Vaker Vrolijk in 2018 | Mijn blogjaar (cijfers, doelen & feitjes)

Eens in de zoveel tijd duik ik graag enthousiast in mijn blogstatistieken. De laatste dag van het jaar vond ik daar wel een goede gelegenheid voor. Hoe vaak werd mijn blog bijvoorbeeld het afgelopen jaar bezocht? Wat waren de populairste artikelen? En op welke artikelen was ik zelf het meest trots in 2018? Lees snel verder voor heel wat feitjes, statistieken, favoriete foto’s en meer in dit Vaker Vrolijk-jaaroverzicht.

Best Nine 2018 Vaker Vrolijk

Best 9 op Instagram

Ik begin met mijn 9 “beste” Instagram-foto’s van het afgelopen jaar. Althans, volgens de statistieken waren deze 9 foto’s het populairst. Een aardig geel rijtje, dat doet vermoeden dat ik leef in mijn okergele blouse met witte stippen. Maar wel leuk om te zien! De foto van mij en mijn oma is mijn meest dierbare foto van 2018. De foto met mijn eerste eigen auto staat voor een bijzondere mijlpaal van 2018, net als de foto waarmee ik aankondigde dat ik een huis heb gekocht. En de foto met spijkerbroek is natuurlijk ook een beetje speciaal voor mij als jurken- en rokkenmeisje.

P.S. Volg jij mij eigenlijk al op Instagram?

8 best gelezen artikelen

Altijd interessant om te ontdekken welke artikelen het beste gelezen worden! Blijkbaar zijn mijn lezers net zo gek op lijstjes als ik, want vooral die artikelen werden vaak aangeklikt. De 8 best gelezen artikelen die ik dit jaar heb geschreven, zijn:

 1. Sunday Funday | 35 leuke dingen om te doen op zondag
 2. Gespreksstof | 50 leuke vragen om aan je vriendin te stellen
 3. 10 leuke dingen om te doen op een doordeweekse avond
 4. Outfit | Een roze kanten jurk op een snikhete dag
 5. 15 bijzonder leuke dingen om te doen in Amsterdam
 6. Zelf kaarten maken? Mijn 7 beste tips!
 7. Een vleeskeuring?! Mijn eerste ervaringen met Tinder
 8. Persoonlijke groei | Aan jezelf werken met 10 simpele tips!
vaker vrolijk jaaroverzicht 2018

7 feitjes over Vaker Vrolijk.nl

Tijd voor een paar blogstatistieken! Laat ik vooropstellen dat ik niet blog voor de cijfertjes, en dankbaar ben voor iedereen die de tijd en moeite neemt om op mijn blog een kijkje te nemen. Dat is belangrijker dan welke cijfers dan ook. Wel stond ik stiekem een beetje perplex toen ik mijn statistieken opende. Ik vind het zo bijzonder dat ik inmiddels een groep met lieve, trouwe en fijne lezers mag verwelkomen op mijn blog.

 • Vaker Vrolijk had in 2018 in totaal 139.000 unieke bezoekers en 717.000 pageviews.
 • Mijn blog werd op zondagen het beste bezocht.
 • Op zondag 29 juli had ik de meeste bezoekers op mijn blog.
 • Van mijn bezoekers is 82,7% vrouw.
 • Mijn meeste bezoekers zijn tussen 18 en 34 jaar oud.
 • De meeste bezoekers komen uit Nederland. Maar ook uit België heb ik veel lieve bezoekers.
 • Mijn meeste lezers komen uit de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Antwerpen.
vaker vrolijk jaaroverzicht 2018

Mijn 6 favoriete artikelen

Maar natuurlijk heb ik ook een paar artikelen waar ik zelf extra trots op ben. Veel lezers of niet. Dat zijn deze 6 artikelen:

 1. Mijn allerlaatste werkdag bij mijn allereerste baan. In dit artikel vertelde ik over de groei die ik heb doorgemaakt in mijn eerste baan en over mijn keuze voor een nieuwe uitdaging. Een keuze waar ik nog steeds erg blij mee en trots op ben!
 2. Kerstkaarten maken met Action 3D Die-Cut Blocks. Iets heel anders, maar dit DIY-artikel was een feestje om te maken!
 3. Een vaste baan en freelancen? Ideale combinatie voor mij! In artikelen voor samenwerkingen steek ik altijd extra tijd om ze in een Vaker Vrolijk-jasje te gieten. Met dit artikel ben ik zo’n 7 uur zoet geweest, maar ik was blij met het resultaat en het artikel geeft goed weer waarom ik zo blij ben met mijn combinatie van loondienst en freelancen.
 4. Echte schoonheid? Niets geen lipfillers of Photoshop! Dit artikel kwam recht vanuit mijn hart. Ik heb zelf struggles gehad met uiterlijk, maar heb daar ook veel wijze lessen over mogen leren. Die lessen zette ik in dit artikel op een rij in de hoop anderen daarmee te inspireren.
 5. “Jij loopt stage hier?” | Over er jonger uitzien dan je bent. Jonger geschat worden is the story of my life. Ik schreef in dit artikel over mijn ervaringen. Het was fijn om te merken aan de reacties dat ik niet de enige ben die vaker niet dan wel op leeftijd wordt geschat.
 6. Appels plukken bij De Olmenhorst (met opa & oma). Het uitje dat ik met mijn opa, oma en moeder maakte naar appelboomgaard De Olmenhorst was onvergetelijk. Vooral het terugkijken van de foto’s in dit artikel maakt me nog altijd blij.

5 bijzondere zoektermen

De woorden die sommige mensen in Google invullen om op mijn blog te komen, zijn soms enigszins opvallend te noemen. Dit zijn 5 van die nogal bijzondere zoektermen:

 1. ben je nu alweer jarig. Ja, echt waar! Mijn verjaardag is toevallig een jaarlijks terugkerende gebeurtenis.
 2. dreumes ineens vroeg wakker. Oh jee! Ik denk dat je met dat probleem helaas niet aan het juiste adres bent bij mij als single twintiger zonder kinderen. Een schrale troost: mijn kat wordt ook altijd vroeg wakker.
 3. duurt lang trui. Aha, dat model trui kende ik nog niet!
 4. hebben gingers oranje okselhaar. Tja, wat je je al niet kunt afvragen op een vrijdagavond met een slokje op.
 5. waar blijft de lente. Ik moet zeggen: dat vraag ik me ook weleens af als niet-wintermens.
vaker vrolijk jaaroverzicht 2018

4 mooie blogmijlpalen

Dit blogjaar leverde diverse mooie blogmijlpalen of momenten op. Vier momenten die mij extra blij maakten, zijn:

 1. Ik schreef me als ondernemer in bij de KvK, wat betekent dat mijn blog nu ook mijn onderneming is en dat je mij ook als tekstschrijver of redacteur kunt inschakelen.
 2. Ik ontmoette een aantal lieve mede-bloggers voor het eerst ♥
 3. Ik schreef meer reisblogs dan ooit en vond het geweldig om dat te doen.
 4. Ik blogde volop over mijn huizenjacht, vanaf mijn eerste kriebels om het huis uit te gaan, tot mijn Funda-frustraties en mijn interieurplannen én uiteindelijk de succesvolle afloop van mijn huizenjacht. Een mooi verslag voor mezelf voor later!

3 speciale blogsamenwerkingen

Dit jaar ging ik samenwerkingen aan met diverse merken die bij mij als persoon en bij mijn blog passen. Ik voel me een ware bofkont dat ik die kansen kreeg als blogger. Drie samenwerkingen die er voor mij uitsprongen:

 1. Mijn samenwerking met de Consumentenbond voor het artikel met bespaartips. Een artikel waar ik echt een eigen stempel op kon drukken en heel blij mee was.
 2. Mijn samenwerking met Direct Lampen voor dit artikel over mijn uitzet. De lampen heb ik speciaal uitgezocht voor mijn nieuwe woning en neem ik straks met plezier mee naar mijn eigen appartement.
 3. Mijn samenwerking met Polette, van wie ik mijn nieuwe bril mocht ontvangen. Ik ging voor een totaal ander montuur en draag dat nu al een paar maanden iedere dag.
vaker vrolijk jaaroverzicht 2018

2 blogdoelen voor 2019

Mijn doelen voor Vaker Vrolijk voor 2019? Ik heb er twee:

 • Nóg meer mijn ding doen. Na 2,5 jaar bloggen beleef ik nog steeds onwijs veel plezier aan Vaker Vrolijk en daar wil ik dit jaar graag mee doorgaan. Ik wil me minder druk maken over wat mensen van mijn blog vinden en blijven schrijven over onderwerpen waar ik zelf blij van word. Zo wil ik volgend jaar graag meer over interieur gaan schrijven, omdat dat iets is waar ik nu veel mee bezig ben. Ook lijkt het me leuk om meer praktische tips te delen voor plannen, ontstressen en onzekerheden overwinnen.
 • Een nieuw jasje! Daarnaast wil ik mijn blog een opfrisser geven (met onder andere de nieuwe header die nu in de maak is!). Ik ben bezig om oude artikelen te updaten en mijn blogcategorieën overzichtelijker te maken. Ook qua uitstraling hoop ik voor een nieuw (maar nog steeds vrolijk en kleurrijk) jasje te gaan dat helemaal past bij mij en bij Vaker Vrolijk.

1 dankwoord voor jou

Rest mij nog jou heel erg te bedanken voor jouw bezoekje(s) aan mijn blog en voor jouw lieve reacties, die het bloggen voor mij nóg meer een feestje maakten. Dankjewel, lieve lezer!

Ik wens je een mooie jaarwisseling toe en natuurlijk ook alvast een geweldig mooi 2019 waarin jouw dromen uitkomen.

Wat is jou het meest bijgebleven van het afgelopen jaar?

Volg:
Deel:

49 Reacties

 1. 31 december 2018 / 07:14

  Bijzonder waar mensen toch op zoeken. Ik had dit jaar ook van die bijzondere zoek opdrachten.

  Alvast een gelukkig nieuwjaar en op naar een geweldig 2019!
  Marije blogde over…Bye Bye 2018

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:23

   Haha, klopt! Toch wel grappig dat sommige mensen met de vreemdste zoektermen op je blog uitkomen. Ik wens jou ook alvast een geweldig mooi 2019 toe!

 2. 31 december 2018 / 09:06

  Wat een mooie terugblik van het afgelopen jaar! Je vrolijke artikelen staan me altijd bij. Als iemand mij vraagt welke blog ze moest lezen als ze vrolijk wilt worden, zal ik gelijk jouw blog noemen! Ik ben benieuwd naar je artikelen komend jaar. Alvast een heel mooi nieuw jaar gewenst :D
  Simone blogde over…TAG | Oud & Nieuw

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:24

   Wauw, wat een onwijs mooi compliment is dat! :) Dankjewel!
   Ik wens jou ook alvast een geweldig mooi en succesvol 2019 toe!

 3. Maaike
  31 december 2018 / 09:19

  Een fijne jaarwisseling toegewenst en een heel mooi 2019! Wat timmer je toch goed aan de weg. Blijf lekker je eigen pad uitstippelen, daarin vind ik je een enorm voorbeeld. En je onderscheidt je daarmee!

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:25

   Wat een mooi compliment! Dankjewel! Ik hoop zeker dat ik in 2019 lekker mijn eigen ding blijf doen op Vaker Vrolijk en heb daar nu al zin in :)
   Ik wens jou ook ook een fijne jaarwisseling en alvast een geweldig mooi 2019 toe.

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:25

   Dankjewel! Ik wens jou ook alvast een prachtig 2019 toe.

 4. 31 december 2018 / 10:17

  Okergeel staat je mooi, dus niet erg dat je in je stippenblouse woont, haha. Hoe toevallig dat je die zo vaak draagt in het overzicht? Een fijne jaarwisseling en op naar het volgende blogjaar. Ik kijk er nu al naar uit om mee te kijken met het avontuur met je nieuwe huis.
  Shirley blogde over…December | Kerstsfeer, virtual reality en onhandigheid

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:26

   Haha, thanks! Ik moest wel even lachen toen ik mijn Best Nine ontdekte. Blijkbaar is die gele blouse in trek ;)
   Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling en alle moois voor 2019 toe.

 5. 31 december 2018 / 10:23

  Wat leuk om al die statistieken te lezen. Wauw, wat kun jij trots zijn op jouw aantal bezoekers, trouwe volgers en prachtige artikelen! Haha, waar mensen al niet op zoeken hè? Je moet er toch om lachen :)

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:27

   Wat lief! Dankjewel! <3
   Ik moest ook nogal lachen om de vreemde zoekopdrachten. Vooral die van het okselhaar vond ik nogal - ehm - bijzonder, haha.

 6. 31 december 2018 / 10:28

  Wat een heerlijk overzicht! Ik vind het ZO LEUK dat ik je blog heb leren kennen. Ik vind jou echt iemand die heel trouw blijft aan zichzelf en dat maakt ook dat jouw artikelen zo lekker lezen. Je kleurrijke foto’s, je fijngeschreven maar vooral treffende teksten en jouw sprankelende persoonlijkheid maken vakervrolijk ECHT een plekje om vrolijk van te worden. Bedankt voor al jouw inspirerende artikelen, elke dag weer. Alle goeds gewenst voor het nieuwe jaar, lieve Romy!
  bychristiana blogde over…Zó heb je langer plezier van je parfum

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:35

   Wauw, wat een onwijs lieve complimenten! Ik word er helemaal stil van! Dankjewel! <3
   Ik ben ook blij dat ik jouw blog heb ontdekt. Je schrijft fijne artikelen, maakt prachtige foto's en ik kan ook oprecht genieten van de foto's van je eigen interieur die je regelmatig plaatst.

   Ik wens jou ook een geweldig mooi 2019 toe. Maak er een prachtig nieuw jaar van!

 7. Pauline
  31 december 2018 / 10:41

  Hihi, wát een zoektermen… En wat heb jij veel bereikt afgelopen jaar!
  Jij ook een fijne jaarwisseling gewenst :)

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:36

   Dankjewel! Ik wens je alvast een heel mooie jaarwisseling vanavond en natuurlijk een nog veel mooier nieuwjaar toe! :)

 8. 31 december 2018 / 10:54

  Wat een mooie cijfers om op terug te kijken! Ik blijf het zo ontzettend knap vinden dat je dagelijks een artikel plaatst, maar dit niet onderdoet aan de kwaliteit en authenticiteit van je artikelen. De termen waarmee mensen jouw blog associëren zijn inderdaad bijzonder, haha.
  Lizzy blogde over…Thank you 2018

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:36

   Wat een lief compliment! Dankjewel! :)
   Haha, de zoektermen zijn inderdaad soms goed voor de nodige lachbuien. Vooral om de zoekterm over oranje okselhaar moest ik nogal hard lachen.

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:37

   Dankjewel! :) Ook voor jou een heel fijne jaarwisseling vanavond!

 9. 31 december 2018 / 11:06

  Oeh leuk om te zien zo die cijfertjes! Ik kijk dat eigenlijk amper na maar heb nu uit nieuwsgierigheid toch eens gepiept. Laten we zeggen dat ik toch minder bezoekers op een jaar heb gehad als jij maar dat ik er toch van schrok hoeveel! Zo gek! Ik keek laatst ook eens bij mijn zoekresultaten en er zaten toch ook een paar vreemde tussen :p maar ook veel variaties op mijn blognaam. Grappig om te zien!
  Ik volg je blog super graag en ben heel benieuwd wat 2019 zal brengen! Vooral je nieuwe jasje! :D
  Irene blogde over…Waar ik in 2019 meer aandacht aan wil geven.

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:39

   Zo nu en dan is het eigenlijk wel leuk om naar je statistieken te kijken :) De zoekwoorden vind ik stiekem altijd heel grappig om te zien. En bizar hè als je dan meer bezoekers blijkt te hebben dan je denkt?! Zo leuk eigenlijk! Ik ben nu stiekem wel benieuwd naar de variaties op jouw blognaam trouwens. Tussen Venus en Jupiter misschien? ;)

   Dankjewel voor je lieve reactie! En sowieso voor de lieve reacties die je regelmatig achterlaat :) Daar word ik zo blij van.

 10. Daniëlle
  31 december 2018 / 11:07

  Mooi lijstje om het jaar mee af te sluiten! Mag je trots op zijn! Grappig ook om die zoekwoorden zo te zien!

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:39

   Dankjewel! :) Alvast een mooie jaarwisseling vanavond!

 11. 31 december 2018 / 11:08

  Mooie opmaak van je artikel! Dat ik er zelf niet opkwam, haha! Neenee, volgens mij had ik dit soort artikel niet kunnen opmaken dit jaar. Ik wil het liefst van al 2018 zo snel mogelijk achter mij laten. Laat ons hopen dat 2019 fijnere momenten in petto heeft ;) Een mooie jaarwisseling toegewenst en tot volgend jaar! :D

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:40

   Ik duim heel hard met je mee dat volgend jaar veel meer mooie momenten en ontwikkelingen voor je in petto kan hebben. Dat kan haast niet anders :) Ik wens je een fijne jaarwisseling en alle moois voor 2019 toe!

 12. 31 december 2018 / 11:11

  Hahaha, ik ga echt stuk om die zoektermen! Heerlijk! Maar jeetje Romy, wat heb jij een mooi blogjaar gehad zeg. Of eigenlijk: een mooi jaar. Zo klinkt het. Je hebt echt enorm veel bereikt met je blog en volgens mij heb je persoonlijk en zakelijk ook hele mooie stappen mogen zetten.

  Lieve Romy, ik wens je een heel mooi nieuw jaar toe en ik hoop dat je komend jaar nog veel meer mooie dingen mag beleven. Liefs!
  Johanne blogde over…Terugblik 2018 || Welke mooie dingen heb ik dit jaar mogen meemaken?

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:43

   Wauw, dankjewel voor je lieve compliment! :) Het was zeker een heel erg mooi jaar. Ik weet nog dat ik eind 2017 vooral hoopte met plezier elke dag naar mijn werk te gaan, maar eigenlijk is er veel meer moois gebeurd dan ik me in januari had kunnen voorstellen. Daar ben ik zó dankbaar voor.

   Ik wens jou ook een geweldig mooi 2019 toe en hoop dat het ook voor jou een jaar vol mooie momenten, geluk, liefde én mooie zakelijke successen wordt! ?

 13. 31 december 2018 / 11:24

  Leuk om te lezen, Romy. Wat heb je een fantastisch blogjaar meegemaakt! Ik heb je dit jaar weer met veel plezier gevolgd; en ik herinner me vooral je blog met opa en oma en dat je zelfstandige werd. Heel stoer! Je statistieken liegen er niet om – geweldig dat je met passie en hard werken zo’n prestatie hebt neergezet. Op naar volgend jaar, en een fijne jaarwisseling gewenst!
  Josephine blogde over…De Nieuwjaarswenschers

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:45

   Dankjewel voor je mooie woorden! Ik word er bijna verlegen van :)
   Wat leuk om te horen dat jij mijn artikel over mijn opa en oma ook nog herinnert.

   Ik wens jou ook een heel fijne jaarwisseling en natuurlijk een nóg fijner 2019 toe.

 14. Myrthe
  31 december 2018 / 12:21

  Wat een leuk overzicht zo. Veel leuke herinneringen om op terug te kijken. En gingers met oranje okselhaar, hilarisch! Mij blijft de fantastische vakantie op Texel me enorm bij van dit jaar en het weer solliciteren na vijf jaar door omstandigheden thuis te zijn geweest. O ja, daar rolde ik ook nog in 1 x door waardoor ik sinds september een baan en opleiding rijker ben. Ik wens jou en je familie een hele mooie laatste dag in 2018 en een fantastisch mooi 2019!

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:46

   Wauw, wat mag je er trots op zijn dat je in september na 5 jaar thuis zo snel aan het werk kwam. Dat klinkt als een geweldig mooie en dappere stap! Ik hoop dat 2019 jou ook heel veel mooie momenten en ontwikkelingen zal brengen. Fijne jaarwisseling en op naar een geweldig mooi 2019! :)

 15. Jantine
  31 december 2018 / 14:24

  Mooi overzicht! Veel genoten van je artikelen. Ik wens je alle goeds voor 2019!
  Groetjes,
  Jantine

  • Romy
   Auteur
   31 december 2018 / 17:47

   Wat leuk om te horen dat je mijn artikelen met plezier hebt gelezen! Dankjewel voor je lieve reactie en ook voor jou alle moois voor het nieuwe jaar! :)

 16. 31 december 2018 / 15:44

  Proficiat, je mag echt trots zijn op je blog! En hilarisch, die zoektermen! :D

 17. 31 december 2018 / 18:21

  Ik wil vooral jou en je blog bedanken Romy. Dankzij jou heb ik de stap gezet om in therapie te gaan en ben ik nu waar ik nu ben. Ik ben nog niet waar ik moet zijn, maar dat hoeft ook niet. Stap voor stap, tijd met tijd. En tegelijk als ik een baaldag heb maakt jouw blog hem altijd een beetje beter. Net als je vrolijke foto’s op sociale media. Dankjewel lieve Romy, ik hoop in 2019 nog heel veel plezier aan je blog te hebben (maar daar twijfel ik niet aan)

  En ik hoop jij ook natuurlijk, ik wens je heel veel blogplezier toe in 2019. En alvast een fijne jaarwisseling en een fijne eerste dag van 2019 morgen! Ik lees graag je voornemens en je andere blogposts in 2019! <3
  Nikita blogde over…This week 4 ~ Blokperiode en toch een beetje vakantie

  • Romy
   Auteur
   1 januari 2019 / 13:33

   Wauw, wat een lieve woorden over mij en mijn blog! Dankjewel! En ik vind het oprecht een heel mooi compliment dat mijn blog een lichtpuntje is in een lastige periode voor jou.
   Je mag heel trots zijn op hoe je aan jezelf werkt en volop dappere stappen zet! Ik hoop dat 2019 je geweldig veel moois zal brengen en dat je oprecht een prachtig jaar tegemoet gaat :)

 18. 31 december 2018 / 21:46

  Haha ik vind het stiekem zo leuk om te zien hoe jou jaar was en wat voor jou persoonlijk de leukste blogposts waren. En die zoektermen waren hilarisch! Wat mensen allemaal wel niet opzoeken in hun vrije tijd! :) Ik wens je heel fijn 2019, maak er iets moois van!

  • Romy
   Auteur
   1 januari 2019 / 13:40

   Dankjewel! Ik wens jou ook een onwijs mooi 2019 toe vol mooie momenten, liefde en geluk :)

  • Romy
   Auteur
   1 januari 2019 / 19:15

   Wat leuk om dat te horen! Dankjewel! :)
   Inderdaad altijd zo leuk om in de zoekwoorden te duiken. Soms zoeken mensen echt op de meest bijzondere dingen, haha.

 19. 1 januari 2019 / 14:18

  Wow, wat een mooie cijfers! Apart dat je drukste dag in de zomer was :-). Mijn blog heeft dan juist een dip! Je DIY artikel van Kerstkaarten maken met Action 3D Die-Cut Blocks, vond ik ook echt super leuk!
  Els blogde over…Bullet journal #14: December, thema Kerst

  • Romy
   Auteur
   1 januari 2019 / 19:20

   Dankjewel! :)
   Ja, gek hè?! Ik heb ook meestal in december de meeste bezoekers, maar op deze ene dag had ik een enorme piek. Geen idee waar die vandaan kwam eigenlijk. Misschien moet ik me daar nog eens in gaan verdiepen ;)

 20. 3 januari 2019 / 10:53

  Wat super leuk heb je dit gedaan, qua een top 9. Ik heb hem met plezier gelezen.
  Jij bent 1 van de leukste en unieke bloggers die ik ken en volg je echt met heel erg veel plezier.
  Waar je telkens de inspiratie vandaan haalt om bijna dagelijks een artikel online te hebben, chapeau!
  In 2019 blijf ik je zeker volgen en kan nu al niet wachten op je leuke artikelen :-)

  • Romy
   Auteur
   3 januari 2019 / 18:48

   Wauw, wat een ontzettend lieve complimenten! Dankjewel voor je superlieve reactie! <3 Ik word er helemaal stil van.
   Ik volg jouw blog ook met onwijs veel plezier en vind het zo leuk dat ik je via je blog en social media steeds een beetje beter leer kennen :)

  • Romy
   Auteur
   7 januari 2019 / 00:16

   Dankjewel! Voor jou ook een heel mooi (blog)jaar! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge