantal leuke fluffy details en capuchon. Het zit werkelijk heerlijk en ik vind dit soort vesten zelf vooral fijn als ik een dagje de deur niet uit hoef. Voor het vest betaalde ik in de sale €19,95.

shoplog New Yorker vest

Ook deed ik een aantal pogingen om mijn zoektocht naar de ideale kerstjurk te laten slagen. Bij C&A hadden ze het jurkje dat ik op het oog had alleen niet meer in mijn maat hangen. Eerst baalde ik daar best een beetje van, maar later was ik juist blij dat ik even had gewacht met geld uitgeven aan een jurkje. Ik liep bij H&M namelijk zowaar tegen een jurk aan die ik stiekem nog vele malen mooier vond.

shoplog H&M kerstjurk

Omdat het me leuk lijkt om met kerst mijn outfit pas te onthullen, hierbij alleen een close-upfoto van mijn jurk. Alleen al het stofje met al die borduursels vind ik zo leuk…

Ben jij al geslaagd voor je kerstoutfit?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Vlijtig Liesje 14 december 2016 op 7:51 am - Beantwoord

  De tas vond ik natuurlijk meteen prachtig, want daar staan bloemetjes op! En toen wilde ik meteen de kerstjurk zien! Maar alleen een glimp…

  Ik kijk uit naar de onthulling : )

  Plaatsvervangend winkelen doe ik graag!

  • Romy 14 december 2016 op 9:50 am - Beantwoord

   Haha, dat was een beetje een teaser inderdaad 😉 Leuk dat je de tas zo mooi vind!

 2. Tamara TS 14 december 2016 op 8:53 am - Beantwoord

  Toffe spulletjes heb je geshopt! Vooral de tas is prachtig. Beenwarmers zijn altijd een goed idee.

 3. Babs 14 december 2016 op 9:33 am - Beantwoord

  Heel benieuwd naar die jurk! die stof vind ik al prachtig!
  Leuk, die beenwarmers! Die kan je ook leuk om enkellaarsjes slaan, dan krijg je een laarsje met zo een randje, dat doe ik meestal.

  • Romy 14 december 2016 op 9:49 am - Beantwoord

   Dat is zeker een leuk idee! Dankjewel voor de tip 🙂

 4. Mariëlle 14 december 2016 op 9:39 am - Beantwoord

  Wat leuk om samen te gaan! Ik ga het liefste alleen shoppen denk ik haha! Vrolijke items heb je gekocht 😉

  • Romy 14 december 2016 op 9:49 am - Beantwoord

   Dankje! 🙂 Ja, alleen shoppen heeft op zich soms ook wel wat. Als ik echt iets heel hard nodig heb, vind ik het soms juist wel fijn om in mijn eentje snel de winkels door te crossen 😉

 5. Svenja 14 december 2016 op 11:06 am - Beantwoord

  Wat heb je er een hoop mooie items bij! Vooral het vest ziet er heerlijk warm en cosy uit, perfect voor de koude wintermaanden! De tas ziet er ook super mooi en lekker vrolijk uit!

 6. Irene 14 december 2016 op 11:14 am - Beantwoord

  Ik ben heel benieuwd naar je jurk! Die tas ziet er ook erg mooi uit! Ik herken dat probleem wel, ik sjouw ook een laptop mee in een rugzak die niet zo netjes staat!

 7. Josephine 14 december 2016 op 11:42 am - Beantwoord

  Leuke items! Ik hou van de bloemetjes op de tas en je jurkje. Ik vind leuk dat victoriaans-geinspireerde bloemmotieven weer in de mode komen. Het motief op jouw jurkje doet me daar een beetje aan denken, natuurlijk wel met een moderne twist.

  Voor mijn kerstoutfit ben ook ik geslaagd! Na jouw leuke jurkjes-blog was ik geïnspireerd geraakt en ik heb een mooie groene jurk met zwart kant gevonden. Groen is mijn lievelingskleur, dus ik ben er heel blij mee!

