De meeste mijlpalen vier je met een fles champagne, een groot stuk taart en slingers door het hele huis. Maar wat doe je als je met je blog een mini-mijlpaal hebt behaald? Juist, die mijlpaal ‘vier’ je uiteraard online! Vaker Vrolijk bestaat vandaag namelijk precies één jaar. Oftewel, mijn blog-baby wordt groot. Drink je gezellig een glaasje virtuele champagne mee? Ook trakteer ik, zoals het hoort op een verjaardag, op een cadeautje aan één gelukkige. Houd je glas champagne dus in de aanslag en de (knalroze) ballonnen klaar om los te laten. Dit feestje vier ik namelijk graag met jou. Blik je mee terug op een jaar Vaker Vrolijk in vogelvlucht?

vaker vrolijk 1 jaar winactie

Hoe het begon?

Net zoals iedere moeder haar bevalling nog als de dag van gisteren herinnert, zo herinner ik me de geboorte van mijn blog-baby ook nog heel goed. Precies één jaar geleden drukte ik op ‘Publiceer’ om vol spanning mijn allereerste blogbericht de wereld in te sturen. Zou er iemand zijn die mijn hersenspinsels vrijwillig leest (op mijn ouders als trouwste fans na)? Zou ik genoeg inspiratie hebben om dit langere tijd te doen? En zou dit echt iets voor mij zijn? Aan de start van mijn blog waren heel wat voorbereidingen en twijfels voorafgegaan, maar op een gegeven moment voelde het goed om het gewoon te doen. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad!

Wat heeft een jaar bloggen me gebracht?

In een jaar tijd is er heel veel veranderd in mijn persoonlijke leven. Daarover vertelde ik in dit artikel al meer. Maar ook op mijn blog is er veel gebeurd. Ik heb 365 artikelen geschreven met veel liefde en passie. Met een glimlach en soms ook met een traan. Daarnaast heb ik lieve mensen leren kennen en genoten van een paar duizend lieve, grappige, inspirerende, blije of soms ook verdrietige reacties. Ik woonde een event bij, ging uitdagingen aan en ontdekte mijn voorliefde voor kleur en fotografie. Ook kreeg ik door mijn blog iets meer zelfvertrouwen en leefde ik, letter voor letter, een beetje meer op. Ik kon mijn eigen ding doen en schrijven over de onderwerpen die mij interesseren. En wat voelt dat fijn!

Wat heb ik geleerd van 1 jaar bloggen?

In een jaar tijd leerde ik dat notitieboekjes onmisbaar zijn, dat een leuk café of winkel een ‘hotspot’ is en dat de planten van mijn moeder eigenlijk verrekte fotogeniek zijn. Ik leerde ook hoe je een heel verhaal in een tweet van 160 tekens kan proppen, hoe SEO-proof schrijven werkt en hoe ik mijn favoriete items van Action en HEMA een beetje leuk op de foto zet. Maar even zonder dollen, bovenal leerde ik dat een blog veel werk is, maar je ook ontzettend goed kan doen. Mijn blog heeft me namelijk zeker stapjes vooruit geholpen om meer mezelf te zijn, meer zelfvertrouwen te krijgen en vrolijker in het leven te staan.

vaker vrolijk 1 jaar winactie

Mijn meest gelezen artikelen

Om terug te blikken op dit jaar bloggen, leek het me leuk om een paar artikelen uit te lichten. Mijn best gelezen artikel is een artikel dat ik 2 weken geleden plaatste over de stationery van Diana Leeflang. In het lijstje met mijn 6 best gelezen artikelen staan overigens eigenlijk vooral shoplogs of leuke aankopen die ik deed. Als je dit lijstje ziet, zou je bijna denken dat ik een enorm gat in mijn hand heb en wekelijkse shopsessies heb. Gelukkig valt dat wel mee. Blijkbaar trekken dat soort artikelen gewoon veel bezoekers.

 1. New in: Diana Leeflang stationery bij Kruidvat
 2. Vrolijke cadeautip: HEMA happiness planner
 3. New in: Leuke stationery items bij Action
 4. 10 leuke dingen om te doen met je moeder
 5. Ik heb leuk, te gek & supergaaf nieuws!
 6. Mijn review van het boek ‘999 vragen aan jezelf 

De artikelen waar ik het meest trots op ben

Leuker nog, vond ik het om een lijstje op te stellen met 6 artikelen op mijn blog waar ik het meest trots op ben. Hier komen ze in willekeurige volgorde:

 1. Persoonlijk | Leven als twintiger: dromen, keuzes en onzekerheid
 2. Outfit: jurk met vlinders en blote benen
 3. Dit is hoe ik mijn blogfoto’s (flatlays) maak (+tips!)
 4. Life doesn’t have to be fabulous to be good
 5. 6 simpele tips voor iets meer zelfvertrouwen
 6. Jezelf vergelijken met anderen? Ho stop!

Dankjewel!

Zo, dat waren een heleboel woorden over mijn blog. Ook na een jaar vind ik het nog een uitdaging om niet te veel uit te weiden. En dan moet het allerbelangrijkste van dit artikel nog komen: mijn bedankje aan jou. Dankjewel voor als jij mijn artikelen maandelijks, wekelijks of misschien zelfs wel dagelijks leest. Dankjewel als je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dankjewel als je me ooit een lief berichtje hebt gestuurd of misschien wel opbouwende feedback hebt gegeven waar ik iets mee kon. Dankjewel voor als jij trouw reageert, maar ook voor als jij mijn blog in stilte volgt. Jij maakt het bloggen nog veel meer een feestje. Elke dag opnieuw ♥

Winactie – Vaker Vrolijk 1 jaar

Bij verjaardagen horen natuurlijk cadeautjes. Om te vieren dat Vaker Vrolijk 1 jaar bestaat, heb ik daarom een kleine winactie. De prijs is een pakket met spullen waar ik zelf fan van ben. Een prijzenpakketje geheel in de stijl van Vaker Vrolijk dus. Inclusief een vrolijk notitieboekje, roze nagellak, mijn favoriete body butter, een blik vol mooie geluksquotes (dat ik eerder in dit artikel liet zien). Oh ja, en inclusief twee theezakjes, omdat een dag voor mij pas écht vrolijk is als er een paar flinke koppen thee doorheen gaan. Alles op de foto hieronder komt jouw kant op als je de gelukkige winnaar bent.

vaker vrolijk 1 jaar winactie

Hoe maak je kans?

Wil je kans maken op deze vrolijke prijs? Daar hoef je gelukkig niet zoveel voor te doen. Iedereen uit Nederland en België kan meedoen. De verplichte stappen om kans te maken, zijn als volgt:

 • Volg mijn blog op Bloglovin en/of op Facebook.
 • Laat hieronder een reactie achter, waarin je aangeeft dat je meedoet.

Ik zou het hartstikke leuk vinden als je me ook volgt op Instagram of Twitter, maar dat is niet verplicht om kans te maken op de prijs. Je kunt tot 22 september een reactie achterlaten. Op 23 september stuur ik de (willekeurig gekozen) winnaar een e-mail. Ook doe ik er natuurlijk nog een zelfgemaakte kaart bij.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Meer over mij

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Oui Nathalie 11 september 2017 op 6:25 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal! ?
  Ik lees je artikelen altijd met veel plezier ?
  Leuke goodies zo bij elkaar, de geluksquotes van hema lijken mij heel leuk! Ik heb je artikel toen inderdaad gelezen!
  Ik doe dus zeker mee!

  Liefs, Nathalie

 2. Jamie 11 september 2017 op 6:35 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Ik volg je al sinds het begin, maar heb eigenlijk nog nooit een reactie achtergelaten.. oops.
  Ik hoop dat je blog nog lang zal bestaan! Je artikelen maken me altijd vrolijk.
  Ik doe graag mee. ♥

  • Romy 12 september 2017 op 7:13 am - Beantwoord

   Wat superleuk om te horen 🙂 Dankjewel voor je lieve reactie!

 3. Hennie 11 september 2017 op 6:39 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Hoop dat je nog lang plezier in het bloggen zal hebben!

 4. Lisette 11 september 2017 op 7:16 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd Romy! Je artikelen lees ik elke keer weer met erg veel plezier. Ik word er door geboeid en wil ze ook graag lezen. Ik vind dat je bent o.a. bent gegroeid met foto’s maken. Daar kan ik nog wat van leren. Ik hoop dat je het bloggen nog erg leuk blijft vinden! En nog veel vrolijkheid toegewenst in het bloggen ?.
  Ik doe ook natuurlijk graag mee met je winactie!

 5. Kim 11 september 2017 op 7:18 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd Romy! Je mag zeker trots zijn op je blog. Ik doe graag mee met de winactie van je en volg je op bloglovin! Geniet nog van deze mijlpaal en ga zeker zo door!

 6. Marije 11 september 2017 op 7:35 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Way to go.

 7. Tarinda 11 september 2017 op 7:42 am - Beantwoord

  Yay hoera! En wat heb je het onwijs goed gedaan afgelopen jaar! X

  • Romy 12 september 2017 op 7:14 am - Beantwoord

   Wat een lieve complimenten allemaal! 🙂 Dankjewel! Ik hoop ook dat ik nog héél lang met veel plezier kan blijven bloggen.

  • Romy 12 september 2017 op 7:14 am - Beantwoord

   Superlief! Dankjewel! <3

 8. Sylvia 11 september 2017 op 7:45 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je niet mini maar mega mijlpaal! Ik lees met heel veel plezier je blog en hoop dat er nog heel veel meer mooie, leuke, informatieve en ontroerende artikelen online komen! Ook doe ik natuurlijk heel graag mee met je winactie!

  • Romy 12 september 2017 op 7:15 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! 🙂

 9. Amy 11 september 2017 op 7:51 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je 1-jarige blogjubileum Romy! Het is inderdaad een prachtige mijlpaal en volgens mij heb jij in één jaar onwijs veel bereikt met je blog. Veel plezier met het tweede levensjaar van je online kindje 😉

  • Romy 12 september 2017 op 7:20 am - Beantwoord

   Wat een mooi compliment! Dankjewel! En met dat blogplezier in het tweede jaar gaat het vast helemaal goed komen 🙂

 10. Celine SP 11 september 2017 op 8:00 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Niet te geloven dat het nog maar 1 jaar geleden is, als ik naar je blogposts kijk, lijkt het alsof je echt al een hele hoop ervaring hebt!
  Ik doe graag mee aan de winactie en ik volg je op Bloglovin’.

  Ga zo door en ik hoop dat je nog lang je passie zult vinden in het bloggen! ☺

  • Romy 12 september 2017 op 7:20 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! 🙂 Wat een mooi compliment!

 11. Claire 11 september 2017 op 8:10 am - Beantwoord

  Aaaahh wat een leuke post! Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik ben ontzettend blij dat je een jaar geleden op de ‘publiceer’ knop hebt gedrukt 😉 Toevallig heb ik al je artikelen gelezen en ik ben het helemaal eens met ne favoriete blogpost lijstje. Vooral je persoonlijke artikelen en artikelen met tips spreken mij aan. Ik doe zeker mee met deze toffe winactie en hoop dat je nog jaren blijft bloggen!

  • Romy 12 september 2017 op 7:22 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je reactie, lieve Claire! 🙂 En zo onwijs lief dat je al mijn artikelen hebt gelezen! Ik vind het ook superleuk dat ik jou door het bloggen heb leren kennen <3 Het is eigenlijk heel bijzonder wat die ene klik op 'Publiceer' in een jaar tijd allemaal teweeg kan brengen 🙂

 12. Darina 11 september 2017 op 8:16 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ga zo door, ik lees je artikelen graag xx

 13. Sofie 11 september 2017 op 8:28 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd Romy! Ik kan nog steeds niet geloven dat je nog maar een jaar bezig bent. Supersnel gegroeid volgens mij! Ik doe graag mee (en volg je al overal haha)

 14. Lisette 11 september 2017 op 8:29 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd!!! Op naar de volgende jaren!

 15. Anita H. 11 september 2017 op 8:48 am - Beantwoord

  Ik doe mee!

 16. Maaike 11 september 2017 op 8:51 am - Beantwoord

  Van harte gefeliciteerd! Hopelijk blijf je nog lang mooie en inspirerende artikelen schrijven! Ik blijf het knap vinden hoe je zo’n mooi blog helemaal hebt opgebouwd. En wat je zegt over dat je blog je helpt jezelf te zijn en je meer zelfvertrouwen geeft, dat heb ik na een paar maanden ook gemerkt. Fijn is dat he! Het lijkt me leuk om mee te doen met de winactie!

 17. Mariska 11 september 2017 op 8:52 am - Beantwoord

  Ik doe zelf niet mee, maar heb de winactie gedeeld op mijn Facebookpagina! 🙂

 18. Wendy v V 11 september 2017 op 8:59 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Mijlpalen moet je vieren en als lezer vinden wij het erg leuk dat je dat met ons viert. Ik doe erg graag mee.

 19. Aneta 11 september 2017 op 9:02 am - Beantwoord

  Van harte meis!!! Zo bijzonder dat je eigenlijk pas een jaar bezig bent en al zo’n groot publiek weet trekken. Heel leuk om te lezen hoe het allemaal begon. Ik doe graag mee met de winactie. Ik volg je uiteraard al op facebook en instagram

 20. Anita te Gussinklo 11 september 2017 op 9:19 am - Beantwoord

  Romy, gefeliciteerd met je 1 jarige blog.
  Wat vliegt de tijd toch.
  Ik sla de winactie over, maar wou je toch even feleiciteren.

  • Romy 12 september 2017 op 7:23 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je mooie compliment! En wat mooi om te horen dat bloggen jou ook meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Het is eigenlijk heel bijzonder wat zo’n eigen plekje op het internet in positieve zin met je kan doen 🙂

  • Romy 12 september 2017 op 7:23 am - Beantwoord

   Wat lief! Dankjewel voor het delen!

  • Romy 12 september 2017 op 7:24 am - Beantwoord

   Superlief, je reactie! Dankjewel!<3

  • Romy 12 september 2017 op 7:24 am - Beantwoord

   Wat lief dat je een reactie hebt achtergelaten om me te feliciteren. Dankjewel! 🙂 En de tijd is inderdaad echt voorbij gevlogen.

 21. Anna 11 september 2017 op 9:25 am - Beantwoord

  Wauw wat een hoop mooie artikelen heb je geschreven! Sowieso vind ik het echt knap dat je iedere dag een artikel online weet te zetten. En heel fijn om te lezen dat je meer zelfvertrouwen hebt gekregen door je blog, you go girl! Ik doe trouwens niet mee met de winactie omdat ik als blogger al zoveel van dit soort leuke goodies heb, dus ik gun het een ander <3

  • Romy 12 september 2017 op 7:25 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! En sowieso voor de onwijs lieve, uitgebreide reacties die je regelmatig achterlaat! Daar word ik dan weer heel vrolijk van 🙂

 22. Susan 11 september 2017 op 9:42 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd meis! Ik lees je blog met plezier <3

  • Romy 12 september 2017 op 7:25 am - Beantwoord

   Superleuk om te horen! Dankjewel! <3

 23. Loes 11 september 2017 op 9:44 am - Beantwoord

  Wauw, gefeliciteerd! Ik vind dat je al ontzettend veel bereikt hebt in een jaar, dat zie ik mezelf je nog niet nadoen, haha. Mag je echt trots op zijn! Ik volg je op bloglovin, dus doe ook zeker mee aan de winactie.

 24. Johanne 11 september 2017 op 9:45 am - Beantwoord

  Whiehooe, van harte gefeliciteerd! Wat heb jij een mooi jaar gehad zeg. Vind het geweldig wat jij allemaal hebt bereikt in een jaar tijd. Niet gek overigens, want je doet het hartstikke goed. Op blogdagen (dat zijn er nu per ongeluk iets minder dan voorheen) ga ik altijd als eerste naar jouw blog. Gewoon, omdat de onderwerpen me iedere dag aanspreken en omdat ik je schrijfstijl heel fijn vind. *einde slijmbericht* ;-). Wat ik er maar mee wil zeggen; ga zo door! En ik doe natuurlijk mee met de winactie, volg je overal al. Behalve Twitter, omdat ik dat niet zo gebruik.

  • Romy 12 september 2017 op 7:27 am - Beantwoord

   Jeetje, zoveel lieve complimenten in één reactie. Ik word er helemaal stil van. Dankjewel voor al je onwijs lieve woorden (en sowieso voor de leuke, lieve en herkenbare reacties die je vaak achterlaat)! <3

 25. Yanine 11 september 2017 op 9:45 am - Beantwoord

  Gefeliciteeerd! Vind het super knap dat je in een jaar zover gekomen bent met je blog! (K doe niet mee met je winactie want ik ga een semester in china studeren vanaf morgen) :D. Groetjes en nog heel veel succes voor komend jaar!

  • Romy 12 september 2017 op 7:28 am - Beantwoord

   Zo lief, dankjewel! 🙂 En wat gaaf dat je naar China gaat om daar te studeren! Alvast heel veel plezier en geniet ervan!

 26. Simone 11 september 2017 op 10:29 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Lees ik nu goed dat je geen enkele dag hebt overgeslagen? Onwijs knap! Je blog staat vól met inspirerende en prachtige artikelen waar je supertrots op mag zijn (en waar ik heel blij mee ben, want ik heb veel aan je tips!). Aan de winactie doe ik natuurlijk ook graag mee!

  • Romy 12 september 2017 op 7:28 am - Beantwoord

   Dankjewel voor al je lieve woorden! Zo leuk om te lezen! Ik heb inderdaad nog geen dag overgeslagen met bloggen 🙂

 27. Laura 11 september 2017 op 10:33 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je blog! Ik heb je pas met ontdekt eigenlijk, maar ik vind je blog nu al leuk! Ik volg je dus al via Bloglovin en doe graag mee met de winactie!

 28. Madelon 11 september 2017 op 10:35 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je blog-baby! Wat een leuke mijlpaal en wat leuk dat je ook laat zien op welke artikelen je zelf erg trots bent! En ik doe graag mee met de winactie 🙂

 29. Liset - Beautydagboek 11 september 2017 op 10:58 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Wat een mooie artikelen heb je mogen schrijven het afgelopen jaar. Dat je zo positief mag blijven doorgaan! Ik sla de winactie even over, maar je hebt wel een geweldig pakket samengesteld. Daar gaat iemand vast heel blij van worden!

  • Romy 12 september 2017 op 7:29 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! 🙂

 30. nicole elisabeth 11 september 2017 op 11:01 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd!! op naar een fantastisch tweede jaar! ik doe graag mee met de winactie 🙂

 31. Marian B 11 september 2017 op 11:03 am - Beantwoord

  Van harte gefeliciteerd met deze mini-mijlpaal! Eigenlijk vind ik best een grote mijlpaal. Lekker doorgaan en hopelijk komen er nog vele jaren bij. Leuk om te zien waar je trots op bent. Je persoonlijke blogs vooral over psyche vind ik erg fijn om te lezen. Een leuk pakket ga je weggeven, ik loot graag mee!

  • Romy 12 september 2017 op 7:29 am - Beantwoord

   Wat leuk om te lezen wat jij het liefst leest op mijn blog! Ik vind zelf de psyche-artikelen namelijk ook vaak het leukst om te schrijven 🙂 Dankjewel voor je lieve reactie!

 32. Barbera 11 september 2017 op 11:39 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd dat je baby nu een echte dreumes is geworden. En vast zal doorgroeien tot….. vul zelf maar in! Dikke kus, smmmmmmmmmmmmmmmak….

 33. Elisabeth 11 september 2017 op 11:59 am - Beantwoord

  gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan als blogger 🙂
  ik doe ook graag mee aan de winactie

 34. Mike 11 september 2017 op 12:09 pm - Beantwoord

  Romy, van harte gefelici… TAART! Wat een supermooie mijlpaal.. Vele vrolijke blogjaartjes toegewenst!

 35. Babs 11 september 2017 op 1:05 pm - Beantwoord

  Van harte gefeliciteerd! jij hebt de meest vrolijke blog, super leuk! Keep on blogging!

 36. Wendy (B) 11 september 2017 op 1:09 pm - Beantwoord

  Proficiat!

 37. Josephine 11 september 2017 op 1:53 pm - Beantwoord

  Romy, heel erg gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! 365 artikelen, wat veel! Ik lees je blog met veel plezier en ik hoop dat je er nog lang mee door gaat! (Hoe moet ik anders mijn ochtend beginnen? ? )

  Je hebt weer een ontzettend leuk prijzenpakket samengesteld! Omdat ik vorige keer de gelukkige winnaar was, geef ik nu anderen graag een kans.?

 38. Marsha 11 september 2017 op 1:59 pm - Beantwoord

  Wat leuk!! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe graag mee met je leuke winactie!

 39. marleen 11 september 2017 op 2:11 pm - Beantwoord

  Wat leuk! Van harte! En nog vele jaren, ik kom bijna elke dag wel even lezen!
  De winactie gun ik iemand anders maar wou je toch ff feliciteren 🙂

  • Romy 12 september 2017 op 7:33 am - Beantwoord

   Wat een lieve felicitatie! 🙂 Dankjewel!

 40. Jessica J. 11 september 2017 op 2:19 pm - Beantwoord

  Gelukkige blogjaardag, lieve Romy! Ik laat de winactie aan me voorbijgaan, maar ga ze wél even delen via Facebook!

 41. Lianne 11 september 2017 op 2:35 pm - Beantwoord

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag en hopelijk komen er nog vele mooie jaren bij 🙂 Wat heb je in een jaar tijd al veel bereikt, en mooie dingen meegemaakt en geleerd! Niet alleen je fantastisch leuke blog is gegroeid maar jijzelf ook <3 Je kunt zeker trots op jezelf en je blog zijn, want ik lees de artikelen dagelijks (oké, bijna dagelijks dan ;)) met veel plezier! Ik vind het winpakket hartstikke leuk samengesteld, maar omdat ik al ga reizen naar Amerika deze maand en dus eigenlijk al bofkont genoeg ben, gun ik hem graag aan iemand anders 😉

 42. Lien Elyn 11 september 2017 op 2:54 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Je hebt een super leuke en inspirerende blog! Ik zou graag meedoen en ik volg je al een tijdje, behalve op Twitter want dat heb ik niet 🙂

 43. Nesrin 11 september 2017 op 5:28 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd lieve Romy! Ik wens je nog vele leuke, leerzame en gezellige blogjaren toe.
  Het lijkt alsof je al veel langer blogt 😉

  Ik pas met het meedoen en gun het een ander van harte. Ik weet niet of ik jouw via FB volg/like, ik ga het zo checken.

  • Romy 12 september 2017 op 7:34 am - Beantwoord

   Wat lief! Dankjewel voor het delen 🙂

  • Romy 12 september 2017 op 7:35 am - Beantwoord

   Superlief, al je mooie woorden en complimenten! <3 Dankjewel voor je onwijs lieve reactie! Ik vind het trouwens ook onwijs leuk dat ik jou via mijn blog heb leren kennen. Zo bijzonder wat een blog in dat opzich wel niet teweeg kan brengen 🙂

 44. Marina 11 september 2017 op 6:14 pm - Beantwoord

  Toppie! Gefeliciteerd! . En wat een leuk pakket wat jij weggeeft! Ik maak graag een kansje hierop ?

 45. Kimberly 11 september 2017 op 6:47 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd!! Wat gaat de tijd snel he als je eenmaal blogt! Ik had een aantal van je gelinkte artikelen in deze blog nog niet gelezen dus ga even een kijkje nemen! Ook super leuk je winactie, ik doe graag mee 😀 Ik volg je al op Bloglovin 🙂 Op naar nog meer jaren blogplezier! 😀

 46. Florence 11 september 2017 op 6:51 pm - Beantwoord

  Van harte gefeliciteerd met je eenjarige blog! Ik heb je blog nog niet zo heel lang geleden ontdekt, maar wordt altijd heel enthousiast bij het lezen van je artikels 🙂 Doe zo voor! Uiteraard doe ik ook graag mee met de winactie, leuk pakketje heb je samengesteld 🙂

 47. Liesbeth 11 september 2017 op 6:55 pm - Beantwoord

  van harte gefeliciteerd met het 1e jaar! 🙂 Ik ga je vanaf nu volgen op bloglovin’ en op facebook. En ik doe natuurlijk ook graag mee met deze vrolijke actie 🙂

 48. Liese 11 september 2017 op 7:05 pm - Beantwoord

  Proficiat! Je bent het levende bewijs van durven (ondernemen), en wat dat voor moois tot gevolg kan hebben 🙂

  • Romy 12 september 2017 op 7:36 am - Beantwoord

   Ja, zeker weten! Time flies when you’re having fun 🙂 Dankjewel voor je lieve reactie!

 49. Nikita 11 september 2017 op 7:06 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd!!! Denk dat je ook wel veel over jezelf en over het leven geleerd hebt na een jaartje bloggen. Ik vind het in ieder geval altijd een plezier om je blog te lezen en het heeft me al veel goeds bezorgd. Weet je nog dat ik een paar keer vertelde dat ik me uit onzekerheid afsloot? Ik schaamde me daarvoor, maar door erover te vertellen en jouw reacties ben ik het aan het leren accepteren. En dat voelt zo goed, want ik voel me vrijer in mijn leven maar ook beter in mijn vel. Dus dankjewel lieve Romy <3

  PS: Ik zocht nog een schriftje voor school en drie keer raden welke ik zo leuk vond die jij recent toonde op je blog. Juist, dat blauwe schriftje met die quote over dromen 🙂 Notities nemen in de les was zo leuk vandaag haha!

  • Nikita 11 september 2017 op 7:10 pm - Beantwoord

   Was nog een dingetje vergeten, ik doe mee aan de winactie trouwens. Ik volg je op beide kanalen die je noemt en een reactie heb ik net achtergelaten haha 🙂

  • Romy 12 september 2017 op 7:39 am - Beantwoord

   Wauw, een mooier compliment had ik bijna niet kunnen krijgen dan dat ik je een beetje uit je onzekerheid heb kunnen halen. Zo ontzettend mooi om te horen dat je, mede door het reageren op mijn blogs, iets opener durft te zijn en jezelf meer leert te accepteren. You go girl! Dankjewel voor al je lieve reacties! <3
   En wat leuk dat je dat schriftje hebt gevonden! Met een leuk schriftje wordt elke les meteen nog net iets meer een feestje 🙂

 50. Sija 11 september 2017 op 7:12 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd Romy!! Wat super veel reacties, zoveel mensen worden vaker vrolijk door jou! <3 Op naar nog veel meer blog verjaardagen 😀 Ik doe ook zeker mee met de winactie! Liefs, Sija

 51. Simone 11 september 2017 op 7:36 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je éénjarig blogbestaan! Ik volg je niet helemaal vanaf het begin, maar al wel een behoorlijke tijd. Super leuk om te zien hoe je in een jaar bent gegroeid. Ik doe graag mee met je leuke winactie.

 52. Trudie Bonthuis 11 september 2017 op 7:53 pm - Beantwoord

  Ik vind je blogs altijd erg leuk. Je hebt een leuke manier van schrijven. Mijn reactie gaat meestal naar jouw moeder die ik ken via de VOC.
  Maar ik wil natuurlijk graag meedoen voor het leuke pakket.
  Blijf vooral zo door schrijven, je maakt de dagen meestal vrolijker!!

  • Romy 12 september 2017 op 7:40 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je mijn blog via mijn moeder hebt leren kennen. Dankjewel voor je leuke reactie 🙂

 53. Priscilla 11 september 2017 op 8:21 pm - Beantwoord

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag. JIJ bedankt voor alle leuke (gratis!) content die je ons dagelijks aanbiedt. Ik kom hier alweer een tijdje (bijna) elke dag omdat ik je verhalen heerlijk vind, je tips heel bruikbaar zijn en jij zo’n vrolijke leuke meid bent. <3

  • Romy 12 september 2017 op 7:41 am - Beantwoord

   Superlief, al je mooie woorden! <3 Ik ga er bijna spontaan van blozen. Dankjewel!

 54. Anouk 11 september 2017 op 8:53 pm - Beantwoord

  Wat een prachtige mijlpaal! Stiekem ben ik een beetje jaloers op je prachtige foto’s, ik vind ze elke keer weer geweldig! Op naar nog een mooi blogjaar, want ik weet zeker dat ik nog veel van je blogjes ga genieten!

  • Romy 12 september 2017 op 7:42 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve compliment over mijn foto’s en blogs 🙂 Op naar een nieuw blogjaar inderdaad!

 55. Sara | MevrouwMiauw 11 september 2017 op 9:00 pm - Beantwoord

  Wauw Romy, wat een ontzettend mooie mijlpaal. Afgelopen week kocht ik een kaart die ik perfect bij jouw blogjubileum vind passen: “mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen”. Goed om te lezen dat jij de virtuele slingers ook zeker op hebt gehangen en dat je zo’n leuke winactie hebt georganiseerd. Ik sla over voor de winactie maar ik ben wel speciaal naar jouw blog gesurft om je van harte te feliciteren met deze dag. Ik heb heel veel bewondering voor de manier waarop jij jouw blog binnen 1 jaar tot zo’n succes hebt gemaakt. Wat ontzettend gaaf ook dat je gewoon echt 365 artikelen online hebt gezet. Diepe buiging voor jou en jouw bloggersmentaliteit. Ik wens je nog heel veel blogplezier toe en ik weet zeker dat jouw blog er voor zorgt dat veel mensen vaker vrolijk zijn! 🙂

  • Romy 12 september 2017 op 7:59 am - Beantwoord

   Wat ontzettend lief dat je een reactie achterlaat om me te feliciteren! Ik word helemaal stil van al je lieve woorden en mooie complimentjes. Dankjewel! <3

 56. Jessica jkg 11 september 2017 op 9:30 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd met de mijlpaal!
  Ik doe mee 🙂

 57. yvonne 11 september 2017 op 9:34 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee, volg je al op fb met de naam Mini On en via bloglovin.

 58. Evelyne 11 september 2017 op 9:37 pm - Beantwoord

  Woehoe!!! Proficiat met je eerste blogverjaardag!!! Confetti en glitters voor Vaker Vrolijk!! Ik kom elke dag met plezier lezen! Ik reageer wel niet elke dag omdat bepaalde post mij niet aanspreekt (die shoplog en outfits zijn mijn ding niet, sorry). Maar anders lees ik je blog heel graag. Ik kijk elke dag uit naar het artikel dat je geschreven hebt. Ik volg je ook overal op social media. Ik wil niets missen, HAHA!! Ik doe graag mee aan de wedstrijd 😉

  • Romy 12 september 2017 op 8:00 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je mijn blog graag leest en zelfs naar mijn artikelen uitkijkt 🙂 Zo leuk! Dankjewel voor je lieve reactie!

 59. EmilyLotus 11 september 2017 op 9:38 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je mooie blog! Ik vind jou onwijs inspirerend. Jouw blog straalt helemaal uit wat de naam al probeert te doen. 🙂

 60. Nadine 11 september 2017 op 9:45 pm - Beantwoord

  Leuk!!! Ik doe mee! Super fijn pakket.

  Ik volg je natuurlijk al!

 61. Els 11 september 2017 op 9:47 pm - Beantwoord

  Van harte gefeliciteerd! Dat je tweede jaar ook zo’n mooi jaar mag worden :-).

 62. Marjolein 11 september 2017 op 9:52 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je blog, Romy! Wat ontzettend tof dat hij alweer een jaar bestaat en stiekem ben ik een beetje plaatsvervangend trots op wat je het afgelopen jaar hebt bereikt, superknap gedaan! Kus!

 63. Roelina 11 september 2017 op 11:05 pm - Beantwoord

  Wauw, gefeleiciteerd. Je hebt echt een vrolijk pakket samengesteld en dat past inderdaad bij je blog. Ik hop er zo af en toe eens langs en krijg altijd enorm veel energie van jouw blogs.

 64. Sam - singlereadytomingleblog 11 september 2017 op 11:09 pm - Beantwoord

  Ah, zo leuk! Ik doe graag mee 🙂

 65. Rebecca 11 september 2017 op 11:23 pm - Beantwoord

  Oh jeetje, een jaar alweer! Ik volg je al vanaf het begin en ben zo blij dat ik je blog ontdekte. Ik weet eindelijk niet eens meer hoe, maar dat maakt helemaal niet uit. Aan deze opsomming aan je artikels te zien heb ik toch nog het een en ander gemist dus ik heb wat te lezen. Leuk! Ook wil ik graag een kansje wagen aan je winactie, wat een leuke en vrolijke spulletjes! Het past helemaal bij je.

  • Romy 12 september 2017 op 8:00 am - Beantwoord

   Superlief, je reactie! Dankjewel voor je lieve woorden 🙂

  • Romy 12 september 2017 op 8:03 am - Beantwoord

   Superlief dat je een reactie achterlaat en dan ook nog eens met zulke lieve woorden! Dankjewel! <3

 66. Maaike 12 september 2017 op 12:48 am - Beantwoord

  Wauw, één jaar alweer! Gefeliciteerd! 😀 Wat is jouw blog gegroeid in een jaar tijd. Sowieso vind ik jouw blog leuk en origineel. Alle tips die je meegeeft zijn zo fijn en helpen me echt!
  Ik doe zeker mee met de winactie 😀 Ik volg je al een tijdje op Bloglovin en op Facebook 😀

  • Romy 12 september 2017 op 8:13 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve compliment! En zo mooi om te horen dat mijn tips je echt helpen 🙂 Dat is toch wel het mooiste compliment dat ik kan krijgen!

 67. Lesley 12 september 2017 op 9:03 am - Beantwoord

  Hoi Romy! Ik sla de winactie even over maar wilde je wel even feliciteren met je blog jubileum! Super goed. Je bent goed bezig en ik lees je artikelen altijd met veel plezier! Ga zo door en vooral plezier hebben is het belangrijkst!

  • Romy 13 september 2017 op 6:36 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je superlieve reactie! <3

 68. Saskia 12 september 2017 op 9:58 am - Beantwoord

  Hiep hiep.. HOERA! Van harte met je 1ste blogverjaardag. 1 jaar nog maar?! Het lijkt echt al veel langer… Ik volg je nog steeds met heel erg veel plezier. Op naar de 2!

  En ik doe graag mee met je winactie 🙂

 69. Anne 12 september 2017 op 11:57 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met het een jaar bestaan van je blog! Ik heb bijna nooit een reactie achtergelaten. Maar ik wil nu toch even zeggen dat ik knap vind dat je een blog op gebouwd hebt die vaak met orginele artikelen komt en echt persoonlijkheid uit straalt. Veel succes met je blog het komende jaar. En ik doe graag mee met de winactie.

  • Romy 13 september 2017 op 6:46 am - Beantwoord

   Wat een onwijs mooi compliment! Dankjewel voor je reactie en leuk dat je meedoet met de winactie! 🙂

 70. Katrien 12 september 2017 op 6:33 pm - Beantwoord

  Ik vind het elke dag zo fijn om jouw blog te lezen. Die vrolijkheid, de leuke lieve kleuren, de interessante en inspirerende onderwerpen maken dat ik er telkens naar uitkijk. Jouw authenticiteit vind ik ook enorm fijn, je toont wie je bent en ik vind het mooi om te merken dat ik vaak kleine dingetjes bij mezelf ook herken. Ik wens dat je nog vele jaren plezier vindt in het bloggen. Gefeliciteerd!!
  En uiteraard doe ik graag mee aan je winactie ;-).

  • Romy 13 september 2017 op 6:54 am - Beantwoord

   Echt super-superlief wat je allemaal over mij en mijn blog zegt! Ik word er bijna verlegen van 🙂 Dankjewel voor je lieve reactie!

 71. Irene 12 september 2017 op 8:17 pm - Beantwoord

  G E F E L I C I T A A R T ! ! ! Nog vijf dagen en mijn blog bestaat ook een jaar. Gek hé hoe snel dat gaat! Je doet het echt geweldig goed! Vind je artikelen altijd een lichtpuntje. En inspirerend. Keep going! Ik doe ook graag mee met je winactie natuurlijk! ^^

  • Romy 13 september 2017 op 6:56 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je onwijs lieve reactie! <3 En zo leuk dat jouw blog ook al bijna 1 jaar bestaat! Jij doet het ook zó goed! En de tijd vliegt inderdaad echt voorbij 🙂

 72. Moniek 12 september 2017 op 9:26 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd!
  Wat een heerlijk opgewekt en frisse blog heb je! Ik voeg je toe aan mijn ‘af en toe bijlezen’-lijstje en ding graag mee voor je prijzenpakket!

  • Romy 13 september 2017 op 7:01 am - Beantwoord

   Wat leuk om te horen! Dankjewel voor je reactie en leuk dat je meedoet met de winactie!