So Low mini shoplog: budgetproof scrapbookspullen

Na een belangrijke afspraak vorige week vond ik dat ik wel een tussenstop mocht maken bij het winkelcentrum. Zo kwam ik toevallig de winkel So Low tegen. Voor een vriendin zocht ik nog een paar leuke cadeautjes en ben ik daar goed geslaagd. Ook kon ik het niet laten om voor mezelf een en ander te kopen. De inhoud van mijn winkelmandje was heel bescheiden, maar toch leek het me leuk om mijn aankopen te laten zien. Ik word er namelijk zelf erg vrolijk van. Dit zijn de budgetproof scrapbookspullen die ik kocht.

So Low shoplog stenen engeltjes

Gipsen decoratie engelen

Een hele tijd gebruikte ik dit soort gipsen engeltjes van een bekend scrapbookmerk, maar die waren erg prijzig. Voor deze engeltjes betaalde ik daarentegen maar €1,50 per vier. Dan zijn ze ook nog eens te koop in wit, goud en zilver. De engeltjes zijn ongeveer 1,5-2 centimeter hoog. Je kunt ze bijvoorbeeld op kaarten of scrapbookpagina’s plakken met stevige lijm. Ook voor Moederdag vind ik ze erg leuk. Misschien maak ik er binnenkort eens een moederdag DIY mee.

So Low shoplog scrapbook spullen decoratie fotolijstjes

Zelfklevende decoratie fotolijstjes

Ook deze leuke fotolijstjes zijn gemaakt van een soort gipsachtig materiaal. Eerder kocht ik al dit soort frames bij Action (zie ook deze DIY), maar deze van So Low vind ik net iets chiquer en meer gedetailleerd. De frames hebben ook een subtiel glimmertje, wat ze nog net iets mooier maakt. Op de verpakking staat trouwens dat de frmaes zelfklevend zijn. Zelf ben ik daar altijd wat terughoudend mee. Meestal laat de dubbelzijdige tape op dit soort producten snel los. Ik zou je daarom aanraden om de frames gewoon vast te plakken met goede lijm.

So Low shoplog scrapbook spullen stickers veren

Stickers veren

Op en top bling bling zijn deze stickers in de vorm van een veer. Ze zijn vrij groot en kitsch, dus je moet er wel echt van houden. Zelf vind ik ze wel leuk op een typische scrapbookpagina voor meiden of op een creatie met een feestelijk tintje. Ik ga nog even goed over nadenken waar ik deze veren voor ga gebruiken, maar een mooi plekje krijgen ze zeker.

So Low shoplog scrapbook spullen houten stempel doily

So Low shoplog scrapbook spullen houten stempel

Houten stempel doily 

Mijn favoriete aankoop uit deze So Low shoplog is toch wel deze grote houten stempel in de vorm van een doily. Hiermee kun je zelf de leukste achtergronden stempelen voor kaarten en scrapbookpagina’s. Je kunt de gestempelde doily bijvoorbeeld uitknippen en met foamtape bevestigen, maar ook zelf inkleuren met stiften of aquarelpotloden. Ook in combinatie met de gipsen engeltjes kan ik hier volgens mij wel wat mee.

Verkrijgbaarheid

Alle spullen uit deze shoplog heb ik dus geshopt bij So Low. De prijzen weet ik helaas niet meer, omdat ik in mijn enthousiasme totaal vergeten ben om het bonnetje te vragen. De veren waren in ieder geval niet duurder dan €1,00, de engeltjes en frames kostten rond de €1,50 en voor de houten stempel betaalde ik volgens mij €3,00. Wil je ook eens bij So Low kijken? Als je van scrapbooken of iets anders creatiefs houdt, kan ik je de knutselafdeling zeker aanraden. Je kunt hier alle filialen van So Low in Nederland vinden.

Had jij al eens van de winkel So Low gehoord?

