Vakantie thuis vieren? 7 leuke tips! (+ winactie)

tips voor staycation

De zomervakantie komt er weer aan. Door corona is de vakantie dit jaar voor veel mensen natuurlijk een tikkeltje anders dan anders. Bali zal nog even moeten wachten, en de vele festivals maken plaats voor een picknick met radiomuziek in eigen tuin. Maar dat alles mag de pret niet drukken. Vakantie thuis vieren is heus zo erg nog niet. Heb je je favoriete Netflix-serie al van voor tot eind gezien? Met deze 7 tips heb je alsnog een geslaagde vakantie thuis. En lees zeker even tot het eind, want ik geef iets heel leuks weg aan één gelukkige winnaar.

1. Maak van je balkon of tuin iets extra moois

Een vakantie in eigen huis vraagt natuurlijk om een vakantieproof balkon of tuin. Vrolijke plantjes en een fijne loungeset maken thuis zitten meteen een klein feestje. Ik ben toch vast niet de enige die van hangbakken met planten aan de balkonreling meteen een zomergevoel krijgt?

Maak een Pinterest-bord aan met inspiratie voor je tuin of balkon en bepaal welke stijl je mooi vindt. Ga daarna de winkels af op zoek naar mooie spullen, zoals plantjes, tuinmeubels en decoratie. Ook op Marktplaats kun je daar mooie producten voor vinden trouwens. Zo creëer jij je eigen plekje om met heel veel plezier vakantie te vieren.

2. Pak een nieuw zomervakantieproject op

Ook vóór corona heb ik regelmatig thuisblijfvakanties gevierd. Geen straf, hoor! Zolang je maar iets omhanden hebt om jezelf mee te vermaken. Wil je zeker weten dat de verveling niet toeslaat? Dan is een leuk zomervakantieproject een goed idee. Er is vast wel iets wat je al jarenlang “een keer” wilt doen, maar waar je nooit aan toekomt. Nu is je kans! Een paar ideeën:

 • Pak een nieuwe (of oude) creatieve hobby op, bijvoorbeeld een van de creatieve hobby’s van dit lijstje.
 • Daag jezelf uit om elke week een driegangenmenu op tafel te zetten.
 • Leer hoe je de ultieme … [vul hier de naam van jouw lievelingsgerecht in] kunt maken. Oefen elke week een beetje.
 • Sla aan het breien – nee, dat is verre van saai! Altijd fijn om je wintersjaal alvast te hebben liggen.
 • Zet je eigen bedrijf of webshop op. Zeker weten dat jij dat kunt!
 • Leer een nieuwe taal. De app DuoLingo is je beste vriend!
 • Schrijf een boek.
 • Ga op zoek naar tweedehands meubels en geef die een likje verf en een flinke opknapbeurt. Kun je ze daarna een mooi plekje in huis geven of er iemand anders blij mee maken.
 • Start met postcrossing, oftewel kaartjes sturen naar mensen uit alle hoeken van de wereld. Kun je toch nog een-soort-van-vakantiekaartjes versturen!
tips voor staycation
molen in aalsmeer
Deze foto’s maakte ik allemaal een kilometer bij mijn huis vandaan. Ziet er aardig vakantiewaardig uit, toch?!

3. Start met fotograferen

Bijna iedereen heeft wel dikke fotoalbums liggen van de meest geweldige reizen. Palmbomen, het Noorderlicht of een huwelijksaanzoek op het topje van de Eiffeltoren – daar kunnen de foto’s van je vakantie thuis toch niet aan tippen? Nou, het zal je verbazen. Met een goede camera, een frisse blik en een neus voor mooie plekjes kun je veel mooiere staycationfoto’s maken dan je denkt.

Je hoeft niet eens een denderende camera te hebben. De truc is vooral om de juiste plekken te vinden en er wat handigheid in te krijgen. Lees bijvoorbeeld eens de blog Fotografille of verdiep je in de tips van Vink Academy. Van beide sites heb ik zelf heel veel geleerd over fotografie.

Ga daarna op zoek naar mooie plekken en maak er een uitdaging van om jouw gebruikelijke omgeving heel mooi vast te leggen. Een paar tips om mooie foto’s te kunnen maken:

 • Ga eens extra vroeg je bed uit, bijvoorbeeld net voor zonsopkomst. Sommige plekken zijn dan op zijn allermooist.
 • Of ga juist ‘s avonds na het eten nog de deur uit. Een zonsondergangfoto mag natuurlijk niet ontbreken.
 • Laat je fiets en auto thuis als je ergens naartoe gaat. Wandelend zie je veel meer en pak je ook veel eerder je camera erbij.
 • Vergeet de details niet. Bijvoorbeeld vlinders, bloemen of mooie steegjes. Met oog voor detail kun je ook in jouw buurt de mooiste dingen ontdekken.
 • Maak gebruik van het “gouden uurtje”, oftewel het uur na zonsopkomst of vóór zonsondergang. De lichtval geeft dan een soort gouden gloed. Heel mooi! Ook op portretfoto’s trouwens.
 • Kijk extra goed naar de plekken waar je elke dag komt. Een doorkijkje waar je normaal razendsnel langs fietst, kan hartstikke fotogeniek zijn.
 • Doe inspiratie op via Instagram. Zoek bijvoorbeeld op Instagram op jouw woonplaats en kijk wat andere mensen daar fotograferen.
 • Of ga op zoek naar fotografiewedstrijden en daag jezelf uit daaraan mee te doen.

4. Plan je ontspantijd bewust in

Als je je vakantie thuis doorbrengt, is de verleiding misschien groot om snel in de regelmodus te schieten. Roep jezelf daarom tot de orde als je toch hele dagen in de weer bent. Spreek bijvoorbeeld met jezelf af dat je na een bepaald tijdstip ‘s middags stopt met je huishoudelijke klussen en wat leuks mag doen. Of zorg ervoor dat elke dag minstens één fijn ding in je agenda staat. Dat kan al zijn dat je die dag 20 pagina’s uit een boek leest of een uurtje op je balkon gaat zitten. Daar is het vakantie voor!

veggie kookboek

5. Sla aan het vakantielezen

Ben je net als ik vooral een vakantielezer en raak je je boeken, buiten de vakanties om, niet wekelijks aan? Dan is een thuisvakantie natuurlijk geen reden om de boeken te laten voor wat ze zijn. Hup, pak die stapel boeken erbij en gun jezelf gewoon een paar uur met niemand anders dan jij, je boek en een verse smoothie (of een lekker ijsje).

6. Vakantie thuis? Doe typische “vakantiedingen”

We hebben allemaal wel dingen die we specifiek op vakantie doen. Dat kan van alles zijn: make-uploos de straat op gaan, ongegeneerd uitslapen, avondeten bestellen, lunchen met ijsjes, cocktails drinken, barbecuen, buiten eten, etc. Zet een paar dingen op papier die jij met de zomervakantie associeert. Maak een plan om die dingen ook tijdens je vakantie thuis op te pakken. Je zult merken dat je vakantiegevoel razendsnel aangewakkerd wordt.

vakantie thuis tips
tijdschriften digitaal lezen
review tijdschrift.nl app

7. Verslind tijdschriften (via Tijdschrift.nl)

Over vakantiegevoel gesproken, tijdschriften lezen is voor mij de ultieme vakantiebezigheid. Als ik dat lekker thuis op mijn balkon doe, voelt het acuut alsof ik in de auto naar Zuid-Frankrijk zit. Vroeger gingen er hele stapels tijdschriften mee op reis. Maar, zoals ik laatst al verklapte, koop ik tegenwoordig bijna nooit meer tijdschriften. Ik lees tijdschriften vaak maar één keer en vind het zonde om dan € 7,- neer te tellen voor een uurtje leesplezier.

Maar…

Daar heb ik sinds kort iets op gevonden: de app Tijdschrift.nl. Met die app kun je voor € 9,99 per maand alle nummers van 75 bekende tijdschriften lezen. Denk aan LINDA., &C, Flair, Viva, Margriet, Donald Duck (jeugdsentiment!), vtwonen en Quest. Ideaal als je, zoals ik, gerust vijf bladen achter elkaar leest. Al na het lezen van twee tijdschriften heb je die kosten er weer uit.

Ik mocht deze app testen en wist niet hoe snel ik hem op mijn telefoon moest installeren. Elke dag pak ik de app er wel een keer bij om een tijdschrift of een paar artikelen te lezen. Het leuke is dat je je account ook kunt delen met 4 anderen (die de app allemaal tegelijk kunnen gebruiken).

review tijdschrift.nl app
tips voor vakantie thuis

Mijn mening over Tijdschrift.nl

Pluspunten van de app:

 • Er staan heel veel leuke titels op voor vrouwen, mannen en kinderen. Mijn favoriete tijdschriften (Flow, LINDA., &C, Flair en Viva) stonden er allemaal tussen. Bekijk hier het totale aanbod van tijdschriften.
 • Naast hele tijdschriften, kun je ook losse artikelen lezen.
 • De app is te gebruiken op je smartphone, computer of tablet.
 • Door je tijdschriften digitaal te lezen, bespaar je maandelijks nogal wat papier.
 • Je kunt de app delen met 4 anderen. Dat betekent dat jullie samen héél veel tijdschriften kunnen lezen voor maar € 9,99 per maand.
 • De app is dan ook een stuk voordeliger dan abonnementen of losse nummers kopen.
 • Je kunt ook je favoriete artikelen of tijdschriften opslaan.
 • Je kunt de app ook offline gebruiken door een tijdschrift of artikel van tevoren te downloaden.

Minpunten:

 • Tijdschriften lezen via een app vind ik in bed net wat minder handig. De app heeft wel een nachtmodus, maar ik vind het zelf gewoon niet zo fijn om mijn telefoon in bed nog te gebruiken.
 • 5 uur lang lezen vanaf mijn smartphone is voor mijn ogen geen feest. Maar goed, ik lees dan ook bijna nooit 5 uur achter elkaar…
 • Mijn vader miste een aantal tijdschriften die hij graag leest, zoals Elsevier en wielrentijdschriften. Voor mannen is het aanbod wat kleiner dan voor vrouwen, zeker als je als man geen autoliefhebber bent.

Al met al ben ik heel enthousiast over Tijdschrift.nl. Tijdschriften lezen doe ik de laatste tijd nauwelijks, terwijl ik er gék op ben. Zo’n app is een goede stok achter de deur om voor weinig kosten toch weer lekker tijdschriften te gaan verslinden. Ik ga er deze vakantie thuis lekker van profiteren!

Overigens kun je Tijdschrift.nl een maand gratis op proef nemen en kun je je abonnement op elk moment opzeggen.

Maak kans op een gratis abonnement op Tijdschrift.nl

Het leuke is dat ik één van mijn bloglezers blij mag maken met een gratis abonnement op Tijdschrift.nl voor 2 maanden. Wil jij deze zomer ook hele stapels tijdschriften verslinden zonder papieren tijdschriften in huis te hoeven halen? Doe dan mee met de winactie!

 • Laat hieronder een reactie achter en geef daarin aan dat je graag meedoet aan de winactie.
 • Laat niet alleen je (voor)naam, maar ook een geldig e-mailadres achter, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen.
 • Iedereen uit Europa mag deelnemen aan de winactie.
 • Delen op Facebook of Instagram mag, maar is niet verplicht.
 • Je kunt deelnemen aan de winactie t/m donderdag 2 juli om 23.59 uur. De winnaar ontvangt op vrijdag 3 juli per e-mail bericht van mij.
 • De winnaar wordt willekeurig getrokken via Random.org.
 • Het gewonnen abonnement stopt automatisch.

Extra kans maken? Op Instagram verloot ik nóg een abonnement op Tijdschrift.nl onder de mensen die op mijn post van vandaag reageren. Laat dus ook daar een reactie achter als je dubbel kans wilt maken.

Vier jij deze zomer ook vakantie thuis of heb je andere plannen?

Dit artikel bevat een betaalde samenwerking met Tijdschrift.nl.

Volg:
Deel:

62 Reacties

 1. 26 juni 2020 / 06:07

  Mooie winactie, ik twijfelde wel om mee te doen maar hun de prijs dan liever aan iemand anders. Lezen doe ik namelijk alleen echt van papier.

 2. 26 juni 2020 / 06:40

  Oh wat leuk, al die die vakantietips! Ik kan alleen maar beamen dat een boek schrijven altijd een goed idee is :) Leuk dat je die tijdschriften app mocht proberen! Ik lees geen tijdschriften dus van mij mag je iemand anders blij maken met zo’n abonnement :)
  Lianne blogde over…10x wat wil ik op schrijfgebied allemaal bereiken?

 3. 26 juni 2020 / 07:29

  Super leuke tips! Wij blijven thuis maar gaan misschien een weekje naar zee of kamperen, al vrees ik dat dat laatste niet meer zal lukken. Ik vind het vooral leuk om dingen te doen die ik anders op vakantie doe maar thuis niet zo snel; mini ontbijtbuffetje maken, buiten eten als het nog wat frisjes is, een wandeling maken laat op de avond, …
  Tof van die tijdschriften app ook. Ik heb een beetje hetzelfde als jou. Buiten de Flow koop ik echt zelden een tijdschrift omdat ik het ook vrij duur vind en het daarna toch bij het papier belandt. Dan is dit wel beter en nog goed voor het milieu ook! Ik doe graag mee :)
  Irene blogde over…Mijn laatste vintage aankoopjes

 4. Mariëtte
  26 juni 2020 / 07:49

  Leuke tips en ik lees je blog altijd met veel plezier! Ik woon in Italië, dus ik kan eigenlijk vrijwel nooit Nederlandse tijdschriften lezen. Het lijkt me heerlijk om mijn favoriete tijdschriften online te lezen! Dus ik doe graag mee!

 5. Jantine
  26 juni 2020 / 08:21

  Leuke tips en leuke winactie! Ik loot heel graag mee, met een (digitaal) tijdschriftje in de hangmat lijkt me heerlijk,
  Groetjes
  Jantine

 6. Janne
  26 juni 2020 / 09:03

  Ik denk dat die Tijdschrift-app nog veel leuker is als je een tablet hebt. Sowieso zijn veel apps leuker op een groter scherm, geloof ik. Veel van de puzzelapps worden ook veel minder leuk als je de ruimte er niet voor hebt (denk aan sudoku-achtige dingen – zulke dunne vingers heb ik gewoon niet…).

  Alsnog lijkt het me heel leuk om de app eens te proberen – desnoods pak ik er een loep bij :P Ik heb een abonnement op e-boeken bij de bibliotheek, maar ik zit regelmatig aan de limiet van hoe veel boeken ik per 3 weken mag lenen, dus dan kan ik goed wat extra leesvoer gebruiken!

  Ik denk trouwens dat dat een goede extra tip is voor zomervermaak: vanaf 1 juli kun je de VakantieBieb app downloaden met een selectie van gratis e-boeken. :)

  • Romy
   Auteur
   2 juli 2020 / 23:05

   Yep, lezen op een tablet is toch wel iets fijner dan op een telefoon. Ik was nooit zo van de tablets, maar in dit geval is dat toch wel handig :)
   Die VakantieBieb-app klinkt trouwens ook ideaal. Daar kan ik ook vast iets leuks in lezen deze zomer. Dank je voor de tip!

 7. 26 juni 2020 / 09:53

  Wat een heerlijk artikel met fijne tips weer. Ik ga niet op vakantie. Wij zouden afgelopen mei naar Portugal gegaan zijn voor onze babymoon, maar dat ging helaas niet door. Aangezien we de kleine begin september verwachen, gaan we dus nergens meer heen. Lekker thuis chillen in de jacuzzi en tuin met BBQ etc. Waarschijnlijk kan ik tijdens de laatste loodjes in de hitte toch niet veel meer haha. Dat tijdschriften abo zou dus echt te gek zijn voor tijdens mijn laatste weken. Ik doe graag mee! <3

  • Romy
   Auteur
   2 juli 2020 / 23:06

   Wat een spannende zomer (en septembermaand) gaan jullie tegemoet! En met een jacuzzi in de tuin klinkt het zeker niet verkeerd om thuis te blijven :) Maar toch wel balen dat die babymoon er niet in zat! Wie weet kunnen jullie volgend jaar alsnog gaan, maar dan met de kleine erbij.

 8. 26 juni 2020 / 10:28

  Wat een goede tips! Ook in mijn geval (ik zit al langere tijd thuis) komen ze nog handig van pas :)

 9. Merel
  26 juni 2020 / 10:39

  Ik doe graag mee met je winactie, ben dol op tijdschriften en al helemaal in de zomer!

 10. 26 juni 2020 / 10:40

  Wat een fijne tips zeg! En prachtige foto’s, je zou inderdaad verwachten dat ze op een vakantiebestemming gemaakt zijn.
  Dat klinkt handig zeg die tijdschriften-app! Ik zit mij af te vragen of het wat voor mij zou zijn (ik ben dol op tijdschriften lezen) dus ik zou het graag proberen.
  Dus ik maak graag kans! :)
  Giovanna Jansen blogde over…Boekrecensie Verlangen naar verbinding

 11. 26 juni 2020 / 11:26

  Leuke ideetjes! Ik heb deze zomer niet echt vakantie gepland, maar tijdschriften lezen is altijd fijn :D

 12. johanna
  26 juni 2020 / 11:35

  Nu een vraagje? Hoeveel weken reken jij als zomervakantie? Met al deze tips loopt hij direkt door in de kerstvakantie. Nu de eerste 3 tips vind ik top. (maar dat kost al een paar weken). Gelukkig is mijn balkon (dakterras) al heel af, maar er kan altijd nog meer bij. Om bewust een paar projecten (o.a. fotograferen) weer op te pakken is ook een super tip. Dat lezen doe ik nu al veel, dus daar geen verandering, hooguit de omgeving, van terras naar ligweide of bergmeertje. En dan die app, waar omheen je deze hele mooie post kunstig hebt gecreerd, die app lijkt me een super mogelijkheid om nog aan nederlandse tijdschriften te komen, maar ik moet nog onderzoeken of ik dat ook vanuit het buitenland kan hebben. En verder liever op mijn tablet. (mijn telefoon is te klein en veel te oud,( ja…ik heb die Moterola van jou niet gekocht). Prettige weekend!

  • Romy
   Auteur
   2 juli 2020 / 23:10

   Haha, ik verwacht ook niet dat iemand het hele lijstje in de zomervakantie kan uitvoeren. Dat zou wel een uitdagende missie zijn. Ik denk dat ik zelf ook vooral de mini-projectjes wil oppakken, zoals het fotograferen. Daar ben ik de afgelopen weken al mee aan de slag gegaan. Deze staycation bewijst maar weer eens dat het nooit verkeerd is om 100 hobby’s tegelijk te hebben :)

   Volgens mij werkt de app trouwens ook goed in het buitenland, zowel op telefoons als op tablets.

 13. Marian B
  26 juni 2020 / 11:44

  Wat een leuke tips. I k ga er zeker een paar onthouden. Uiteraard doe ik graag mee, altijd leuk om een tijdschrift te lezen, heerlijk ontspannend.

 14. Daniëlle
  26 juni 2020 / 12:20

  Wat een leuke tips, ik heb je artikel opgeslagen voor als ik me in de zomer nog eens verveel :) En ik ben gek op tijdschriften, dus ik doe graag mee met de winactie!

 15. 26 juni 2020 / 12:21

  Geweldige tips. En voor mij allemaal heel herkenbaar, als fervent thuis-vakantie-vierder.
  Ik ben een poosje geleden gestopt met tijdschriften lezen, puur om het feit dat ik altijd meer niet dan wel las. Deze app klinkt heel interessant wat dat betreft. Ik doe mee met de winachtie; ben er heel benieuwd naar!
  Naomi blogde over…Zomer op Hoofdtaal ~ Huishoudelijke blogmededelingen

 16. Marjolein
  26 juni 2020 / 12:31

  Wat een leuke vakantietips! Wat we in ons gezin altijd doen een een to-do-wensenlijstje maken voor de zomervakantie, waar iedereen zijn eigen ideeen mag opschrijven. Een picknick, een fietstocht, een mega-ijsje eten, logeren bij…, kamperen in de tuin, een film kijken, taart bakken…, bedenk het maar. Wij hebben gemerkt dat we die dingen daardoor veel meer doen in de vakantie, en dus meer quality time samen; heel fijn!
  En ik doe graag mee met deze leuke win-actie. Duim duim duim…

 17. 26 juni 2020 / 13:31

  Fijn, jouw inspirerende vakantie-ideetjes! De tijdschriften app lijkt me geweldig, want ik kan nooit goed kiezen als ik in de krantenwinkel sta… Dus ik doe graag mee (vanuit België).

 18. 26 juni 2020 / 14:46

  Leuk artikel! Hier is het (zoals altijd) een thuisblijfvakantie. Míjn weekje verlof ben ik nu al aan het plannen met leuke dingen en uitstapjes.

 19. 26 juni 2020 / 21:35

  Ik krijg helemaal zin in de zomer van deze tips, ondanks die flinke plensbui momenteel buiten. Ik blijf dit jaar in Nederland en heb dit jaar maar liefst vijf weken vakantie, nu ik in het onderwijs werk. Een enorme luxe! Ik wil zoals je zegt typische vakantiedingen doen, maar dan in Nederland en het vakantielezen oppakken is er daar zeker eentje van. Ook wil ik het bloggen weer goed oppakken. Ik kijk er naar uit!

  • Romy
   Auteur
   2 juli 2020 / 23:13

   Leuk leuk! Zo te horen hoef jij je ook absoluut niet te vervelen deze vakantie. En wat heerlijk, vijf weken vakantie! Geniet er lekker van, maar dat komt met al die plannen volgens mij wel goed.

 20. 26 juni 2020 / 23:04

  Leuke en handige tips. Ik ga zelden op vakantie, dus ik vermaak me prima. En de winactie is ook super tof. Maar ik laat hem aan anderen over, ik heb nog zoveel boeken om te lezen, hihi.

 21. Wendy (B)
  27 juni 2020 / 16:15

  Zoiezo ging ik niet op reis.
  Normaal was het nu EK en volgde ik alles dus op tv.
  Dat is weggevallen.
  Ook mijn vrijwilligerswerk (misschien valt er toch 1 of andere opdracht uit de lucht ofzo).
  Postcrossing ben ik jaren geleden begonnen maar met periodes ligt het stil.
  Puur omdat de postzegels zo duur zijn: een echte schande!
  Waar ik me ook al mee beziggehouden heb: puzzels maken (1000 stukjes) en maak zelf mondmaskers met de hand (want ik heb geen naaimachine)!
  Ben fier op mezelf van het resultaat :)
  Waar ik mij ook eens ga aan wagen is diamond painting.
  Creatief bezig zijn geeft me rust en ontspanning en dat heb ik echt nodig.
  Zo vul ik een beetje mijn dagen want an nog steeds niet terug naar het werk…

  • Romy
   Auteur
   2 juli 2020 / 23:22

   Wat leuk om te lezen over al jouw verschillende hobby’s. Volgens mij hoef jij je ook totaal niet te vervelen met zo veel leuke creatieve hobby’s. Diamond painting is wat mij betreft ook zeker een aanrader trouwens. Ik vind het een heerlijk ontspannende bezigheid, ook om samen met mijn vriend te doen trouwens.

 22. Sabrina
  28 juni 2020 / 08:34

  O ja heel leuk! Zon boekje en achter in de tuin heerlijk😊🍀🙏🏻

 23. Nelly
  28 juni 2020 / 09:04

  Ik loot graag mee.

 24. Yvonne
  28 juni 2020 / 09:17

  Dolgraag! Deze verpleegkundige kan wel een boost gebruiken!

 25. Anja
  28 juni 2020 / 09:39

  Geweldig, ik zou dit graag eens uittesten. Heb hier al dikwijls over te lopen dubben. Mijn motto is een dag niet gelezen is een dag niet geleefd, dus ik verslind heel wat leesvoer die ik overal en nergens vandaan tover. Dit zou wel superhandig zijn, zeker als we weer eens een paar daagjes de hort op gaan. Kan ik in plaats van leesvoer toch fijn dat mooie jurkje extra meenemen! ;-)

 26. Marijke
  28 juni 2020 / 10:10

  Leuke manier om eens te zien of dit bevalt! Ik loot graag mee!

 27. Marianne
  28 juni 2020 / 10:26

  Wat een goede ideeen zijn dat voor de komende vakantie. Ik ga daar zeker iets mee doen. En random tijdschriften lezen hoort daar natuurlijk ook bij met zo’n geweldige winactie :-) Ik doe graag mee.

 28. 28 juni 2020 / 10:42

  Ik ga trouwen deze zomer dus voorlopig heb ik nog genoeg te doen, en daarna ga ik twee weekjes kamperen met mijn vriend (nou dan dus met mijn man). Ik moet er nog even aan wennen dat er in het weekend geen blogs zijn, gelukkig was ik deze vrijdag vergeten te lezen!
  Anouk blogde over…Hoe ik meer dan 70 boeken per jaar lees

  • Romy
   Auteur
   28 juni 2020 / 20:29

   Hihi, ik moest er zelf ook even aan wennen dat dit weekend geen blogs verschenen. Voelde best gek! :)

 29. Pascale
  28 juni 2020 / 12:43

  Wat een fijne zomertips, daar kan ik wel wat mee!! En je fijne leesactie daar doe ik maar al te graag aan mee. Heerlijk tijdens onze staycation lekker lezen voor het hele gezin.

 30. 28 juni 2020 / 16:51

  Heerlijk elk blad lezen die je maar wilt en wanneer je wilt, lijkt me geweldig op weg naar het werk in de trein. Niet breeduit hoeven zitten maar alles op je kleine schermpje nu ben lezen, lijkt me top daar word je pas ECHT vrolijk van

 31. Anneliese de Waal
  28 juni 2020 / 19:23

  Heerlijk voor de zomer, heel erg leuk , ik doe heel graag mee.
  Zou heel erg leuk zijn 😀😀 Groetjes Anneliese 🤗🤗

 32. Thomas
  28 juni 2020 / 19:47

  Leuke actie! Dan mag het assortiment voor mannen beperkter zijn, ik weet zeker dat er genoeg bij zit voor mij.

 33. Ellen
  28 juni 2020 / 21:29

  Ik waag graag een gokje voor deze super leuke prijs!! Klinkt top zo aan het begin van de vakantie!!!

 34. Anita H.
  28 juni 2020 / 23:57

  Ik doe graag mee aan deze winactie!

 35. Karin van der Lee
  29 juni 2020 / 12:54

  Wat een heerlijke actie. Ik zou dus graag kans willen maken dit te mogen uitproberen. Fijn hoor om alle tijdschriften zo bij de hand te hebben en ervan te gaan genieten.

 36. Diana Beekhuizen
  29 juni 2020 / 16:14

  Leuke ideetjes :) en vrolijke foto’s! Met winactie doe ik graag mee. Ben benieuwd of ik dat wat vind ipv papieren versie.

 37. Wendy
  29 juni 2020 / 16:40

  Wat een leuke ideeën! Ik doe heel graag mee met je winactie. ben benieuwd of het iets voor me is!

 38. lottie
  29 juni 2020 / 19:55

  SUPER LEUK!!! :-)

 39. Yvonne D.
  29 juni 2020 / 20:50

  Bedankt voor de tips! :D En ook ik loot graag mee voor het tijdschriftabonnement! Lijkt me ideaal, digitaal tijdschriften lezen waar ik maar wil!

 40. Jolijn
  29 juni 2020 / 21:15

  Leuke actie, ik maak graag kans! (:

 41. 29 juni 2020 / 23:39

  Mijn vakantie thuis bestaat vooral uit dagjes weg gaan (oké, en een paar dagen naar Zeeland). Musea, wandelen in de natuur en regelmatig bij mijn vriend slapen in plaats van thuis zorgen wel een beetje voor een vakantie gevoel :)
  Dinja blogde over…Kringloop: eindelijk weer naar de kringloop

 42. Mariet
  30 juni 2020 / 20:16

  Leuke winactie. Ik doe graag mee.

 43. 1 juli 2020 / 10:06

  Wat een leuke tips! Vroeger kon ik altijd heel goed thuis vakantie vieren, maar sinds ik op mezelf woon en ondernemer ben, eigenlijk niet meer… Deze zomer ga ik dus zeker op vakantie, om toch een beetje een vakantiegevoel te krijgen. Ik kan gelukkig wel heel goed heel lui zijn als ik thuis ben, haha, maar na een paar dagen ben ik daar ook wel klaar mee :p. Die foto’s die je hebt gemaakt vlakbij je huis zien er echt vakantiewaardig uit, zo mooi!
  Anna blogde over…Happy list #13: Eindelijk weer uit eten én op het terras!

  • Romy
   Auteur
   4 juli 2020 / 09:39

   Dat herken ik wel een beetje, ja. Als ondernemer is het toch verleidelijk om steeds door te werken. Er even tussenuit gaan is dan een goede stok achter de deur om je laptop wél dicht te klappen. Alleen al daarom wil ik ook wel een paar dagen weg in eigen land (of desnoods gewoon losse dagen tussendoor zonder overnachting).

 44. VVouter Fuchs
  1 juli 2020 / 14:23

  Super leuk. Wordt er enthousiast van. Doe graag mee met de winactie.

 45. Centine
  1 juli 2020 / 21:58

  Een tijdje vrije dagen gespaard zodat ik dit jaar 10 weken zomervakantie kan opnemen!! 10 weken, daarin kan ik heel wat tijdschriften verslinden dus de prijs is van harte welkom.

 46. 2 juli 2020 / 13:39

  Ik hoop inderdaad dat ik ook thuis aan mijn stapel boeken geraak. Ik ga wel twee weken naar zee, dus met een beetje mooi weer daar moet dat wel lukken :)
  Lesley blogde over…Raad eens

 47. maaike
  2 juli 2020 / 15:41

  Super leuk, hier thuis allemaal echte lezers, dus een tijdschrift is altijd welkom <3!
  Ik waag een kansje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge