Toen ik begon met bloggen, besloot ik dat een eigen Instagram-account niet mocht ontbreken. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor fotograferen en dit leek me de perfecte manier om me nog meer met foto’s bezig te houden. Inmiddels speur dagelijks naar Instagram-waardige plekjes of naar items in de kleuren van mijn Instagram feed. Toch merk ik dat Instagram ook een keerzijde heeft. Zo zag ik de mooiste feeds bij anderen voorbijkomen en dacht ik alleen nog maar “Dat wil ik ook!”. Maar is zo’n perfecte Instagram feed eigenlijk wel echt belangrijk? Vandaag vertel ik je meer over mijn struggles voor die perfecte feed.

struggles perfecte Instagram feed

Mijn eerste stappen op Instagram

Ik weet nog dat ik een aantal maanden geleden mijn eerste stappen op Instagram zette. Als echte newbie plaatste ik een aantal vakantiefoto’s en een foto van onze kat op Instagram. Even later ging ik aan het knutselen en lag er een grote stapel troep voor me. “Weet je wat, ook die plaats ik op Instagram!”, dacht ik. Zo belandde er een donkere, rommelige en totaal niet Instagram-waardige foto in mijn feed. Ik dacht er niet bij na, maar plaatste gewoon willekeurig een paar foto’s online. Een paar weken later merkte ik dat Instagram niet werkt zoals Facebook of Twitter. Je plaatst niet zomaar even een foto. Nee, er is vaak over elke foto in iemands feed nagedacht: de foto’s zijn kundig bewerkt en sluiten mooi op elkaar aan. Ik verwijderde de foto van mijn knutseltroep en besloot een poging te wagen om er echt iets van te maken.

struggles perfecte Instagram feed

Bijpassende foto’s voor de perfecte Instagram feed

Stikjaloers scrolde ik af en toe door mooie feeds van bijvoorbeeld Fleur, Dagmar en Linda. Je herkent hun foto’s ook zonder ze in hun feed te zien uit duizenden. Nu ben ik alleen iemand die zich liever niet toelegt op één kleur, thema of stijl. Ik vind namelijk van alles leuk en mooi en wil me zeker op het gebied van fotografie niet beperken. Hoe zou ik dan ooit die bekende perfecte feed kunnen krijgen? Na een tijdje ontdekte ik eigenlijk automatisch veel foto’s in dezelfde kleuren maakte: roze, geel, blauw, oranje en wit. Ik word zelf ontzettend blij van kleur. Hoe mooi ik een witte feed ook vind, om die reden wilde ik liever een meer gekleurde feed. Pas na een paar maanden kan ik zeggen dat ik een beetje een stijl in mijn foto’s ontdekt heb. Maar een perfecte feed en allemaal bijpassende foto’s? Mwah, dat zie ik nou niet echt in mijn foto’s terug.

struggles perfecte Instagram feed

Goed voor je creativiteit of vooral frustrerend?

Instagram is aan de ene kant mijn favoriet onder de social media, maar aan de andere kant is het soms ook een bron van frustratie. Het positieve is dat Instagram me stimuleert om niet zomaar alles vast te leggen, maar om op zoek te gaan naar iets wat er mooi uitziet of om zelf mijn spulletjes op een fotogenieke manier uit te stallen. Ik probeer elke dag een foto te plaatsen en dat is ook een stok achter de deur om echt elke dag met mijn camera in de weer te zijn. Maar Instagram heeft voor mij ook een keerzijde. Dan maak ik bijvoorbeeld een leuke foto van mijn nichtje op onze rode bank. “Ja maar, het is rood en dat past niet in mijn feed!” Hoe hard ik ook mijn best doe om het idee van een perfecte feed los te laten, ik doe vaak zelf net zo hard een poging om die perfecte Instagram feed te bereiken. Soms zou ik willen dat het iets spontaner was en dat ik gewoon willekeurige foto’s kon uploaden. Toch is er dan altijd een stemmetje dat me daarvan weerhoudt.

struggles perfecte Instagram feed

Wat heb ik zoal geleerd over Instagram?

Alhoewel ik mezelf nog steeds als een Instagram-newbie beschouw, durf ik wel te zeggen dat ik sinds het ‘debakel’ met mijn knutseltroepfoto een aantal dingen heb geleerd over Instagram. Zo ben ik gestopt met verschillende filters door elkaar gebruiken en bewerk ik mijn foto’s nu gewoon op de computer. Ook houd ik altijd even mijn huidige feed naast de nieuwe foto op de computer om te bepalen of het er goed bij past. Iemand schreef laatst trouwens over een handige app die je daarvoor kunt gebruiken. Misschien dat ik die nog eens ga uitproberen. Verder upload ik tegenwoordig geen rechthoekige foto’s meer, maar snijd ik ze altijd vierkant bij op de computer. Ik merkte dat er anders vaak onderdelen van mijn foto wegvielen. Maar de belangrijkste les die ik heb geleerd, is toch wel om mijn plezier niet te verliezen. De perfecte Instagram feed bestaat voor mij niet en hoef ik ook niet te bereiken. Juist sinds ik dat iets meer heb losgelaten, merk ik Instagram met meer plezier gebruik.

Oh ja, vind je het leuk om mijn niet 100% perfecte feed te volgen? Je vindt me op Instagram onder de naam @vakervrolijk.

Herken jij iets van deze struggles op Instagram?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. marije 6 februari 2017 op 7:21 am - Beantwoord

  Grappig om te lezen hoe je daarmee toch bezig bent. Ik hou ook wel altijd rekening met mijn foto’s en vooral hoe vaak ik upload want ik wil geen spammer zijn.

 2. Sjoukje - meergeldminderstress 6 februari 2017 op 7:22 am - Beantwoord

  Al met al heb je nu wel een hele mooie Instagram feed!
  Ik maak al bijna 5 jaar gebruik van Instagram, privé dan. Voor mn blog doe ik het niet. Teveel werk.
  Ik bewerkte mijn foto’s altijd met snapseed, een heel fijne app. En ik maakte ze vierkant met Squaready. Maar sinds een half jaar doe ik alles in IG zelf, nu er zulke goede bewerkingstools aan toe zijn gevoegd. Vierkant snijden en rechttrekken kan, en eigenlijk bijna alles wat ik voorheen in snapseed deed.
  Alleen echt bijzondere foto’s met mijn echte camera bewerk ik in Lightroom. Welk programma gebruik jij?

  • Romy 6 februari 2017 op 7:10 pm - Beantwoord

   Wat lief dat je dat zegt! Dankjewel!
   Ik geef je groot gelijk dat je voor je werk geen Instagram bijhoudt. Misschien is het zelfs wel leuker om er gewoon persoonlijk wat foto’s op te plaatsen die misschien niet altijd goed bij elkaar passen, maar die je wel erg leuk vindt. Goed om te weten dat je met Instagram tegenwoordig ook veel bewerkingen kunt doen. Daar was ik me niet echt van bewust. Ik gebruikte tot nu toe altijd Photoscape op de computer. Daar ben ik erg tevreden over en het is nog een gratis programma ook.

 3. Nikita 6 februari 2017 op 7:27 am - Beantwoord

  Zelf let ik daar niet zo hard op, mijn instagram is een weerspiegeling van wie ik ben en wat ik doe. Ik ben ook gestopt met zware filters gebruiken, maar nu heb ik een eigen fotografiestijl en passen de foto’s vanzelf een beetje samen. Maar ik let niet speciaal op dat het bij mijn feed zou passen. Als ik zin heb om een foto te posten, doe ik dat gewoon 🙂

  • Romy 6 februari 2017 op 7:11 pm - Beantwoord

   Wat goed om te horen dat je het voor jezelf een beetje hebt kunnen loslaten en ook een eigen stijl hebt ontwikkeld met fotografie. Het is uiteindelijk toch het belangrijkste dat je plezier beleeft aan Instagram 🙂

 4. Jonna@burgertrutjesNL 6 februari 2017 op 7:52 am - Beantwoord

  Ik heb een haat-liefde verhouding met Instagram….

 5. Aneta 6 februari 2017 op 8:07 am - Beantwoord

  Wat leuk dat je mij op je blog noemt. Dank hiervoor? Ach, en ik heb precies hetzelfde als jou maar ik ben het als een uitdaging gaan zien. Je wordt je op die manier toch iets bewuster wat je wel en niet plaatst op Instagram.

 6. Susan 6 februari 2017 op 8:59 am - Beantwoord

  Oh laatst keek ik op jouw feed en ik vond hem juist erg tof! Ik zit zelf ook erg te strugglen.. Ik wil inderdaad zelf ook elke dag wat plaatsen maar ik heb niet altijd de juiste foto. Ook passen mijn blogfoto’s niet altijd op Instagram, maar die zijn op zichzelf staand wel heel mooi. Zo lastig! Ik wil me er ook niet te druk om maken want ik vind het eigenlijk belachelijk haha, maar onbewust..

 7. Mylène 6 februari 2017 op 9:00 am - Beantwoord

  Ik herken het maar al te goed en was bijna dagelijks bezig met die struggles. Ik ben er wel wat relaxter in geworden en probeer mezelf niet gek te maken met hoe het zou moeten. Want wat ik vooral heb geleerd is dat je het leuk moet houden voor jezelf. De een doet dat door altijd van één iets foto’s te maken, de ander doet dat met kleur. Maar als je van alles en nog wat wilt posten… ach, waarom ook niet 🙂

 8. Sylvia 6 februari 2017 op 9:01 am - Beantwoord

  Het lijkt mij ook heel gaaf om een mooie instagram account te hebben.. Helaas gaat mij dit niet lukken omdat ik ook alles leuk en mooi vind haha. Ik zet er gewoon telkens wat op als ik er zelf maar blij van word. Jij hebt trouwens best een mooie instagramfeed. Dus het gaat je redelijk goed af moet ik zeggen?

 9. Klaske 6 februari 2017 op 9:19 am - Beantwoord

  Herkenbaar! Ik heb soms ook wel struggles met m’n feed, maar probeer dat wel los te laten. Enne, ik vind jouw Instagram echt tof hoor! Ik ga je volgen (want dat deed ik nog niet, huh). 🙂

  • Romy 6 februari 2017 op 7:13 pm - Beantwoord

   Oh echt? Dankjewel 🙂
   Ik herken precies wat je zegt. Soms wil je eigenlijk een hele mooie foto plaatsen, maar past hij net niet. Eigenlijk zouden we ons daar dan gewoon niet druk over moeten maken en die gewoon moeten plaatsen. Het gaat toch meer om het plezier dan om het perfecte plaatje 🙂

  • Romy 6 februari 2017 op 7:14 pm - Beantwoord

   Je verwoordt het precies zoals ik erover denk. Het is inderdaad belangrijk om het leuk te houden en om voor jezelf te bepalen of jij blij wordt van een ‘perfect plaatje’ of van foto’s die iets minder goed bij elkaar passen. Het moet vooral gewoon een hobby blijven en niet iets waar je je blind op zit te staren. Fijn dat jij nu iets relaxter hierin bent geworden 🙂

  • Romy 6 februari 2017 op 7:14 pm - Beantwoord

   Ah wat tof! Dankjewel! Ik volg jou nu ook en vind je feed trouwens ook echt gaaf!

 10. Ayla 6 februari 2017 op 10:23 am - Beantwoord

  Ja, ik begrijp heel goed wat je bedoelt! Ik vind jouw feed heel erg leuk! Zelf houd ook van foto’s met kleur, en ook een beetje rommelige foto’s, of foto’s waar lekker veel gebeurt. Ik had eerst het idee dat ik me vooral op details zou richten, omdat ik dat leuker vind dan overzichtsfoto’s, maar daar kwam ik mee in de knoei. Nu fotografeer ik gewoon wat ik mooi vind, knal ik mijn zelfgemaakte filter van A Color Story eroverheen en vind ik het vaak wel goed genoeg. Ik probeer wel altijd te kijken wat voor een foto ik als volgende zou plaatsen. Van de week had ik een foto van Amsterdam op een hele grijze dag, dan kijk ik wel goed dat er daarna even een kleurrijke foto komt.

  • Romy 6 februari 2017 op 7:16 pm - Beantwoord

   Dankjewel 🙂 Wat gaaf trouwens dat je een eigen filter hebt ontworpen! Ik wist helemaal niet dat zoiets bestond. Fijn om te horen dat je gewoon foto’s maakt van wat jij mooi vindt in plaats van er heel erg over na te denken. Net als jij denk ik ook wel altijd na over de foto die erna komt. Vaak heb ik dan al een bepaalde kleur in mijn hoofd en vind ik het een uitdaging om naar iets in die kleur op zoek te gaan.

 11. Svenja 6 februari 2017 op 10:24 am - Beantwoord

  Je plaatst super mooie foto’s hoor Romy! Maar het gevoel om een perfecte feed te creëren ken ik heel erg. Ik heb zo vaak dat ik een foto niet plaats of weer verwijder omdat ik het niet bij de rest van de foto’s vind passen. Soms ben ik uren aan het twijfelen of ik een foto uberhaupt wel plaatsen. Ik wil het ook loslaten en minder streng zijn , maar de perfectionist in mij kan dat gewoon niet, haha.

 12. Jessica J. 6 februari 2017 op 11:49 am - Beantwoord

  Ik let er eerlijk gezegd totaal niet op. Ik post wat me op dat moment bezighoudt, post een foto om nieuwe blogposts te promoten, dat soort dingen. Bij mij past absoluut niets bij elkaar, maar dat geeft niet. 🙂

 13. Malou | Blonde Blossom 6 februari 2017 op 11:58 am - Beantwoord

  Zo’n perfecte feed krijg ik gewoon niet voor elkaar! Zelf vind ik veel kleur ook wel heel leuk, en ik houd heel erg van spontane foto’s. Dat vind ik de vrolijkste feeds! Malou x

 14. Sofie 6 februari 2017 op 12:10 pm - Beantwoord

  Oeps, ik voel me al een buitenbeentje op Instagram als ik alles hier lees, haha. Ik ben daar dus totaal niet mee bezig. Ik post gewoon waar ik mee bezig ben of wat ik zie als ik denk: dit ga ik delen! Ik denk dus ook niet na over kleuren of filters of beelden die bij elkaar passen. Laatst maakte ik zelfs een hele idiote screenshot fout (per ongeluk stond mijn belsignaal dat aangepast werd mee op de foto). Ik zag het later en wou hem eerst wissen maar heb het niet gedaan. Het leven hoeft niet te perfect over te komen van mij 🙂 Wat niet wegneemt dat ik die mooie feeds wel heel knap vind hoor, jij maakt ook echt hele mooie foto’s!

 15. Josephine 6 februari 2017 op 12:37 pm - Beantwoord

  Heel interessant om te lezen! Toen ik net begon met bloggen heb ik ook getwijfeld of ik zou starten met Instagram. Maar omdat ik er niet bekend mee was en ik een start met alle sociale media tegelijk een beetje veel vond, heb ik het tot nu toe gelaten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik door jouw eerlijke post niet erg sta te springen om meteen tóch Instagram op te pakken. Ook al zijn de foto’s prachtig, ik zou het moeten letten op de ‘kleurbalans van mijn feed’ toch wel vermoeiend vinden: en niet passen bij de inhoud van mijn blog. Maar wie weet is het een leuke uitdaging voor de toekomst.

  Ik vind jouw foto’s trouwens altijd ontzettend mooi en creatief!

  • Romy 6 februari 2017 op 7:17 pm - Beantwoord

   Heel herkenbaar wat je zegt! Soms is het vooral als perfectionist heel lastig om dat los te laten en gewoon iets te plaatsen. Ik vind jouw feed trouwens echt onwijs mooi. Alles vormt zo mooi een geheel! 🙂

  • Romy 6 februari 2017 op 7:18 pm - Beantwoord

   Zo mooi om te lezen dat je het gewoon los kunt laten. Vaak zijn eigenlijk de feeds waar iemand zich niet blind op staart, juist hartstikke mooi 🙂

  • Romy 6 februari 2017 op 7:19 pm - Beantwoord

   Haha, juist fijn toch dat je er niet zo mee bezig bent! Toen ik nog meer gefocust was op die perfecte feed, beleefde ik er ook een stuk minder plezier aan. Ik moest wel lachen om je foutje. Eigenlijk zijn dat soort foto’s juist de leukste en kan ik wel genieten van een feed die vooral leuk en misschien niet helemaal perfect is 🙂

  • Romy 6 februari 2017 op 7:33 pm - Beantwoord

   Ik kan me helemaal voorstellen wat je zegt. Het moet uiteindelijk wel leuk blijven en je kunt je ook heel erg verliezen in het ‘perfecte feed’-gebeuren. Aan de ene kant vind ik Instagram echt geweldig, maar het is wel een uitdaging voor een perfectionist als ik. Maar als je het iets meer los kunt laten, zou ik je de app zeker aanraden!
   Dankjewel voor je lieve compliment trouwens 🙂

 16. Claire 6 februari 2017 op 1:09 pm - Beantwoord

  Wat leuk! Ik las bij Blogchick ook een heel handig artikel over je Instagram feed. Die moet je maar eens lezen! Zelf probeer ik altijd elke dag een foto te plaatsen maar het lukt soms echt niet haha. Daarbij wil ik mensen ook niet doodspammen met foto’s. Mijn feed is volgens mij echt chaotisch nu ik er zo over nadenk. Maar als excuus gebruik ik dan maar dat het een afspiegeling is van mijzelf haha.

 17. Sara | MevrouwMiauw 6 februari 2017 op 3:19 pm - Beantwoord

  Dit is dus echt precies de regen waarom ik zo veel moeite heb met Instagram. Ik vind het hartstikke leuk, maar ook enorm frustrerend. Want ja, ik wil ook zo’n mooie Instagramfeed. Ik ga toch nogmaals een poging wagen om een Instagramwaardige feed te creëren. Ik heb namelijk weer nieuwe ideeën waardoor het nu misschien wel zou kunnen lukken. Maar ach, dat kan net zo goed ook weer mislukken. Erg ingewikkeld!

  • Romy 6 februari 2017 op 7:35 pm - Beantwoord

   Haha, voor dat doodspammen ben ik ook weleens bang. Ik ben best wel fanatiek met foto’s plaatsen, maar houd het wel meestal bij één foto per dag. Ik vind het trouwens wel leuk dat jij actief bent op Instagram Stories. Daar wil ik me ook nog eens aan wagen 🙂

  • Romy 6 februari 2017 op 8:15 pm - Beantwoord

   Oh echt? Ik vind jouw feed juist zo ontzettend mooi! Ik hoop dat je het toch nog een kans wilt geven en misschien je hoop op een hele perfecte feed overboord kunt gooien. Het is zoveel leuker als je er echt met plezier mee bezig kunt zijn 🙂

 18. Irene 6 februari 2017 op 4:18 pm - Beantwoord

  Ik gebruik altijd vsco cam om m’n foto’s te bewerken. Vind ik echt de allerbeste app. Ik kan niet zeggen dat ik er niet mee bezig ben, maar als ik gewoon een fijne foto heb, dan wil ik die wel delen. Ik zou het superzonde vinden als mijn feed heel strak zou zijn en mega bij elkaar passend als dat dan betekent dat ik geen foto van m’n kat kan plaatsen.
  Ik denk inderdaad dat plezier hebben het belangrijkste is. Verder vind ik het wel handig dat je nu die Stories hebt. Dan kan je ook donkere-totaal-niet-bij-je-feed-passende foto’s nog ergens kwijt. Haha 🙂

  • Romy 6 februari 2017 op 8:31 pm - Beantwoord

   Fijn om te horen dat je toch vooral kijkt naar wat je leuk vindt om te plaatsen in plaats van naar of iets past bij de rest van de foto’s. Dat is toch het leukste aan de hele app! En inderdaad, Instagram Stories is echt de ideale vondst! Ik moet me daar ook maar eens aan gaan wagen.

 19. Rebecca 6 februari 2017 op 4:24 pm - Beantwoord

  De hoop op een perfecte feed heb ik echt laten gaan. Toevallig komt er binnenkort ook een artikel van. Mede doordat ik de laatste tijd niet echt stress bestendig ben en ik merk dat een simpele foto plaatsen op instagram me niet eens meer gemakkelijk afging. Waar is de tijd gebleven dat we dachten hey, leuke foto ik plaats ‘m gewoon haha.

  • Romy 6 februari 2017 op 8:32 pm - Beantwoord

   Wat balen dat je er soms zo gefrustreerd over was dat je geen leuke foto kunt plaatsen. Het zou inderdaad soms zo leuk zijn als we gewoon willekeurig iets kunnen plaatsen zonder erbij na te denken of het wel past, want stiekem heeft een rommelige niet-perfecte feed soms ook wel wat 🙂

 20. Beautyjuf 6 februari 2017 op 6:46 pm - Beantwoord

  Ik heb de hoop inmiddels ook al opgegeven om een mooie Instagram feed te krijgen…Ik zie zoveel mooie accounts voorbijkomen en ben daar stikjaloers op. Ach ja, ik kan niet alles hebben 😉 Vandaar dat mijn doel nu ligt op het plezier beleven aan Instagram. Hetgeen jij ook aangeeft in je artikel.

  • Romy 6 februari 2017 op 7:34 pm - Beantwoord

   Ik vind jouw feed juist altijd zo mooi en strak! Maar wat goed dat je nu vooral op Instagram zit om er plezier aan te beleven. Dat is uiteindelijk ook het belangrijkste!

 21. Mariëlle 6 februari 2017 op 7:36 pm - Beantwoord

  Ik heb ook geen mooie feed hihi… Ik post gewoon wat ik leuk vind!

 22. Lesley 6 februari 2017 op 7:54 pm - Beantwoord

  Ik probeer ook altijd een gelijkmatige feed te creëren maar dat is nog veel moeilijker dan ik dacht. Ik gebruik nu twee apps. VSCO voor de bewerking en UNUM om te kijken of de foto in mijn feed staat. Vroeger gebruikte ik die foto dan niet of bewaarde ik hem voor later. Tegenwoordig plaats ik de foto die toch niet zo goed past dan alsnog op insta maar in mijn stories. Zo zien mijn volgers ze wel maar ‘verpest’ het niet mijn feed. Het blijft lastig hoor. Ik kijk altijd veel naar kleur en lichtheid van een foto. Succes en ik vind het eerlijk gezegd niet eens heel boeiend of de foto’s bij elkaar passen bij andere haha. Ik kijk meer naar wat ze delen, of het oprecht is en of ik de foto op zichzelf leuk vind. Stom he dat ik er dan wel zelf zo mee bezig ben 😉

  • Romy 6 februari 2017 op 8:35 pm - Beantwoord

   Haha, heel herkenbaar! Bij anderen vind ik vaak juist een feed met van alles en nog wat ook wel mooi en toch ben ik er zelf wel mee bezig. Insta Stories is inderdaad wel echt een uitvinding! En naar die twee apps ga ik zeker even kijken!

 23. Saskia 6 februari 2017 op 8:18 pm - Beantwoord

  Ik hou daar juist wel van: verschillende foto’s en niet geheel perfect! Ik ben zelf wel de laatste tijd met een filter bezig, aangezien deze een erg fijne sfeer geeft op mijn foto’s. Die ik daarnaast ook op mijn blog gebruik. Niets hoeft perfect! Dat is het echte leven ook niet, zolang je er plezier aan beleefd<3 Ik maak altijd met veel plezier foto's, lees lieve reacties en bekijk dit ook bij anderen. Stipt op 1 mijn favoriete social media.

  • Romy 6 februari 2017 op 8:36 pm - Beantwoord

   Je hebt eigenlijk helemaal gelijk: als ik erover nadenk, vind ik ook een feed die niet één geheel vormt, soms juist erg mooi. Plezier is het belangrijkste en gelukkig heb ik dat de laatste tijd weer echt terug als ik met Instagram bezig ben 🙂

 24. Iris 6 februari 2017 op 8:35 pm - Beantwoord

  Ik snap je heel goed. Ik heb ook een tijdje gehad dat ik dacht dat ik altijd de perfecte foto moest plaatsen en dan ook nog in dezelfde kleur, filter, etc. Maar nee, dat maakt Instagram echt een stuk minder leuk. Ik vind het wel leuk om mooie foto´s te plaatsen, maar ik ga mijzelf geen druk opleggen. Zonde van je tijd. 🙂 P.S. Jouw foto’s zijn erg leuk!

  • Romy 7 februari 2017 op 9:04 am - Beantwoord

   Dankjewel! En wat fijn dat je het wat meer los hebt kunnen laten! Ik vind jouw foto’s altijd zo mooi!

 25. Paul 6 februari 2017 op 9:54 pm - Beantwoord

  Ik zou het dus heerlijk vinden om een imperfecte instagramfeed te zien. Met stofvlokken die door de kamer dwarrelen, of een wc die al veel te lang niet is schoongemaakt en tamelijk ranzig eruit ziet. Of de afwas die zich opstapeld op de afwasmachine, omdat die nog niet is uitgeruimd.

  Misschien moet ik daar zelf maar eens mee gaan beginnen.

  • Nesrin 6 februari 2017 op 10:38 pm - Beantwoord

   Zullen we dit samen doen 😉 Misschien volgen er wel meer en doorbreken we de perfecte feed die de meeste mensen op Instagram hebben haha.

  • Romy 6 februari 2017 op 10:59 pm - Beantwoord

   Oeh, dat klinkt eigenlijk wel als een geweldig idee! Ik denk dat het je nog meer volgers op zou leveren dan de meeste ‘perfecte’ feeds!

 26. Nesrin 6 februari 2017 op 10:37 pm - Beantwoord

  Ik ben geen newbie maar ik heb ook absoluut geen perfecte feed. Het is een rommeltje met foto’s die ik speciaal voor Instagram heb gemaakt maar ook genoeg foto’s die ik gewoon voor de leuk heb gemaakt. Van mij hoeft het allemaal niet zo perfect. Het is geen wedstrijd 😉

  • Romy 6 februari 2017 op 11:00 pm - Beantwoord

   Alleen maar leuk, toch! Het gaat uiteindelijk vooral om het plezier en dat betekent niet per se perfect bij elkaar passende plaatjes. Ik vind het zelf juist wel leuk als het een persoonlijke verzameling foto’s is zonder logica erachter 😉

 27. Mariska 6 februari 2017 op 11:12 pm - Beantwoord

  Wellicht een onpopulair antwoord, maar ik ben totaal niet bezig met hoe een perfecte Instagram feed eruit ziet, haha! Ik post zo nu en dan een foto en soms meerdere achter elkaar, maar let niet op of het wel of niet bij elkaar past. Als ik een foto mooi genoeg vind dan post ik hem 🙂

  • Romy 6 februari 2017 op 11:22 pm - Beantwoord

   Ik vind het juist superfijn en geruststellend om eens zo’n antwoord te lezen. Ik vind het heerlijk dat nog niet iedereen hier obsessief mee bezig is. Jouw feed met veel lieve kittenfoto’s vind ik juist hartstikke leuk trouwens 🙂

 28. Alyssa 7 februari 2017 op 11:14 am - Beantwoord

  Wat leuk dat je hier een post over schrijft, hier zit ik de laatste week een beetje over na te denken. Het is echt een hele opgave om je IG-feed ‘perfect’ te houden. De ene foto laat zich net wat makkelijker met die ene filter bewerken dan de andere foto. Ik vind het echt heel bijzonder wanneer mensen al maanden, jaren iedere foto met dezelfde tinten en stijl kunnen posten – voor mij lijkt het vrijwel onmogelijk. Toch zie ik het wel als een uitdaging waar ik me de aankomende periode mee ga bezighouden :-). Jouw IG-feed ziet er naar mijn mening als een geheel uit, mooie foto’s en kleuren.