Tijd voor een Vaker Vrolijk winactie!

23 mrt 2017 | Lifestyle | 94 reacties

Vandaag heb ik een aantal feestjes te vieren. Mijn blog bestaat iets meer dan een half jaar, ik heb 200 volgers op Bloglovin en op Instagram heb ik de 400 volgers gehaald. Nu gaat bloggen natuurlijk niet alleen om cijfertjes, maar toch wil ik graag jullie bedanken voor alle support. Zonder de lieve reacties, likes en e-mails zou het bloggen niet zo’n feestje zijn geweest als het nu is. Daarom staat er vandaag iets leuks (al zeg ik het zelf) voor je klaar. Ik ga namelijk een klein prijspakketje weggeven aan één lieve volger. Ik shopte daarvoor een aantal leuke items bij elkaar bij HEMA, Kruidvat en AliExpress. Doe je mee met mijn winactie?

winactie prijs vaker vrolijk

Wat kun je winnen?

Eigenlijk vind ik voor winacties shoppen echt heel erg leuk. Een perfect excuus om spullen te verzamelen die ik niet nodig heb, maar wel heel erg leuk vind. Ik zoek altijd spullen uit waar ik zelf blij van zou worden. Hopelijk wordt iemand anders er net zo vrolijk van! Dit is wat je kunt winnen:

 • HEMA clipboard planner
 • HEMA pastelkleurig notitieboek met de tekst Adventure
 • HEMA pastelroze sfeerlichtjes ‘You are just lovely’
 • HEMA tea infuser thee-ei
 • Lifestyle pastelroze etui (van AliExpress)
 • Essence super rich super soft hand cream (dierproefvrij)
 • Essence The Gel pastelroze nagellak (dierproefvrij)
 • HEMA Lip Colour Enhancer (dierproefvrij) – dit is een van mijn persoonlijke favorieten!

Oftewel, je kunt alles winnen wat op de foto staat op de roze lichtjesslinger en de roos na. Alle producten zijn natuurlijk nieuw en niet gebruikt. Daarnaast doe ik er een zelfgemaakte kaart met een persoonlijke boodschap bij en krijg je deze twee schattige pennen met badeendjes uit mijn AliExpress shoplog.

winactie prijs vaker vrolijk

Wat moet je doen om kans te maken?

Ik heb het vrij simpel gehouden. Er zijn 3 regels om kans te maken op deze prijs:

 1. Volg Vaker Vrolijk op Bloglovin.
 2. Volg Vaker Vrolijk op Facebook.
 3. Laat een reactie achter en geef daarin aan wat jij het liefst leest op Vaker Vrolijk. Met die input kan ik weer wat in de toekomst :)

Natuurlijk zou ik het super vinden als je me ook volgt op Instagram of Twitter of dit artikel wilt delen. Dat is niet verplicht, maar wel heel lief.

Oh ja, iedereen uit Nederland of België mag meedoen. De winnaar ontvangt op woensdag 5 april 2017 bericht via e-mail.

Heb jij nog onderwerpen waarover je graag iets zou willen lezen op Vaker Vrolijk?

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

94 Reacties

 1. Sylvia

  Zo hè mooie cijfers Romy!! Ik volg je op alle kanalen, maar ook al zijn het hele leuke spulletjes? ik doe niet mee aan de winactie. Ik wens je nog heel veel meer mooie cijfers toe! Succes met je leuke winactie

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie :)

   Antwoord
 2. marije

  Gefeliciteerd met alle mijlpalen. Lekker zo blijven doorgaan!

  Leuke win actie.

  Antwoord
 3. Josephine

  Wat een lieve actie! Je blog is echt snel een succes geworden! Ik lees het liefste persoonlijke verhalen, afgewisseld met leuke lijstjes met tips of vrolijke dingen!

  Ik volg je al op fb en bloglovin. :)

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen! Zo te lezen in de comments zijn dat de dingen die de meeste mensen het leukst vinden om te lezen. Goed om te weten :)

   Antwoord
 4. Lisette

  Gefeliciteerd! Wat is de groei hard gegaan, mooi dat is een feestje waard☺Als ik jou blog lees krijg ik positieve energie. De verhalen met tips en weetjes/feitjes vind ik daarom het leukste om te lezen. Ga zo door op naar het volgende half jaar. Ja en ik doe graag mee met de win actie!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie en je mooie compliment! Leuk dat je meedoet met de winactie! En met bloggen blijf ik zeker doorgaan :)

   Antwoord
 5. Stephanie

  Leuke winactie! Ik heb je blog deze week gevonden en werd er instant happy van. Vooral je happy lijstjes ?

  Groetjes Stephanie

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen! Dankjewel voor je lieve reactie!

   Antwoord
 6. wendy

  Dat is een feestje waard,op naar nog meer vrolijkheid. Ik hoop op meer knutsel items waar je ook vrolijk van wordt.
  Ik kan helaas niet meedoen met winactie want heb geen facebook maar wel leuke producten heb je gekocht.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! Wat leuk om te horen dat je vooral voor de knutselartikelen komt. Die wil ik de komende tijd zeker vaker online gaan plaatsen :)

   Antwoord
 7. Aneta

  Super leuk Romy en je verdient het! Ik vind het leuk om in jou leven te kijken door middel van persoonlijke verhalen te lezen. Ik doe mee met de winactie! Ik volg je al op alle kanalen.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie :) En leuk dat je meedoet met de winactie!

   Antwoord
 8. Nesrin

  Er ging net wat mis.

  Wat een leuke winactie en lief dat je dit weggeeft! Ik pas maar ga jouw FB pagina wel liken ;-)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel! En wat leuk dat je me op FB gaat liken :)

   Antwoord
 9. Nina Simplynspecial

  Goed bezig Romy! Ik vind dat je trots mag zijn op wat je al hebt neergezet in het afgelopen half jaar :) Ik sla de winactie even over, maar je gaat er vast iemand heel blij mee maken!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je reactie! Zo lief! :)

   Antwoord
 10. Maaike

  Wat timmer je goed aan de weg zeg! Persoonlijk vind ik artikelen over fotografie altijd leuk. Maar ook de blogs over het vinden van je weg lees ik met veel interesse.
  Ik heb mijn sociale media nog niet allemaal onder controle :) maar ik ga even nakijken of ik je overal volg. Ik ben pas net nieuw, dus hopelijk wint een van je trouwe enthousiaste volgers dit leuke pakket!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! Leuk om te horen wat jij het liefst leest. Stiekem vind ik dat soort artikelen vaak ook het leukst om te maken :)

   Antwoord
 11. Claire

  Wat een leuke winactie Romy! Alle spulletjes zijn super leuk en helemaal jou. Enne stiekem ook een beetje mee want ik doe natuurlijk mee! Qua artikelen wacht ik nog op een paar solliciteertips of tips om zelfverzekerd over te komen! Ik hoop dat je hier wat mee kan (:

  Antwoord
  • Claire

   Ps: je about me foto staat PRACHTIG! Matcht ook perfect bij je layout ?

   Antwoord
  • Romy

   Leuke tips! Daar kan ik zeker wat mee :) Dankjewel, ook voor je lieve compliment over mijn foto! <3

   Antwoord
 12. Sandra

  Leeeuk Romy! Ik wil wel meedoen hoor, hihi. Op jouw blog lees ik het liefst de vrolijke lijstjes over lichtpuntjes en hoe je het beste ergens mee om kan gaan (angst, onzekerheid, emoties). Ook de creatieve blogs van jou vind ik erg leuk! :D

  Antwoord
  • Romy

   Leuk dat je meedoet! En wat leuk om te horen wat je graag leest! Ik twijfel weleens over mijn creatieve blogs, dus ik vind het vooral gaaf om te lezen dat je die ook leuk vindt :)

   Antwoord
 13. Bente

  Ik sla de winactie over maar wil je wel even feliciteren met je mooie mijlpalen! :)

  Antwoord
  • Romy

   Lief dat je een reactie achterlaat! Dankjewel :)

   Antwoord
 14. Nancy van der kamp

  Ik vind het wel leuk als je producten test en verschillende merken met elkaar vergelijkt

  Antwoord
 15. Marlieke

  Wat een leuke en lieve winactie. Mooie cijfers ook. Ik lees je blog met veel plezier. Juist de afwisseling aan onderwerpen vind ik erg plezierig. Het liefste lees ik op dit moment toch wel de ‘psychologische’ artikelen; deze zetten me aan het denken óf geven met net dat ene duwtje wat ik op dat moment eigenlijk nodig heb. Ik hoop dat je nog heel lang door blijft bloggen! Fijne dag!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie! Leuk om te lezen dat je juist die artikelen zo kan waarderen. Die vind ik ook altijd het leukst om te schrijven, omdat ze me zelf ook dwingen om over dingen na te denken :) Fijne avond nog!

   Antwoord
 16. Priscilla

  Je mag hartstikke trots zijn op jezelf en je mooie blog. Ik heb het volgens mij al wel eens benoemd maar ik vind je blog behoorlijk inspirerend. Persoonlijk geniet ik ‘t meest van de psychologische en persoonlijke artikelen maar shoplogs en creatieve artikelen vind ik ook altijd erg leuk om te lezen. Het lijkt me leuk als je in de toekomst nóg meer DIY’s/creatieve artikelen deelt. Ik hoop iig dat je nog héél lang en met heel veel plezier blijft bloggen.

  Ik wil graag meedoen aan je winactie, ik vind alle spulletjes superleuk! Ik volgde je al op beide kanalen.

  Antwoord
  • Romy

   Wauw, zoveel lieve woorden in één reactie! Dankjewel :) En dat doorgaan met bloggen ga ik zeker doen. Leuk om te horen dat je de DIY’s ook zo kunt waarderen. Die vind ik zo leuk om te maken, maar ik vraag me altijd af of anderen het wel net zo leuk vinden als ik. Doet me goed om te horen dat mensen die ook juist leuk vinden :)

   Antwoord
 17. Jessica J.

  Ik vind dit toch indrukwekkende cijfers op zo’n korte periode, hoor. Heel erg goed bezig, Romy! Ik lees je blogposts met veel plezier! :-)

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je superlieve reactie!

   Antwoord
 18. Irene

  Aah wat leuk Romy! Gefelicitaart! ;) het draait idd niet om de cijfers maar een beetje bevestiging is altijd fijn hé! ik lees eigenlijk alles graag op je blog! Maar zeker je motivatie artikelen! Er staat toch elke keer wel iets bij wat ik kan toepassen!

  Antwoord
  • Romy

   Ja precies! Het is toch fijn om te weten dat je niet alleen voor je eigen ouders en familie schrijft, hihi. Dankjewel voor je lieve reactie! Wat leuk om te horen dat je soms echt iets kunt met mijn artikelen :)

   Antwoord
 19. Kaylin

  OH wat leuk dat we uit België ook kunnen meedoen! Dank je voor de kans! ;D Ik lees graag de persoonlijke mindstyle artikels waar je jezelf bloot geeft en laat inzien dat iedereen struggles heeft. Betekent soms echt een meerwaarde!

  Antwoord
  • Romy

   Hihi, graag gedaan! Ik vond het niet eerlijk om een paar lieve lezers uit België niet mee te kunnen laten doen, dus vandaar :) Dankjewel voor je input! Wat mooi om te lezen dat je die artikelen zo kunt waarderen!

   Antwoord
 20. Marian B

  Gefeliciteerd, goed bezig en op naar je eerste blogverjaardag! Leuk en vrolijk pakket heb je samengesteld, maak graag een kansje. Ik vind je eerlijke persoonlijke blogs waarin je laat zien dat je niet perfect hoeft te zijn het fijnst om te lezen.

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je reactie! Leuk dat je meedoet!

   Antwoord
 21. Klaske

  Wat een leuke winactie heb je ervan gemaakt Romy! Het pakket past volgens mij perfect bij jou en je blog én is vast een feestje om te krijgen. Ik wil dus zeker wel een kansje wagen! Wat ik het liefst lees op je blog? Pfoe, wat een lastige vraag, ik lees alles met veel plezier, haha. Ik vind de persoonlijke artikelen heel tof (dus bijv. zoals: mijn struggles met de perfecte instagramfeed en 10x waarom ik niet perfect ben), vaker vrolijkheid is favoriet en ook de artikelen over psyche lees ik graag. Oftewel: ga lekker zo door, juist de afwisseling maakt je blog zo leuk. Ik heb je blog net een like gegeven op Facebook (waarom ik dat nog niet deed, is me een raadsel) en op Bloglovin’ volg ik je natuurlijk al. :)

  Antwoord
  • Romy

   Superleuk dat je meedoet! En dankjewel voor je onwijs lieve reactie! Leuk om te horen dat je juist de afwisseling zo leuk vindt. Soms vraag ik mezelf weleens af ‘past dit wel bij mijn blog?’, maar eigenlijk vind ik het zelf ook gewoon het leukste om over van alles en nog wat te schrijven. Leuk om te horen dus dat je dat juist kunt waarderen :)

   Antwoord
 22. Mariska

  Wat leuk! Ik doe niet mee, maar zal hem wel delen op onze Facebookpagina :)

  Antwoord
  • Romy

   Superlief dat je de winactie hebt gedeeld! Dankjewel!

   Antwoord
 23. Sara | MevrouwMiauw

  Wauw Romy, gefeliciteerd met je mijlpalen. Een half jaar bloggen en dan al zo’n groot bereik (tenminste, dat denk ik af te kunnen lezen aan de aantal reacties die je dagelijks ontvangt op je artikelen). Echt super super knap. Dat belooft wat. Ik sla de winactie zelf even over maar ik wil wel zeggen dat ik het super lief vind dat je een winactie organiseert. :)

  Antwoord
  • Romy

   Zo lief, je reactie! Dankjewel! Ik ben ook zo blij met wat ik heb bereikt. Ik heb geen duizenden bezoekers per dag, maar vind het nog steeds alleen al heel bijzonder dát er mensen zijn die mijn artikelen lezen en de moeite nemen om een reactie achter te laten. Dat went nooit! :)

   Antwoord
 24. Marsha

  Wat een super leuke winactie zeg! Ik doe graag mee! Het leukst vind ik toch wel je tips. Dat maakt mij altijd weer blij en positief :) Heb ik af en toe nodig hihi. Maar ik zou gewoon zo verder blijven gaan, want ik vind je blog erg leuk!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve reactie :) En wat leuk dat je meedoet met de winactie!

   Antwoord
 25. Jeanine

  Wat een mijlpalen. Leuk zeg! Wat ik het leukst vind om van jou te lezen weet ik nog niet. Ik ontdek je pas net. Dus na deze reactie ga ik even struinen over je blog. Wat ik wel kan zeggen is dat ik ook gek ben op Hema.

  Veel plezier met het weggeven van deze toffe prijzen!

  Groetjes. Jeanine

  Antwoord
 26. Anita te Gussinklo

  Gefeliciteerd met je mijlpalen, je bent nog maar kort bezig, maar ik word vrolijk van je site.
  Onderwerpen als waarom ik niet perfect ben en tips om er een topdag van te maken vind ik erg leuk en lees ik graag.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter & Instagram

  Antwoord
 27. Danique

  Wat een mooie cijfers, gefeliciteerd! Ik doe zeker mee, wat een leuk pakketje!
  Ik volg je al op Instagram, Bloglovin en Facebook.

  Ik vind de artikelen waarin tips staan om vrolijker te worden erg leuk en fijn om te lezen!

  Antwoord
  • Romy

   Leuk dat je meedoet! En dankjewel voor je lieve reactie :)

   Antwoord
 28. Linda Raaijmakers

  Ik doe graag mee, alleen al voor het leuke notitieboek aangezien ik die als blogger altijd goed kan gebruiken :D Wat ik altijd graag van je lees en zie zijn de vrolijk gekleurde outfits en de persoonlijke verhalen. Ik vind het leuk om te lezen hoe het met je gaat. Ik volg je via alles social media en heb het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)

  groetjes Linda

  Antwoord
 29. Joni

  Het zijn er meer dan ik, en op kortere tijd. You go girl! :)
  Ik moet vaker vrolijk zijn, en dat word ik hier.
  Je nu nog even volgen op FB en jajajaja, ik doe mee!

  Antwoord
 30. Esmee

  Jaaa wat een leuke producten! Ik wil wel heel graag meedoen met de winactie, maar ik vind eigenlijk een heleboel te leuk. Ik vind het leuk om je persoonlijke berichtjes te lezen, omdat je iemand dan toch een beetje ‘leert kennen’ en ik het wel heel tof vind om te weten wie er achter de blog schuilt, maar ik vind ook je creatieve en DIY posts heel erg leuk. Als laatste ook de typische Vaker Vrolijk artikelen met lijstjes of tips voor extra vrolijkheid. Dan begint mijn dag altijd meteen goed!

  Antwoord
  • Romy

   Zo leuk om te lezen wat voor artikelen je het leukst vindt. Die lijstjes vind ik zelf ook altijd leuk om op te stellen, dus daar blijf ik zeker mee doorgaan :) Dankjewel voor je reactie! En leuk dat je meedoet met de winactie!

   Antwoord
 31. Maaike

  Leuk! Ik doe zeker mee :D Ik volg je al een tijdje op Facebook, Instagram en Bloglovin en sinds daarnet ook op Twitter. Ik vind het altijd leuk om jouw tips te lezen op je blog hoe je positiever naar het leven kunt kijken en dat je de dingen zelf ook leuker kunt maken :D Ik voel me vaak weer een stuk beter als ik een post van je heb gelezen :-)

  Antwoord
  • Romy

   Zo leuk om te lezen! Dankjewel voor je reactie :) En leuk dat je meedoet!

   Antwoord
 32. ilsiee prins

  gefeliciteerd. ik doe ook graag mee. zo leuk
  groetje ilsiee

  Antwoord
 33. Kim

  Gefeliciteerd met de mijlpalen! Ik volg beiden! Ik hou altijd van shoplogs en verder leuke tips.

  Antwoord
 34. Henrieke

  Wat leuk!
  Het allerliefste lees ik je lijstjes. Meestal heb ik het niet nodig maar soms dan moet ik eens even nadenken hoe ik weer vaker vrolijk zijn kan. Dat, in combinatie met alle fijne kleuren hier, bevalt me het beste. En daar zou ik dus graag wat van in huis halen met zo’n leuk winpakket! :-)

  Antwoord
  • Romy

   Wat ontzettend leuk om te horen! En leuk dat je ook van de kleuren blij op mijn blog blij wordt :)

   Antwoord
 35. Lieke van Veen

  Gefeliciteerd met het half-jarig bestaan van je blog! Wat heb je in een korte tijd een mooie blog neergezet.
  Ik vind eigenlijk alle artikelen leuk op je blog. Je hebt een hele diverse blog met prachtige foto’s.
  Ik zou niet weten welke artikelen ik hier nog aan toe zou willen voegen.
  Ik maak natuurlijk ook graag kans op dit leuke pakketje:

  Ik volg je op de volgende kanalen:
  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  facebook lieke van veen
  instagram liekevv24
  twitter _liekeee

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel voor je lieve complimenten! En leuk dat je meedoet met de winactie :)

   Antwoord
 36. Melissa

  Gefeliciteerd en ook ik ben fan van je happy lijstjes!maar eigenlijk is alles gewoon leuk;niets aan veranderen!

  Antwoord
 37. Nikita

  Leuke winactie! Waar ik zo blij van word op jouw blog is de positiviteit die het uitstraalt, maar ook het oke is om te zeggen dat het moeilijk gaat. Ik heb al vaker een baal-ochtend gehad en jouw blogpost maakte die net iets minder erg :) dat vind ik het leukste aan jouw blog!

  Antwoord
  • Romy

   Wat een mooi compliment! Dankjewel :) Zo leuk om te horen dat mijn blog je daadwerkelijk kan opvrolijken!

   Antwoord
 38. Susan

  Zo leuk Romy! Ik doe ook nog even mee :) Ik vind zelf het leukst om outfits en persoonlijke artikelen te lezen. Een beautyreview vind ik ook leuk!

  Antwoord
  • Romy

   Leuk dat je meedoet! En superleuk om te weten wat je graag leest op mijn blog :)

   Antwoord
 39. Lottes Anekdotes

  Ik doe ook graag mee, want ik zie heeeeel veel roze en laat dat nu net een prachtig kleur zijn ;) Ik lees het liefst je persoonlijke blogposts, dat trekt me altijd het meeste aan.

  Antwoord
  • Romy

   Leuk dat je meedoet! Haha, roze is ook mijn favoriete kleur inderdaad :)

   Antwoord
 40. Liesbeth
 41. Wendy

  Ik doe graag mee!! Ik lees graag de persoonlijke verhalen.

  Antwoord
 42. Anita H.

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan deze winactie. Mijn interesse is heel breed. In elk geval zie ik graag DIY’s. Die stuur ik ook vaker door naar een vriendin.

  Antwoord
 43. Sabrina

  Gefeliciteerd! Cijfers zijn maar cijfers, maar je kunt er heel trots op zijn. Ik doe graag mee en volg je op bl en fb. Ik lees graag lijstjes met tips, shoplogs als inspiratie. Wat persoonlijks kan ik op zn tijd ook waarderen :)
  Op naar 1 jaar!

  Antwoord
  • Romy

   Dankjewel :) Leuk dat je meedoet!

   Antwoord
 44. Erika van Koert

  Wat een leuke actie. En laat ik 5 april nu jarig zijn.
  Ik ben een nieuwe volger dan nog niet zeggen wat ik het leukste vind.

  Antwoord
 45. Charlotte

  Ik heb veel last van mijn depressie en vind het leuk om je blogs te lezen en even wat lichter te voelen. Vooral de lijstjes vind ik leuk zoals : dingen om te doen als je alleen bent. Iedereen kan vrolijkheid gebruiken is het niet?!

  Antwoord
  • Romy

   Wat naar om te horen dat je een depressie hebt, maar ik vind het een groot compliment dat je iets aan de vrolijke lijstjes op mijn blog hebt. Ik wens je heel veel sterkte toe met je herstel en hoop dat je toch ook van de hele kleine lichtpuntjes een beetje kunt genieten, hoe moeilijk dat soms ook is.

   Antwoord
 46. Sharon de Ridder

  Wat een leuke actie! Ik lees je al zo graag; altijd een positieve, vrolijke blog. Ik word er zelf gewoon vrolijk / positief van! Misschien leuke recepten? Ik word zelf extra vrolijk van lekker koken of bakken.

  Antwoord
  • Romy

   Leuk dat je meedoet en dankjewel voor je compliment! Ik moet zeggen dat ik niet echt een keukenprinses ben, haha. Maar wie weet komt er in de toekomst ooit eens een recept online :)

   Antwoord
 47. Tamara TS

  Wat een lief pakketje! Ik doe heel graag mee. Ik vind de fashion artikelen altijd heel leuk, net als nu met rokjesdag en bijvoorbeeld je blog over Parijs. :)

  Antwoord
  • Romy

   Wat leuk om te horen! :) En superleuk dat je meedoet!

   Antwoord
 48. Evelyne

  Ik heb je zonet geliked op Facebook ;) Hopelijk ben ik nog niet te laat :p
  In ieder geval, ik kom graag op je blog lezen. Altijd even vrolijk, I like ;)

  Antwoord
  • Romy

   Nee hoor, je bent precies op tijd :) Hartstikke leuk dat je meedoet! En bedankt voor je compliment!

   Antwoord
 49. Hanneke Marijke

  Hey Romy ik heb net mijn leuke ideeën voor je geplaatst maar ik kan het niet meer terugzien.. Help??

  Antwoord
  • Romy

   Oh wat vervelend! Ik zie dat je bericht als SPAM is gemarkeerd. Ik heb geen idee waarom. Sorry voor het ongemak! Zou je misschien opnieuw een reactie kunnen achterlaten? Hopelijk gaat het dan wel goed.

   Antwoord
 50. Renske

  Prachtige mijlpalen, Romy! Gefeliciteerd! :-) En dik, dik, DIK verdiend ook. Je doet het echt top! Wat ongelofelijk lief dat je jouw lezers in het zonnetje zet en wilt bedanken met zo’n geweldig, vrolijk (yay!) pakket. Ik doe heel graag mee! :-)

  Antwoord
  • Renske

   O ja! Wat ik het liefste lees zijn de maandoverzichten, jouw persoonlijke verhalen/ervaringen en alle frisse tips en tricks! :-)

   Antwoord
  • Romy

   Wat een lieve reactie! Dankjewel! En superleuk dat je meedoet met de winactie :)

   Antwoord
 51. Hanneke Marijke

  Lieve Romy,

  Dit wort dan mijn poging 2 ( eerste bericht werd als spam gemarkeerd )
  Ik wil je eerst van harte feliciteren met je super leuke blog! Met bewondering lees ik vaak jouw unieke en vrolijke blog! Ik weet dat je het in de toekomst heel ver gaat schoppen en dat je geen 200 volgers krijgt maar 2000! Dat heb je natuurlijk te danken aan je originaliteit en je positiviteit! Alhoewel ik je niet persoonlijk ken voel jij simpelweg als een goede vriendin! Ik denk dat als ik jou in real life kende dat we dan veel fun zouden hebben :) btw ik vind je uitgekozen cadeautjes voor deze winactie ook buitengewoon prachtig! Je hebt echt een goede smaak maar dat hoor je zeker vaak genoeg hihi. Ik heb ook nog paar tips voor wat ik vaker zou willen lezen en hoewel ik je blog hoe het nu is perfect vind dan kan je zelf beslissen of deze tips wel nuttig zijn of niet: ik zou graag willen lezen over betaalbare vakanties uitjes activiteiten voor de studenten/jongvolwassenen onder ons. Daarnaast zou het ook leuk zijn om over bijvoorbeeld jouw monthly favorites te lezen zoals welke makeup producten of kleding producten deze maand jouw favorieten waren of misschien wel makeup of organizing tips.. Als je misschien makkelijke recepten hebt zou dat ook leuk zijn maar mijn grootste tip is: ik lees alles wat jou vrolijk maakt want dat maakt mij ook vrolijk!!

  Veel liefs,

  Hanneke Marijke xoxo

  (P.S ik heb je bericht geliked gedeeld en ik volg je ook overal)

  Antwoord
  • Romy

   Wauw, wat een lieve complimenten allemaal! Ik word er helemaal stil van. Dankjewel voor je onwijs lieve reactie! En met die tips kan ik zeker wat! Iets als monthly favourites lijkt mij ook erg leuk om te doen :)

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogs