Hopelijk ben je mijn terugblikken op 2017 nog niet zat. Op de allerlaatste dag van 2017 heb je er namelijk nog één van mij tegoed. Dat is het Vaker Vrolijk-jaaroverzicht, waarin ik aan de hand van lijstjes (want ja, ik houd van lijstjes!) terugblik op mijn afgelopen blogjaar. Ik tel af van 9 naar 1 in lijstjes. Wat waren mijn 9 populairste Instagram-foto’s? Op welke 5 artikelen ben ik het meest trots? Welke 2 artikelen werden het minst gelezen? En wat is dat ene blogdoel dat ik meeneem naar 2018?

9 meest populaire foto’s op Instagram

Jaaroverzicht Vaker Vrolijk 2017 Best Nine Instagram

Op Instagram plaatste ik dit jaar 251 foto’s. De 9 Instagramfoto’s die het meest geliket werden (oftewel mijn Best 9), zijn een paar foto’s van mij en een aantal roze flatlays. Foto #1 en #5 zijn niet mijn persoonlijke favoriet, omdat ze me herinneren aan mijn iets te kort geknipte kapsel begin dit jaar (ja ja, #firstworldproblems!). Wel vind ik het leuk om te zien dat mijn gepersonaliseerde bord van Blond Amsterdam er ook bij staat. Dat kreeg ik van Lianne en ik vond het zo’n leuk en lief cadeau. De foto van mij met een kop thee maakte Iris begin december van mij. Met die foto ben ik zelf heel blij. Leuk om te zien dat jullie het blijkbaar ook een mooi plaatje vinden.

8 meest gelezen artikelen

Op mijn blog verschenen het afgelopen jaar 365 artikelen. Dat varieerde van doordenkartikelen, vrolijke lijstjes en kleurrijke outfits tot serieuze tips, ietwat cynische columns of overzichten met favorieten. Als ik naar mijn aantallen reacties kijk, vinden jullie de persoonlijke artikelen het leukst. Mijn top 8 met meest gelezen artikelen ziet er alleen iets anders uit. Op het artikel over mijn leuke, te gekke en supergave nieuws (mijn baan!) na, bestaat mijn top 8 volledig uit vrij luchtige lijstjes en gezellige aankopen. Daar wordt blijkbaar veel op gegoogeld.

 1. New in: Diana Leeflang stationery bij Kruidvat (10.022 views)
 2. 20 leuke dingen om te doen met vriendinnen (2561 views)
 3. Mijn review van het boek ‘999 vragen aan jezelf’ (2451 views)
 4. 10 leuke dingen om te doen met je moeder (2384 views)
 5. New in: leuke stationery items bij Action (2010 views)
 6. Vrolijke cadeautip: Hema Happiness Planner (1920 views)
 7. 25 (!) leuke dingen om te doen in de kerstvakantie (1568 views)
 8. Ik heb leuk, te gek & supergaaf nieuws! (1445 views)

7 bijzondere zoekwoorden

Een van mijn favoriete dingen om op te sporen in mijn statistieken, zijn de gekke zoektermen waarmee bezoekers soms op mijn blog terechtkomen. Ik koos 7 pareltjes uit waarvan ik me toch echt afvraag hoe mensen met dat keyword op Vaker Vrolijk zijn beland.

 1. hockeynamen 2017Wel interessant, maar dat zou ik zelf ook even moeten opzoeken!
 2. meest genante moment uit je levenIk heb weleens bloopers, maar zo erg zijn die toch niet?!
 3. waarom vloggen mensenEhm, ik weet wel waarom ikzelf niet vlog
 4. 5x per dag poepenJuist ja!
 5. chantal janzen haarkleurIk gok blond!
 6. gaat het al wat beterLief dat je je dat afvraagt! 
 7. opa oma ik heb mijn diplomaDat is goed nieuws! Gefeliciteerd!

Schermfoto Vaker Vrolijk header

6 mijlpalen als blogger in 2017

 1. Het DIY met Viking-event, waar ik de hele dag knutselde en ook veel andere bloggers ontmoette.
 2. Experimenteren met mijn camera en 50 mm-lens om mijn fotoskills te verbeteren.
 3. Twee professionele fotoshoots voor mijn blog (heel spannend, maar ik ben blij met het resultaat!).
 4. Romy van Muchable.nl vragen om een header voor mij te ontwerpen. En of ik blij ben met het resultaat!
 5. Diana Leeflang die dit artikel deelde op Twitter (resultaat: in één uur evenveel views als normaal in één dag!).
 6. De bijzondere ontmoetingen met mede-bloggers en alle lieve reacties, mooie e-mails, fijne tips, inspirerende verhalen en soms heerlijk grappige comments die ik dit jaar mocht ontvangen ♥

5 artikelen waar ik trots op ben

Op deze 5 artikelen uit 2017 ben ik zelf het meest trots:

 1. Jezelf vergelijken met anderen? Ho, stop! (Dit artikel schreef ik onder andere voor mezelf, omdat ik op dat moment veel worstelde met mezelf vergelijken met anderen!)
 2. Dream BIG | Waarom je best groot mag dromen! (Dromen, altijd goed!)
 3. Positieve boost | Wat is jouw grootste kracht? (Een artikel waarmee ik jou als lezer wilde stimuleren om trots te zijn op jezelf!).
 4. Dit is hoe ik mijn blogfoto’s (flatlays) maak! (+tips) (Ik vind mezelf absoluut niet de meest geweldige fotograaf, maar vind het zo leuk dat anderen echt iets met mijn tips kunnen.)
 5. Lieve bloglezer | Mijn Sinterklaasgedicht voor jou (Zo leuk om eens in dichtvorm een artikel te schrijven!)

4 blogfoto’s die mij blij maken

Jaaroverzicht Vaker Vrolijk 2017

Dit jaar besteedde ik heel wat tijd aan het maken van blogfoto’s. Ik maakte veel flatlays en bloemenfoto’s en kreeg mijn ouders ook regelmatig zover om foto’s van mij te maken voor een nieuwe outfitpost. De bovenstaande foto’s zijn mijn 4 favorieten van 2017. Zelf vind ik vooral die van de bloemen mooi gelukt. Mijn foto van het Blond Amsterdam-servies is misschien niet zo bijzonder, maar is gewoon mijn favoriet door alle gezellige kleuren. En bovendien is Blond gewoon leuk, toch?!

3 leukste samenwerkingen

Dit jaar mocht ik meerdere keren een samenwerking aangaan met merken. Samenwerkingen zijn voor mij nooit mijn blogdoel geweest en ik ben altijd kritisch op samenwerkingen die ik aanga. Juist daarom ben ik blij met wat er in 2017 op mijn pad kwam qua samenwerkingen die goed bij mij en bij mijn blog passen. Deze 3 samenwerkingen zijn me in het bijzonder bijgebleven:

 1. Only Brands. Met mijn warme Timberlands ben ik nog steeds dolblij. Die wilde ik al zo lang!
 2. Youbedo. Een prachtig goed doel waarvoor ik het mooie boek Hygge mocht reviewen.
 3. Solobiomooi. Deze vrolijke (en vegan!) nagellak in drie mooie kleuren testte ik met veel plezier.

paco eigenaardigheden

2 artikelen die het minst gelezen werden

Niet ieder blogartikel is natuurlijk een succes. Naast mijn meest gelezen artikelen zijn er ook een aantal artikelen die duidelijk minder in de smaak vielen bij het grote publiek. Zelf vind ik dat helemaal niet erg. Het zijn artikelen die misschien niet iedereen aanspreken, maar die ik wel met evenveel plezier heb geschreven. De twee minst gelezen artikelen die ik dit jaar plaatste, zijn:

 1. 5x wat je als mens kunt leren van katten (Ik vind de insteek nog steeds wel grappig – populair of niet!)
 2. 4x Hoe HUMOR je leven leuker maakt (Een artikel waar ik wel fijne reacties op kreeg, maar dat blijkbaar gewoon niet zo populair was.)

1 blogdoel om mee te nemen naar 2018

Ik sluit mijn jaaroverzicht af met 1 blogdoel voor 2018. En dat is… trouw blijven aan mezelf. Zonder over mijn privacygrenzen heen te gaan, wil ik me in 2018 op mijn blog nog meer kwetsbaar opstellen. Ik wil nog wel meer open zijn over mijn afwegingen, dilemma’s en worstelingen op zijn tijd, zoals ik bijvoorbeeld deed in mijn outfitpost met spijkerbroek en in mijn artikel over dilemma’s rondom het huis uit gaan. Het is soms best lastig om een balans te vinden tussen wat ik wel en niet deel en tussen positief blijven of echt openhartig zijn, ook over de moeilijke momenten die er bijvoorbeeld dit jaar waren. Naar die balans wil ik nog meer op zoek gaan in 2018. Verder wil ik vooral doorgaan met persoonlijke artikelen schrijven. Want dingen delen over mijn ervaringen, hersenspinsels en gewoon grappige gedachten? Dat vind ik het allerleukste! ♥

Dankjewel, lieve bezoeker!

Ben je aan het einde van dit artikel beland? Go you! Je hebt zojuist meer dan 1200 woorden gelezen. Er rest mij nog maar één ding en dat is jou bedanken. Ik wil je graag bedanken dat je mijn blog hebt bezocht het afgelopen jaar, misschien een reactie hebt achtergelaten, me hebt gevolgd, me hebt gemaild of me hebt geïnspireerd of aan het denken hebt gezet. Dankjewel, jij, lieve bezoeker! Jij maakte mijn blogjaar nog net iets mooier. Ik wens je een fijne jaarwisseling en alvast een geweldig mooi en vrolijk 2018 toe!

Wat was jouw mooiste moment van 2017?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Aneta 31 december 2017 op 7:35 am - Beantwoord

  Bizar dat het allemaal zo snel voorbij is gegaan. Maar je hebt prachtige dingen gedaan op blog gebied. Hahaha, om de zoekwoorden moet ik wel een beetje lachen. Op naar een nieuw jaar meis! Fijne jaarwisseling❤️

  • Romy 31 december 2017 op 10:17 am - Beantwoord

   Dankjewel! Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling en een prachtig 2018 toe! ♥

 2. Maaike 31 december 2017 op 8:01 am - Beantwoord

  Die Timberlands waren en zijn ook wel erg gaaf hoor. Leuk om zo’n samenvatting van jouw blogjaar te lezen. Dat 2018 wederom een mooi blogjaar mag worden! Fijne jaarwisseling!

  • Romy 31 december 2017 op 10:17 am - Beantwoord

   Dankjewel! Ik hoop dat 2018 voor jou ook een prachtig jaar wordt. Alvast een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2018!

 3. Laetitia 31 december 2017 op 8:28 am - Beantwoord

  Wat een leuk idee om zo letterlijk af te tellen naar het nieuwe jaar! Ik kwam niet meer bij van die zoektermen, ben toch ook wel heel nieuwsgierig of mensen dan ook vonden wat ze zochten bij jou haha. Over je minst gelezen artikelen was ik verbaasd; ik klik zelf op alles waar het woord ‘kat’ in voor komt! Je artikel heb ik nog niet gelezen, ik volgde je toen nog niet, maar dat ga ik straks als ik weer thuis ben alsnog doen!
  Ik vind dat je jezelf een heel mooi blogdoel hebt gesteld. Gewoon voorzichtig uitproberen waarbij je je prettig voelt. Ik denk dat je inmiddels een lezerspubliek hebt die je een warm hart toedragen zodat je niet snel een uitglijder zult maken door teveel te vertellen dan je achteraf lief was. Ik zie in ieder geval uit naar je nieuwe artikelen met je persoonlijke ervaringen en gedachten want die vind ik t mooiste om te lezen. Dankjewel voor alle inspiratie en leesplezier in het afgelopen jaar Romy en een goed 2018!

  • Romy 31 december 2017 op 10:19 am - Beantwoord

   Haha, zelf ben ik ook gek op alle katgerelateerde artikelen, maar ik kan me voorstellen dat er ook mensen zijn die daar niet zo veel aan vinden 😉 Leuk dat jij al net zo’n grote kattenliefhebber bent!
   Dankjewel voor je mooie woorden, ook over mijn blogdoel voor het nieuwe jaar. Ik zie ernaar uit om daarmee aan de slag te gaan en om weer heel wat nieuwe artikelen te gaan schrijven. Ik wens je een mooie jaarwisseling en alvast een geweldig 2018 toe!

 4. Neverdullmoments 31 december 2017 op 8:40 am - Beantwoord

  Wat een knallende afsluiting, mooi om te zien! Die zoekwoorden zijn echt hilarisch hahaha. Ik zou inderdaad ook meteen aan jou denken bij 5 keer poepen hahaha (?!). Fijne jaarwisseling! Liefs

 5. Darina 31 december 2017 op 8:44 am - Beantwoord

  Wat een mooie terugblik op je blogjaar. Het jaar waarin ik jouw inspirerende blog leerde kennen. Ik ben heel benieuwd naar je artikelen in 2018. Fijne jaarwisseling!

  • Romy 31 december 2017 op 10:20 am - Beantwoord

   Haha, echt hè?! Die zoekterm vond ik ook echt het meest hilarisch. Fijne jaarwisseling 🙂

  • Romy 31 december 2017 op 10:21 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je mooie reactie en sowieso voor alle mooie reacties die je het afgelopen jaar voor me hebt achtergelaten! Ik wens je een fijne jaarwisseling en een prachtig 2018 toe!

 6. Marije 31 december 2017 op 9:08 am - Beantwoord

  Mooi overzicht van 2017! Op naar een knallend en inspirerend 2018.

  • Romy 31 december 2017 op 10:21 am - Beantwoord

   Dankjewel! Ik wens jou ook een geweldig 2018 toe.

 7. Hennie 31 december 2017 op 9:17 am - Beantwoord

  Ik zie dat ik nog veel bij je heb te lezen. Leuk! Jezelf vergelijken met anderen kan ik me bij jou niet voorstellen want ik vind je heel erg uniek. Een verademing in blogland. Qua openheid, qua karakter en je prachtige haar uiteraard. Ik kom hier in het nieuwe jaar weer regelmatig buurten. Een fijne jaarwisseling gewenst, Romy! Liefs Hennie

  • Romy 31 december 2017 op 10:21 am - Beantwoord

   Wat een mooie complimenten! Ik word er bijna verlegen van 🙂 Dankjewel voor je lieve reactie en alvast een heel fijne jaarwisseling!

 8. Lies 31 december 2017 op 9:44 am - Beantwoord

  Wat een leuke manier om af te tellen, heel origineel en leuk om te lezen.
  Ik vind het moeilijk om een mooiste moment te kiezen van dit jaar, want er waren niet zo heel veel grootse momenten heb ik het gevoel. Maar ik heb wel het gevoel dat ik gegroeid ben als mens en daar ben ik blij mee.

  • Romy 31 december 2017 op 10:22 am - Beantwoord

   Wat mooi dat je zo gegroeid bent als mens in het afgelopen jaar. Dat is zeker ook heel veel waard. Op naar een mooi nieuw jaar, waarin er hopelijk wel veel mooie momenten zijn om te beleven 🙂

 9. Simone 31 december 2017 op 9:58 am - Beantwoord

  Wat heb je een tof (blog)jaar gehad zeg! Ik zie alleen maar hoogtepunten, als je het mij vraagt. Ik ben gegroeid als mens maar ook in mijn werk. Eigenlijk vooral het laatste en daar ben ik heel blij mee. Volgend jaar groei ik hopelijk nog verder met mijn nieuwe baan!

  • Romy 31 december 2017 op 10:23 am - Beantwoord

   Prachtig om te horen hoe je bent gegroeid, ook op het gebied van je werk! Daar mag je zeker trots op zijn. Op naar een mooi nieuw jaar en een nieuwe baan 🙂

 10. Hilde 31 december 2017 op 10:12 am - Beantwoord

  Weer zo’n fijne insteek als afsluiter van het jaar. Knap hoor! En grappig die trefwoorden waarmee bezoekers soms op je blog terechtkomen hé. Ik leerde jouw blog maar de laatste maanden kennen maar weet nù al dat ik hier ook in 2018 graag zal terugkomen. Ook jouw reacties maken me telkens blij. Ik wens je alle goeds toe, een fijne jaarwisseling en een mooie invulling van al je wensen en dromen. En trouw blijven aan jezelf, een hele mooie 😉

  • Romy 31 december 2017 op 10:24 am - Beantwoord

   Wauw, wat een mooie woorden! Dankjewel daarvoor! ♥ Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling en een geweldig 2018 toe met heel veel mooie momenten en dromen die in vervulling gaan 🙂

 11. Josephine 31 december 2017 op 10:25 am - Beantwoord

  Wat een mooi overzicht. Ik heb je blog dit jaar weer met veel plezier gelezen! Op naar volgend jaar! Jouw lijstje met zoekwoorden vond ik erg grappig, hoe komen mensen erop. Zelf krijg ik de zoektermen in Google waarmee mensen op mijn blog uitkomen nog maar sporadisch door; waar vind jij die voor jouw blog?

  • Romy 31 december 2017 op 1:22 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen! Dankjewel voor je reactie en overigens voor alle mooie, leuke of grappige reacties die je dit jaar voor me hebt achtergelaten 🙂
   Het heeft bij mij ook even geduurd voordat ik meer zoekwoorden kon terugvinden. Uiteindelijk bleek ik een bepaalde trackingcode aan mijn blog te moeten toevoegen. Met behulp van deze handleiding is het me gelukt: https://www.blogchick.nl/not-provided-zoekwoorden-google-analytics-achterhalen/. Hopelijk kun je daar ook mee vooruit 🙂

 12. Femke 31 december 2017 op 10:57 am - Beantwoord

  Wat een leuke terugblik op 2017. Hey, die ‘minst’ gelezen artikelen vind ik wel leuk en als je er zelf maar blij mee bent toch! Ik vind die Blond foto ook leuk en daarnaast zijn die andere 3 foto’s ook echt prachtig. Daar maar je zeker trots op zijn! Die zoektermen vind ik ook geweldig haha!

  • Romy 31 december 2017 op 1:24 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik vond het ook zo leuk om dit soort grappige zoekwoorden tegen te komen, haha. Alvast een fijne jaarwisseling!

 13. Jeanine 31 december 2017 op 11:01 am - Beantwoord

  Wat een mooie samenvatting! Ik heb alle 1200 (en een beetje) woorden gelezen. 😉 Op naar een mooi nieuw blogjaar! Ik blijf je lezen in ieder geval!

  Goede jaarwisseling
  Groet Jeanine!

 14. Jenn 31 december 2017 op 11:38 am - Beantwoord

  Wat een ooi overzicht, en leuk gedaan ook met het aftellen 🙂 Fijn 2018!

  • Romy 31 december 2017 op 1:25 pm - Beantwoord

   Leuk om te horen dat je mijn hele artikel hebt gelezen, ondanks de lengte 😉 Dankjewel voor je reactie! Ik wens jou ook een heel fijne jaarwisseling toe.

  • Romy 31 december 2017 op 1:25 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Alvast een heel mooi nieuwjaar!

 15. Patricia 31 december 2017 op 11:49 am - Beantwoord

  Wat een mooi overzicht! En je maakt prachtige blogfoto’s. Die zoekwoorden kunnen zo grappig zijn haha. Fijne jaarwisseling en dat 2018 maar net zo mooi mag worden!!!

  • Romy 31 december 2017 op 1:25 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je compliment! Ik wens jou ook een goede jaarwisseling en alvast een heel mooi 2018 toe!

 16. Anouk 31 december 2017 op 12:12 pm - Beantwoord

  Wat een mooie afsluiting van het jaar, ik heb echt genoten van je blog het afgelopen jaar!

  • Romy 31 december 2017 op 1:26 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen! Dankjewel voor je reacties het afgelopen jaar! Ik wens je een fijne jaarwisseling toe 🙂

 17. Liset - Beautydagboek 31 december 2017 op 12:13 pm - Beantwoord

  Wat een prachtig artikel Romy! Jouw positiviteit en talent voor schrijven (en ja, ook fotograferen) spat er gewoon vanaf. Je hebt mooie artikelen geschreven het afgelopen jaar en ik hoop nog veel meer van je te mogen lezen. Ik wens jou dan ook een heel mooi 2018!

  • Romy 31 december 2017 op 5:32 pm - Beantwoord

   Wauw, dankjewel voor je mooie complimenten! Ik wens jou ook een ontzettend mooi 2018 toe! 🙂

 18. Johanne 31 december 2017 op 12:14 pm - Beantwoord

  Haha, die zoektermen! Geweldig! Je hebt een mooi blogjaar achter de rug en vind het zooo knap dat je iedere dag een artikel wist te plaatsen. Stuk voor stuk leuk, mooi, grappig of inspirerend. Ik wil je een hele fijne jaarwisseling wensen en een nóg mooier 2018. Ook wil ik je bedanken voor alle mooie en lieve reacties die je hebt achtergelaten op mijn blog. Ben blij je te zijn tegengekomen in de blogwereld! Xxx

  • Romy 31 december 2017 op 5:34 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je mooie complimenten en sowieso voor alle leuke en lieve reacties die je steeds achterlaat op mijn blog! Ik heb ze met heel veel plezier gelezen en ben ook blij dat ik jou en je blog hebt ontdekt 🙂 Fijne jaarwisseling en alvast een heel erg mooi 2018! xx

 19. Janne 31 december 2017 op 12:28 pm - Beantwoord

  Leuke lijstjes, en een goed plan voor aankomend jaar. Ik hoop dat 2018 heel mooi wordt!

 20. Liese 31 december 2017 op 12:51 pm - Beantwoord

  Wat leuk om zo’n blik achter de schermen te krijgen! Ik lees zelf het liefst je persoonlijke artikels of tips zoals je blogfoto’s, het zet me tot nadenken aan en/of activeert me. Fijn eindejaar!

  • Romy 31 december 2017 op 5:34 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Ik wens jou ook een heel mooi 2018 toe.

  • Romy 31 december 2017 op 5:34 pm - Beantwoord

   Wat mooi om te horen dat je iets aan mijn persoonlijke artikelen en tips hebt. Ik wens je een heel fijne jaarwisseling toe.

 21. Kreanimo 31 december 2017 op 12:57 pm - Beantwoord

  Wat een geweldig jaar is het weer geworden! Eén waar je echt trots op mag zijn!

  Ik ben blij dat ik hier vaak wat positiviteit kan komen halen!
  Heel mooi uiteinde en een geweldig 2018!

  • Romy 31 december 2017 op 5:35 pm - Beantwoord

   Ik vind het mooi om te horen dat ik je met mijn blog wat positiviteit kon bieden. Dat is waar ik het allemaal voor doe 🙂 Ik wens je een fijne jaarwisseling en alvast een prachtig 2018 toe.

 22. Fleur 31 december 2017 op 1:20 pm - Beantwoord

  Wauw Romy! Wat een mooi overzicht en wat een boel mooie en waardevolle mijlpalen! Met andere woorden; 2018 kan alleen maar beter worden toch? Ik blijf in ieder geval gewoon weer langs komen, soo.. Tot volgend jaar;)!

 23. Annelies 31 december 2017 op 1:59 pm - Beantwoord

  Ik heb je blog dit jaar ontdekt en kom hier graag terug om een stukje te lezen. Wat mij betreft mag je best nog veel meer over katten schrijven ook, ik vond dat een leuke post :). Smaken verschillen blijkbaar. Veel blogplezier in 2018!

  • Romy 31 december 2017 op 5:36 pm - Beantwoord

   Zeker weten! Ik zie uit naar een mooi nieuw jaar 🙂 Superleuk dat je mijn blog volgt en blijft volgen. Op naar een mooi nieuw jaar! 🙂

  • Romy 31 december 2017 op 5:37 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen dat je mijn blog met plezier leest! Dankjewel voor je lieve reactie! En gelukkig ben ik niet de enige die gek is op artikelen over katten 😉 Ik wens je een fijne jaarwisseling en een mooi 2018 toe.

 24. kaylin 31 december 2017 op 2:17 pm - Beantwoord

  Proficiat met je verwezelijkingen dit jaar. Goed gedaan. Ik wens jou en je naasten een fijne jaarwisseling.

  • Romy 31 december 2017 op 5:37 pm - Beantwoord

   Dankjewel, sowieso voor alle lieve reacties die je hebt achtergelaten dit jaar! Ik wens jou en je dierbaren ook een heel mooie jaarwisseling toe vanavond 🙂

 25. Nesrin 31 december 2017 op 2:25 pm - Beantwoord

  Hahaha 5x per dag poepen?!

  Wat een mooi jaar Romy. Ga zo door met al het moois en ik wens je een fijne jaarwisseling toe. Een heel goed, gezond en liefdevol 2018.

 26. Sam - singlereadytomingleblog 31 december 2017 op 2:58 pm - Beantwoord

  Op blogvlak ben ik nog altijd zó blij dat ik met mijn blog begonnen ben. En op persoonlijk vlak: vier dagen Pukkelpop. Ik was nog nooit eerder combi naar een festival geweest en ik voelde mij echt vier dagen afgesloten van de wereld. Echt wat ik nodig had op dat moment 🙂

  • Romy 31 december 2017 op 5:38 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je reactie (en natuurlijk voor alle andere lieve reacties die je dit jaar hebt achtergelaten!). Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling en een geweldig mooi 2018 toe!