Over een maand is het vijf jaar geleden dat ik Vaker Vrolijk startte. Ik koos voor een goedkoop thema dat ik voor een paar tientjes via een Amerikaanse site op de kop tikte. Eens in de zoveel maanden paste ik de kleuren wat aan. Prima voor toen, maar ik wilde iets nieuws. Ik ben niet meer de 23-jarige pas afgestudeerde die ik toen was. Ik ben niet meer dat meisje dat alleen maar vrolijke lijstjes deelt en vanaf de slaapkamer bij haar ouders teksten tikt. Ik ben veranderd, Vaker Vrolijk is veranderd, maar mijn lay-out was altijd gelijk gebleven. Tot vandaag dus. Zie hier mijn spiksplinternieuwe bloglay-out!

Toe aan een nieuwe look

De afgelopen maanden heb ik heel veel nagedacht over wat ik nu eigenlijk precies wilde als ondernemer, blogger en gewoon als Romy. Ik deed van alles, heb me maandenlang drie slagen in de rondte gewerkt omdat ik alles zo leuk vond. Een paar maanden geleden vielen plots alle puzzelstukjes in mijn hoofd op zijn plek. Van alle dingen die ik doe, vind ik mijn blog toch wel het allerleukst. Daar wilde ik nog meer mee doen. En ik wilde een digitale plek hebben die me ook aanmoedigde om dat te doen.

Ik wilde op mijn site ook een mooie pagina voor mogelijke opdrachtgevers die via mijn blog bij me uitkomen (omdat ik dat stiekem vaak de allerallerleukste opdrachten vind), ik wilde meer kunnen doen met de opmaak van artikelen en ik had nog heel veel meer kleine details die ik zelf nooit voor elkaar kreeg. Markeringen achter linkjes, werken met blokken, dat soort dingen.

Aangezien ik de tijd niet heb om zelf een 50-urige cursus websitedesignen te volgen, te ongeduldig ben voor urenlange YouTube-tutorials en daar stiekem ook niet veel aan vind (sorry!), besloot ik maar weer eens dat je beter dingen kunt overlaten aan iemand die er wél verstand van heeft. Voor mijn werk heb ik al vaker samengewerkt met Maaike. Haar websites vind ik prachtig en ze is ook gewoon een heel tof en vrolijk mens. Ik wist dan ook zeker dat als iemand Vaker Vrolijk in een nieuw jasje mocht steken, dat Maaike moest zijn.

nieuw blogjasje 3

Vrolijk met een volwassen tintje

Mijn blog mocht van mij wel een tikkie volwassener. Wat professioneler. Iets minder standaard, iets meer “mij”. Ik had helemaal in mijn hoofd wat ik wilde en welke kleuren op mijn site mochten schitteren. Ik had wel 1001 ideeën en mooie sites ter inspiratie. Juist omdat ik wild rondstrooide met ideeën, vind ik het zo knap dat Maaike uiteindelijk tot een ontwerp is gekomen dat helemaal bij mij past.

Het is vrolijk en kleurrijk, maar ook weer niet zó erg dat je een zonnebril nodig hebt. Het is volwassener, maar geen zakelijke bedoening. En Maaike zette precies de juiste vrolijke puntjes op de ‘i’. De bloemetjes, illustraties en verkreukelde papiertjes lieten mijn hart ieder een sprongetje maken toen ik ze zag.

Vaker Vrolijk opnieuw uitvinden

Het was een feestje om in feite mijn blog opnieuw uit te vinden. Om opnieuw na te denken over wat ik wil uitstralen, waar ik over schrijf, wat mijn missie is en wat mijn blog anders maakt dan die van anderen. Dankzij de vragenlijsten van Maaike heb ik ook voor mezelf heel veel helder gekregen. Verder mocht ik zelf opnieuw in de pen klimmen. In één weekend tikte ik 30 pagina’s aan teksten: voor de pagina’s in het menu, de categoriepagina’s, de Over Mij-pagina en nog veel meer. Het was de allerleukste tekstklus ooit.

Meteen kreeg ik nog meer plezier in het bloggen en voelde ik opnieuw de kriebels die ik vijf jaar geleden ook had gehad toen ik op een zomerse maandag mijn allereerste blogpost online zette. Het voelt echt als Vaker Vrolijk 2.0. Alsof ik na vijf jaar een blog heb die met me mee is gegroeid en die past bij de volwassenere, minder onzekere en ook rauwere/eerlijkere Romy die ik nu ben.

Als perfectionist heb ik zelf ook nogal wat keren op de details gezeten. Woordjes die ik toch anders wilde, bloemetjes die ik wilde toevoegen, foto’s die ik liever anders zat. Ik kon het niet laten om er bovenop te zitten. Tja, mijn site is mijn kindje. Maaike is echt een websitewonder dat ze al mijn wensen in één site heeft te voegen waarvan ik werkelijk elk detail mooi vind.

Vrolijk op een goudeerlijke manier

Vijf jaar geleden schreef ik over alles wat het leven vrolijker maakte. Soms deed ik me vrolijker voor dan ik zelf was. Als ik foto’s van toen terugzie, zie ik nog steeds een onzekere begintwintiger die heel hard probeerde om uit te vinden hoe dingen werkten. Nu sta ik wat anders in het leven. Ik ben vijf jaar levenservaring rijker, weet ook dat niet alles altijd maar unicorns & rainbows is en heb niet meer als doel om koste wat kost vrolijk te zijn. Ik wil positief zijn op een eerlijke manier. Laten zien wat het leven leuker maakt, maar ook laten zien dat er soms rauwe kantjes zijn en dat die er ook mogen zijn. Al peinzend over al die dingen kwam ik tot mijn nieuwe missie, die je op mijn ‘Over mij’-pagina ook kunt teruglezen:

Ik wil jou met mijn blog inspireren om vaker vrolijk in het leven te staan.
En dat door je te helpen die vrolijke slingers terug te vinden in een wereld waarin al genoeg negativiteit heerst. Dat doe ik niet door je te overspoelen met unicorns & rainbows. Want nee hoor, ik ben ook niet dat huppelende meisje dat gelooft dat het leven nooit citroenen naar je gooit. Wél heb ik geleerd hoe je van citroenen verbazingwekkend lekkere citroensap kunt maken.

Dat doe ik met humor, met beide benen op de grond en altijd vanuit mijn persoonlijke ervaring. Niet door je als wannabe-goeroe te vertellen wat jij moet (dát mag je lekker zelf weten!), wel door te delen wat voor mij werkt. Wie weet kunnen we elkaar inspireren.

Romy – Vaker Vrolijk

Dat vat denk ik samen waar ik vijf jaar aan heb gewerkt en waar ik me nog steeds elke dag met een enorme glimlach mee bezighoud. Niemand weet hoe het leven precies werkt, niemand is altijd maar dat huppelende blije ei met een glimlach van oor tot oor. Maar wat is het mooi om elkaar beetje bij beetje op weg te helpen. Want dat doe ik zeker niet alleen. Ik heb ook zo vaak reacties van jullie gehad die mij weer hielpen of dan zag ik dat anderen tips aan elkaar gaven. Dát vind ik nu juist zo mooi. En dat maakt – hoe toepasselijk! – mij dan weer vrolijk.

Nieuw begin = nog meer blogzin

Over dat alles nadenkend en kijkend naar mijn nieuwe roze blogjasje kan ik niet anders dan enorm veel zin hebben om nog veel meer artikelen hier online te zetten. Op Vaker Vrolijk 2.0. De blog die dit vorige week ook al was, maar dan met nieuwe kleuren en een nieuwe look. Want hé, bij de kapper kies je ook weleens voor iets anders toch? Zo was ook mijn blog toe aan een nieuwe look die past bij wie ik nu ben en waar ik nu over schrijf.

Stiekem was ik zelf mijn trouwste bezoeker gisteren en heb ik mijn site zeker een keer of vijftig geopend om steeds maar weer te kijken hoe het is geworden. Ik had niet blijer kunnen zijn, en merk nu al dat zo’n gloednieuw jasje mijn eigen blogplezier alleen maar nog meer vergroot.

Met heel veel dank aan Maaike die van mijn ideeën die van hot naar haar gingen en van mijn Pinterest-bord vol voorbeelden een site wist te maken die 100% mij is. Vrolijk maar op een volwassen manier. Precies zoals ik het wilde. En precies zoals nu bij mij past. Thanks, Maaike! En ook dank je wel aan jou, lieve lezer, dat jij werken aan Vaker Vrolijk nóg veel leuker maakt!

Tips welkom!

P.S. Vlekkeloos is de site natuurlijk nog niet. Uiteraard zitten er nog wat heel kleine kinderziektes in. De uitlijning van blogartikelen wordt vandaag nog aangepakt. En zo zijn er nog wat kleine dingetjes en moet ik zelf ook nog even mijn weg vinden in de nieuwe opmaak van berichten. Dus geef me een paar dagen 😉

Maar mocht je zelf nog ergens een kink in de kabel of tekstuele kronkel (ik ben ook maar een mens!) tegenkomen, laat het me weten! Vind ik alleen maar fijn!

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. NB 10 augustus 2021 op 6:29 am - Beantwoord

  Sorry, ik vind het niks.
  Wat jammer dat je het zo veranderd hebt, waarom moet toch alles altijd veranderen.
  Nee, deze verandering is zeker geen verbetering.

 2. Amy 10 augustus 2021 op 6:55 am - Beantwoord

  Prachtig hoor Romy, en trek je aub niks aan van de azijnpisserd hierboven . De site is denk ik echt helemaal ‘Romy’. Ik volg je trouw en blijf dat zeker doen.

  • Romy 10 augustus 2021 op 10:09 am - Beantwoord

   Lief! En heel leuk om te horen, dank je 🙂

 3. Esther 10 augustus 2021 op 6:58 am - Beantwoord

  Ik vind het wel mooi geworden, inderdaad een stuk meer volwassen.

  Wel merk ik dat dit artikel op mijn telefoon nog niet perfect te lezen is, maar misschien bedoel je dat ook wel met uitlijning. De tekst staat helemaal links op de rand van mijn scherm. Een klein beetje wit ertussen zou fijner zijn.

  • Romy 10 augustus 2021 op 9:12 am - Beantwoord

   Klopt inderdaad! De uitlijning werkt nog niet helemaal mee. Als het goed is, wordt dat vandaag gefixt 🙂

 4. Naomi 10 augustus 2021 op 7:30 am - Beantwoord

  Oh, ik vind het prachtig! Even mijn blogleespauze onderbroken om te kijken hoe het er nu uitziet. Was te nieuwsgierig:). Het voelt inderdaad volwassener. Veel blogplezier in je nieuwe jas;).

  • Dora 10 augustus 2021 op 8:15 am - Beantwoord

   Even wennen is het wel hoor maar ik vind het professioneel ogen en ook volwassener.
   Ik zeg ga zo door!

 5. bychristiana 10 augustus 2021 op 8:39 am - Beantwoord

  Romy, het is prachtig! Echt, wat een verschil hè;-) Daar mag je super trots op zijn. Het ziet er heel professioneel uit, en nog steeds 100% Romy.

  • Romy 10 augustus 2021 op 10:08 am - Beantwoord

   Wat tof om te horen, dank je wel!

  • Nelie 10 augustus 2021 op 7:32 pm - Beantwoord

   Vanmorgen even vluchtig gekeken. Nu lekker aan het rond neuzen. Er is dan ook veel te zien. Wat is het mooi geworden. Creatief, vrolijk en helemaal Romy.

 6. Shirley 10 augustus 2021 op 8:40 am - Beantwoord

  Het ziet er mooi uit. Ik ga ook eens rondkijken op zoek naar je 30 nieuwe teksten. Ik kan me voorstellen dat zo’n nieuw design je blogzin weer aanwakkert.

 7. Evelyne-Gouden Momenten 10 augustus 2021 op 9:01 am - Beantwoord

  Ik ben helemaal verliefd op deze nieuwe vormgeving. Het zal wel even wennen zijn, want we waren die gigantisch vrolijke kleuren bij je gewend. Ongetwijfeld ga jij nog dagelijks je teksten kleuren zoals wij jou kennen, dus daar kijk ik dan ook weer naar uit. Gefeliciteerd met dit prachtig ontwerp!

  • Romy 10 augustus 2021 op 10:08 am - Beantwoord

   Dank je wel! En die kleur ga je zeker nog terugzien in mijn foto’s en teksten 🙂 Ik ben juist van plan mijn foto’s lekker kleurrijk te houden; die springen er in het huidige rustigere ontwerp hopelijk nog meer uit.

 8. Ida 10 augustus 2021 op 9:03 am - Beantwoord

  Wat mooi, Romy! Wat mag je er trots op zijn! Geweldig ook, hoe je je reis van 5 jaar bloggen zo mooi heb kunnen doorstaan, opdat er nu een nieuwe versie is gekomen. De nieuwe versie gaat inderdaad met de tijd mee, het oogt volwassener en “completer”. Ik wens je er veel succes en geluk mee!

  • Romy 10 augustus 2021 op 10:07 am - Beantwoord

   Wat een lieve reactie en complimenten, dank je wel! 😀

 9. Johanna 10 augustus 2021 op 9:06 am - Beantwoord

  Hoi Romy, even een snelle reactie. Op mijn tablet ziet het er niet goed uit. De tekst is veel te dicht bij de rand, links en rechts. Verder mis ik de vrolijke bloemen. Dat was nu juist het verschil met alle doorgestylde sites. Maar ik bekijk het nog op mijn pc, daar ziet het er vast beter uit. Laat je niet ontmoedigen, ik heb altijd een beetje moeite met verandering.

  • Romy 10 augustus 2021 op 9:13 am - Beantwoord

   Het klopt dat de tekst nog niet helemaal in orde is qua uitlijning. Daar had ik zelf ook nog last van. Maar als het goed is, wordt dat snel aangepast, zodat de tekst wel lekker leesbaar is op tablet, telefoon en computer 🙂

 10. Meaghan 10 augustus 2021 op 9:17 am - Beantwoord

  Wat een verschil zeg Romy! Ik moet er wel even aan wennen hoor, maar ik vind het er heel vrolijk en mooi uitzien. En volgens mij past het ook nog helemaal bij wie jij bent. Vooral de homepage vind ik erg mooi geworden, ook zo met die categorieën en die symbolen erop. Heel gaaf gedaan! Ook de kleuren vind ik mooi, het oogt allemaal heel rustig, maar alsnog zie je die vaker vrolijk vibe terug die er altijd al was!

  Waar ik nog wel even aan moet wennen zijn hoe de teksten zijn uitgelijnd en vormgegeven. De tekst staat nu echt ontzettend breed op het scherm van mijn laptop en leest daarom minder lekker, omdat ik met mijn ogen helemaal van uiterst links naar uiterst rechts moet gaan op mijn 14 inch beeldscherm. Misschien dat je daar nog even naar kan kijken om de teksten wat minder ver uit te lijnen en wat meer in het midden te zetten? Plus dat de eerste woorden van de zinnen er bij mij soms niet helemaal opstaan. Hetzelfde probleem ervaar ik ook op mijn telefoon (heb net even voor je gekeken), dus ik denk dat daar iets niet helemaal goed gaat.

  Ik ga nu even de rest van je site bekijken en ook even naar die nieuwe teksten zoeken die je hebt geschreven! Ben erg benieuwd!

  • Romy 10 augustus 2021 op 10:05 am - Beantwoord

   Superbedankt voor je lieve en enthousiaste reactie!
   Je hebt helemaal gelijk wat betreft de uitlijning. Daar was iets misgegaan in het ontwerp en dat leest inderdaad niet zo fijn. Volgens mij is dat nu gefixt en leest de tekst nu weer een stuk fijner qua opmaak 🙂

 11. Noor 10 augustus 2021 op 9:29 am - Beantwoord

  Ik kan me ook vinden in bovenstaande reacties ivm het uitlijnen! Maar ben ik de enige die de titel van dit artikel op de home page niet ziet? De titel verschijnt pas bij het daadwerkelijk openen van het artikel.

  Verder kijk ik uit naar jouw artikels, het helpt me om bewuster (mindful dus!) in het leven te staan.

  • Romy 10 augustus 2021 op 10:06 am - Beantwoord

   Klopt helemaal van de titel! Achter de schermen is daar iets niet helemaal goed gegaan, waardoor ik de titel van dit artikel anders heb ingevoerd. Maar als het goed is, wordt dat vandaag verholpen 🙂

 12. Noor 10 augustus 2021 op 9:35 am - Beantwoord

  Ik herken bovenstaande comments ivm de uitlijning! Maar zijn er nog anderen die de titel van dit artikel op de home page niet zien? Bij het openen van het artikel verschijnt de titel pas.

  Overigens ben ik benieuwd naar jouw artikels, ze helpen me om bewuster (mindful!) in het leven te staan.

 13. Audrey 10 augustus 2021 op 9:37 am - Beantwoord

  Het is heel tof geworden! Inderdaad de uitlijning viel me al direct op als minpunt, maar die staat al hoog op de prioriteitenlijst dus 😀 Voor de rest: gefeliciteerd met je nieuwe blogjasje!

  • Romy 10 augustus 2021 op 10:04 am - Beantwoord

   Dank je wel! Als het goed is, is de uitlijning nu gefixt 🙂 Daar viel ik zelf ook als eerste over.

 14. Patricia 10 augustus 2021 op 10:37 am - Beantwoord

  Wat een verandering, ik vond je vorige layout erg leuk en vrolijk, maar deze past misschien meer bij het nu en ook natuurlijk word je ouder en volwassener dusja daar groeit een blog naar toe! Het zal even wennen worden voor de bezoekers maar het ziet er top uit!

 15. Darina 10 augustus 2021 op 11:00 am - Beantwoord

  Wow, wat is het mooi geworden, helemaal Romy! Gefeliciteerd met deze mooie layout!

 16. Janne 10 augustus 2021 op 12:03 pm - Beantwoord

  Het is mooi geworden, Romy! Je site ziet er heel professioneel én vrolijk uit. Ik hoop dat je er veel plezier van zult hebben.

 17. Johanne 10 augustus 2021 op 2:23 pm - Beantwoord

  Sommige mensen houden gewoon niet van verandering ;-). Vind het heel erg mooi geworden. Het is een stukje volwassener, maar nog net zo overzichtelijk en vrolijk als voorheen. Hopelijk heb je hier nog jaren plezier van!

 18. Sofie 10 augustus 2021 op 3:18 pm - Beantwoord

  Prachtig!! Doet me meteen zin krijgen om eindelijk ook eens mijn blog te vernieuwen. Veel blogplezier op Vaker Vrolijk 2.0!

 19. Neverdullmoments 10 augustus 2021 op 3:41 pm - Beantwoord

  Heel mooi Romy!! Professioneel en toch heel gezellig. Top!

 20. Daenelia 10 augustus 2021 op 4:15 pm - Beantwoord

  Het is een mooi jasje. (Maar mijn enige kanttekening is dat op een breed computerscherm de tekst wel erg breed is. En ik lees je blog niet op een mobieltje. Dus het is wat vermoeiend voor de ogen. Maar ach. Ik neem aan dat dat ook kan worden meegenomen.)
  En let op je seo 🙂

 21. Irene 10 augustus 2021 op 6:32 pm - Beantwoord

  Oooh ik vind het super tof en heb niets aan te merken 😉 Ik vind het nog altijd super vrolijk eigenlijk maar wat minder in your face zo. Vind het best wel aangenaam lezen ook zo. Wel spannend he en een ‘grote’ stap zo’n nieuw jasje als je zo lang hetzelfde had. Voor mij is het meer dan geslaagd! En zo lang jij je hier het meest thuis voelt is alles goed denk ik!

 22. Daniëlle 10 augustus 2021 op 6:37 pm - Beantwoord

  Ziet er heel mooi uit! Past echt bij jouw blog, en vind alles nu nog mooier op elkaar afgestemd, qua kleuren enzo. En volgens mij is de uitlijning nu ook gefixt, want op mijn telefoon leest het nu in iedergeval helemaal prima. Mooi geworden!

 23. Kim 10 augustus 2021 op 8:11 pm - Beantwoord

  Ontzettend leuk om te zien hoe jouw blog met jou is meegegroeid! De blogs zelfs, de teksten en de foto’s veranderden langzaam al mee en nu jouw website ook. Super mooi geworden in een ander jasje, maar nog steeds jij!

 24. Nikita 10 augustus 2021 op 9:34 pm - Beantwoord

  Ik had al een reactie achtergelaten maar die was denk ik niet doorgekomen. Je nieuwe lay-out is prachtig geworden! Nog steeds Romy en Vaker Vrolijk maar dan beter. Zowel jij als je blog zijn gegroeid, want ik volg je blog iets meer dan drie jaar nu. Ik ben heel erg trots op hoe je gegroeid bent en ik lees je artikels nog dagelijks. Het verschil met vroeger is dat ik niet altijd meer de energie heb om uitgebreide reacties achter te laten zoals vroeger. Maar dat ligt zeker niet aan je blog. Zo blij dat ik zo’n mooie en toffe blogger en persoon heb leren kennen. Daar ben ik heel dankbaar voor! Op naar nog vele mooie blogjaren

 25. N8W8 10 augustus 2021 op 9:54 pm - Beantwoord

  Wat is het een mooie en volwassen blog geworden met mooie rustige kleuren en een fijn leesbaar lettertype!
  Leuk dat je je oude logo (bloemen met tekst “vaker vrolijk”) hebt behouden! (of vergis ik mij hier in en is het toch nieuw?)
  Chapeau! En van harte gefeliciteerd met Vaker Vrolijk 2.0!
  Tip: ga je eerste lustrum (een mijlpaal!) met Bart vieren.
  Heel veel succes met alles!

 26. Lisa 11 augustus 2021 op 6:21 am - Beantwoord

  Super mooi geworden, gefeliciteerd! Goed gedaan. Alles leest lekker. En dat lettertype met die bolletjes, zo leuk.

 27. Mirjam 11 augustus 2021 op 11:19 am - Beantwoord

  Ik vind het prachtig geworden! Inderdaad een stuk volwassener en dat is ook begrijpelijk. Ook vind ik ‘m wat overzichtelijker en leesbaarder geworden 🙂 Veel plezier met je Vaker vrolijk 2.0

 28. Lianne 11 augustus 2021 op 2:44 pm - Beantwoord

  Ik had gisteren nog helemaal niet gekeken! Maar wat is je website mooi geworden! Echt helemaal roze en helemaal jij, ik word er echt vrolijk van! Is inderdaad even wennen, maar dat is met alles als het verandert. Na een tijdje weet je niet meer beter. En trek je niks aan van sommige reacties hierboven. Als jij er maar blij mee bent, dat is het belangrijkste! <3
  Op mijn site zit ook al een tijdje een nieuwe lay-out, maar hij is nog niet heel goed vormgegeven. Ik moet er toch nog eens naar laten kijken, want ik ga al meteen weer van vermoeidheid zuchten bij de gedachten om het zelf te moeten doen, haha! Goed dat jij het ook hebt uitbesteed, liever wat extra geld neertellen en dat het mooi gebeurt dan dat je er zelf uren aan prutst, het nog niet mooier wordt dan het was en je energielevel tot het nulpunt daalt.

 29. Anouk 11 augustus 2021 op 6:05 pm - Beantwoord

  Wauw wat een mooie stap Romy! Daar mag je trots op zijn. Wel even wennen, ik heb al zoveel blogs gelezen in de oude lay-out natuurlijk maar dat went vanzelf!

 30. Maaike 12 augustus 2021 op 4:20 pm - Beantwoord

  Wel even wennen, maar wel heel mooi geworden 🙂

 31. Jantine 12 augustus 2021 op 6:23 pm - Beantwoord

  Het is prachtig, maar ik moet er behoorlijk aan wennen…komt vanzelf wel weer, even doorzetten.
  Fijn dat je het zo helemaal naar je zin hebt kunnen maken, gefeliciteerd!
  Groetjes
  Jantine

 32. Giovanna Jansen 14 augustus 2021 op 12:04 pm - Beantwoord

  Heel mooi geworden! En wat gaaf om te lezen dat je er nog meer blogzin door hebt gekregen . Wat goed ook dat je meer na ging denken over wat je nu echt wilde, en tot de conclusie kwam dat dat je blog is. Is dit nu dan ook in plaats is van je andere website, Romy Veul, of heb je die wel ook nog?

  • Romy 29 augustus 2021 op 5:35 pm - Beantwoord

   Dank je wel 🙂 Mijn zakelijke site RomyVeul.nl heb ik ook nog steeds, maar die is meer als portfolio en voor mogelijke opdrachtgevers. Qua content plaats ik daar nooit echt veel nieuws op, behalve heel af en toe een blog 🙂

 33. Annet 16 augustus 2021 op 8:32 am - Beantwoord

  Erg mooi geworden, terecht dat je hier blij mee bent. Je vraagt om tips en daarom durf ik je te schrijven over iets wat ik lastig vind tijdens het lezen. Regelmatig laat je woorden of zinnen eruit springen door ze dikker te maken en dat maakt het vaak voor mij moeilijk leesbaar. Het lijkt alsof het niet belangrijk is om de rest van de tekst te lezen en mijn ogen lijken alleen maar naar die uitspringende tekst te willen trekken. Het kost me daardoor veel meer moeite en tijd dan wanneer ik gewoon door kan lezen. Ik merk steeds vaker dat ik het daarom maar opgeef en alleen naar de dikke zwarte zinnen kijk en volgens mij zit je daarom niet je tekst te schrijven. Je teksten zijn te leuk om over te slaan en ik hoop dat je door dit nieuwe jasje nog meer mensen aan zal trekken. Veel plezier ermee!

  • Romy 29 augustus 2021 op 5:34 pm - Beantwoord

   Wat fijn dat je deze tip met me deelt! Ik vind zelf de vetgedrukte zinnen vaak fijner lezen, maar had er eigenlijk nog nooit zo bij stilgestaan dat het eigenlijk ook niet prettig kan zijn. Ik ga er eens over nadenken of ik daar iets in kan aanpassen 🙂 Dank je wel voor je fijne tip!

 34. Karin 16 augustus 2021 op 8:26 pm - Beantwoord

  Leuke nieuwe layout, Romy! Heb je goed aangepakt 🙂

 35. Saskia 18 augustus 2021 op 3:20 pm - Beantwoord

  Wauw, wat een aanpassingen. Het ziet er erg mooi uit maar ik moet er zelf erg aan wennen.
  Mooi dat je layout met je mee is gegroeid net als je blog 🙂

 36. Anna 20 augustus 2021 op 1:23 pm - Beantwoord

  Je site ziet er fantastisch uit! Inderdaad heel anders dan je vorige lay-out, maar dat maakt het juist zo leuk. Ik krijg zelf ook altijd heel veel energie van een nieuwe layout. Alleen heb ik dus het probleem dat ik nooit kan kiezen als het gaat om zulke beslissingen :’). Veel blog plezier op je ‘nieuwe’ site!