Vandaag heb ik een aantal feestjes te vieren. Mijn blog bestaat iets meer dan een half jaar, ik heb 200 volgers op Bloglovin en op Instagram heb ik de 400 volgers gehaald. Nu gaat bloggen natuurlijk niet alleen om cijfertjes, maar toch wil ik graag jullie bedanken voor alle support. Zonder de lieve reacties, likes en e-mails zou het bloggen niet zo’n feestje zijn geweest als het nu is. Daarom staat er vandaag iets leuks (al zeg ik het zelf) voor je klaar. Ik ga namelijk een klein prijspakketje weggeven aan één lieve volger. Ik shopte daarvoor een aantal leuke items bij elkaar bij HEMA, Kruidvat en AliExpress. Doe je mee met mijn winactie?

winactie prijs vaker vrolijk

Wat kun je winnen?

Eigenlijk vind ik voor winacties shoppen echt heel erg leuk. Een perfect excuus om spullen te verzamelen die ik niet nodig heb, maar wel heel erg leuk vind. Ik zoek altijd spullen uit waar ik zelf blij van zou worden. Hopelijk wordt iemand anders er net zo vrolijk van! Dit is wat je kunt winnen:

 • HEMA clipboard planner
 • HEMA pastelkleurig notitieboek met de tekst Adventure
 • HEMA pastelroze sfeerlichtjes ‘You are just lovely’
 • HEMA tea infuser thee-ei
 • Lifestyle pastelroze etui (van AliExpress)
 • Essence super rich super soft hand cream (dierproefvrij)
 • Essence The Gel pastelroze nagellak (dierproefvrij)
 • HEMA Lip Colour Enhancer (dierproefvrij) – dit is een van mijn persoonlijke favorieten!

Oftewel, je kunt alles winnen wat op de foto staat op de roze lichtjesslinger en de roos na. Alle producten zijn natuurlijk nieuw en niet gebruikt. Daarnaast doe ik er een zelfgemaakte kaart met een persoonlijke boodschap bij en krijg je deze twee schattige pennen met badeendjes uit mijn AliExpress shoplog.

winactie prijs vaker vrolijk

Wat moet je doen om kans te maken?

Ik heb het vrij simpel gehouden. Er zijn 3 regels om kans te maken op deze prijs:

 1. Volg Vaker Vrolijk op Bloglovin.
 2. Volg Vaker Vrolijk op Facebook.
 3. Laat een reactie achter en geef daarin aan wat jij het liefst leest op Vaker Vrolijk. Met die input kan ik weer wat in de toekomst 🙂

Natuurlijk zou ik het super vinden als je me ook volgt op Instagram of Twitter of dit artikel wilt delen. Dat is niet verplicht, maar wel heel lief.

Oh ja, iedereen uit Nederland of België mag meedoen. De winnaar ontvangt op woensdag 5 april 2017 bericht via e-mail.

Heb jij nog onderwerpen waarover je graag iets zou willen lezen op Vaker Vrolijk?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat je e-mailadres hieronder achter. Dan stuur ik je een mailtje zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

blogger romy vakervrolijk

Door Romy

Tikgrage theeleut. Nooit uitgekletst. Ik inspireer je graag om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door goudeerlijke en persoonlijke teksten te schrijven en liefdevolle tips te delen. Mét een vleugje humor.

Ik ben benieuwd wat jij vindt…

 1. marije 23 maart 2017 op 6:47 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd met alle mijlpalen. Lekker zo blijven doorgaan!

  Leuke win actie.

 2. Jonna@burgertrutjes 23 maart 2017 op 7:04 am - Beantwoord

  Yeah goed bezig! Ik sla de win actie even over.

 3. Josephine 23 maart 2017 op 7:17 am - Beantwoord

  Wat een lieve actie! Je blog is echt snel een succes geworden! Ik lees het liefste persoonlijke verhalen, afgewisseld met leuke lijstjes met tips of vrolijke dingen!

  Ik volg je al op fb en bloglovin. 🙂

 4. Sylvia 23 maart 2017 op 7:20 am - Beantwoord

  Zo hè mooie cijfers Romy!! Ik volg je op alle kanalen, maar ook al zijn het hele leuke spulletjes? ik doe niet mee aan de winactie. Ik wens je nog heel veel meer mooie cijfers toe! Succes met je leuke winactie

 5. Lisette 23 maart 2017 op 7:40 am - Beantwoord

  Gefeliciteerd! Wat is de groei hard gegaan, mooi dat is een feestje waard☺Als ik jou blog lees krijg ik positieve energie. De verhalen met tips en weetjes/feitjes vind ik daarom het leukste om te lezen. Ga zo door op naar het volgende half jaar. Ja en ik doe graag mee met de win actie!

  • Romy 23 maart 2017 op 7:07 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen! Zo te lezen in de comments zijn dat de dingen die de meeste mensen het leukst vinden om te lezen. Goed om te weten 🙂

  • Romy 23 maart 2017 op 7:07 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie 🙂

  • Romy 23 maart 2017 op 7:08 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie en je mooie compliment! Leuk dat je meedoet met de winactie! En met bloggen blijf ik zeker doorgaan 🙂

 6. Stephanie 23 maart 2017 op 7:42 am - Beantwoord

  Leuke winactie! Ik heb je blog deze week gevonden en werd er instant happy van. Vooral je happy lijstjes ?

  Groetjes Stephanie

  • Romy 23 maart 2017 op 7:08 pm - Beantwoord

   Wat leuk om te horen! Dankjewel voor je lieve reactie!

 7. wendy 23 maart 2017 op 7:54 am - Beantwoord

  Dat is een feestje waard,op naar nog meer vrolijkheid. Ik hoop op meer knutsel items waar je ook vrolijk van wordt.
  Ik kan helaas niet meedoen met winactie want heb geen facebook maar wel leuke producten heb je gekocht.

  • Romy 23 maart 2017 op 7:09 pm - Beantwoord

   Dankjewel! Wat leuk om te horen dat je vooral voor de knutselartikelen komt. Die wil ik de komende tijd zeker vaker online gaan plaatsen 🙂

 8. Aneta 23 maart 2017 op 7:57 am - Beantwoord

  Super leuk Romy en je verdient het! Ik vind het leuk om in jou leven te kijken door middel van persoonlijke verhalen te lezen. Ik doe mee met de winactie! Ik volg je al op alle kanalen.

  • Romy 23 maart 2017 op 7:09 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie 🙂 En leuk dat je meedoet met de winactie!

 9. Nesrin 23 maart 2017 op 7:57 am - Beantwoord

  .

 10. Nesrin 23 maart 2017 op 7:59 am - Beantwoord

  Er ging net wat mis.

  Wat een leuke winactie en lief dat je dit weggeeft! Ik pas maar ga jouw FB pagina wel liken 😉

  • Romy 23 maart 2017 op 7:10 pm - Beantwoord

   Dankjewel! En wat leuk dat je me op FB gaat liken 🙂

 11. Claire 23 maart 2017 op 8:28 am - Beantwoord

  Wat een leuke winactie Romy! Alle spulletjes zijn super leuk en helemaal jou. Enne stiekem ook een beetje mee want ik doe natuurlijk mee! Qua artikelen wacht ik nog op een paar solliciteertips of tips om zelfverzekerd over te komen! Ik hoop dat je hier wat mee kan (:

  • Claire 23 maart 2017 op 8:29 am - Beantwoord

   Ps: je about me foto staat PRACHTIG! Matcht ook perfect bij je layout ?

  • Romy 23 maart 2017 op 8:37 pm - Beantwoord

   Leuke tips! Daar kan ik zeker wat mee 🙂 Dankjewel, ook voor je lieve compliment over mijn foto! <3

 12. Sandra 23 maart 2017 op 8:53 am - Beantwoord

  Leeeuk Romy! Ik wil wel meedoen hoor, hihi. Op jouw blog lees ik het liefst de vrolijke lijstjes over lichtpuntjes en hoe je het beste ergens mee om kan gaan (angst, onzekerheid, emoties). Ook de creatieve blogs van jou vind ik erg leuk! 😀

  • Romy 23 maart 2017 op 8:38 pm - Beantwoord

   Leuk dat je meedoet! En wat leuk om te horen wat je graag leest! Ik twijfel weleens over mijn creatieve blogs, dus ik vind het vooral gaaf om te lezen dat je die ook leuk vindt 🙂

 13. Nina Simplynspecial 23 maart 2017 op 9:03 am - Beantwoord

  Goed bezig Romy! Ik vind dat je trots mag zijn op wat je al hebt neergezet in het afgelopen half jaar 🙂 Ik sla de winactie even over, maar je gaat er vast iemand heel blij mee maken!

  • Romy 23 maart 2017 op 8:39 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je reactie! Zo lief! 🙂

 14. Maaike 23 maart 2017 op 9:06 am - Beantwoord

  Wat timmer je goed aan de weg zeg! Persoonlijk vind ik artikelen over fotografie altijd leuk. Maar ook de blogs over het vinden van je weg lees ik met veel interesse.
  Ik heb mijn sociale media nog niet allemaal onder controle 🙂 maar ik ga even nakijken of ik je overal volg. Ik ben pas net nieuw, dus hopelijk wint een van je trouwe enthousiaste volgers dit leuke pakket!

  • Romy 23 maart 2017 op 8:39 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! Leuk om te horen wat jij het liefst leest. Stiekem vind ik dat soort artikelen vaak ook het leukst om te maken 🙂

 15. Bente 23 maart 2017 op 9:43 am - Beantwoord

  Ik sla de winactie over maar wil je wel even feliciteren met je mooie mijlpalen! 🙂

 16. Nancy van der kamp 23 maart 2017 op 10:08 am - Beantwoord

  Ik vind het wel leuk als je producten test en verschillende merken met elkaar vergelijkt

 17. Marlieke 23 maart 2017 op 10:11 am - Beantwoord

  Wat een leuke en lieve winactie. Mooie cijfers ook. Ik lees je blog met veel plezier. Juist de afwisseling aan onderwerpen vind ik erg plezierig. Het liefste lees ik op dit moment toch wel de ‘psychologische’ artikelen; deze zetten me aan het denken óf geven met net dat ene duwtje wat ik op dat moment eigenlijk nodig heb. Ik hoop dat je nog heel lang door blijft bloggen! Fijne dag!

 18. Priscilla 23 maart 2017 op 10:56 am - Beantwoord

  Je mag hartstikke trots zijn op jezelf en je mooie blog. Ik heb het volgens mij al wel eens benoemd maar ik vind je blog behoorlijk inspirerend. Persoonlijk geniet ik ’t meest van de psychologische en persoonlijke artikelen maar shoplogs en creatieve artikelen vind ik ook altijd erg leuk om te lezen. Het lijkt me leuk als je in de toekomst nóg meer DIY’s/creatieve artikelen deelt. Ik hoop iig dat je nog héél lang en met heel veel plezier blijft bloggen.

  Ik wil graag meedoen aan je winactie, ik vind alle spulletjes superleuk! Ik volgde je al op beide kanalen.

  • Romy 23 maart 2017 op 8:40 pm - Beantwoord

   Lief dat je een reactie achterlaat! Dankjewel 🙂

  • Romy 23 maart 2017 op 8:41 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie! Leuk om te lezen dat je juist die artikelen zo kan waarderen. Die vind ik ook altijd het leukst om te schrijven, omdat ze me zelf ook dwingen om over dingen na te denken 🙂 Fijne avond nog!

 19. Jessica J. 23 maart 2017 op 11:59 am - Beantwoord

  Ik vind dit toch indrukwekkende cijfers op zo’n korte periode, hoor. Heel erg goed bezig, Romy! Ik lees je blogposts met veel plezier! 🙂

 20. Irene 23 maart 2017 op 12:41 pm - Beantwoord

  Aah wat leuk Romy! Gefelicitaart! 😉 het draait idd niet om de cijfers maar een beetje bevestiging is altijd fijn hé! ik lees eigenlijk alles graag op je blog! Maar zeker je motivatie artikelen! Er staat toch elke keer wel iets bij wat ik kan toepassen!

  • Romy 23 maart 2017 op 8:45 pm - Beantwoord

   Ja precies! Het is toch fijn om te weten dat je niet alleen voor je eigen ouders en familie schrijft, hihi. Dankjewel voor je lieve reactie! Wat leuk om te horen dat je soms echt iets kunt met mijn artikelen 🙂

 21. Kaylin 23 maart 2017 op 4:54 pm - Beantwoord

  OH wat leuk dat we uit België ook kunnen meedoen! Dank je voor de kans! ;D Ik lees graag de persoonlijke mindstyle artikels waar je jezelf bloot geeft en laat inzien dat iedereen struggles heeft. Betekent soms echt een meerwaarde!

 22. Marian B 23 maart 2017 op 7:12 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd, goed bezig en op naar je eerste blogverjaardag! Leuk en vrolijk pakket heb je samengesteld, maak graag een kansje. Ik vind je eerlijke persoonlijke blogs waarin je laat zien dat je niet perfect hoeft te zijn het fijnst om te lezen.

  • Romy 23 maart 2017 op 8:48 pm - Beantwoord

   Dankjewel voor je reactie! Leuk dat je meedoet!

 23. Klaske 23 maart 2017 op 7:36 pm - Beantwoord

  Wat een leuke winactie heb je ervan gemaakt Romy! Het pakket past volgens mij perfect bij jou en je blog én is vast een feestje om te krijgen. Ik wil dus zeker wel een kansje wagen! Wat ik het liefst lees op je blog? Pfoe, wat een lastige vraag, ik lees alles met veel plezier, haha. Ik vind de persoonlijke artikelen heel tof (dus bijv. zoals: mijn struggles met de perfecte instagramfeed en 10x waarom ik niet perfect ben), vaker vrolijkheid is favoriet en ook de artikelen over psyche lees ik graag. Oftewel: ga lekker zo door, juist de afwisseling maakt je blog zo leuk. Ik heb je blog net een like gegeven op Facebook (waarom ik dat nog niet deed, is me een raadsel) en op Bloglovin’ volg ik je natuurlijk al. 🙂

  • Romy 23 maart 2017 op 8:49 pm - Beantwoord

   Superleuk dat je meedoet! En dankjewel voor je onwijs lieve reactie! Leuk om te horen dat je juist de afwisseling zo leuk vindt. Soms vraag ik mezelf weleens af ‘past dit wel bij mijn blog?’, maar eigenlijk vind ik het zelf ook gewoon het leukste om over van alles en nog wat te schrijven. Leuk om te horen dus dat je dat juist kunt waarderen 🙂

 24. Mariska 23 maart 2017 op 9:08 pm - Beantwoord

  Wat leuk! Ik doe niet mee, maar zal hem wel delen op onze Facebookpagina 🙂

  • Romy 24 maart 2017 op 9:11 am - Beantwoord

   Superlief dat je de winactie hebt gedeeld! Dankjewel!

 25. Sara | MevrouwMiauw 23 maart 2017 op 9:14 pm - Beantwoord

  Wauw Romy, gefeliciteerd met je mijlpalen. Een half jaar bloggen en dan al zo’n groot bereik (tenminste, dat denk ik af te kunnen lezen aan de aantal reacties die je dagelijks ontvangt op je artikelen). Echt super super knap. Dat belooft wat. Ik sla de winactie zelf even over maar ik wil wel zeggen dat ik het super lief vind dat je een winactie organiseert. 🙂

  • Romy 24 maart 2017 op 9:12 am - Beantwoord

   Zo lief, je reactie! Dankjewel! Ik ben ook zo blij met wat ik heb bereikt. Ik heb geen duizenden bezoekers per dag, maar vind het nog steeds alleen al heel bijzonder dát er mensen zijn die mijn artikelen lezen en de moeite nemen om een reactie achter te laten. Dat went nooit! 🙂

 26. Marsha 23 maart 2017 op 9:59 pm - Beantwoord

  Wat een super leuke winactie zeg! Ik doe graag mee! Het leukst vind ik toch wel je tips. Dat maakt mij altijd weer blij en positief 🙂 Heb ik af en toe nodig hihi. Maar ik zou gewoon zo verder blijven gaan, want ik vind je blog erg leuk!

  • Romy 24 maart 2017 op 9:13 am - Beantwoord

   Dankjewel voor je lieve reactie 🙂 En wat leuk dat je meedoet met de winactie!

 27. Jeanine 23 maart 2017 op 10:16 pm - Beantwoord

  Wat een mijlpalen. Leuk zeg! Wat ik het leukst vind om van jou te lezen weet ik nog niet. Ik ontdek je pas net. Dus na deze reactie ga ik even struinen over je blog. Wat ik wel kan zeggen is dat ik ook gek ben op Hema.

  Veel plezier met het weggeven van deze toffe prijzen!

  Groetjes. Jeanine

 28. Anita te Gussinklo 23 maart 2017 op 10:30 pm - Beantwoord

  Gefeliciteerd met je mijlpalen, je bent nog maar kort bezig, maar ik word vrolijk van je site.
  Onderwerpen als waarom ik niet perfect ben en tips om er een topdag van te maken vind ik erg leuk en lees ik graag.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter & Instagram

 29. Danique 23 maart 2017 op 10:35 pm - Beantwoord

  Wat een mooie cijfers, gefeliciteerd! Ik doe zeker mee, wat een leuk pakketje!
  Ik volg je al op Instagram, Bloglovin en Facebook.

  Ik vind de artikelen waarin tips staan om vrolijker te worden erg leuk en fijn om te lezen!

  • Romy 24 maart 2017 op 9:15 am - Beantwoord

   Leuk dat je meedoet! En dankjewel voor je lieve reactie 🙂

 30. Linda Raaijmakers 23 maart 2017 op 10:43 pm - Beantwoord

  Ik doe graag mee, alleen al voor het leuke notitieboek aangezien ik die als blogger altijd goed kan gebruiken 😀 Wat ik altijd graag van je lees en zie zijn de vrolijk gekleurde outfits en de persoonlijke verhalen. Ik vind het leuk om te lezen hoe het met je gaat. Ik volg je via alles social media en heb het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)

  groetjes Linda

 31. Joni 23 maart 2017 op 10:45 pm - Beantwoord

  Het zijn er meer dan ik, en op kortere tijd. You go girl! 🙂
  Ik moet vaker vrolijk zijn, en dat word ik hier.
  Je nu nog even volgen op FB en jajajaja, ik doe mee!

 32. Esmee 23 maart 2017 op 10:47 pm - Beantwoord

  Jaaa wat een leuke producten! Ik wil wel heel graag meedoen met de winactie, maar ik vind eigenlijk een heleboel te leuk. Ik vind het leuk om je persoonlijke berichtjes te lezen, omdat je iemand dan toch een beetje ‘leert kennen’ en ik het wel heel tof vind om te weten wie er achter de blog schuilt, maar ik vind ook je creatieve en DIY posts heel erg leuk. Als laatste ook de typische Vaker Vrolijk artikelen met lijstjes of tips voor extra vrolijkheid. Dan begint mijn dag altijd meteen goed!

 33. Maaike 23 maart 2017 op 11:26 pm - Beantwoord

  Leuk! Ik doe zeker mee 😀 Ik volg je al een tijdje op Facebook, Instagram en Bloglovin en sinds daarnet ook op Twitter. Ik vind het altijd leuk om jouw tips te lezen op je blog hoe je positiever naar het leven kunt kijken en dat je de dingen zelf ook leuker kunt maken 😀 Ik voel me vaak weer een stuk beter als ik een post van je heb gelezen 🙂

  • Romy 24 maart 2017 op 9:20 am - Beantwoord

   Zo leuk om te lezen! Dankjewel voor je reactie 🙂 En leuk dat je meedoet!

 34. ilsiee prins 24 maart 2017 op 7:39 am - Beantwoord

  gefeliciteerd. ik doe ook graag mee. zo leuk
  groetje ilsiee

 35. Kim 24 maart 2017 op 9:08 am