So Low 6

So Low mini shoplog: budgetproof scrapbookspullen

 • 7 april 2017
 • 32 Reacties
Categorieën: DIY

Na een belangrijke afspraak vorige week vond ik dat ik wel een tussenstop mocht maken bij het winkelcentrum. Zo kwam ik toevallig de winkel So Low tegen. Voor een vriendin zocht ik nog een paar leuke cadeautjes en ben ik daar goed geslaagd. Ook kon ik het niet laten om voor mezelf een en ander te kopen. De inhoud van mijn winkelmandje was heel bescheiden, maar toch leek het me leuk om mijn aankopen te laten zien. Ik word er namelijk zelf erg vrolijk van. Dit zijn de budgetproof scrapbookspullen die ik kocht.

So Low shoplog stenen engeltjes

Gipsen decoratie engelen

Een hele tijd gebruikte ik dit soort gipsen engeltjes van een bekend scrapbookmerk, maar die waren erg prijzig. Voor deze engeltjes betaalde ik daarentegen maar €1,50 per vier. Dan zijn ze ook nog eens te koop in wit, goud en zilver. De engeltjes zijn ongeveer 1,5-2 centimeter hoog. Je kunt ze bijvoorbeeld op kaarten of scrapbookpagina’s plakken met stevige lijm. Ook voor Moederdag vind ik ze erg leuk. Misschien maak ik er binnenkort eens een moederdag DIY mee.

So Low shoplog scrapbook spullen decoratie fotolijstjes

Zelfklevende decoratie fotolijstjes

Ook deze leuke fotolijstjes zijn gemaakt van een soort gipsachtig materiaal. Eerder kocht ik al dit soort frames bij Action (zie ook deze DIY), maar deze van So Low vind ik net iets chiquer en meer gedetailleerd. De frames hebben ook een subtiel glimmertje, wat ze nog net iets mooier maakt. Op de verpakking staat trouwens dat de frmaes zelfklevend zijn. Zelf ben ik daar altijd wat terughoudend mee. Meestal laat de dubbelzijdige tape op dit soort producten snel los. Ik zou je daarom aanraden om de frames gewoon vast te plakken met goede lijm.

So Low shoplog scrapbook spullen stickers veren

Stickers veren

Op en top bling bling zijn deze stickers in de vorm van een veer. Ze zijn vrij groot en kitsch, dus je moet er wel echt van houden. Zelf vind ik ze wel leuk op een typische scrapbookpagina voor meiden of op een creatie met een feestelijk tintje. Ik ga nog even goed over nadenken waar ik deze veren voor ga gebruiken, maar een mooi plekje krijgen ze zeker.

So Low shoplog scrapbook spullen houten stempel doily

So Low shoplog scrapbook spullen houten stempel

Houten stempel doily 

Mijn favoriete aankoop uit deze So Low shoplog is toch wel deze grote houten stempel in de vorm van een doily. Hiermee kun je zelf de leukste achtergronden stempelen voor kaarten en scrapbookpagina’s. Je kunt de gestempelde doily bijvoorbeeld uitknippen en met foamtape bevestigen, maar ook zelf inkleuren met stiften of aquarelpotloden. Ook in combinatie met de gipsen engeltjes kan ik hier volgens mij wel wat mee.

Verkrijgbaarheid

Alle spullen uit deze shoplog heb ik dus geshopt bij So Low. De prijzen weet ik helaas niet meer, omdat ik in mijn enthousiasme totaal vergeten ben om het bonnetje te vragen. De veren waren in ieder geval niet duurder dan €1,00, de engeltjes en frames kostten rond de €1,50 en voor de houten stempel betaalde ik volgens mij €3,00. Wil je ook eens bij So Low kijken? Als je van scrapbooken of iets anders creatiefs houdt, kan ik je de knutselafdeling zeker aanraden. Je kunt hier alle filialen van So Low in Nederland vinden.

Had jij al eens van de winkel So Low gehoord?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Maaike 7 april 2017 op 7:13 am - Beantwoord

  Nee, ik had echt nog nooit van So Low gehoord. Maar als ik het zo zie is het wel de moeite om er eens te gaan kijken. Persoonlijk vind ik die stempel het mooiste!

  • Romy 7 april 2017 op 7:00 pm - Beantwoord

   Oh wat leuk dat er bij jou in het winkelcentrum ook een So Low zit. Wat een toeval ook! Ik ben benieuwd met welke aankopen je thuis bent gekomen 🙂

 2. Maaike 7 april 2017 op 7:16 am - Beantwoord

  En serieus, er zit bij ons in het winkelcentrum ook een So Low! Op naar het winkelcentrum! 🙂

 3. Susan 7 april 2017 op 7:45 am - Beantwoord

  Wat een leuke dingen! Bij ons zit deze winkel helaas niet.

 4. marije 7 april 2017 op 7:51 am - Beantwoord

  Wat een toffe dingen! Ik wist helemaal niet dat ze er stempels verkopen. Echt super gaaf die stempel

 5. wendy 7 april 2017 op 8:13 am - Beantwoord

  Ik ken deze winkel niet, maar wat een leuke spullen heb je gekocht. De engeltjes zijn zo mooi maae de stempel lijkt me ook echt een aanwinst. Ik hoop dat je nog een diy laat zien met deze spullen, we wachten af. Groetjes Wendy.

  • Romy 7 april 2017 op 7:01 pm - Beantwoord

   Ah wat jammer! Mocht je een keer in de buurt zijn, dan kan ik je de winkel echt aanraden. Ze hebben ook veel andere leuke dingen dan knutselspullen 🙂

  • Romy 7 april 2017 op 7:01 pm - Beantwoord

   Ja, wat een gave stempel, hè? Ik was er zelf ook helemaal blij mee en denk dat ik deze nog vaak ga gebruiken.

  • Romy 7 april 2017 op 7:02 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je graag een DIY ziet. Er komt er binnenkort zeker eentje online op mijn blog 🙂

 6. Klaske 7 april 2017 op 9:01 am - Beantwoord

  Leukleuk! Die fotolijstjes vind ik echt tof, ik zie het al helemaal voor me, haha. En ik kan me voorstellen dat je blij bent met die stempel, die komt denk ik altijd goed van pas. Goed om te weten dat ze dit soort dingen bij So Low verkopen. 🙂

  • Romy 7 april 2017 op 7:04 pm - Beantwoord

   Ja, wat zijn die lijstjes en stempel leuk, hè? Ik vind de So Low ook naast de knutselafdeling echt een aanrader trouwens. Ze hebben zoveel verschillende soorten dingen voor kleine prijsjes 🙂

 7. Mariëlle 7 april 2017 op 9:09 am - Beantwoord

  Wat schattig allemaal! Vroeger deed ik dit ook heel veel, maar nu eigenlijk nooit meer haha!

 8. Claire 7 april 2017 op 9:33 am - Beantwoord

  Mooie scrapbookspullen! Die glitter veren vind ik echt geweldig. Maar ik ben ook net een ekster wat dat betreft 😉 Ik ben heel benieuwd naar je moederdag DIY. Ik heb meteen zin om te knutselen 🙂

  • Romy 7 april 2017 op 7:04 pm - Beantwoord

   Ah wat jammer dat je niet zoveel meer knutselt. Wie weet ooit weer 🙂

  • Romy 7 april 2017 op 7:05 pm - Beantwoord

   Haha, me too! Alles wat glimt en blingt, moet ik hebben 😉 Zo leuk om te horen dat je meteen knutselzin krijgt van mijn shoplog. Gelukkig duurt het nog maar een maand voordat we gezellig samen kunnen knutselen bij het event 🙂

 9. Danique 7 april 2017 op 9:54 am - Beantwoord

  Wat een leuke spulletjes! Ik kende de winkel nog niet, maar het klinkt erg leuk!

  • Romy 7 april 2017 op 7:06 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ja, de So Low is echt een aanrader! Zoveel leuke en goedkope producten 🙂

 10. jonna@burgertrutjes 7 april 2017 op 10:05 am - Beantwoord

  Een van mijn favoriete winkels <3!!! Leuke spulletjes voor een Klein prijsje

 11. Lisette 7 april 2017 op 10:11 am - Beantwoord

  Ik had nog nooit van die winkels gehoord. Leuk dat je zo bent geslaagd voor leuke spulletjes! We zien vast wel terug wat je ervan hebt gemaakt?

 12. Josephine 7 april 2017 op 10:50 am - Beantwoord

  Nee, die winkel kende ik nog niet, leuk! Die doilies vind ik echt heel schattig!

  • Romy 7 april 2017 op 7:07 pm - Beantwoord

   Ja, precies! Ze hebben er zoveel gave dingen te koop en de prijsjes zijn wel heel vriendelijk altijd 🙂

  • Romy 7 april 2017 op 7:07 pm - Beantwoord

   Dat gaat zeker goed komen! Ik hoop snel een DIY te kunnen plaatsen 🙂

  • Romy 7 april 2017 op 7:08 pm - Beantwoord

   Ja, wat is die stempel gaaf, hè? Ik was er zelf ook zo blij mee. Ik ken de winkel ook nog niet zo lang, maar ze hebben erg mooie spullen, zeker op het gebied van knutselen 🙂

 13. Rebecca 7 april 2017 op 12:51 pm - Beantwoord

  Ah als ik deze leuke spulletjes zie krijg ik gelijk weer zin om een scrapbook te beginnen hihi. Hele leuke aankopen!

  • Romy 7 april 2017 op 7:08 pm - Beantwoord

   Ah wat leuk om te horen! Ik zeg: doen! Scrapbooken is zo leuk 🙂

 14. Daniëlle 7 april 2017 op 3:06 pm - Beantwoord

  Wat een super leuke spulletjes heb je geshopt. Ik heb een zwak voor engeltjes, waar ik ze zie ik koop ze 🙂

  • Romy 7 april 2017 op 7:08 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen! Ik ben ook gek op engeltjes, zeker voor mijn scrapbookcreaties 🙂

 15. Malou | Blonde Blossom 7 april 2017 op 8:29 pm - Beantwoord

  Die stempel vind ik echt geweldig! Zo’n leuk patroon is dat! Die veren zijn mij iets te kitsch, sowieso doe ik eigenlijk vrij weinig met al dit soort decoraties… Wel erg tof dat jij dat zoveel koopt en zo leuk vindt ! Malou x

  • Romy 8 april 2017 op 6:19 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ja, ik heb een kleine verslaving voor knutselspullen en ben er ook graag mee in de weer 🙂

 16. Esmee 7 april 2017 op 10:33 pm - Beantwoord

  Oooh die stempel is mooi! Ik heb nog nooit van de winkel gehoord… zal direct eens kijken of er eentje bij mij in de buurt zit!

 17. Nadine 11 april 2017 op 9:05 am - Beantwoord

  Hele leuke spulletjes heb je gekocht. Van knutsel/scrap spullen kun je niet genoeg hebben toch 😉 Ik niet zo vaak in de stad maar als ik er ben loop ik wel eens binnen. Kan echt gelukkig worden van mooie knutselspulletjes. Ik vind je stempel ook erg mooi!

  • Romy 11 april 2017 op 9:54 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ja precies, knutselspullen heb je nooit te veel 🙂 Sterker nog, zelfs met een kast vol heb ik weleens het gevoel dat ik net niet het goede heb liggen, haha.

Recente blogs

Action shoplog | Kalligrafeerset, waterverf & vrolijk papier

17 mei 2018|Lifestyle|

De knutselafdeling van Action was voor een vriendin en mij dé hotspot tijdens een dagje weg. Aangezien we allebei onze tijd graag doorbrengen met een berg knutselspullen voor onze neus, mocht een bezoek aan Action niet ontbreken. Eerder die week ging ik zelf ook al langs om te neuzen tussen de Action-knutselspullen. Die twee bescheiden shopsessies leverden samen toch wel een tas vol met leuke aankopen op. Ik scoorde onder andere leuke producten voor kaarten maken en handletteren, waaronder een gave kalligrafeerset. In deze Action shoplog laat ik je mijn aankopen zien.

Mijn leuke vooruitzichten voor de nazomer

3 september 2019|Lifestyle|

Normaal gesproken ben ik niet per se heel blij als de laatste zomerse dagen achter de rug zijn. Maar dit jaar heb ik genoeg naar uit te zien in de nazomer om ook de maand september enthousiast te verwelkomen. Zo ben ik deze nazomer een aantal keer in het theater te vinden, ga ik heel binnenkort iets doen met stippen en een kwast, mag ik mijn jeugdidolen bewonderen in de Arena en staan er leuke uitstapjes én bankhangsessies op de planning. Dit zijn 15 fijne vooruitzichten voor de komende tijd.

Review vleesvervangers | Garden Gourmet-burgers, vegan soepballetjes, seitan-gyros & meer

17 november 2023|Lifestyle|

Als ik een favoriete rubriek op mijn blog moet kiezen, dan is het sowieso deze: de vleesvervanger-reviews. Alleen al omdat het proberen van nieuwe vleesvervangers een feestje is. Tenminste, meestal! Heel af en toe zitten er exemplaren bij die onmogelijk weg te krijgen zijn, maar in deze editie valt het mee. Op enkele "mwah"-vleesvervangers na, vond ik er meerdere aanraders bij zitten. Ik testte onder andere de kimchi-burger van Garden Gourmet en de bloemkool-pastinaakburger van Jumbo. Over die laatste was ik nogal sceptisch. Was dat terecht? En hoe bevielen de andere vleesvervangers? Dit is mijn goudeerlijke oordeel!