Shoptips Action & Hema: knutselspullen en lip colour enhancer

Hoewel ik mezelf niet echt een shopaholic vind en nooit met tassen vol thuiskom, heb ik de afgelopen week een aantal leuke aankopen gedaan. Ken je dat gevoel dat je pas beseft hoe hard je iets nodig hebt als je het in de winkels ziet liggen? Dat had ik dus met deze paar aankopen van Action en Hema. Daarom besloot ik de producten in de spotlights te zetten op mijn blog. In dit artikel vind je daarom een paar shoptips voor schriften, knutselspullen en de Lip Colour Enhancer. Van alles en nog wat dus, maar met één overeenkomst: het zijn allemaal producten waarvan ik erg vrolijk word.

shoptips action schriften marble look

Omdat ik meerdere freelance klusjes door elkaar heen heb lopen, vind ik het fijn om voor elke klus een apart schrift of notitieboekje te hebben. Van schrijfboekjes kan ik er dan ook nooit genoeg hebben. Bij Action viel ik als een blok voor deze schriften met linnenstructuur. De schriften zijn te koop in pakjes met 2 dezelfde schriften voor €0,99 per pakje. Het ene schrift is bedrukt met gouden letters en het andere schrift heeft een marmeropdruk. Het leuke aan het schrift met marmerlook is dat je het ook voor blogfoto’s kunt gebruiken als ondergrond, bijvoorbeeld voor make-up-producten.

shoptips action houten figuurtjes uilen

shoptips action houten figuurtjes ramen

shoptips action houten figuurtjes herfst blaadjes

shoptips action houten figuurtjes bank en dieren

Ook de knutselafdeling van Action kon ik natuurlijk niet overslaan. Per toeval kwam ik erachter dat ze weer nieuwe soorten houten figuurtjes te koop hebben. Ik had al een aantal doosjes liggen, maar kwam daarnaast 4 nieuwe varianten tegen. Het zou kunnen dat er nog een vijfde variant te koop is, maar die heb ik helaas niet gespot. Ik vond vooral het doosje met houten uiltjes erg leuk en heb eigenlijk spijt dat ik er niet een tweede exemplaar van heb gekocht. Benieuwd hoe ik de figuurtjes zoal gebruik? Ik maakte met twee houten uiltjes en de paddestoelen uit het derde doosje onderstaande lente-achtige kaart.

shoptips action houten figuurtjes kaart

Helaas heb ik het bonnetje in mijn enthousiasme weggegooid, maar volgens mij kosten de doosjes hooguit €1,25 per stuk. Dat vind ik geen geld voor 32 houten figuurtjes, die je voor van alles kunt gebruiken. Het leuke is dat je ze zowel naturel kunt laten als kunt customizen met glitter, verf, stiften etc.

Action washi tape roze

Ik ging dit keer niet zwaarbeladen naar huis van de Action, maar dat is ook niet altijd nodig natuurlijk. Naast mijn standaard dubbelzijdige tape en nog een laatste set twin markers, belandde ook een setje met 3 rollen washi roze washi tape in mijn winkelmandje. De tape is gemakkelijk scheurbaar en versierd met gouden hartjes, bloemen en teksten. Ik vond deze set erg leuk voor Valentijnsdag en ben ook zeker van plan om er een paar kaarten in liefdesthema mee te maken. Niet omdat ik de liefde van mijn leven heb gevonden en diegene wil overladen met kaartjes, maar omdat iedereen om me heen wel blij kan worden van een zelfgemaakt kaartje. Maar genoeg over mijn boeiende liefdesleven… Ik geloof dat ik voor dit setje washi tape iets meer dan €0,50 betaalde.

Hema lip colour enhancer

Verder kocht ik nog iets totaal anders dan knutselspullen, namelijk de Hema Lip Colour Enhancer. Na het lezen van deze blog van Aranka kon ik het niet laten om dit lipproduct te testen op het station. Ik raakte direct enthousiast. Het is namelijk geen lipgloss of lipstick, maar een soort krijtje waarmee je je lippen kunt inkleuren en de eigen kleur van je lippen kunt accentueren. De kleur van de Lip Colour Enhancer past zich aan de kleur van je eigen lippen aan, waardoor het er niet heel onnatuurlijk uitziet.

Hema lip colour enhancer

Er zijn vier tinten te koop, maar ik koos voor de felroze tint. Althans, op mijn lippen valt de kleur heel erg mee en ziet het er niet heel felroze uit. Ik vind het effect heel mooi subtiel en vind het een erg fijn product. Het voelt een beetje als een combinatie van lipbalsem en lipstick. Hieronder zie je een foto van mij met en zonder de Lip Colour Enhancer.

hema lip colour enhancer met en zonder

 

De Lip Colour Enhancer is dus in vier kleuren te koop voor €3,99 per stuk. Het schijnt dat Hema vorig jaar een soortgelijk product heeft uitgebracht, dat een enorme hype is geworden. Ik kwam hem zelf ook niet bij de eerste de beste Hema tegen in het schap, maar uiteindelijk vond mijn moeder hem bij een Hema in een ander dorp. En wat ben ik daar blij mee! Dit product en ik zijn nu al een paar dagen dikke mik.

Wat is jouw favoriete aankoop van de laatste tijd?

Volg:
Deel:

37 Reacties

 1. 24 januari 2017 / 07:49

  Wat een leuke spullen heb je gekocht! De lip enhancer klinkt interessant. Ga eens kijken of onze hema hem.heeft.

  • Romy
   Auteur
   24 januari 2017 / 20:42

   Wat leuk om te horen dat je dezelfde hebt! Ik vind het ook echt een heel handig ding.

  • Romy
   Auteur
   24 januari 2017 / 20:42

   Dankjewel :) En ja, die boekjes vind ik ook zo leuk!

 2. Svenja
  24 januari 2017 / 09:10

  Wat heb je er een hoop mooie items bij <3 Vooral de notitie boekjes van de Action vind ik te leuk. Toen ik laatst bij onze Action keek lagen ze er niet, maar wellicht dat ze het ondertussen ook verkopen. De roze washi tape is wel echt te cute hoor, ik heb ook altijd een zwak voor dat soort producten. Word ook helemaal hebberig van dit artikel. Oeh, de lipkleur van de Hema staat je ook erg pretty Romy!

  • Romy
   Auteur
   24 januari 2017 / 22:15

   Lief, dankjewel! En ik kan me voorstellen dat je een zwak hebt voor dit soort producten. Ik word ook altijd blij (en hebberig) van dit soort kleine hebbedingetjes.

 3. 24 januari 2017 / 11:29

  Ik dacht eerst wat een felle kleur lipenhancer maar gelukkig heb je voor en na foto’s gepost. Het staat je echt en is helemaal niet te fel bij jou! Leuke producten gescoord zeg!

 4. 24 januari 2017 / 11:44

  “Ken je dat gevoel dat je pas beseft hoe hard je iets nodig hebt als je het in de winkels ziet liggen.” Haha, ja heel erg! Net zoals: “wat jammer dat ik niets nodig heb, ik heb zin om wat te kopen.” :D First world problems, haha. Je hebt weer superleuke dingen gekocht, die lip coulour enhancer lijkt me wel wat. Helaas heb ik bij onze Action nog steeds geen twin markers gezien.
  Josephine blogde over…Het korset: van wespentaille tot zandloperfiguur

  • Romy
   Auteur
   24 januari 2017 / 22:17

   Haha, precies! Twee hele herkenbare gedachtes :) Wat jammer dat je de twin markers nog niet hebt gevonden. Bij ons waren ze er afgelopen week nog in overvloede. Hopelijk loop je er binnenkort een keer tegenaan!

 5. 24 januari 2017 / 12:54

  Die marmerdruk geeft meteen een chique uitstraling. Ik kan me voorstellen dat je voor die schriftjes viel!

 6. Denise
  24 januari 2017 / 12:03

  Die schriften vind ik ook zooo leuk! Helaas heb ik al genoeg notitieboekjes en schriften en koop ze daarom ook niet. Tenzij er een boekje vol is…. dan ren ik meteen naar de Action, haha. Ook een mooie kleur op je lippen trouwens!
  Denise blogde over…Nare dromen die misschien werkelijkheid kunnen worden

  • Romy
   Auteur
   24 januari 2017 / 22:17

   Dankjewel :) Haha, dat wordt snel boekjes volschrijven dan ;)

 7. 24 januari 2017 / 13:20

  Mooie shoptips Romy! Die washi tape is zo schattig! En die schriften ook. Elke Action is wel anders denk ik, want ik kan bij de mijne echt nooit leuke vinden…als je die uiltjes echt graag wilt zou ik ze alsnog kopen, want het assortiment bij de Action veranderd snel. Maar dat weet jij als Action liefhebber vast wel :-) De lip enhancer ga ik heeeel misschien ook halen…maar ik heb mezelf een make up-koop-verbod opgelegd hahahaha!
  Amina blogde over…Beauty | Mijn zelf gekochte kerstcadeau + swatches & look!

  • Romy
   Auteur
   24 januari 2017 / 22:31

   Ja, klopt, het assortiment kan zo verschillen per Action. Ik heb de mazzel dat wij twee vrij grote Actions in de buurt hebben, waardoor ze vaak wel hebben liggen wat ik zoek. Ik denk dat ik die uiltjes inderdaad snel maar ga halen ;) En die lip enhancer vind ik echt een aanrader, zeker voor de 4 euro die hij kost :)

 8. 24 januari 2017 / 13:53

  Ik herinner me net dat ik ooit een keer zo’n lipstick van Catrice kocht. De stick zelf is doorschijnend roze maar als je hem aanbrengt, wordt het ook wat feller. Voor mij is zoiets perfect want ik vind echte lipstick nog best eng. Haha :p Het kleurtje staat je heel goed!
  Die schriftjes zag ik vandaag ook in de Action. Wou zo’n paar met marmerprint meenemen maar de tekst stond er elke keer niet mooi in het midden op. Superjammer!
  Irene blogde over…Duizend vragen aan jezelf • Deel 19

  • Romy
   Auteur
   24 januari 2017 / 22:33

   Dat klinkt als een ideale lipstick, eigenlijk net zoiets als deze colour enhancer. Ik ben ook normaal niet zo van de lipsticks, maar deze vind ik echt fijn. Alleen al om het feit dat hij weinig afgeeft aan kopjes thee etc. :) Jammer dat de schriftjes met marmer een beetje tegenvielen! Ik gebruik zelf voor foto’s vooral de achterkant, zodat ik geen last heb van de tekst ;)

 9. Sylvia
  24 januari 2017 / 14:13

  Hele leuke spulletjes heb je gekocht. Ik hou zo van washitape! Ik gebruik het vooral om even makkelijk de tekeningen van mn dochtertje op te hangen zonder dat de muur beschadigt. Dus ik ga mn moeder ff langs sturen haha. En die lipenhancer staat je echt heel goed. Grappig dat het een soort krijtje is. Ik kende het helemaal niet. Zal wel weer te maken hebben dat ik af en toe onder een steen leef? fijne dag ps hoop dat je een leuke stagedag hebt gehad!

  • Romy
   Auteur
   24 januari 2017 / 22:34

   Wat een lieve reactie! Mijn stagedag verliep heel goed. Leuk dat je er wat over zegt :) En washi tape is inderdaad ook ideaal om dingen mee op te hangen. Je kunt het zo weer van de muur afhalen!

 10. Forever38.com (Vera)
  24 januari 2017 / 15:25

  Tja, je snapt : die notitieboekjes, die washi tape en die lip enhancer heb ik nu ineens ook heel erg nodig. Hahaha. Erg !

  • Romy
   Auteur
   24 januari 2017 / 22:35

   Haha, dat kan ik me heel goed voorstellen ;)

 11. 24 januari 2017 / 17:32

  Wat een leuke schriftjes en mooi kleurtje van de lip enhancer! Ik vind het er prachtig uitzien, maar ik durf de kleur niet zo goed te dragen, hihi.
  Inge blogde over…Een egel als huisdier #2

  • Romy
   Auteur
   24 januari 2017 / 22:35

   Hihi, dat kan ik me voorstellen! Ik vond het zelf ook eerst even lastig, omdat ik ook echt niet zo’n lipstickpersoon ben. Maar uiteindelijk ben ik blij dat ik deze heb gekocht en draag ik hem met veel plezier :)

 12. 24 januari 2017 / 23:41

  Ik vind die schrijfboekjes helemaal geweldig! Mooi kleurtje op je lippen hoor. Ik wil snel langs de HEMA.

 13. 24 januari 2017 / 23:42

  Oeh die schriftjes zijn echt ontzettend leuk! Het is dat ik zoiets eigenlijk echt niet nodig heb anders had ik het al lang aangeschaft. :) Haha. Veel succes met je freelance opdrachten. Je schriftjes zullen daar vast aan bijdragen.

  • Romy
   Auteur
   25 januari 2017 / 23:14

   Dankjewel! Dat gaat met deze schriftjes inderdaad zeker goed komen :)

 14. Lifeaholic.nl
  24 januari 2017 / 22:53

  Wat een mooie lipkleur! Staat je mooi! Love de washitape ??

 15. 25 januari 2017 / 10:41

  Meteen de Hema lip colour enhancher gekocht.
  Super fijn en mooi!
  Wel een te zoet geurtje.. maar erg blij mee.
  Bedankt voor de tip!

  • Romy
   Auteur
   25 januari 2017 / 22:15

   Wat leuk om te horen dat je na mijn artikel zo enthousiast was over de lip colour enhancer. Veel plezier ermee! :)

 16. Bertine
  25 januari 2017 / 18:00

  oh die roze washi tape<3 liefde!

 17. 29 januari 2017 / 17:30

  Leuke aankoopjes! Die schriftjes zijn leuk en ik ben nu erg benieuwd naar de lip colour enhacer :)

  • Romy
   Auteur
   30 januari 2017 / 23:17

   Ah wat jammer! Ik kan me voorstellen dat ze wel erg populair zijn. Ik heb er al meerder enthousiaste blogposts over gelezen, hihi :) Hopelijk zijn ze snel weer verkrijgbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge