Sentimenteel als ik ben, kan ik het niet laten om er tegen het einde van het jaar wat terugblikartikelen tegenaan te gooien. Vandaag is het tijd voor mijn eerste terugblik: mijn 25 hoogtepunten van het afgelopen jaar. 2018 was voor mij een onvergetelijk jaar. Van een nieuwe baan tot een nieuw vervoersmiddel en een nieuwe kat – ik maakte het allemaal mee in 2018. Ook beleefde ik talloze mooie uitjes, werd ik ondernemer en genoot ik een week van kleurrijke plekken onder de Italiaanse zon. Ja, de mijlpalen volgden elkaar in rap tempo op. Vandaag deel ik dan ook met plezier mijn allermooiste hoogtepunten van het afgelopen jaar met je.

hoogtepunten van 2018

1. Begin dit jaar kon ik op de valreep een bezoekje brengen aan de Winter Efteling. Het magisch mooie park was het vele koukleumen absoluut meer dan waard.

2. Met mijn vader ging ik naar de Keukenhof. Mijn favoriete kleurrijke uitje van het jaar en een traditie die ik in 2019 graag voortzet met mijn vader. Mee eens, pap?! 

3. Een bezoekje aan de prachtige Bloesemtuin bij het Amsterdamse Bos was ook absoluut een hoogtepunt. Ik krijg nog steeds een glimlach op mijn gezicht van de vele sprookjesachtige, roze foto’s die mijn moeder en ik daar hebben gemaakt.

4. Het meest romantische gebaar ooit! Een date verraste mij begin dit jaar met een zelf gekookt diner aan een tafel vol waxinelichtjes. Ik voelde me net een meisje uit een van de vele romcoms die ik heb gezien. De date bleek inderdaad te mooi om waar te zijn. Maar hé, die waxinelichtjes vergeet ik niet meer!

5. In mei registreerde ik mijn onderneming bij de Kamer van Koophandel. Dromen werden plannen en zo liep ik de deur van het kantoor “opeens” uit met mijn eigen KvK- en btw-nummer. Sindsdien sta ik officieel geregistreerd als freelance tekstschrijver en redacteur, en heb ik ook mijn blog als onderneming geregistreerd. Dat maakte blogsamenwerkingen dit jaar een stuk makkelijker.

6. Die stap zette ik overigens nadat ik met Lianne de Masterclass Ondernemen had bijgewoond. Heel inspirerend! En de knalroze locatie was uiteraard een hoogtepunt op zich.

7. Ik blies op 25 mei 25 kaarsjes uit en heb een heerlijk verjaardagsweekend gehad. Voor het eerst sinds jaren besloot ik mijn verjaardag juist klein te vieren en dat was een goede zet. Het was geweldig gezellig met een klein groepje dierbare vriend(inn)en.

8. Met mijn vader bezocht ik de musical The Lion King. Een waar spektakel dat we vanaf de eerste rij bijzonder goed konden bewonderen.

9. We adopteerden de snoezige Lily uit het asiel. Dit te schattige (en soms ietwat ondeugende) poezenmeisje heeft ons dit jaar heel wat liefde gegeven en lachbuien bezorgd. Het is net alsof ze hier al jaren woont (ook gezien het feit dat ze soms gerust op het aanrecht zit alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is – ahum!).

10. In juli solliciteerde ik op een nieuwe baan én die kreeg ik. Een ontzettend spannende stap! Ik vertrok bij een bank als communicatieadviseur om op mijn oude vertrouwde universiteit te gaan werken voor een talenplatform. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad!

hoogtepunten van 2018

11. Voor een samenwerking met Polette mocht ik een nieuwe bril uitzoeken. Die beviel zo goed dat ik de bril sindsdien niet meer van mijn neus af heb gezet. Nou ja, behalve om te slapen en te douchen natuurlijk!

12. Wat een feestje was het om in augustus één week vakantie in Italië te vieren met mijn moeder. We verbleven in het schitterende Bologna en bezochten onder andere het kleurrijke Burano en het schilderachtige Cinque Terre. Een mooiere vakantie had ik me niet kunnen voorstellen!

13. Na de vakantie trakteerde ik mezelf (noodgedwongen, maar een straf was het niet!) op een nieuwe camera. De Canon EOS 750D en ik zijn sindsdien onafscheidelijk. Dankzij mijn nieuwe camera beleef ik nu nog veel meer plezier aan fotograferen.

14. Ik begon op Instagram met het plaatsen van zelfgeschreven gedichtjes. Zo leuk om daar positieve reacties op te ontvangen! Ik schrijf de gedichtjes nog steeds met ontzettend veel plezier.

15. Een eigen auto?! Wauw! Als je me begin 2018 had gezegd dat ik dit jaar een eigen auto zou kopen, had ik je vast voor gek verklaard. Toch benoem ik mijn auto hierbij tot mijn beste aankoop van dit jaar. Het voelde al geweldig op zich om mijn gele Ford Ka op te halen, maar rondrijden in mijn eigen auto vind ik al helemaal het einde.

16. Begin 2018 ging ik voor het eerst woningen bezichtigen. Ik bracht zelfs mijn eerste biedingen uit. Hoewel sommige woningbezichtigingen eerder een dieptepunt waren (klinkt dramatischer dan het is!), heb ik toch veel plezier beleefd aan mijn huizenjacht. Wie weet word ik in 2018 nog kersverse huiseigenaar. In 20 dagen kan veel gebeuren, toch?!

17. Ik maakte dit jaar talloze uitstapjes naar Amsterdam. Ik heb ontdekt dat het mijn ultieme oppepper is om (vergezeld door mijn camera) tussen de vele mensen in Amsterdam rond te lopen en de mooiste plekjes te fotograferen. Daar word ik telkens weer blij van.

18. Ik maakte met mijn moeder, opa en oma een tripje naar appelboomgaard De Olmenhorst. Een bijzondere middag weg en het leverde me ook mijn meest favoriete foto’s van het afgelopen jaar op.

19. Met mijn vriendin Diana bracht ik in oktober een bezoekje aan Düsseldorf om daar (voor mij voor het eerst) de Duitse drogisten onveilig te maken. We zijn goed geslaagd. Mijn gekochte vanilleconditioner is stiekem nog elke douchebeurt een hoogtepunt!

20. Ik behaalde mooie mijlpalen voor mijn blog. Bijvoorbeeld een record van 20.000 unieke bezoekers in een van de zomermaanden, 500 volgers op Bloglovin en 1000 volgers op Instagram. Ook bestond mijn blog in september alweer 2 jaar.

hoogtepunten van 2018

21. Geluksmoment van het jaar: toen ik op de terugweg vanuit Düsseldorf ontdekte dat ik mijn camera was vergeten, bleek een ontzettend attente man de camera de trein in te hebben genomen en duurde mijn grote paniekreactie om mijn geliefde camera dus niet meer dan een paar minuten. Wat fijn dat er zulke eerlijke mensen zijn!

22. Ik volgde een assertiviteitscursus en stond mede daardoor een paar keer mijn mannetje (of vrouwtje?). Zo kwam ik voor mezelf op bij een makelaar die over mijn grenzen ging, bij de vele telefonische verkopers die ik dankzij de KvK tegenwoordig wekelijks krijg én in zakelijk opzicht.

23. Na jarenlang kwakkelen met vocht in mijn voeten heb ik eindelijk een diagnose gekregen én volg ik nu een fijne behandeling bij de fysiotherapeute die écht heel veel verschil maakt. Een hele opluchting!

24. Ik werd door een oud-docent gevraagd om een presentatie over mijn carrièrestappen na mijn studie te houden. In het Engels en voor een groep van 22 kritische masterstudenten. Dat ik zenuwachtig was, is een understatement. Maar het ging eigenlijk heel goed en ik heb daarna zeker een dag met een flinke adrenalinestoot rondgelopen. Wat een kick gaf dat!

25. En bovenal genoot ik in 2018 van heel veel bijzondere momenten waarop ik besefte hoe bizar, mooi, hectisch en leuk dit jaar was. Ik heb ontzettend veel stappen gezet, dingen gedaan die ik spannend vond, ben gegroeid als mens op ieder vlak en heb heel wat plezier beleefd dit jaar.

2018 was tot nu toe een jaar om niet te vergeten. En dan te bedenken dat dit jaar nog 20 dagen telt. Wie weet wat die laatste weken nog voor verrassingen in petto hebben!

Wat was jouw grootste hoogtepunt van 2018?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Darina 11 december 2018 op 6:44 am - Beantwoord

  Prachtige momenten van dit jaar heb je beleefd. Mooi om te lezen. Mijn grootste hoogtepunt was de helikoptervlucht boven de Cote d’Azur. Een van mijn dromen die is uitgekomen dit jaar.

  • Romy 12 december 2018 op 1:05 am - Beantwoord

   Wauw, wat een geweldig avontuur en al helemaal op zo’n Zuid-Franse droomlocatie! Gaaf hoor 🙂 Ik kan me wel voorstellen dat dat jouw grote hoogtepunt van dit jaar was (ook letterlijk ;)).

 2. Shirley 11 december 2018 op 7:19 am - Beantwoord

  Wat een mooie hoogtepunten. Als je nog huiseigenaar wordt dit jaar zou er een heel mooi hoogtepunt toegevoegd worden. Ik duim voor je. Mijn hoogtepunt is dat ik de keuze heb gemaakt om te gaan samenwonen. De daadwerkelijke stap is verplaatst naar 2019, haha.

  • Romy 12 december 2018 op 1:06 am - Beantwoord

   Dank je voor het duimen! Ik hoop ook heel hard dat ik binnenkort in dat opzicht nog een heel mooi hoogtepunt aan 2018 kan toevoegen 🙂
   Jouw keuze om te gaan samenwonen is ook al een heel mooi hoogtepunt. En hoe fijn is het dat je daardoor nu al een mooi hoogtepunt voor 2019 hebt om naar uit te zien!

 3. chucky1012 11 december 2018 op 7:24 am - Beantwoord

  Zoveel leuks om op terug te kunnen kijken…. ?
  Fijne artikel.

  Een fijne dag ?

 4. Mariska 11 december 2018 op 7:52 am - Beantwoord

  Leuke lijst met terugblikken. Een kat uit het asiel adopteren is zo’n mooi iets. Ik heb dat eind 2016 gedaan met mijn kleine Vriendje en nog geen seconde spijt gehad.

 5. Marije 11 december 2018 op 8:17 am - Beantwoord

  Geweldige momenten die 2018 voor jou tot een top jaar maken.

  Mijn moment zal je vast niet ontgaan zijn ?

  • Romy 12 december 2018 op 1:07 am - Beantwoord

   Zo leuk dat je jouw kat ook uit het asiel hebt geadopteerd! En wat kan zo’n beestje toch veel geluk en liefde brengen 🙂

  • Romy 12 december 2018 op 1:08 am - Beantwoord

   Haha, dat zeker niet! Maar jouw mooie moment is dan ook een geweldig hoogtepunt waar je absoluut heel trots op mag zijn <3 Prachtig dat ik via je blog ook een klein beetje van dat spannende, maar mooie hoogtepunt heb kunnen meegenieten.

 6. Mirjam 11 december 2018 op 8:25 am - Beantwoord

  Wat een gave momenten. 2018 was echt een fijn jaar, vond ik, waarin ik veel over mezelf geleerd heb. De grootste hoogtepunten: her verschijnen van mijn derde en vierde boek 🙂

  • Romy 12 december 2018 op 1:08 am - Beantwoord

   Wat ontzettend mooi dat je op die manier op 2018 terugkijkt! En twee boeken in één jaar uitbrengen? Wauw! Wat een geweldige mijlpalen en wat mag je daar trots op zijn 🙂

 7. bychristiana 11 december 2018 op 8:39 am - Beantwoord

  Wat een prachtig lijstje Romy, met heerlijke momenten, om echt te koesteren, Het kan ook bijna niet anders voor iemand die zo vrolijk en positief in het leven staat als jij. Ik ben blij dat ik je blog dit jaar heb ontdekt. En inderdaad; in twintig dagen kan veel gebeuren. Het huis waarin wij nu wonen kochten wij vijf jaar geleden en het heeft welgeteld 10 dagen te koop gestaan. ZO snel kan het gaan. Enne…mijn hoogtepunt van het afgelopen jaar? Ach, dat hoef ik je vast niet meer te vertellen! Op naar weer een prachtig jaar.

  • Romy 12 december 2018 op 7:24 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je onwijs lieve reactie! <3 En ik heb wel zo'n flauw vermoeden wat jouw favoriete momenten van dit jaar waren, haha 🙂 Ik hoop dat ook jij een heel mooi jaar met veel nieuwe hoogtepunten tegemoet gaat.

 8. Simone 11 december 2018 op 9:19 am - Beantwoord

  Wat een fantastisch jaar moet dit geweest zijn, zoveel hoogtepunten en mooie kleine en grote dingen. Heel leuk dat ik er tijdens puntje 6 ook bij was, tijdens de Masterclass. Heel leuk om je eens te ontmoeten. Net zoals Christiana ben ik heel blij dat ik je volg, want je positiviteit en je mooie gedichtjes hebben een goed effect gehad op mijn gemoedstoestand!

  • Romy 12 december 2018 op 7:22 am - Beantwoord

   Wauw, wat een lief compliment! Dankjewel voor je lieve reactie! <3 Ik vond het ook onwijs leuk om jou bij de Masterclass te ontmoeten!

 9. evelien 11 december 2018 op 9:33 am - Beantwoord

  Wat een prachtige mooie hoogtepunten van het jaar 2018. <3
  Prachtige herinneringen! En wat een mooie foto bij de bloesems.
  Liefs,
  Evelien

  • Romy 12 december 2018 op 1:10 am - Beantwoord

   Inderdaad! Het is eigenlijk wel heel leuk om op deze manier terug te blikken op het afgelopen jaar.
   En oeh, random facts over jou? Ik ga morgenochtend direct een kijkje nemen. Ben nu natuurlijk totaal niet nieuwsgierig! 😉

  • Romy 12 december 2018 op 1:10 am - Beantwoord

   Dankjewel! Het was absoluut een heel bijzondere jaar met veel mooie herinneringen die me altijd zullen bijblijven 🙂

 10. Anja - Minimalist Dutchie 11 december 2018 op 9:43 am - Beantwoord

  Leuk overzicht – en een bijzonder jaar! Mooi om het zo weer in perspectief te zien. Ups en downs hè. Oh trouwens, de post met random facts staat online hoor 😛

 11. Meaghan 11 december 2018 op 9:53 am - Beantwoord

  Mooie blog met echt de leukste hoogtepunten! Wat goed dat je presentatie voor die studenten zo goed is gegaan! Je vond het natuurlijk erg spannend, maar ontzettend fijn dat je er met zo’n goed gevoel op terugkijkt. Daar mag je echt trots op zijn! En ik zie allemaal andere mooie hoogtepunten die ik deels al op je blog voorbij heb zien komen, maar die zeker ook de moeite waard waren om te benoemen. Je mag echt trots zijn op wat je dit jaar allemaal hebt bereikt: een nieuwe auto, een nieuwe baan, leuke uitjes, mijlpalen voor je blog. Ik ben echt blij voor je! 🙂
  Mijn grootste hoogtepunt was toch wel het behalen van mijn hbo-bachelor! Daar ben ik echt wel het meest trots op dit jaar, maar ook mijn vakantie naar Mallorca, het beginnen aan mijn pre-master (en tot nu toe alle tentamens halen), leuke uitjes en heerlijk uit eten bij een twee Michelinsterrenrestaurant waren ook wel echt punten om niet te vergeten!

  • Romy 12 december 2018 op 7:26 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve en enthousiaste reactie! <3
   En wat mag jij met recht ontzettend trots zijn op jouw afgelopen jaar! Zo knap dat je je bachelordiploma op zak hebt én zo'n flitsende start bij je pre-master hebt gemaakt. Je bent onwijs goed bezig 🙂

 12. Femke 11 december 2018 op 10:04 am - Beantwoord

  Ohh Romy, wat een heerlijk jaar heb je tot nu toe al achter de rug zeg! Mijn hoogtepunt was natuurlijk de geboorte van mijn baby.. voor de rest vond ik dit jaar niet echt geweldig door alle klachten van de zwangerschap die ik daarvoor had haha.

 13. Johanne 11 december 2018 op 10:21 am - Beantwoord

  Wat een mooi en bijzonder jaar met veel hoogtepunten. En ook geen kleine hoogtepunten, maar echte pieken. Bedoel, een auto, nieuwe baan, poes en huizen bezichtigen is niet niks! En jeetje, 20.000 uniek bezoekers. Wat geweldig. Je hebt het echt super goed gedaan dit jaar. Op naar een nog mooier 2019!! X

  • Romy 12 december 2018 op 7:28 am - Beantwoord

   Wat een prachtig hoogtepunt dat Maya dit jaar is geboren en dat jullie nu echt een gezinnetje zijn 🙂 Ik kan me voorstellen dat de periode met klachten daarvóór niet bepaald een feestje was, maar ik hoop dat je daardoor des te meer van jullie meisje en van het niet meer zwanger zijn 😉 kan genieten. En hopelijk ben je snel van de klachten verlost <3

  • Romy 12 december 2018 op 7:43 am - Beantwoord

   Wat een lieve reactie! Dankjewel! 🙂 Ik hoop dat voor jou 2019 ook een geweldig mooi jaar gaat worden.

 14. Liset - Beautydagboek 11 december 2018 op 10:53 am - Beantwoord

  Ah, dat van die date heb ik dit jaar gemist! Wat ontzettend romantisch met een zelf gekookt diner en kaarsjes. Jammer dat het niet uitliep op wat je hoopte, maar het is een mooie herinnering :).

  • Romy 12 december 2018 op 1:16 am - Beantwoord

   Zeker weten! Ik was in ieder geval nog niet eerder zo blij verrast als toen en voelde me even een karakter uit een romcom ?

 15. Lilian 11 december 2018 op 11:03 am - Beantwoord

  Wat een mooie lijst en een mooi jaar voor je! Hierdoor heb ik nu bedacht dat ik voor 2019 in m’n bullet journal een pagina maak voor hoogtepunten. Mijn hoogtepunten spelen zich vaak vooral af in de laatste maanden van het jaar, omdat ik de rest alweer ben vergeten.

  • Romy 12 december 2018 op 7:46 am - Beantwoord

   Wat een leuk idee, zo’n pagina met hoogtepunten in je bullet journal! Je maakt me nu al heel benieuwd naar jouw hoogtepunten en naar die spread in je bullet journal natuurlijk 🙂
   Overigens vond ik het ook wel lastiger om hoogtepunten van begin dit jaar terug te halen. Maar lang leve een blog en Instagram-account in dit soort situaties, want daardoor kon ik makkelijk terugvinden wat ik begin dit jaar heb gedaan 😉

 16. Lizzy 11 december 2018 op 11:31 am - Beantwoord

  Wat een fantastische hoogtepunten heb je dit jaar beleefd. Gaaf om te zien hoeveel iemand kan groeien in een jaar. Voor mij was mijn nieuwe baan ook wel echt een hoogtepunt van het jaar, maar net zoals bij jouw zitten veel van mijn hoogtepunten ook in de kleine dingen. Hopelijk wordt 2019 alleen nog maar mooier!

  • Romy 12 december 2018 op 7:46 am - Beantwoord

   Zeker een heel mooi hoogtepunt dat je dit jaar aan je baan bent begonnen! 🙂 Ik hoop dat 2019 ook nog veel meer moois voor je in petto heeft. Dat het maar een mooi jaar mag worden!

 17. Evelyne 11 december 2018 op 11:45 am - Beantwoord

  Oh vergeef me, maar ik vind het zo grappig als jullie zeggen ‘De Keukenhof’, terwijl het in onze volksmond ‘Het Keukenhof’ is :p Sorry, haha. Voor mijn hoogtepunt in 2018 moet ik echt even heel diep gaan graven. Het was niet mijn jaar, laat het ons zo houden. Daarom sla ik het jaaroverzicht dit jaar maar even over op mijn blog. Ik hoop, echt waar, dat 2019 een mooier jaar mag worden voor mij.

  • Romy 12 december 2018 op 7:47 am - Beantwoord

   Wat rot om te horen dat je niet bepaald een fijn jaar achter de rug hebt. Ik hoop oprecht dat 2019 je veel meer mooie dingen zal bieden dan het afgelopen jaar, waardoor je de minder leuke momenten van 2018 snel kunt vergeten <3

 18. Geke 11 december 2018 op 2:35 pm - Beantwoord

  Wauw, wat is 2018 een rijk en goed gevuld jaar geworden, met veel groei en mooie momenten voor jou, heerlijke lijst!
  Meer van dat nog voor de laatste dagen en voor 2019 natuurlijk 🙂

  Mijn jaar is toch wel heel erg overschaduwd door het overlijden van mijn tante… dus een jaar om snel achter te laten.
  Wel een paar overwinninkjes zoals het bijna helemaal kwijt zijn nu van mijn tandartsangst (en ook mijn 4 verstandskiezen kwijt – erger dan het trekken van de eerste kan het niet meer worden) en duidelijkheid over mijn vermoeidheidsproblemen door eindelijk de stap durven zetten naar een andere arts. Dus wel een mooie basis om een goed 2019 op te bouwen 🙂

  • Romy 12 december 2018 op 7:49 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je mooie reactie en wens!
   Ik hoop dat voor jou 2019 mooier mag worden dan 2018, want ik kan me voorstellen dat het overlijden van je tante wel een stempel op het jaar heeft gedrukt. Mooi om te horen dat je 2019 in ieder geval tandartsangstvrij én zonder ellendige verstandskiezen ingaat. En wat fijn dat dit jaar je duidelijkheid over je gezondheidsklachten heeft gebracht. Je mag absoluut heel trots zijn dat je de stap naar een andere arts hebt gezet, zeker als dat je zo veel heeft opgeleverd 🙂

 19. Anna 11 december 2018 op 3:12 pm - Beantwoord

  Wat een ontzettend mooi jaar was dit voor jou Romy! Ik heb ook wat hoogtepunten gehad, maar ga voor 2019 nog harder aan de slag! Ik heb er zin in! Liefs

  • Romy 12 december 2018 op 7:50 am - Beantwoord

   Mooi om te horen dat je nu al zo uitkijkt naar het nieuwe jaar. Ik hoop dat 2019 voor jou ook bomvol zit met hoogtepunten 🙂

 20. Lianne 11 december 2018 op 4:58 pm - Beantwoord

  Wauw, wat heb jij een bijzonder jaar gehad met mooie mijlpalen, momenten en herinneringen! Een nieuwe baan, auto en kat is nogal wat! Nu hopelijk nog een nieuw huis binnenkort 🙂 Oh wauw, 20.000 bezoekers! Daar mag je zo trots op zijn <3 En het jaar is nog niet voorbij! We hebben zaterdag nog een leuk avondje theater gepland staan 🙂 Mijn hoogtepunt dit jaar was toch mijn inschrijving bij de KvK, onze reis naar Bali en dat we meteen daarna ons eigen huis gekocht hebben! 🙂

  • Romy 12 december 2018 op 7:51 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je onwijs lieve reactie! En wat een mooie hoogtepunten (en ook echt grote mijlpalen!) heb jij ook het afgelopen jaar beleefd. Daar mag je absoluut met heel veel trots op terugkijken <3
   Ik zie ook al heel erg uit naar ons avondje theater. Dat is nog eens een leuk en gezellig vooruitzicht voor de allerlaatste weken van 2018 🙂

 21. Ilona Wielinga 11 december 2018 op 6:02 pm - Beantwoord

  Erg mooi om te lezen! Je hebt ook echt bijzondere mijlpalen beleeft zeg. En je hebt me echt geïnspireerd om de mooie momenten van 2018 even op een rijtje te zetten.

  • Romy 12 december 2018 op 1:15 am - Beantwoord

   Superleuk om dat te horen! Dankjewel voor je enthousiaste reactie ?

 22. Daenelia 11 december 2018 op 7:53 pm - Beantwoord

  Wat een prachtig jaar, rond het getal 25. Mijn hoogtepunt was toch wel die tijdvretende nieuwe baan. Nog steeds leuk!

  • Romy 12 december 2018 op 1:15 am - Beantwoord

   Wat fijn dat je baan nog steeds zo goed bevalt! Absoluut iets moois om op terug te kijken en om ook in 2019 weer veel plezier aan te beleven 🙂

 23. Yvonne 12 december 2018 op 3:05 pm - Beantwoord

  Wat een mooi jaar Romy! Een van mijn belangrijkste mooie dingen van 2018 is de schrijfopleiding waar ik aan ben begonnen.

  • Romy 12 december 2018 op 9:41 pm - Beantwoord

   Wat ontzettend gaaf zeg, zo’n schrijfopleiding! Ik kan me voorstellen dat dat een mooi hoogtepunt was van het afgelopen jaar.

 24. Else-Marie 12 december 2018 op 9:17 pm - Beantwoord

  Mijn hoogtepunt is dat ik mama ben geworden!

  • Romy 12 december 2018 op 9:44 pm - Beantwoord

   Wauw, dat is nog eens een mooie en grote mijlpaal! Ik kan me voorstellen dat het met zo’n bijzondere gebeurtenis in 2018 niet moeilijk was om een hoogtepunt van dit jaar te kiezen 🙂

 25. Jenn 13 december 2018 op 1:40 pm - Beantwoord

  Wat een mooie hoogtepunten! Mijn jaar zat er ook vol mee, ik ben er nog niet uit wat het grootste hoogtepunt van het jaar is geweest.