  • Romy 14 december 2016 op 10:48 pm - Beantwoord

   Wat leuk dat je dat zegt! Het motiefje heeft inderdaad wel iets victoriaans. Ik moet zeggen dat ik ook wel van zo’n stijl houd qua motiefjes.
   Wat leuk dat je na mijn blog geïnspireerd was om jurkjes te kopen. Ik ben heel benieuwd naar je outfit. Groen is in ieder geval altijd goed 🙂

 8. Beautyjuf 14 december 2016 op 11:57 am - Beantwoord

  Oh, beenwarmers zijn heerlijk! Ik gebruik af en toe wanneer ik naar de yoga ga of hele koude voeten/benen heb. Veel plezier van je nieuwe aankopen!

  • Romy 14 december 2016 op 10:47 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Dat gaat vast lukken 🙂 En voor yoga zijn beenwarmers inderdaad ook ideaal!

 9. Lieke - Life As Lieke 14 december 2016 op 2:49 pm - Beantwoord

  Wat een leuke shoplog! Die kerstoutfit ziet er, voor zover ik kan zien heel leuk uit! Ben benieuwd! Ik ben al geslaagd voor mijn kerstoutfit, ga daar nog een artikel over schrijven 🙂

  • Romy 14 december 2016 op 10:47 pm - Beantwoord

   Oh wat leuk zeg! Je maakt me nieuwsgierig 🙂

 10. nancy 14 december 2016 op 2:52 pm - Beantwoord

  Gaaf vest zeg! En die tas lijkt me heel erg handig. En nou ben ik benieuwd naar je kerstjurkje! Kom je vrijdag langs op mijn Fancy Friday linkup?

  • Romy 14 december 2016 op 10:45 pm - Beantwoord

   Oh wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar jouw aankopen 🙂

  • Romy 14 december 2016 op 10:45 pm - Beantwoord

   Hihi, dankjewel voor je reactie! Gelukkig duurt het niet zo lang meer totdat het kerst is. Ik kan ook echt niet wachten totdat ik dit jurkje kan dragen 🙂

  • Romy 14 december 2016 op 10:46 pm - Beantwoord

   Ja precies! Ik merk bij mezelf ook altijd dat ik dingen of meteen geweldig vind of er helemaal niets voor voel. En met deze tas was het echt ware liefde, haha 🙂

  • Romy 14 december 2016 op 10:47 pm - Beantwoord

   Klinkt leuk! Ik ga zeker een kijkje nemen!

 11. Denise 14 december 2016 op 2:57 pm - Beantwoord

  Oooh ik vind je tas echt heel erg leuk! Je wordt toch meteen verliefd er op. Ook je vestje ziet er zo leuk uit, heerlijk warm!

 12. Lisa 14 december 2016 op 4:06 pm - Beantwoord

  Ik ben verliefd op je houtje touwtje vest: daar ben ik al zo lang naar op zoek! En dat voor maar €19,95?! Goede koop! En Romy, je maakt ons wel nieuwsgierig zo met je close-up foto van de jurk, maaaaar dat is natuurlijk ook de bedoeling haha. Ben benieuwd naar hoe die je staat, dus ik neem zeker even een kijkje op je blog met kerst! Liefs

 13. Nina 14 december 2016 op 6:19 pm - Beantwoord

  Jeej, je bent goed geslaagd! Toevallig vandaag ook bij Primark en New Yorker geweest 🙂 blijft leuk! Ik heb wel een leuk jurkje, maar weet nog niet of ik die ga dragen met kerst.

 14. Lifeaholic.nl 14 december 2016 op 7:22 pm - Beantwoord

  Wat een leuke tas! Ik ben heel erg benieuwd naar je kerstjurk! Je houdt ons in spanning Haha! ?

  • Romy 14 december 2016 op 10:45 pm - Beantwoord

   Haha, een beetje wel hè? 😉 Gelukkig duurt het niet meer zo lang totdat het kerst is!

 15. hillybillybeauty 14 december 2016 op 8:34 pm - Beantwoord

  Wat een gave tas! En je jurkje ziet er super mooi uit qua stof zeg. Ik heb niet iets specifieks voor de kerst, maar vrijdag begint de sale van Tante Betsy, ik gok dat ik dan nog wel een leuk jurkje ga scoren. 😉

  • Romy 14 december 2016 op 10:44 pm - Beantwoord

   Dankje 🙂 Dat merk heb ik ook via jouw blog ontdekt en wat hebben ze een leuke jurkjes! Daar kun je vast en zeker iets leuks scoren!

 16. Mariska 14 december 2016 op 11:25 pm - Beantwoord

  Wat een leuke spullen heb je allemaal gekocht 🙂 Vind eigenlijk alles ook wel leuk!

 17. Irene | Tussenmarsenjupiter 15 december 2016 op 12:23 pm - Beantwoord

  Oh ben zo benieuwd naar je kerstjurkje! De stof ziet er prachtig uit! Ik moet ook nog altijd op zoek naar iets. Heb al een mooi rokje maar nog niets om er bovenop te doen. Haha. En andere jaren ben ik daar altijd al heel lang op voorhand mee bezig maar dit jaar niet echt. Je vest is ook heel tof! Zou ik ook kiezen 🙂 ziet er ook zo lekker warm uit.
  De tas is ook heel leuk! En handig dat er veel in past! Haha. Ik sleur ook altijd veel te veel mee. Zelfs in m’n meest kleine handtasje weet ik nog altijd honderdeneen dingen te proppen.

 18. Rebecca 15 december 2016 op 1:13 pm - Beantwoord

  Ohh heerlijk dat vest, ik ben ook echt dol op New Yorker! Zelf ben ik nog niet geslaagd voor een kerstoutfit, ben benieuwd naar je jurkje!

  • Romy 15 december 2016 op 7:01 pm - Beantwoord

   Ja, de New Yorker is zo’n leuke winkel! Veel succes met de jurkjeszoektocht 🙂 Hopelijk vind je snel een leuk exemplaar voor kerst!

Recente blogs

7 liefdevolle tips voor online daten (+ mijn succesverhaal)

7 juli 2020|Lifestyle|

De liefde van je leven, die loop je toch gewoon in de supermarkt tegen het aantrekkelijke lijf? Nope, in al mijn supermarktbezoekjes ben ik nooit dé liefde tegengekomen. Geheel tegen mijn sprookjesachtige romcom-scenario's in, besloot ik alweer een hele tijd geleden internetdaten tóch een kans te geven. Gelukkig maar! Ik heb er namelijk mijn lieve vriend aan te danken. Destijds miste ik zelf een fijn artikel over datingsuccessen. Daarom leek het me leuk om alsnog 7 tips voor online daten te delen waar ik destijds wat aan had.

Review Natural Heroes arganolie, aloe vera juice & glycerine

22 april 2017|Groen doen, Lifestyle|

Het is vandaag weer tijd voor een beautyreview. Stiekem vind ik deze reviews zo leuk om te maken. Sinds ik ben overgestapt op dierproefvrije cosmetica, kom ik ook regelmatig met nieuwe merken in aanraking. Zo werd ik een tijdje geleden door Natural Heroes benaderd. Zij verkopen in hun webshop 100% natuurlijke producten. Meestal ben ik nogal van de fijne geurtjes en producten met een vrolijk kleurtje. Maar aan de andere kant zijn volledig natuurlijke producten weer goed voor het milieu. Ik was dan ook nieuwsgierig wat ik van deze natuurlijke cosmetica van Natural Heroes zou vinden. In dit artikel laat ik je weten hoe een aantal producten van Natural Heroes me zijn bevallen.

Over het nut van 'nutteloos' bezig zijn

30 augustus 2017|Persoonlijke groei|

's Ochtends ga ik vaak in de bus nog vrolijk door met het restantje van mijn ochtendroutine. Hup, laptop openklappen en gaan met die banaan. Soms maak ik er een sport van om vooral nuttig bezig te zijn. Tv kijken doe ik met een half oog, naar bed ga ik liever met mijn laptop dan met een goed boek en efficiency is my middle name. Zolang het maar ergens toe dient en vooral niet 'nutteloos' is. Maar juist in de 24/7-cultuur waarin stress continu op de loer ligt, is het belangrijk om af en toe iets te doen wat niet een 'moetje' is. Het is soms zelfs hartstikke nuttig om eens 'nutteloos' (tussen aanhalingstekens!) bezig te zijn. En dit is waarom!