unnamed file 47 2

Shoptips Action & Hema: knutselspullen en lip colour enhancer

 • 24 januari 2017
 • 37 Reacties
Categorieën: Lifestyle

Hoewel ik mezelf niet echt een shopaholic vind en nooit met tassen vol thuiskom, heb ik de afgelopen week een aantal leuke aankopen gedaan. Ken je dat gevoel dat je pas beseft hoe hard je iets nodig hebt als je het in de winkels ziet liggen? Dat had ik dus met deze paar aankopen van Action en Hema. Daarom besloot ik de producten in de spotlights te zetten op mijn blog. In dit artikel vind je daarom een paar shoptips voor schriften, knutselspullen en de Lip Colour Enhancer. Van alles en nog wat dus, maar met één overeenkomst: het zijn allemaal producten waarvan ik erg vrolijk word.

shoptips action schriften marble look

Omdat ik meerdere freelance klusjes door elkaar heen heb lopen, vind ik het fijn om voor elke klus een apart schrift of notitieboekje te hebben. Van schrijfboekjes kan ik er dan ook nooit genoeg hebben. Bij Action viel ik als een blok voor deze schriften met linnenstructuur. De schriften zijn te koop in pakjes met 2 dezelfde schriften voor €0,99 per pakje. Het ene schrift is bedrukt met gouden letters en het andere schrift heeft een marmeropdruk. Het leuke aan het schrift met marmerlook is dat je het ook voor blogfoto’s kunt gebruiken als ondergrond, bijvoorbeeld voor make-up-producten.

shoptips action houten figuurtjes uilen

shoptips action houten figuurtjes ramen

shoptips action houten figuurtjes herfst blaadjes

shoptips action houten figuurtjes bank en dieren

Ook de knutselafdeling van Action kon ik natuurlijk niet overslaan. Per toeval kwam ik erachter dat ze weer nieuwe soorten houten figuurtjes te koop hebben. Ik had al een aantal doosjes liggen, maar kwam daarnaast 4 nieuwe varianten tegen. Het zou kunnen dat er nog een vijfde variant te koop is, maar die heb ik helaas niet gespot. Ik vond vooral het doosje met houten uiltjes erg leuk en heb eigenlijk spijt dat ik er niet een tweede exemplaar van heb gekocht. Benieuwd hoe ik de figuurtjes zoal gebruik? Ik maakte met twee houten uiltjes en de paddestoelen uit het derde doosje onderstaande lente-achtige kaart.

shoptips action houten figuurtjes kaart

Helaas heb ik het bonnetje in mijn enthousiasme weggegooid, maar volgens mij kosten de doosjes hooguit €1,25 per stuk. Dat vind ik geen geld voor 32 houten figuurtjes, die je voor van alles kunt gebruiken. Het leuke is dat je ze zowel naturel kunt laten als kunt customizen met glitter, verf, stiften etc.

Action washi tape roze

Ik ging dit keer niet zwaarbeladen naar huis van de Action, maar dat is ook niet altijd nodig natuurlijk. Naast mijn standaard dubbelzijdige tape en nog een laatste set twin markers, belandde ook een setje met 3 rollen washi roze washi tape in mijn winkelmandje. De tape is gemakkelijk scheurbaar en versierd met gouden hartjes, bloemen en teksten. Ik vond deze set erg leuk voor Valentijnsdag en ben ook zeker van plan om er een paar kaarten in liefdesthema mee te maken. Niet omdat ik de liefde van mijn leven heb gevonden en diegene wil overladen met kaartjes, maar omdat iedereen om me heen wel blij kan worden van een zelfgemaakt kaartje. Maar genoeg over mijn boeiende liefdesleven… Ik geloof dat ik voor dit setje washi tape iets meer dan €0,50 betaalde.

Hema lip colour enhancer

Verder kocht ik nog iets totaal anders dan knutselspullen, namelijk de Hema Lip Colour Enhancer. Na het lezen van deze blog van Aranka kon ik het niet laten om dit lipproduct te testen op het station. Ik raakte direct enthousiast. Het is namelijk geen lipgloss of lipstick, maar een soort krijtje waarmee je je lippen kunt inkleuren en de eigen kleur van je lippen kunt accentueren. De kleur van de Lip Colour Enhancer past zich aan de kleur van je eigen lippen aan, waardoor het er niet heel onnatuurlijk uitziet.

Hema lip colour enhancer

Er zijn vier tinten te koop, maar ik koos voor de felroze tint. Althans, op mijn lippen valt de kleur heel erg mee en ziet het er niet heel felroze uit. Ik vind het effect heel mooi subtiel en vind het een erg fijn product. Het voelt een beetje als een combinatie van lipbalsem en lipstick. Hieronder zie je een foto van mij met en zonder de Lip Colour Enhancer.

hema lip colour enhancer met en zonder

 

De Lip Colour Enhancer is dus in vier kleuren te koop voor €3,99 per stuk. Het schijnt dat Hema vorig jaar een soortgelijk product heeft uitgebracht, dat een enorme hype is geworden. Ik kwam hem zelf ook niet bij de eerste de beste Hema tegen in het schap, maar uiteindelijk vond mijn moeder hem bij een Hema in een ander dorp. En wat ben ik daar blij mee! Dit product en ik zijn nu al een paar dagen dikke mik.

Wat is jouw favoriete aankoop van de laatste tijd?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. marije 24 januari 2017 op 7:49 am - Beantwoord

  Wat een leuke spullen heb je gekocht! De lip enhancer klinkt interessant. Ga eens kijken of onze hema hem.heeft.

 2. Demi | StudioKOOK 24 januari 2017 op 8:35 am - Beantwoord

  Leuke aankopen! Ik gebruik hetzelfde lipproduct. Heel tevreden over!

  • Romy 24 januari 2017 op 8:42 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je dezelfde hebt! Ik vind het ook echt een heel handig ding.

 3. Susan 24 januari 2017 op 8:53 am - Beantwoord

  Vind die boekjes echt heel leuk! Die lipkleur staat je ook prachtig.

  • Romy 24 januari 2017 op 8:42 pm - Beantwoord

   Dankjewel 🙂 En ja, die boekjes vind ik ook zo leuk!

 4. Svenja 24 januari 2017 op 9:10 am - Beantwoord

  Wat heb je er een hoop mooie items bij <3 Vooral de notitie boekjes van de Action vind ik te leuk. Toen ik laatst bij onze Action keek lagen ze er niet, maar wellicht dat ze het ondertussen ook verkopen. De roze washi tape is wel echt te cute hoor, ik heb ook altijd een zwak voor dat soort producten. Word ook helemaal hebberig van dit artikel. Oeh, de lipkleur van de Hema staat je ook erg pretty Romy!

  • Romy 24 januari 2017 op 10:15 pm - Beantwoord

   Lief, dankjewel! En ik kan me voorstellen dat je een zwak hebt voor dit soort producten. Ik word ook altijd blij (en hebberig) van dit soort kleine hebbedingetjes.

 5. Mariëlle 24 januari 2017 op 10:20 am - Beantwoord

  Oh my god, die schriften moet ik hebben :O Zo mooi!!!

 6. The Belgian Reviewer 24 januari 2017 op 11:29 am - Beantwoord

  Ik dacht eerst wat een felle kleur lipenhancer maar gelukkig heb je voor en na foto’s gepost. Het staat je echt en is helemaal niet te fel bij jou! Leuke producten gescoord zeg!

 7. Josephine 24 januari 2017 op 11:44 am - Beantwoord

  “Ken je dat gevoel dat je pas beseft hoe hard je iets nodig hebt als je het in de winkels ziet liggen.” Haha, ja heel erg! Net zoals: “wat jammer dat ik niets nodig heb, ik heb zin om wat te kopen.” 😀 First world problems, haha. Je hebt weer superleuke dingen gekocht, die lip coulour enhancer lijkt me wel wat. Helaas heb ik bij onze Action nog steeds geen twin markers gezien.

  • Romy 24 januari 2017 op 10:17 pm - Beantwoord

   Haha, precies! Twee hele herkenbare gedachtes 🙂 Wat jammer dat je de twin markers nog niet hebt gevonden. Bij ons waren ze er afgelopen week nog in overvloede. Hopelijk loop je er binnenkort een keer tegenaan!

 8. Denise 24 januari 2017 op 12:03 pm - Beantwoord

  Die schriften vind ik ook zooo leuk! Helaas heb ik al genoeg notitieboekjes en schriften en koop ze daarom ook niet. Tenzij er een boekje vol is…. dan ren ik meteen naar de Action, haha. Ook een mooie kleur op je lippen trouwens!

 9. Vlijtig Liesje 24 januari 2017 op 12:54 pm - Beantwoord

  Die marmerdruk geeft meteen een chique uitstraling. Ik kan me voorstellen dat je voor die schriftjes viel!

 10. Amina 24 januari 2017 op 1:20 pm - Beantwoord

  Mooie shoptips Romy! Die washi tape is zo schattig! En die schriften ook. Elke Action is wel anders denk ik, want ik kan bij de mijne echt nooit leuke vinden…als je die uiltjes echt graag wilt zou ik ze alsnog kopen, want het assortiment bij de Action veranderd snel. Maar dat weet jij als Action liefhebber vast wel 🙂 De lip enhancer ga ik heeeel misschien ook halen…maar ik heb mezelf een make up-koop-verbod opgelegd hahahaha!

 11. Irene 24 januari 2017 op 1:53 pm - Beantwoord

  Ik herinner me net dat ik ooit een keer zo’n lipstick van Catrice kocht. De stick zelf is doorschijnend roze maar als je hem aanbrengt, wordt het ook wat feller. Voor mij is zoiets perfect want ik vind echte lipstick nog best eng. Haha :p Het kleurtje staat je heel goed!
  Die schriftjes zag ik vandaag ook in de Action. Wou zo’n paar met marmerprint meenemen maar de tekst stond er elke keer niet mooi in het midden op. Superjammer!

  • Romy 24 januari 2017 op 10:17 pm - Beantwoord

   Dankjewel 🙂 Haha, dat wordt snel boekjes volschrijven dan 😉

  • Romy 24 januari 2017 op 10:31 pm - Beantwoord

   Ja, klopt, het assortiment kan zo verschillen per Action. Ik heb de mazzel dat wij twee vrij grote Actions in de buurt hebben, waardoor ze vaak wel hebben liggen wat ik zoek. Ik denk dat ik die uiltjes inderdaad snel maar ga halen 😉 En die lip enhancer vind ik echt een aanrader, zeker voor de 4 euro die hij kost 🙂

 12. Sylvia 24 januari 2017 op 2:13 pm - Beantwoord

  Hele leuke spulletjes heb je gekocht. Ik hou zo van washitape! Ik gebruik het vooral om even makkelijk de tekeningen van mn dochtertje op te hangen zonder dat de muur beschadigt. Dus ik ga mn moeder ff langs sturen haha. En die lipenhancer staat je echt heel goed. Grappig dat het een soort krijtje is. Ik kende het helemaal niet. Zal wel weer te maken hebben dat ik af en toe onder een steen leef? fijne dag ps hoop dat je een leuke stagedag hebt gehad!

  • Romy 24 januari 2017 op 10:34 pm - Beantwoord

   Wat een lieve reactie! Mijn stagedag verliep heel goed. Leuk dat je er wat over zegt 🙂 En washi tape is inderdaad ook ideaal om dingen mee op te hangen. Je kunt het zo weer van de muur afhalen!

 13. Forever38.com (Vera) 24 januari 2017 op 3:25 pm - Beantwoord

  Tja, je snapt : die notitieboekjes, die washi tape en die lip enhancer heb ik nu ineens ook heel erg nodig. Hahaha. Erg !

  • Romy 24 januari 2017 op 10:35 pm - Beantwoord

   Haha, dat kan ik me heel goed voorstellen 😉

 14. Sofie 24 januari 2017 op 4:43 pm - Beantwoord

  Ja, ik ken dat gevoel!
  Die washitape is superleuk zeg. En die notitieboekjes!

 15. Inge 24 januari 2017 op 5:32 pm - Beantwoord

  Wat een leuke schriftjes en mooi kleurtje van de lip enhancer! Ik vind het er prachtig uitzien, maar ik durf de kleur niet zo goed te dragen, hihi.

  • Romy 24 januari 2017 op 10:35 pm - Beantwoord

   Hihi, dat kan ik me voorstellen! Ik vond het zelf ook eerst even lastig, omdat ik ook echt niet zo’n lipstickpersoon ben. Maar uiteindelijk ben ik blij dat ik deze heb gekocht en draag ik hem met veel plezier 🙂

 16. Lifeaholic.nl 24 januari 2017 op 10:53 pm - Beantwoord

  Wat een mooie lipkleur! Staat je mooi! Love de washitape ??

 17. Nesrin 24 januari 2017 op 11:41 pm - Beantwoord

  Ik vind die schrijfboekjes helemaal geweldig! Mooi kleurtje op je lippen hoor. Ik wil snel langs de HEMA.

 18. Sara | MevrouwMiauw 24 januari 2017 op 11:42 pm - Beantwoord

  Oeh die schriftjes zijn echt ontzettend leuk! Het is dat ik zoiets eigenlijk echt niet nodig heb anders had ik het al lang aangeschaft. 🙂 Haha. Veel succes met je freelance opdrachten. Je schriftjes zullen daar vast aan bijdragen.

  • Romy 25 januari 2017 op 11:14 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Dat gaat met deze schriftjes inderdaad zeker goed komen 🙂

 19. Nikki 25 januari 2017 op 10:41 am - Beantwoord

  Meteen de Hema lip colour enhancher gekocht.
  Super fijn en mooi!
  Wel een te zoet geurtje.. maar erg blij mee.
  Bedankt voor de tip!

  • Romy 25 januari 2017 op 10:15 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je na mijn artikel zo enthousiast was over de lip colour enhancer. Veel plezier ermee! 🙂

 20. Bertine 25 januari 2017 op 6:00 pm - Beantwoord

  oh die roze washi tape<3 liefde!

 21. Charlotte 29 januari 2017 op 5:30 pm - Beantwoord

  Leuke aankoopjes! Die schriftjes zijn leuk en ik ben nu erg benieuwd naar de lip colour enhacer 🙂

 22. Mariska 30 januari 2017 op 10:01 pm - Beantwoord

  Die washi tape en boekjes vind ik echt heel erg leuk! Had gehoopt dat ze die schriften nog bij Action hadden toen ik er was, maar helaas al op 🙁 hopelijk later weer!

  • Romy 30 januari 2017 op 11:17 pm - Beantwoord

   Ah wat jammer! Ik kan me voorstellen dat ze wel erg populair zijn. Ik heb er al meerder enthousiaste blogposts over gelezen, hihi 🙂 Hopelijk zijn ze snel weer verkrijgbaar!

Recente blogs

Millennialkwesties | Over de vastigheid die even zoek is

18 april 2018|Persoonlijke groei|

Vastigheid en vooral het gebrek daaraan is iets waar volgens mij menig millennial tegen aanloopt. Vaste contracten zijn tegenwoordig bijna net zo schaars als starterswoningen en tegelijkertijd wordt er als begin-twintiger vaak heel wat flexibiliteit van je verwacht. Ook ik heb geen zekerheid over waar ik over een paar jaar werk en over een eigen woning. En een vaste relatie om op te bouwen heb ik niet. Hoe houd je jezelf staande als jouw leven minstens zo veranderlijk kan zijn als de modetrends anno nu? Ga je uit alle macht op zoek naar vastigheid of ga je juist als avonturier alle opties te ontdekken? Ik deel graag hoe ik tegen deze millennialkwestie aankijk.

Outfit | Mijn vintage spijkerjasje van Vergane Glorie

22 juni 2019|Outfits|

Kleding kopen is op zich geen straf. Maar veel leuker dan het ene na het andere item in je virtuele winkelmandje gooien, is het als je spontaan tegen een geweldige vintage vondst aanloopt. Het overkwam mij twee weken geleden op de Sunday Market. Net nadat ik afscheid had genomen van mijn oude spijkerjasje dat een gapend gat bij de oksel bleek te hebben, kwam ik een nieuw exemplaar tegen waaraan het gapende-gat-jasje absoluut niet had kunnen tippen. Of nou ja, nieuw - vintage dus. Een uniek exemplaar dat door een creatieve ondernemer is opgefleurd. Je begrijpt het: dit jasje verdient een plek op mijn blog.

Lichter leven | 15 tips om het leven luchtiger te maken

9 december 2020|Persoonlijke groei|

Lichter leven - dat kunnen we allemaal soms wel gebruiken. Nee hoor, ik heb het niet over hoe je kilo's kunt kwijtraken. Ik heb het over hoe je luchtiger in het leven staat, dingen loslaat en met een leger hoofd de dag begint en eindigt. Mij - als bezig bijtje met meestal flink het tempo erin - lukt dat gelukkig steeds ietsje beter. En wat ik kan, kun jij ook! Deze 15 met-beide-benen-op-de-grond-tips helpen mij bij lichter leven.