winactie vaker vrolijk prijzenpakket

Er is maar één ding leuker dan cadeautjes krijgen: cadeautjes geven! Met die gedachte in mijn achterhoofd vond ik het hoog tijd om weer eens een leuke winactie op te zetten. Omdat ik me elke keer weer realiseer hoe geweldig leuk het is dat jij mijn blog volgt. Of dat nu heel trouw is of dat je alleen af en toe stiekem even meeleest. Ik waardeer het enorm dat je daar de tijd voor neemt. En als bedankje heb ik dus iets vrolijks voor jou in petto. Althans, ik hoop dat jij hier vrolijk van wordt!

Een vrolijke winactie!

Zoals je ziet, is het een nogal vrolijk prijzenpakketje geworden. Gevuld met onder andere een flink aantal notitieboekjes (daar heb je er nooit genoeg van!), fleurige pennen, heerlijke doucheproducten en een schattig lampje in de vorm van een wolk. Oh ja, ik heb er ook een paar nepwimpers bij gedaan. Simpelweg omdat ik die ooit van een pr-bureau heb gekregen en jij er allicht meer mee kunt dan ik. En zo niet, dan geef je ze gewoon ook weer door! 😉

Hoe maak je kans?

Als nuchtere Hollandse heb ik het niet zo op met overbodige voorwaarden en regeltjes. In plaats van honderden nieuwe volgers aantrekken, vind ik het vooral leuk om iemand blij te maken die mijn blog graag leest.

Meedoen aan de winactie is dan ook lekker simpel. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is:

 • Laat een reactie achter onder dit bericht, waarin je aangeeft dat je meedoet. Dat mag lekker kort. Maar als je het leuk vindt om er een uitgebreid verhaal met toeters en bellen van te maken, ga gerust je gang. Ik lees ALLE reacties met plezier.
 • Volg mij op minimaal 1 van de volgende kanalen: Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter of Bloglovin.
 • En dan is het een kwestie van afwachten! Je kunt meedoen t/m zaterdag 13 april. De winnaar krijgt op 14 april persoonlijk bericht.

De winactie staat open voor iedereen die in Nederland of België woont. Uiteraard gebruik ik je gegevens alleen om je te benaderen als je de winnaar bent.

Dus vertel, waarom wil jij kans maken op dit pakketje?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. Yvonne 7 april 2019 op 7:39 am - Beantwoord

  Leuk! Ik waag graag een kansje. En ik volgde je al op Bloglovin.

 2. Sandra 7 april 2019 op 7:54 am - Beantwoord

  Ik doe graag mee! Ik volg je op Facebook, want op de andere kanalen zit ik namelijk niet.

 3. Mirjam 7 april 2019 op 7:54 am - Beantwoord

  Wat een supervrolijke give-away! Ik doe graag mee 🙂

 4. Ellen Stegeman 7 april 2019 op 8:09 am - Beantwoord

  Hi Romy,

  Wat ontzettend leuk! Ik lees je blogs nu een klein halfjaar en word er vrolijk van 🙂 (je bereikt je doel dus haha).
  En waarom ik zou moeten winnen? Tsja ik gun het iemand anders ook heel erg, maar het ziet er zo leuk uit! En ben bijna 20 weken zwanger en het wolkenlampje zou echt heel leuk staan in de babykamer!
  Liefs Ellen

 5. Naomi 7 april 2019 op 8:38 am - Beantwoord

  Wat leuk! Ik doe graag mee, omdat je inderdaad nooit genoeg notitieboekjes kunt hebben én omdat een beetje vrolijkheid in de brievenbus altijd welkom is.

 6. Anouk 7 april 2019 op 8:46 am - Beantwoord

  Ik doe niet mee deze keer, maar wat lief dat je zo’n leuke winactie houdt!

 7. Nicole elisabeth 7 april 2019 op 9:00 am - Beantwoord

  Ik volg je sinds een jaar ongeveer op facebook en word altijd zo vrolijk van de nieuwe blogs! Dit pakketje zou dan ook erg leuk zijn om te winnen.
  Oja, en ik ben zó benieuwd naar de inrichting van je nieuwe huisje als het straks allemaal klaar is?

 8. Ilona Wielinga 7 april 2019 op 9:00 am - Beantwoord

  Aah superleuk dat je dit doet! Ik doe natuurlijk mee. Waarom? Nou omdat ik helemaal vrolijk word van dit pakketje. En met mijn verslaving voor notitieboekjes, heb je er nooit genoeg. Ik maak dan ook altijd overal lijstjes voor en denk dat ik zonder mijn notitieboekjes een hoop dingen zou vergeten.. Oops.

 9. Veerlez 7 april 2019 op 9:08 am - Beantwoord

  Wat een heerlijk pakket. Hoezo ik natuurlijk erg aan het ontspullen ben, vind ik er wel een heleboel leuke notitieboekjes tussen zitten, ik doe dus graag mee. Ik volg je natuurlijk allang op twitter, bloglovin, instagram etc.

 10. Veronique 7 april 2019 op 9:29 am - Beantwoord

  Leuk! Ik doe graag mee!
  Volg jou via Instagram en Twitter.
  Fijne dag met veel zon!

 11. Conny 7 april 2019 op 9:34 am - Beantwoord

  Hoi Romy,
  Wat een leuke win actie.
  Ik volg je op FB en vind het altijd heel
  Gezellig en leuk om de berichtjes te
  Lezen die je erop zet. En ook dat je
  Altijd een leuk en lief antwoord terug
  Geeft. En ik wordt hier ook heel vrolijk
  Van. Zo gezellig ☉☉??
  Ik dacht laat me eens een kansje wagen. En
  Het zijn leuke prijsjes.
  Fijne zondag.
  Groetjes Conny.

  • Romy 8 april 2019 op 12:29 am - Beantwoord

   Wat een lieve woorden! Ik word altijd erg blij van je reacties op Facebook 🙂 Leuk dat je meedoet!

 12. Ilsiee 7 april 2019 op 9:56 am - Beantwoord

  Wat een superleuk en vrolijk pakketje??waarom ik zou willen winnen??? Hahaha nou gewoon. Omdat ik daar vrolijk van word???? groetje ilsiee

 13. Darina 7 april 2019 op 9:57 am - Beantwoord

  Een heel mooi en vrolijk pakketje maar ik gun deze iemand anders deze keer. Een hele fijne zonnige zondag gewenst!

 14. Bianca Fenna 7 april 2019 op 10:01 am - Beantwoord

  Wat een superleuk en vrolijk pakket, van notitieboekjes kun je zeker nooit genoeg hebben. Ik waag heel graag een kansje, want met dit pakketje kan ik niet alleen mezelf maar ook mijn oudste dochter heel blij maken.

 15. Ellie 7 april 2019 op 10:05 am - Beantwoord

  Ik doe graag mee omdat het een super vrolijk pakketje is!

 16. Colleen 7 april 2019 op 10:28 am - Beantwoord

  Heel erg graag doe ik mee aan de winactie. Je schrijft hele leuke en mooie dingen op je blog. Ik lees je blog elke dag. Het heeft mij zeker geholpen om vaker vrolijk te worden. ??

  • Romy 8 april 2019 op 12:30 am - Beantwoord

   Wat een lieve woorden over mijn blog! Dankjewel! 🙂

 17. Anne-Wil Kraan 7 april 2019 op 11:04 am - Beantwoord

  Ik doe graag mee, omdat als ik het al zie word ik er al vrolijk van. En ik merk dat mijn motivatie/concentratie voor mijn opleiding wat aan het weg zakken zijn terwijl er nog ongeveer 7 voor zover nu bekend is examens er nog aankomen.
  Ik volg je op bloglovin, facebook, instagram en pintrest

 18. Jantine 7 april 2019 op 11:04 am - Beantwoord

  Wat een vrolijke winactie, ik loot graag mee! Want notitieboekjes heb je inderdaad nooit genoeg ?
  Groetjes
  Jantine

 19. Marcelina 7 april 2019 op 11:40 am - Beantwoord

  Ik lees regelmatig met veel plezier je blogs! Ik heb er vaak ook wat aan, dus dat is extra leuk 🙂 zoals je creatieve blogs. Ik doe dus zeker mee voor dit gave pakket ?. Ik volg je al op Facebook & Instagram sowieso!

 20. MIna 7 april 2019 op 11:44 am - Beantwoord

  Wat lief van jou! Ja ook ik waag graag een kansje! Want door jou blog ben ik een hoop dingen weer gaan doen die altijd al leuk vond maar nooit meer deed (zoals schrijven met gekleurde pennen stickertjes plakken in mijn agenda) en ik word er vrolijk van! En zo vind ik meer inspiratie! Dus ik ben blij met je blog!

 21. Evelyne 7 april 2019 op 11:45 am - Beantwoord

  Wat een vrolijke actie 😉 Ik doe heel graag mee (ookal heb ik in mijn leven nog nooit iets gewonnen, haha). Wie niet waagt niet wint 😉 Ik ben één van je trouwste volgers (zonder op te scheppen uiteraard 😉 ), want ik kom hier elke dag je schrijfsels met plezier lezen. Ik volg je op Facebook en heb me recent (sorry, ik wist niet dat je er één had) op je nieuwsbrief ingeschreven 😉 Op goed geluk, haha!

  • Romy 8 april 2019 op 12:31 am - Beantwoord

   Superleuk dat je meedoet! Je bent absoluut een van mijn trouwste volgers en dat waardeer ik enorm. Zo lief dat je heel regelmatig op mijn blog kijkt en ook heel trouw reacties achterlaat. Daar word ik altijd blij van 🙂
   Je naam gaat uiteraard mee in de hoge hoed voor de trekking 🙂

 22. Marian B 7 april 2019 op 12:01 pm - Beantwoord

  Vandaag ben ik door het weer al in een goede bui maar dit maakt mij nog vrolijker! Wat een fijn pakket heb je samengesteld, lief. Ik doe uiteraard graag mee.

 23. Wendy van Zetten 7 april 2019 op 12:12 pm - Beantwoord

  Ik doe graag mee voor dit mooie pakket voor mijn lieve nichtje van bijna 10 jaar. Zal ze echt geweldig vinden zo mooi meidenpakket ????? Volg je op FB en Insta

 24. Simone 7 april 2019 op 12:24 pm - Beantwoord

  Ik doe graag mee met deze winactie, omdat ik jouw blog altijd met heel veel plezier lees 🙂 Volg jou via Bloglovin’

 25. Nathanella 7 april 2019 op 12:38 pm - Beantwoord

  Ik doe ook mee. Je blog is een vaste waarde. Ik hou van je tips rond zelfvertrouwen en je dromen volgen en zo. Je leert me vooral dat ik mezelf mag zijn. PS. Als ik de winnaar ben, krijg je van mij ook een cadeautje. Iets zelfgemaakt. Beloofd.

 26. Bea Dankelman 7 april 2019 op 1:13 pm - Beantwoord

  Ik zou heel graag willen winnen omdat ik jou nu net asn het volgen ben op Twitter .

 27. Marina 7 april 2019 op 1:16 pm - Beantwoord

  Ik volg je ook al een tijdje.je hebt echt leuke en minder leuke onderwerpen. Ik lees ze met plezier ?. En nu ook nog een leuke winactie ?. Echt top!!! Ik doe mee voor mijn dochter ?. Zij is 12 april jarig en dit zou ik ook nog een leuk cadeautje voor haar vinden!! Fijne dag!!

 28. Irene 7 april 2019 op 1:35 pm - Beantwoord

  Oooh wat leuk! Ik doe ook mee ^^ Het ziet er echt zo’n vrolijk pakketje uit. En ik was gisteren jarig dus het zou een perfect verlaat cadeautje zijn. Hihi 😀

 29. Else-Marie 7 april 2019 op 3:12 pm - Beantwoord

  Wat een vrolijk pakketje! Natuurlijk waag ik een kansje. Ik volg je ook op Instagram waar regelmatig je leuke gedichtjes voorbij komen!

 30. Ling 7 april 2019 op 3:46 pm - Beantwoord

  Leuke spullen allemaal. Ik doe graag en volg je op Facebook.

 31. Claudia 7 april 2019 op 4:31 pm - Beantwoord

  Ik doe mee voor mijn dochter die hard aan het leren is voor de aankomende toetsweek. Ze is dol op notitie boekjes en pennen.

 32. Esther 7 april 2019 op 4:55 pm - Beantwoord

  Ik ontdekte je website ongeveer 3/4 weken geleden en sindsdien neem ik (bijna) dagelijks een kijkje. Ik word alleen al vrolijk van de mooie kleuren van je lay-out en ik lees de artikelen ook met plezier. En volgen op Instagram doe ik je ook al.
  Ik zou graag het pakketje willen winnen, zodat ik je vrolijkheid ook in het echt kan ervaren 🙂

 33. Katrien 7 april 2019 op 5:03 pm - Beantwoord

  Dit pakketje ziet er ongelooflijk vrolijk uit. Ideaal om mijn nieuw bureau mee op te smukken. Ook voor de verzorgingsproducten vind ik wel nog een plaatsje in de badkamer.
  Ik kijk elke dag uit naar je blog en bewonder de manier waarop jij in het leven staat. Ook al ben jij een heel pak jaartjes jonger dan ik, ik leer heel veel bij van jouw artikelen en leuke, wijze en vrolijke schrijfsels.
  Fijne zondag nog!

  • Romy 8 april 2019 op 12:41 am - Beantwoord

   Wauw, dankjewel voor je mooie en lieve reactie! Daar word ik dan weer héél blij van 🙂

 34. Lianne 7 april 2019 op 5:09 pm - Beantwoord

  Wat leuk dat je weer een winactie opzet! Ik doe graag mee! 🙂 Het lijkt me leuk om straks al die spulletjes op mijn nieuwe, verbouwde werkkamer neer te zetten!

 35. Merel 7 april 2019 op 6:36 pm - Beantwoord

  Wat leuk en lief dat je een winactie doet. Ik doe graag mee! Ik volg je via Bloglovin.

 36. Barbacrea 7 april 2019 op 7:41 pm - Beantwoord

  Een nieuwe volger van je blog! (Via een video van NoukSan :))

  Ik volg je inmiddels ook op Instagram en doe heel graag mee met deze winactie.
  Notitieboekjes kun je inderdaad nooit genoeg hebben 😉

 37. Saskia 7 april 2019 op 8:20 pm - Beantwoord

  Wat een super leuke en vrolijke winactie! Ik doe uiteraard graag mee en volg je op meerdere kanalen 🙂
  Dat wolkje en kaartje zal een mooi plekje krijgen op de babykamer & het notitieboekje wil ik ook gaan gebruiken voor de baby… Leuk leuk!

  Fijne Zondagavond!<3

 38. Anita te Gussinklo 7 april 2019 op 8:21 pm - Beantwoord

  Dat ziet er inderdaad vrolijk uit.
  Ik doe graag mee en volg je volgens mij op alle kanalen.

 39. Dinja 7 april 2019 op 10:35 pm - Beantwoord

  Wat een leuke winactie, ik laat deze aan me voorbij gaan want ik heb op moment genoeg spulletjes (iets in de trant van minimaliseren).. Veel geluk voor de deelnemers 🙂

 40. Maaike 8 april 2019 op 12:56 am - Beantwoord

  Oh wat een toffe winactie!! Ik doe graag mee, omdat ik elke week een kijkje neem op je blog. En omdat deze spullen super kawaii zijn, Japans voor schattig, en dat is ook mijn stijl 🙂 En er zit een product bij van Balea, dat wil ik al zo lang proberen, maar ik heb geen auto en woon niet vlakbij Duitsland.
  Ik volg je sowieso al een tijdje op Facebook, Instagram, Bloglovin, Pinterest en Twitter 😀
  En je blog is sowieso super leuk 🙂

 41. Rukiye 8 april 2019 op 3:23 am - Beantwoord

  Ik doe ook mer

 42. Nadine Rozeman 8 april 2019 op 4:49 am - Beantwoord

  Ik zou dit mooie vrolijke pakket wel willen winnen, omdat ik het leuk vind om verschillende dingen te proberen en ook nog te DELEN met vrienden/vriendinnen

 43. Smurfige knutselfan 8 april 2019 op 6:54 am - Beantwoord

  Hoi Romy, je hebt een leuk gevarieerd blog. Ik lees niet al je artikelen helemaal maar kom wel iedere dag even kijken wat je geschreven hebt ?✍.
  Ik vind het zo knap dat je iedere dag weer een blog hebt klaarstaan, zo leuk en vrolijk.
  De kringloop artikelen zijn zo leuk, mede daardoor ga ik ook vaker naar de kringloop, ik ga er op zoek naar knutselspullen. En met een beethe geluk vind ik toch wel leuke spullen, die ik dan ook weer met andere kan delen.
  Wat lief dat je een give-away doet, het leukste vind ik toch wel het lampje. Als ik zou winnen ga ik met dit pakket ook zeker andere weer blij maken.
  Ga zo door met je blog ??
  Ps, ik volg je ook op insta.

  • Romy 9 april 2019 op 7:22 am - Beantwoord

   Wauw, dankjewel voor al je lieve woorden over mijn blog! Werd er helemaal blij van! 🙂
   Leuk dat je meedoet met de winactie!

 44. Fenny 8 april 2019 op 9:14 am - Beantwoord

  Wauwie wat een toffe winactie 😉 en nu het hier in Nuenen zo mistig en somber weer is… (-helaas op het moment niks van de lente te merken 🙁 🙁 🙁 ) doe ik graag mee om dit super vrolijkeeeee pakketje te winnen <3 <3 <3 Dat haalt de zon toch een beetje in huis!!!

  groetjes Fenny

 45. Michelle van Doremalen 8 april 2019 op 9:22 am - Beantwoord

  omg dit pakket is echt perfect! Super leuk om de lente verder mee op te fleuren dus ik doe graag mee. Ik volg je met mijn insta account (momoiromitchi).

 46. Anne-Laura 8 april 2019 op 9:27 am - Beantwoord

  Super leuk ik doe mee! Lijkt me super leuk om al die leuke spulletjes te ontvangen en gebruiken.

 47. elisabeth maria martina 8 april 2019 op 9:49 am - Beantwoord

  wat een leuk gebaar, verras me maar met dit vrolijke exemplaar #duimenmaar

 48. Laura 8 april 2019 op 11:02 am - Beantwoord

  Wat leuk, een winactie met allerlei verschillende producten! Ik volg je blog sinds een paar weken en kijk bijna elke dag even om de nieuwe blogpost te lezen. Ik vind het tof om te zien hoe je in het leven staat, dat helpt mij ook om positiever te worden. En van al die leuke kleurtjes word je toch vanzelf al vrolijk! Ik volg je trouwens op Instagram, de rest van de social media gebruik ik eigenlijk niet.

 49. Amy 8 april 2019 op 11:12 am - Beantwoord

  Altijd heerlijk zo’n vrolijk pakketje.
  (oh die notitieboekjes, mijn hart smelt al haha!)

 50. Femke Wiebers 8 april 2019 op 1:52 pm - Beantwoord

  Wat een vrollijk pakketje! Past helemaal bij dit mooie lente weer 🙂
  Ik maak graag een kansje.

  Groetjes en een fijne dag!

  NB: Ik volg je op Insta

 51. Corine N 8 april 2019 op 2:55 pm - Beantwoord

  Ik doe graag mee, omdat er zulke leuke spulletjes in het pakketje zitten die ik graag samen met mijn bestie deel!

 52. Nelly 8 april 2019 op 4:47 pm - Beantwoord

  Lekker kort:: ik loot graag mee.

 53. Lisa 8 april 2019 op 5:15 pm - Beantwoord

  Ik doe graag mee!

 54. Jan 8 april 2019 op 6:42 pm - Beantwoord

  Ik waag graag een kansje

 55. lottie 8 april 2019 op 7:36 pm - Beantwoord

  JAAAA HIER WORD IK VROLIJK VAN!!!!