Volg:
Deel:

32 Reacties

 1. Maaike
  7 april 2017 / 07:13

  Nee, ik had echt nog nooit van So Low gehoord. Maar als ik het zo zie is het wel de moeite om er eens te gaan kijken. Persoonlijk vind ik die stempel het mooiste!
  Maaike blogde over…Mijn nieuwe macrolens

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:00

   Oh wat leuk dat er bij jou in het winkelcentrum ook een So Low zit. Wat een toeval ook! Ik ben benieuwd met welke aankopen je thuis bent gekomen :)

 2. Maaike
  7 april 2017 / 07:16

  En serieus, er zit bij ons in het winkelcentrum ook een So Low! Op naar het winkelcentrum! :)
  Maaike blogde over…Mijn nieuwe macrolens

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:01

   Ah wat jammer! Mocht je een keer in de buurt zijn, dan kan ik je de winkel echt aanraden. Ze hebben ook veel andere leuke dingen dan knutselspullen :)

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:01

   Ja, wat een gave stempel, hè? Ik was er zelf ook helemaal blij mee en denk dat ik deze nog vaak ga gebruiken.

 3. wendy
  7 april 2017 / 08:13

  Ik ken deze winkel niet, maar wat een leuke spullen heb je gekocht. De engeltjes zijn zo mooi maae de stempel lijkt me ook echt een aanwinst. Ik hoop dat je nog een diy laat zien met deze spullen, we wachten af. Groetjes Wendy.

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:02

   Wat leuk om te horen dat je graag een DIY ziet. Er komt er binnenkort zeker eentje online op mijn blog :)

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:04

   Ah wat jammer dat je niet zoveel meer knutselt. Wie weet ooit weer :)

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:05

   Haha, me too! Alles wat glimt en blingt, moet ik hebben ;) Zo leuk om te horen dat je meteen knutselzin krijgt van mijn shoplog. Gelukkig duurt het nog maar een maand voordat we gezellig samen kunnen knutselen bij het event :)

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:06

   Dankjewel! Ja, de So Low is echt een aanrader! Zoveel leuke en goedkope producten :)

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:04

   Ja, wat zijn die lijstjes en stempel leuk, hè? Ik vind de So Low ook naast de knutselafdeling echt een aanrader trouwens. Ze hebben zoveel verschillende soorten dingen voor kleine prijsjes :)

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:07

   Ja, precies! Ze hebben er zoveel gave dingen te koop en de prijsjes zijn wel heel vriendelijk altijd :)

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:08

   Ja, wat is die stempel gaaf, hè? Ik was er zelf ook zo blij mee. Ik ken de winkel ook nog niet zo lang, maar ze hebben erg mooie spullen, zeker op het gebied van knutselen :)

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:07

   Dat gaat zeker goed komen! Ik hoop snel een DIY te kunnen plaatsen :)

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:08

   Ah wat leuk om te horen! Ik zeg: doen! Scrapbooken is zo leuk :)

 4. Daniëlle
  7 april 2017 / 15:06

  Wat een super leuke spulletjes heb je geshopt. Ik heb een zwak voor engeltjes, waar ik ze zie ik koop ze :)
  Daniëlle blogde over…Review: Fotocadeau.nl

  • Romy
   Auteur
   7 april 2017 / 19:08

   Wat leuk om te horen! Ik ben ook gek op engeltjes, zeker voor mijn scrapbookcreaties :)

 5. 7 april 2017 / 20:29

  Die stempel vind ik echt geweldig! Zo’n leuk patroon is dat! Die veren zijn mij iets te kitsch, sowieso doe ik eigenlijk vrij weinig met al dit soort decoraties… Wel erg tof dat jij dat zoveel koopt en zo leuk vindt ! Malou x
  Malou | Blonde Blossom blogde over…Bloggers in actie voor Giro 555!

  • Romy
   Auteur
   8 april 2017 / 18:19

   Dankjewel! Ja, ik heb een kleine verslaving voor knutselspullen en ben er ook graag mee in de weer :)

 6. Esmee
  7 april 2017 / 22:33

  Oooh die stempel is mooi! Ik heb nog nooit van de winkel gehoord… zal direct eens kijken of er eentje bij mij in de buurt zit!

 7. Nadine
  11 april 2017 / 09:05

  Hele leuke spulletjes heb je gekocht. Van knutsel/scrap spullen kun je niet genoeg hebben toch ;) Ik niet zo vaak in de stad maar als ik er ben loop ik wel eens binnen. Kan echt gelukkig worden van mooie knutselspulletjes. Ik vind je stempel ook erg mooi!
  Nadine blogde over…Mijn mening over de Netflix serie ’13 reasons why’

  • Romy
   Auteur
   11 april 2017 / 21:54

   Dankjewel! Ja precies, knutselspullen heb je nooit te veel :) Sterker nog, zelfs met een kast vol heb ik weleens het gevoel dat ik net niet het goede heb liggen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge